Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2012

Παρατηρώντας το Μυστήριο - β μέρος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΡΙΑ

Φίλοι µου, στην σημερινή µας συγκέντρωση θα συζητήσουμε λίγο για τους Ανθρώπους-Ψάρια. Αυτό ηχεί λίγο παράξενα, σωστά;

Κατ’ αρχήν θέλω να σας υπενθυμίσω ότι εμείς οι Γνωστικοί έχουμε ειδικές μεθόδους και μέσα για να ερευνούμε όλα αυτά µε τρόπο θα λέγαμε, πνευματικό.

Έχετε ακούσει καμιά φορά να μιλάνε για ξεδιπλώματα; Η ψυχή ενός ανθρώπου έχει την δυνατότητα να βγαίνει από το σώμα και να μεταφέρεται σε κάποια γωνία του σύμπαντος µε σκοπό να δει, να ακούσει , να αγγίξει, να ψηλαφίσει οτιδήποτε που θα την ενδιέφερε. Επιτρέψτε µου να σας πω ότι εμείς γνωρίζουμε το μυστικό, το κλειδί για την πραγματοποίηση τέτοιων ταξιδιών.

Εγώ πάντα υποστήριζα ότι στα βάθη των ωκεανών υπήρχαν άνθρωποι-ψάρια, πλάσματα έξυπνα και µου φαίνεται ότι έχει κατά κάποιο τρόπο, σχέση µε το γνωστό ΨΑΡΙ ΟΑΝΕΣ των Χαλδαίων. Δεν θέλω να κάνω βαθύτερη ανάλυση αυτού του ψαριού αλλά το µόνο που θέλω να τονίσω είναι την ιδέα ότι αυτό το σύμβολο αντιστοιχεί µε το βαθύ μυστήριο των ανθρώπων ψαριών.

Σταματώντας αυτόν τον μικρό πρόλογο, θα μπούμε στην ουσία του θέματος, στα γεγονότα. Σε βαθύ διαλογισμό, η ιέρεια γυναίκα µου και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι ψυχικό, πνευματικό µε σκοπό να ερευνήσουμε όλα όσα έχουν σχέση µε τους ανθρώπους ψάρια. Είναι βέβαιο ότι το καταφέραμε και συγκρίνοντας τις αντιλήψεις µας μεταφυσικού τύπου µας έδωσαν τα ίδια αποτελέσματα.

Έξω από το σώμα, οι ψυχές µας βυθίστηκαν βαθειά στον Ατλαντικό Ωκεανό πολύ μακριά από την στέρεη γη. Στο όνομα της αλήθειας πρέπει να πω ότι ήρθαμε σε επαφή µε τους ανθρώπους-ψάρια.

Αν µε ρωτούσατε τι είδους μορφή είχαν, θα σας απαντούσα ότι έχουν μορφή ψαριού µε ανάστημα όμοιο µε το δικό µας, μερικοί πιο ψηλοί, άλλοι πιο κοντοί, άλλοι μέτριοι κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Μέχρι αυτό το σημείο πιστεύω ότι ακόμα δεν αντιλαμβάνεστε καθαρά το θέμα των ανθρώπων ψαριών. Σας παραλαλώ να µε παρακολουθήσετε µε υπομονή και να ακούσετε την αφήγηση µου.

Βρήκαμε στον ζωντανό βυθό του ωκεανού την πόλη των ανθρώπων-ψαριών. Απορείτε; Φοβάμαι ότι αν δεν µε προσέξετε δεν θα καταλάβετε την ιστορία µου.

Είναι σαφές ότι αυτή η πόλη δεν είναι του φυσικού τύπου, ούτε υπάρχει αντίστοιχη στον κόσμο των τριών διαστάσεων. Πρόκειται για έναν πληθυσμό που κατοικεί την άγνωστη διάσταση.

Τα διανοητικά ζώα που ζούνε στον φυσικό µας κόσμο έχουν τόσο πολύ εκφυλίσει την σκέψη τους που πραγματικά αδυνατούν να δουν την 4η διάσταση.

Ωστόσο οι άνθρωποι-ψάρια είναι διαφορετικοί, ξεκάθαροι. Έχουν αιθερική όραση και για αυτό αισθάνονται τόσο εξοικειωμένοι µε την άγνωστη διάσταση όσο εμείς µε τον αέρα που αναπνέουμε ή την τροφή που τρώμε. Βέβαια αυτά τα πλάσματα δεν εκφυλίστηκαν και για αυτό έχουν την αιθερική αίσθηση.

Στο όνομα της αλήθειας, πρέπει να πούμε ότι αυτοί ζούνε ταυτόχρονα στον φυσικό κόσμο και στην αιθερική περιοχή. Βέβαια, η ψυχή τους γνωρίζει ότι έχουν σώμα ψαριού και ότι μπορούν µε την ίδια ευκολία να κινηθούν στην 4η διάσταση και μέσα στο νερό σαν απλά ψάρια.

Έχουν έτσι διπλή ζωή, η πρώτη σαν ψάρια και η δεύτερη σαν ανθρώπου. Ωστόσο αυτές οι δύο ιδιότητες συνδυάζονται αρμονικά, όμορφα συντονισμένα.

Ένας πολύ σοφός Βασιλιάς κυβερνά αυτά τα πλάσματα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο-ψάρι πολύ σεβάσμιο. Αυτός ο γέρος Βασιλιάς είναι πολύ αγαπητός στους υπηκόους του και δεν χρειάζεται ούτε στρατό ούτε αστυνομία για να τον υπακούν. Είναι ένα πλάσμα ανείπωτο των ηλιακών δυναστειών.

Κάνοντας την παρουσίαση που ακούτε, θα ήθελα έστω για µια στιγμή της ζωής σας να ταυτιστείτε με αυτήν την τάξη των πλασμάτων της τρίτης και τέταρτης διάστασης. Θα μιλήσω µε τρόπο ακέραιο, συγκεκριμένο, τονίζοντας στενά το φυσικό µε το μεταφυσικό.

Η ιέρεια σύζυγός µου πέρασε το κατώφλι ενός από τα αιθερικά καταστήματα του μυστηριώδους λαού που κατοικεί στην 4η διάσταση. Εγώ την παρατηρούσα αλλά δεν μπήκα. Όταν βγήκε την ρώτησα τί είδε και µου απάντησε: «Είδα µια ομάδα ανθρώπων-ψαριών καθισμένους στα τραπέζια ενός πολύ όμορφου εστιατορίου και κουβέντιαζαν για διάφορα θέματα». Εξήγησα: Ψυχές ανθρώπων-ψαριών ζούνε σαν πραγματικοί άνθρωποι σε µια αιθερική πόλη, αόρατη στους εκφυλισμένους ανθρώπους του κόσμου µας αλλά ορατή στις ωραίες αισθήσεις αυτών των πλασμάτων.

ΕΡ: Αυτές οι υπάρξεις έχουν πρόσωπα ανθρώπων ή ψαριών;

ΑΠ: Εκλεκτή µου δεσποινίς, επιτρέψτε µου να απαντήσω ότι σε αυτόν τον αιθερικό κόσμο για τον οποίο σας μιλώ, αυτά τα πλάσματα έχουν φυσιογνωμίες ανθρώπων αλλά στον φυσικό κόσμο, τον υλικό έχουν όψη ψαριού.

ΕΡ: Θα μπορούσαμε να καταλάβουμε Δάσκαλε, ότι αυτά τα πλάσματα έχουν μορφή αποκλειστικά ψαριού ή έχουν όψη ανθρώπινη;

ΑΠ: Καλέ µου φίλε, µε χαρά θα σου απαντήσω. Στον καθαρά φυσικό κόσμο, τον υλικό, αυτά τα πλάσματα έχουν μορφή αποκλειστικά ψαριού. Κάποιος θα μπορούσε να ξεγελαστεί, ευτυχώς όμως είναι πολύ έξυπνα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα μπορούσε να τα ψαρέψει. Επαναλαμβάνω ότι μόνο στην άγνωστη διάσταση παίρνουν ανθρώπινη μορφή. Μόνο στην 4η διάσταση ζούνε ζωή ανθρώπων. Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι έχουν τις επαγγελματικές ασχολίες τους, καταστήματα κ.τ.λ. κ.τ.λ. Αυτό βέβαια φαίνεται αδύνατο για κάποιον που δεν έχει εμβαθύνει στις μελέτες µας.

ΕΡ: Και είναι ευτυχισμένοι, Δάσκαλε, που ζουν αυτήν την διπλή ζωή;

ΑΠ: Ω! καλή µου δεσποινίς μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι απείρως πιο ευτυχισμένοι από µας. Δεν έχουν μέσα τους το αμαρτωλό Εγώ. Είναι αγνοί στην σκέψη, στον λόγο και στο έργο. Σε αυτούς υπάρχει η δίκαιη σκέψη και το δίκαιο έργο. Σε αυτούς συναντάμε την σωστή σκέψη και την σωστή πράξη.

ΕΡ: Αξιότιμε Δάσκαλε, μπορείτε να µας πείτε αν αυτοί οι άνθρωποι διατηρούν σχέσεις µε τους ανθρώπους των πάγων, τους γαλάζιους ανθρώπους και τους εξωγήινους που αναφέρατε προηγουμένως;

ΑΠ: Ευγενικέ µου κύριε, καλέ µου φίλε, επιτρέψτε µου να σας πληροφορήσω ότι οι άνθρωποι-ψάρια είναι αγνοί από το προπατορικό αμάρτημα και βρίσκονται σε στενή σχέση µε τους ανθρώπους των πάγων, µε τους ανθρώπους που ήρθαν από τον Γαλάζιο Γαλαξία και µε τις ανθρωπότητες άλλων κόσμων. Θέλω να σας τονίσω ότι οι άνθρωποι-ψάρια ζούσαν στα βάθη των θαλασσών του πλανήτη Αφροδίτη.

Μεταφέρθηκαν στην Γη µε διαστημόπλοια από τους κάτοικους της Αφροδίτης και τοποθετήθηκαν στον βυθό των θαλασσών µας. Ωστόσο πολύ σύντομα θα ξαναμεταφερθούν στον αρχικό τους κόσμο. Αυτό θα συμβεί πριν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος. Είναι φανερό πως οι πυρηνικές εκρήξεις θα μολύνουν τα νερά και θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους αν δεν επιστρέψουν στα θαλάσσια νερά της Αφροδίτης.

Με την έκτη αίσθηση, προχώρησα στον χρόνο για να δω αυτό το γεγονός και τότε αντιλήφτηκα αμφίβια σκάφη µε προέλευση την Αφροδίτη που βυθιζόντουσαν στον Ατλαντικό για να παραλάβουν τους ανθρώπους-ψάρια. Στα αυτιά µου έφταναν αυτές τις στιγμές οι ψυχικοί θρήνοι, τα κλάματα και η αγωνία αυτών των πλασμάτων. Τους πήραν μακριά από τον πλανήτη Γη γιατί αυτή η φυλή των διανοητικών ζώων που κατοικούν στην επιφάνεια του κόσμου µας δεν είναι πραγματικά έτοιμη να καταλάβει αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα. Με άλλα λόγια πρέπει να πω ότι δεν τους αξίζουμε.

Αυτοί έχουν κάποια πολύ περίεργα αντικείμενα στην άγνωστη διάσταση. Παρατηρούσα κάποιον που κρατούσε κάτι κυκλικό, ένα είδος βραχιολιού τόσο μυστηριώδες που ειλικρινά δεν μπόρεσα να καταλάβω.

Ένας από αυτούς, ένα από αυτά τα θαυμάσια πλάσματα, κατευθυνόμενο προς την ιέρεια σύζυγό µου της είπε: «Είσαι τυχερή που είσαι πάντα δίπλα στον Δάσκαλο». Βέβαια αυτό µε συγκίνησε.

Στην μεταφυσική, την αιθερική πόλη τους πνέει η υπέρτατη ειρήνη στα μεγάλα βάθη του ωκεανού. Αισθάνεσαι καθαρός, αγνός, άπειρα ευτυχής. Πόσο μακριά βρίσκονται οι άνθρωποι για να το καταλάβουν αυτό!

Φίλοι µου, μετά που έκανα την αφήγησή µου δεν είμαι σίγουρος ότι µε καταλάβατε. Ξέρω ότι έχετε την συνείδηση τελείως κομισμένη και για αυτό είναι φανερό ότι είστε πολύ μακριά από το να συλλάβετε την βαθειά έννοια όσων σας είπα.

ΕΡ: Στην άγνωστη διάσταση όταν παίρνουν ανθρώπινη μορφή, δεν ζούνε μέσα στο νερό;

ΑΠ: Εκλεκτή µου δεσποινίς, πρέπει να σας πω ή µάλλον να επαναλάβω ότι η ωραία πόλη των ανθρώπων-ψαριών που είδαμε µε ψυχικό τρόπο βρίσκεται στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού. Έτσι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται αυτά τα πλάσματα είναι ουσιαστικά αιθερικό και υδάτινο.

ΕΡ: Ποιός ήταν ο σκοπός που τους μετέφεραν από τον πλανήτη Αφροδίτη για να κατοικήσουν στην Γη;

ΑΠ: Εκλεκτή µου κυρία, τα αδέλφια µας στο διάστημα θέλουν πάντα το καλύτερο για µας και είναι σαφές ότι τους έφεραν εδώ για το καλό µας. Τους εγκατάστησαν στο βάθος της θάλασσας για να µας βοηθήσουν και να µας διδάξουν κάποια μέρα. Δυστυχώς οι άνθρωποι του δικού µας κόσμου έχουν τόσο πολύ εκφυλιστεί που δεν καταφέρνουν να έχουν ψυχική επαφή με αυτά τα θαυμάσια πλάσματα. Έτσι έχασε η ανθρωπότητα µια μοναδική ευκαιρία. Οι άνθρωποι ούτε κατά διάνοια μπορούν να υποπτευτούν τι έχασαν. Πολύ σύντομα οι θάλασσες θα αποκαλύψουν πολλά μυστικά στους ανθρώπους και θα ανακαλυφτεί ένα παράξενο είδος ψαριών µε πολύ λογική. Επί πλέον, θέλω να µε ακούσετε, αυτά τα πλάσματα θα ξαναμεταφερθουν στα βαθειά νερά των θαλασσών της Αφροδίτης.

ΕΡ: Μπορεί να υπάρχει άλλη τάξη ανθρώπων όπως αυτή στο ζωικό, φυτικό ή ορυκτό βασίλειο Δάσκαλε;

ΑΠ: Καλέ µου φίλε, επιτρέψτε µου να σας πληροφορήσω για το καλό σας ότι οι άνθρωποι-ψάρια είναι µια εξαίρεση και σίγουρα ήρθαν από τον πλανήτη Αφροδίτη. Έξω από την τάξη των τόσο μοναδικών πλασμάτων ξέρουμε ότι στον κόσμο µας οι πέτρες είναι πέτρες, τα φυτά είναι αυτά που είναι και τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν νοημοσύνη, είναι αυτά που είναι και τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι. Οι άνθρωποι-ψάρια είναι άνθρωποι µε την πιο ολοκληρωμένη έννοια της λέξης γιατί έχουν μέσα τους το ΕΙΝΑΙ, το έχουν ενσαρκωμένο και γνωρίζουν ότι το έχουν.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11

ΨΥΧΙΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΡ: Όταν ήμουν εφτά χρονών βρισκόμουν σε μια εκκλησία και αποκοιμήθηκα. Ονειρεύτηκα ότι ήμουνα σε ένα χωριουδάκι όπου υπήρχε ένα λούνα-παρκ και περίπτερα όπου πουλούσαν είδη λαϊκής τέχνης. Τα έβλεπα όλα τόσο καθαρά και σε τέτοιο βαθμό που μιλούσα με μια κυρία που φορούσε κόκκινο φόρεμα. Μετά χάθηκα ανάμεσα στον κόσμο και έφυγα. Πέντε χρόνια αργότερα επισκέφτηκα αυτό το χωριό και συνέβη ακριβώς η ίδια σκηνή που είχα ονειρευτεί αλλά δεν έδωσα σημασία μέχρι που μου μίλησε η κυρία με τα κόκκινα. Παραξενεύτηκα που μετά από τόσα χρόνια μου συνέβη αυτό ακριβώς που είχα ονειρευτεί. Δάσκαλε μπορείτε να μου εξηγήσετε σε τι οφείλετε αυτό το φαινόμενο;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω, επιτρέψτε μου την ελευθερία να μιλήσω με τρόπο πολύ απλό λόγω του ότι αυτό είναι ένα στοιχειώδες βιβλίο για υποψήφιους σπουδαστές της Γνώσης.

Είναι αναντίρρητο ότι την ώρα του ύπνου, η ψυχή αποσπάται από το φυσικό σώμα για να μεταφερθεί σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου ή του άπειρου διαστήματος. Δοθείσης αυτής της εξήγησης είναι ευνόητο ότι ο κύριος που έκανε την ερώτηση, έφυγε από το φυσικό του σώμα, ταξίδεψε στο μέρος που μετά από κάποια χρόνια, γνώρισε με φυσικό τρόπο. Είναι απτό και έκδηλο ότι ζούσε με την προσμονή να γίνει αυτό που αργότερα μετατράπηκε σε φυσική πραγματικότητα.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί κατά την διάρκεια του ονείρου του να ζήσει γεγονότα πριν αυτά συμβούν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυρία με το κόκκινο φόρεμα που αναγνώρισε μετά από κάποια χρόνια και στο αναφερθέν μέρος είχε έρθει σε επαφή μαζί του ακριβώς την ίδια ώρα με το όνειρο. Αυτά είναι πράγματα που αγνοούν ακόμα και αυτοί που ασχολούνται με την παραψυχολογία.

ΕΡ: Πριν από αρκετό καιρό, μου διηγιόταν η θεία μου ότι όταν ήταν ιδιοκτήτρια ενός μπακάλικου, μια νύκτα πολύ βροχερή ήρθε ένας πολύ μυστηριώδης κύριος που δεν μπορούσες να δεις το πρόσωπο του γιατί φορούσε ένα καπέλο από μεγάλα φτερά και ένα μαύρο πανωφόρι με μεγάλα πέτα ανασηκωμένα. Αυτός ο κύρος την παρακάλεσε να του φυλάξει ένα μικρό κιβώτιο γιατί εκείνη την στιγμή έβρεχε και δεν θα πήγαινε στο σπίτι του. Η θεία μου πήρε το κιβώτιο και το έβαλε σε ένα ράφι του μπακάλικου. Όταν έφυγε ο κύριος, παρατήρησε ότι δεν φαινόντουσαν τα πόδα του και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε ξαφνικά στο σκοτάδι της νύχτας. Εγώ ένιωσα ένα ρίγος και της είπα ότι δεν ήταν καθόλου φυσιολογικά αυτά που της συνέβησαν.

Την επόμενη μέρα η θεία μου διηγήθηκε αυτό το περιστατικό και σε άλλους και εφόσον είχε περάσει ενάμισι χρόνος και ο κύριος αυτός δεν πέρασε να πάρει το κιβώτιο του, της συνέστησαν να το ανοίξει γιατί μπορούσε να ήταν κανενός νεκρού.

Η θεία μου το δέχτηκε και ανοίγοντας το κιβώτιο είδε ότι πράγματι περιείχε τα κόκκαλα ενός νεκρού και από κάτω τους είχε μια αξιόλογη ποσότητα χρυσών νομισμάτων. Η θεία μου βρέθηκε σε μια κατάσταση νευρικής κρίσης και αποφάσισε να χαρίσει το κιβώτιο και το περιεχόμενό του στους άλλους μιας και δεν ήθελε να ξέρει τίποτε γ’ αυτό.

Θα είχατε την καλοσύνη Δάσκαλε να μου εξηγήσετε αυτό το γεγονός;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα σας εξηγήσω. Σίγουρα το άτομο που ήταν τόσο παράξενα ντυμένο και που παρουσιάστηκε στην θεία σας ήταν χωρίς αμφιβολία ήταν ένας πεθαμένος, το φάντασμα ενός νεκρού. Είναι γεγονός ότι το φάντασμα εγκατέλειψε για μια στιγμή την άγνωστη διάσταση για να μπει στον φυσικό κόσμο των τριών διαστάσεων. Το φάντασμα χάρισε το κιβώτιο στην κυρία της ιστορίας.

Δυστυχώς η εν λόγω κυρία δεν ήταν ικανή να καταλάβει αυτήν την πράξη και έντρομη χάρισε στους άλλους αυτό που προοριζόταν για αυτήν. Βλέπετε και εσείς το τι σημαίνει φόβος. Η κυρία θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάστασή της με την ωραία περιουσία που έχασε. Δυστυχώς, δεν ήξερε να επωφεληθεί από την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το φάντασμα εκτός του ότι υλοποιήθηκε στον φυσικό κόσμο, μπόρεσε και έκανε αυτό που θα λέγαμε μεταφορά, περνώντας το κιβώτιο από το μέρος που βρισκόταν στα χέρια της κυρίας. Αυτό το είδος των υλοποιήσεων είναι πραγματικά καταπληκτικό.

ΕΡ: Τότε Δάσκαλε, δεν πρέπει να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες όταν παρουσιάζονται παρά τον φόβο που νιώθεις;

ΑΠ: Αγαπητή μου κυρία, επιτρέψτε μου να σας πω ότι ο φόβος είναι κάτι το σιχαμερό. Τα έθνη εξοπλίζονται από φόβο, ρίχνονται στον πόλεμο από φόβο, οι άντρες φορούν πιστόλια στην ζώνη τους από φόβο και δολοφονούν από φόβο. Γιατί να φοβόμαστε; Όλοι πρέπει να πεθάνουμε αργά ή γρήγορα. Το καλύτερο που μπορούσε να είχε κάνει η κυρία της ιστορίας ήταν να πάει τα κόκκαλα στο νεκροταφείο και να ωφεληθεί από τα χρήματα κάνοντας πολλές αγαθοεργίες, κάνοντας έτσι καλό και στην ίδια.

1- Κυρίες και κύριοι, στον κόσμο συμβαίνουν πολλά περίεργα, παράξενα, μοναδικά μεταφυσικά περιστατικά.

Κάποιος μου διηγήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Λένε ότι σε κάποια γιορτή, μια κυρία ήξερε να διακρίνεται για την πολύ εύθυμη διάθεση της και μεταξύ των καλεσμένων ξεχώριζε για τον χαρούμενο χαρακτήρα της και για την καταπληκτική ομορφιά της.

Πολλοί νέοι χόρεψαν μαζί της μέχρι τις τρεις το πρωί, όταν η κυρία παραπονέθηκε ότι αισθανόταν να κρυώνει. Ένας από τους θαυμαστές της, της δάνεισε μια ζακέτα για να ζεσταθεί. Αργότερα ένας από τους νεαρούς κύριους προσφέρθηκε να την συνοδέψει σπίτι της. Η κυρία δεν αρνήθηκε την ευγενική πρόσκληση και βγήκε από την αίθουσα της γιορτής.

Με γρήγορο αυτοκίνητο, η κυρία συνοδευόμενη από τον νεαρό και μερικούς φίλους τους έφτασαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού της. Η παρέα την αποχαιρέτησε την στιγμή που αυτή έμπαινε στην κατοικία της.

Την επομένη μέρα, ο κάτοχος της ζακέτας που είχε δανειστεί η κυρία, πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την ζακέτα του. Μια ηλικιωμένη κυρία του άνοιξε την πόρτα και τον ρώτησε: «Τι θέλετε, κύριοι»; «Ήρθαμε, είπε ένας από τους νεαρούς, για να πάρουμε μια ζακέτα που δάνεισα χτες βράδυ στην δεσποινίδα τάδε». «Ω! είπε η ηλικιωμένη, αν θέλετε την ζακέτα πρέπει να πάτε να την γυρέψετε στο νεκροταφείο. Θα την βρείτε πάνω στο μνήμα της εγγονής μου. Αυτή ήταν η κοπέλα με την οποία χορεύατε χτες βράδυ. Έχει πολλά χρόνια που πέθανε».

Οι νεαροί, ανήσυχοι πήγαν στο νεκροταφείο, έψαξαν τον τάφο της κοπέλας και πάνω του βρήκαν την ζακέτα.

Βλέπετε, φίλοι μου, μια εξαιρετική περίπτωση υλοποίησης. Κατ’ αρχήν θέλω να ακούσετε την εξήγηση, μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε πως δημιουργείται αυτό το μεταφυσικό φαινόμενο.

Θέλω να ξέρετε ότι στον θάνατο, τρία πράγματα πηγαίνουν στον τάφο: το πρώτο είναι το φυσικό σώμα, το δεύτερο είναι το ζωτικό βάθος του οργανισμού μας, ένα είδος αιθερικού αντίγραφου που αποσυντίθεται αργά και τρίτον η προσωπικότητα. Αυτή η τελευταία είναι ενεργειακή, παραμένει στο μνήμα αλλά καμιά φορά βγαίνει από αυτό και έχει την πολυτέλεια να πηγαίνει σε διάφορα μέρη.

Σύμφωνα με το περιστατικό που σας είπα, πιστεύω να μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό που έγινε ορατό στον χορό, αυτό το φάντασμα που δανείστηκε την ζακέτα ήταν η προσωπικότητα της νεκρής. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την αιτία για την οποία η ζακέτα βρέθηκε ακριβώς πάνω στο μνήμα.

ΕΡ: Καλά, Δάσκαλε, αυτό το φάντασμα ήταν η ψυχή της νεκρής; Πως μπορώ να καταλάβω αυτό το φαινόμενο;

ΑΠ: Εκλεκτή μου δεσποινίς, μην παραξενεύεστε με αυτά που σας λέω, να με ακούτε με εμπιστοσύνη. Η ψυχή της νεκρής δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο φέρετρο. Αυτό που εμφανίστηκε ήταν η προσωπικότητα της νεκρής και αυτό είναι διαφορετικό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσωπικότητα σιγά-σιγά θα αποσυντεθεί μέχρι να εξαφανιστεί τελείως. Η ψυχή είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι κάτι θεϊκό που δεν μπορεί να κλειστεί μέσα σε φέρετρο.

ΕΡ: Πολύ ενδιαφέροντα είναι αυτά Δάσκαλε. Θα μας άρεσε να μας πείτε και άλλα περιστατικά εμφανίσεων έξω από τα μνήματα.

ΑΠ: Με πολύ χαρά θα διηγηθώ στο αξιότιμο ακροατήριο άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Αυτή την φορά πρόκειται για μια κυρία που πήρε ένα ταξί τα μεσάνυχτα στην πόλη της Γουατεμάλας. Όταν ο οδηγός την ρώτησε που να την πάει, εκείνη είπε μια διεύθυνση που αντιστοιχούσε με το νεκροταφείο της πόλης. Λίγο παραξενεμένος ο οδηγός την πήγε στην πόρτα του νεκροταφείου και της ζήτησε το αντίτιμο της διαδρομής. Η κυρία του δήλωσε ότι εκείνη την στιγμή δεν κρατούσε χρήματα μαζί της αλλά θα του άφηνε για ενέχυρο μια χρυσή καδένα που θα του εξασφάλιζε την πληρωμή του ναύλου. Μετά τον παρακάλεσε να πάει την επομένη στο σπίτι της που βρισκόταν στην οδό τάδε, αριθμό τάδε κ.τ.λ., να κτυπήσει το κουδούνι και να παραδώσει την καδένα στην μαμά της η οποία θα του έδινε τα χρήματα που του όφειλε.

Λίγο σαστισμένος ο οδηγός του ταξί απομακρύνθηκε από το νεκροταφείο και την επομένη μέρα, νωρίς το πρωί πήγε στο σπίτι που του είχε πει η κυρία και από το οποίο βγήκε μια κυρία προχωρημένης ηλικίας που τον ρώτησε τι ήθελε. Ο οδηγός βγάζοντας την καδένα από το πορτοφόλι του, την έδειξε στην κυρία λέγοντας της την χτεσινή ιστορία και παρακαλώντας την να του δώσει τα χρήματα που ήταν το αντίτιμο του ναύλου της κόρης της.

Βλέποντας αυτήν την καδένα με το όμορφο μενταγιόν, η ηλικιωμένη κυρία αναγνώρισε το κόσμημα με το οποίο είχε ταφεί η κόρη της που είχε πεθάνει πριν λίγο καιρό. Βέβαια η ηλικιωμένη κυρία χλόμιασε γεμάτη φόβο.

Μετά προσκάλεσε τον οδηγό να μπει στο σπίτι με σκοπό να τον κάνει να αναγνωρίσει την κόρη της. Για αυτό του έδειξε μια μεγεθυμένη φωτογραφία που βρισκόταν στο σαλόνι της σε όμορφο κάδρο. Ο οδηγός την αναγνώρισε αμέσως και η κυρία περιέπεσε σε κατάσταση τρόμου και σύγχυσης.

Αυτό είναι άλλη μια περίπτωση υλοποίησης της προσωπικότητας, η πρώην προσωπικότητα ενός νεκρού. Στα αρχαία χρόνια, υπήρχε περισσότερη κατανόηση των ανθρώπων για αυτά τα πράγματα. Τότε έθαβαν τους νεκρούς με όλα τους τα υπάρχοντα συμπεριλαμβάνοντας και τρόφιμα και ποτά όπως και αντικείμενα με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο νεκρός όταν ήταν εν ζωή. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αισθάνεται η προσωπικότητα στο περιβάλλον της, σαν να είναι στο σπίτι της.

Πρέπει να δείχνουμε φροντίδα στους νεκρούς και να έχουμε αγάπη για αυτές τις σκιές του νεκροταφείου. Πρέπει να τους φέρνουμε λουλούδια, να δείχνουμε αγάπη, να προσευχόμαστε όπως επίσης και να τους φέρνουμε το φαγητό που τους άρεσε όταν ζούσαν. Εμείς εδώ στο Μεξικό δίνουμε το παράδειγμα την Ημέρα των Νεκρών στις 2 Νοεμβρίου βάζοντας στα μνήματα τροφές και ποτά που τόσο τους άρεσαν. Δόξα τω Θεώ, πολλοί άνθρωποι σε άλλες χώρες ακολουθούν αυτό το παράδειγμα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

1- ΕΡ: Όταν ήμουν μικρός άκουγα από τους γονείς και συγγενείς μου τις ιστορίες της πολύ γνωστής «κλαψιάρας» που εκδηλωνόταν στους άντρες που διέσχιζαν τον κάμπο ή απόμερα σημεία κατά την διάρκεια της νύχτας. Αυτοί οι άντρες σαγηνευόντουσαν από μια ωραία γυναίκα που παρουσιαζόταν στον δρόμο τους και τους παρακινούσε στον έρωτα και όταν αυτοί ανταποκρινόντουσαν στην πρόσκληση της, αυτή έβγαζε ένα γέλιο πολύ διαπεραστικό και μετά ένα πολύ πικρό κλάμα που πάγωνε το αίμα. Στην συνέχεια εξαφανιζόταν σαν ένα άσπρο πέπλο στο σκοτάδι της νύχτας.

Θα θέλατε Δάσκαλε, να μου εξηγήσετε αυτήν την περίπτωση που είναι γνωστή σε πολλά μέρη άλλων χωρών;

ΑΠ: Εκλεκτέ μου φίλε, πιστέψτε ότι νιώθω μεγάλη χαρά να απαντήσω. Η ιστορία σας μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Σίγουρα, πρέπει να σας πω ότι η ιστορία της «κλαψιάρας» είναι ένας λαϊκός θρύλος γνωστός σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν θα ήθελα να υποτιμήσω την λέξη «θρύλος» γιατί πραγματικά αυτή η έκφραση χρησιμεύει σαν όχημα σε πολλές παραδόσεις που πάνε να σβήσουν από την ιστορία.

Στις αφηγήσεις υπάρχουν πολλές φορές περισσότερες πραγματικότητες απ’ ότι οι άνθρωποι υποθέτουν.

Μετά από αυτήν την μικρή περιγραφή, απαραίτητη για να θέσει τα όρια, επιτρέπω στον εαυτό μου να σας πω ότι δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που να μην έχει ακουστεί να μιλάνε για την κλαψιάρα.

Αυτό που έπεσε στην αντίληψη μου, σαν ερευνητής του αποκρυφισμού, είναι το εξής: Σε κάποια ευκαιρία σε κάποιο χωριό με πληροφόρησαν για τις ασυνήθιστες εμφανίσεις της κλαψιάρας στις όχθες ενός ρυακιού. Δεν είναι υπερβολή να σας πω ότι πρότειναν να ερευνήσω την περίπτωση προσωπικά.

Για αυτόν τον σκοπό μεταφέρθηκα στο μέρος και στο σημείο που μου υπέδειξαν οι χωριανοί πολύ αργά την νύχτα. Φυσικά έπρεπε να κάνω σοβαρές έρευνες και αυτό το γνωρίζει οποιοσδήποτε εσωτεριστής και για αυτό προχώρησα με τέχνη. Η περιβόητη μεταφυσική κυρία ήρθε σε μένα. Την ρώτησα: Είστε η κλαψιάρα; Ναι, είμαι, μου απάντησε και μετά έβγαλε τις τόσο φημισμένες κραυγές και τους πονεμένους θρήνους για τους οποίους ήταν γνωστή. Αχ! παιδί μου, αχ! παιδί μου!

Αλλά εγώ ήμουν προετοιμασμένος και δεν τρομοκρατήθηκα και ήξερα το ρητό ότι ο προσεκτικός στρατιώτης δεν πεθαίνει στον πόλεμο.

Είστε μάγισσα; την ρώτησα. Ναι, είμαι μου απάντησε. Ανήκετε στην τάξη των ανθρώπων της μαγείας; Ναι, μου απάντησε πάλι.

Η γυναίκα αυτή ήταν ντυμένη ολόκληρη στα μαύρα με ένα μεγάλο μαύρο πανωφόρι που την σκέπαζε το σώμα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Φορούσε σανδάλια όπως φορούν όλες οι σκιές της νύχτας.

Η όψη της ήταν ωχρή, τα μάτια της μαύρα διαπεραστικά, η μύτη της αιχμηρή, τα χείλια της λίγο πολύ χυδαία. Αισθανόμενη ότι νικήθηκε, το φάντασμά της απομακρύνθηκε προς το ρυάκι αργά-αργά...

ΕΡ: Τότε αυτή η γυναίκα δεν ήταν παρά ένα φάντασμα;

ΑΠ: Αξιότιμη δεσποινίς, επιτρέπω στον εαυτό μου να σας ότι κατά κάποιο τρόπο, ναι ήταν φάντασμα αλλά υπάρχει και μια τρομερή πραγματικότητα. Ήταν σίγουρα μια μάγισσα απ’ αυτές που παρευρίσκονται στο Σαλόνι της Μαγείας στην Σαλαμάνκα της Ισπανίας.

2- ΕΡ: Θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που μου συνέβη στην παιδική μου ηλικία όταν ακόμα δεν υπήρχε ηλεκτρισμός. Ζούσαμε τότε σε ένα σπίτι που είχε μια μεγάλη αυλή. Για να φωτιστούμε χρησιμοποιούσαμε κεριά ή λάμπες πετρελαίου. Γύρω από την αυλή ήταν χτισμένα τα δωμάτια και σε μια άκρη μια μεγάλη κουζίνα αποικιακού ρυθμού όπου υπήρχαν μεγάλα ξύλινα έπιπλα. Επίσης είχαμε διάφορα οικόσιτα ζώα όπως γουρούνια, πουλερικά, αγελάδες κ.τ.λ. Πολύ συχνά κλεβόντουσαν ζώα και οι άνθρωποι είχαν πάντα τον νου τους. Κάποια νύχτα ακούσαμε μεγάλη αναμπουμπούλα στην κουζίνα και έναν θόρυβο που έκαναν τα γουρούνια και οι κότες σαν κάποιος να τις έπαιρνε και επιπλέον ακούσαμε ότι ένα από τα βαριά ξύλινα ντουλάπια έπεσε σπάζοντας όλα τα πορσελάνινα σκεύη που περιείχε. Ήταν τόσο μεγάλος ο θόρυβος που όλα τα μέλη της οικογένειας ξυπνήσαμε και βγήκαμε μισοντυμένοι από τα δωμάτια μας να δούμε τι συμβαίνει με κεριά και λάμπες πετρελαίου στα χέρια. Φτάνοντας στην κουζίνα και ελέγχοντας που βρισκόντουσαν τα ζώα μείναμε κατάπληκτοι από το γεγονός ότι όλα ήταν ήρεμα και τα ντουλάπια της κουζίνας στην θέση τους και σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχει μετακινηθεί τίποτα. Αυτό το ίδιο περιστατικό επαναλήφτηκε τουλάχιστο άλλες πέντε φορές μέχρι που αποφασίσαμε να μην ξαναδώσουμε σημασία. Αυτόματα το φαινόμενο που στην αρχή μας τρομοκρατούσε και που φθάσαμε να λέμε ότι αυτή η κουζίνα ήταν στοιχειωμένη, σταμάτησε.

Θα είχατε την καλοσύνη Δάσκαλε, να μας δώσετε κάποιες σχετικές εξηγήσεις;

ΑΠ: Πιστέψτε με ότι νιώθω μεγάλη χαρά να σας απαντήσω. Αυτές είναι οι περιπτώσεις στοιχειωμένων σπιτιών και ιστοριών με φαντάσματα πολύ γνωστές από την αρχαιότητα. Σε αυτές ενέχονται πλάσματα από τον άλλο κόσμο, οπτασίες, φαντάσματα πεθαμένων.

Με άπλετο φως, συμβαίνει με πλήρη μεσημβρινή διαύγεια να υπάρχουν ψυχικοί παράγοντες ικανοί να προκαλέσουν φυσικά φαινόμενα.

Είναι αναμφισβήτητο ότι δεν υπάρχουν φαινόμενα χωρίς αιτία και ούτε αιτίες χωρίς φαινόμενα. Προφανώς το φάντασμα κάποιου νεκρού προκαλούσε τέτοια φαινόμενα. Το αιθερικό αντίγραφο του επίπλου που είχε τα πιατικά σίγουρα έπεσε δημιουργώντας τέτοιο θόρυβο μέσα στην νύχτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το καθαρά φυσικό μέρος του επίπλου έπεσε στο έδαφος.

Είναι καλό να καταλάβετε αξιότιμε κύριε ότι κάθε φυσικό αντικείμενο έχει ένα αιθερικό αντίγραφο, συμπεριλαμβανομένου και του επίπλου της κουζίνας. Τώρα θα καταλαβαίνετε καλύτερα τι ήταν αυτό που έπεσε και την προέλευση του θορύβου των πιατικών που έσπαγαν.

Το φάντασμα του νεκρού ενεργούσε πάνω στο αιθερικό μέρος του φυσικού επίπλου και προκαλούσε φαινόμενα όμοια με τα φυσικά. Από τους αρχαίους καιρούς ήταν γνωστό ότι σε κάποια μέρη υπήρχαν απόκρυφοι θησαυροί και οι άνθρωποι τους έψαχναν επίμονα.

Χαίρομαι πολύ Δάσκαλε που επιβεβαίωσα ή εξακρίβωσα την απάντησή σας γιατί πράγματι σε αυτό το μέρος όταν γκρέμισαν την κουζίνα βρέθηκαν δυο στάμνες με χρυσά νομίσματα που έμειναν στην κατοχή των εργατών που γκρέμιζαν και προκλήθηκαν πολλά σχετικά σχόλια και μερικοί θεώρησαν ότι αυτό ήταν η αιτία που παρατηρήθηκαν τέτοια υπερφυσικά φαινόμενα.

3- Φίλοι μου, γνωρίζω μια παρόμοια πολύ παράξενη περίπτωση. Σε ένα δωμάτιο ενός πολύ παλιού αρχοντικού σπιτιού όπου έμεναν πατριαρχικά άτομα κάποιας ηλικίας, ακουγόντουσαν πολλοί θόρυβοι μέσα στην σιγαλιά της νύχτας.

Μια ωραία κυρία που κοιμόταν ήσυχη στο κρεβάτι της, συνήθιζε να σκεπάζεται τελείως με τις κουβέρτες της μέχρι το κεφάλι όταν άκουγε αυτούς τους μεταφυσικούς θορύβους μέσα στο υπνοδωμάτιό της.

Όταν πρόκειται για τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι πάντα τόσο έξυπνη η προστασία που θα προσέφεραν οι αθώες κουβέρτες. Έτσι και η εν λόγω κυρία κατάφερε με τα πόδια της να αγγίξει το σώμα ενός φαντάσματος που έμοιαζε με παιδιού. Λέει η κυρία ότι το φάντασμα, της έβγαλε όλα τα ρούχα αφήνοντάς την γυμνή και μετά τα έβαλε μαζί με τις κουβέρτες σε μια γωνιά του δωματίου. Πέρασαν οι καιροί και πολύ αργότερα όταν αυτή η οικογένεια μετακόμισε, για να μείνει αλλού, οι επόμενοι που ήρθαν να κατοικήσουν στο σπίτι έπρεπε να κάνουν κάποιες επισκευές στο ακριβές σημείο όπου το φάντασμα είχε τοποθετήσει τα ρούχα και τις κουβέρτες βρέθηκε θαμμένος ένας πολύτιμος θησαυρός από ατόφιο χρυσάφι.

4- Θα συνεχίσουμε τώρα με μια άλλη αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Θυμάμαι την περίπτωση ενός κυρίου κάποιας ηλικίας ο οποίος είχε ένα παράξενο όνειρο.

Έβλεπε τον εαυτό του να μεταφέρεται την νύχτα σε ένα αχανές οικόπεδο. Κάποιος τον οδηγούσε δείχνοντάς του μια ερημική τοποθεσία και με έμφαση του είπε: Εδώ έχω θάψει έναν μεγάλο θησαυρό και είναι για σένα, μπορείς να τον ξεθάψεις και να τον πάρεις. Θα σου βάλω και σημάδι για να έρθεις αύριο. Εκεί που θα δεις το σημάδι θα είναι το σημείο όπου θα βρίσκεται ο θησαυρός.

Λέει ο κύριος της ιστορίας ότι το φάντασμα τον οδηγούσε στο όνειρο, είχε βάλει για σημάδι δυο κόκκαλα νεκρού σε σχήμα σταυρού και μετά του επανάλαβε: «Αυτό είναι το σημάδι μην το ξεχνάς».

Όταν ξύπνησε ο κύριος την άλλη μέρα νωρίς το πρωί και πριν το πρόγευμα κατευθύνθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και βρήκε τα δυο κόκκαλα σε σχήμα σταυρού. Τότε τα πήρε στα δυο του χέρια λέγοντας: «Εκ μέρους του Θεού ή εκ μέρους του Διαβόλου, εκεί να πάνε τα πνεύματα». Μετά πέταξε τα δυο κόκκαλα μακριά και γεμάτος αγανάκτηση επέστρεψε σπίτι του. Είναι σαφές ότι αυτός ο καλός άνθρωπος έχασε μια αξιόλογη περιουσία.

5- Σε σχέση με τις προηγούμενες αφηγήσεις θέλω να εξιστορήσω μια άλλη περίπτωση όπου πολλοί άνθρωποι παρατηρούσαν έναν άσπρο σκύλο που έβγαινε πίσω από μια φραγκοσυκιά, περπατούσε καμιά εκατοστή μέτρα και χανόταν σε μια φανερή τρύπα προκαλώντας σε μερικούς περιέργεια και σε άλλους μεγάλο φόβο γιατί κατά την διάρκεια της ημέρας αυτή η τρύπα δεν υπήρχε. Ένας από αυτούς που είχαν παρατηρήσει το φαινόμενο, αποφάσισε να πυροβολήσει τον σκύλο που περπατούσε κάθε νύχτα αλλά μεγάλη ήταν η κατάπληξη του βλέποντας ότι οι σφαίρες δεν τον σκότωναν και ο σκύλος συνέχιζε ατάραχος την διαδρομή του μέχρι που χανόταν στην τρύπα.

Μετά που έγινε μια συζήτηση μεταξύ όσων είχαν δει το γεγονός, κάποιου του ήρθε η ιδέα ότι στην τρύπα που χανόταν ο σκύλος μπορούσε να ήταν ένδειξη ότι υπήρχε κάποιος θησαυρός. Πράγματι σκάβοντας βρήκαν μια σεβαστή περιουσία που μοιράστηκαν σε ίσα μέρη.

ΕΡ: Τι θα μπορούσατε Δάσκαλε να μας εξηγήσετε πάνω σε αυτό το περιστατικό;

ΑΠ: Αγαπητέ μου φίλε, η ιστορία σας είναι θαυμάσια και αξίζει μια ωραία εξήγηση. Θέλω να ξέρετε ότι όλοι αυτοί οι κρυμμένοι θησαυροί φυλάγονται από τους Γκνόμος της φύσης. Οι άνθρωποι δίνουν σε αυτά τα στοιχειώδη πλάσματα διάφορες ονομασίες. Κάποιοι άνθρωποι τα ονομάζουν φαντάσματα και αυτό είναι όλο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα στοιχειώδη πλάσματα είναι οι πιστοί φύλακες αυτών των τόσο πλούσιων θησαυρών, ορυκτών, απόκρυφων που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια της γης.

Ο σκύλος φάντασμα της ιστορίας μας ήταν ένας Γκνόμoς επιφορτισμένος με την άγρυπνη φύλαξη του θησαυρού. Κανονικά αυτά τα μεταφυσικά πλάσματα έχουν μορφή μικρών ανθρωπάκων νάνων, φαίνονται σεβαστά γεροντάκια ωστόσο μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή συμπεριλαμβανομένης και αυτής του εν λόγω σκύλου. Τώρα έχετε την εξήγηση αυτού του φαινομένου.

Αγαπητοί φίλοι, αυτό το είδος των περιπτώσεων είναι πολύ ενδιαφέρον πλην όμως είναι καλό να γνωρίζει κανείς ότι ο καλύτερος θησαυρός είναι το πνεύμα μας. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασύρεται από τις φιλοδοξίες μας, την πλεονεξία, τον πόθο του πλουτισμού κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Εμείς ερευνούμε όλες αυτές τις ψυχικές ιστορείς γιατί αποδείχνονται αρκετά ενδιαφέρουσες. Όμως δεν θα αφιερωθούμε στο ψάξιμο κρυμμένων θησαυρών, αυτό είναι όλο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

ΠΕΤΡΕΣ Ή ΤΙ;

1- Πάει πολύ καιρός, στο χωριουδάκι όπου ζεύσαμε, το σπίτι που μέναμε μας έδωσε ενδείξεις σπάνιων φαινομένων όπως το ακόλουθο:

Σε αυτό το μέρος γινόταν διανομή τροφίμων όλων των ειδών, δεδομένου ότι ήταν δημόσιο μπακάλικο που είχε όλα τα είδη και τα έδινε δανεικά στους πολύ φτωχούς που δεν είχαν χρήματα για να πληρώνουν καθημερινά αυτά που κατανάλωναν. Τους χορηγούσαν τα τρόφιμα μέχρι ενός ορισμένου ποσού που υποτίθεται θα έπρεπε να το πληρώνουν κάθε εβδομάδα. Αλλά λόγω του ότι οι άντρες στην πλειοψηφία τους έπιναν πολύ και ξόδευαν τα χρήματα που κέρδιζαν στο ποτό δημιουργούνταν πολλά δράματα στις οικογένειές τους αφού σε πολλές περιπτώσεις χρωστούσαν στο δημόσιο κατάστημα τα χρήματα αρκετών εβδομάδων. Ένας από τους οφειλέτες που αρνιόταν κατηγορηματικά να πληρώσει, είχε την φήμη ότι ασχολούταν με την μαγεία και σε πολλές περιπτώσεις περηφανευόταν για αυτό και απειλούσε όταν δεν του έδιναν άλλη πίστωση.

Κάποια νύχτα σταμάτησε σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων από το κατάστημα και στο σπίτι μας που είναι δίπλα άρχισαν να ακούγονται πετριές πάνω σε τοίχους και στέγες σαν να υπήρχε ένα πλήθος που πετούσε τεράστιες πέτρες με τόση δύναμη που το σπίτι φαινόταν ότι θα γκρεμιστεί. Ένας από τους οικείους τόλμησε να κοιτάξει από το παράθυρο και είδε τον μάγο με το βλέμμα ακίνητο πάνω στο σπίτι ενώ τα μάτια του έμοιαζαν να βγάζουν φλόγες. Είχε ένα ειρωνικό χαμόγελο και κάνοντας έντονες χειρονομίες έλεγε κάποια ακατάληπτα λόγια.

Μετά από λίγο φαινόταν σαν να είχε συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα από πέτρες κι’ ότι θα ήταν αδύνατο να βγούμε από το σπίτι.

Όταν αυτό το άτομο έφυγε, οι θόρυβοι έπαψαν και όλα έγιναν ήρεμα πάλι. Σε λίγο βγήκαμε να δούμε η είχε συμβεί και δεν βρήκαμε ούτε ένα χαλίκι πράγμα που προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους του χωριού απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο.

ΕΡ: Θα μπορούσατε Δάσκαλε, να εξηγήσετε τι ήταν αυτό που συνέβη;

ΑΠ: Με χαρά θα σας δώσω απάντηση. Σίγουρα πρόκειται για μαύρο μάγο με επικίνδυνες δυνάμεις. Αυτός έλεγε μαγικά λόγια τα οποία απεύθυνε σε κάποιες σκοτεινές οντότητες. Είναι σαφές ότι το φαινόμενο με τις πέτρες τρομοκράτησε τους ανθρώπους. Τα άγνωστα φαντάσματα βέβαια μπορούν να πετάξουν τέτοιες πέτρες. Αυτές οι πέτρες έρχονται από την 4η διάσταση και γίνονται στιγμιαία ορατές και εν συνεχεία επιστρέφουν στο αρχικό τους σημείο.

Μην ξεχνάτε ότι στην 4η διάσταση όλα επιστρέφουν στο αρχικό τους σημείο. Αν ένα φάντασμα εκεί πετάξει μια πέτρα με σκοπό να την κάνει ορατή στον φυσικό κόσμο, αυτή μετά επιστρέφει στο μέρος από το οποίο προέρχεται.

Αυτές τις στιγμές μου έρχεται στην μνήμη η περίπτωση κάποιου κύριου, του οποίου δεν αναφέρω το όνομα, μάγος και αυτός, αυτό είναι βέβαιο. Κρατούσε πάντα στο πορτοφόλι του ένα χαρτονόμισμα των 50 Σεντάβος και με αυτό το μικρό ποσό μπορούσε να περάσει μια ολόκληρη νύχτα πίνοντας από ταβέρνα σε ταβέρνα. Λένε οι άνθρωποι που τον έβλεπαν εκεί ότι έμπαινε σε κάποιο κατάστημα, παράγγελνε μπύρα, ψωμί και ότι άλλο ήθελε και μετά πλήρωνε με τα χρήματα που αναφέραμε.

Το περίεργο είναι ότι σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, βγαίνοντας από την ταβέρνα καλούσε τα χρήματά του προφέροντας ένα γυναικείο όνομα, το οποίο δεν θυμάμαι τώρα, και το χαρτονόμισμα επέστρεφε πάλι στο πορτοφόλι του.

Αυτός ο κύριος ήταν ένας μαύρος μάγος που δεν χρειαζόταν παρά μόνο ένα χαρτονόμισμα για να μπορεί να ζει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κατείχε τρομερές ψυχικές δυνάμεις και μπορούσε να διατάζει συγκεκριμένα δαιμόνια τα οποία τον υπάκουαν.

2- Στο χωριό που μένουμε, είχε έναν γεράκο που μου αφηγούταν όλες τις σπάνιες περιπτώσεις που συνέβαιναν τριγύρω. Κάποτε μου είπε την ιστορία ενός χωριάτη που είχε κάποια διαφορά με έναν από τους αγροφύλακες της περιοχής και αυτή η διαφορά κατέληξε σε μια μονομαχία με μαχαίρια κατά την οποία σκοτώθηκε ο αγροφύλακας και ο χωριάτης τον έκρυψε μέσα στους θάμνους που υπήρχαν στο ποτάμι.

Μετά από λίγο καιρό οι γείτονες άρχισαν να παρατηρούν ότι ο χωρικός είχε τύψεις για τον νεκρό και μάλιστα μερικοί τον άκουσαν να συζητά μαζί του ικετεύοντας έλεος και συγχώρεση για την δολοφονία. Οι γείτονες αποφάσισαν να τον ρωτήσουν για το έγκλημα και αυτός ομολόγησε πως επρόκειτο για τον αγροφύλακα που είχε εξαφανιστεί και ότι θα μπορούσαν να βρουν το πτώμα του στους θάμνους αυτού του σημείου του ποταμού. Πραγματικά, αργότερα βρήκαν το πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης. Μετά από λίγο καιρό ο χωρικός παράγγελνε να γίνονται λειτουργίες για τον νεκρό στην εκκλησία και έτσι ο νεκρός έπαψε να τον βασανίζει πια.

ΕΡ: Είναι δυνατόν Δάσκαλε, αυτό να έχει συμβεί;

ΑΠ: Εξαιρετική αυτή η ιστορία φίλε μου. Πιστεύω σταθερά ότι η πρώην προσωπικότητα του νεκρού μπόρεσε να γίνει ορατή και απτή σε κάποια μέρη πριν την τελική διάλυσή της.

Μου επιτρέπεται τώρα να επαναλάβω ότι δεν υπάρχει ψυχή ή πνεύμα νεκρών που να γίνεται ορατό ή να εκδηλώνεται με οποιοδήποτε τρόπο στον φυσικό κόσμο αλλά μόνο η πρώην προσωπικότητα τους. Αυτές οι ίδιες με το να είναι σχεδόν φυσικές μπορούν να εκδηλωθούν σε αυτόν τον κόσμο των τριών διαστάσεων ειδικά τις πρώτες μέρες του θανάτου. Έτσι πρέπει να καταλαβαίνουμε την περίπτωση που μας αφηγηθήκατε. Είναι σαφές ότι με τις προσευχές και τις λειτουργίες μπόρεσε να απομακρύνει το εκδικητικό φάντασμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αίμα έχει μια πολύ ιδιαίτερη μαγνητική δύναμη.

Είχε δίκιο ο Γκαίτε όταν είπε: Είναι ένα υγρό πολύ ιδιότυπο.

Ο συγγραφέας του Ζαρατούστρα, Φρειδερίκος Νίτσε έλεγε: «Γράφω με αίμα και θα μάθεις ότι το αίμα είναι πνεύμα».

Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ του δολοφόνου και του θύματός του που οφείλεται στο αίμα. Με το τρέξιμο αυτού του ζωτικού υγρού, το θύμα μπορεί να γίνει από ορατό μέχρι και από τον δολοφόνο.

Στην Ανατολή, υπάρχουν κάποιες αιρέσεις μαύρης μαγείας όπου καλούνται οι νεκροί. Οι φανατικοί χορεύουν όλο και πιο φρενιτιωδώς χτυπώντας ο ένας τον άλλον με μαχαίρια. Όταν το αίμα χύνεται, γίνεται το μέσον για να υλοποιηθούν τα επικαλούμενα δαιμόνια, να γίνουν τελείως ορατά και απτά από τον φυσικό κόσμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι μάγοι χορευτές είναι σίγουρα υποψήφιοι για την σκοτεινή άβυσσο και τον δεύτερο θάνατο.

3- Έχω μάθει περιπτώσεις υλοποιήσεων πολύ εξαιρετικές. Πριν από μερικά χρόνια όταν ήταν εδώ στο Μεξικό ο Δάσκαλος Γκάργκα Κουτσίνες (Χούλιο Μεντίνα) γίναμε μάρτυρες μιας περίπτωσης πραγματικά μοναδικής. Περπατούσαμε μαζί στην λεωφόρο 5 του Μάη όταν σε μια γωνιά είδαμε έναν φίλο μας διπλωματούχο του πανεπιστημίου του οποίου το όνομα δεν αναφέρω και ο οποίος είχε αποφασίσει να ακολουθήσει την Χάθα-Γιόγκα. Τον πλησιάσαμε και εγώ προσωπικά τον χαιρέτησα σφίγγοντάς του το χέρι με πολύ προσοχή αφού είμαστε φίλοι. Οι τρεις σταθήκαμε σε αυτή την γωνία και κουβεντιάζαμε. Ο κόσμος για να μην σκοντάφτει πάνω στον διπλωματούχο φίλο μας έκανε έναν μικρό κύκλο. Χαιρετηθήκαμε και ο φίλος μας ακολούθησε την εν λόγω λεωφόρο πηγαίνοντας προς την Κεντρική Αλαμέντα. Το παράξενο είναι ότι φορούσε ένα άσπρο καπέλο με μαύρο κορδόνι πράγμα που τράβηξε την προσοχή μας, μιας και ποτέ στην ζωή του δεν φορούσε καπέλο.

Εγώ εξήγησα στον Χούλιο Μεντίνα ότι δεν τον είχα συστήσει στον φίλο μου γιατί εφ’ όσον αυτός ασχολούταν με την Χάθα-Γιόγκα δεν θα είχε τι να συζητήσει μαζί του. Του δήλωσα ότι ο διπλωματούχος ήταν δικαστής και πολλές φορές ερχόταν σε μας για να μελετήσει την Γνώση. Μετά συνεχίσαμε τον δρόμο μας.

Μερικές μέρες αργότερα συναντήθηκα με τον φίλο μου Σάλας Λινάρες στο χωριό Σαντιάγκο ντε Τεπαλκατλαλπάν και του διηγήθηκα τι είχε συμβεί. Μεγάλη ήταν η έκπληξή μου όταν ο φίλος μου με πληροφόρησε ότι ο διπλωματούχος φίλος μου που είχα συναντήσει στην λεωφόρο 5 του Μάη είχε πεθάνει εδώ και πολλές μέρες. Στην συνέχεια του ζήτησα επίμονα να μου εξηγήσει την περίπτωση.

Συναντήθηκες με έναν νεκρό, μου είπε ο Σάλας, μίλησες με έναν νεκρό. Όταν συναντήθηκες μαζί του αυτός είχε πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω από την πόλη του Μεξικό, στα βόρεια της χώρας.

Όπως βλέπετε, πρόκειται για άλλη μια υλοποίηση και πιστεύω ότι η πρώην προσωπικότητα του νεκρού που είχε γίνει ορατή και απτή το καταμεσήμερο μπροστά σε όλον τον κόσμο και υπό το φως του ήλιου.

ΕΡ: Εσείς Δάσκαλε δεν μπορούσατε να διακρίνετε δίνοντας του το χέρι σας αν επρόκειτο για ζωντανό ή νεκρό;

ΑΠ: Εκλεκτή μου δεσποινίς θέλω να σας πω ότι η πρώην προσωπικότητα ενός νεκρού είναι τόσο όμοια με την φυσική υπόσταση αυτού που ζούσε που ειλικρινά δεν παρατηρείται καμιά διαφορά μεταξύ ζώντoς και νεκρού. Το μόνο που αισθάνθηκα λίγο παράξενο ήταν η ψυχρότητα του χεριού, η ψυχρότητα που έχει ένα πτώμα. Ο άνθρωπος αυτός μου μιλούσε με έναν τόνο λίγο νευρικό και είχε κάπως νεκρική όψη και αισθάνθηκα σαν να ήταν νεκρός και σε αυτό δεν έκανα λάθος.

Όταν τόνισα την ιδέα ότι η πρώην προσωπικότητα των νεκρών γίνεται ορατή και απτή δεν απέκλεισα την πιθανότητα ότι οι πεθαμένοι και αυτοί μπορούν επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις να υλοποιηθούν σε αυτόν τον κόσμο των τριών διαστάσεων και εν πλήρη απουσία της πρώην προσωπικότητας.

6- Κάποια κυρία, φίλη μου, μια μέρα μου διηγιόταν ότι όταν πέθανε ο πατέρας της η αδελφή της βρισκόταν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και έφτασε στο σπίτι του όταν τον είχαν ήδη θάψει χωρίς να καταφέρει να τον δει. Από εκείνη την ημέρα, η αδελφή της κάθε βράδυ ξάπλωνε στο δωμάτιο του πατέρα της και τον παρακαλούσε να υλοποιηθεί για να τον δει.

Κάποια νύχτα, όπως ήταν ξαπλωμένη, είδε ένα χέρι ακουμπισμένο πάνω σε ένα από τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας. Εκείνη έβγαλε μια κραυγή τρόμου και την ίδια στιγμή άκουσε μια φωνή να της λέει: «Μην τρομάζεις Μαρία, είμαι εγώ, ο πατέρας σου. Ήθελα να δω αν θα άντεχες να με δεις αλλά όπως βλέπω δεν το αντέχεις. Φεύγω και σε παρακαλώ να μην με ξανακαλέσεις και να με αφήσεις στην ησυχία μου».

ΕΡ: Μπορείτε να μου ξηγήσετε Δάσκαλε, αν ήταν η ψυχή ή πρώην προσωπικότητα του νεκρού που είχε γίνει ορατή και απτή;

ΑΠ: Η ερώτηση της κυρίας μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Θέλω να σας πω, φίλοι μου, ότι κανονικά η πρώην προσωπικότητα των νεκρών ζει στο νεκροταφείο παρ’ ότι ορισμένες φορές φεύγει από το μνήμα για να γίνει ορατή σε κάποιο μέρος ή απλά να επισκεφτεί κάποιον. Είναι αναμφισβήτητο ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν ήταν η πρώην προσωπικότητα του νεκρού που έγινε ορατή και εν μέρει απτή αλλά το φάντασμα του νεκρού, η ψυχή του. Αυτό δείχνει η κρίση του, τα λόγια του, η σωφροσύνη του κ.τ.λ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14

ΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ

Φίλοι μου, είναι απαραίτητο να καταλάβετε την ανάγκη να μάθετε να βγαίνετε από το φυσικό σας σώμα κατά βούληση. Θέλω να καταλάβετε ότι το φυσικό σώμα είναι ένα σπίτι στο οποίο δεν είναι αναγκαίο να είμαστε φυλακισμένοι.

Είναι απαραίτητο να μπαίνουμε στην περιοχή των νεκρών κατά βούληση, να επισκεπτόμαστε τους ουράνιους κόσμους, να γνωρίσουμε άλλους κόσμους του άπειρου διαστήματος.

Έξω από το φυσικό σώμα ένας μπορεί να έχει την πολυτέλεια να καλέσει τους αγαπημένους του που πέρασαν τις πύλες του θανάτου. Αυτοί θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και θα μπορούμε να κουβεντιάσουμε προσωπικά μαζί τους.

Υπάρχουν μάγοι, που ξέρουν να καλούν τους πεθαμένους και να τους κάνουν ορατούς και απτούς σε αυτόν τον φυσικό κόσμο, αλλά εμείς προτιμούμε να μπαίνουμε στην περιοχή όπου ζουν, να τους επισκεπτόμαστε, να μαθαίνουμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Έξω από το φυσικό σώμα μπορούμε να αποκτήσουμε πλήρη γνώση των μυστηρίων της Ζωής και του θανάτου. Έξω από το φυσικό σώμα μπορούμε να καλέσουμε τους αγγέλους και να συζητήσουμε μαζί τους πρόσωπο με πρόσωπο.

Είναι καλό να καταλάβετε ότι στο παρελθόν μας, είχαμε άλλα σώματα, άλλες ζωές. Έξω από το φυσικό σώμα μπορούμε να τις θυμηθούμε, να τις ξαναζήσουμε με μεγάλη ακρίβεια.

Το κλειδί για να βγεις από την πυκνή μορφή, έξω από το σαρκικό σώμα είναι πολύ απλό.

Ακούστε με καλά, ακούστε με. Αυτές τις μεταβατικές στιγμές που υπάρχουν μεταξύ ξύπνιου και ονείρου, μπορεί να βγει κανείς από το σώμα του κατά βούληση. Μου έρχεται αυτές τις στιγμές στην μνήμη μου μια πολύ ειδική περίπτωση. Μια φορά είχα φτάσει σε ένα χωριό και έψαχνα για ξενοδοχείο. Ωστόσο όλα τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα και δεν υπήρχε φιλοξενία από πουθενά.

Παρ’ όλα αυτά βρήκα να μείνω σε μια πανσιόν. Εκεί υπήρχαν πολλά κρεβάτια όπου κοιμόντουσαν πολλοί. Εγώ πλήρωσα για το τελευταίο κρεβάτι που ήταν ελεύθερο και ξάπλωσα να κοιμηθώ.

Αλλά κατά τα μεσάνυχτα ένας άντρας χτύπησε την πόρτα ζητώντας και αυτός στέγη. Η ιδιοκτήτρια της πανσιόν τον έφερε στον θάλαμο μας λέγοντας του: Δεν έχω κρεβάτια, κοίτα όλα είναι πιασμένα. Ο ταξιδιώτης διαμαρτυρήθηκε λέγοντας:

Σε κανένα μέρος δεν υπάρχει θέση να στεγαστώ. Θα αρκεστώ να κοιμηθώ σε αυτόν τον θάλαμο έστω και χάμω. Βάλε μου στο πάτωμα ένα χαλί, ένα κιλίμι ή μια

κουρελού και ένα μαξιλάρι για το κεφάλι μου γιατί είμαι πολύ κουρασμένος. Η ιδιοκτήτρια της πανσιόν συγκινημένη έκανε ευχαρίστως αυτό που της ζήτησε. Εγώ ήμουν ξύπνιος βλέποντας και ακούγοντας όλα αυτά. Ο ταξιδιώτης ξάπλωσε στο πάτωμα και άρχισε να κοιμάται.

Εγώ παρατηρούσα λεπτομέρειες. Την ώρα που ήταν ακόμα ξύπνιος άρχισε να κινείται από την μια πλευρά στην άλλη σαν να ήθελε να πάρει μια βολική στάση στο σκληρό πάτωμα. Αμέσως είδα με έκπληξη ένα ωοειδές γκρίζο σύννεφο που έβγαινε από τους πόρους όλου του σώματος του.

Αυτό το συννεφάκι αιωρήθηκε λίγες στιγμές πάνω από το κουρασμένο σώμα και μετά παίρνοντας μια κάθετη στάση πήρε την μορφή προσκυνητή, με κοίταξε επίμονα και μετά βγήκε από τον θάλαμο περπατώντας κανονικά.

Έχουμε εδώ, φίλοι μου, αυτά που συμβαίνουν στην μεταβατική κατάσταση μεταξύ ξύπνιου και ονείρου. Αυτός ο προσκυνητής απομακρύνθηκε από την πυκνή μορφή του. Όλοι σας κάνετε το ίδιο αλλά με ασυνείδητο τρόπο. Δεν θέλω να πω με αυτό ότι ο κύριος αυτός είχε πραγματοποιήσει μια συνειδητή έξοδο. Ωστόσο, αυτό το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει κατά βούληση, θετικά, συνειδητά.

Πραγματικά, αυτή είναι μια φυσική μέθοδος. Να κάνεις σωστή εκτίμηση των φυσικών δυνατοτήτων σου για να μην είσαι προκατειλημμένος. Να πραγματοποιείς συνειδητά όλες τις λειτουργίες σου αντί να το κάνεις ασυνείδητα και ακούσια δεν είναι με κανένα τρόπο επικίνδυνο και για αυτό τονίζω την ανάγκη να εκμεταλλεύεσαι την μεταβατική στιγμή μεταξύ ξύπνιου και ονείρου για να εγκαταλείπεις το σαρκικό σώμα σου και να μπαίνεις στην περιοχή των μυστηρίων.

Υπάρχουν δύσπιστοι άνθρωποι που λένε: Τι μπορείτε να ξέρετε εσείς για τον άλλο κόσμο; Πως μπορείτε να ξέρετε τι γίνεται στο Τέξας; Μήπως εσείς πήγατε στον άλλο κόσμο και γυρίσατε; κ.τ.λ.

Αξιότιμοι φίλοι, με αυτή την μέθοδο σας βεβαιώνω ότι μπορείτε να πάτε στον άλλο κόσμο και να γυρίσετε. Μπορώ να σας ορκιστώ σε ότι αγαπώ περισσότερο στην ζωή μου ότι εγώ πηγαίνω στον άλλο κόσμο κάθε φορά που θέλω και εσείς επίσης να πάτε. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην φοβάστε.

Όταν θέλω να βγω από το φυσικό μου σώμα εκμεταλλεύομαι την στιγμή που νυστάζω, την στιγμή εκείνη που δεν είμαι ούτε καλά κοιμισμένος ούτε τελείως ξύπνιος. Σε αυτήν ακριβώς την στιγμή κάνω αυτό που έκανε και ο προσκυνητής της ιστορίας μου. Σηκώνομαι απαλά όπως αισθάνομαι αχνώδης, ρευστός, αεριώδης, μετά βγαίνω από το δωμάτιο και κατευθύνομαι προς τον δρόμο. Το διάστημα είναι άπειρο και πετώντας μπορώ να ταξιδέψω σε όλα τα μέρη της γης ή του διαστήματος. Και σεις μπορείτε να κάνετε το ίδιο, αγαπητοί μου φίλοι, και να πάτε όπου σας αρέσει.

Πριν απ’ όλα δεν πρέπει να ταυτίζεστε με το υλικό σώμα. Την συγκεκριμένη στιγμή που κάνετε το πείραμα πρέπει να σκέπτεστε ότι είστε ψυχές, πρέπει να αισθάνεστε σαν ψυχές, ρευστές, φίνες. Μετά, αισθανόμενοι έτσι, σε αυτήν την κατάσταση σηκωθείτε απλά από το κρεβάτι. Αυτά που σας λέω μεταφράζονται σε πράξεις αγαπητοί μου φίλοι. Ακούστε με καλά, δεν αρκεί να σκέπτεστε ότι σηκώνεστε γιατί θα μείνετε με την σκέψη και δεν θα πραγματοποιήσετε το πείραμα.

Επαναλαμβάνω: μεταφράζεται σε πράξη αυτό που σας τονίζω. Κάνετε αυτό που έκανε και ο προσκυνητής της ιστορίας μας. Αυτός δεν μπόρεσε να σκεφτεί ότι θα έβγαινε από το σώμα του: απλά το έπραξε και σηκώθηκε από το σκληρό πάτωμα όπου ήταν ξαπλωμένος.

Επαναλαμβάνω με μεγάλη σαφήνεια: σηκώθηκε ανάλαφρος, αχνώδης και βγήκε από κείνο το μέρος.

Μέχρι πότε θα με ακούτε; Ποια εποχή στην ιστορία της ζωής σας θα μάθετε να βγαίνετε από το σώμα σας;

Θέλετε να μάθετε κάτι για το υπερπέραν; Θέλετε να κουβεντιάσετε πρόσωπο με πρόσωπο με τα θεϊκά όντα; Προσκαλέστε τα, φωνάξτε τα όταν είστε έξω από το σώμα σας. Σίγουρα θα ανταποκριθούν και θα έρθουν σε σας με σκοπό να σας διδάξουν. Ότι σας χρειάζεται είναι να αφήσετε την τεμπελιά και να δώσετε προσοχή στο θέμα του ύπνου. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα είναι πολύ ευχάριστα. Αξίζει όμως να αφήσετε την μαλθακότητα και την αδράνεια. Θυμηθείτε ότι η θέληση είναι απαραίτητη και αν πραγματικά σκοπεύετε να εγκαταλείπετε το σώμα κατά βούληση. Θα το καταφέρετε φτάνει να ακολουθήσετε με ακρίβεια τις οδηγίες μου.

Όλοι οι σοφοί άνθρωποι του παρελθόντος εγκατέλειπαν το σώμα τους συνειδητά και θετικά και ταξίδευαν στο άπειρο διάστημα. Τότε συζητούσαν με τους άγιους Θεούς και έπαιρναν σπουδαία μαθήματα.

Έξω από αυτόν τον φυσικό κόσμο μπορούμε να μάθουμε όλα τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί δίνω τόση έμφαση στην ανάγκη να μάθετε να βγαίνετε από το σώμα σας κατά βούληση.

ΕΡ: Δάσκαλε, για να βγεις από το φυσικό σου σώμα χρειάζεται πρώτα κάποια μαθητεία ή υπάρχουν κάποιοι που το ξέρουν από γεννησιμιού τους; Γιατί έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι ξέρουν να κάνουν αστρικά ταξίδια. Μπορείτε να μου εξηγήσετε αν είναι το ίδιο;

ΑΠ: Σεβαστή μου φίλη, μου φαίνεται επίκαιρη η ερώτησή σας. Στο όνομα της αλήθειας σας λέω ότι εμένα κανένας δεν μου έμαθε να κάνω αστρικά ταξίδια. Γεννήθηκα με αυτήν την ικανότητα και για αυτό ξέρω τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Τώρα θα εξηγήσετε στον εαυτό σας από που βγάζω όλες αυτές τις γνώσεις που γράφω στα βιβλία μου.

Ωστόσο η περίπτωση μου είναι μοναδική. Η σύζυγός μου Λιτελάντες επίσης ξέρει να βγαίνει από το σώμα της κατά βούληση. Βγαίνουμε μαζί, επισκεπτόμαστε τους ναούς του μυστηρίου, ερευνούμε μυστήρια, μιλάμε με τους Θεούς, τους Αγγέλους και με τους ανείπωτους Ντέβας και επιστρέφουμε στο φυσικό σώμα έχοντας τις ίδιες αναμνήσεις. Είναι το ίδιο όπως όταν δύο άνθρωποι πάνε μια βόλτα και επιστρέφουν συζητώντας για ότι είδαν καθ’ οδόν.

Στις μακρινές γωνιές του πλανήτη Γη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ξέρουν να βγαίνουν από το σώμα κατά βούληση. Είναι απαραίτητο να μάθετε και εσείς να το κάνετε για να γνωρίσετε τα μεγάλα θαύματα της φύσης και του κόσμου όπως και για να μάθετε τι υπάρχει μετά τον θάνατο.

ΕΡ: Δάσκαλε, μας λέτε ότι για να βγούμε από το σώμα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την στιγμή που βρισκόμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Σε άλλες στιγμές δεν μπορεί να γίνει;

ΑΠ: Εκλεκτή δεσποινίς, θέλω να ξέρετε ότι όταν κάνετε πρακτική στο να βγαίνετε από το σώμα σας τότε θα μπορείτε να το κάνετε κατά βούληση ακόμα και αν το σαρκικό σώμα είναι καθιστό ή όρθιο. Ωστόσο το επαναλαμβάνω, αυτό το τελευταίο είναι για ανθρώπους που έχουν εξασκηθεί πολύ.

Τα κανονικό, το φυσικό είναι να ξαπλώνει κανείς στο κρεβάτι του για να ταξιδέψει εξωσωματικά.

ΕΡ: Δάσκαλε, μπορούμε να απευθυνθούμε σε κάποιον δάσκαλο για να μας βοηθήσει;

ΑΠ: Καλά, φίλη μου. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν αόρατα όντα που μας βοηθούν. Ωστόσο εσείς μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την ιδιαίτερη θεϊκή σας μητέρα. Αναφέρομαι στην μητέρα φύση σας γιατί είναι σαφές ότι ο καθένας έχει την δική του. Πρέπει να την παρακαλέσετε στο όνομα του Χριστού να σας βγάλει από το σώμα σας ακριβώς την στιγμή που είστε στην μεταβατική κατάσταση μεταξύ ξύπνιου και ύπνου.

ΕΡ: Δάσκαλε, υπάρχει κάποια ειδική προσευχή για να καλέσεις την ιδιαίτερη μητέρα φύση σου; Μπορείτε να μας την διδάξετε;

ΑΠ: Καλέ μου μαθητή που με ακούς, θα σου δώσω συμβουλή που θα είναι χρήσιμη σε όλους. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι σου με το σώμα σου καλά χαλαρωμένο και αποκοιμήσου απαγγέλλοντας με την σκέψη και την καρδιά σου την ακόλουθη προσευχή:

«Πιστεύω στον Θεό

Πιστεύω στην Θεϊκή Μητέρα

και πιστεύω στην Λευκή Μαγεία.

Μητέρα μου, βγάλε με από το σώμα μου».

Απάγγειλε αυτήν την μαγική προσευχή με όλη σου την αφοσίωση και με έντονη πίστη. Όταν θα αισθανθείς σε κατάσταση κόπωσης που είναι χαρακτηριστική του ύπνου και μόλις αρχίσουν οι πρώτες ονειρικές εικόνες, νίκησε την τεμπελιά σε παρακαλώ, και αισθανόμενος σαν φάντασμα, αχνώδες και λεπτό, σήκω από το κρεβάτι σου και βγες από το σπίτι. Κατάλαβες;

ΕΡ: Δάσκαλε, μπορούμε να ζητήσουμε από την ιδιαίτερη μητέρα φύση μας να μας οδηγήσει σε συγκεκριμένο μέρος ή εκείνη μας πηγαίνει εκεί που πρέπει να πάμε σύμφωνα με την προετοιμασία µας;

ΑΠ: Είναι καλή η ερώτηση σας. Η Θεϊκή Μητέρα ξέρει που πρέπει να πηγαίνει ο καθένας. Ωστόσο μπορούμε επίσης να την παρακαλέσουμε να μας οδηγήσει στο τάδε ή τάδε μέρος και αν εκείνη θέλει έχει καλώς. Αλλά αν δεν θέλει να μας πάει εκεί που εμείς θέλουμε θα μας πάει σε μέρος διαφορετικό και εμείς πρέπει να δεχτούμε με χαρά την απόφαση της γιατί η Θεϊκή Μητέρα μας ξέρει τι χρειαζόμαστε, τι μας συμφέρει.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Σε ένα περιοδικό που κυκλοφορούσε στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια βρήκαμε το εξής άρθρο: «Το 1960, ένα Σοβιετικό επιστημονικό περιοδικό στηριζόμενο στα γραπτά του Αιγύπτιου ιστορικού Μανετόν και του Έλληνα Ηρόδοτου καθώς και στις επιγραφές για το μυστήριο της Ατλαντίδας και την άφιξη εξωγήινων όντων.»

Το ερώτημα που έκαναν ήταν το ακόλουθο: Ήταν οι κάτοικοι της Ατλαντίδας ένας λαός με γαλάζιο δέρμα; Λένε μερικές παραδόσεις ότι οι Άτλαντες ίδρυσαν τον αιγυπτιακό πολιτισμό και ότι οι πιο αρχαίοι αρχηγοί των δυναστειών τους ήταν Άτλαντες αμιγούς ράτσας. Οι Αιγύπτιοι καλλιτέχνες αναπαριστούσαν προσεκτικά τα αντικείμενα στις τοιχογραφίες τους σεβόμενοι και τα χρώματα. Πως ζωγράφιζαν τους Θεούς τους;

Ο Όσιρις είχε πράσινο πρόσωπο γιατί ήταν ο Θεός της βλάστησης που άνθιζε, ο Τοτ ήταν πρασινωπός ή ανοιχτού μπλε, ο Άμων και ο Σου ήταν κυριολεκτικά γαλάζιοι. Γιατί αυτό το χρώμα αποτελούσε μέρος των Αιγύπτιων Θεών; Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να απαντήσουμε. Ήταν απόγονοι ενός λαού με γαλάζιο δέρμα.

Θα έπρεπε να πιστεύουμε ότι ο Όσιρις και ο Τοτ που έφτασαν στην Αίγυπτο προερχόμενοι από μια χώρα με ψηλά βουνά, βρήκαν μια πεδιάδα με ζεστό κλίμα και πολύ ήλιο και είδαν το δέρμα τους να τροποποιείται από τον ήλιο που κατέληξε να τους δώσει ένα χρώμα λαδί (γαλάζιο προς το κίτρινο όμοιο με πράσινο) όπως θα είχαν στις μέρες μας οι κάτοικοι της Μεσογείου.

ΕΡ: Θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε, Δάσκαλε, κάτι σχετικά με αυτό;

ΑΠ: Το εν λόγω άρθρο αποδεικνύεται λίγο αόριστο και σκοτεινό. Λέει για την γαλάζια φυλή υποθέτοντας ότι αυτή προέρχεται από την Ατλαντίδα, δεν αρνείται την προέλευση του Αιγυπτιακού πολιτισμού (Είναι φανερό ότι οι γαλάζιοι άνθρωποι είναι οι αρχαίοι κατασκευαστές των Πυραμίδων). Ωστόσο υπάρχει κάποιο λάθος στο άρθρο. (Υπογραμμίσεις σε εισαγωγικά).

Επιτρέψτε μου την ελευθερία να διαφωνώ. Είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι οι Γαλάζιοι άνθρωποι δεν προήλθαν από την Ήπειρο της Ατλαντίδας. Μερικοί υποθέτουν ότι οι γαλάζιοι άνθρωποι ήλθαν από την Αφροδίτη και δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε ένα άλλο απόσπασμα του εν λόγω άρθρου. Ας θυμηθούμε τα παράξενα γεγονότα που συνέβησαν σε μακρινές εποχές στην Αφροδίτη που είχαν σημειωθεί από Αρχαίους Αστρονόμους. Ο ίδιος ο Άγιος Αυγουστίνος βεβαιώνει ότι ο Κάστωρ ο Ρόδιος άφησε γραπτή αφήγηση ενός εκπληκτικού θαύματος που συνέβη σε αυτόν τον πλανήτη που αστραπιαία άλλαξε μέγεθος, χρώμα, μέχρι και τροχιά την ώρα που έχανε και τους δορυφόρους του.

Αυτό το χωρίς προηγούμενο γεγονός θα συνέβη την εποχή του Βασιλιά Ωγύγη ιδρυτή των Θηβών όπως βεβαιώνουν οι Άδραστος, Κυζικήνιoς και Ντιες, περίφημοι μαθηματικοί της Ιταλικής Νεάπολης. Τι συνέβη στον πλανήτη Αφροδίτη για να μεταφερθεί μέρος του πληθυσμού του στην Γη; Σύγκρουση;

Πυρηνική έκρηξη; Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αλλά για να είναι βέβαια μια από τις υποθέσεις πρέπει να πιστέψουμε ότι ο πλανήτης Αφροδίτη ήταν συνδεδεμένος με την ιστορία του πλανήτη μας και είναι περίεργο που οι Σοβιετικοί επιστήμονες επιμένουν να συσχετίζουν το μυστήριο της Αφροδίτης με αυτό της Ατλαντίδας και του Τιαχουανάκο.

Όπως βλέπετε και σεις, αγαπητέ αναγνώστη, ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου και από το οποίο μερικά αποσπάσματα είχαν μεταγραφτεί με σκοπό να αμφισβητηθούν έχει δύο διαφορετικές απόψεις και καμιά απ’ αυτές δεν είναι σωστή. Εδώ στο Μεξικό ξέρουμε την περίπτωση του Σαλβαντόρ Βιλλανουέβα Μεντίνα, συγγραφέα ενός βιβλίου με τίτλο «Ήμουνα στον πλανήτη Αφροδίτη».

Γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι είναι ειλικρινής και δεν πρόκειται περί τσαρλατάνου ή φαντασιόπληκτου. Είχε εξεταστεί επιμελώς από ψυχίατρους και το αποτέλεσμα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο σοβαρό και τελείως ισορροπημένο. Αυτός ο άνθρωπος έγραφε για το καλό της ανθρωπότητας. Διηγιόταν στους συνανθρώπους του αυτό που συνέβαινε. Όπως ήταν ένας απλός οδηγός λεωφορείου που έκανε διαδρομές μέχρι τις ΗΠΑ είχε κάποιες περιπέτειες. Το λεωφορείο έπαθε βλάβη, οι Αμερικάνοι που ταξίδευαν κατέβηκαν από το λεωφορείο και το εγκατέλειψαν και πήγαν στο πλησιέστερο χωριό να ζητήσουν βοήθεια.

Ο Βιλλανουέβα Μεντίνα έμεινε μόνος του και κατέβηκε και αυτός από το λεωφορείο για να το προσέχει και να προσπαθήσει να το επισκευάσει. Άκουσε βήματα τριγύρω στην άμμο και βρέθηκε μπροστά σε έναν κάτοικο της Αφροδίτης που άρχισε να συζητά μαζί του. Αυτό που συνέβη μετά είναι πολύ ενδιαφέρον. Τον προσκάλεσαν και αυτός δέχτηκε. Τον μετέφεραν με το διαστημόπλοιο μέχρι τον πλανήτη Αφροδίτη όπου γνώρισε έναν εκπληκτικό πολιτισμό. Μετά από πέντε μέρες τον ξανάφεραν στην Γη.

Η περιγραφή που κάνει ο Βιλλανουέβα Μεντίνα για τους κατοίκους της Αφροδίτης ταιριάζει απόλυτα με αυτήν του Αντάμσκυ, περίφημου Αμερικανού επιστήμονα.

Το ανάστημα των κατοίκων της Αφροδίτης είναι κατά μέσο όρο 1,10μ, το δέρμα λευκό ροδαλό, τα μαλλιά ασημίζoντα, ωραίο πρόσωπο κ.τ.λ. κ.τ.λ. Δεν είδε ο Βιλλανουέβα Μεντίνα γαλάζιους ανθρώπους στην Αφροδίτη. Έτσι αυτήν την περίπτωση μπορούμε να την αποκλείσουμε.

Από που ήρθαν τότε οι γαλάζιοι άνθρωποι; Υπήρχαν, αυτό είναι βέβαιο. Πολλοί άνθρωποι το επιβεβαιώνουν αλλά οι περισσότεροι αγνοούν την προέλευσή τους. Εμείς επιβεβαιώνουμε επίσημα λέγοντας: Οι Γαλάζιοι Άνθρωποι ήρθαν από τον Γαλάζιο Γαλαξία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί δημιούργησαν τους ισχυρούς πολιτισμούς της Αιγύπτου, της Χαλδαίας, της Ασσυρίας, της Βαβυλωνίας κ.τ.λ.

ΕΡ: Μπορείτε να μου πείτε με τι ήρθαν, με ποιο σκοπό και γιατί ήρθαν;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα δώσω απάντηση στον κύριο του οποίου χαίρομαι για την ερώτηση. Επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω για την Διεθνή Κοσμική Αδελφότητα. Έτσι όπως υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ καλών ανθρώπων, το ίδιο συμβαίνει μεταξύ πλανητών ή και Γαλαξιών. Οι Δάσκαλοι του Γαλάζιου Γαλαξία, παρακινημένοι από την Παγκόσμια αγάπη, ασχολήθηκαν με την ανθρωπότητα µας, την γήινη, βοηθώντας μας αδιάκοπα από τα βάθη των αιώνων.

Επαναλαμβάνω: αυτοί ήταν που έδειξαν στους αρχιτέκτονες πως να γίνουν οι Πυραμίδες, αυτοί που αποκάλυψαν την μυστική διδασκαλία στους Άτλαντες και τους Αιγύπτιους, αυτοί που έθεσαν τις βάσεις των ένδοξων και ισχυρών πολιτισμών των Χαλδαίων και των Aσσυρίων.

Τα έργο τους ήταν εξαιρετικό, θαυμάσιο. Μας αγάπησαν αληθινά και ακόμα συνεχίζουν να μας αγαπούν και παρ’ όλο που μοιάζει απίστευτο ζουν σε αυτόν τον θλιβερό κόσμο με τον σκοπό να μας βοηθήσουν την κρίσιμη ώρα που θα προηγηθεί του μεγάλου κατακλυσμού.

ΕΡ: Με εκπλήσσετε με αυτά που μας λέτε. Μπορείτε να μου πείτε αν ζουν σε αυτόν τον πλανήτη, σε ποιο μέρος κατοικούν;

ΑΠ: Η ερώτηση που κάνει η κυρία είναι σίγουρα αρκετά ενδιαφέρουσα και αξίζει τον κόπο να πάρει μιαν απάντηση. Θέλω να σας πληροφορήσω ότι οι γαλάζιοι άνθρωποι ζουν σε μια υπόγεια πόλη κάτω από τους πάγους του Νότιου πόλου.

ΕΡ: Πως είναι δυνατόν να επιβιώνουν σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες; Πως τις ρυθμίζουν για να ζουν;

ΑΠ: Θα απαντήσω στην ερώτηση του κυρίου. Παρακαλώ το ακροατήριο να δώσει μεγάλη προσοχή. Ο οργανισμός των γαλάζιων ανθρώπων είναι βέβαια παρόμοιος με τον δικό μας. Θέλω όλοι σας να με καταλάβετε, οι άνθρωποι που προέρχονται από τον Γαλάζιο Γαλαξία δεν έχουν σπίτια από πάγο σαν τους Εσκιμώους ή κάτι παρεμφερές. Θα ήταν παράλογο να σκεφτούμε ότι αυτά τα πλάσματα θα ζούσαν μέσα στα παγόβουνα. Αυτοί κατοικούν σε μια υπόγεια πόλη φτιαγμένη μέσα στα έγκατα της γης. Αν υπάρχει πάγος πάνω στους βράχους ή στην γη γενικά αυτό δεν βλάπτει την υπόγεια πόλη. Το κλιματολογικό πρόβλημα δεν υφίσταται για τους Γαλάζιους Ανθρώπους. Εξ άλλου έχουν μια πολύ εξελιγμένη τεχνολογία και κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα στην μυστηριώδη πόλη τους.

ΕΡ: Γιατί αφού υπάρχουν στην Γη μέρη με καλύτερο κλίμα και βλάστηση αυτοί διάλεξαν ένα μέρος τόσο απρόσιτο;

ΑΠ: Απαντώ στον κύριο. Οι περιοχές του Βόρειου και Νότιου Πόλου σήμερα καλυμμένες από πάγους μετά τον περασμένο παγετώνα, σε άλλους καιρούς είχαν ισχυρούς πολιτισμούς, θαυμάσιο ισημερινό κλίμα και μεγαλειώδεις πόλεις. Μην παραξενεύεστε κύριε με το ότι σας το βεβαιώνω. Αυτή η υπόγεια πόλη όπου ζουν τώρα οι Γαλάζιοι Άνθρωποι είναι πανάρχαια. Χτίστηκε πριν από την εποχή των παγετώνων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια και ήταν πάντα η μυστική κατοικία των Γαλάζιων Ανθρώπων. Επί πλέον, αυτοί έχουν διαστημόπλοια με τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν στο άπειρο διάστημα και δεν έχουν προβλήματα ανεφοδιασμού.

ΕΡ: Δάσκαλε αυτοί οι Γαλάζιοι Άνθρωποι έχουν βγει κάποια φορά από την πόλη τους για να συζήσουν με τους γήινους;

ΑΠ: Θα απαντήσω στην εκλεκτή κυρία. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι την εποχή των Αιγυπτίων, των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων αυτοί οι άνθρωποι είχαν γίνει δεκτοί σαν αληθινοί θεοί. Δυστυχώς βρισκόμαστε στην εποχή του Σιδήρου, την εποχή του παγκόσμιου εκφυλισμού και για αυτόν τον λόγο αυτοί σπάνια αναμιγνύονται με τα πλήθη. Ωστόσο δεν είναι υπερβολικό να σας βεβαιώσω ότι πότε-πότε μερικοί απ’ αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους ζούνε μαζί με τους ανθρώπους. Κάποια κυρία μάλιστα μου είπε ότι είχε δει έναν άνθρωπο με γαλάζιο δέρμα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

ΕΡ: Δάσκαλε, αυτοί οι Γαλάζιοι Άνθρωποι έχουν κάποια αποστολή να εκτελέσουν αυτή την εποχή ή στο μέλλον;

ΑΠ: Βλέπω ότι ο κύριος που μου έκανε την ερώτηση είναι ένας Διεθνής Γνωστικός Ιεραπόστολος και φυσικά θα του απαντήσω με πολύ χαρά. Οι Γαλάζιοι Άνθρωποι βοηθούν την ανθρωπότητα με τηλεπαθητικές μεθόδους που είναι ευνοϊκές για μερικούς και μέσα σε μερικά χρόνια αυτοί οι εξαιρετικοί άνθρωποι θα βγουν δημόσια στους δρόμους για να νουθετήσουν τον κόσμο, για να τον καλέσουν να μετανοήσει, για να τον προειδοποιήσουν για τον μεγάλο κατακλυσμό που πλησιάζει.

ΕΡ: Δάσκαλε, μπορείτε να μου πείτε πόσους κατοίκους έχει αυτή η γαλάζια πόλη;

ΑΠ: Αξιότιμε κύριε, θα σας απαντήσω. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι εγώ δεν τους έχω μετρήσει αλλά μπορώ να σας βεβαιώσω ότι είναι μια πόλη αρκετά μεγάλη, πολύ όμοια σε μέγεθος με την πόλη του Μεξικό με μερικά εκατομμύρια πληθυσμό, πολλά σπίτια, δρόμους και λεωφόρους και αρκετούς χώρους για να βάζουν τα διαστημόπλοιά τους. Δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια τι πληθυσμό έχει αυτή η πόλη και ούτε ρώτησα τον βασιλιά που την κυβερνά.

ΕΡ: Με εκπλήσσει πολύ που έχουν για πολίτευμα την μοναρχία, αλλά μπορείτε να μας πείτε, μιας και είναι φωτισμένα πλάσματα, αν ο βασιλιάς που τους κυβερνά είναι θεϊκός;

ΑΠ: Αγαπητή δεσποινίς, η ερώτηση σας είναι ενδιαφέρουσα και χαίρομαι να απαντήσω. Την Αυτού Μεγαλειότητα την γνωρίζω και επίσημα σας λέω ότι ανήκει στις ηλιακές δυναστείες. Πρόκειται για έναν αυθεντικό τέλεια φωτισμένο Δάσκαλο που δεν έχει ανάγκη από αστυνομικούς και ένοπλους στρατιώτες για να τον υπακούνε. Όλοι οι άνθρωποι τον σέβονται αφού είναι τρομερά θεϊκός.

ΕΡ: Δάσκαλε, μπορείτε να μας πείτε πώς κάνατε για να έλθετε σε επαφή με τον Μονάρχη; Μήπως έχετε κάποιο διαστημόπλοιο ή ποιο μέσον χρησιμοποιήσατε για να μπορέσετε να φτάσετε στην γαλάζια πόλη όπου ζουν αυτοί οι άνθρωποι;

ΑΠ: Αγαπητέ κύριε, θα απαντήσω με σαφήνεια στην επιθυμία σας να πληροφορηθείτε και να ερευνήσετε. Υπάρχουν μέθοδοι τηλεπαθητικές. Κανείς δεν αγνοεί ότι μέσω της τηλεπάθειας μπορεί κάποιος να έλθει σε επαφή με πρόσωπα που ζουν σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου, ακόμη και σε πολύ μακρινές αποστάσεις. Ωστόσο εμείς θα πούμε ακόμα περισσότερα πάνω σε αυτήν την ερώτηση. Έχουμε μυστικούς τρόπους μέσω των οποίων μπορούμε να μεταφερθούμε πνευματικά σε οποιοδήποτε μυστικό μέρος συμπεριλαμβανομένης -όπως είναι λογικό- και της υπόγειας πόλης των Γαλάζιων Ανθρώπων.

Εγώ επισκέφτηκα αυτήν την πόλη, δεν το αρνούμαι και εσείς μπορείτε επίσης να το κάνετε αν μάθετε την μέθοδό μας. Το σημαντικό είναι να εισαχθείτε στις Γνωστικές μελέτες μας, να μελετήσετε τα βιβλία μας κ.τ.λ.

Είναι σαφές ότι για να επισκεφτείτε πνευματικά αυτήν την μυστήρια πόλη πρέπει πρώτα να ζητήσετε την άδεια στην Αυτού Μεγαλειότητα. Χωρίς την άδεια του Μονάρχη που κυβερνά την πόλη δεν θα είχα μπορέσει να κάνω έναν ήσυχο περίπατο στους θαυμάσιους δρόμους της.

ΕΡ: Μπορείτε να μας εξηγήσετε κάτι για αυτήν την πόλη; Πώς είναι και τί είδους χτίσματα έχουν;

ΑΠ: Είναι σαφές, αγαπητέ κύριε, ότι αυτή η υπέροχη πόλη χτισμένη κάτω από την επιφάνεια της γης είναι πολύ διαφορετική από όλες τις πόλεις που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα σε αυτόν τον θλιβερό κόσμο που ζούμε.

Ένας ελικοειδής δρόμος οδηγεί μέχρι τις πύλες της πόλης. Οι δρόμοι και οι λεωφόροι είναι φωτισμένοι όπως είναι φυσικό με θαυμάσιες λάμπες που κάνουν αυτήν την γιγαντιαία σπηλιά κάτι το λαμπρό και ακτινοβόλο, κάτι που μοιάζει με υπέροχη μέρα. Μπορεί κανείς να πει ότι χειρίζονται το φως και το σκοτάδι με τέλειο τρόπο. Έχουν εβδομήντα υπέροχες αίθουσες μοιρασμένες σε συγκεκριμένα μέρη της πόλης και σε αυτές κάνουν τις συνεδριάσεις τους ή πραγματοποιούν τις μελέτες τους.

ΕΡ: Τι είδους μελέτες κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

ΑΠ: Είναι φυσικό, αξιότιμη δεσποινίς, ότι οι μελέτες είναι προχωρημένου είδους. Πρόκειται για κοσμικές επιστήμες, υψηλά πνευματικά θέματα, την φύση κ.τ.λ. κ.τ.λ. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι μέσα σε αυτήν την μεγάλη μυστική και ανείπωτη πόλη, απαστράπτει η Σφίγγα, το ζωντανό σύμβολο της σοφίας των μυστών.

ΕΡ: Μπορείτε να μου πείτε πώς ντύνονται και ποιο είναι το μεταφορικό μέσον τους μέσα στην πόλη;

ΑΠ: Θέλω να σας πληροφορήσω καλέ μου φίλε, ότι τα μέλη της γαλάζιας φυλής ντύνονται με κομψότητα και αρχοντιά. Χρησιμοποιούν ωραίους χιτώνες αρχαίου ρυθμού, όμορφα πανωφόρια, σαντάλια κλασσικού στυλ κ.τ.λ. Πάνε και έρχονται στα μεγάλα πεζοδρόμια. Μεταφέρονται με τα πόδια ή με αυτοκίνητα διαφορετικά από αυτά που ξέρουμε, κινούμενα με ηλεκτρική ενέργεια.

ΕΡ: Θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε, Δάσκαλε, τι τροφές έχουν και πού τις προμηθεύονται;

ΑΠ: Η ερώτηση σας είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι σαφές ότι αυτοί πρέπει να τρώνε για να ζήσουν. Η βασική τους τροφή είναι τα φύκια που συλλέγουν από το βάθος των ωκεανών όλης της γης. Τα πλοία τους, τους επιτρέπουν να μεταφέρονται όπου θέλουν στον χρόνο και στο διάστημα. Ωστόσο είναι σαφές ότι από τον γαλαξία τους μεταφέρουν πολλά άλλα είδη διατροφής.

Λάβετε υπ’ όψη ότι αυτοί δεν είναι φυλακισμένοι μέσα στην πόλη και έχουν την ελευθερία να ταξιδεύουν με τα πλοία τους όπου θέλουν. Αυτό είναι όλο.

ΕΡ: Μπορείτε να μας πείτε τι είδους νόμισμα χρησιμοποιούν και αν έχουν;

ΑΠ: Ω! δεσποινίς, οι αυθεντικοί άνθρωποι, οι κοσμικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται χρήματα για να μπορούν να ζήσουν. Αυτοί έχουν συστήματα, οικονομικές μεθόδους απείρως ανώτερες από τις δικές μας που είμαστε τα λογικά ζώα της γης.

ΕΡ: Ποιο είναι το μήνυμα που έχουν για την γήινη ανθρωπότητα αυτήν την εποχή οι Γαλάζιοι Άνθρωποι;

ΑΠ: Καλέ μου κύριε, η ερώτηση σας είναι θαυμάσια και σας απαντώ αμέσως. Μια γαλάζια κυρία που στέκεται πάντα δίπλα στον Βασιλιά μου είπε τα εξής: «Ο πλανήτης Γη θα καταστραφεί. Οι κάτοικοι της επιφάνειας της γης νομίζουν ότι όλες αυτές οι πόλεις και τα υλικά αγαθά τους θα διαρκέσουν για πάντα. Αυτοί είναι συνδεδεμένοι με τα πράγματα και αυτό είναι παράλογο γιατί ότι έχουν θα καταστραφεί».

ΕΡ: Σύμφωνα με αυτά που μόλις μας είπατε, θα ήταν προτιμότερο να μην προσπαθούμε να αποκτήσουμε κανένα υλικό αγαθό;

ΑΠ: Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Επιτρέψτε μου, καλέ μου φίλε, να σας πω ότι πρέπει να ζούμε σύμφωνα τον νόμο της ισορροπίας. Δεν πρέπει να κυλιόμαστε στην λάσπη του πλούτου ούτε και στην λάσπη της φτώχειας. Πρέπει να έχουμε τα απαραίτητα για να ζούμε αλλά να μην συνδεόμαστε με αυτά. Θυμηθείτε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας. Οι άνθρωποι τότε προσπάθησαν να ξεφύγουν με τους θησαυρούς τους, συνδεδεμένοι με τα υπάρχοντά τους και πέθαναν. Οι ανασκαφές αποδεικνύουν ότι οι κάτοικοι της Πομπηίας στην πλειοψηφία τους καταπλακώθηκαν από τα ερείπια της πόλης και από τις πέτρες του Βεζούβιου.

Οι Γαλάζιοι Άνθρωποι θα εκτελέσουν μια τεράστια αποστολή στις τρομακτικές στιγμές που πλησιάζουν. Αυτοί θα αγωνιστούν για να μας κάνουν να επιστρέψουμε στην θεϊκότητα, αυτοί θα ασχοληθούν με το να μας δείξουν τον δρόμο της σωτηρίας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16

ΤΑ ΝΑΟΥΑΛΣ

Φίλοι μου, θα συζητήσουμε τώρα πάνω στο θέμα των Ναουάλ. Είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί ανήκει σε παλιές παραδόσεις του Μεξικανικού λαού μας.

Θέλω να με ακούσετε με πολύ υπομονή και να τα καταλάβετε όλα ή κάθε μία από τις λέξεις μου. Έρχονται στην μνήμη μου, αυτές τις στιγμές, πολλαπλές παράξενες περιπτώσεις που αξίζει τον κόπο να μελετηθούν.

Η Οαξάκα είναι πάντα ένα χωριό με μυστικιστικούς και αποκρυφιστικούς θρύλους που πολλοί εσωτεριστές θα έπρεπε να γνωρίζουν.

Όταν ένα παιδί γεννιέται σε αυτό το χωριό, είναι δεόντως συσχετισμένο με τα ονομαστά Ναουάλ.

Είτε το παιδί γεννηθεί νύχτα είτε την ημέρα, οι συγγενείς οπωσδήποτε θα κάνουν έναν κύκλο από στάχτες γύρω από το σπίτι. Μας είπανε ότι την αυγή θα παρατηρηθούν πάνω στην στάχτη ίχνη που άφησαν τα ζώα της περιοχής. Είναι αναμφισβήτητο ότι αν τα ίχνη αντιστοιχούν για παράδειγμα σε αυτό της αλεπούς του βουνού, αυτή θα είναι το Ναουάλ του παιδιού. Και αν αυτά τα ίχνη είναι οποιουδήποτε άλλου ζώου, σίγουρα αυτό το στοιχειώδες πλάσμα θα είναι το Ναουάλ του νεογέννητου.

Ας πάμε τώρα στα φυτικά Nαoυάλ. Από τους αρχαίους χρόνους ο ομφάλιος λώρος του νεογέννητου θάβεται με το βλαστάρι οποιουδήποτε δέντρου και βέβαια το δέντρο παραμένει συσχετισμένο με το παιδί μεγαλώνοντας συγχρόνως μαζί του.

Οι άνθρωποι του χωριού ξέρουν πολύ καλά ότι το φυτικό στοιχείο αυτού του δέντρου μπορεί να βοηθήσει το άτομο με το οποίο είναι συνδεδεμένο σε πολλές φάσεις της ζωής του.

Αρχαίοι αυτόχθονες κάτοικοι της Αμερικής εργαζόντουσαν πάντα με τα θαυμάσια στοιχεία των φυτών. Με αυτά πραγματοποιούσαν άπειρα μαγικά φαινόμενα, θεραπείες εξ αποστάσεως, αφορισμό των καταιγίδων κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Είναι καλό να θυμηθούμε ότι τα στοιχειώδη της φύσης είναι πλάσματα αγγελικά που δίνουν ζωή σε ότι υπάρχει, σε ότι υπήρξε και σε ότι θα υπάρξει. Κάθε ορυκτό άτομο είναι το φυσικό σώμα ενός κατώτερου στοιχείου, κάθε φυτό είναι το φυσικό σώμα ενός φυτικού λογικού στοιχείου. Κάθε ζωικό πλάσμα είναι το υλικό όχημα ενός στοιχείου αυτού του βασιλείου.

Στους αρχαϊκούς χρόνους, πριν εμείς αρχίσουμε τον κύκλο της ανθρώπινης ύπαρξης, είμαστε στοιχειώδη πλάσματα. Τώρα καταλαβαίνετε πως είμαστε συσχετισμένοι με το τάδε ή τάδε φυτό, με την τάδε πέτρα ή ζώο. Τώρα βλέπετε πως στην Οαξάκα δεν χάθηκαν αυτές οι παραδόσεις χιλιετιών και σίγουρα πολλοί κάτοικοι προστατεύονται από αυτά τα στοιχεία με τα οποία συνδέονται από την γέννηση τους. Τα Ναoυάλ είναι έτσι τα ιδανικά στοιχεία όταν τα αγαπάμε αληθινά.

Ένα εξαιρετικό Ναoυάλ είναι αναμφίβολα ο μαύρος γάτος. Θα σας πω στην συνέχεια για ένα πείραμα που έκανα με ένα τέτοιο στοιχείο. Στο σπίτι μας είχαμε ένα μαύρο γατάκι. Προσπάθησα να κερδίσω την στοργή του και προφανώς το κατάφερα.

Μια κάποια νύχτα ήθελα να κάνω ένα υπερβατικό μεταφυσικό πείραμα. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου έβαλα στο πλάι μου το αθώο ζωάκι. Χαλάρωσα σωστά το σώμα μου και μετά συγκεντρώθηκα βαθειά στο γατάκι παρακαλώντας το να με βγάλει από το φυσικό μου σώμα. Ομολογώ χωρίς περιστροφές ότι αυτή η συγκέντρωση ήταν μακριά και πολύ βαθειά και πιθανώς να διήρκεσε και μία ολόκληρη ώρα.

Όταν ένιωσα την υπνηλία μέσω της έντονης συγκέντρωσης με περίμενε μια εξαιρετική έκπληξη. Αυτό το πλάσμα φάνηκε να αυξάνει σε μέγεθος και μετατράπηκε σε γίγαντα τεραστίων διαστάσεων ξαπλωμένου στο μαξιλάρι του κρεβατιού μου.

Το άγγιξα με το δεξί χέρι και μου φάνηκε ατσάλινο, εξέπεμπε ηλεκτρισμό και το πρόσωπό του ήταν μαύρο σαν την νύχτα. Όλο του το σώμα ήταν μαύρο, είχε όμως αφήσει την ζωική του μορφή παίρνοντας την ανθρώπινη με εξαίρεση του κεφαλιού που μολονότι τεράστιο παρέμενε αυτό του γάτου.

Αυτό ήταν κάτι το αναπάντεχο, που δεν περίμενα. Ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη που τρόμαξα λιγάκι και έκανα τον εξορκισμό των Επτά του Σοφού Σολομώντα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η μαγεία σταμάτησε και λίγες στιγμές μετά δίπλα μου ήταν πάλι το αθώο πλασματάκι με μορφή μικρού γάτου.

Πολύ ανήσυχος την άλλη μέρα περπατούσα στους δρόμους της πόλης. Εγώ νόμιζα πως ο φόβος είχε εκλείψει από την φύση μου και τώρα είδα ότι αυτό το Ναουάλ με είχε τρομάξει αληθινά. Ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν ήμουν διατεθειμένος να χάσω την μάχη και εμψύχωσα τον εαυτό μου περιμένοντας ανυπόμονα να έρθει η νύχτα για να επαναλάβω το πείραμα.

Το βράδυ έβαλα πάλι το γατάκι στο δεξί μου πλευρό όπως την προηγούμενη νύχτα. Χαλάρωσα το φυσικό μου σώμα μην αφήνοντας ούτε έναν μυ σε ένταση και μετά συγκεντρώθηκα βαθειά στο γατάκι φυλάγοντας βαθειά στην καρδιά μου την προσοχή να μην αφήσω τον εαυτό μου να φοβηθεί ξανά.

«Ο προνοητικός στρατιώτης δεν πεθαίνει στον πόλεμο» και εγώ ήμουν καλά ενημερωμένος, για το τί θα συνέβαινε και έτσι ο φόβος είχε ειλικρινά εκλείψει από μέσα μου.

Πέρασε λίγο-πολύ μια ώρα βαθειάς συγκέντρωσης και επαναλήφτηκε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο με την προηγούμενη νύχτα. Το στοιχείο του μικρού γάτου βγήκε από το σώμα του για να πάρει γιγάντια και τρομερή ανθρώπινη μορφή.

Ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου το κοίταξα. Ήταν σε μεγάλο βαθμό τρομακτικό. Βέβαια το τόσο μεγάλο σώμα του δεν χωρούσε ολόκληρο στο κρεβάτι και τα πόδια και οι γάμπες του περίσσευαν από το ταπεινό κρεβάτι μου. Αυτό που μου προκάλεσε περισσότερη έκπληξη ήταν ότι ένα τέτοιο στοιχειώδες πλάσμα, εγκαταλείποντας το πυκνό σώμα του μπορούσε να υλοποιηθεί φυσικά και να γίνει ορατό και απτό από τις αισθήσεις μας εφ’ όσον μπορούσα να το αγγίξω με τα φυσικά μου χέρια και μου φαινόταν ατσάλινο, μπορούσα επίσης να το δω με τα φυσικά μου μάτια και η όψη του ήταν φοβερή. Αλλά αυτή την φορά δεν φοβήθηκα. Είχα ασκήσει πλήρη έλεγχο πάνω στον εαυτό μου και το πέτυχα. Μετά μιλώντας του με ήρεμη και σταθερή φωνή απαίτησα να με βγάλει από το φυσικό μου σώμα λέγοντάς του: «Σήκω γατάκι από αυτό το κρεβάτι» και λέγοντας του αυτός ο γίγαντας σηκώθηκε όρθιος. Κατόπιν συνέχισα να το διατάζω: «Βγάλε με από το φυσικό μου σώμα, πήγαινε με στον αστρικό κόσμο». Σε αυτό το τελευταίο ο γίγαντας μου απάντησε με αυτά τα λόγια: «Δώσε μου τα χέρια σου», και εγώ σήκωσα τα χέρια και αυτήν την στιγμή ήταν που εκμεταλλεύτηκε για να με βγάλει από το φυσικό μου σώμα.

Αυτό το παράξενο πλάσμα ήταν προικισμένο με τρομερή δύναμη αλλά εξέπεμπε αγάπη και ήθελε να μου είναι χρήσιμο. Έτσι είναι αυτά τα στοιχειώδη πλάσματα της φύσης.

Εγώ όρθιος στον αστρικό κόσμο και συνοδευόμενος από αυτό το μυστηριώδες πλάσμα, πήρα ξανά τον λόγο για να του δώσω την εξής διαταγή: «Πήγαινε με στο κέντρο της πόλης του Μεξικό». «Ακολούθησέ με» ήταν η απάντηση αυτού του κολοσσού. Αυτός βγήκε από το σπίτι περπατώντας αργά και εγώ βήμα-βήμα πίσω του. Πήγαμε σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης μέχρι που φτάσαμε στο Σαν Χουάν ντε Λετράν και εκεί σταματήσαμε για λίγο σε κάποια γωνία.

Ήταν μεσάνυχτα και επιθυμούσα να φέρω ευτυχές τέλος στο πείραμα. Είδα μια ομάδα αντρών που κουβέντιαζαν σε μια γωνία. Αυτοί ήταν στο φυσικό τους σώμα και για αυτό δεν μπορούσαν να μας αντιληφτούν. Ωστόσο εγώ ήθελα να γίνω ορατός και απτός σε αυτούς. Αυτή ήταν η πρόθεση μου.

Κατευθυνόμενος προς το γιγάντιο αυτό το Ναουάλ των θαυμάτων σε γλυκό τόνο αλλά επιτακτικό του έδωσα καινούργια διαταγή: «Τώρα πέρασέ με στον κόσμο των τριών διαστάσεων, στον φυσικό κόσμο». Το στοιχειώδες Ναουάλ έβαλε τα χέρια του πάνω στους ώμους μου και άσκησε κάποια πίεση. Αισθάνθηκα να εγκαταλείπω τον αστρικό κόσμο και να μπαίνω στον φυσικό κόσμο. Ήμουν ορατός και απτός στην ομάδα των αντρών που ήταν εκεί. Πλησιάζοντας τους, τους ρώτησα: Τι ώρα είναι κύριοι; Είναι δυόμιση την νύχτα. Ευχαριστώ, κύριοι, θέλω να σας πω τώρα ότι εγώ έρχομαι από αόρατες περιοχές και ήθελα να σας γίνω ορατός και απτός.

Σπάνια λόγια. Σωστά; Αυτοί με κοίταξαν παραξενεμένοι και εγώ συνέχισα λέγοντας: Γεια σας κύριοι εγώ τώρα επιστρέφω ξανά στον αόρατο κόσμο. Παρακάλεσα το Ναουάλ στην 4η διάσταση και αυτό υπάκουσε αμέσως. Εκεί είδα την έκπληξη αυτών των κυρίων. Αισθανόντουσαν τρόμο, φρίκη και απομακρύνθηκαν βιαστικά από αυτό το μέρος. Με νέα διαταγή το στοιχειώδες γίγαντας με μετέφερε πάλι στο σπίτι μου. Φτάνοντας εκεί και μπαίνοντας στο δωμάτιό μου είδα ότι αυτή η μυστήρια οντότητα έχανε τις γιγάντιες διαστάσεις της και έμπαινε στο σωματάκι του μικρού γάτου που βρισκόταν στο κρεβάτι μου από το σημείο που ως γνωστόν βρίσκεται ο αδένας πινεάλ στο ανώτερο σημείο του εγκεφάλου.

Εγώ έκανα το ίδιο, έβαλα τα αστρικά μου πόδια πάνω στον εν λόγω αδένα του φυσικού μου εγκεφάλου και μετά αισθάνθηκα μέσα στο σώμα μου για να ξυπνήσω στο κρεβάτι.

Κοίταξα το γατάκι, το χάιδεψα λίγο, το ευχαρίστησα και του είπα: «Σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση σου. Εσύ και εγώ είμαστε φίλοι».

Από τότε, αγαπητοί μου φίλοι, σκέφτηκα ότι τα γατάκια, αυτά τα στοιχειώδη αιλουροειδή, μπορούν να είναι ιδανικά για όσους επιδιώκουν την ανώτερη ζωή. Από αυτήν την τάξη των Ναουάλ ένας αποκρυφιστής μπορεί να μάθει να βγαίνει στον αστρικό κόσμο συνειδητά και θετικά. Το σημαντικό είναι να μην νιώθεις φόβο. Επιπλέον πρέπει να πω ότι για αυτό το είδος των ψυχικών πειραμάτων, ο γάτος πρέπει να είναι χρώματος μαύρου.

Πολλοί επώνυμοι αμαθείς μπορούν να γελάσουν με όλες αυτές τις εσωτερικές εκδηλώσεις, αλλά αυτό εμάς δεν μας απασχολεί. Γράφουμε για ανθρώπους με πνευματικές ανησυχίες, μιλάμε σε ανθρώπους που αληθινά επιθυμούν το ξύπνημα της συνείδησής τους.

ΕΡ: Δάσκαλε, μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι ένα στοιχείο;

ΑΠ: Φίλε μου, θέλω να καταλάβετε ότι κάθε άτομο αποτελείται από μια τριάδα ύλης, ενέργειας και συνείδησης. Το συνειδησιακό μέρος του είναι το στοιχείο. Αναπτύξτε τώρα εσείς λίγο περισσότερο αυτήν την ιδέα. Σκεφτείτε το γατάκι του πειράματος. Εκεί θα δείτε έναν φυσικό οργανισμό. Αυτός ο τελευταίος αποτελείται από όργανα και κύτταρα. Σκεφτείτε τώρα ότι κάθε κύτταρο είναι ένα σύνολο ατόμων. Διασπάστε οποιοδήποτε άτομο και θα ελευθερωθεί ενέργεια.

Όλος ο οργανισμός σε τελική σύνθεση περιορίζεται σε συγκεκριμένους τύπους ή υπο-τύπους ενέργειας. Ωστόσο υπάρχει κάτι στο πλάσμα ή στα πλάσματα. Υπάρχει νοημοσύνη και συνείδηση.

Χωρίς αμφιβολία η συνείδηση της μικρής γάτας του πειράματος (ή του οποιουδήποτε ζώου) είναι το κατώτερο στοιχείο, το Ναουάλ που αναφέρουν οι κάτοικοι της Οαξάκα.

Σίγουρα αυτή η συνείδηση στολίζεται με ένα αιθερικό σώμα πράγμα που επιτρέπει σε αυτό το σώμα να γίνεται ορατό και απτό σε οποιοδήποτε μέρος και να εκδηλώνεται με διάφορες μορφές έτσι όπως μπορέσατε να το διαπιστώσετε στην αφήγηση μου.

Ας σκεφτούμε τα φυτά. Σε κάθε ένα απ’ αυτά βλέπουμε επίσης την τριάδα της ύλης της ενέργειας και της συνείδησης. Αυτή η τελευταία είναι πάντα το στοιχείο.

Υπάρχουν στοιχεία στην φωτιά, στον αέρα και υπάρχουν στα νερά και στην γη.

Οι αρχαίοι σοφοί ήξεραν να χειρίζονται τα στοιχεία. Οι μάγοι των αρχαϊκών καιρών διέταζαν τα στοιχεία του αέρα και αυτά υπάκουαν αποσύροντας τα σύννεφα ή απομακρύνοντάς τα σύμφωνα με την θέληση του μάγου. Διέταζαν τις σαλαμάντρες της φωτιάς και μετά αυτοί οι μάγοι μπορούσαν να ενεργήσουν επί των ηφαιστείων της γης κατά βούληση. Διέταζαν τα στοιχεία των νερών και μπορούσαν έτσι να κατευνάσουν τις καταιγίδες ή να προκαλέσουν πλημμύρες στα ποτάμια και στις λίμνες, έκαναν επικλήσεις στα στοιχεία του ορυκτού βασιλείου για να πραγματοποιούν πειράματα αλχημείας ή για να προκαλούν ή να αποτρέπουν σεισμούς. Τώρα, πιστεύω ότι ο κύριος θα μπορεί να καταλάβει καλύτερα τι είναι τα στοιχεία. Σας συμβουλεύω να διαβάσετε το έργο «Τα στοιχεία» του Φρ. Χάρτμαν του μεγάλου Γερμανού μυημένου.

ΕΡ: Έχω ακούσει να λένε ότι οι μαύροι γάτοι βοηθούν να γίνει μαύρη μαγεία και να καλούν τα δαιμόνια κ.τ.λ. Τι λέτε για αυτό Δάσκαλε;

ΑΠ: Αγαπητή δεσποινίς, όλα στην φύση έχουν διπλή χρήση. Έχει το φυτό που θεραπεύει και το φυτό που σκοτώνει. Κοιτάξτε το θαύμα του ηλεκτρισμού. Πόσες μηχανές κινούνται με ηλεκτρική ενέργεια, πόσες υπηρεσίες προσφέρει. Ωστόσο χρησιμεύει και για την ηλεκτρική καρέκλα. Πιστεύω ότι κανένας δεν αγνοεί ότι στα χέρια των δημίων ο ηλεκτρισμός προκαλεί θάνατο.

Ο μαύρος γάτος χρησιμοποιείται εγκληματικά από τους διεστραμμένους της μαύρης μαγείας, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί από τους άγιους της λευκής μαγείας. Τα στοιχεία καθ’ εαυτά δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά, όλα εξαρτώνται από την χρήση που τους κάνουμε. Αν τα χρησιμοποιούμε για το καλό θα κάνουμε καλό έργο αλλά αν τα χρησιμοποιούμε για το κακό θα κάνουμε κακό έργο.

Πιστεύω ότι κανένας από τους φίλους που παρευρίσκεται εδώ στην συγκέντρωση δεν είναι αφιερωμένος στην μαύρη μαγεία. Μου φαίνεται ότι όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον μαύρο γάτο (που είναι ιδιαίτερα μαγικός) για να μάθουν να βγαίνουν από το φυσικό στο αστρικό σώμα τους συνειδητά και θετικά. Το να εργάζεσαι για να ξυπνήσεις την συνείδηση σου δεν είναι αδίκημα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΧΙΝΑΣ

Τον καιρό της Μεξικανικής Επανάστασης συνέβη σε έναν γνωστό μου το ακόλουθο περιστατικό.

Σε μια μάχη στην Πολιτεία της Σονόρα, είχε χαθεί με έναν φίλο του στην έρημο. Μετά από κάποιες μέρες περιπλάνησης χωρίς τροφή και νερό, πέθανε ο φίλος του γνωστού μου ο οποίος μόλις νύχτωσε τον έθαψε μένοντας μόνος του στην απέραντη έρημο. Μετά που περπάτησε περίπου μια ώρα από το σημείο που είχε θάψει τον φίλο του, ξάπλωσε κουρασμένος για να κοιμηθεί, αλλά την άλλη μέρα ήταν μεγάλη η έκπληξη του όταν ξυπνώντας είδε δίπλα του το πτώμα του φίλου του γεμάτο άμμο.

Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο, έκανε πάλι την ταφή με χριστιανικό τρόπο και συνέχισε να περπατά όλη την μέρα. Μόλις νύχτωσε ξάπλωσε να κοιμηθεί και την επομένη μέρα βρήκε ξυπνώντας πάλι το πτώμα του φίλου του δίπλα του. Αυτό το ίδιο συνέβη τρεις συνεχείς φορές. Την τρίτη φορά προσευχήθηκε βαθειά στον Θεό να μην ξανασυμβεί το ίδιο φαινόμενο και συνέχισε τον δρόμο του μέχρι που βρήκε ένα χωριουδάκι όπου εξαντλημένος από την δίψα και την πείνα διηγήθηκε αυτό που συνέβη.

ΕΡ: Έχετε την καλοσύνη Δάσκαλε, να μας δώσετε μια σχετική εξήγηση;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα σας δώσω απάντηση. Έξω από κάθε αμφιβολία μπορούμε να κατατάξουμε αυτό το γεγονός σαν ένα φαινόμενο της 4ης διάστασης. Τόσο η ενεργειακή προσωπικότητα όσο και το ψυχολογικό Εγώ του νεκρού έμπαινε μέσα στο πτώμα βγάζοντάς το από τον λάκκο του τάφου του μέσω του παράγοντα της 4ης διάστασης, της 4ης καθέτου.

Ήξερα μια παρόμοια περίπτωση σχετική με έναν αυθεντικό μάγο, από αυτούς που ήξεραν να βάζουν το φυσικό τους σώμα στην 4η διάσταση. Μετά που τον είχαν θάψει τον έβρισκαν κάποιες φορές ξαπλωμένο ανάσκελα πάνω στην ταφόπετρα του. Κάθε φορά ο νεκροθάφτης τον ξαναέβαζε στον λάκκο του αλλά πάντα επαναλαμβανόταν το ίδιο. Κάποια από τις πολλές φορές που ο νεκροθάφτης επανάλαβε την γνωστή δουλειά του υπήρξε κάποια στιγμή που δεν πρόσεχε κανείς και ήταν αρκετό για να εξαφανιστεί οριστικά το πτώμα χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος.

Χωρίς αμφιβολία επρόκειτο για μάγο πολύ καλά πειθαρχημένο, παράξενο πρόσωπο που όταν ζούσε τόνιζε πολλές φορές σε ομάδες φίλων του ότι θα δραπέτευε με το σώμα του από τον τάφο του μετά που θα τον έθαβαν. Σίγουρα πραγματοποίησε τα λόγια του και αυτό, είναι αληθινά θαυμάσιο.

Ωστόσο μην συγχέετε αυτό με τον βαμπιρισμό. Τα βαμπίρ βγαίνουν από τους τάφους τους για να βλάψουν ή για να μετατρέψουν σε βαμπίρ τους ζωντανούς ανθρώπους αλλά επιστρέφουν πάντα στο αρχικό τους σημείο.

Θυμάστε Κύριοι την αυθεντική περίπτωση του κόμη Δράκουλα. Αυτός στην πραγματικότητα ζούσε στην Ρωσία και ήταν δήμαρχος ενός χωριού. Ήταν παντρεμένος αλλά μισούσε την γυναίκα του και διαρκώς την μαστίγωνε.

Μετά τον θάνατό του ο κόμης Δράκουλα δραπέτευε από τον τάφο του και ερχόταν σπίτι του για να επαναλαμβάνει τα ίδια μαστιγώματα που τόση πίκρα έδιναν στην δυστυχισμένη σύζυγο.

Η άμοιρη αγανακτισμένη στο έπακρο, γνωστοποίησε την περίπτωση στις πολιτικές και θρησκευτικές αρχές της εποχής της προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, γενική κατάπληξη.

Λένε οι παραδόσεις ότι κάποιοι επίσκοποι και κληρικοί κρατώντας τον Εσταυρωμένο στο χέρι και με πολύ πονηριά και αγιασμό κατάφεραν με βία να συλλάβουν την μυστήρια και σκοτεινή άμαξα που πάντα έβγαινε από το νεκροταφείο μεταφέροντας τον κόμη Δράκουλα. Οι κληρικοί είχαν στήσει καρτέρι στην γέφυρα απ’ όπου θα περνούσε η σκοτεινή και μακάβρια άμαξα την νύχτα με σκοπό να την σταματήσουν. Αλλά μάταια. Η άμαξα έπεσε πάνω στους τρομαγμένους κληρικούς.

Όπως ξέρουν πολλοί, οι αρχές αποφάσισαν να ανοίξουν το μνήμα και έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν το φέρετρο γεμάτο αίματα και μέσα το πτώμα του κόμη Δράκουλα καλά διατηρημένο και τελείως άθικτο. Είναι φανερό πως τρεφόταν με ανθρώπινο αίμα. Αυτό είναι γνωστό από τις παραδόσεις και πολύ λίγοι είναι αυτοί που δεν το γνωρίζουν.

Τα πόδια του πτώματος ήταν γεμάτα λάσπη πράγμα που αποδεικνύει το γεγονός ότι αυτός ο νεκρός έφευγε από κει την νύχτα. Όλα πήραν τέλος όταν του κάρφωναν έναν πάσσαλο στην καρδιά.

Με όλες αυτές τις περιπτώσεις και τις εξηγήσεις δεν εννοώ επ’ ουδενί ότι όλες οι περιπτώσεις Χίνας ή τα φαινόμενα της 4ης διάστασης έχουν χαρακτήρα σκοτεινό.

Είναι καλό, φίλοι μου, να ξέρετε ότι υπάρχουν περιπτώσεις Χίνας λευκές και περιπτώσεις Χίνας μαύρες. Χωρίς αμφιβολία οι δυνάμεις του φωτός και οι δυνάμεις του σκότους αλληλομάχονται.

Ήρθε η ώρα να σας πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να βγαίνουν από το φυσικό σώμα τους κατά βούληση έτσι όπως το διδαχτήκαμε προηγουμένως. Υπάρχουν άτομα που έξω από το φυσικό σώμα τους μπορούν να καλέσουν αυτό το σώμα τους ακόμα και να το συναντήσουν σε πολύ μακρινό σημείο.

Για να γίνω πιο κατανοητός στους αναγνώστες μου θα το εξηγήσω με άλλα λόγια. Σκεφτείτε για μια στιγμή ότι βρίσκεστε στο υπνοδωμάτιο όπου κανονικά πάτε για ύπνο. Φανταστείτε ότι η ψυχή σας μεταφέρθηκε γρήγορα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης ή του χωριού που κατοικείτε. Σίγουρα αυτή, η ψυχή ήδη βρίσκεται μακριά από το σώμα ενώ το σώμα βρίσκεται στο κρεβάτι και η ψυχή ταξίδεψε στο κέντρο της πόλης. Παρ’ όλο που σας φαίνεται αδύνατο, αυτή η ψυχή θα μπορούσε από το κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται, να καλέσει το σώμα που βρίσκεται ξαπλωμένο στο κρεβάτι.

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αυτό που σας λέω, μπορεί να σας φαίνεται αδύνατο αυτό το σώμα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας και να εγκαταλείψει το κρεβάτι, να βγει από το σπίτι και περπατώντας αργά να πάει να συναντήσει την ψυχή που το περιμένει ανυπόμονα στο κέντρο της πόλης.

Εσείς θα μπορούσατε να μου απαντήσετε ότι μόνο ένα σκυλάκι που αφήσατε στο σπίτι θα ήταν δυνατόν να πάει προς αναζήτησή σας και θα σας φανεί πολύ περίεργο ένα σώμα να αναζητά την ψυχή του. Αλλά έτσι είναι μην παραξενεύεστε. Ξέρω ότι το αγνοείτε και για αυτό αυτή η πληροφορία σας φαίνεται από ασυνήθιστη μέχρι αδύνατη.

Για να απεικονίσω καλύτερα αυτό που θέλω να σας πω θα σας διηγηθώ μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Σε κάποια ευκαιρία ήθελα να βγω από το φυσικό μου σώμα. Φυσικά εγώ ξέρω να το κάνω και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα για μένα. Μετέφερα τον εαυτό μου στο Μυστικό Τάγμα του Θιβέτ που έχει το μοναστήρι του στην 4η διάσταση. Εκεί απασχολήθηκα με εσωτεριστικές εργασίες μαζί με άλλους αδελφούς του τάγματος. Αλλά συνέβηκε ότι το φυσικό μου σώμα που άφησα κοιμισμένο στο κρεβάτι μου εδώ στην Πόλη του Μεξικού για πολλές ώρες, όπως ήταν πολύ φυσικό χόρτασε τον ύπνο και παρέμεινε ξύπνιο. Ωστόσο δεν μπορούσα να επιστρέψω στο σώμα μου γιατί δεν ήθελα με κανέναν τρόπο να διακόψω τις εργασίες μου στο μοναστήρι, ήμουνα πολύ απασχολημένος. Συνέχισα να κρατιέμαι εκεί στο Θιβέτ με την δύναμη της θέλησης αφού το ξύπνιο σώμα ελκύει την ψυχή.

Αυτή η κατάσταση με έφερε σε δύσκολη θέση αφού δεν έπαυε να επεμβαίνει στις δραστηριότητές μου μέσα στο μοναστήρι. Έτσι δεν μου έμεινε άλλη λύση παρά να συγκεντρωθώ στην ιδιαίτερη μητέρα φύση μου και να την ικετέψω να πάρει το σώμα μου που ήταν στο Μεξικό και να μου το φέρει στο Μυστικό τάγμα του Θιβέτ. Η μητέρα μου άκουσε την παράκληση μου παίρνοντας το σώμα μου και βάζοντας το στην 4η διάσταση μου το μετέφερε στο Μοναστήρι του Θιβέτ.

Αυτές τις στιγμές με το αστρικό μου σώμα συζητούσα με άλλους αδελφούς του τάγματος όταν άρχισα να αισθάνομαι πάνω στους ώμους μου μια περίεργη πίεση. Αυτό ήταν για μένα η ένδειξη ότι το φυσικό μου σώμα πλησίαζε και πραγματικά έτσι ήταν. Αυτό το πείραμα το έκανα με τον σκοπό να μην ενοχληθώ στις εσωτεριστικές εργασίες που έκανα στην μακρινή Ανατολή.

Όποιος μαθαίνει να βγαίνει από το σώμα του κατά βούληση μπορεί να πραγματοποιήσει αυτό το πείραμα μόνος του, να απομακρυνθεί από το φυσικό του σώμα και μετά να το καλέσει μέχρι κάποιο σημείο για να συναρτηθούνε.

Η μητέρα φύση μας πάντα μας βοηθά όταν εμείς ξέρουμε να την αγαπάμε αληθινά.

ΕΡ: Δάσκαλε, δεν υπάρχει προσευχή για να καλούμε την μητέρα φύση μας όταν ήμαστε στον αστρικό κόσμο για να μας φέρει το σώμα μας στο σημείο που θα το συναντήσουμε; Μπορείτε να μας την διδάξετε;

ΑΠ: Με πολλή χαρά θα σας μάθω μια πολύτιμη μαγική επίκληση με την οποία θα μπορείτε να καλείτε την Θεϊκή Μητέρα σας που θα αναλάβει να μεταφέρει το σώμα σας στο σημείο που θέλετε να το συναντήσετε.

«Πιστεύω στον Θεό

Πιστεύω στην Μητέρα Φύση μου

Πιστεύω στην Λευκή Μαγεία

Μητέρα μου φέρε μου το σώμα μου».

(αυτή η επίκληση επαναλαμβάνεται χιλιάδες φορές)

Όταν αισθάνεστε κάποια πίεση στους ώμους, είναι γιατί το φυσικό σώμα πλησιάζει και μόλις το δείτε διατάξτε το επιτακτικά να μπει μέσα σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το σώμα θα αιωρηθεί στην 4η διάσταση και θα μπει μέσα σας από το ανώτερο σημείο του φυσικού εγκεφάλου σας.

Μετά έχοντας το φυσικό σας σώμα και αιωρούμενος στο μαγικό χώρο της 4ης διάστασης, μπορείτε να μεταφερθείτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, είτε είναι στο Θιβέτ είτε στους ιερούς Ναούς της Αιγύπτου, της Ινδίας κ.τ.λ. κ.τ.λ.

ΕΡ: Είναι δυνατό, Δάσκαλε να επιστρέψεις με όλο το σώμα κατά βούληση;

ΑΠ: Υπάρχει ένας νόμος της 4ης διάστασης που επιβάλλει σε όλα τα πράγματα να επιστρέφουν στο αρχικό σημείο εκκίνησης. Πολλοί μάγοι περνούν όλη την νύχτα μακριά από το σπίτι τους με σάρκα και οστά και αιωρούμενοι στην ατμόσφαιρα και επιστρέφουν πριν χαράξει.

Το ενδιαφέρον είναι ότι επιστρέφοντας στο κρεβάτι το σώμα παίρνει την ίδια ακριβώς στάση που είχε πριν σηκωθεί.

Κάποια φορά, βγαίνοντας από το σπίτι μου με το φυσικό μου σώμα στην 4η διάσταση έπρεπε να ανοίξω την πόρτα για να βγω στον δρόμο. Κανονικά αυτή η πόρτα έπρεπε να ήταν ερμητικά κλειστή αλλά η πόρτα ήταν τελείως ανοιχτή. Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός αυτό.

Μια άλλη φορά έβγαλα από το σπίτι μια γλάστρα που είχε ένα όμορφο φυτό. Η γλάστρα επέστρεψε από μόνη της στο αρχικό σημείο της.

Θέλω να είστε πρακτικοί, αξιότιμοι φίλοι μου. Θέλω να γίνετε χίνας, θέλω να γίνετε πραγματικοί αποκρυφιστές, όχι απλοί θεωρητικοί.

ΕΡ: Με την προηγούμενη αφήγηση, Δάσκαλε μου ήρθε μια αμφιβολία σχετική με τις καταστάσεις Χίνας. Διάβασα και άκουσα ότι στα δάση της Ιρλανδίας έκαναν την εμφάνισή τους ολόκληροι πληθυσμοί από την 4η διάσταση στην 3η γινόμενοι ορατοί και απτοί στους ξυλοκόπους και στους κυνηγούς αυτών των δασών. Με άλλα λόγια, θέλω να πω ότι υπήρχε μια θαυμάσια συμβίωση ανάμεσα στους κάτοικους αυτών των τόπων και τα μυστήρια όντα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό, Δάσκαλε; Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει πολύ να μάθω πως περνούν τόσο εύκολα από την 4η διάσταση στην 3η και αντίστροφα. Αυτή είναι η μόνη εξήγηση που ζητώ.

ΑΠ: Φίλοι μου, στην Λεμουρία οι άνθρωποι ζούσαν κανονικά στην 4η διάσταση, για αυτό λέγεται, ότι ο Αδάμ και η Εύα κατοικούσαν στον επίγειο παράδεισο. Όταν οι άνθρωποι επιδόθηκαν στην συνουσία, όταν αποσπάστηκαν από τα ζωικά πάθη, τα ανθρώπινα όντα βγήκαν από τον παράδεισο, εγκατέλειψαν την 4η κάθετο.

Ωστόσο είναι καλό να ξέρετε ότι η δυνατότητα να περνάς από την μια διάσταση στην άλλη, από την 3η διάσταση στην 4η ή αντίστροφα είναι υπό λανθάνουσα κατάσταση σε όλους τους ανθρώπους και μπορεί να εκδηλωθεί σε προσωρινή ή σποραδική μορφή είτε σε μόνιμη μορφή.

Αυτοί οι άνθρωποι των Χίνας στην Ιρλανδία που αναφέρατε, έτσι όπως και σε άλλα μέρη του κόσμου, έχουν ενεργές δυνάμεις και μπορούν να περάσουν από την μια διάσταση στην άλλη κατά βούληση χωρίς καμιά προσπάθεια. Ωστόσο, όσο πιο απλός είναι ο άνθρωπος, όσο λιγότερο πολύπλοκο είναι το μυαλό του, τόσο πιο εύκολα μπορεί να πραγματοποιήσει θαύματα.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε την περίφημη Νον-τραβάδα το νησί που έγινε ορατό σε άλλες εποχές της ανθρωπότητας. Λένε οι παραδόσεις ότι αυτό το νησί είχε εξορκιστεί από έναν ιερωμένο που την θεώρησε «πράγμα του διαβόλου».

Η Νον-τραβάδα έπαψε να είναι ορατή στους θνητούς από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα λόγω του επιθετικού σκεπτικισμού που από κείνη την εποχή μόλυνε την ατμόσφαιρα της γης βλάπτοντας τις ψυχικές αισθήσεις των ανθρώπων. Ωστόσο αυτό το νησί υπάρχει παρ’ όλο που παραμένει αόρατο στους σύγχρονους μας που δεν ξέρουν να κατανοούν αυτά τα πράγματα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΙΝΑΣ

Στα τέλη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, στην Πόλη του Μεξικό, ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών με το όνομα Μαρία, από γονείς πολύ φτωχών κάποια φορά που η μητέρα του έπεσε άρρωστη είδε μπροστά σε τρεις γειτόνισσες να εμφανίζεται ένα πανέμορφο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα λέγοντας ότι ήταν για να προσφερθούν στην Παναγία για να γιατρέψει την μαμά της. Το γεγονός σχολιάστηκε πολύ στα περίγυρα και στην γειτονιά όπου ζούσαν.

Μια άλλη φορά το κοριτσάκι πέφτοντας σε κατάσταση έκστασης και παραμιλώντας με λόγια που μόνο εκείνο ήξερε, έκανε να εμφανιστούν δύο μεγάλες πέτρες από ατόφιο χρυσάφι που βοήθησαν πολύ να βελτιωθεί η ζωή των γονέων της.

Μετά από αυτό το εκπληκτικό περιστατικό έδωσε δείγματα διόρασης και προφητειών. Μια μέρα ένα ζευγάρι την επισκέφτηκε για να την συμβουλευτούν επειδή ο άντρας ήταν άρρωστος. Αυτή συγκεντρώθηκε, έκλεισε τα μάτια και λίγες στιγμές μετά εμφανίστηκε στα χέρια της μια κούκλα από κουρέλια με διάφορες καρφίτσες μπηγμένες στο σώμα. Αυτή άρχισε να βγάζει τις καρφίτσες και μετά πέταξε την κούκλα σε ένα μαγκάλι όπου έκαιγε θειάφι θεραπεύοντας οριστικά τον άντρα.

Όταν μεγάλωσε απέκτησε την δύναμη να θεραπεύει μέσω μαγνητικών ρευστών, και στο σπίτι της σχηματιζόντουσαν ουρές από αρρώστους που ζητούσαν βοήθεια ή παρηγοριά και τους οποίους θεράπευε.

Όμως όταν έγινε 15 ετών και άρχισε να ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα πράγματα, οι δυνάμεις της σιγά-σιγά εκφυλίστηκαν μέχρι που έγινε ένας κοινός άνθρωπος.

Ερ: Θα μπορούσατε Δάσκαλε, να μου πείτε σε τι οφειλόταν αυτή η περίπτωση;

ΑΠ: Αυτή η ερώτηση είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα και αξίζει τον κόπο να απαντηθεί.

Είναι σαφές ότι αυτό το κοριτσάκι ήταν προικισμένο με μαγικές δυνάμεις. Μπορούσε να κάνει πράγματα να εμφανίζονται, να φέρει τριαντάφυλλα, να τα περνά από τον αστρικό στον φυσικό κόσμο, να φέρνει από απόσταση αντικείμενα όπως την κούκλα με τις καρφίτσες κ.τ.λ. κ.τ.λ. Αλλά είναι έκδηλο το γεγονός ότι όταν ενδιαφέρθηκε για τα υλικά πράγματα, όταν απομακρύνθηκε από την υπερβατική πνευματικότητα, έχασε τις δυνάμεις της.

Μου έρχεται στην μνήμη αυτές τις στιγμές η περίπτωση του αινιγματικού και ισχυρού κόμη Καλιόστρο.

Λένε οι παλιές παραδόσεις ότι βγαίνοντας ο Καλιόστρο από την φυλακή όπου τον είχαν βάλει για την υπόθεση του κολιέ της Βασίλισσας που προκάλεσε τόσο σκάνδαλο, γιόρτασέ με ένα εξαιρετικό συμπόσιο. Η Γαλλία ολόκληρη συνταράχτηκε όταν έγινε γνωστό το επεισόδιο αυτού του Συμποσίου.

Γνωστό ήταν στους συνδαιτυμόνες ότι ο κόμης Καλιόστρο διέθετε σίγουρα θαυμάσιες δυνάμεις. Το γιορταστικό τραπέζι άστραφτε από το χρυσάφι, το ασήμι και την λάμψη των καλεσμένων. Ωστόσο κάποια καθίσματα ήταν κενά μπροστά στα εδέσματα που σέρβιραν.

Αμέσως έγινε κάτι το εξαιρετικό, τα άδεια καθίσματα συμπληρώθηκαν από άτομα τα οποία είχαν πεθάνει από καιρό και οι προσκεκλημένοι γέμισαν φόβο, αλλά βλέποντας την ηρεμία του κόμη Καλιόστρο αναγκάστηκαν να ελέγξουν τον εαυτό τους για να φάνε και να πιουν μαζί με τα φαντάσματα που χαμογελούσαν.

Αυτό το γεγονός σχολιάστηκε σε όλο το Παρίσι.

Αυτό αποδεικνύει πλήρως ότι ο Καλιόστρο είχε εξαιρετικές δυνάμεις χίνας αφού μπορούσε και έβγαζε τους νεκρούς από τον αστρικό κόσμο τους για να τους κάνει να έλθουν στον φυσικό κόσμο και αυτό ήταν σαφώς καταπληκτικό.

Λένε πως κάποια φορά ο Καλιόστρο επισκέφτηκε μια φτωχή οικογένεια με σκοπό να γευματίσει μαζί της. Οι άνθρωποι της οικογένειας ντράπηκαν λίγο επειδή δεν είχαν ωραία πιατικά, μαχαιροπήρουνα ούτε ποτήρια για να περιποιηθούν αξιοπρεπώς ένα τόσο πλούσιο πρόσωπο. Ο Καλιόστρο καταλαβαίνοντας όλα αυτά, παρουσία των οικοδεσποτών έφερε από τον αστρικό κόσμο πιάτα από ατόφιο χρυσάφι, πολύτιμα ποτήρια και θαυμάσια μαχαιροπήρουνα και μετά ζήτησε ταπεινά να σερβιριστεί το γεύμα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, έφαγαν και ήπιαν έκπληκτοι που χρησιμοποιούσαν τόσο πλούσια σκεύη. Όταν τελείωσε το γεύμα, ο Καλιόστρο τους δώρισε τα σκεύη με πρόθεση να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση.

Εδώ στο Μεξικό κατά την εποχή της αποικιοκρατίας συνέβη, ένα περιστατικό χίνας πολύ ασυνήθιστο, μοναδικό.

Είναι η περίπτωση που ένας Φιλιππινέζoς στρατιώτης ντυμένος με την στολή του στρατού της χώρας του εμφανίστηκε ξαφνικά στο μέσο της πόλης Σόκαλο του Μεξικό. Ο άντρας συνελήφθη αμέσως και όταν τον ανάκριναν, το μόνο που μπορούσε να απαντήσει ήταν ότι αγνοούσε πως βγήκε από την χώρα του, πως μεταφέρθηκε στιγμιαία σε αυτήν την πόλη του Μεξικό και έδινε λεπτομερείς περιγραφές γεγονότων που συνέβηκαν στην χώρα του το βράδυ της προηγούμενης μέρας.

Οι ανακρίσεις επιβεβαίωσαν όλα όσα είχε πει ο στρατιώτης. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν αεροπλάνα ούτε πλοία που θα μπορούσαν να μεταφέρουν επιβάτη από τις Φιλιππίνες στο Μεξικό σε λίγες ώρες. Αυτό ήταν και η αιτία για την οποία η καθολική Ιερά Εξέταση επενέβηκε αναπόφευκτα.

Λένε οι παραδόσεις ότι ο άμοιρος άνθρωπος δικάστηκε. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν τον έκαψαν στην πυρά ή μόνο τον φυλάκισαν ή τον βασάνισαν.

Εμένα μου συνέβη ένα εξαιρετικό περιστατικό. Μετά που είχα βάλει το φυσικό μου σώμα σε κατάσταση Χίνας σύμφωνα με τις μεθόδους και τρόπους που δίδαξα σε όλους σας, αιωρούμενος στην ατμόσφαιρα της γης, πέταξα πάνω από μερικές περιοχές της Νοτίου Αμερικής. Περνώντας πάνω από ένα μεγάλο αγρόκτημα αισθάνθηκα μια ειδική μαγνητική δύναμη να με τραβά προς το σπίτι του αγροκτήματος. Μόλις έβαλα τα πόδια μου στο έδαφος κάποιοι εργάτες και χωρικοί του αγροκτήματος άρχισαν να προσεύχονται έντονα και να εξορκίζουν.

Νόμιζαν, οι αφελείς ότι εγώ ήμουνα κάποιος μάγος. Ήταν φανερό ότι ήθελαν να με καταστρέψουν, να με εξοντώσουν. Τους είδα να έρχονται κατά πάνω μου κρατώντας δρεπάνια κοιτάζοντάς με με τρομερό θυμό. Είδα ένα ξεχωριστό δωμάτιο και μπήκα να προφυλαχτώ πίσω από ένα τραπέζι και κάνοντας μερικά βήματα πίσω χτύπησα σε έναν τοίχο. Την ίδια στιγμή με έφτασαν και με χτύπησαν με μια μαγκούρα τραυματίζοντάς με στο μπράτσο. Τότε εγώ, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια έβαλα το σώμα του στην 4η διάσταση. Μετά διαπέρασα τον τοίχο που δεν ήταν εμπόδιο για μένα και αιωρούμενος στην ατμόσφαιρα επέστρεψα πάλι στο σπίτι μου. Πολλές μέρες μετά είχα το μπράτσο πρησμένο αλλά στο τέλος μου πέρασε οριστικά.

ΕΡ: Μπορείτε να μας πείτε Δάσκαλε, πως ενώ αιωρούσαστε στην 4η διάσταση σας είδαν οι χωρικοί και πέσατε στην 3η διάσταση;

ΑΠ: Φίλοι μου, θέλω να ξέρετε ότι οι ατμοσφαιρικές συνθήκες δεν είναι πάντα οι ίδιες. Έχει ειδικές κοσμικές στιγμές καθορισμένες από την ακτινοβολία των πλανητών, κατά την διάρκεια των οποίων πράγματα ή αντικείμενα σε κατάσταση Χίνας γίνονται ορατά και απτά από τους ανθρώπους του φυσικού τρισδιάστατου κόσμου.

Αυτή ήταν η περίπτωση μου και για αυτό με είδαν οι χωρικοί και όπως αυτοί έχουν μια εξαιρετική πίστη σε όλες τις τελετές και τις προσευχές τους εύκολα κατάφεραν να με κατεβάσουν σε αυτό το μέρος. Καταλάβατε;

ΕΡ: Πως κάνατε για να επιστρέψετε στην 4η διάσταση και να ξεφύγετε από τους χωρικούς;

ΑΠ: Φίλοι μου, θέλω να ξέρετε ότι εκείνες τις στιγμές το σώμα μου ήταν τελείως διαποτισμένο από τις ακτινοβολίες του αστρικού κόσμου. Το μόνο που μου έμενε ήταν να κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψω στην 4η διάσταση. Όταν είδα ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή έπρεπε να το κάνω και το έκανα με θαυμάσιο αποτέλεσμα. Αυτό είναι όλο.

Αυτήν την στιγμή έρχεται στην μνήμη μου η ιστορία της Μιγάδας της Κόρντομπα στο Βερακρούς. Αυτή ήταν μια εξαιρετική γυναίκα από την Πολιτεία του Βερακρούς του Μεξικό. Η Ιερά Εξέταση την έβαλε να δικαστεί για μαγεία και μάγια. Αυτή παρέμεινε γαλήνια και απαθής μπροστά στους κατήγορους και συκοφάντες. Την έκλεισαν σε ένα φριχτό μπουντρούμι και τα χαράματα της καθορισμένης μέρας για την εκτέλεση πήγαν οι φύλακες στο μπουντρούμι να την πάρουν και έμειναν έκπληκτοί όταν την είδαν πολύ χαρούμενη ντυμένη σαν να πήγαινε σε γιορτή.

Πως; Θα έπρεπε να είσαι ντυμένη πένθιμα προετοιμαζόμενη για τον θάνατο αφού γνωρίζεις πως θα πας στην πυρά όπου θα καείς ζωντανή σε αργή φωτιά από πράσινα ξύλα χωρίς να χυθεί αίμα.

Η μιγάς τους απάντησε ήρεμα: «Υπάρχει ακόμα χρόνος κύριοι, ηρεμήστε λίγο. Πριν απ’ όλα θέλω να δείτε πως ξέρω να ζωγραφίζω στον τοίχο».

Μετά παίρνοντας ένα δαδί με το δεξί χέρι ζωγράφισε μπροστά σε όλους ένα καράβι με τα πάνινα του κατάρτια κ.τ.λ. κ.τ.λ. Απευθυνόμενη στους δεσμοφύλακες τους ρώτησε: Σας αρέσει αυτή η ζωγραφιά; Αυτοί απάντησαν: Σαν ζωγραφιά είναι καλή μόνο που αυτό το καράβι δεν έχει πλήρωμα. Αυτό δεν είναι πρόβλημα απάντησε η Μιγάδα τώρα και όλας θα σας το ζωγραφίσω, δείτε. Και όπως κατεύθυναν το βλέμμα τους πάλι στο καράβι είδαν την μιγάδα μέσα στην ζωγραφική να χαιρετά χαρούμενα λέγοντας τους αντίο, αντίο και όταν γεμάτοι έκπληξη και σύγχυση κοίταξαν το μέρος όπου ήταν πριν μέσα στο μπουντρούμι, είδαν φοβισμένοι ότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί.

Έτσι ήταν ο τρόπος που η Μιγάς ξεγέλασε την Ιερά Εξέταση, αγαπητοί μου φίλοι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάτι παρόμοιο πρέπει να είχε συμβεί με τον κόμη Καλιόστρο αφού όλες οι πληροφορίες που έχουν δοθεί για τον θάνατό του σε ένα μπουντρούμι της Ιεράς Εξέτασης είναι εμφανώς αντιφατικές. Εμείς οι Γνωστικοί γνωρίζουμε ότι ο κόμης Καλιόστρο ζει ακόμα με το ίδιο φυσικό σώμα που είχε από τον ΙΣΤ' αιώνα. Στο όνομα της αλήθειας πρέπει να σας πω ότι είμαι προσωπικός φίλος του κόμη Καλιόστρο και τον γνωρίζω πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη