Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

26 Απριλίου 2017

Γνωμικά

Ο δρόμος της ελευθερίας αρχίζει από την στέρηση.

Υπάρχει ένας παγκόσμιος νόμος που λέει ότι κάθε πράγμα που χρειάζεσαι ή επιθυμείς σου στερεί την ελευθερία σου.
Ένας άνθρωπος για να απελευθερωθεί από τα δεσμά του αλκοόλ πρέπει να αρχίσει να το στερείται.
Ένας άνθρωπος για να απελευθερωθεί από τα δεσμά του ναρκωτικού πρέπει να αρχίσει να το στερείται.
Ένας άνθρωπος για να απελευθερωθεί από τα δεσμά του εγωισμού πρέπει να αρχίσει να τον στερείται.
Και ενώ όλοι οι σπουδαγμένοι και ασπούδαχτοι, δυτικοί και ανατολικοί «γιατροί της ψυχής» αποδέχονται και διδάσκουν τον μηχανισμό της στέρησης στα δύο πρώτα κάνουν στροφή 180 μοιρών όταν φθάνουν στο τρίτο.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Θεοποιούν, λατρεύουν και υπηρετούν το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ τους ΕΓΩ, εξαπατώντας αυτοεξαπατώμενοι και πείθοντας όλο τον κόσμο για την «μοναδικότητα» του ψυχισμού του.
Και εσείς, με την σειρά σας, καλόπιστοι και βολεμένοι στο εύκολο, λατρεύετε εκείνο που σας σκλαβώνει και σας κρατάει δέσμιους σε έναν κόσμο μίσους, αγωνίας και οδύνης, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε ανώτερα όντα επειδή κάνετε ότι κάνουν και τα επτά άλλα δισεκατομμύρια άνθρωποι: να επιθυμούν με απληστία όλα όσα δεν έχουν.
Ταυτόχρονα, μέσα σε όλη αυτήν την απατηλή θεϊκότητά σας, σε όλη αυτή την τεχνητή ανωτερότητα και πολιτισμό σας, η ζωή έρχεται σε δυσάρεστα και ευχάριστα κύματα, σας παρασέρνει σαν ένα σανίδι στην τρικυμία και σας μεταχειρίζεται ακριβώς σαν αυτό που είσαστε: θλιβεροί δούλοι ανεκπλήρωτων επιθυμιών και ονείρων,
Βέβαια, αυτά δεν ισχύουν για εσάς! Εσείς είσαστε τόσο διαφορετικοί από τους άλλους ανθρώπους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη