Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
2. Η ΑΓΑΠΗ
3. Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ
4. ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
5. ΜΑΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ...
6. ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ .
7. ΟΥΡΝΤΒΑΡΑΤΑ
8. Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ
9. ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΠΡΑΝΑΓΙΑΜΑ
10. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
11. ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
12. Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
13. ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΙΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΗΣ
14. Η ΛΕΠΤΗ ΦΩΝΗ
15. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΝΑΣ
16. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ
17. ΕΠΙΛΟΓΟΣ


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η λατρευτή μητέρα Κουνταλίνη είναι η αναμμένη φωτιά του Αγίου Πνεύματος.
Είναι η Μαρία, η Μάγια, η Ίσις, η Αδωνία, η Ινσομπέρτα, η Ρέα, η Κυβέλη κλπ
Αυτή έχει εκατομμύρια από λατρευτά ονόματα. Αυτή είναι Αγάπη.
Ο ηλεκτρισμός, ο παγκόσμιος μαγνητισμός, η Κοσμική δύναμη, οι νόμοι της μοριακής έλξης και της πλανητικής βαρύτητας, δημιουργήθηκαν δια μέσου της μητέρας κάθε λατρείας.
Όλοι οι πλανήτες που λάμπουν, σπινθηροβολούν και δονούνται στο αμετάβλητο άπειρο, ξεκουράζονται μέσα στον υπέροχο κόλπο της ευλογημένης θεϊκής Μητέρας του Κόσμου.
Η Κυρία της υπέρτατης λατρείας, παίρνει από το χέρι τα παιδιά της και τα οδηγεί στο επικίνδυνο μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού.
Η θεϊκή Μητέρα παραμένει τυλιγμένη τρείς και μισή φορές στην Εκκλησία του κόκκυγα.
Η Κυρία κάθε λατρείας, ανοίγει τις επτά εκκλησίες της Αποκάλυψης της σπονδυλικής στήλης.
Πρέπει να αναζητήσουμε την θεϊκή Μητέρα στον Ναό-Καρδιά.
Ο σταυρός της Μύησης εμπεριέχεται στον Ναό-Καρδιά. Μόνο η λατρευτή Κυρία της Αγάπης έχει την δύναμη να ξυπνά τα παιδιά της, μέσα στον βαθύ κόλπο του Παγκόσμιου Πνεύματος της Ζωής.
Η Μητέρα πρέπει να μετατρέπεται σε μια γαλήνια λίμνη χωρίς φουρτούνες, όπου αντανακλάται όλο το πανόραμα του έναστρου ουρανού.
Όταν ο νους είναι ήρεμος και σε σιωπή, η θεϊκή Μητέρα χαίρεται μαζί μας. Αυτή είναι η μακαριότητα.
Η ειρήνη είναι δυνατή μόνο με τον έλεγχο του νου.
Η αγνότητα της σκέψης οδηγεί τον γιόγκι προς την τελειότητα.
Εμείς πρέπει να σεβόμαστε τους Δασκάλους και να πράττουμε τις εσωτερικές μας ασκήσεις με φλεγόμενη πίστη. Εκείνοι που έχουν πίστη θα μετατραπούν σε άφατα όντα.
Η Σοφία και η Αγάπη θα λάμψουν στον νου εκείνων που έχουν φτάσει στο σαμαδί, την έκσταση των αγίων.
Με αυτό το βιβλίο της φλεγόμενης φωτιάς, όλοι οι αφοσιωμένοι μαθητές μας θα μπορέσουν να μετατραπούν σε πραγματικούς Δασκάλους του Σαμαδί.
Αφοσιωμένοι αδελφοί, ανέλθετε κατά μήκος του μονοπατιού της Μύησης με ολοκληρωτική σύνεση, θυμηθείτε ότι αυτό το μονοπάτι είναι γεμάτο κινδύνους μέσα και έξω. Αυτό είναι το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού.
Πιείτε το νέκταρ της αθανασίας, στην αγνή πηγή της έκστασης. Περπατήστε στο μονοπάτι της τέλειας αγνότητας.
Η θεϊκή Μητέρα έχει την δύναμη να ανοίγει όλα τα τσάκρας του αστρικού σώματος. Αυτή είναι η Κυρία οποιασδήποτε τελειότητας.
Η Κυρία της τελειότητας κατοικεί μέσα στα ηλεκτρόνια.
Οι γνωστικοί σοφοί διαλογίζονται σε αυτήν, οι μυστικιστές την λατρεύουν, οι ερωτευμένοι την ανυψώνουν μέσω της σπονδυλικής στήλης.
Προσέξτε το σπερματικό σας υγρό. Αποφεύγετε τις νυχτερινές ονειρώξεις με το Αρκάνο A.Z.F.
Χαλαρώστε τους μύες σας για τον διαλογισμό. Διατηρήστε την σπονδυλική σας στήλη εύκαμπτη.
Πίνετε αγνό νερό. Ξυπνάτε την αυγή. Θυμηθείτε ότι το μέλι της μέλισσας είναι η τροφή της Παγκόσμιας Λευκής Αδελφότητας.
Τρώτε φρούτα, σπόρους δημητριακών και φυτά και διαλογίζεστε καθημερινά. Θυμηθείτε ότι ο διαλογισμός είναι το καθημερινό ψωμί του σοφού.
Το Κίτρινο Βιβλίο είναι ένα βιβλίο υπερβατικού αποκρυφισμού και απόλυτα πρακτικό.
Αφοσιωμένοι αδελφοί, εδώ έχετε την γιόγκα που χρειάζεται στην νέα εποχή του Υδροχόου. Να είσθε επιεικείς για να ακούτε και ευσπλαχνικοί για να δικάζετε.
Είθε ο Πατέρας σας που βρίσκεται στο κρυφό και είθε η θεϊκή σας Μητέρα Κουνταλίνη να σας ευλογούν.

Ο Συγγραφέας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Η ΑΓΑΠΗ
Η μοντέρνα γιόγκα είναι στην πραγματικότητα γνωστική χριστιανική γιόγκα. Η μοντέρνα γιόγκα απορρίπτει τελείως την Χάθα γιόγκα. Εμείς πιστεύουμε, πολύ ειλικρινά, ότι τα ακροβατικά του Χάθα γιόγκι είναι μόνο για τους παλιάτσους του τσίρκου. Αυτό δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.
Το πιο μεγάλο πράγμα που υπάρχει στην ζωή είναι η Αγάπη. Κανένα ακροβατικό του τσίρκου δεν μπορεί να αντικαταστήσει την θεϊκή γοητεία της Αγάπης.
Οι άντρες και οι γυναίκες στα μυστήρια της Ελευσίνας αλληλομαγνητίζονταν, καθώς πραγματοποιούσαν τους μυστηριώδεις χορούς της αγάπης. Τότε, κανένας δε σκέφτονταν χυδαιότητες, μόνο πράγματα αγνά και άγια. Στις μεγάλες γιορτές της Ελευσίνας η ευτυχία, ο χορός, το φιλί και η σεξουαλική μαγεία μετέτρεπαν τα ανθρώπινα όντα σε πραγματικούς θεούς.
Μέσα από τις απολαύσεις της αγάπης, οι άντρες και οι γυναίκες γοήτευαν και αφύπνιζαν την Ωραία Κοιμωμένη, το θεϊκό φίδι Κουνταλίνη.
Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα λατρεύονται συσσωρεύουν τις τρομακτικές θεϊκές δυνάμεις της Κοσμικής Μητέρας. Αυτές οι σπινθηροβόλες δυνάμεις, τρομερά θεϊκές, πλημμυρίζουν με τις λάμψεις τους όλα τα τσάκρας, ρόδες, κέντρα, λουλούδια λωτού, των εσωτερικών σωμάτων του ανθρώπου.
Οι φωτιές της σπονδυλικής στήλης είναι Ιεχωβιστικές, οι φωτιές της καρδιάς είναι Χριστικές και οι φωτιές του εγκεφάλου στο μεσόφρυδο σπινθηροβολούν τις τρομακτικά θεϊκές ακτίνες του Πατέρα.
Όλοι αυτοί οι τρεις τύποι ενέργειας είναι αγνό μετατρεμμένο σπέρμα. Το κλειδί της ανθρώπινης απελευθέρωσης βρίσκεται στο σπερματικό υγρό.
Η σπερματική ενέργεια πρέπει να εξαγνίζεται μέχρι την καρδιά. Η θεϊκή Μητέρα βρίσκει τον Υιό της, τον εσωτερικό Χριστό, στον ναό καρδιά.
Μπορεί και πρέπει να υπάρχει μια σεξουαλική σχέση αλλά είναι προτιμότερο να πεθαίνουμε από το να διαπράξουμε το έγκλημα της εκχύλισης του σπέρματος.
Όταν ο μάγος ξεχειλίζει το ποτήρι του Ερμή, οι τρομερά θεϊκές δυνάμεις της θεάς Ίσιδας (της οποίας κανείς θνητός δε σήκωσε το πέπλο), αποσύρονται και λιώνουν μέσα στα συμπαντικά ρεύματα και ο άνθρωπος βυθίζεται στην άβυσσο.
Το τρομερό μάντραμ Ι.Α.Ο., συνθέτει όλη την επιστήμη του Αρκάνο A.Z.F.. Αυτό το μάντραμ πρέπει να προφέρεται κατά την διάρκεια της αγαπημένης αφοσίωσης της σεξουαλικής μαγείας.
I. (IGNIS, φωτιά) Α. (AGUA, νερό) Ο. (ORIGO, αρχή πνεύμα).
Η φωτιά γονιμοποιεί τα νερά της ζωής, για να γεννηθεί ο Υιός του Ανθρώπου.
Ο Υιός του Ανθρώπου είναι πάντα ο υιός ενός άντρα και μιας γυναίκας. Όταν δύο όντα λατρεύονται και πραγματοποιούν το Αρκάνο A.Z.F., αναπόφευκτα μετατρέπονται σε θεούς.
Μέσα στα σπίτια μας πρέπει να καλλιεργούμε την χαρά, την μουσική και τα λουλούδια. Οι ερωτευμένοι πρέπει να συγχωρούν κάθε είδος λάθους. Κανένας δεν είναι τέλειος. Πρέπει το ζευγάρι να συγχωρεί αμοιβαία τα ανθρώπινα λάθη τους. Η αγάπη δεν είναι ένοχη για τις αντιπάθειες των ερωτευμένων οι οποίοι λατρεύουν ο ένας τον άλλο. Όλες αυτές οι αντιπάθειες ανήκουν στο ψυχολογικό Εγώ (Σατανά).
Η μοντέρνα γιόγκα είναι αγάπη, μουσική, χορός, αρώματα, φιλιά, λατρεία, πραναγιάμα, διαλογισμός, φώτιση, σοφία και ευτυχία.
Η μοντέρνα γιόγκα ακολουθεί τον Χριστό και λατρεύει την γυναίκα. Πέρασαν πια οι εποχές όπου οι αναχωρητές βασανίζονταν με την Χάθα γιόγκα. Τώρα οι μοντέρνοι γιόγκι και γιογκίνες αγαπιούνται και λατρεύονται.
Η αγάπη είναι άφατη. Η αγάπη είναι τρομακτικά θεϊκή.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ
Η Κουνταλίνη είναι η πρωτόγονη ενέργεια κλεισμένη στην Εκκλησία της Εφέσου. Αυτή η εκκλησία της Αποκάλυψης είναι ένα μαγνητικό κέντρο, τοποθετημένο δύο δάχτυλα πάνω από τον πρωκτό και δύο δάχτυλα κάτω από τα γεννητικά όργανα.
Η Κουνταλίνη είναι το πύρινο φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων. Το ιερό φίδι κοιμάται μέσα στην εκκλησία του, τυλιγμένο τρεις και μισή φορές. Η Κουνταλίνη είναι η θεϊκή Μητέρα και η φωτιά της Πεντηκοστής. Ο ναός της θεϊκής Μητέρας βρίσκεται στην καρδιά.
Η Κουνταλίνη αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει μέσα στην Αύρα του Μαχατσοάν (η Κοσμική Μητέρα, το Άγιο Πνεύμα, ο Τρίτος Λόγος).
Οι φωτιές από τον σπονδυλικό μυελό είναι Ιεχωβιστικές. Οι φωτιές της καρδιάς είναι Χριστικές. Στο μέτωπο σπινθηροβολούν οι τρομακτικά θεϊκές ακτίνες του Πατέρα.
Οι φωτιές της καρδιάς ελέγχουν την άνοδο του ιερού φιδιού μέσω του μυελικού καναλιού. Η Κουνταλίνη αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει σύμφωνα με τις αξίες της καρδιάς.
Η Κουνταλίνη πρέπει να ανέβει ως τον εγκέφαλο και μετά πρέπει να φτάσει μέχρι τον ιερό ναό της καρδιάς.
Η Κουνταλίνη κατοικεί μέσα στα ηλεκτρόνια. Οι σοφοί διαλογίζονται στην Κουνταλίνη, οι ευσεβείς στα σπίτια της τελειότητας, την λατρεύουν και την προσκυνούν.
Όταν τα σεληνιακά και τα ηλιακά άτομα ενώνονται, πίνουμε το νέκταρ της αθανασίας γιατί ξυπνάει η Κουνταλίνη. Τα σεληνιακά και ηλιακά άτομα κάνουν επαφή στο Τριβένι, κοντά στο κόκκυγα. Τότε επαγωγικά ξυπνάει η Κουνταλίνη. Η Κουνταλίνη αφυπνίζεται με τον συνδυασμό του πραναγιάμα, με την συγκέντρωση και τον διαλογισμό, με βαθύτατη αφιέρωση, με την θέληση και την κατανόηση, με τα ιερά μάντραμς και με την σεξουαλική μαγεία.
Μπορεί επίσης να αφυπνισθεί η Κουνταλίνη από το έργο και την χάρη κάποιου Δασκάλου των μεγάλων μυστηρίων της Λευκής Αδελφότητας ή γιατί η θεϊκή Μητέρα το θέλει.
Η Κουνταλίνη δεν μπορεί να ανυψωθεί αν ο γιόγκι σκορπά το σπέρμα. Η άνοδος της Κουνταλίνης μέσα στο νωτιαίο μυελό είναι πολύ αργή και δύσκολη. Το πέρασμα του πύρινου φιδιού από τον ένα σπόνδυλο στον άλλον σημαίνει τρομερές δοκιμασίες, φοβερές θυσίες και υπέρτατους εξαγνισμούς. Δεν πρέπει να σκοτώσουμε μόνο την επιθυμία, αλλά και την σκιά της επιθυμίας. Το ρητό μας είναι ΘΕΛΗΣΗ.
Όταν η Κουνταλίνη φθάσει στον αδένα της επίφυσης, ο οποίος βρίσκεται στο ανώτερο μέρος του εγκεφάλου, αποκτάμε την τέλεια έκσταση.
Πρέπει να προειδοποιήσουμε ότι αν και η Κουνταλίνη έχει το σχήμα φιδιού, επιπλέον μπορεί μπροστά στον αφοσιωμένο να πάρει την μορφή της θεϊκής Μητέρας Ίσιδος, Ρέας, Κυβέλης, Μαρίας, κλπ, κλπ, κλπ
Όταν η Κουνταλίνη αφυπνίζεται ο αφοσιωμένος βλέπει υπέροχα οράματα και ακούει πολλούς ήχους. Όταν η Κουνταλίνη ξυπνά αναπτύσσονται όλες οι δυνάμεις της ψυχής. Όταν ξυπνά η Κουνταλίνη ο σπουδαστής βλέπει ένα φως πολύ λαμπερό, το οποίο είναι ίσο με δέκα χιλιάδες ήλιους μαζί που λάμπουν από ευτυχία σε αυτόν ο οποίος είναι σε ένωση με την εκκλησία της Εφέσου.
Αν ο ευσεβής σκορπά το σπέρμα, αφότου έχει μυηθεί στην ανύψωση της Κουνταλίνης μέσα από το νωτιαίο μυελό η Κουνταλίνη κατεβαίνει ένα σπόνδυλο ή περισσότερους ανάλογα με το μέγεθος του λάθους. Κανένας από αυτούς που πορνεύουν δε θα μπορούσε να φθάσει την κοσμική Πραγμάτωση.
Το νερό είναι η κατοικία της φωτιάς. Εάν εμείς σκορπάμε το νερό, τότε χάνουμε την φωτιά.
Η αγνότητα είναι το θεμέλιο του Μεγάλου Έργου. Όλη η δύναμη της Κουνταλίνης βρίσκεται στο σπέρμα.
Όποιος επιτύχει να φέρει αυτήν την ενέργεια της Κουνταλίνης ως τον αδένα της επίφυσης, επιτυγχάνει στην πραγματικότητα την Υπερσυνείδηση (την κατάσταση Νιρβικάλπα Σαμαδί). Αυτός που φθάνει σε αυτά τα ύψη είναι ένας Φωτισμένος, ένας Θεός.
Η Κουνταλίνη κατοικεί μέσα στην τριγωνική κοιλότητα γνωστή σαν Ουράνιο Τρίγωνο, κέντρο της Εκκλησίας της Εφέσου.
Ο υπέροχος ναός της Εφέσου είναι ένας μεγαλοπρεπής λωτός. Αυτός ο λωτός έχει τέσσερα πέταλα. Η Εκκλησία της Εφέσου έχει την λαμπρότητα δέκα εκατομμυρίων ήλιων. Η στοιχειώδης γη των σοφών αντιστοιχεί σε αυτό το λουλούδι του λωτού. Όταν το ιερό φίδι ανοίγει την Εκκλησία της Εφέσου, μας απονέμονται δυνάμεις πάνω στα στοιχειώδη δημιουργήματα που ζουν στα σπλάχνα της γης. Τότε μπορούμε να κυριαρχούμε πάνω στους σεισμούς.
Όταν το φίδι φθάσει στο ύψος του προστάτη, ανοίγει η Εκκλησία της Σμύρνης. Αυτό το τσάκρα έχει έξι πέταλα. Το προστατικό τσάκρα μας απονέμει την δύναμη του να δημιουργούμε. Θα ήταν αδύνατη κάθε δημιουργία χωρίς το προστατικό τσάκρα. Ο αθάνατος Μπαμπάχι, ο Χριστός-γιόγκι της Ινδίας, του οποίου το σώμα επέζησε για εκατομμύρια χρόνια που χάνονται στην νύχτα των αιώνων, είναι ο ανώτατος διευθύνων του προστατικού τσάκρα. Ο Μπαμπάχι χειρίζεται κάθε ζωή και έχει την δύναμη να δημιουργεί και να επαναδημιουργεί. Το στοιχειώδες νερό των σοφών (η οντότητα του σπέρματος) είναι το στοιχείο αυτού του τσάκρα. Ο καθένας που ανοίγει την Εκκλησία της Σμύρνης έχει δύναμη πάνω στα νερά και τις θύελλες.
Η άνοδος της Κουνταλίνης, στην περιοχή του ομφαλού, μας απονέμει την δύναμη του να ελέγχουμε τις φωτιές και τα ηφαίστεια. Το τσάκρα της περιοχής του ομφαλού είναι η Εκκλησία της Περγάμου. Αυτό το τσάκρα έχει δέκα πέταλα. Η στοιχειώδης φωτιά των σοφών είναι το στοιχείο αυτού του τσάκρα.
Όταν η Κουνταλίνη φτάσει στο ύψος της καρδιάς ανοίγεται η Εκκλησία της Θυάτειρας και μας απονέμεται η δύναμη για να κυριαρχούμε πάνω στους τέσσερεις ανέμους. Ο λωτός της καρδιάς έχει δώδεκα πέταλα και το στοιχείο του είναι ο στοιχειώδης αέρας των σοφών. Ο καθένας που θέλει να μάθει να τοποθετεί το φυσικό του σώμα στους υπερευαίσθητους κόσμους, πρέπει να αφυπνίζει το τσάκρα της καρδιάς. Αυτό είναι που γνωρίζουμε σαν επιστήμη Χίνας. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να βγαίνει από το φυσικό πεδίο και να εισέρχεται στους υπερευαίσθητους κόσμους.
Όταν το ιερό φίδι φθάσει στο ύψος της καρδιάς, ανοίγεται η Εκκλησία της Θυάτειρας και μετατρεπόμαστε σε διαισθητικούς.
Η άνοδος της Κουνταλίνης στην περιοχή του λάρυγγα μας απονέμει την δύναμη να ακούμε τις φωνές από τα όντα που ζούνε στους υπερευαίσθητους κόσμους. Το λαρυγγικό τσάκρα είναι η Εκκλησία των Σάρδεων. Όταν η Κουνταλίνη φθάσει σε αυτό το ύψος, ανθίζει στα γόνιμα χείλη, γενόμενη Λόγος. Το λαρυγγικό τσάκρα έχει δεκαέξι πέταλα.
Όταν η Κουνταλίνη φθάσει στο ύψος του μεσόφρυδου, ανοίγει η Εκκλησία της Φιλαδέλφειας. Αυτό είναι το Μάτι της Σοφίας. Ο Πατέρας κατοικεί σε αυτό το μαγνητικό κέντρο. Το τσάκρα του μεσόφρυδου έχει δύο πέταλα και είναι ο θρόνος του νου. Όταν ο υλιστικός νους μετατρέπεται σε χριστικό νου, λαμβάνουμε τον μανδύα του Βούδα και το Μάτι του Σίβα. Ο καθένας που ξυπνάει αυτό το τσάκρα γίνεται διορατικός.
Όταν η Κουνταλίνη φθάσει στον αδένα της επίφυσης, ανοίγεται η Εκκλησία της Λαοδικείας. Αυτό το τσάκρα έχει χίλια υπέροχα ακτινοβόλα πέταλα. Αυτό είναι το στέμμα που λάμπει σαν μία αύρα φωτός στο κεφάλι των αγίων. Στον αδένα της επίφυσης υπάρχει το άτομο του Αγίου Πνεύματος. Τότε λαμβάνουμε το λευκό περιστέρι του Αγίου Πνεύματος και γεμίζουμε από φώτιση, σοφία και παντογνωσία.
Στην Εκκλησία της Εφέσου κυριαρχούμε την γη, στην Εκκλησία της Σμύρνης κυριαρχούμε το νερό, στην Εκκλησία της Περγάμου κυριαρχούμε την φωτιά, στην Εκκλησία της Θυάτειρας κυριαρχούμε τον αέρα, στην Εκκλησία των Σάρδεων κυριαρχούμε το ακασικό ρευστό, στην Εκκλησία της Φιλαδέλφειας κυριαρχούμε τον νου και στην Εκκλησία της Λαοδικείας κυριαρχούμε το φως. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μετατρέπουμε τους εαυτούς μας σε βασιλείς και ιερείς της φύσης, σύμφωνα με την Τάξη του Μελχισεδέκ.
Το άτομο του Πατέρα βρίσκεται στο μαγνητικό πεδίο της ρίζας της μύτης, το άτομο του Υιού βρίσκεται στον αδένα της υπόφυσης και το άτομο του Αγίου Πνεύματος βρίσκεται στον αδένα της επίφυσης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Οι δύο μάρτυρες τυλίγονται στην σπονδυλική στήλη σχηματίζοντας το άγιο οκτώ. Τα δύο κορδόνια τυλιγμένα στην σπονδυλική στήλη, σχηματίζουν το Κηρύκειο του Ερμή.
Τα δύο συμπαθητικά κορδόνια είναι τοποθετημένα στα αριστερά και στα δεξιά της σπονδυλικής στήλης. Οι δύο μάρτυρες ανυψώνονται εναλλάξ, από τα δεξιά στα αριστερά, μέχρι να σχηματίσουν έναν υπέροχο κόμπο στο χώρο που βρίσκεται στο μεσόφρυδο. Μετά προχωρούν προς τα ρουθούνια.
Το συμπαθητικό κορδόνι που προχωρά από την δεξιά πλευρά συνεχίζει την πορεία του προς την αριστερή και τανάπαλιν.
Αυτό που προχωρά από την αριστερή πλευρά εμφανίζεται κρύο. Αυτό που προχωρά από την δεξιά είναι ζεστό.
Το κρύο είναι σεληνιακό. Το ζεστό είναι ηλιακό. Από αυτό το ζευγάρι των συμπαθητικών κορδονιών, ανυψώνονται ως τον εγκέφαλο, τα σεληνιακά και ηλιακά άτομα του σπερματικού μας συστήματος. Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα του σπερματικού μας συστήματος έρθουν σε επαφή στον κόκκυγα, η Κουνταλίνη αφυπνίζεται αναπόφευκτα.
Το μυελικό κανάλι έχει ένα κατώτερο στόμιο που φυσιολογικά είναι κλειστό στους κοινούς ανθρώπους. Οι σπερματικοί ατμοί διαστέλλουν το στόμιο με σκοπό να εισέλθει σε αυτό η Κουνταλίνη. Η γιόγκα έχει μια ειδική άσκηση που πραγματοποιείται με σκοπό να ανοίξει αυτό το στόμιο γρήγορα. Αυτή η άσκηση ονομάζεται Πραναγιάμα.
Η Κουνταλίνη ανεβαίνοντας ένδοξα από τσάκρα σε τσάκρα λύνει τους κόμπους και τα εμπόδια τα οποία αντιστέκονται στην ανάβασή της.
Είναι αναγκαίο να προειδοποιήσουμε τους γνωστικούς αδελφούς ότι πρέπει να μάθουμε να πολώνουμε την ιερή φωτιά της Κουνταλίνης. Μερικοί αφοσιωμένοι απολαμβάνουν με το σεξουαλικό πάθος μολονότι ουδέποτε διασκορπίζουν το σπέρμα. Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων είναι ότι αυτοί πολώνουν την φωτιά στα τσάκρας της κάτω κοιλιάς και χάνουν την ευτυχία του να απολαμβάνουν τον Λωτό των χιλίων πετάλων (την Εκκλησία της Λαοδικείας). Αυτό το τσάκρα είναι το Διαμαντένιο Μάτι που μας προσφέρει την τέλεια έκσταση και την άφατη ευτυχία των θεϊκών Ανθρώπων. Η δύναμη του να βγαίνουμε συνειδητά, στο πνεύμα και στην αλήθεια, με σκοπό να ταξιδέψουμε στις περιοχές του Νιρβάνα.
Όλοι εκείνοι που έχουν αφυπνίσει το φίδι πάνω στην ράβδο, πρέπει να είναι απόλυτα αγνοί στον λόγο, στις σκέψεις και στις πράξεις. Πρέπει να πραγματοποιούν τον εσωτερικό διαλογισμό καθημερινά. Πάντα καθαροί, πάντα τακτικοί, πάντα αγνοί. Έτσι πολώνεται η φωτιά στην Εκκλησία της Λαοδικείας. Τότε, απολαμβάνουμε την έκσταση.
Οι δύο μάρτυρες έχουν την δύναμη να αφυπνίζουν την Κουνταλίνη.
«Αυτοί είναι οι δύο ελιές και τα δύο κηροπήγια που βρίσκονται μπροστά από τον Κύριο της Γης. Και αν κάποιος άνθρωπος θελήσει να τα βλάψει, φωτιά εκπορεύεται από το στόμα τους και καταβροχθίζει τους εχθρούς τους. Και αν κάποιος άνθρωπος τα πληγώσει πρέπει με τον ίδιο τρόπο πρέπει να σκοτωθεί. Αυτοί έχουν την εξουσία να κλείσουν τον ουρανό, για να μην βρέχει τις ημέρες της προφητείας τους. Και έχουν δύναμη πάνω στα νερά για να τα μετατρέπουν σε αίμα και να χτυπήσουν την γη με κάθε πληγή εάν το θέλησουν».(Αποκάλυψη κεφ ΙΑ, παρ 4-6).
Εκείνοι που δουλεύουν με την Κουνταλίνη, πρέπει να έχουν μία αλύγιστη πίστη στην θεϊκή Μητέρα. Αυτή οδηγεί τον αφοσιωμένο της από το χέρι. Αυτή οδηγεί το παιδί της από τσάκρα σε τσάκρα. Η θεϊκή Μητέρα είναι αυτή που βοηθά τον γνωστικό μαθητή, τον διδάσκει, τον προετοιμάζει για να πραγματωθεί. Κάθε αφοσιωμένος πρέπει να παρακαλεί την θεϊκή του Μητέρα να του παραχωρεί την ιερή φωτιά και μετά τον ερχομό της φωτιάς, κάθε αφοσιωμένος πρέπει να διαλογίζεται καθημερινά στην θεϊκή του Μητέρα. Αυτή θα τον διδάξει, θα τον πάρει από το χέρι και θα οδηγήσει τα βήματά του στο δύσκολο μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Αυτό το μονοπάτι, είναι γεμάτο κινδύνους από μέσα και απέξω.
Ο Σουάμι Σιβανάντα δίνει μια προσευχή που είναι χρήσιμη για διαλογισμό προς την θεϊκή Μητέρα. Αυτή η προσευχή είναι η εξής: «θεϊκή Μητέρα, είμαι δικός σου, εσύ είσαι το μοναδικό μου καταφύγιο και στήριγμα. Προστάτεψε με, οδήγησε με, λυπήσου με» Πρέπει να ξέρετε αδελφοί, ότι η θεϊκή Μητέρα πάντα, ανταποκρίνεται. Χωρίς την χάρη της, θα ήταν αδύνατον να φέρουμε την Κουνταλίνη από τσάκρα σε τσάκρα, ως την Εκκλησία της Λαοδικείας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
ΜΑΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗΣ
Τα ιερά μάντραμς έχουν την δύναμη να αφυπνίζουν την Κουνταλίνη. Ο άγγελος Αρότς, άγγελος της προσταγής, μας δίδαξε το πιό δυνατό μαντρικό τραγούδι που υπάρχει σε ολόκληρο το σύμπαν, για την αφύπνιση της Κουνταλίνης. Ο άγγελος τραγούδησε αυτό το τόσο γλυκό και συγκινητικό τραγούδι και εμείς πλημμυρήσαμε από έκσταση. Ο άγγελος μετά μας κάλεσε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και τραγουδήσαμε αυτό το μαντρικό τραγούδι που γράφεται έτσι: Καντίλ Μπαντίλ Ρρρρρ
Αυτό το μαντρικό τραγούδι τραγουδιέται έτσι:
Καν: με ηχηρή φωνή.
Ντίλ: με χαμηλή φωνή.
Μπαν: με ηχηρή φωνή.
Ντιλ: με χαμηλή φωνή.
Το γράμμα Ρ, θα πρέπει να προφέρεται σαν να μιμούμαστε τον ήχο ενός μοτέρ, αλλά με φωνή παρόμοια με ενός παιδιού. Έτσι αδελφοί, έτσι είναι ο τρόπος που τραγουδιέται το τραγούδι της Κουνταλίνης.
Όλοι εκείνοι που δουλεύουν με την Κουνταλίνη δεν πρέπει να ξεχνούν το γράμμα «Σ».
Να ξέρετε αγαπημένοι, ότι το γράμμα Σ έχει την δύναμη να μετατρέπει το σπερματικό υγρό σε διαφορετικές ενεργειακές αξίες. Το σπερματικό υγρό πρέπει να μετατρέπεται σε επτά τύπους κλιμακωτής ενέργειας, στους επτά βαθμούς δύναμης της φωτιάς. Το γράμμα Σ πρέπει να προφέρεται σαν ένα πολύ λεπτό και κατευναστικό σφύριγμα. Πιέζονται τα δόντια από πάνω προς τα κάτω με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα ωραίο και λεπτό σφύριγμα. Αυτή είναι η λεπτή φωνή την οποία ο γιόγκι πρέπει να μαθαίνει να ψάλλει και να χειρίζεται.
Ο γιόγκι πρέπει να έχει το βάζο του Ερμή, ερμητικά κλειστό. Ο γιόγκι που υποφέρει από ονειρώξεις ή που πορνεύει καθημερινά ή συνέχεια, μοιάζει σαν έναν άνθρωπο που θέλει να γεμίσει μια στάμνα ή ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Ο γιόγκι πρέπει να μετατρέπει το σπερματικό υγρό σε επτά τύπους ενέργειας. Το γράμμα Σ έχει την δύναμη να μετατρέπει το σπερματικό λικέρ σε επτά τύπους κλιμακωτής ενέργειας.
Ο Κρίγια του Μπαμπάχι, ο Χριστός γιόγκι της Ινδίας, δίδαξε την δύναμη του γράμματος Σ, (το γλυκό και δεκτικό σφύριγμα). Πίσω από το πολύ λεπτό σφύριγμα που ο γιόγκι ξέρει να προφέρει με το στόμα του, βρίσκεται η λεπτή φωνή, ένα σφύριγμα ακόμα ωραιότερο, που όταν ηχεί μέσα στην παρεγκεφαλίδα, ο γιόγκι αποκτά την δύναμη να βγαίνει στιγμιαία με αστρικό σώμα.
Όλοι εκείνοι οι αφοσιωμένοι που εργάζονται με την Κουνταλίνη, δεν πρέπει να ξεχνούν να εξασκούν το γράμμα Σ. Το Σ τονισμένο έτσι: Σςςςςςς, σαν ένα πολύ λεπτό σφύριγμα, μετατρέπει το σπερματικό υγρό στην ιερή φωτιά της Κουνταλίνης.
Το μαντρικό τραγούδι του αγγέλου Αρότς και το γλυκό και προσφιλές σφύριγμα, είναι απολύτως αναγκαία για την αφύπνιση της Κουνταλίνης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
Κάθε πραγματικά γνωστικό ζευγάρι μπορεί και πρέπει να γεννά Γιους Σοφίας. Αφοσιωμένοι μαθητές, να ξέρετε ότι οι Γιοι της Σοφίας δεν είναι γιοί της πορνείας.
Όταν τα γνωστικά ζευγάρια θέλουν να δώσουν σώμα σε κάποιο μεγάλο Δάσκαλο της Λευκής Στοάς, πρέπει αναπόφευκτα, να κατέρχονται στην ενάτη σφαίρα με το ένατο Αρκάνο του Ταρώ. Αυτό το Αρκάνο είναι το Σεξ. Η μητέρα των Γιων της Σοφίας πρέπει να προετοιμάζεται για μια περίοδο εννέα μηνών, προτού να δημιουργήσει με την δύναμη της ΚρίγιαΣάκτι. Κατά το διάστημα αυτής της χρονικής περιόδου, πρέπει να προσεύχεται πολύ προς την θεϊκή Μητέρα, ικετεύοντας την θεϊκή Μητέρα με όλη της την καρδιά και την ψυχή, να της δώσει την ευτυχία να συλλάβει έναν μεγάλο Δάσκαλο στην κοιλιά της, που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα. Είναι εννέα μήνες προετοιμασίας, αγνότητας, ευσέβειας και διαλογισμού πριν να πραγματοποιήσει την μυστική πράξη με το σύζυγο.
Ο πατέρας του παιδιού, ούτε πρέπει να πορνεύει. Αυτός πρέπει επίσης να απέχει από την σεξουαλική πράξη για ένα διάστημα εννέα μηνών. Αυτός και αυτή πρέπει να προσεύχονται πολύ προς την θεϊκή Μητέρα ικετεύοντας την για την ευτυχία του να έχουν για γιο έναν μεγάλο Δάσκαλο.
Πρέπει οι σύζυγοι να είναι αγνοί, στην σκέψη, στις λέξεις και στις πράξεις.
Η ιερή πράξη πραγματοποιείται την άνοιξη, τον μήνα Μάιο, τον μήνα των λουλουδιών. Τον μήνα Μάιο, ο Βούδας κατέρχεται με σκοπό να ευλογήσει την ανθρωπότητα. Η πράξη πρέπει να πραγματοποιηθεί στην αυγή μιας μέρας Παρασκευής. Αυτήν την ώρα το πρωινό αστέρι δονείται έντονα.
Το ζευγάρι πρέπει να απομακρύνεται από την πράξη χωρίς να χάσει το σπερματικό υγρό. Οι σεληνιακές ιεραρχίες ξέρουν να χρησιμοποιήσουν τον αρσενικό γαμέτη και το θηλυκό ωάριο με σκοπό να γονιμοποιήσει την μήτρα.
Η μητέρα πρέπει να κοιμάται σε διαφορετική θέση κάθε μήνα. Ένα μήνα από τα δεξιά και ένα από τα αριστερά. Έτσι είναι πως το σώμα του δημιουργήματος που βρίσκεται στην κοιλιά, θα δεχθεί όλες τις κοσμικές χάρες.
Στην Λεμουρία, όλη αυτή η εργασία επραγματοποιείτο μέσα στους μεγάλους Ναούς των Μυστηρίων. Τότε δεν υπήρχε ο πόνος στην γέννα.
Έτσι είναι πως έρχονται στον κόσμο οι Γιοί της Σοφίας. Αυτή είναι η δημιουργική μέθοδος της Κρίγια Σάκτι.
Με αυτήν την αρχαία μέθοδο, που είχε χαθεί στις νύχτες των αιώνων, κάθε ζευγάρι γιόγκι μπορεί να δώσει φυσικό όχημα σε έναν μεγάλο Δάσκαλο της αξιοσέβαστης Λευκής Στοάς.
Αυτό το υπέροχο κλειδί, αποδεικνύει φανερά, ότι δεν είναι αναγκαίο να σκορπίζονται επτά εκατομμύρια σπερματοζωάρια για να δημιουργήσουν ένα νέο ανθρώπινο ον. Ο θεός είπε: «Αυξάνεστε και πληθύνεστε». Ο θεός δεν είπε «αυξάνεστε και πορνεύετε». Το σκόρπισμα του σπέρματος είναι έγκλημα, το χάσιμο του σπέρματος είναι κτηνώδης πορνεία. Το αρχαίο σύστημα της παραδεισιακής αναπαραγωγής, επραγματοποιείτο χωρίς το χάσιμο του σπέρματος στον άντρα και χωρίς τον θηλυκό οργασμό.
Οι τρομεροί Λούσιφερ της αρχαίας Γης-Σελήνης, δίδαξαν στον άνθρωπο το σκόρπισμα του σπέρματος. Τότε ο άνθρωπος έχασε τις δυνάμεις του. Αυτό αναπαρίσταται με την έξοδο από την Εδέμ.
Εμείς δεν διδάσκουμε τίποτα που είναι ενάντια στην φύση. Το φυσιολογικό και το κανονικό είναι να μην σκορπίζεται το σπέρμα. Δεν διδάσκουμε σεξουαλικό καθάρισμα, διδάσκουμε αυτό που πραγματικά είναι φυσικό, κανονικό. Ο άνθρωπος σκανδαλίζεται, διότι η Φιλοσοφική Πέτρα είναι βράχος πλάνης και σκανδάλου για τους διεφθαρμένους. (Η πέτρα πλάνης είναι το σεξ).
Οι διεφθαρμένοι μισούν την σεξουαλική μαγεία. Οι διεστραμμένοι αποστρέφονται οτιδήποτε το οποίο τους καταργεί την πλήρη ικανοποίηση των σαρκικών παθών τους. Οι μοχθηροί αισθάνονται αποκρουστικότητα για την αγνότητα. Αυτός είναι ο νόμος αυτών των φτωχών ανθρώπων: Ζουν για την ευχαρίστηση του σαρκικού πάθους και μισούν την αγνότητα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
ΟΥΡΝΤΒΑΡΑΤΑ
Η σεξουαλική μαγεία (Αρκάνο A.Z.F.), είναι γνωστή στην Ινδία στην σανσκριτική διάλεκτο σαν Ουρντβαράτα. Κάθε άτομο που πραγματοποιεί το Αρκάνο A.Z.F., στην Ινδία, ονομάζεται Ουρντβαράτα γιόγκι.
Το μεγάλο Αρκάνο βρίσκεται σε ένα ινδοστανικό βιβλίο που ονομάζεται «Μυστικά της Γιόγκα». Ο συγγραφέας του είναι ένας γιόγκι από την Νότια Ινδία.
Προκαλεί μεγάλη φρίκη να γνωρίζεις ότι οι σκοτεινοί Μπόνθος της τάξης των Δούγπας, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι σε έναν φρικτό και ολέθριο ταντρισμό, σκορπούν το σπερματικό υγρό κατά την διάρκεια των πρακτικών τους της μαύρης μαγείας.
Οι Μπόνθος έχουν μια ολέθρια τεχνική για να επαναροφούν το σκορπισμένο σπέρμα. Η τεχνική είναι το Βαχρόλι, δυστυχώς άσχημα χρησιμοποιημένο. Δεν θέλουμε εξηγήσουμε τίποτα πάνω στην εφαρμοσμένη άποψη Βαχρόλι, γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με αρρωστημένη διανόηση που θα μπορούσαν, εύκολα, να πέσουν στον τρομερό ταντρισμό των Μπόνθος. Τότε το Κάρμα θα έπεφτε επάνω μας μοιραία.
Το σκορπισμένο και κατόπιν επαναρροφημένο σπέρμα μέσα στο γυναικείο κόλπο, είναι τρομακτικά φορτισμένο με άτομα του Μυστικού Εχθρού, σατανικά άτομα που έχουν συλλεχθεί από τις ατομικές κολάσεις του άνθρωπου. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού του ταντρισμού είναι η κάθοδος του φιδιού προς τα κάτω, προς τις ατομικές αβύσσους της φύσης. Έτσι είναι πως η ανθρώπινη προσωπικότητα τελειώνει και αποχωρίζεται ολοκληρωτικά από το θεϊκό Πνεύμα. Τότε το ανθρώπινο ον μετατρέπεται σε δαιμόνιο.
Σε άλλες εποχές στα Άσραμς του Ινδοστάν, επραγματοποιείτο το Αρκάνο A.Z.F. Οι γιογκίνες προετοιμάζονταν για την σεξουαλική μαγεία με το λευκό Βαχρόλι. Δυστυχώς, οι αδελφοί με τις αδελφές διέπραξαν σκανδαλώδεις πράξεις και οι γκουρού τράβηξαν τις κουρτίνες του εσωτερισμού και απαγόρευσαν το Αρκάνο A.Z.F.
Ωστόσο, οι μυημένοι γιόγκι και γιογκίνες μυστικά πραγματοποιούσαν το Αρκάνο A.Z.F. (αν και είχε απαγορευτεί).
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η απαγόρευση προκάλεσε περισσότερες ζημιές από οφέλη. Το σύστημα Βραχματσάρια πραγματικά είχε σαν αποτέλεσμα την αποτυχία, μιας και κανένας δεν ήταν ικανός να παραμείνει Βραχματσάρια (απόλυτη αποχή). Προφανώς κάποιοι που επέμεναν να είναι σεξουαλικά εγκρατείς, υπέφεραν από νυχτερινές ονειρώξεις. Έτσι έχαναν το σπέρμα που συσσωρευόταν και μετατρέπονταν σε θύματα της Αβύσσου.
Το Αρκάνο A.Z.F. είναι μια μέθοδος για να δημιουργήσει δυνατά, υγιή και υπέροχα παιδιά. Με το A.Z.F., συλλέγεται το σπερματοζωάριο που θα γονιμοποιήσει την μήτρα.
Το σπερματοζωάριο που καταφέρνει να διαφύγει κατά την διάρκεια της εξάσκησης του Αρκάνο A.Z.F., είναι στην πραγματικότητα ένα δυνατό και διαλεγμένο σπερματοζωάριο, που θα δώσει καταγωγή σε ένα πραγματικό Υπεράνθρωπο. Έτσι μπορούμε να δημιουργούμε μία φυλή θεών.
Με το Αρκάνο A.Z.F., επιτυγχάνεται η ολοκληρωτική ανάπτυξη όλων των φωτιών του νωτιαίου μυελού. Με το Αρκάνο A.Z.F. επιτυγχάνεται η ολοκληρωτική πραγμάτωση σε βάθος.
Η μεγάλη γιογκίνα Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκι, αφού έμεινε χήρα από τον κόμη Μπλαβάτσκι, έπρεπε να ξαναπαντρευτεί με σκοπό να πραγματοποιήσει το Αρκάνο A.Z.F.. Μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτύχει την ανάπτυξη των σαράντα εννέα φωτιών.
Ο γιόγκι Αβατάρας Λαχίρι Μαχασάγια κλήθηκε από τον Μπαμπάχι για την Μύηση όταν παντρεύτηκε. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο πραγματώθηκε ο γιόγκι Αβατάρας.
Οι γκουρού των Ασράμς πρέπει να πληρώσουν Κάρμα για το ότι δεν μίλησαν ξεκάθαρα όταν έπρεπε να μιλήσουν. Τίποτα δεν κερδίζεται με το να καλύπτεται το Ιερό. Είναι καλύτερα να έχουμε το θάρρος να μιλάμε ξεκάθαρα.
Στην ένωση του φαλλού και της μήτρας βρίσκεται το κλειδί του Αρκάνου A.Z.F.. Το σημαντικό είναι να απομακρυνόμαστε από την σεξουαλική πράξη χωρίς ποτέ στην ζωή να σκορπίζουμε το βάζο του Ερμή. Έτσι μετατρεπόμαστε σε θεούς τρομακτικά θεϊκούς.
Το ρητό μας είναι ΘΕΛΗΣΗ. Με το Ουρντβαράτα αφυπνίζεται και αναπτύσσεται ολοκληρωτικά η Κουνταλίνη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ
Ο θεός δεν έχει καμία μορφή. Ο θεός είναι ομοούσιος με το Αφηρημένο Απόλυτο Διάστημα. Ο θεός είναι Εκείνο... Εκείνο... Εκείνο...
Ο θεός έχει δύο απόψεις: Σοφία και Αγάπη. Ο θεός σαν Σοφία είναι Πατέρας. Ο θεός σαν Αγάπη είναι Μητέρα.
Ο Χριστός είναι ο Υιός του θεού. Ο Χριστός δεν είναι ένα άτομο, ο Χριστός είναι μία στρατιά. Ο Χριστός είναι η Στρατιά του Ήχου. Ο Λόγος.
Πριν να χαραχθεί η Αυγή της νέας κοσμικής ημέρας, ο Πατέρας, η Μητέρα και ο Υιός, ήταν Ένα. Εκείνο... Εκείνο... Εκείνο...
Ο θεός σαν Πατέρας εδρεύει στο Μάτι της Σοφίας. Αυτό το Μάτι βρίσκεται στο Μεσόφρυδο. Ο θεός σαν Μητέρα εδρεύει στον Ναό-Καρδιά.
Σοφία και Αγάπη είναι οι δύο κύριες κολώνες της μεγάλης Λευκής Στοάς.
Μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον υπάρχει ένας στρατιώτης από την Στρατιά του Ήχου. Αυτός είναι ο εσωτερικός Χριστός κάθε ανθρώπου που έρχεται στον κόσμο.
Ο επταδικός άνθρωπος είναι μόνο η αμαρτωλή σκιά αυτού του στρατιώτη του Στρατού της Φωνής.
Πρέπει να ενσαρκώσουμε τον Άνθρωπο Ήλιο, τον εσωτερικό Χριστό. Η θεϊκή μας Μητέρα μας βοηθά. «Ζητήστε και θα σας δοθεί, χτυπήστε και θα σας ανοιχθεί».
Ο θεός σαν Αγάπη είναι η Ίσις, της οποίας κανένας θνητός δεν έχει σηκώσει το πέπλο. Ποιος είναι εκείνος που τολμούσε να σηκώσει αυτό το τρομακτικά θεϊκό πέπλο; Αλλοίμονο στους βέβηλους και στις βέβηλες που θα τολμήσουν να αγγίξουν το πέπλο της Ίσιδας.
Όταν ο αφοσιωμένος μαθητής πραγματοποιεί τις παρακλήσεις του στην θεϊκή του Μητέρα, πρέπει να είναι σε κατάσταση ύπνου και να βυθίζεται σε βαθύ εσωτερικό διαλογισμό. Ο αληθινά αφοσιωμένος μαθητής, δεν σηκώνεται από το κρεβάτι του, δεν τρώει ούτε πίνει, ώσπου να λάβει την απάντηση από την θεϊκή του Μητέρα.
Η κοσμική Μητέρα δεν έχει μορφή, αλλά μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή για να απαντήσει στον ικέτη.
Μπορεί να παρουσιαστεί σαν Ίσις, Ρέα, Κυβέλη, Τονανζίν, Μαρία, κλπ, κλπ, κλπ
Όταν η θεϊκή Μητέρα έχει δώσει την απάντηση στον αφοσιωμένο μαθητή, μπορεί να αφήσει αμέσως την μορφή της γιατί πλέον δεν την χρειάζεται.
Η Θεϊκή Μητέρα είναι η δεύτερη άποψη Εκείνου και ονομάζεται Αγάπη. Η Αγάπη είναι μία ουσία η οποία είναι ομοούσια με το αφηρημένο και πολύ βαθύ Διάστημα.
Η θεϊκή Μητέρα δεν είναι μία γυναίκα, ούτε είναι ένα άτομο. Είναι μοναδικά μιά άγνωστη Ουσία. Οποιαδήποτε μορφή που Αυτό παίρνει, την αφήνει στιγμές μετέπειτα. Αυτό είναι Αγάπη.
Ο θεός Μητέρα είναι Αγάπη. Ο θεός Μητέρα μας λατρεύει και μας αγαπά τρομακτικά. Όταν εργαζόμαστε με το Αρκάνο A.Z.F., η Μητέρα θεά του κόσμου ανέρχεται μέσα από το μυελικό κανάλι και μετατρέπεται σε φίδι φωτιάς.
Η Μητέρα θεά του κόσμου είναι η Ντέβι Κουνταλίνη. Η θεϊκή Μητέρα φέρει στα αγαπητά της χέρια το παιδί της. Ο εσωτερικός Χριστός του κάθε ανθρώπου είναι αυτό το παιδί. Η Μητέρα είναι Εκείνο... Εκείνο... Εκείνο... Ίσις... Αγάπη... Μυστήριο...
Ο Αφοσιωμένος που θέλει δυνάμεις πρέπει να τις ζητήσει από την θεϊκή Μητέρα. Ο πραγματικά αφοσιωμένος είναι ταπεινός μπροστά στον θεό Μητέρα.
Εάν ο αφοσιωμένος μαθητής θέλει ειλικρινά να διορθώσει τα λάθη του και βαδίζει στο μονοπάτι της αγιότητας, μπορεί να ζητήσει από την θεϊκή Μητέρα συγχώρεση για το περασμένο του Κάρμα και Αυτή θα τον συγχωρέσει.
Αλλά, εάν ο αφοσιωμένος δεν διορθώνεται, ούτε ακολουθεί το μονοπάτι της αγιότητας, είναι τότε ανώφελο να ζητά από την θεϊκή Μητέρα συγχώρεση, γιατί Αυτή δεν θα τον συγχωρεί.
Η θεϊκή Μητέρα συγχωρεί τα πραγματικά μεταμελημένα παιδιά της. Αυτή ξέρει να συγχωρεί τα παιδιά της γιατί είναι παιδιά της.
Όλο το Κάρμα από τις άσχημες πράξεις των περασμένων επανενσαρκώσεων, μπορεί να συγχωρεθεί από την θεϊκή Μητέρα. Όταν η μετάνοια είναι απόλυτη, η τιμωρία είναι άχρηστη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8
ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΠΡΑΝΑΓΙΑΜΑ
Πράνα είναι η Μεγάλη Ανάσα. Πράνα είναι ο Κοσμικός Χριστός. Πράνα είναι η ζωή που πάλλεται σε κάθε άτομο, όπως πάλλεται σε κάθε Ήλιο.
Η φωτιά καίει εξαιτίας του Πράνα, το νερό ρέει εξαιτίας του Πράνα, ο άνεμος φυσά εξαιτίας του Πράνα, η ζωή που έχουμε είναι Πράνα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να υπάρχει στο Σύμπαν χωρίς το Πράνα. Χωρίς το Πράνα είναι αδύνατον να γεννηθεί και το πιο ασήμαντο έντομο, ή να ανθίσει και το πιο μικρό λουλούδι.
Το Πράνα υπάρχει στην τροφή που τρώμε, στον αέρα που αναπνέουμε και στο νερό που πίνουμε, παντού.
Όταν η σπερματική ενέργεια είναι ολοκληρωτικά εκλεπτυσμένη και μετατρεμμένη, το νευρικό σύστημα τροφοδοτείται με το πιο πλούσιο είδος Πράνα. Αυτό το Πράνα αποτίθεται στον εγκέφαλο σαν κρασί φωτός, σαν υπέροχη Χριστική ενέργεια.
Υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα στον νου, στο Πράνα και στο σπέρμα. Ελέγχοντας την σεξουαλική ενέργεια με την δύναμη της θέλησης, επιτυγχάνουμε πλήρως διότι ο νους και το πράνα, θα μείνουν κάτω από τον έλεγχο μας.
Εκείνοι που σκορπίζουν το σπέρμα, ποτέ στην ζωή δεν θα μπορούν να αποκτήσουν κυριαρχία πάνω στον νου ούτε στο Πράνα. Αυτοί είναι αποτυχημένοι.
Τα άτομα που επιτυγχάνουν τον σεξουαλικό έλεγχο, αποκτούν επίσης τον έλεγχο του νου και τον έλεγχο του πράνα. Αυτό το είδος των ανθρώπων φθάνουν στην απελευθέρωση. Αυτό το είδος ανθρώπων αποκτούν το ελιξίριο της Μακροζωίας.
Όλοι οι αθάνατοι που ζουν με τον Χριστό γιόγκι της Ινδίας (τον θεϊκό Μπαμπάχι), διατηρούν τα φυσικά τους σώματα για χιλιάδες χρόνια, χωρίς να μπορεί να τους εναντιωθεί ο θάνατος. Αυτοί οι αδελφοί, αφού έφθασαν στην ανώτατη αγνότητα, απόκτησαν τον έλεγχο του νου και του πράνα.
Πράνα είναι παγκόσμια ενέργεια, είναι ζωή, είναι φως, είναι χαρά.
Το πρωταρχικό αντικείμενο της πρακτικής του πραναγιάμα, είναι να επιτύχουμε την ένωση των ηλιακών και σεληνιακών ατόμων που βρίσκονται μέσα στο σπερματικό σύστημα για να αφυπνίσουμε την Κουνταλίνη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
1. Ο ευσεβής κάθεται σε μία καρέκλα με πρόσωπο προς την Ανατολή.
2. Προσεύχεται πολύ, παρακαλώντας την θεϊκή Μητέρα να του αφυπνίσει την Κουνταλίνη.
3. Το στήθος, ο λαιμός και το κεφάλι πρέπει να είναι σε κάθετη γραμμή. Να μη γέρνει το σώμα στα πλάγια, ούτε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Οι παλάμες των χεριών πρέπει να ξεκουράζονται πάνω στα πόδια σε πολύ φυσική μορφή.
4. Ο νους του ευσεβή πρέπει να κατευθύνεται προς το εσωτερικό, προς την θεϊκή Μητέρα, αγαπώντας την και λατρεύοντας την.
5. Κλείνει τα μάτια για να μην του αποσπούν την προσοχή τα πράγματα του φυσικού κόσμου.
6. Κλείνει το δεξιό ρουθούνι με τον αντίχειρα του δεξιού χεριού, προφέροντας διανοητικά το μάντραμ ΤΟΝ. Παράλληλα ο αέρας να εισπνέεται και να εκπνέεται πολύ αργά από το αριστερό ρουθούνι.
7. Τώρα, κλείνει το αριστερό ρουθούνι με το δείκτη του αριστερού χεριού. Κρατάει την αναπνοή. Στέλνει το πράνα στην Εκκλησία της Εφέσσου που είναι τοποθετημένη στον κόκκυγα για να αφυπνιστεί η Κουνταλίνη και προφέρει διανοητικά το μάντραμ ΣΑΧ...
8. Εκπνέει τώρα σιγά από το δεξιό ρουθούνι προφέροντας διανοητικά το μάντραμ ΧΑΜ...
9. Τώρα κλείνει το αριστερό ρουθούνι με τον δείκτη.
1Ο. Εισπνέει την ζωή, το πράνα, μέσα από το δεξί ρουθούνι, προφέροντας διανοητικά το μάντραμ ΤΟΝ. Κρατάει τώρα την αναπνοή προφέροντας το μάντραμ ΡΑ. Κλείνει τα δύο ρουθούνια με τον δείκτη και τον αντίχειρα. Στέλνει το πράνα στο μαγνητικό κέντρο του κόκκυγα για να αφυπνιστεί η Κουνταλίνη.
11. Εκπνέει αργά ανάμεσα από το αριστερό ρουθούνι προφέροντας διανοητικά την μαντρική συλλαβή ΧΑΜ.
12. Αυτό συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο Πραναγιάμα.
13. Πρέπει να πραγματοποιούνται έξι Πραναγιάμα επαναλαμβανόμενα στην αυγή και στο δειλινό.
14. Ο αφοσιωμένος θα σηκωθεί από την καρέκλα του και θα γονατίσει στην γη.
15. Ο ευσεβής μετά θα τοποθετήσει τις παλάμες του χεριού στο πάτωμα, ακουμπώντας ανάμεσα στα δάχτυλα τον αντίχειρα.
16. Σκύβει προς τα εμπρός, γονατίζοντας στην γη, και γεμάτος από ανώτερη ευλάβεια, με το κεφάλι προς την Ανατολή, θα στηρίξει το μέτωπό του πάνω στην ράχη των χεριών, σε αιγυπτιακή θέση.
17. Τώρα ο αφοσιωμένος θα προφέρει, με τον δημιουργικό λάρυγγα, το δυνατό αιγυπτιακό μάντραμ ΡΑ των Αιγυπτίων. Αυτό το μάντραμ φωνοποιείται επιμηκύνοντας τον ήχο των γραμμάτων που σχηματίζουν το μάντραμ ΡΑ, έτσι:
ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (7 φορές) .
18. Αυτά είναι τα 17 σημεία του Αιγυπτιακού Πραναγιάμα. Το μάντραμ ΡΑ έχει την δύναμη να δονεί την Κουνταλίνη και τα τσάκρας, για να τα αφυπνίζει.
19. Τα μάντραμς του Πραναγιάμα είναι: ΤΟΝΣΑΧΑΜΤΟΝΡΑΧΑΜ.
2Ο. Με το πραναγιάμα ξυπνά η Κουνταλίνη. Με το πραναγιάμα τελειώνουν οι καταχθόνιες περιοχές του σκότους και η αδράνεια. Με το πραναγιάμα εξαλείφουμε την οκνηρία και την αδεξιότητα.
21. Το πραναγιάμα σχετίζεται με τον νου. Ο νους είναι το όχημα της θέλησης. Η θέληση πρέπει να υπακούει στην μεγάλη Ψυχή του κόσμου.
Όλα τα εσωτερικά οχήματα πρέπει να ελέγχονται με το πραναγιάμα. Πράνα είναι η ζωή.
Το δεξί ρουθούνι είναι ηλιακό. Το αριστερό ρουθούνι είναι σεληνιακό. Οι δύο μάρτυρες σχετίζονται με τα δύο ρουθούνια. Οι όρχεις σχετίζονται με τους δύο μάρτυρες, με ένα ζευγάρι νευρικά κορδόνια. Σε τελευταία σύνθεση, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι οι δύο μάρτυρες της Αποκάλυψης γεννιούνται στους όρχεις. Οι δύο όρχεις είναι οι δύο ωκεανοί της ζωής. Λέγεται ότι ο Μωυσής βρήκε τον δάσκαλό του στην συμβολή των δύο ωκεανών.
Το δωμάτιο που χρησιμοποιούμε για την πρακτική του πραναγιάμα δεν πρέπει να είναι υγρό, ούτε επίσης άσχημα αερισμένο ή βρώμικο. Πρέπει να είναι ένα καθαρό δωμάτιο, εξαγνισμένο, τακτοποιημένο. Επίσης το πραναγιάμα μπορεί να εξασκείται στην εξοχή, στο βουνό, στις όχθες της θάλασσας, κλπ, κλπ, κλπ
Με το πραναγιάμα μετατρέπουμε την σεξουαλική ενέργεια σε Χριστική ενέργεια. Με το πραναγιάμα ξυπνάμε την Κουνταλίνη και ανοίγουμε τα τσάκρας ολοκληρωτικά. Το πραναγιάμα είναι ένα σύστημα σεξουαλικής μετατροπής για ανύπαντρους.
Εμείς έχουμε διδάξει σε αυτό το κεφάλαιο ένα Αιγυπτιακό πραναγιάμα για τους αφοσιωμένους του Δυτικού κόσμου.
Αυτοί που θέλουν να αφυπνίσουν την Κουνταλίνη, πρέπει να εμμένουν καθημερινά και σε όλη την διάρκεια της ζωής τους στο πραναγιάμα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
Γιόγκα σημαίνει «ένωση με τον θεό». Κανείς δεν μπορεί να φτάσει στην ένωση με τον Πολυαγαπημένο, χωρίς πριν να έχει αφυπνίσει την Κουνταλίνη.
Κανένα ζωντανό ον δεν θα μπορούσε να αφυπνίσει την Κουνταλίνη θετικά χωρίς να έχει φτάσει στην ανώτερη αγνότητα. Είναι απαραίτητο να πλυθούν τα πόδια στα νερά της απάρνησης. «Αγωνισθείτε για να μπείτε από την στενή πόρτα, διότι σας λέω ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να μπουν και δεν θα μπορέσουν» Λουκάς κεφ 13, παρ 24.
Είναι επείγον να ξέρουμε ότι η στενή και δύσκολη πόρτα, είναι το σεξ. Εμείς βγήκαμε από την Εδέμ από την πόρτα του σεξ, μόνο από αυτήν την πόρτα μπορούμε να εισέλθουμε στην Εδέμ. Η Εδέμ είναι το ίδιο το σεξ. Κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στην Εδέμ από λάθος πόρτα. Πρέπει να εισέλθουμε από όπου βγήκαμε. Αυτός είναι ο Νόμος.
Εκείνοι οι μαθητές του αποκρυφισμού που για εκείνον ή τον άλλον λόγο, δεν μπορούν να δουλέψουν με το Αρκάνο A.Z.F., θα πρέπει να ξέρουν σε βάθος την επιστήμη της σεξουαλικής μετατροπής. Υπάρχει ένα άλλο μυστικό κλειδί με την βοήθεια του οποίου, θα μπορέσουν οι ανύπαντροι αφοσιωμένοι, να ανοίξουν την Κιβωτό της Επιστήμης.
Πρακτική σεξουαλικής μετατροπής για τους ανύπαντρους :
Πρώτη θέση: Οι αφοσιωμένοι του μονοπατιού, τοποθετημένοι στο πάτωμα, θα πρέπει να μιμούνται την στάση του σοφού.
Δεύτερη θέση: Οι αφοσιωμένοι, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους, ή επίσης στο πάτωμα, με την πλάτη (το στόμα προς τα επάνω), με το κορμί λυγισμένο προς τα πάνω και το κεφάλι όσο το δυνατόν πιο κάτω, θα πρέπει τότε να φουσκώνουν ή να διογκώνονται όπως ο βάτραχος όταν είναι θυμωμένος.
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ
Θέληση και φαντασία ενωμένες σε δονούμενη αρμονία. Ο γνωστικός σπουδαστής ταυτίζεται με τον βάτραχο. Φαντάζεται ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ένα ρυάκι αγνών νερών της ζωής. Ενώνει την θέληση και την φαντασία του για να κάνει να ανέβουν οι σεξουαλικές του ενέργειες από τα σεξουαλικά του όργανα έως την ιερή κούπα του εγκεφάλου. Ο γνωστικός σπουδαστής πρέπει να κάνει να ανέβει η σπερματική του ενέργεια από το ζεύγος των συμπαθητικών κορδονιών που τυλίγονται στο νωτιαίο μυελό, σχηματίζοντας το γνωστό Κηρύκειο του Ερμή.
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ
Θέληση και φαντασία ενωμένες σε δονούμενη αρμονία Ο σπουδαστής φουσκώνει όπως το κάνει ο βάτραχος. Αυτό είναι δυνατόν με την αναπνοή. Αναπνέοντας το ζωτικό αέρα φαντάζεται την σπερματική ενέργεια που ανεβαίνει από τα δύο συμπαθητικά κανάλια τα οποία τυλίγονται υπέροχα στον νωτιαίο μυελό. Να φέρει, αυτήν την υπέροχη σπερματική ενέργεια έως τον εγκέφαλο. Μετά να την καθοδηγήσει έως την καρδιά. Τότε να εκπνεύσει τον ζωτικό αέρα εναποθέτοντας την ενέργεια στο Ναό-Καρδιά. Το έμβλημα μας είναι ΘΕΛΗΣΗ.

ΜΑΝΤΡΑΜ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
Μιμηθείτε το τραγούδι του βατράχου. Αυτό το μυστηριώδες κόασμα του βατράχου είναι το μάντραμ.

ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
Η θεϊκή Κοσμική Μητέρα, μας έδωσε σε όλους τους Αδελφούς αυτό το υπέροχο κλειδί της Κιβωτού της Επιστήμης. Η θεϊκή Μητέρα αγρυπνά για όλα τα παιδιά της. Ο βάτραχος πάνω στο αμόλυντο λουλούδι του λωτού, μέσα στα αγνά νερά της ζωής, είναι ένα αρχαϊκό σεξουαλικό σύμβολο στην αρχαία Αίγυπτο των Φαραώ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1Ο
ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
Ο γνωστικός πρέπει να είναι μετρημένος, να μην γκρινιάζει με τον κόσμο, ούτε να είναι λαίμαργος, ούτε τεμπέλης.
Ο γνωστικός πρέπει να επιστρέφει καθημερινά στις 1Ο το βράδυ, στο δωμάτιο του, για να εξασκεί τον εσωτερικό διαλογισμό. Ο γνωστικός πρέπει να ξυπνά το χάραμα για να εξασκήσει όλες τις εσωτερικές ασκήσεις.
Ο γνωστικός πρέπει να είναι καθαρός, περιποιημένος, ευπρεπής, πραγματικά ιπποτικός, τίμιος, πάντα συνεπής, πάντα ευδιάθετος, ποτέ εξοργισμένος, ποτέ εναντίον κανενός.
Ο ευσεβής πρέπει να κάνει μπάνιο καθημερινά και να ντύνεται πολύ καλά. Ο βρώμικος γνωστικός, εκείνος που ποτέ δεν πλένεται, εκείνος που βαδίζει πάντα με την μεγαλύτερη κακογουστιά, προκαλεί ενόχληση στην Ανθρωπότητα, γιατί με την παρουσία του, την τόσο κακόγουστη, απομακρύνει πολλούς από αυτές τις σπουδές. Ο κόσμος λέει τότε: Έτσι είναι οι γνωστικοί; Εγώ δεν θέλω να εκφυλιστώ! Εγώ δεν θα μπω σε αυτές τις σπουδές! κλπ
Ο γνωστικός δεν πρέπει να είναι φανατικός. Πρέπει να τα μελετάει όλα, απορρίπτοντας το άχρηστο και δεχόμενος το χρήσιμο. Η γνώση δεν είναι ενάντια σε καμιά θρησκεία, σχολή, τάξη ή αίρεση. Έχουμε πολεμήσει για τον ηθικό καθορισμό πολλών σχολών, θρησκειών και αιρέσεων. Δεν είμαστε ενάντια σε καμιά θρησκεία, σχολή ή αίρεση. Ξέρουμε ότι η Ανθρωπότητα χωρίζεται σε ομάδες, και ότι κάθε ανθρώπινη ομάδα χρειάζεται τον ιδιαίτερο της τρόπο εκπαίδευσης. Πράγματι, όλες οι θρησκείες, σχολές και αιρέσεις, είναι πολύτιμα μαργαριτάρια στολισμένα στο χρυσό νήμα της θεϊκότητας.
Εμείς πρέπει να αναγείρουμε Εκκλησίες, που σε αυτές να μπορούν να ιερουργούν όλες οι θρησκείες χωρίς διάκριση ονόματος ή πίστης. Πραγματικά οι θρησκείες είναι άφατες και θεϊκές. Όλες οι θρησκείες, σχολές και αιρέσεις χρειάζονται. Οι θρησκευτικές ζηλοτυπίες είναι οι ίδιες εμπαθείς ζηλοτυπίες εξυψωμένες σε θρησκευτικές ζηλοτυπίες. Οι αδελφοί πρέπει να υπερβούν τις ζηλοτυπίες. Αυτές είναι μια εμπάθεια πολύ χαμηλή. Η Γνωστική Κίνηση αποτελείται από άτομα όλων των σχολών, θρησκειών και αιρέσεων.
Άλλες από τις πιο σοβαρές ασθένειες της ψυχής είναι η νευρίτιδα. Σε αυτή την εποχή οι άνθρωποι έχουν γίνει νευρασθενικοί. Να ξέρετε ότι η νευρασθένεια είναι σατανική. Καλλιεργείτε πάντα την γλυκύτητα, την υπομονή και την αγάπη. Εκπαιδεύετε τα παιδιά σας με σοφία και αγάπη. Καλλιεργήστε στα σπίτια σας την χαρά, την γλυκύτητα και την αγάπη. Να ξέρετε ότι η νευρασθένεια βλάπτει τα λουλούδια του λωτού της ψυχής. Διδάξτε τα παιδιά σας με το παράδειγμα. Να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Οι γνωστικές εστίες πρέπει να είναι πάντα ναοί αγάπης και ευτυχίας. Οι νευρασθενικές φωνές, το ξύλο και το μαστίγιο απομακρύνουν την ευτυχία. Τότε το λευκό περιστέρι της αγάπης, φεύγει από την καρδιά για πάντα. Αυτή είναι η δυστυχία πολλών σπιτιών. Ζείτε με σοφία και αγάπη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11
Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Κάποτε ακούσαμε από τα χείλη ενός ινδοστανού σουάμι μια εξωτική επιβεβαίωση. Εκείνος ο δάσκαλος εξήγησε μπροστά στο ακροατήριό του την αναγκαιότητα της Χάθα γιόγκα σαν απαραίτητη για να φθάσουμε στα ύψη του Σαμαδί. Είπε ο γιόγκι ότι πολλά άτομα δεν είχαν επιτύχει τίποτα στον εσωτερικό διαλογισμό, παρ’ όλες τις μακρές προσπάθειες τους και την καθημερινή εξάσκηση. Ο Σουάμι ανέφερε ότι αυτές οι τάξεις αποτυχημένων οφείλονταν στην απόρριψη της Χάθα γιόγκα.
Εμείς ειλικρινά διαφωνούμε με αυτήν την δήλωση του αξιοσέβαστου σουάμι. Εκείνοι που μετά από 1Ο ή 2Ο χρόνια, δεν έχουν επιτύχει την φώτιση με την πρακτική του εσωτερικού διαλογισμού, πρέπει να αναζητήσουν την αιτία στην έλλειψη ύπνου.
Είναι επείγον να συνδυαστεί ο διαλογισμός με τον ύπνο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12
ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΙΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΗΣ
Αν ο γιόγκι εμμένει στον εσωτερικό διαλογισμό, αν είναι σταθερός, επίμονος, απεριόριστα υπομονετικός, μετά από κάποιον χρόνο, εμφανίζονται οι πρώτες διορατικές αντιλήψεις.
Στην αρχή εμφανίζονται μόνο φωτισμένα σημεία, μετά εμφανίζονται μορφές, σκηνές από την φύση, αντικείμενα όπως στα όνειρα, σε εκείνες τις στιγμές μετάβασης που υπάρχει ανάμεσα στην επαγρύπνηση και στον ύπνο. Οι πρώτες διορατικές αντιλήψεις ξυπνούν τον ενθουσιασμό του μαθητή. Αυτές οι αντιλήψεις του δείχνουν ότι οι εσωτερικές του δυνάμεις μπαίνουν σε λειτουργία.
Είναι επείγον ο μαθητής να μην κουράζεται. Χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή. Το ξεδίπλωμα των εσωτερικών δυνάμεων είναι κάτι πολύ δύσκολο. Πραγματικά, είναι πολλοί οι σπουδαστές που ξεκινούν, αλλά πολλοί λίγοι εκείνοι που έχουν την υπομονή του αγίου Ιώβ. Οι ανυπόμονοι δεν επιτυγχάνουν να κάνουν ούτε ένα βήμα στο μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης. Αυτό το είδος των εσωτερικών πρακτικών είναι για ανθρώπους πολύ επίμονους και υπομονετικούς.
Στην ιερή Ινδία των Βέδας, οι γιόγκις εξασκούν τον εσωτερικό διαλογισμό τέσσερεις φορές την ημέρα. Στο δικό μας δυτικό κόσμο, εξ αιτίας της απασχόλησης για τα προς το ζειν και στην σκληρή διαμάχη για την επιβίωση, μπορεί να εξασκείται ο διαλογισμός μόνο μια φορά την ημέρα. Αυτό είναι αρκετό. Το σημαντικό είναι να εξασκείται καθημερινά χωρίς να αφήνετε ούτε μια μέρα. Η αδιάκοπη επανάληψη, συνεχής, επίμονη, στο τέλος βάζει σε περιστροφή τα τσάκρας και μετά από κάποιον χρόνο, αρχίζουν οι πρώτες αντιλήψεις διόρασης και διακοής.
Οι φωτεινές κηλίδες, οι σκηνές φωτός, οι ζωντανές φιγούρες, οι ήχοι από καμπάνες, οι φωνές ανθρώπων ή ζώων, κλπ, δείχνουν με ακρίβεια ότι ο μαθητής προοδεύει. Αυτές οι αντιλήψεις εμφανίζονται σε στιγμές που, βυθισμένοι σε βαθύ διαλογισμό, βρισκόμαστε αποκοιμισμένοι.
Πάρα πολλοί τύποι φώτων αρχίζουν να εμφανίζονται με την πρακτική του εσωτερικού διαλογισμού. Στην αρχή, ο αφοσιωμένος αντιλαμβάνεται φώτα λευκά και πολύ λαμπερά. Αυτά τα φώτα σχετίζονται με το μάτι της σοφίας, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένα στο μεσόφρυδο. Τα λευκά, κίτρινα, κόκκινα, μπλε, πράσινα φώτα, όπως οι αστραπές, ο ήλιος, το φεγγάρι, τα αστέρια, οι σπίθες, οι φλόγες, είναι μόρια σχηματισμένα από υπερευαίσθητα στοιχεία (κόκκοι TANMATRICAS =παρομοιομητρικοί;)
Όταν εμφανίζονται μικρές φωτισμένες μπάλες, αστράφτοντας με άσπρα και κόκκινα χρώματα, είναι απόλυτα σίγουρη ένδειξη ότι προοδεύουμε στην εξάσκηση της συγκέντρωσης της σκέψης. Θα φθάσει η στιγμή που ο αφοσιωμένος θα καταφέρει να δει τους αγγέλους, τους αρχάγγελους, θρόνους, αγγελικές δυνάμεις, αρετές κλπ Ο σπουδαστής καταφέρνει να δει επίσης, μέσα από τα όνειρα, κατά την διάρκεια του διαλογισμού, μεγαλοπρεπείς ναούς, ποτάμια, κοιλάδες, βουνά, υπέροχους μαγευτικούς κήπους, κλπ
Συνήθως παρουσιάζονται κατά την διάρκεια των πρακτικών του διαλογισμού κάποιες περίεργες αισθήσεις, που μερικές φορές γεμίζουν με φόβο τον αφοσιωμένο. Μια από αυτές τις αισθήσεις είναι ένα ηλεκρικό ρεύμα στο τσάκρα του κόκκυγα. Επίσης στον Λωτό των χιλίων πετάλων, που είναι τοποθετημένος στο ανώτερο μέρος του εγκεφάλου, συνηθίζεται να αισθάνεται κάποιες αισθήσεις ηλεκρισμού. Ο αφοσιωμένος πρέπει να υπερβεί το φόβο αν θέλει να προοδεύει στην ανάπτυξη των εσωτερικών του δυνάμεων.
Κάποια άτομα έχουν αυτά τα οράματα σε λίγες μέρες πρακτικής. Άλλα άτομα αρχίζουν να έχουν τα πρώτα οράματα μετά από έξι μήνες καθημερινών ασκήσεων.
Στην πρώτη περίοδο της καθημερινής εξάσκησης, συσχετιζόμαστε μόνο με όντα του αστρικού πεδίου. στην δεύτερη περίοδο της εσωτερικής εξάσκησης, συσχετιζόμαστε με όντα του νοητικού κόσμου. Στην τρίτη περίοδο, συσχετιζόμαστε με όντα του καθαρά πνευματικού κόσμου. Τότε, ξεκινάμε πραγματικά να μετατρεπόμαστε σε άξιους ερευνητές των ανωτέρων κόσμων.
Ο αφοσιωμένος που έχει αρχίσει να έχει τις πρώτες αντιλήψεις από τους ανώτερους κόσμους, πρέπει να είναι στην αρχή, σαν ένας κήπος σφραγισμένος με επτά σφραγίδες. Εκείνοι που βαδίζουν εξιστορώντας στους άλλους όλα όσα βλέπουν και ακούν, αποτυγχάνουν σε αυτές τις σπουδές, γιατί τους κλείνονται οι πόρτες των ανωτέρων κόσμων.
Ένας από τους πιο σοβαρούς κινδύνους που πολιορκούν τον αφοσιωμένο είναι η ματαιοδοξία και η υπερηφάνεια. Πολλοί σπουδαστές γεμίζουν από υπερηφάνεια και ματαιοδοξία όταν αρχίζουν να λαμβάνουν την αλήθεια από τους υπερευαίσθητους κόσμους, τότε, αυτοχαρακτηρίζονται σαν δάσκαλοι και χωρίς να έχουν φθάσει στην πλήρη ανάπτυξη των εσωτερικών τους δυνάμεων, αρχίζουν να κρίνουν τους άλλους εσφαλμένα, βασισμένοι στις ελλιπείς διορατικές τους λήψεις.
Το αποτέλεσμα αυτής της λανθασμένης συμπεριφοράς, είναι ότι ο αφοσιωμένος βρίσκεται τότε με πολύ κάρμα επάνω του γιατί μετατρέπεται σε συκοφάντη του πλησίον, και γεμίζει τότε ο κόσμος από δάκρυα και πόνο.
Ο σπουδαστής που έχει τις πρώτες διορατικές εμπειρίες, πρέπει να είναι σαν ένας κήπος σφραγισμένος με επτά σφραγίδες, έως ότου ο εσωτερικός του Δάσκαλος τον μυήσει στα μεγάλα μυστήρια και του δώσει την διαταγή να μιλήσει.
Άλλο από τα σοβαρά λάθη που προσβάλουν όλους εκείνους που υποβάλλονται στην εσωτερική πειθαρχία, είναι να περιφρονούν την φαντασία. Εμείς έχουμε μάθει ότι η φαντασία είναι η διαφάνεια, ο καθρέφτης της ψυχής, η θεϊκή διορατικότητα. Για τον αφοσιωμένο, το να φαντάζεται είναι να βλέπει. Όταν το μετωπικό τσάκρα αρχίζει να περιστρέφεται, οι εικόνες που έρχονται στην διαφάνεια αποδίδονται λαμπερές, απαστράπτουσες, φωτεινές.
Ο αφοσιωμένος πρέπει να διακρίνει ανάμεσα στην συνειδητή και στην μηχανική φαντασία. Η συνειδητή φαντασία είναι θετική. Η μηχανική είναι αρνητική, επιβλαβής, ενοχλητική για τον νου, διότι μπορεί να μας οδηγήσει σε παραισθήσεις και στην τρέλα.
Όλοι εκείνοι που θέλουν να αφυπνίσουν την διόραση, υποτιμώντας την συνειδητή φαντασία, θα πέσουν στον ίδιο παραλογισμό με εκείνους που θέλουν να εξασκούν τον διαλογισμό με απόλυτη απουσία του ύπνου. Αυτά τα άτομα αποτυγχάνουν στην ανάπτυξη των εσωτερικών τους δυνάμεων. Αυτά τα άτομα παραβιάζουν τους εσωτερικούς νόμους και το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι η αποτυχία.
Φαντασία, έμπνευση, διαίσθηση, είναι οι τρεις υποχρεωτικοί δρόμοι της Μύησης. Πρώτα εμφανίζονται οι εικόνες, και προς το τέλος, διεισδύουμε σε έναν κόσμο καθαρά πνευματικό.
Κάθε διορατικός χρειάζεται την μύηση. Η διόραση χωρίς την εσωτερική Μύηση, οδηγεί τον σπουδαστή στον κόσμο του εγκλήματος, της παράβασης του καθήκοντος. Είναι επείγον να λαμβάνουμε την κοσμική Μύηση.
Αν ένας διορατικός διεισδύει στο υποσυνείδητο της Φύσης, θα μπορεί να διαβάζει εκεί όλο το παρελθόν της γης και των φυλών της. Εκεί θα βρει επίσης τα πιο αγαπητά του όντα. Θα μπορεί να δει, για παράδειγμα, την αγαπημένη του σύζυγο παντρεμένη με άλλους άντρες ή να την βλέπει να μοιχεύει. Αν ο διορατικός δεν έχει την Μύηση, θα μπερδέψει το παρελθόν με το παρόν και θα συκοφαντήσει την σύζυγο του λέγοντας: «Αυτή με απατά. Αυτή είναι μοιχαλίδα διότι εγώ είμαι διορατικός και την είδα στους εσωτερικούς κόσμους σε πλήρη μοιχεία». Στο υποσυνείδητο της Φύσης υπάρχει η ανάμνηση των περασμένων ενσαρκώσεων μας.
Αν ένας διορατικός διεισδύει στο υποσυνείδητο της Φύσης, θα ανακαλύψει εκεί όλες τις εγκληματικές πράξεις του ανθρώπινου γένους. Στο υποσυνείδητο της Φύσης κατοικεί ο Σατανάς κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. Εάν ο διορατικός δεν έχει λάβει την Μύηση, θα δει εκεί τον Σατανά των Αγίων ξαναζώντας αδιάκοπα όλα τα εγκλήματα και κακίες που αυτοί διέπραξαν σε επανενσαρκώσεις, πριν να γίνουν Άγιοι.
Εν τούτοις, ο άπειρος και ελλιπούς Μυήσεως διορατικός, πραγματικά δεν θα ξέρει να διακρίνει ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, ανάμεσα στο Σατανά ενός ανθρώπου και του πραγματικού Είναι αυτού του ανθρώπου. Το αποτέλεσμα θα είναι η συκοφαντία. Ο άπειρος διορατικός θα έλεγε: «Αυτός ο άνθρωπος που θεωρείται Άγιος είναι ένας δολοφόνος, ή ένας ληστής, ή ένας απαίσιος μαύρος μάγος, γιατί εγώ με την διόρασή μου έτσι τον είδα». Αυτό είναι, ακριβώς, αυτό που λέγεται συκοφαντία. Πολλοί διορατικοί έχουν εκφυλιστεί τρομακτικά σε συκοφάντες. Ένας από τους σοβαρούς κινδύνους της συκοφαντίας είναι η ανθρωποκτονία.
Ο ζηλιάρης άνθρωπος, ο δύσπιστος, κλπ, κλπ, θα βρει στο υποσυνείδητο της Φύσης, όλες τις αμφιβολίες και τις υποψίες του μετατρεμένες σε πραγματικότητα. Έτσι θα συκοφαντήσει την σύζυγό του, τους φίλους του, τους γείτονες του, τους Δασκάλους, λέγοντας: «Πλέον βλέπετε, εγώ είχα δίκιο για τις αμφιβολίες μου. Ο φίλος μου είναι ένας ληστής, ή ένας μαύρος μάγος, ή ένας δολοφόνος. Η γυναίκα μου μοιχεύει με κάποιον όπως το είχα υποψιαστεί. Η διόρασή μου δεν λανθάνει, εγώ δεν απατώμαι, κλπ, κλπ» Ο φτωχός άνθρωπος, εξ αιτίας της έλλειψης της Μύησης, δεν θα έχει την ικανότητα της κατάλληλης ανάλυσης για να καταλάβει ότι έχει διεισδύσει στο υποσυνείδητο της Φύσης, όπου ζουν οι προσωπικές διανοητικές του δημιουργίες.
Σκεπτόμενοι όλους αυτούς τους κινδύνους, είναι αναγκαίο οι εσωτεριστές σπουδαστές να μην εκτοξεύουν κριτικές πάνω στους ανθρώπους. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε. Ο αφοσιωμένος πρέπει να είναι σαν ένας κήπος σφραγισμένος με επτά σφραγίδες. Εκείνος που έχει ήδη τις πρώτες διορατικές και δι-ακοϊκές λήψεις, είναι ακόμα ένας διορατικός άπειρος και αν δεν ξέρει να σιωπά, θα μετατραπεί σε έναν συκοφάντη των ανθρώπων. Μόνο οι μεγάλοι διορατικοί Μυημένοι δεν απατώνται. Ο Ράμα, ο Κρίσνα, ο Βούδας, ο Ιησούς Χριστός, κλπ, κλπ ήταν αληθινοί διορατικοί, αλάνθαστοι, παντογνώστες.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
Η ΛΕΠΤΗ ΦΩΝΗ
Υπάρχει ένας μυστικιστικός ήχος που ο γιόγκι πρέπει να μάθει να ακούει. Οι Αζτέκοι γνώριζαν αυτόν τον μυστικό ήχο. Θυμόμαστε τον λόφο του Τσαπουλτεπέκ. Ένας μεξικάνικος κώδικας αναπαριστά πάνω στον λόφο ένα γρύλλο. Στην αρχαία Ρώμη των Καισάρων, ο γρύλλος πουλιόταν σε κλουβιά από χρυσό σε πολύ υψηλές τιμές. Οι μάγοι της αρχαίας Ρώμης αγόραζαν αυτό το ζωάκι για να το χρησιμοποιήσουν στην πρακτική μαγεία.
Αν έχουμε αυτό το ζωάκι κοντά στο κεφαλάρι του κρεβατιού, και αν διαλογιζόμαστε στο υπέροχο τραγούδι του, θα ακούσουμε την λεπτή φωνή του σε στιγμές που θα είμαστε κοιμισμένοι. Αυτό το φαινόμενο είναι όμοιο εξίσου με δύο γειτονικά πιάνα. Αν παίξουμε, για παράδειγμα την νότα ΣΙ σε οποιοδήποτε από τα δύο πιάνα, στο άλλο πιάνο επαναλαμβάνεται η ίδια νότα χωρίς να το έχει αγγίξει ανθρώπινο χέρι. Αυτό είναι ένα δονητικό φαινόμενο πολύ ενδιαφέρον που μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε. Ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει με το μυστικιστικό τραγούδι του γρύλλου. Μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχει ένας μυστικιστικός ήχος που αντηχεί όταν το ζωάκι τραγουδά. Είναι ζήτημα συγγένειας και δονητικότητας.
Δεν είναι πρόβλημα η τροφή αυτού του μικρού ζώου, ξέρουμε ότι τρέφεται με χορταρικά, επίσης τρώει τα ρούχα της οικογένειας στα σπίτια, και οι άνθρωποι το φοβούνται γιατί κανείς δεν θέλει να χάσει τα ρούχα του. Οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει αυτό το ζωάκι στο βουνό.
Αυτός που ξέρει να ακούει την λεπτή φωνή, μπορεί να βγει ακαριαία με αστρικό σώμα κάθε φορά που θα θελήσει. Αν ο αφοσιωμένος συγκεντρώνεται στο τραγούδι του γρύλλου... αν ο γιόγκι διαλογίζεται στο τραγούδι του γρύλλου... αν ο γιόγκι αποκοιμάται ακούγοντας αυτό το τραγούδι, σύντομα θα αντηχήσει μέσα από τον εγκέφαλό του το ίδιο τραγούδι, ο μυστικιστικός ήχος, η λεπτή, διαπεραστική φωνή. Τότε, οι πόρτες του μυστηρίου θα βρίσκονται ανοιχτές. Σε αυτές τις στιγμές, μπορεί ο γνωστικός να σηκώνεται από το κρεβάτι του με κάθε φυσικότητα και να βγαίνει από το σπίτι του με αστρικό σώμα.
Δεν προσφέρεται το να σηκωθούμε με τον νου, αυτό που λέμε πρέπει να ερμηνευτεί σε πράξεις. Σηκώνεται ο αφοσιωμένος, σηκώνεται από το κρεβάτι του με πλήρη φυσικότητα, που η φύση θα τον γεμίζει σε αυτές τις στιγμές του διαχωρισμού του φυσικού από το αστρικό σώμα.
Έξω από το φυσικό σώμα αισθανόμαστε μία πνευματική, υπέροχη αισθησιακότητα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από εκείνη του να αισθάνεσαι την ψυχή απελευθερωμένη. Στους ανώτερους κόσμους μπορούμε να συνομιλήσουμε με τους άφατους θεούς. Στους ανώτερους κόσμους μπορούμε να μελετήσουμε στα πόδια του Δασκάλου. Έτσι, ελευθερωνόμαστε από την τόση θεωρία. Έτσι, πίνουμε στην ζωντανή πηγή της Γνώσης.
Κάθε αφοσιωμένος πρέπει να μάθει να ακούει την λεπτή φωνή. Με τον μυστικιστικό ήχο, ο αφοσιωμένος μπορεί να πραγματοποιήσει θαύματα και αξιοθαύμαστα έργα.
Αν ο αφοσιωμένος θέλει να ακούσει το μυστικιστικό ήχο, η συγκέντρωση του πρέπει να είναι τέλεια. Στην αρχή ο σπουδαστής θα ακούει πολλούς ήχους, αλλά αν συγκεντρώνεται με προσοχή στο τραγούδι του γρύλλου, στο τέλος θα φτάσει να το ακούει. Τότε, θα θριαμβεύσει. Με τον μυστικιστικό ήχο φτάνουμε αναπόφευκτα στην φώτιση.
Ο μυστικιστικός ήχος, σε τελευταία σύνθεση, βγαίνει από την ήρεμη καρδιά. Την μακρινή καταγωγή του μυστικιστικού ήχου, πρέπει να την ψάξουμε στην θεϊκή Μητέρα. Ο αφοσιωμένος πρέπει να προσεύχεται πολύ, παρακαλώντας την θεϊκή Μητέρα να του παραχωρεί την χάρη να ακούει το μυστικιστικό ήχο.
Με την χάρη της θεϊκής Μητέρας, κάθε αφοσιωμένος μπορεί να έχει την ευτυχία να ακούει το μυστικιστικό ήχο, που μας επιτρέπει την στιγμιαία έξοδο με αστρικό σώμα.
Ο αφοσιωμένος που θέλει να πραγματοποιεί με επιτυχία αυτές τις πρακτικές, πρέπει να παραδίδεται σε εσωτερικό διαλογισμό, όταν αληθινά αισθάνεται αρκετό ύπνο. Να ξέρετε ότι κάθε εσωτερική άσκηση του διαλογισμού, με απουσία του παράγοντα ύπνου, είναι βλαβερή, άχρηστη, άκαρπη, βλάπτει τον νου και καταστρέφει τον εγκέφαλο. Ο εσωτερικός διαλογισμός πρέπει να συνδυάζεται έξυπνα με το όνειρο.
Αν ο γνωστικός σπουδαστής, δυστυχώς, δεν έχει στην κατοχή του το θαυμαστό ζωάκι, το αναφερόμενο σε αυτό το κεφάλαιο, μπορεί να κάνει να αντηχεί το γράμμα Σ, έτσι: ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, σαν ένα λεπτό και όμορφο σφύριγμα (με χείλια μισάνοιχτα και τα πάνω δόντια να ακουμπούν τα κάτω). Πίσω από αυτό το λεπτότατο ήχο, βρίσκεται η λεπτή φωνή, που μας επιτρέπει την στιγμιαία έξοδο με αστρικό σώμα.
Για τον εσωτερικό διαλογισμό πρέπει να διαλέξει ο αφοσιωμένος μια θέση πολύ άνετη. στην συνέχεια πρόκειται να αναφέρουμε δύο στάσεις πολύ άνετες.

ΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Να ξαπλώνει ο αφοσιωμένος σε στάση πτώματος. Τοποθετεί τα μπράτσα του στα πλευρά του στηριζόμενα πάνω στο κρεβάτι ή πάνω στο πάτωμα (όπου βρίσκεται ξαπλωμένος). Τεντώνει καλά τις κνήμες όπως τις έχουν τεντωμένες τα πτώματα, ενώνει μετά τις φτέρνες μεταξύ τους, χωρίζοντας τις άκρες των ποδιών δεξιά και αριστερά σε σχήμα βεντάλιας.

ΣΤΑΣΗ ΦΛΟΓΕΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ
Να ξαπλώνει ο αφοσιωμένος σε στάση φλογερού αστεριού, ανοίγοντας τις κνήμες και τα μπράτσα δεξιά κι αριστερά και με το σώμα καλά χαλαρωμένο. Έτσι, έχουμε το σχήμα του αστεριού των πέντε αιχμών. Αυτή είναι η στάση Δασκάλου. Οι μεγάλοι Δάσκαλοι χρησιμοποιούν αυτήν την στάση για τον εσωτερικό διαλογισμό. Μπροστά σε αυτό το σχήμα φεύγουν οι σκοτεινοί γεμάτοι από φόβο. Όταν ο Δάσκαλος σηκώνεται, αφήνει εκεί το φλογερό ομοίωμα του που κάνει τους σκοτεινούς να φεύγουν.
Οι ευσεβείς δεν πρέπει να διαλογίζονται με γεμάτο το στομάχι. Είναι αναγκαίο οι ευσεβείς να αφήνουν το θανάσιμο αμάρτημα της λαιμαργίας. Πρέπει να παίρνουν τρία γεύματα την ημέρα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
Πρωινό: Ψωμί ψημένο με μέλι από μέλισσα και ζεστό γάλα. Μπορεί να συμπληρωθεί με κάποια φρούτα.
Γεύμα: Το γεύμα (τροφή, στο Μεξικό), πρέπει να είναι βασισμένο σε λαχανικά και φρούτα. Επίσης μπορεί να τρώγεται κάθε τύπος δημητριακών.
Δείπνο: Ζεστό γάλα και ψωμί με μέλι από μέλισσες. Αυτό είναι όλο, τίποτα άλλο.
Ο διαλογισμός πρέπει να πραγματοποιείται στις 1Ο το βράδυ. Επίσης πρέπει να διαλογιζόμαστε την χαραυγή. Αν ο σπουδαστής εξασκείται στις 1Ο το βράδυ και το χάραμα, θα προοδεύσει γρήγορα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΝΑΣ
Το Υπερδιάστημα μπορεί να αποδειχθεί μαθηματικά με την Υπεργεωμετρία. Η επιστήμη των Χίνας ανήκει στο Υπερδιάστημα και στην Υπεργεωμετρία.
Αν γνωρίζουμε τον όγκο, πρέπει να δεχθούμε επίσης τον υπέρογκο σαν θεμελιώδη βάση του όγκου. Αν δεχθούμε την γεωμετρική σφαίρα πρέπει να δεχθούμε επίσης την υπερσφαίρα.
Το υπερδιάστημα επιτρέπει στους γνωστικούς να πραγματοποιούν εξαίσιες πράξεις. Ο Ιησούς μπόρεσε να φυλάξει το σώμα του μέσα στο μνήμα για τρεις μέρες, χάρις στο υπερδιάστημα. Από τότε, ο αναστημένος Δάσκαλος ζει με το σώμα του στο υπερδιάστημα.
Κάθε μυημένος που δέχεται το Ελιξήριο της Μακροζωίας, πεθαίνει αλλά δεν πεθαίνει. Την τρίτη μέρα διαφεύγει από το μνήμα χρησιμοποιώντας το υπερδιάστημα και το μνήμα μένει άδειο.
Η εξαφάνιση ή η εμφάνιση ενός σώματος στο αντικειμενικό τρισδιαστατικό διάστημα, ή το πέρασμα ενός προσώπου μέσα από έναν τοίχο, πραγματοποιούνται με πλήρη επιτυχία όταν χρησιμοποιείται επιστημονικά το υπερδιάστημα.
Οι γνωστικοί επιστήμονες, τοποθετούν το φυσικό τους σώμα σε «κατάσταση Χίνας» και κινούνται συνειδητά στο υπερδιάστημα.
Όταν το σώμα του γιόγκι τοποθετείται στο υπερδιάστημα, λέμε ότι βρίσκεται σε κατάσταση Χίνας. Ο γιόγκι σε κατάσταση Χίνας, μπορεί να περνά μέσα από φωτιά χωρίς να καίγεται, μπορεί να περπατά πάνω από τα νερά, όπως το έκανε ο Ιησούς, μπορεί να αιωρείται στους αιθέρες. Μπορεί να διαπερνά έναn βράχο ή έναn τοίχο από την μία πλευρά στην άλλη χωρίς να δέχεται καμιά ενόχληση.
Η επιστήμη Χίνας θεμελιώνεται στο υπερδιάστημα και είναι ένας ειδικός κλάδος της Ατομικής Φυσικής.
Οι αμαθείς άνθρωποι, που ποτέ στην ζωή δεν έχουν μελετήσει υπεργεωμετρία, αρνούνται τις καταστάσεις Χίνας. Αυτή η τάξη ανθρώπων είναι άξια οίκτου διότι είναι αγνοούντες.
Η παλαιά Γεωμετρία βασίζεται στην άτοπη υπόθεση ότι από ένα σημείο σε ένα επίπεδο μπορεί, με σιγουριά, να χαράξουμε μια παράλληλο ή μια κάθετο, αλλά μόνο μία (μιλώντας με κοινό νου).
Η Γνωστική Κίνηση απορρίπτει το σημείο της Ευκλείδειας άποψης των τριών γνωστών διαστάσεων, που είναι πια ολοκληρωτικά απαρχαιωμένη για την ατομική εποχή.
Η λεγόμενη Μοναδική Παράλληλος (υποθέτοντας με την απόλυτη διαστημική αίσθηση), πολλαπλασιάζεται μέσα από τις διάφορες διαστάσεις του υπερδιαστήματος. Τότε πλέον δεν είναι μοναδική.
Η μοναδική Παράλληλος του Ευκλείδη είναι ένα σόφισμα για να συλλαμβάνει αμαθή κόσμο. Η Γνώση απορρίπτει αυτού του είδους τα σοφίσματα.
Η Γνωστική Κίνηση δεν μπορεί να δεχθεί την αναπόδεικτη αξίωση που λέει: «Από ένα οποιοδήποτε σημείο του νου μας μπορεί να σκιαγραφηθεί μία πραγματική παράλληλος, στην πραγματικότητα ορατή, και μοναδικά μία». Η Μοναδική Παράλληλος δεν υπάρχει. Το τρισδιαστατικό απόλυτο και δογματικό διάστημα της γεωμετρίας του Ευκλείδη, είναι αναπόδεικτο και ψευδές.
Η παράλογη βεβαίωση του ότι ο φυσικός κόσμος της εμπειρίας είναι ο μοναδικός πραγματικός, καταλήγει να είναι ένα πολύ κοινό πιστεύω των αγνοούντων μορφωμένων, που ποτέ δεν έχουν ερευνήσει τα ηλεκρομαγνητικά πεδία και την λεγόμενη Προ-ύλη, σαν αιτία αιτιών της φυσικής ύλης.
Η τέταρτη διάσταση είναι υπερδιαστημική. Οι γνωστικοί έχουν ειδικά συστήματα για να τοποθετούν το φυσικό τους σώμα μέσα στο υπερδιάστημα.
Οι γνωστικοί βεβαιώνουμε ότι το άπειρο διαπλανητικό Διάστημα είναι καμπύλο. Βεβαιώνουμε ότι το Άπειρο ζει σε αδιάκοπη κίνηση. Βεβαιώνουμε ότι υπάρχει μια άπειρη σειρά περιστρεφόμενων διαστημάτων διαφόρων διαστάσεων, που διασχίζονται και αλληλοδιαπερνώνται αμοιβαία χωρίς να ενώνονται. Βεβαιώνουμε ότι όλα αυτά τα διαστήματα του έναστρου Απειρου, έχουν σχήμα υπερελλειψοειδές. Βεβαιώνουμε ότι με την δύναμη του νου, ο άνθρωπος μπορεί να τοποθετεί το φυσικό του σώμα μέσα σε οποιοδήποτε περιστρεφόμενο, υπερελλειψοειδές διάστημα. Βεβαιώνουμε εμφατικά ότι η επαναστατική Αστροφυσική θα αποδείξει στον κόσμο την ύπαρξη του υπερδιαστήματος. Βεβαιώνουμε ότι μέσα από μια γραμμή υπάρχουν άλλες υπερδιαστημικές.

Βεβαιώνουμε ότι ο Σωτήρας του κόσμου ζει πράγματι στο υπερδιάστημα με το ίδιο σώμα που είχε στην αγία γη. Βεβαιώνουμε ότι κάθε μυημένος που λαμβάνει το Ελιξίριο της Μακροζωίας, πεθαίνει αλλά δεν πεθαίνει. Βεβαιώνουμε ότι όλοι εκείνοι που λαμβάνουν το Ελιξίριο της Μακροζωίας, δραπετεύουν με το φυσικό τους σώμα, την τρίτη μέρα, επωφελούμενοι την ευκαιρία που τους δίνει το υπερδιάστημα. Αυτοί διατηρούν το φυσικό τους σώμα κατά την διάρκεια εκατομμυρίων χρόνων.
Ο αθάνατος Μπαμπάχι και η αδελφή του Ματάχι διατηρούν το σώμα τους εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια και θα εκπληρώσουν μία μεγάλη αποστολή με την ανθρωπότητα στις μελλοντικές έκτη και έβδομη μεγάλες φυλές.
Βεβαιώνουμε εμφατικά, ότι όποιος δουλεύει με το Αρκάνο A.Z.F., μπορεί να ζητήσει το Ελιξίριο της Μακροζωίας. Εκείνοι πεθαίνουν αλλά δεν πεθαίνουν. Βεβαιώνουμε ότι κάθε ανθρώπινο ον μπορεί να τοποθετεί το φυσικό σώμα σε κατάσταση Χίνας, την στιγμή που θέλει, αν αληθινά έχει πίστη στην θεϊκή Μητέρα.
Κάθε σοφός της στοιχειώδους Τέχνης μπορεί να κάνει το μεγάλο πήδημα. Οι Δάσκαλοι της επιστήμης των Χίνας μπορούν να διαφεύγουν από την Γη για να ζήσουν σε άλλον πλανήτη με το φυσικό σώμα που έχουν εδώ. Αυτοί μπορούν να φέρουν αυτό το σώμα από σάρκα και οστά σε άλλον πλανήτη. Αυτό είναι το μεγάλο πήδημα. Κάποιοι άνθρωποι της επιστήμης των Χίνας ήδη έδωσαν το μεγάλο πήδημα.
Με το πραναγιάμα αποκτάται η δύναμη που μας επιτρέπει να τοποθετούμε το φυσικό σώμα σε κατάσταση Χίνας. Υπάρχουν πολλά κλειδιά για να τοποθετούμε το φυσικό σώμα σε κατάσταση Χίνας. Είναι επείγον να πραγματοποιείται το Πραναγιάμα πριν να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα κλειδιά.
Καταλήγει ενδιαφέρον ότι τα κορδόνια Ιδά και Πιγκαλά, σε τελευταία σύνθεση, έχουν τις ρίζες τους στον αριστερό και δεξί όρχη στον άνδρα και στις ωοθήκες της γυναίκας. Από αυτό το ζευγάρι των νευρικών καναλιών ανεβαίνουν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα του σπερματικού συστήματος έως τον κάλυκα (τον εγκέφαλο). Τα δύο ρουθούνια και τα σεξουαλικά όργανα βρίσκονται συνδεδεμένα με τα δύο κορδόνια. Αυτό μας καλεί να συλλογιστούμε. Πράγματι, το πραναγιάμα είναι, εκτός των άλλων, ένα σύστημα σεξουαλικής μετατροπής για ανύπαντρους.
Κάθε γνωστικός πρέπει να ξεκινά τις πρακτικές Χίνας αφού έχει προετοιμαστεί έντονα με το πραναγιάμα. Οι μεγάλοι Δάσκαλοι της γιόγκα αιωρούνται στον αέρα όταν πραγματοποιούν πραναγιάμα. Μπορεί να αιωρηθεί στον αέρα μόνο το σώμα που δραπετεύει από τον νόμο της βαρύτητας. Μπορεί να δραπετεύει από αυτόν το νόμο μόνο το σώμα που τίθεται στο υπερδιάστημα.
Με την νοητική δύναμη, συνειδητά χειριζόμενη, μπορούμε να θέτουμε το φυσικό σώμα μέσα στο υπερδιάστημα. Η επιστήμη Χίνας είναι θέμα δόνησης. Πάνω και κάτω από τα όρια της αντικειμενικής αντίληψης υπάρχουν κόσμοι τοποθετημένοι σε άλλες διαστάσεις. Με την δύναμη της σκέψης μπορούμε, μέσω διαφόρων κλειδιών της επιστήμης Χίνας που στην συνέχεια δίνουμε, να επιταχύνουμε την συχνότητα ταλάντωσης και την κανονική δόνηση του φυσικού σώματος. Τότε, διεισδύουμε με το φυσικό σώμα μέσα στο υπερδιάστημα.
Όταν οι επιστήμονες επιτύχουν τον απόλυτο έλεγχο της ατομικής κίνησης, θα μπορούν να βάζουν οποιοδήποτε σώμα μέσα στο υπερδιάστημα. Οι αφοσιωμένοι της θρησκείας Χίνας, πριν από τις πρακτικές τους με το πραναγιάμα, πρέπει να προσευχηθούν στην θεϊκή Μητέρα ικετεύοντάς Την να τους δώσει την δύναμη να τοποθετούν το φυσικό σώμα σε κατάσταση Χίνας. Πρέπει να ασκούν πάρα πολύ το πραναγιάμα για να κατακτήσουν τις δυνάμεις Χίνας. Ο σπουδαστής πρέπει να διαλέξει προσεκτικά το κλειδί που του αρέσει περισσότερο για να πραγματοποιήσει την επιστήμη Χίνας. Είναι επείγον ο σπουδαστής να καταλάβει ότι η θρησκεία Χίνας απαιτεί απόλυτη αγνότητα και ανώτατη αγιότητα.
θυμήσου, αγαπημένε μαθητή, ότι οι θεϊκές δυνάμεις της επιστήμης Χίνας είναι πολύ ιερές. Αυτές οι δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνον για να σώσουν αρρώστους από απόσταση, για να θεραπεύσουν, για να εισέλθουμε στους ναούς της Λευκής Στοάς, για να μελετήσουμε τα θαύματα της Δημιουργίας μέσα στο κόλπο της Φύσης.
Οποιοσδήποτε επιχειρεί να κάνει εγωϊστική χρήση των δυνάμεων Χίνας, θα μετατραπεί σε ένα απαίσιο δαιμόνιο, και θα κυλίσει αναπόφευκτα στην άβυσσο.
Ο Νόμος είναι Νόμος. Το Κάρμα τιμωρεί τους καταχραστές.
Ο ευσεβής πρέπει να εκλέξει το κλειδί Χίνας που του αρέσει πιο πολύ και να το πραγματοποιεί καθημερινά, έντονα, έως ότου να επιτύχει την Νίκη.
Αυτή η επιστήμη δεν είναι για τους αδύναμους, ούτε για άτομα ασταθή, άστατα, ευμετάβλητα. Αυτή η επιστήμη είναι για ανθρώπους που έχουν τόση υπομονή όπως αυτή του άγιου Ιώβ. Αυτή η επιστήμη είναι για ανθρώπους επίμονους, ακούραστους, άξιους, σταθερούς, όπως ο χάλυβας.
Αυτή η επιστήμη δεν είναι για σκεπτικιστές, αυτά τα άτομα δεν εξυπηρετούν για την επιστήμη Χίνας. Αυτή η επιστήμη δεν μπορεί να επιδειχθεί ποτέ διότι η Λευκή Στοά το απαγορεύει. Η επιστήμη των Χίνας δεν είναι θέμα ταχυδακτυλουργίας, αυταπάτης ή θέμα ύφους. Αυτή η επιστήμη είναι τρομακτικά θεϊκή και πραγματοποιείται μόνον μυστικά. Όταν ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου θέλησε να κάνει δημόσια επίδειξη της επιστήμης Χίνας, επενέβηκε στιγμιαία ο Δάσκαλος Μορία, λέγοντας: «Δέκα χρόνια σε βοηθάμε και τώρα θέλεις να εκθέσεις τις δυνάμεις σου; Οι δυνάμεις είναι πολύ ιερές. Οι δυνάμεις δεν πρέπει να επιδεικνύονται δημόσια». Από τότε καταλάβαμε ότι η επιστήμη Χίνας είναι μυστική.
Πολλοί θα ήθελαν αποδείξεις. Εμείς, οι Αδελφοί του Ναού, δεν είμαστε κουνέλια εργαστηρίου. Πραγματικό είναι εκείνο που οι ίδιοι βιώνουμε. Κανείς δεν μπορεί να βιώσει σε ξένο δέρμα.
Εμείς δίνουμε το κλειδί για τον καθέναν, ο οποίος βιώνει στο δικό του δέρμα. Στον κόσμο που είναι γεμάτος από αμφιβολίες, στους σκεπτικιστές, τους συμβουλεύουμε να μην ακολουθήσουν αυτές τις σπουδές διότι μπορεί να τρελαθούν. Η μάχη των αντιθέσεων μπορεί να καταστρέψει τον εγκέφαλο των σκεπτικιστών και να τους οδηγήσει στο τρελοκομείο. Η επιστήμη Χίνας είναι για τον κόσμο που έχει ακλόνητη πίστη όπως ο χάλυβας. Αυτό δεν είναι για άτομα γεμάτα αμφιβολίες.
Πηγαίνουμε στην συνέχεια στα κλειδιά Χίνας, για ανθρώπους γεμάτους από πίστη.

ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Ο ευσεβής ξαπλώνει στην αριστερή πλευρά. Στηρίζει το κεφάλι στην αριστερή παλάμη του αριστερού χεριού.
Ο ευσεβής αποκοιμάται, εποπτεύοντας τον ύπνο του, μετατρέπεται σε έναν παρατηρητή του ύπνου του.
Όταν ο ευσεβής αρχίζει να βλέπει τα προσωπικά οράματα του ονείρου, σηκώνεται από το κρεβάτι του πολύ σιγά, αλλά διατηρώντας τον ύπνο σαν ένα πολύτιμο θησαυρό.
Πριν να φύγει από το σπίτι του, ο ευσεβής πρέπει να δώσει ένα πηδηματάκι με σκοπό να μείνει αιωρούμενος στο γύρω περιβάλλον. Αν όταν δώσει το πηδηματάκι ο ευσεβής αιωρηθεί πάνω από τον χώρο, είναι γιατί το φυσικό του σώμα μπήκε σε κατάσταση Χίνας. Αν ο ευσεβής δεν αιωρηθεί, είναι γιατί δεν βρίσκεται σε κατάσταση Χίνας. Όταν ο ευσεβής βρίσκεται σε κατάσταση Χίνας, μπορεί να βγει από το σπίτι του με απόλυτη εμπιστοσύνη, χωρίς κανένα φόβο. Σε κατάσταση Χίνας μπορούν οι ευσεβείς να ταξιδεύουν στα πιο μακρινά μέρη της Γης σε λίγες στιγμές.
Αν ο ευσεβής αποτύχει στο πείραμα, αν δεν επιτύχει από την πρώτη φορά την κατάσταση Χίνας, δεν πρέπει να απογοητεύεται, επαναλαμβάνει το πείραμα, τόσες φορές όσες ώρες και λεπτά έχει η νύχτα.
Κάποιοι επιτυγχάνουν τον θρίαμβο αμέσως, αυτοί είναι οι τυχεροί, εκείνοι που πραγματοποιούσαν την επιστήμη Χίνας σε παλιές επανενσαρκώσεις. Άλλοι, που ποτέ δεν έχουν πραγματοποιήσει αυτή την επιστήμη, πρέπει να αρχίσουν για να επιτύχουν αυτή την δύναμη πραγματοποιώντας πραναγιάμα και εξασκώντας το κατά την διάρκεια αρκετών χρόνων έως ότου επιτύχουν τις δυνάμεις Χίνας.
Πράγματι, αυτό το κλειδί, καταλήγει μία μετατροπή της υπνοβασίας, μία θεληματική υπνοβασία, που έχει προκληθεί. Κατά το όνειρο λειτουργούν τρομερές υποσυνείδητες ενέργειες, τις οποίες ο αφοσιωμένος πρέπει να εκμεταλλευτεί σαν μοχλό για να βάζει το σώμα του μέσα στο υπερδιάστημα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ
Υπάρχει ένα αμύγδαλο πολύ γνωστό που λέγεται κοινώς «Μάτι Ελαφιού». Αυτό το αμύγδαλο έχει υπέροχες δυνάμεις Χίνας. Ο αφοσιωμένος πρέπει να αποκοιμάται έχοντας στο χέρι του αυτό το αμύγδαλο. Τοποθετείται ο ευσεβής στην ίδια θέση του ανωτέρω κλειδιού, αλλά διατηρώντας στο δεξί του χέρι το υπέροχο αμύγδαλο. Είναι επείγον να θυμόμαστε ότι αυτό το αμύγδαλο έχει ένα υπέροχο στοιχειώδες-τζίνι, που μπορεί να βοηθάει τον ευσεβή να βάζει το σώμα του σε κατάσταση Χίνας.
Κατά την διάρκεια αυτής της πρακτικής ο ευσεβής πρέπει να αποκοιμάται προφέροντας το μάντραμ ΙΝΒΙΑ. Τότε, θα έλθει το στοιχειώδες τζίνι που θα τον βοηθήσει να βάλει το σώμα του σε κατάσταση Χίνας.
Ο ευσεβής πρέπει να σηκώνεται από το κρεβάτι του διατηρώντας τον ύπνο σαν ατόφιο χρυσάφι. Πριν να βγει από το σπίτι, ο ευσεβής πρέπει να δώσει ένα πηδηματάκι με σκοπό να αιωρηθεί στο γύρω περιβάλλον. Αν ο ευσεβής αιωρείται, μπορεί να βγει από το σπίτι του σε κατάσταση Χίνας. Αν δεν αιωρηθεί, επαναλαμβάνει το πείραμα ώρες, ή μήνες, ή χρόνια, ώσπου να καταφέρει την Νίκη.

ΤΡΙΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Υπάρχει ένας Δάσκαλος του οποίου το όνομα είναι Ογκουάρα. Αυτός ο Χίνας βοηθά πραγματικά όλους εκείνους που τον καλούν στο όνομα του Χριστού. Ο ευσεβής θα ξαπλώσει στην ίδια προηγούμενη θέση, αλλά καλώντας τον Χίνα Ογκουάρα στο όνομα του Χριστού, λέγοντας:
«Στο όνομα του Χριστού, από την μεγαλειότητα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού, σε καλώ Ογκουάρα, Ογκουάρα, Ογκουάρα. Βάλτε το σώμα μου σε κατάσταση Χίνας».
Επαναλαμβάνει αυτή την επίκληση πολλές φορές έως ότου εισέλθει σε ύπνο, μετά σηκώνεται ο μαθητής διατηρώντας τον ύπνο σαν ατόφιο χρυσό. Να δώσει ο ευσεβής ένα πηδηματάκι με σκοπό να αιωρηθεί στο διάστημα
Αν αιωρείται, είναι γιατί βρίσκεται σε κατάσταση Χίνας. Αν δεν αιωρείται, πηγαίνει στο κρεβάτι και επαναλαμβάνει το πείραμα.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Κάθεται ο ευσεβής μπροστά από ένα τραπέζι. Παίρνει θέση με σταυρωμένα χέρια πάνω στο τραπέζι. Ο ευσεβής αποκοιμάται με το κεφάλι τοποθετημένο στα σταυρωμένα του μπράτσα. Ο ευσεβής πρέπει να επικαλεί τους Δασκάλους Χίνας για να τον βοηθούν σ αυτές τις πρακτικές.
Μπορεί να επικαλείται τον Μπαμπάχι (τον Χριστό Γιόγκι της Ινδίας) ή την αδελφή του Ματάχι. Μπορεί να επικαλείται τον Αρποκράτη ή τον Άγιο Πέτρο, κλπ. Όταν ήδη ο σπουδαστής αρχίζει να κοιμάται, σηκώνεται από την καρέκλα, χωρίς να κάνει κανενός είδους συλλογισμούς, αυτόματα, στιγμιαία και διατηρώντας τον ύπνο σαν ατόφιο χρυσάφι.
Τότε, ο σπουδαστής πρέπει να δίνει ένα πήδημα όσο πιο μακρύ μπορεί, με σκοπό να αιωρηθεί στο διάστημα. Ο ευσεβής πρέπει να σημειώνει στο πάτωμα με ένα μολύβι, το ακριβές σημείο έως που έφθασε το πήδημα. Ο σπουδαστής καθημερινά πρέπει να επαναλαμβάνει το πείραμα ακούραστα, υπομονετικά, σχεδιάζοντας πάντα ένα όριο στο πάτωμα με το μολύβι για να σημειώνει το μήκος κάθε πηδήματος.
Αυτό το σύστημα είναι υπέροχο διότι ο σπουδαστής Χίνας μπορεί να εκτιμά τους βαθμούς προόδους του στην επιστήμη των Χίνας. Μπορεί ένα πήδημα του σήμερα να ήταν μήκους ενός μέτρου μακρύ, αύριο μπορεί να είναι αυξημένο άλλο ένα εκατοστό, κλπ, έτσι ο σπουδαστής θα προχωράει μετρώντας με ακρίβεια την πρόοδό του στην επιστήμη των Χίνας. Στο τέλος θα παρατηρήσει με έκπληξη, μία καλή μέρα, ότι έχει δώσει ένα πήδημα αρκετά μακρύ, ένα πήδημα ξαφνικό, που κανένας αθλητής δεν μπορεί να δώσει, τα σημάδια του δείχνουν καθαρά την πρόοδό του στην επιστήμη Χίνας. Μετά το ξαφνικό πήδημα, πλέον ο ευσεβής θα μπορεί να μένει αιωρούμενος στο υπερδιάστημα, θα έχει επιτύχει την Νίκη.
Αυτό το κλειδί είναι τρομερό. Το σημαντικό στον αποκρυφισμό είναι η πρακτική. Ο κόσμος είναι κουρασμένος πια από θεωρίες, τώρα χρειάζεται πρακτικό αποκρυφισμό. Οι θεωρητικοί ούτε πράττουν, ούτε αφήνουν να πράττουν. Ο σπουδαστής δεν πρέπει να χάνει χρόνο ασχολούμενος με θεωρίες. Είναι καλύτερα να ασκείται σιωπηλός. Φυλάξτε μυστικούς τους θριάμβους. Πρέπει να κρατάμε πολύ σιωπή γιατί αυτή η επιστήμη είναι μυστική. Είναι καλύτερα να σιωπούμε. Έτσι αποφεύγουμε τις άχρηστες ειρωνείες των θεωρητικών, που δεν πράττουν ούτε αφήνουν να πράττουν, αυτοί είναι κοινωνικά παράσιτα.

ΠΕΜΠΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Στην συγκεκριμένη στιγμή που ξυπνάει από τον φυσικό ύπνο ο σπουδαστής, μπορεί να πηδήξει από το κρεβάτι του, στιγμιαία, χωρίς συνειδητή ή υποσυνείδητη ανάλυση, χωρίς την διαδικασία της αντιληπτικής εκλογής με τρόπο ενστικτώδη, εκστασιασμένος από την Σοφία και γεμάτος από μία πίστη τόσο δυνατή όσο το ατσάλι ενός σπαθιού πολύ καλά τροχισμένου και έτοιμου για την μάχη.
Πριν να βγει από το σπίτι ο σπουδαστής πρέπει να πηδήξει, και εάν αιωρηθεί στο γύρω χώρο, είναι γιατί το σώμα του ήδη μπήκε σε κατάσταση Χίνας. Τότε, ο σπουδαστής μπορεί να κατευθύνεται όπου θέλει με το φυσικό του σώμα σε κατάσταση Χίνας.
Αν δεν αιωρηθεί, πρέπει ο σπουδαστής να επαναλαμβάνει το πείραμα. Με υπομονή προχωρά πολύ μακριά κάποιος σε αυτές τις σπουδές.

ΕΚΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Οι ιππότες Τίγρεις του Μεξικού των Αζτέκων έβαζαν το φυσικό τους σώμα σε κατάσταση Χίνας με την βοήθεια της στοιχειώδους δύναμης της Τίγρης.
Κάποιοι μεξικάνικοι κώδικες μας δείχνουν τους κυρίους-τίγρεις κατευθυνόμενους στον ναό με μορφή τίγρης. Λέγεται ότι όταν έφταναν στο ναό, έπαιρναν εκ νέου ανθρώπινη μορφή.
Στο αρχαίο Μεξικό, ο ναός των Τίγρεων ήταν πολύ ιερός. Η στοιχειώδη δύναμη της τίγρης επιτρέπει να βάζουμε το σώμα σε κατάσταση Χίνας. Ο σπουδαστής μπορεί να ξαπλώνει πάνω σε ένα δέρμα τίγρης. Αποκοιμιέται ο ευσεβής επικαλώντας του Ντέβας που βασιλεύουν πάνω στις τίγρεις. Τους ικετεύει να τον βοηθούν με την δύναμη της τίγρης.
Οι ευσεβείς Αζτέκοι της Ιερής Τάξης των Τίγρεων, ταυτίζονταν με την τίγρη, αποκοιμιόντουσαν και μετά, διατηρώντας τον ύπνο σαν αγνό χρυσό, σηκωνόντουσαν από το κρεβάτι τους, βαδίζοντας στα τέσσερα όπως η τίγρις. Τότε έλεγαν γεμάτοι με πίστη: «Εμείς σας ανήκουμε»
Έτσι, με το σώμα σε κατάσταση Χίνας και με μορφή τίγρης, έφθαναν οι ιππότες-τίγρεις στον ναό. Οι μεξικάνικοι κώδικες μας λένε ότι εκεί έπαιρναν εκ νέου την ανθρώπινη μορφή τους.
Οι γιόγκι του Ινδοστάν κάθονται να διαλογιστούν πάνω σε ένα δέρμα τίγρης.
Αφηγούνται οι Αζτέκοι ότι η πρώτη ανθρώπινη Φυλή, καταβροχθίστηκε από τους τίγρεις (Σύμβολο της θεϊκής Δύναμης).
«Είθε ήλιοι ενθουσιασμού να σας φωτίζουν τον δρόμο.
Είθε η XHCOC να τραγουδά στο πέρασμα σας.
Είθε οι δυνάμεις της τίγρης να σας συντροφεύουν.
Είθε οι σπινθήρες της Σοφίας να φωτίζουν το διανοητικό σας.
Είθε ο ταραχώδης PICR, να δίνει σκιά στις αναπαύσεις σας.
Είθε οι βάτραχοι του σμαραγδιού να δείχνουν τα μονοπάτια, κοάζοντας χωρίς ξεκούραση.
Είθε αυτή, η Φύση, να είναι απλόχερη με εσάς.
Είθε η συμπαντική Δύναμη, να σας ευλογεί και να σας κατευθύνει.
Ο ανατολίτης γιόγκι , ξαπλωμένος πάνω στο δέρμα της τίγρης και με το σώμα μισόγυμνο, πρέπει να κάνει την εσωτερική πρακτική των ιπποτών τίγρεων. Έτσι θα μπορεί να μπαίνει σε κατάσταση Χίνας.

ΕΒΔΟΜΟ ΚΛΕΙΔΙ
Εκείνοι που ξέρουν να φεύγουν με αστρικό σώμα, μπορούν να επικαλέσουν το σώμα τους από μακριά. Το πρώτο που κάνει ο γνωστικός που πρόκειται να δουλέψει με αυτό το κλειδί, είναι να βγει με αστρικό σώμα. Όταν πλέον βρίσκεται μακριά από το φυσικό του σώμα, μπορεί να καλέσει οποιονδήποτε από τους Δασκάλους Χίνας και να τον ικετεύει να του φέρει το σώμα του, μπορεί να επικαλείται τον Αρποκράτη, τον Μπαμπάχι, Ματάχι, Αγιο Πέτρο, Ογκουάρα, κλπ. Παρακαλεί δια τον Χριστό, ζητά δια τον Χριστό, ικετεύει δια της δυνάμεως του Χριστού. Τότε, τα τζίνι Χίνας παίρνουν το σώμα από το κρεβάτι και το μεταφέρουν στον ευσεβή που το ζητά.
Πριν να φτάσει το σώμα μπροστά από τον ευσεβή, βλέπει πρώτα να έρχονται κάποιες μπάλες. Η τελευταία μπάλα είναι κόκκινου χρώματος. Πίσω από αυτήν την μπάλα έρχεται το σώμα σε κατάσταση Χίνας. Όταν πια το σώμα πλησιάζει, ο σπουδαστής αισθάνεται ότι οι ώμοι του γίνονται βαριοί. Είναι τρομερή η συγκίνηση που αισθάνεσαι όταν το σώμα έρχεται εμπρός μας. Το πιο περίεργο, που εκπλήσσει, είναι όταν ανακαλύπτουμε ότι το φυσικό σώμα έχει επίσης συνείδηση, και απαντά σε αυτό που το ρωτάμε.
Οι ευσεβείς πρέπει να εξουσιάζουν σε αυτές τις στιγμές κάθε συγκίνηση και να ελέγχουν το ννου για να μην αποτυγχάνουν στο πείραμα. Αν ο ευσεβής αφήνεται σε κάθε συγκίνηση, αμφότερα, σώμα και ευσεβής, επιστρέφουν στιγμιαία στο κρεβάτι και αποτυγχάνει το πείραμα.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ
Καλείται στον αποκρυφισμό, Εργασία Τραπεζιού, η στιγμή όπου το σώμα, έτσι επικαλούμενο από μακριά, πρέπει αναπόφευκτα να μπει στο εσωτερικό του αστρικού σώματος του ευσεβή. Αυτό το έργο είναι δύσκολο διότι το σώμα πρέπει να μάθει και η ψυχή πρέπει να εξουσιάζει την συγκίνηση και να ξέρει να διατάζει.
Το σώμα πρέπει να μπαίνει στο εσωτερικό της ψυχής από το τσάκρα κορώνα ή Λωτό των χιλίων πετάλων, τοποθετημένο στο ανώτερο σημείο του αστρικού κεφαλιού. Πρέπει ο ευσεβής να δίνει την διαταγή στο σώμα και το σώμα να υπακούει. Αν δεν υπακούει, είναι γιατί δεν ξέρει, τότε, ο ευσεβής πρέπει να το διδάξει.
Πρέπει να διατάζεται το σώμα να βγαίνει από το αστρικό κεφάλι του αστρικού σώματος και να μπαίνει στον ευσεβή από αυτή την πόρτα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Το σώμα υπακούει και μπαίνει στον ευσεβή. Στο αστρικό επίπεδο, δεν είναι ο ευσεβής αυτός που πρέπει να μπει στο σώμα. Στο αστρικό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί, είναι το σώμα αυτό που πρέπει να μπει μέσα στον ευσεβή.
Έτσι είναι το πως οι ευσεβείς μένουν με το σώμα τους μέσα στο αστρικό πεδίο. Το σύστημα Χίνας αυτού του εβδόμου κλειδιού, είναι για κόσμο ήδη πολύ πρακτικό στην χρήση και στο χειρισμό του αστρικού σώματος.

+ + +

Με το σώμα σε κατάσταση Χίνας μπορούμε να επισκεφθούμε τους Ναούς της μεγάλης Λευκής Στοάς και να δεχθούμε άμεση διδασκαλία από τους μεγάλους Δασκάλους που ξεκίνησαν την Χαραυγή της Δημιουργίας.
Αυτό είναι που καλείται πρακτικός αποκρυφισμός, αυτό είναι που χρειάζεται τώρα, επειγόντως. Ήδη οι σπουδαστές των διαφόρων αποκρυφιστικών σχολών κουράστηκαν πια ακριβοδίκαια με τόση θεωρία. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος των σπουδαστών θέλουν να αποκτήσουν δυνάμεις χαρισμένες, χωρίς προσπάθεια, χωρίς θυσία, με κάθε άνεση, γρήγορα, σε λίγες μέρες, σαν να φυσάς και να κάνεις μπουκάλια.
Εμείς πρέπει να γνωστοποιούμε ότι σε κάθε περίπτωση της ζωής, τίποτα δεν αποκτάται με χάρισμα. Αυτός που θέλει να έχει αυτές τις δυνάμεις Χίνας, πρέπει να έχει την υπομονή του αγίου Ιώβ, το θάρρος του τίγρη, την υπομονή του ταύρου και την ατελείωτη δίψα της αληθινής θεϊκής Σοφίας.
Αυτή η επιστήμη δεν είναι, για ασταθή άτομα. Οι ασταθείς, είναι καλύτερα να παραιτούνται από αυτές τις σπουδές. Αυτή η επιστήμη δεν είναι για άτομα περίεργα.
Με τους κοσμικούς Νόμους δεν μπορείς να παίξεις ατιμώρητα, χωρίς να καείς. Ο Νόμος είναι Νόμος, και το ιερό πρέπει να το σεβόμαστε.

ΟΥΣΙΕΣ ΧΙΝΑΣ
Υπάρχουν πολλές ουσίες που βοηθούν στην επιστήμη Χίνας. Ο σπουδαστής του αποκρυφισμού πρέπει να ξέρει αυτές τις ουσίες και να τις χρησιμοποιεί. Η επιστήμη Χίνας είναι τρομερά θεϊκή. Το Ορφικό Αυγό, το Χρυσό Αυγό του Βράχμα, το Αιγυπτιακό Αυγό, κλπ, συμβολίζουν σαφώς την Πρώτη Υλη του Μεγάλου Έργου. Από την Πρώτη Υλη απορρέουν σύμπαντα, πλανήτες, ζώα, άνθρωποι και θεοί. Το αυγό είναι γεμάτο από μεγάλες απόκρυφες δυνάμεις. Το αυγό της κότας χρησιμοποιείται για τις καταστάσεις Χίνας.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ζεστάνετε ένα αυγό μέσα στο νερό. Τρυπήστε από την σουβλερή πλευρά και εξάγεται το ασπράδι και ο κρόκος. Πρέπει να εξάγεται το ασπράδι και ο κρόκος, από την δημιουργηθήσα τρύπα στο αυγό.
Τρίβουμε σε σκόνη το τσόφλι του αυγού. Αυτή η σκόνη χρησιμοποιείται από τους γιόγκι για την επιστήμη Χίνας.
Πριν να κάνει τις πρακτικές Χίνας, όλες τις νύχτες, πρέπει ο ευσεβής να τοποθετεί αυτή την σκόνη στο στήθος και κάτω από τα μπράτσα του, στην περιοχή της μασχάλης. Μετά, σκεπάζεται καλά ο σπουδαστής, και αρχίζει τις πρακτικές Χίνας.
Μπορεί να έχει μια καλή ποσότητα από αυτή την σκόνη, για τις πρακτικές Χίνας. Σε αυτήν την σκόνη βρίσκονται οι μεγάλες δυνάμεις της επιστήμης Χίνας. Αυτή η σκόνη είναι υπέροχη.

ΑΓΙΟΤΗΤΑ
Ο σπουδαστής, που μελετά και πραγματοποιεί την επιστήμη Χίνας, πρέπει, αναπόφευκτα, να τελειώνει με τρία αμαρτήματα: Θυμό, Απληστία, Λαγνεία. Μόνον έτσι είναι δυνατόν να αποφύγουμε την επίθεση των σκοτεινών. Αν ο σπουδαστής δεν διορθώνει αυτά τα ελαττώματα, δεν θα επιτύχει μια πραγματικά θετική πρόοδο στην ολοκληρωτική έννοια αυτής της λέξης.

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Οι άνδρες που παραδίδονται στην επιστήμη Χίνας, πρέπει να χρησιμοποιούν για τις πρακτικές τους, μόνο ένα παντελόνι μπάνιου κίτρινου χρώματος. Αυτό είναι όλο. Το γυμνό σώμα είναι καλύτερο για τις πρακτικές Χίνας, γιατί τα τσάκρας περιστρέφονται ελεύθερα χωρίς την ενόχληση του ρούχου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Οι γυναίκες που ασκούνται στην επιστήμη Χίνας, πρέπει να χρησιμοποιούν για τις πρακτικές τους, ένα χιτώνα πολύ μακρύ και φαρδύ, όσο πιο ευρύχωρο γίνεται. Ο χιτώνας πρέπει να είναι πολύ όμορφος, μιμούμενος τους χιτώνες των Σαμαρίτιδων. Η γυναίκα που παραδίδεται στην επιστήμη Χίνας δεν πρέπει να κόβει τα μαλλιά της.
Τα μαλλιά είναι πράγματι το σύμβολο της αιδούς και της αγνότητας στην γυναίκα. Στους αρχαίους χρόνους, στις μοιχαλίδες έκοβαν τα μαλλιά. Αυτή ήταν η τιμωρία τους.
Η γυναίκα που ασκεί την επιστήμη Χίνας, δεν πρέπει να χρησιμοποιεί στις πρακτικές της ρούχα μπάνιου όπως οι άντρες, γιατί αυτό είναι ανήθικο στην γυναίκα. Οι θεϊκές Ιεραρχίες απαιτούν σεμνότητα, αιδώ, αγνότητα.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αυτοί οι κίτρινοι χιτώνες για τους Χίνας, δεν είναι για να παρευρισκόμαστε στις Γνωστικές Λειτουργίες, είναι μόνο για την επιστήμη Χίνας.
Ο κίτρινος χιτώνας για την επιστήμη Χίνας, πρέπει να τοποθετείται ακριβώς πάνω στο δέρμα του σώματος. Κάτω από τον άνετο χιτώνα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κανένα άλλο κομμάτι ενδύματος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ
Πρέπει να διαθέτετε πάντα ένα ειδικό δωμάτιο για να εργαζόσαστε με την επιστήμη Χίνας. Εντούτοις όταν δεν μπορείτε να διαθέτετε ένα τέτοιο ειδικό δωμάτιο, το δωμάτιο ύπνου, η ίδια η κρεβατοκάμαρα, μπορεί να μετατρέπεται σε ένα πραγματικό ιερό. Όταν υπάρχει αγνότητα όλα πάνε πολύ καλά.
Πρέπει να αρωματίζουμε καθημερινά το δωμάτιο με τα πέντε αρώματα. Αυτά τα πέντε αρώματα είναι τα εξής: Λιβάνι, Μύρα, Αλόη, Θειάφι, Καμφορά.
Είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί στο κατώφλι του διαμερίσματος, το σημείο του Πενταγράμματος, το αστέρι των πέντε αιχμών.
Οι δύο κατώτερες ακτίνες πρέπει να είναι προς τα έξω. Η ανώτερη ακτίνα προς τα μέσα. Αυτό το αστέρι πρέπει να ζωγραφίζεται με κάρβουνο. Επίσης μπορεί να σχεδιάζεται σε ένα κορνιζαρισμένο κάδρο με το γυαλί του και μετά να το βάλουμε στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Σε αυτήν την περίπτωση, η ανώτερη γωνία θα είναι προς τα επάνω και οι δύο κατώτερες γωνίες προς τα κάτω.
Το διαμέρισμα ή υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι όλο στολισμένο με κίτρινα χρώματα. Χαλιά ή τάπητες κίτρινους, κίτρινο φως, κίτρινα στολίδια, κλπ.
Ο μυημένος, εκτός από το κίτρινο παντελόνι μπάνιου, είναι καλό να έχει την ρόμπα του κίτρινου χρώματος για όταν σηκώνεται.
Μέσα στην κρεβατοκάμαρα ή στο δωμάτιο της δουλειάς πρέπει να υπάρχουν πάντα παρόντες η εικόνα του Χριστού, του Βούδα και της Παρθένου. Αυτή πότε αναπαρίσταται σαν Ίσις, σαν Κοσμική Μητέρα της Ινδίας, Μαρία, Τοναντζίν, ή απλά σαν το λευκό περιστέρι του Αγίου Πνεύματος. Όλες αυτές οι εικόνες δεν αντιπροσωπεύουν κανένα θεϊκό ή ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά απλά τον Θεό Μητέρα. Ξέρουμε ήδη ότι ο θεός σαν Πατέρας είναι Σοφία και σαν Μητέρα είναι Αγάπη. Σαν Πατέρας κατοικεί στο μάτι της Σοφίας τοποθετημένο ανάμεσα στα δύο φρύδια. Σαν Μητέρα κατοικεί στο Ναό-Καρδιά. Το φίδι πάνω στην ράβδο επίσης αντιπροσωπεύει την θεϊκή Μητέρα.
Πρέπει να εκλέγεται επιμελώς το σύμβολο που μας αρέσει πιο πολύ, και το χρησιμοποιούμε στο δωμάτιο της δουλειάς. Πρέπει να έχουμε ένα βωμό μέσα στην κρεβατοκάμαρα και την φωτιά στον βωμό. Ποτέ δεν πρέπει να λείπει η φωτιά στο σπίτι ενός μυημένου.
Αυτό είναι το Κίτρινο Βιβλίο, αυτή είναι η Σοφία των Βούδας, αυτή είναι η επιστήμη του κοσμικού νου.
Οι Βούδες χρησιμοποιούν κίτρινο πανωφόρι. Το χρώμα του νοητικού κόσμου είναι το κίτρινο. Όταν ο άνθρωπος ελευθερώνεται από τα τέσσερα του σώματα αμαρτίας, είναι ένας Βούδας. Κάθε Βούδας χρησιμοποιεί κίτρινο πανωφόρι. Η ακτίνα του Χριστού είναι ο κίτρινος χρυσός.
Την επιστήμη του νου συνιστά πραγματικά το Κίτρινο Βιβλίο. Αυτό είναι το Κίτρινο Βιβλίο διότι είναι η επιστήμη του νου.
Ο μυημένος πρέπει να κλείνεται καθημερινά στις δέκα την νύκτα για να εργάζεται με την επιστήμη του νου.
Ο μυημένος πρέπει να αποφεύγει προσεκτικά κάθε είδος φιλονικίας και μάχες με άτομα άθεα, που ούτε κάνουν ούτε αφήνουν να κάνουν, που θέλουν να βαδίζει ο κόσμος σύμφωνα με τις σοφιστικές τους βεβαιώσεις, γεμάτες από βλακεία και κακία του χειρότερου είδους.
Οι ευσεβείς πρέπει να κάνουν μπάνιο καθημερινά. Το δωμάτιο πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένο, περιποιημένο, καθαρό.
Η θρησκεία Χίνας είναι πολύ ιερή. Εδώ, σε αυτό το Κίτρινο Βιβλίο, έχουμε διδάξει την ιερή επιστήμη των Χίνας, για όλα τα ανθρώπινα όντα.
Ποτέ δεν πρέπει να λείπουν τα λουλούδια από το δωμάτιο εργασίας. Τα λουλούδια, τα αρώματα, οι συμβολικές εικόνες, η ωραία μουσική, συμβάλλουν για να σχηματιστεί ένα περιβάλλον γεμάτο από Σοφία και Αγάπη.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Με άπειρη χαρά έχουμε αποπερατώσει αυτήν την εργασία, που ταπεινά προσφέρουμε στην φτωχή πονεμένη Ανθρωπότητα.
Μας έχουν ειπωθεί ότι υπάρχουν τρεις ακτίνες της εσωτερικής Αυτοπραγμάτωσης. Αυτές οι τρεις ακτίνες είναι, ο μυστικισμός, αυτή του γιόγκι και αυτή του μονοπατιού της οικιακής εστίας.
Οι ζηλωτές της Γνώσης, στηριζόμενοι στην ράβδο τους, διατρέχουν αυτό το θριαμβευτικό μονοπάτι. Το ρητό μας είναι: ΘΕΛΗΣΗ.
Εδώ έχετε αγαπημένοι, ένα βιβλίο αποκρυφισμού απόλυτα πρακτικό. Για την αγάπη των αγαπών, εμείς, οι Αδελφοί του Ναού, σας συμβουλεύουμε με άπειρη ταπεινότητα να μην χάνετε το χρόνο κάνοντας θεωρίες. Το όπιο των θεωριών είναι πιο πικρό και από τον θάνατο.
Να είστε ταπεινοί για να πετύχετε την Σοφία και μετά αφού την έχετε επιτύχει να είστε ακόμα πιο ταπεινοί.
Πραγματοποιήστε τις διδασκαλίες αυτού του βιβλίου και θα αναπτύξετε τις θεϊκές σας δυνάμεις.
Να είστε επίμονοι, αγαπημένοι, να είστε υπομονετικοί, να έχετε απόλυτη πίστη στην θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνη. Η Κυρία κάθε λατρείας οδηγεί τους αφοσιωμένους της από τσάκρα σε τσάκρα.
Όταν το πύρινο φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων ξυπνά, ο ευσεβής περνά από έξι σύντομες αξέχαστες εμπειρίες, για να ξέρετε: θεϊκή ευτυχία, τρεμούλιασμα του σώματος και των μελών, αστρικές εξόδους, πνευματική ηδυπάθεια, πόνο στο κόκκαλο του κόκκυγα και αλλόκοτες λιποθυμίες και ύπνο πολύ βαθύ γεμάτο από πνευματικές αναλαμπές.
Αυτά τα έξι σημάδια δείχνουν στον μαθητή το ξύπνημα της Κουνταλίνης. Έτσι όπως ο κηπουρός που ποτίζει τον εσωτερικό εκλεπτυσμένο κήπο του, με το εξευγενισμένο νέκταρ της αγάπης, έως ότου να εμφανιστούν τα υπέροχα φρούτα της Εδέμ.
Το Κίτρινο Βιβλίο είναι ένα Εγχειρίδιο πρακτικού εσωτερισμού. Να ξέρετε, πολυαγαπημένοι μαθητές, ότι αυτό το κείμενο είναι ένας σίγουρος οδηγός στο μονοπάτι της Μύησης.
Μελετήστε αυτό το βιβλίο και πραγματοποιήστε τις πρακτικές με δύναμη και υπέρτατη υπομονή. Με την αφύπνιση της Κουνταλίνης εμφανίζονται πολλές απόκρυφες δυνάμεις. Όταν συμβεί αυτό προσέξτε πολύ μην πέσετε στην υπερηφάνεια. Έχοντας αυτές τις δυνάμεις να είστε σαν κάποιος που δεν τις έχει. Να αναγνωρίζετε την αθλιότητα και τα αμαρτήματά σας. Καταφύγετε στο τίποτα. Εσείς είστε μόνο η αμαρτωλή σκιά Εκείνου που ποτέ δεν έχει αμαρτήσει.
Αναπτύξτε τις εσωτερικές σας δυνάμεις, αλλά εξαλείψτε το Εγώ, το «εγώ ο ίδιος», το επανενσαρκωμένο Εγώ. Μόνο εξαλείφοντας το Εγώ, θα επιτύχετε την ολοκληρωτική Απελευθέρωση.
Το Εγώ είναι μια φρικτή λάρβα τοποθετημένη σε διάφορους υπερ-πυθμένες του νου. Όταν το Εγώ διαλύεται Εκείνος, ο μεγάλος Κύριος του Φωτός, μπαίνει στην ψυχή και κάνει σε αυτήν την κατοικία του.
Εμείς, οι Αδελφοί του Ναού, αισθανόμαστε μεγάλη πίκρα όταν βλέπουμε κάποιον μεγάλο Δάσκαλο, που ενώ έχει αφυπνίσει την Κουνταλινη, διατηρεί ακόμα το Εγώ ζωντανό στους βαθύτερους υπερπυθμένες του νου.
Πολυαγαπημένοι, εδώ έχετε ένα βιβλίο για να ξυπνάτε την Κουνταλίνη και να αναπτύσσετε όλες τις απόκρυφες δυνάμεις. Ασκηθείτε, πολυαγαπημένοι, αλλά εξαλείψτε το Εγώ. Αναγνωρίστε την δικιά σας αθλιότητα και αμαρτία.
Νηστεύετε πολύ, προσεύχεστε, περπατήστε με πίστη, υπομονή, ευσπλαχνία το βραχώδες μονοπάτι που οδηγεί στο Νιρβάνα.

Σαμαέλ Αούν Βεόρ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη