Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΑ - α μέρος

ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΑ

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η γένεση της Καμπάλα χάνεται στην νύχτα των αιώνων, εκεί όπου σχηματίστηκε ο κόσμος, μέσα στην μήτρα της Maha Kundalini, της Μεγάλης Μητέρας. Η Καμπάλα είναι η επιστήμη του αριθμού.

Ο δημιουργός του Ταρώ ήταν ο Άγγελος Metatron, που είναι ο Άρχοντας της Σοφίας του Φιδιού. Ήταν ο προφήτης Ενώχ για τον οποίο μιλά η Βίβλος.

Ο Άγγελος Metatron ή Ενώχ μας άφησε το Ταρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται όλη η Θεϊκή Σοφία. Αυτό γράφτηκε σε πέτρα. Μας άφησε επίσης τα είκοσι δύο γράμματα του Εβραϊκού Αλφαβήτου. Αυτός ο Μεγάλος Δάσκαλος ζεί στους ανώτερους κόσμους, σε έναν κόσμο αφάνταστης ευτυχίας, στον κόσμο του Αziluth, ή με τους όρους της Καμπάλα, στην περιοχή του Κether, του πολύ ανυψωμένου Σεφιρώθ. Όλοι οι Καμπαλιστές βασίζονται στο Ταρώ. Είναι απαραίτητο να μελετηθεί και να γνωριστεί βαθύτερα. Το σύμπαν διαμορφώθηκε με τον νόμο των Αριθμών, της μέτρησης και της Βαρύτητας. Τα Μαθηματικά δημιουργούν τον κόσμο. Οι αριθμοί γίνονται ζωντανά όντα.

Οποιοσδήποτε εισέλθει στον αγνό και απερίγραπτο κόσμο του Πνεύματος, Chesed, είναι ικανός να επιβεβαιώσει, ότι σε αυτήν την περιοχή τα πάντα μετατρέπονται σε αριθμούς. Είναι μια περιοχή καταπληκτικής πραγματικότητας.

Στον κόσμο μας δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι, βλέπουμε αναπαραστάσεις των πραγμάτων. Στο Chesed κάποιος γνωρίζει πόσα άτομα υπάρχουν σε ένα τραπέζι, πόσο Κάρμα χρωστάει ο κόσμος, πόσα μόρια ζουν σε κάθε σώμα. Είναι ένας κόσμος των μαθηματικών, ένας κόσμος ρεαλιστικός. Θεωρεί κάποιος, ότι θα απομακρυνθεί από την κοσμική πραγματικότητα σε αυτόν τον κόσμο, και όμως ζει στην πραγματικότητα. Σε έναν ναό κάποιος ξέρει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν Αυτοπραγμάτωση και αυτών που δεν έχουν. Αν κάποιος μπει σε μια κουζίνα ξέρει τον αριθμό των ατόμων που εμπεριέχονται στην τροφή που πρόκειται να φαγωθεί. Είναι ένας κόσμος της τεράστιας πραγματικότητας. Στον κόσμο του Chesed κάποιος έχει την ικανότητα να γνωρίζει ποιος είναι Αληθινός Άνθρωπος.

Μια νύχτα, ενώ ήμουν στον κόσμο του Chesed, μπήκα σε ένα θέατρο όπου τα κάρμα ήταν ισορροπημένα και σε μία οθόνη, την οθόνη της δημιουργίας, μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει την δραστηριότητα των Δασκάλων του Κάρμα. Τα κάρμα των δύο μεγαλυτέρων δυνάμεων στην γη τοποθετήθηκαν το καθένα στην κάθε μεριά μιας τεράστιας ζυγαριάς. Η ζυγαριά έγειρε ενάντια στον κολοσσό του Βορρά. Χρωστούσε μεγάλο κάρμα. Θα παρακμάσει και θα καταστραφεί, γιατί αυτό που χρωστάει πρέπει να πληρωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οι θεοσοφιστές μιλάνε για επίπεδα και υπό επίπεδα . Αυτά είναι τα δέκα Σεφιρώθ, δέκα εκπορεύσεις της Αιώνιας Μητέρας του Διαστήματος, δέκα κύματα που είναι η βάση της Μεγάλης Μητέρας.

Οι εφτά πλανήτες του ηλιακού συστήματος είναι τα εφτά Σεφιρώθ και ο τριαδικός Πνευματικός Ήλιος είναι το Στέμμα του Σεφιρώθ. Αυτά τα Σεφιρώθ ζουν, πάλλονται μέσα στην συνείδησή μας και πρέπει να μάθουμε πώς να τα χειριζόμαστε και να τα συνδυάσουμε μέσα στο θαυμαστό εργαστήριο του εσωτερικού μας σύμπαντος. Χάρη στα Σεφιρώθ μπορεί κάποιος να μεταμορφωθεί σε Άνθρωπο. Υπάρχουν επίσης Σεφιρώθ με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν θετικά ιόντα και αρνητικά ιόντα.

Πρέπει να αντιληφθούμε αυτά τα δέκα Σεφιρώθ γιατί είναι εδώ μαζί μας, εδώ και τώρα. Αυτά τα δέκα Σεφιρώθ πραγματοποιούνται μέσα σε ένα άτομο, μετατρέποντάς το σε ένα πλάσμα με Αυτοπραγμάτωση. Μοιάζουν με το δέσιμο των πολύτιμων λίθων. Είναι κάτι το φανταστικό.

Το Στέμμα του Σεφιρώθ είναι διαμορφωμένο από τον Kether, Chochmah και Binah. Πρέπει κάποιος να καταλάβει την βάση αυτών των τριών Σεφιρώθ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ: Πρώτος Λόγος. Kether. Σοφία.

Ο ΥΙΟΣ: Δεύτερος Λόγος. Chochmah. Αγάπη.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Τρίτος Λόγος. Binah. Εξουσία, λαμπερή πύρινη αρχή.

KETHER: Ο Αρχαιότερος των Ημερών, πιο κρυφός και από το απόκρυφο, το καλό του καλού. Έχει τριάντα ένα μπούκλες και η γενειάδα του έχει δέκα τρεις μπούκλες. Το δεκατρία συμβολίζει το Ρήμα, τον Λόγο. Θαυμαστά πράγματα έχουν ειπωθεί για Αυτόν. Με την βοήθεια του Samadhi (έκσταση), κάποιος μπορεί να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να δεχθεί τις εντολές του. Είναι άπειρη ευσπλαχνία, πλήρη σοφία.

CHOCHMAH: Ο Χριστός, η Αγάπη. Ο Χριστός περιμένει την ημέρα που ο μαθητής θα εργαστεί στην Ένατη Σφαίρα και τον προετοιμάζει με άπειρη αγάπη. Ο δάσκαλος του κόσμου είναι η Αγάπη.

BINAH: Το Άγιο Πνεύμα, η Πύρινη δύναμη. Ένας ιεροφάντης έπρεπε να θεραπεύσει μια τρελή γυναίκα, και τα κατάφερε. Ο ιεροφάντης ζήτησε οικονομικό αντάλλαγμα από την οικογένεια της άρρωστης γυναίκας. Έπειτα συναντήθηκε με το Άγιο Πνεύμα που είχε την μορφή ενός άσπρου περιστεριού. Ο ιεροφάντης ρώτησε αν τα πήγε καλά και το Άγιο Πνεύμα απάντησε ότι τα πήγε άσχημα: Εγώ είμαι αυτός που θεραπεύει είπε, και με αυτήν την προοπτική ο Δάσκαλος έπρεπε να επιστρέψει τα χρήματα. Αν κάποιος έχει την δύναμη να θεραπεύει και πληρώνεται τότε διαπράττει πολύ σοβαρό αδίκημα.

Στους εσωτερικούς κόσμους πολλά έχουν ειπωθεί σε καμπαλιστική μορφή. Πρέπει κάποιος να ξέρει πώς να προσθέτει με καβαλιστικούς αριθμούς. Αν κάποιος ρωτήσει ένα Δάσκαλο: Πόσο καιρό θα ζήσω; θα του απαντήσει με αριθμούς.

Ο αντικειμενικός σκοπός της μελέτης της Καμπάλα, είναι να μας προετοιμάσει για τους Ανώτερους Κόσμους. Για παράδειγμα: σε μια περίπτωση ένας Εσωτεριστής ρώτησε για την ικανότητα της διόρασης και εσωτερικά του δόθηκε η απάντηση: θα γίνει σε οχτώ μέρες. Κάποιος που δεν ξέρει θα επιστρέψει στο φυσικό σώμα πιστεύοντας ότι σε οχτώ μέρες θα έχει διόραση. Για παράδειγμα, αν σήμερα ήταν Τετάρτη, τότε την επόμενη Τετάρτη. Στην πραγματικότητα, το οχτώ είναι ο αριθμός του Ιώβ και υποδεικνύει την ανάγκη για υπομονή. Αυτός που δεν γνωρίζει, είναι μπερδεμένος στους εσωτερικούς κόσμους. Η γνώση της Καμπάλα είναι το θεμέλιο για την κατανόηση της γλώσσας αυτών των κόσμων.

Η Καμπαλιστική μελέτη πρέπει ολοφάνερα να συνοδεύεται με δουλειά πάνω στον εαυτό, πρέπει κάποιος να έχει συνειδητό εαυτό στην εν λόγω μελέτη, γιατί αν παραμείνει στην νόηση, θα χαθεί στον θάνατο. Αν παρόλα αυτά κάποιος έχει συνείδηση αυτού, θα αποκαλυφτεί από τα πρώτα βήματα.

Σε μία συγκεκριμένη περίπτωση, ένας Εσωτεριστής ήθελε να μάθει πώς ήταν όσον αφορά τις εσωτερικές του σπουδές, και ο Γκουρού του μίλησε Καμπαλιστικά λέγοντας, χρειάζεσαι πενήντα οχτώ λεπτά για να τελειώσεις την εργασία, και πρέπει να φέρεις τριάντα έξι Bolivars (νόμισμα της Βενεζουέλας) των τριάντα δύο κιλών και οι μυήσεις θα βαθμολογηθούν.

Λεπτά: 5 + 8 = 13. Ο Θάνατος.

Απελευθερωτές: (Bolivars) 3 + 6 = 9. H Ένατη Σφαίρα.

Κιλά: 3 + 2 = 5. Η Πεντάλφα.

Αν ένας Εσωτεριστής έχει ανάγκη πενήντα οχτώ λεπτά, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ούτε μία ώρα για να επιτύχει την απελευθέρωση. 5 + 8 = 13. θάνατος. Αν μιλάμε για λεπτά, είναι γιατί απομένει λίγος χρόνος.

Τα τριάντα έξι Bolivars, San Martines ή Morelos είναι οι απελευθερωτές. 3 + 6 = 9. Η Ένατη Σφαίρα, το σεξ, η εργασία με την Λόγχη. Υπάρχουν τριάντα έξι βασικές θεμελιώδεις εργασίες. Τα τριάντα δύο κιλά με τριάντα δύο δρόμους. Η Πεντάλφα.

58 + 36 + 32 = 126 = 1 + 2 + 6 = 9

Όλη η εργασία είναι στην Ένατη Σφαίρα. Αυτή είναι η Καμπαλιστική γλώσσα την οποία χρησιμοποιεί η Λευκή Αδελφότητα. Μην ξεχνάτε ότι οι προσθέσεις από μόνες τους είναι προσθέσεις καμπαλιστικές. Πρέπει κάποιος να είναι εξ ολοκλήρου πρακτικός.

Μόλις οι έννοιες των είκοσι δύο Aρκάνο γίνουν γνωστές, η πρακτική πτυχή της πρόβλεψης θα μελετηθεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σοφά σε περιπτώσεις μεγάλης σημασίας. Τα είκοσι δύο Αρκάνο πρέπει να είναι καταγεγραμμένα στην μνήμη. Πρέπει κάποιος να μελετά, πρέπει κάποιος να χαράζει αυτές τις διδασκαλίες στην μνήμη, προκειμένου να είναι πραγματικά ολοκληρωμένος Καβαλιστής

Inverencial Peace

Samael Aun Weor

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

* * *

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ

ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ

* * *

EΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΡΩ

Αν κάποιος από σας υστερεί σε σοφία, ας την ζητήσει από τον Θεό (Eσωτερικός Θεός)

και αυτός θα του την δώσει.

Γιατί ο Θεός δίνει απλόχερα σε όλους και χωρίς να περιφρονεί κανέναν.

Ότι όμως ζητάτε να το ζητάτε με πίστη και να μην έχετε αμφιβολίες. Γιατί όποιος αμφιβάλει μοιάζει με το κύμα της θάλασσας, που το παρασέρνει ο άνεμος και το πηγαίνει εδώ και εκεί.

(Ιάκωβος Α – 5. 6)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΑΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1

Ο ΜΑΓΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Τα μάτια στο πάνω μέρος απεικονίζουν τα μάτια του Πατέρα, συμβολίζουν εσωτερικά το άπειρο, το Άγιο Οχτώ, το Κηρύκειο του Ερμή, τους οχτώ Καβίρ που διοικούν τον πλανήτη. Ο Μάγος μας δείχνει το δεξιό του προφίλ, εννοώντας πως για την αποκάλυψη, η δεξιά πλευρά είναι τα πάντα. Το Φίδι που προεξέχει από το μέτωπό του, μαρτυρά ότι είναι ανυψωμένος, ότι είναι ένας Δάσκαλος με Αυτοπραγμάτωση. Στο αριστερό του χέρι κρατά την Ράβδο της Δύναμης, που συμβολίζει την σπονδυλική στήλη, όπου δείχνει κατευθείαν στο άπειρο, ενώ το δεξί του χέρι δείχνει κάτω στην γη, υποδεικνύοντας ότι την εξουσιάζει με την γνώση, που πρέπει να ανυψώσουμε από κάτω, δεν μπορεί κάποιος να ανυψώσει χωρίς πρώτα να έχει κατέβει. Χρειάζεται κάποιος να κατέβει στην Ένατη Σφαίρα, την οποία αντιπροσωπεύουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι το σεξ, η Κυβική Πέτρα και δεύτερον οι εννιά κύκλοι, η Ατομική Κόλαση, μέσα από την οποία, ο μυημένος πρέπει να κατέλθει με σκοπό την ανύψωση.

Πάνω στο ένδυμά του μάγου απεικονίζεται ένα τρίγωνο με την κορυφή προς τα πάνω. Αυτό αντιπροσωπεύει τις τρεις στοιχειώδεις δυνάμεις ενωμένες στο Κether, στο 1. Στην μία πλευρά της κάρτας υπάρχει ένα τραπέζι που αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία (γη, αέρας, φωτιά και νερό), το φυσικό επίπεδο. Πάνω στο τραπέζι βρίσκονται διάφορα στοιχεία σε κατάσταση αταξίας: το Σπαθί Της Δύναμης που συμβολίζει το Lingam (ανδρικό σεξουαλικό όργανο), το Δισκοπότηρο που αντιπροσωπεύει τον φυσικό εγκέφαλο από την μία και από την άλλη, το Υοni (θηλυκό σεξουαλικό όργανο) και ένα Φεγγάρι το οποίο πρέπει να μετατραπεί σε ήλιο.

Κάτω από το τραπέζι βρίσκεται η Αθάνατη Ibis, το πουλί Φοίνικας, ο Κύκνος του Kala Hansa, το Άγιο Πνεύμα που συμβολίζει την Αγάπη. Βρίσκεται κάτω από το τραπέζι, υποδεικνύοντας ότι μέσω της Ιερής Φωτιάς του Τρίτου Λόγου πρέπει να τακτοποιήσουμε τα στοιχεία που βρίσκονται σε αταξία πάνω στο τραπέζι.

Στο κατώτερο μέρος της κάρτας, στα Νερά της Ζωής, βρίσκουμε την Κυβική Πέτρα. Η ήδη δουλεμένη Φιλοσοφική Λίθος μας υποδεικνύει ότι αυτή είναι η Εργασία που πρέπει να αντιληφθούμε. Αυτή είναι η Κυβική Πέτρα του Jesod, το σεξ, ο Ηθικός Φραγμός και η Πέτρα του Σκανδάλου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY ΑΡΚΑΝΟ

Μπορούμε να διαχωρίσουμε την εσωτερική μελέτη του Ταρώ σε δύο μέρη: την εσωτερική και την μαθηματική. Η πρώτη αποτελείται από 22 Αρκάνο. Μετά από αυτό αρχίζει η πρόοδος μέσω των μαθηματικών.

Το Αρκάνο νούμερο 1 είναι ο Μάγος, όπου ξεκινά, όπου αρχίζει. Το 1. Είναι Ενότητα, το Θείο Πνεύμα κάθε ατόμου, η Μονάδα, η Αθάνατη Σπίθα κάθε ζωντανού πλάσματος, κάθε ζωντανού οργανισμού. Το Ένα είναι η Μητέρα όλων των ενώσεων. Το Ένα ξεδιπλώνεται για να γίνει αυτό που είναι το επόμενο Αρκάνο, η Ιέρεια.

Στο Αρκάνο 1 εισχωρούμε στο Άγιο Βασίλειο της Μαγείας. Πάνω από το κεφάλι παρατηρούμε το Άγιο Οκτώ να αντιπροσωπεύεται από δύο μάτια τα οποία είναι το σύμβολο του απείρου, αντιπροσωπεύει τους οκτώ Καβίρ, το σύμβολο της ζωής και του θανάτου.

Στο κέντρο της Γης, στην Ένατη Σφαίρα βρίσκεται το ιερό σύμβολο του απείρου. Όλοι οι οργανισμοί περιστρέφονται γύρω από αυτό το σύμβολο, όπως στο εσωτερικό του σώματος κάποιου που θέλει να έχει αυτοπραγμάτωση, υπάρχει πάντα μια ατελείωτη μάχη: «νους εναντίον σεξ» , «σεξ εναντίον νου», «καρδιάς εναντίον καρδιάς». Αν το σεξ κυριαρχεί στον νου οδηγεί στην πτώση και το Πεντάγραμμα, που αντιπροσωπεύει τον Δάσκαλο, γυρίζει ανάποδα (με το κεφάλι προς τα κάτω).

Το Άγιο Οχτώ είναι ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον σύμβολο που μέσα του εμπεριέχονται, καθορίζονται και συνδέονται τα μαγνητικά ρεύματα που είναι τοποθετημένα μεταξύ του επίγειου ανθρώπου και του πνευματικού.

Αυτό το σύμβολο ενώνει ή χωρίζει όλα τα στοιχεία που κυβερνούνται από ατομική ενέργεια, αν κάποιος το αντιγράψει πιστά με τον αντίχειρα, τον μέσο και τον δείκτη πάνω από την επιφάνεια του καρδιακού πλέγματος.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Επιτύχετε μια γαλήνια και σιωπηλή κατάσταση του νου. Πηγαίνετε για ύπνο σκεπτόμενοι την φιγούρα του Αγίου Οχτώ (Άπειρο), κάνοντας ένα περίγραμμα πάνω στην καρδιά σύμφωνα με την προηγούμενη περιγραφή. Αφήστε την προαναφερθείσα φιγούρα να βυθιστεί μέσα στην συνειδητότητά σας, έπειτα βάλτε τον νου σας σε κενή κατάσταση, δηλαδή μην σκέφτεστε τίποτα.

Κατά συνέπεια έπειτα από κάποια ώρα: η συνείδησή σας θα αφυπνιστεί στην περιοχή που λέγεται Αστρικός Κόσμος.

Αν εξετάσουμε την σπονδυλωτή κολώνα θα δούμε το Άγιο Οχτώ, και εκεί, τα δύο γαγγλιακά κορδόνια να τυλίγονται γύρω από το νωτιαίο μυελό, που απεικονίζεται από το Κηρύκειο του Ερμή. Αυτά είναι τα: Ιda και Pingala, οι Δύο Μάρτυρες, οι Δυο Ελιές, τα Δύο Κηροπήγια που είναι απέναντι από το θρόνο του Θεού στην Γη και που ανεβαίνουν ως τον εγκέφαλο, στο ύψος της επίφυσης, και από εκεί στην υπόφυση στο μεσόφρυδο και τελικά φτάνοντας στην καρδιά μέσω μιας υπερβολικά λεπτής κλωστής που λέγεται Amrita-Nadi.

Μέσω του δεξιού κορδονιού τα Ηλιακά άτομα εγείρονται. Μέσω του αριστερού, τα Σεληνιακά άτομα εγείρονται. Καθώς ανέρχονται την σπονδυλική στήλη, πυρπολούν τις Μαγικές μας δυνάμεις. Το Άγιο Οχτώ ήταν, είναι και θα είναι, το κλειδί των πάντων. Δεν υφίσταται Μάγος χωρίς το Άγιο Οχτώ.

Αν συλλογιστούμε το περίγραμμα αυτού του συμβόλου βλέπουμε ότι περικλείει μια διπλή περίμετρο όπου οι δύο δυνάμεις διασταυρώνονται. Η μία κλείνει και η άλλη ανοίγει. Αυτό είναι το κλειδί για να ανοίξουμε όλες τις πόρτες. Ανοίγει τον Εσωτερικό μας Ναό, είναι το σημάδι που ανοίγει Το Βιβλίο Των Επτά Σφραγίδων. Στο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ αποτελεί μία καθολική πρακτική.

Αυτό το Τάγμα που έχουμε την μεγάλη τιμή να εκπροσωπούμε εδώ στο Μεξικό, είναι το πιο ισχυρό Τάγμα όλης της Ανατολικής παράδοσης. Περιλαμβάνει 201 μέλη, το μεγαλύτερο κλιμάκιο φτιάχτηκε από 72 Βραχμάνους. Ο μεγάλος Αντιβασιλέας του προαναφερομένου Τάγματος, είναι ο μεγάλος Γκουρού Bagavan Aclaiva. Tο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ είναι μια αυθεντική τράπεζα φύλαξης του μεγαλοπρεπούς θησαυρού της Aryavarta. Αυτός ο θησαυρός είναι το Αρκάνο A.Z.F.

ΑΣΚΗΣΗ

Αμέσως πριν πάτε για ύπνο, συγκεντρώστε την σκέψη σας στο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ και στο Άγιο Οχτώ, καλώντας τον Δάσκαλο Bagavan Aclaiva. Θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε με το αστρικό σώμα. Κάποιο βράδυ θα μας καλέσουν στο Κτίσμα του Θιβέτ και στο Ναό των Ιμαλάϊων να παραδοθούμε σε επτά δοκιμασίες. Όταν κάποιος καλείται, τραβιέται από το πόδι ώστε να παρουσιαστεί σε όρθια θέση.

Πρέπει να έχει ανδρεία, γιατί θα υποστεί πολύ σκληρές δοκιμασίες. Θα αποκεφαλιστούμε και θα τρυπηθούμε στην καρδιά με ένα σπαθί. Πρέπει να έχουμε ανδρεία, επιθυμία και πίστη, αυτός που τα έχει θα θριαμβέψει. Το Ιερό Τάγμα του Θιβέτ είναι πολύ απαιτητικό, εδώ θα βρούμε του αληθινούς Εφημέριους της ανθρωπότητας.

Η Φωτιά του Πυριφλεγέθωνος και το Νερό του Αχέροντα τέμνονται στην Ένατη Σφαίρα, το σεξ, δημιουργώντας το σύμβολο του Απείρου. Κάποιος πρέπει να δουλεύει με το Νερό και την Φωτιά, από όπου κατάγονται τα θηρία, οι άνθρωποι και οι Θεοί. Αυτός που θέλει να ανέβει, πρέπει πρώτα να κατέβει, αυτό είναι κάτι τρομερό, αυτή είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία, σχεδόν όλοι αποτυγχάνουν.

Τα πάντα στην ζωή, έχουν ένα τίμημα, τίποτα δεν μας δόθηκε σαν δώρο. Το τίμημα της Αυτοπραγμάτωσης είναι η ζωή μας. Κάποιος πρέπει να έχει ανδρεία και ίσως τότε γίνει δεκτός στο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ.

Ο οργανισμός μας έχει την ίδια σύνθεση με την Γη. Πρέπει να δουλέψουμε και να καταδυθούμε στους δικούς μας κολασμένους κόσμους.

Κάποιος πρέπει να δουλεύει με το σεξ, αυτή είναι η Κυβική Πέτρα του Jesod.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2

Η ΙΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Στα Νερά της Ζωής φαίνονται οι δύο κολώνες του Ναού της Ίσιδας. Η άσπρη (Γιακίν) και η μαύρη (Μπόαθ). Κάθε μία έχει τέσσερα επίπεδα που υποδεικνύουν τα Τέσσερα Σώματα της Αμαρτίας. Φυσικό, Ζωτικό, Αστρικό και Διανοητικό. Επάνω, ένας θηλυκός Δάσκαλος φαίνεται να κάθεται ανάμεσα σε δύο μεγαλύτερες κολόνες. Βρίσκεται μέσα στον ναό και μας αντικρίζει, για αυτόν τον λόγο οι κολόνες είναι ανεστραμμένες. Το γεγονός ότι είναι καθιστή, μας υποδεικνύει την παθητική της όψη. Στο Αρκάνο νούμερο 1 ο Μάγος στέκεται. Η ενεργητική όψη. Μας δείχνει το αριστερό της προφίλ, την αρνητική της πλευρά.

Στον μηρό της υπάρχει ένα μισάνοιχτο βιβλίο, που επιμέρους το καλύπτει με το σάλι της. Αυτό μας μαρτυρά ότι είναι Σοφή, ότι διδάσκει την Καμπάλα. Πάνω από το στέρνο της βρίσκεται ο Σταυρός ΑΝΚ, το σύμβολο της ζωής, το θεμέλιο, η Αφροδίτη, ο Σταυρός ΤΑΟ. O σταυρός πάνω στο γυμνό της στήθος υποδηλώνει ότι το προϊόν της, το Γάλα, είναι οι Αρετές.

Το φίδι πάνω από το φρύδι της υποδεικνύει Εξουσία, ότι έχει εξυψωθεί.

Πάνω από το κεφάλι της είναι τα κέρατα του Ιερού Ταύρου Άπις, συζύγου της Θεϊκής Αγελάδας. Εσωτερικά τα κέρατα συμβολίζουν τον Πατέρα και επιφανειακά το ψυχολογικό ΕΓΩ (τα ελαττώματά μας). Επίσης βρίσκουμε το έμβλημα του Μικρού Μοσχαριού ή Κάβιρος. O κύκλος είναι το Φίδι που δαγκώνει την ουρά του, αντιπροσωπεύοντας την Κοσμική Μητέρα, την Ιερή Αγελάδα. Το πέπλο που καλύπτει το πρόσωπο της είναι το πέπλο της Ίσιδας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY AΡΚΑΝΟ

Το Αρκάνο νούμερο 2 είναι η Ιέρεια, η Απόκρυφη Γνώση. Στην περιοχή του Πνεύματος, το Ένα είναι ο Πατέρας ο οποίος είναι στο Απόκρυφο, το Δύο είναι η Θεϊκή Μητέρα, που είναι το Ξεδίπλωμα του Πατέρα.

Το ιερό βιβλίο των Μάγια, Popol Vou, βεβαιώνει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο πρώτα από πηλό και μετά από ξύλο (Ατλαντική Φυλή), αλλά αυτό είναι που ξέχασαν οι Πατέρες και οι Μητέρες τους, ξέχασαν την Καρδιά του Παραδείσου.

Μετά ήρθε ο μεγάλος κατακλυσμός και όλα αφανίστηκαν. Βρήκαν καταφύγιο μέσα σε σπηλιές, αλλά και αυτές κατέρρευσαν (αυτή είναι μία παραπομπή στην βύθιση της Ατλαντίδος). Καθένας από εμάς έχει τον Πατέρα και την Μητέρα του, που είναι πολύ ιεροί.

Στον Πατέρα και την Μητέρα Κουνταλίνι βλέπουμε τις δύο κολώνες Γιακίν και Μπόαθ. Αυτές στηρίζουν τον Ναό.

Το Εβραϊκό γράμμα Beth εκφράζει την διαρχία των δύο κιόνων του Ναού. Η Γιακίν είναι η δεξιά κολώνα, είναι λευκή, ο άντρας, η αρσενική αρχή και η Μπόαθ, η αριστερή μαύρη κολώνα, η γυναίκα, η θηλυκή αρχή. Μεταξύ των δύο κιόνων Γιακίν και Μπόαθ είναι το μεγάλο Αρκάνο. Είναι σαφές αυτό που πολλοί μασόνοι αδελφοί δεν καταλαβαίνουν. Η Κυβική Πέτρα σε ακατέργαστη μορφή είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις δύο κολώνες και αν δουλευτεί μία φορά γίνεται η Κυβική Πέτρα του Jesod. Αυτό δεν είναι άλλο από το σεξ, το Σεφιρώθ Jesod. Κάποιος πρέπει να γνωρίζει το Αρκάνο, Maithuna, που αντιπροσωπεύεται από την Σμίλη της Εξυπνάδας και την Σφύρα της Θέλησης.

Οι ανείπωτες λέξεις της Θεάς Neith σκαλίστηκαν με χρυσά γράμματα πάνω στους λαμπρούς τοίχους του Ναού Της Σοφίας: «Εγώ είμαι αυτή που ήταν, είναι και θα είναι και κανένας θνητός δεν σήκωσε το πέπλο μου».

Το πέπλο συμβολίζει ότι τα μυστικά της Μητέρας Φύσης είναι κρυμμένα από τους βέβηλους και μόνο ο Μυημένος, έπειτα από συνεχείς εξαγνισμούς και διαλογισμούς είναι αυτός που μπορεί να τα φέρει πίσω.

Πρέπει να έχεις ανδρεία και να σηκώσεις το πέπλο της Ίσιδος, το γνωστικό μας ρητό είναι Θέληση.

Το νούμερο 1, ο Πατέρας ο οποίος είναι Απόκρυφος, είναι η Αιώνια Αρσενική Αρχή, είναι ο ίδιος Brahma, δεν έχει μορφή, είναι απρόσωπος, απερίγραπτος. Μπορούμε να τον συμβολίσουμε με τον Ήλιο.

Το νούμερο 2, η Θεϊκή Μητέρα, είναι η Αιώνια Θηλυκή Αρχή η οποία συμβολίζεται από το Φεγγάρι. Ο Brahma δεν έχει μορφή, αλλά είναι ο κυβερνήτης του σύμπαντος, είναι ο Ishvara, η Αιώνια Αρσενική Αρχή, η Καθολική Αρχή Της Ζωής.

Η Καθολική Αρχή Της Ζωής ξεχειλίζει μέσα στην Αιώνια Θηλυκή Καθολική Αρχή, η οποία είναι ο Μεγάλος Πραλάγια του Σύμπαντος, του Κόσμου, η γόνιμη μήτρα, από όπου όλα γεννιούνται και εκεί που όλα γυρίζουν.

Η Κοσμική Μητέρα μέσα στο ανθρώπινο όν παίρνει την μορφή του φιδιού. Υπάρχουν δύο φίδια: το Φίδι του Πειρασμού της Εδέμ, της Θεάς Κάλι, του αποτρόπαιου οργάνου Kundartiguador, και το Μπρούτζινο Φίδι που θεράπευσε τους Ισραηλίτες στην έρημο, το Φίδι Κουνταλίνι. Αυτές είναι οι δύο Θηλυκές Αρχές του Σύμπαντος, η Παρθένος και η Πόρνη. Η Θεϊκή Μητέρα ή Λευκό Φεγγάρι και το Μαύρο Φεγγάρι που παραπέμπει στις Αstarot, Κάλι, με την ζοφερή εμφάνιση.

Το Αρκάνο νούμερο 2 είναι η Ιέρεια. Στον αποκρυφισμό λέγεται ότι είναι η Διπλή Εκδήλωση Της Μοναδικότητας. Η Ενότητα ξεδιπλώνει την γενναιόδωρη αρχή στην δεκτική και γόνιμη θηλυκότητα σε όλη την φύση. Ξεκάθαρα, το νούμερο 2 υπάρχει μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό είναι συνδεδεμένο με το νούμερο 1, την Θέληση και το νούμερο 2, την Φαντασία.

Πρέπει κάποιος να ξεχωρίζει την σκόπιμη φαντασία από την μηχανική φαντασία. Προφανώς η μηχανική φαντασία είναι ίδια με την ψευδαίσθηση. Το κλειδί της δύναμης βρίσκεται στην Ένωση της Θέλησης και της Φαντασίας σε Δονούμενη Αρμονία.

Υπάρχει ένα κλειδί για να ταξιδέψει κάποιος με το αστρικό σώμα, που είναι πολύ γρήγορο. Κατά το ξύπνημα από ένα κανονικό ύπνο, κλείνεις τα μάτια χωρίς να κινηθείς και με τα μάτια κλειστά φαντάζεσαι ένα τόπο (αλλά μην φαντάζεσαι ότι το φαντάζεσαι). Πρέπει να το μεταφράζεις σαν να είναι αλήθεια. Αν νοιώθεις εντελώς σίγουρος ότι βρίσκεσαι σε αυτό το μέρος, τότε η Φαντασία και η Θέληση έχουν όντως ενωθεί και είναι λογικό ότι η Ένωση έχει επιτευχθεί, το αποτέλεσμα θα είναι ο Θρίαμβος. Βάλε την Φαντασία σου να παίξει, κάνε με πίστη ένα περίπατο στο μέρος που έχεις φανταστεί.

Αν κάποιος κάνει αυτή την πρακτική και κατορθώσει την αλληλεπίδραση της Θέλησης και της Φαντασίας (που είναι θηλυκή), χωρίς να κινηθεί στο κρεβάτι, διατηρώντας τον ύπνο και να φαντάζεται τον τόπο, βάζοντας σε δραστηριότητα την Θέληση, και σηκωθεί από το κρεβάτι με αποφασιστικότητα, μπορεί να πάει όπου θελήσει. Μια φορά βρέθηκα σε μία ζούγκλα κι ενώ διέσχιζα ένα μονοπάτι, μου είπαν για ένα βουνό. Επειδή το μέρος ήταν επικίνδυνο πήγα να το εξερευνήσω στο Αστρικό επίπεδο. Φαντάστηκα το βουνό, είδα ομίχλη, ίχνη από βήματα και μία ομάδα μύστες. Μόλις εισήλθα στο μέρος μου έδωσαν μια κουταλιά μέλι, την τροφή της Λευκής Αδελφότητας, και το Ψωμί της Σοφίας. Μετά μου είπαν ότι έπρεπε να προκαλέσω κένωση με λάδι κάστορα και να καθαρίσω το στομάχι μου. Την επόμενη μέρα βγήκα έξω από το σώμα αφού το στομάχι μου είχε καθαριστεί. Είδα τα αστέρια, και έκανα πρακτική με την ρούνα MAN: οι μύστες με διέταξαν να κατέβω στους κόσμους της κόλασης. Εισήλθα σε μία περιοχή με βαθύ σκοτάδι και μου επιτέθηκαν τρομαχτικά τέρατα. Ήταν τα Ψυχολογικά ΕΓΩ μου. Έπρεπε να περάσω μέσα από πόρτες που με δυσκολία μπορούσα να χωρέσω, από στενά μονοπάτια, και από εδώ βγήκα έξω μέσω ενός νεκροταφείου. Όλα όσα είναι του ΕΓΩ, είναι θάνατος και συμφορά. Είναι σατανικά. Κάποιος πρέπει να δουλεύει πολύ σκληρά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Στο κέντρο υπάρχει μία γυναίκα που έχει για στέμμα δώδεκα αστέρια (1 + 2 = 3), που αντιπροσωπεύουν τα 12 σύμβολα του ζωδιακού κύκλου, τις 12 πόρτες της Ιερής Πόλης, τα 12 Κλειδιά του Βασιλικού Βαλεντίνου, τους 12 κόσμους του Ηλιακού Συστήματος του Ορς. Πάνω στο κεφάλι της υπάρχει ένα σκεύος, και από αυτό ανεβαίνει ένα Φίδι, σύμβολο Εξουσίας που δηλώνει ότι είναι ανυψωμένη. Στο δεξί της χέρι κρατά την Ράβδο της Δύναμης και με το αριστερό φτάνει το περιστέρι που αντιπροσωπεύει το Άγιο Πνεύμα. Το ένδυμά της είναι Ηλιακό, όλο αυτό δηλώνει ότι είναι Χριστική ψυχή, προϊόν των Αρκάνα νούμερο 1 και 2. Κάθεται επάνω στην τέλεια δουλεμένη τώρα Κυβική Πέτρα.

Το Φεγγάρι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της, στα νερά της ζωής, δηλώνοντας ότι κάποιος πρέπει να το ποδοπατήσει με σκοπό να το μετατρέψει σε Ήλιο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY AΡΚΑΝΟ

Το νούμερο 3 είναι η Αυτοκράτειρα, το Θεϊκό Φως, το φως από μόνο του, η Θεϊκή μητέρα. Αναφέρεται στο εδάφιο της Γένεσις που λέει: «Και ο Θεός είπε: Γενηθήτω φως: και εγένετο φως» (Γένεσις 1.3) από την πρώτη μέρα της Δημιουργίας.

Επίσης είναι ο αριθμός του Τρίτου Λόγου, ο οποίος κυριαρχεί σε κάθε μορφή της δημιουργίας. Είναι ο ρυθμός του Δημιουργού.

Η Ουράνια Μητέρα στην υλική Σφαίρα γνωστοποιεί την υλική παραγωγή ενώ στην Πνευματική σφαίρα εννοεί την πνευματική παραγωγή.

Αν κάποιος το αναλύσει βαθύτερα ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα άποψη. Το νούμερο 1 είναι ο Πατέρας ο οποίος είναι Απόκρυφος, η Μονάδα και από εδώ γεννιέται η Αγία Μητέρα Κουνταλίνι, γεννιέται η Δυάδα. Αυτή ξετυλίγει στην συνέχεια το νούμερο 3 που είναι ο Πατέρας, η Μητέρα και ο Υιός, που είναι το Θεϊκό και Αθάνατό Πνεύμα σε κάθε ζωντανό πλάσμα. Οι τρεις, ο Όσιρις (ο Πατέρας), η Ίσιδα (η Μητέρα) και ο Ώρος (ο Υιός) δημιουργούν αυτό που το ιερό βιβλίο των Μάγια, Popol Vou αποκαλεί Καρδιά του Παραδείσου. Ο Υιός ξετυλίγει στην συνέχεια την Πνευματική Ψυχή που ο καθένας κουβαλάει μέσα του.

To Ζοχάρ, το παλαιότερο εβραϊκό βιβλίο και βάση της Καμπάλα και η Παλαιά Διαθήκη επιμένουν επάνω στα τρία βασικά στοιχεία, τα οποία περικλείουν τον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία είναι:

Shin: που σημαίνει Φωτιά στην Καμπάλα

Mem: που σημαίνει Νερό

Aleph:που σημαίνει Αέρας

Αυτά τα τρία αρχικά στοιχεία είναι η τέλεια σύνθεση όλων αυτών, των τεσσάρων φανερών στοιχείων.

Το Φίδι ή Σωτήριος Λόγος, εμπνέει τον άνθρωπο να μπορεί να αναγνωρίσει την ταυτότητά του με τον Λόγο έτσι ώστε να γυρίσει στην δική του Ουσία που είναι αυτός ο Λόγος.

Η μαγική δύναμη του τριγώνου των αρχικών στοιχείων συνοψίζεται στο ισχυρό μάντραμ Ι.Α.Ο.

Ι, Ιgnis: Φωτιά

Α, Aqua: Nερό

Ο, Origo: Αρχή, Αέρας.

Αυτό το μάντραμ πρέπει να είναι πάντα μέρος των Μυστηριακών Σχολείων.

Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι η εσωτερική διδασκαλία του Αγίου Τρία. Το Ι.Α.Ο. είναι το βασικό μάντραμ της Maithuna και πρέπει να δονείται μέσα στην Ένατη Σφαίρα. Αυτός που θέλει να ανυψώσει την ψυχή του κόσμου κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης πρέπει να δουλέψει με το Θειάφι (Φωτιά), με τον Υδράργυρο (Νερό) και με το Αλάτι (Φιλοσοφική Γη).

Υπάρχουν τα τρία στοιχεία, οι τρεις αρχές για να δουλέψουμε το Πύρινο Καμίνι του Ηφαίστου.

Στο χειρόγραφο του Βασιλικού Βαλεντίνου Αζώθ, βρίσκεται το μυστικό της Μεγάλης Εργασίας. Τα δώδεκα μυστικά κλειδιά είναι η σεξουαλική ενέργεια του Λόγου όταν το Τριαντάφυλλο του Πνεύματος ανθίζει πάνω από τον σταυρό του κορμιού μας.

Τα τρία κύρια στοιχεία είναι τα τρία Εβραϊκά γράμματα που αντιστοιχούν στα τρία κύρια στοιχεία μέσα στην Μεγάλη Εργασία της φύσης. Με αυτόν τον τρόπο παράγουμε ζωντανό χρυσάφι. Αυτός που δεν φτιάχνει Πνευματικό Χρυσάφι δεν είναι εσωτεριστής. Κατεβαίνει κάποιος στην Ένατη Σφαίρα και το κατασκευάζει στο Πύρινο Καμίνι του Ηφαίστου.

Οι Καμπαλιστές - Αλχημιστές πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν Θειάφι, Υδράργυρο και Αλάτι.

Χρησιμοποιώντας Θειάφι μέσα στα παπούτσια οι προνύμφες του Αστρικού Σώματος και των Incubos και Subcubos οι οποίες διαμορφώνονται μέσω των ερωτικών φαντασιώσεων καταστρέφονται. Είναι διαφανείς σαν τον αέρα και απορροφούν την ζωτικότητα του Είναι. Στα σινεμά, κακοήθεις κρύπτες της Μαύρης Μαγείας, στα οποία προβάλουν αρρωστημένες ταινίες, προσκολλιούνται σε εμάς, και πρέπει κάποιος να χρησιμοποιήσει θειάφι στα παπούτσια του, ώστε οι προνύμφες να καταστραφούν. Καίγοντας θειάφι σε κομμάτια καρμπόν, αποσυνθέτεις την βλαβερή σκέψη και οι προνύμφες μέσα σε ένα δωμάτιο καταστρέφονται. Στον πυθμένα ενός χάλκινου δοχείου γεμισμένο με νερό (δεν πρέπει να είναι λεκάνη ή πιάτο), ο υδράργυρός βοηθά να ετοιμαστεί Εξαγνισμένο Νερό, τοποθετώντας υδράργυρο και έναν καθρέφτη. Αυτό χρησιμοποιείται για να αφυπνιστεί η διόραση. Οι προφητείες του Νοστράδαμου έγιναν με χαλκό και υδράργυρο.

Το Αλάτι έχει τις αρετές του. Σε ένα δοχείο που περιέχει μίγμα από αλάτι και αλκοόλ, μπορεί κάποιος να ανάψει μια φωτιά, για να επικαλεστεί τους Δασκάλους της Ιατρικής, Αδοναΐ, Ιπποκράτη, Γκάλεν και Παράκελσο, όταν χρειάζεται θεραπεία ένας άρρωστος.

Η τριάδα, το νούμερο τρία είναι πολύ σημαντική. Είναι ο Λόγος, Πληρότητα, Γόνιμη Φύση, Η Γένεση των Τριών Κόσμων.

Το Αρκάνο 3 της Καμπάλα είναι η γυναίκα ντυμένη με τον Ήλιο και το Φεγγάρι στα πόδια της, και στεφανωμένη με δώδεκα αστέρια. Το σύμβολο της Βασίλισσας του Παραδείσου είναι η Αυτοκράτειρα του Ταρώ, μια μυστηριώδης στεφανωμένη γυναίκα, καθισμένη, με το Σκήπτρο του Νόμου το οποίο έχει πάνω στο άκρο του την Υδρόγειο Σφαίρα. Αυτή είναι η Ουράνια Αφροδίτη των Ελλήνων, η Χριστική Ψυχή, η Ουράνια Μητέρα.

Η Θεϊκή Μητέρα, το Αρκάνο νούμερο 3, είναι η Προσωπική Μητέρα του καθενός μας, είναι η Μητέρα του Είναι μας, η οποία πρέπει να καταπατήσει το Φεγγάρι, το σεληνιακό ΕΓΩ, έτσι ώστε τα 12 Αστέρια, οι 12 Δυνάμεις, να λάμψουν αστραφτερά πάνω στο μέτωπό της.

Οι 3 Θεμελιώδεις Δυνάμεις οι οποίες έρχονται από ψηλά, από τον Πατέρα και υπάρχουν σε όλη την δημιουργία είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουν:

Θετική Δύναμη.

Αρνητική Δύναμη.

Ουδέτερη Δύναμη.

Ο Άντρας είναι το Αρκάνο νούμερο 1 του Ταρώ, η Θετική Δύναμη. Η Γυναίκα είναι το Αρκάνο νούμερο 2, η Αρνητική Δύναμη και η Χριστική Ψυχή είναι το αποτέλεσμα της σεξουαλικής ένωσης αυτών των δύο. Το μυστικό είναι το Αρκάνο Α.Z.F. το οποίο μεταμορφώνει το Φεγγάρι σε Ήλιο και αντιπροσωπεύει τις τρεις όψεις: Θετικό, Αρνητικό, Ουδέτερο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Από το μέτωπο του Αυτοκράτορα προβάλει το Φίδι, σύμβολο της Κυριαρχίας. Το στέμμα διαμορφώνεται από μία ασπίδα –την Thermuthis– ανήκει στην Ίσιδα, την Προσωπική μας Θεϊκή Μητέρα Γκουνταλίνη. Πάνω στο κεφάλι του υπάρχει ένα καπέλο με 4 άκρα, 4 γωνίες που αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία, τα 4 Ευαγγέλια, τα 4 Vedas κλπ.

Επίσης, το καπέλο αντιπροσωπεύει το δοχείο, τα σεξουαλικά όργανα, τον φούρνο, τo Muladhara Chakra, την σπονδυλική στήλη και τον αποστακτήρα. Στο δεξί του χέρι βαστάει την Ράβδο της Δύναμης. Είναι καθισμένος πάνω στην τέλεια επεξεργασμένη Κυβική πέτρα, ένα προϊόν του προηγούμενου αρκάνο. Στο εσωτερικό της πέτρας βρίσκεται η γάτα, η φωτιά. Στα ύδατα της ζωής βρίσκεται η Ράβδος της Δύναμης, η σπονδυλική στήλη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY AΡΚΑΝΟ

Ο Σταυρός έχει 4 άκρα. Ο Σταυρός της Μύησης είναι φαλλικός. Η εισαγωγή του κάθετου φαλλού στο θηλυκό Ecteis σχηματίζει τον Σταυρό. Είναι ο Σταυρός της Μύησης τον οποίο πρέπει να κουβαλήσουμε στους ώμους μας.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι με τα 4 άκρα του συμβολίζει τα 4 βασικά σημεία της Γης (Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση), τις 4 εποχές (χρυσή, ασημένια, χάλκινη και σιδηρά), τις 4 εποχές του χρόνου, τις 4 φάσεις της Σελήνης, τους 4 δρόμους (επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη και θρησκεία). Μιλώντας για τους 4 δρόμους πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πραγματικότητα είναι μόνο ένας. Αυτός είναι ο ευθύς και στενός Δρόμος της Κόψης του Ξυραφιού, ο δρόμος της Επανάστασης της Συνείδησης. Ο Σταυρός είναι ένα πολύ αρχαίο σύμβολο που έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχή όλων των θρησκειών, μεταξύ όλων των λαών και θα ήταν λάθος μας να το θεωρήσουμε ότι είναι το αποκλειστικό σύμβολο του ενός ή του άλλου θρησκευτικού δόγματος. Όταν οι Ισπανοί κατακτητές έφτασαν στην ιερή γη των Ατζέκων, βρήκαν τον Σταυρό πάνω στους βωμούς τους.

Το Σύμβολο του Σταυρού, το μεγαλοπρεπές μονόγραμμα του Κύριου μας Χριστού, ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα και το θαυματουργό κλειδί του Αγίου Πέτρου, είναι θαυμαστά αντίγραφα με όμοια αλχημιστική και καβαλιστική αξία. Συνεπώς είναι, το σύμβολο με το οποίο μπορούμε να διασφαλίσουμε την νίκη σε αυτούς που μοχθούν στην Μεγάλη Εργασία.

Ο σεξουαλικός Σταυρός, το ζωντανό σύμβολο της διασταύρωσης του Lingam-Yoni, έχει το σαφές και θαυμαστό σημάδι των 3 κλειδιών διατεθειμένα να θυσιάσουν τον Χριστό Ύλη, μια απεικόνιση των 3 εξαγνισμών από σίδερο και από φωτιά, όπου χωρίς αυτά ο Κύριός μας δεν θα ήταν σε θέση να επιτύχει την Ανάσταση.

Ο Σταυρός είναι ένα αρχαίο αλχημικό ιερογλυφικό, υψικάμινος (τριγμός), όπου στα Γαλλικά πρωτύτερα ήταν cruzel, υψικάμινος, croiset. Στα Λατινικά crucibulum (υψικάμινος), είχε σαν ρίζα του crux, cruxis, cross (σταυρός). Όλο αυτό σαφώς μας προκαλεί να συλλογιστούμε.

Η πρώτη ύλη της Μεγάλης Εργασίας υποφέρει μέσα στην υψικάμινο, με ατελείωτη υπομονή το πάθος του Κυρίου. Μέσα στην Ερωτική Υψικάμινο της σεξουαλικής αλχημείας το ΕΓΩ πεθαίνει και μέσα από τις στάχτες του ίδιου του εαυτού αναγεννιέται το Πουλί Φοίνικας: INRI, «In Necis Renascor Integer», «Στον θάνατο αναγεννιέμαι αγνός και άθικτος».

Η τοποθέτηση του κάθετου φαλλού μέσα στην οριζόντια μήτρα δημιουργεί έναν Σταυρό. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το επιβεβαιώσει ο καθένας.

Εάν συλλογιστούμε πολύ σοβαρά την στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ του S και του TAU, Σταυρός ή Τ, φτάνουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι μόνο μέσω της διασταύρωσης του LingamYoni (φαλλός–μήτρα), με την παντελή απαγόρευση του φυσιολογικού οργασμού, μπορούμε να ξυπνήσουμε την Κουνταλίνι, το Πύρινο Φίδι των Μαγικών μας Δυνάμεων.

Στην κατανόηση των πραγμάτων των Nahuatl και Maya η Ιερή Σβάστικα των Μεγάλων Μυστηρίων καθοριζόταν πάντα από τον σταυρό σε κίνηση, αυτό είναι το Nahui-ollin, Nahuatl, το ιερό σύμβολο της Κοσμικής Κίνησης. Οι δύο πιθανές κατευθύνσεις του Αγκυλωτού Σταυρού αντιπροσωπεύουν ξεκάθαρα τις αρσενικές και θηλυκές, θετικές και αρνητικές αρχές της φύσης. Δύο Σβάστικες, μία σε κάθε κατεύθυνση και η μία τέλεια τοποθετημένη πάνω στην άλλη σχηματίζει χωρίς αμφιβολία τον Ισχυρό Σταυρό, και από αυτή την άποψη αντιπροσωπεύει, την ερωτική συνένωση των δύο φύλλων.

Σύμφωνα με ένα θρύλο των Αζτέκων ήταν ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μία γυναίκα που ανακάλυψαν την φωτιά. Αυτό είναι δυνατό μόνο με τον Σταυρό σε κίνηση: INRIgnis Natura Renovatur Integra) «η Φωτιά Αναζωογονεί Αδιάκοπα την Φύση».

Επίσης ο Σταυρός φανερώνει τον Τετραγωνισμό του Κύκλου, το κλειδί της αδιάκοπης κίνησης. Αυτή η αδιάκοπη κίνηση είναι πιθανή μόνο μέσω της σεξουαλικής δύναμης του Τρίτου Λόγου. Αν η ενέργεια του Τρίτου Λόγου σταματούσε να ρέει στο σύμπαν, η αδιάκοπη κίνηση θα σταματούσε και θα υπήρχε κοσμική κατάρρευση. Ο Τρίτος Λόγος οργανώνει τον θεμελιώδη στροβιλισμό από όπου όλα γεννήθηκαν στο σύμπαν και το απειροελάχιστο ζενίθ του έσχατου ατόμου από οποιαδήποτε δημιουργία.

Με το Αρκάνο 4 του Ταρώ, το Είναι κουβαλάει πάνω στους ώμους του τον Σταυρό της Μύησης.

Αν κάνουμε την ακόλουθη καβαλιστική πρόσθεση του Αρκάνο 4: 1 + 2 + 3 + 4 = 10, ανακαλύπτουμε ότι 10, 1 + 0 = 1 η Μονάδα. Το Τετραγράμματον είναι το ίδιο με την Μονάδα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 5

Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Σε αυτήν την κάρτα βρίσκουμε τον Ιεράρχη να φορά την σιδερόπλεκτη αλυσιδωτή πανοπλία, υποβαστάζοντας στο δεξί του χέρι την Ράβδο της Δύναμης. Χρησιμοποιεί την μάσκα-τσακάλι μόνο όταν ιερουργεί, όταν διαχειρίζεται την Δικαιοσύνη. Συμβολίζει την Υπέρτατη Ευλάβεια και την Υπέρτατη Ασέβεια του Νόμου.

Στα ύδατα της ζωής βρίσκει κάποιος την Ζυγαριά της Δικαιοσύνης, ένδειξη ότι οι δραστηριότητες, δράσεις και αντιδράσεις του φυσικού σώματος είναι βασισμένα στην ενέργεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY AΡΚΑΝΟ

Το νούμερο 5 είναι μεγαλοπρεπές, ανώτερο, είναι το νούμερο της αυστηρότητας του Νόμου, είναι το νούμερο του Άρη και του πολέμου.

Το Αρκάνο νούμερο 5 του Ταρώ μας υποδεικνύει την Διδασκαλία, το Κάρμα και την Ερμηνεία. Συμβολίζει τον πέμπτο κύκλο, την πέμπτη φυλή, τον πέμπτο ήλιο, τα πέντε τάτβας, τα πέντε δάχτυλα, τα πέντε ευαγγέλια, τις πέντε αισθήσεις, τα πέντε κελιά του εγκεφάλου και της ωοθήκης, και τις πέντε όψεις της Θεϊκής Μητέρας.

Η κάρτα με το νούμερο 5 του Ταρώ είναι Μύηση, Εκδήλωση, Διδασκαλία, Καρμικός Νόμος, Φιλοσοφία, Επιστήμη, Τέχνη. Ζούμε στην εποχή του Σάμαελ, του πέμπτου από τους εφτά. Η επιστροφή στο Μεγάλο Φως έχει ξεκινήσει. Η ζωή έχει αρχίσει να κυλά από το εξωτερικό στο εσωτερικό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το δίλλημα «Να Είμαστε ή Να Μην Είμαστε». Πρέπει να ορίσουμε τους εαυτούς μας σαν αγγέλους ή δαίμονες, σαν αετούς ή ερπετά, να αντιμετωπίσουμε το πεπρωμένο μας.

Το Αρκάνο νούμερο 5 είναι ο Ιεροφάντης, ο Νόμος, η αυστηρότητα. Είναι η κατάφωτη Πεντάλφα, το Φλεγόμενο Άστρο, το σύμβολο της Θεϊκής παντοδυναμίας, είναι το ανείπωτο σύμβολο του Ρήματος που δημιουργεί σάρκα, το λαμπερό αστέρι των Σοφών Αντρών.

Ο άνθρωπος απεικονίζεται στην Πεντάλφα. Ο άνθρωπος ο μικρόκοσμος, ο οποίος με τα χέρια και τα πόδια σε έκταση είναι το Αστέρι με τις πέντε Κορυφές.

Η Πεντάλφα με τις δύο κορυφές προς τα επάνω αντιπροσωπεύει τον Σατανά και την χρησιμοποιούν στην μαύρη μαγεία για να επικαλεστούν τα σκοτάδια. Όταν η γωνία της κορυφής βρίσκεται στην ανώτατη θέση, αντιπροσωπεύει τον Εσωτερικό Χριστό κάθε ανθρώπου που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Συμβολίζει το θεϊκό, και την χρησιμοποιούν στην Λευκή Μαγεία για να επικαλεστούν θεϊκές υπάρξεις. Αν τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού με τα δύο πόδια να δείχνουν προς τα έξω, οι σκοτεινές οντότητες δεν θα εισέλθουν. Αντίθετα, η αναποδογυρισμένη Πεντάλφα, με τα πόδια προς τα πάνω, επιτρέπει να εισέλθει το σκοτάδι.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ

Στην ψηλότερη γωνία της Πεντάλφα βρίσκουμε τα μάτια του Πνεύματος και το σημάδι του Δία, Ιερός Πατέρας των Θεών. Πάνω στα χέρια βρίσκεται το σημάδι του Άρη, το σύμβολο της δύναμης. Πάνω στα πόδια υπάρχει το σημάδι του Κρόνου, το σύμβολο της Μαγείας. Στο κέντρο βρίσκεται το σύμβολο της απόκρυφης φιλοσοφίας, το Κηρύκειο του Ερμή και το σημάδι της Αφροδίτης. Το Κηρύκειο του Ερμή αντιπροσωπεύει την Σπονδυλική Στήλη. Τα δύο φτερά σημαίνουν την ανύψωση της Ιερής Φωτιάς μέσω της σπονδυλικής στήλης, ανοίγοντας κατά συνέπειαν τις 7 Εκκλησίες της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη (τα 7 τσάκρας), μέσω της επιστημονικής αγνότητας.

Το δισκοπότηρο, σύμβολο του θηλυκού Yoni, αντιπροσωπεύει τον κρυστάλλινο νου, περιέχει το κρασί του φωτός το οποίο ανεβαίνει στον εγκέφαλο. Το σπαθί είναι ο αρσενικός φαλλός. Βρίσκουμε επίσης το κλειδί και την πεντάλφα του Σολομώντα.

Το TETRAGRAMMATON είναι ένα μάντραμ απέραντης ιερατικής δύναμης.

Σύμφωνα με τα ανώτερα μαθηματικά, Άπειρο + Άπειρο = Πεντάλφα.

8 + 8 = 5

Οι μαθητές μπορούν να κατασκευάσουν ένα Ήλεκτρον για να προστατευθούν από το σκοτάδι. Στον αποκρυφισμό, η Πεντάλφα φτιαγμένη με τα 7 μέταλλα των 7 πλανητών ονομάζεται ήλεκτρο.

Ασήμι – Φεγγάρι

Υδράργυρος – Ερμής

Χαλκός – Αφροδίτη

Χρυσός – Ήλιος

Σίδηρος – Άρης

Κασσίτερος – Δίας

Μόλυβδος – Κρόνος

Κάποιος φτιάχνει την Πεντάλφα και την καθαγιάζει με τα 4 στοιχεία: Φωτιά, Αέρα, Γη και Νερό, την αρωματίζει με 5 αρώματα: Λιβάνι, Μύρο, Αλόη, Θειάφι και Καμφορά.

Αυτά τα 5 υλικά εξυπηρετούν στην καθαγίαση της Πεντάλφα. Τα πρώτα 3 για να επικαλεστεί το Λευκό, το θειάφι για να απωθήσει τις σκοτεινές οντότητες και την καμφορά για να αρωματίσουμε και να προσελκύσουμε την επιτυχία. Πρέπει κάποιος να μάθει να χειρίζεται αυτά τα υλικά. Τα 4 γράμματα Iod, He, Vau, He πρέπει να είναι τοποθετημένα πάνω στην Πεντάλφα η οποία πρέπει να φορεθεί στο λαιμό, δίνοντάς μας κατά συνέπειαν εξαιρετική προστασία.

Κατά την διάρκεια του καθαγιασμού κάποιος φυσά 5 ανάσες, το Χριστικό Αληθινό Είναι του Εσωτερικού Κυρίου εμφανίζεται για την καθαγίαση της Πεντάλφα και επικαλούνται οι 5 Αρχάγγελοι, Γαβριήλ, Ραφαήλ, Σαμαέλ, Αναέλ, και Οριφιήλ.

Εάν είμαστε σε θέση να ετοιμάσουμε μία μεταλλική Πεντάλφα και να την καθαγιάσουμε, τότε μπορούμε επίσης να καθαγιάσουμε τους εαυτούς μας με την ίδια ιεροτελεστία και αρώματα που χρησιμοποιήσαμε για την μεταλλική μας Πεντάλφα, γιατί ο άνθρωπος είναι το Αστέρι με τις 5 άκρες.

Όλοι αυτοί που αισθάνονται τους εαυτούς τους να είναι ακάθαρτοι από τις προνύμφες ή σε δυστυχία πρέπει να χρησιμοποιούν τα 5 αρώματα για να αρωματίσουν τους εαυτούς τους, αυτό είναι όρος στο Μονοπάτι της Τέλειας Αγνότητας που ακολουθούν. Στα Lumisials (Γνωστικές Εκκλησίες) η συνήθεια της κάθαρσης εκείνων των αδελφών που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους να είναι καλυμμένοι με τις προνύμφες πρέπει να επιβάλλεται. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι ψυχές τους και τα σώματα τους θα λάβουν τα οφέλη.

Στο Βιβλίο Των Νεκρών, κεφάλαιο LIX, ο νικητής Νu λέει: «Είμαι το Τσακάλι των Τσακαλιών, και λαμβάνω αέρα παρουσία του Θεού του Φωτός και τον μεταφέρω στα όρια του στερεώματος και στις παρυφές της Γης και στα σύνορα της έσχατης πτήσης του πουλιού Neveh. Κατά συνέπειαν ο αέρας μπορεί να χορηγηθεί σε αυτά τα νέα Θεϊκά Όντα».

Ο Ιεράρχης του Αρκάνο νούμερο 5, το Τσακάλι των Τσακαλιών είναι η κεφαλή των Αρχόντων του Πεπρωμένου.

Είναι ο Ανούβις, ο Θεός με κεφάλι Τσακαλιού.

Ο Ναός του Ανούβη είναι ο Ναός των Αρχόντων του Κάρμα. Ο Ανούβις ελέγχει τα βιβλία του Κάρμα στον κάτω κόσμο. Κάθε άνθρωπος έχει το βιβλίο απολογισμών του.

Αυτοί που μαθαίνουν να ελέγχουν το Κα (το αστρικό σώμα), μπορούν να επισκεφτούν τον ναό του Τσακαλιού των Τσακαλιών προκειμένου να συμβουλευτούν το βιβλίο τους και να διαχειριστούν τις συναλλαγές τους.

Επίσης μπορεί να ζητηθεί από τους Άρχοντες του Κάρμα πίστωση. Πρέπει να πληρωθεί όλη η πίστωση με εργασία πάνω στην Μεγάλη Δουλειά του Πατέρα, ή υποφέροντας το απερίγραπτο. Όταν ο Λόγος του Ηλιακού Συστήματος μου έδωσε τον χιτώνα και τον μανδύα του Ιεροφάντη των Μεγάλων Μυστηρίων μου είπε: «Είμαι εδώ για να σου πληρώσω αυτά τα οποία σου οφείλω για τις πράξεις τις οποίες έχεις διδαχθεί».

Αυτός που θέλει φως πρέπει να δώσει το φως προκειμένου να λάβει την ανταμοιβή του.

Το Τσακάλι των Τσακαλιών διευθύνει το φως στα όρια του στερεώματος, φθάνοντας ακόμη και στα σύνορα του πουλιού Νeveh, το τεράστιο Φίδι, ενός από τους 42 δικαστές του ΜΑΑΤ στο δικαστήριο. Αυτός ο σπουδαίος δικαστής είναι ο Λόγος του Ηλιακού Συστήματος. Το Τσακάλι των Τσακαλιών δουλεύει κάτω από τις εντολές αυτού του μεγάλου δικαστή.

Τα νεαρά θεϊκά όντα που εργάζονται με τον Ανούβη είναι οι Άρχοντες του Κάρμα.

Ο Αλχημιστής πρέπει να μάθει να χειρίζεται το ΚΑ προκειμένου να επισκεφτεί τον ναό του Τσακαλιού των Τσακαλιών και να βάλει τους λογαριασμούς του σε τάξη.

Στην εργασία μας με την Ευλογημένη Πέτρα είναι αναπόφευκτο να χειριστούμε συνειδητά τις συναλλαγές μας.

Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από την Δικαιοσύνη λόγω της ύπαρξης στο βάθος της συνειδητότητάς μας, του ΚΑΟΜ (Αστυνομία του Κάρμα) η οποία παίρνει μορφή κάθε φορά που καταγράφεται μία θετική ή αρνητική πράξη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 6

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Κάποιος βρίσκει τον μαθητή να στέκεται στα ύδατα της ζωής μπροστά από ένα τρίγωνο με την κορυφή του να δείχνει προς τα κάτω. Το αριστερό του χέρι διασταυρώνεται πάνω από το δεξί. Αυτό υποδηλώνει ότι ο μαθητής είναι πεσμένος, ότι αισθάνεται μεγαλύτερη έλξη προς την Μέδουσα (το ΕΓΩ) που βρίσκεται στα αριστερά του. Στα δεξιά του βρίσκεται ένας θηλυκός Δάσκαλος.

Αυτό το Αρκάνο λέγεται Αναποφασιστικότητα γιατί ο μαθητής δεν ξέρει ποιο από τα παραπάνω μονοπάτια να ακολουθήσει.

Στο ψηλότερο μέρος είναι καθισμένος ο Ιεράρχης του Νόμου με ένα τόξο που παίρνει την μορφή ενός τριγώνου με την κορυφή του να δείχνει προς τα πάνω. Σημαδεύει με το βέλος του το κεφάλι της Μέδουσας, διατηρώντας το αξίωμα: Η Μέδουσα πρέπει να αποκεφαλιστεί.

Κάθε φιγούρα παρουσιάζει διαφορετικό μονοπάτι στον νεόφυτο. Το αριστερό μονοπάτι και το δεξιό μονοπάτι. Το βέλος της Δικαιοσύνης δείχνει εναντίον του αριστερού μονοπατιού.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY AΡΚΑΝΟ

Το Αρκάνο έξι είναι ο Εραστής του Ταρώ, που δηλώνει την Πραγμάτωση. Το άνθρωπος βρίσκεται ανάμεσα στην κακία και την αρετή, την Παρθένα και την Πόρνη, την Ουράνια Αφροδίτη και την Μέδουσα. Κάποιος διαπιστώνει ότι πρέπει να διαλέξει το ένα ή το άλλο μονοπάτι.

Το Αρκάνο 6 είναι αλληλουχία, ισορροπία, τρυφερή ένωση του άντρα και της γυναίκας, φοβερή πάλη ανάμεσα στην αγάπη και τον πόθο. Εδώ βρίσκουμε τα μυστήρια του Lingam-Yoni, αυτά είναι η ένωση μεταξύ τους.

Το Αρκάνο νούμερο 6 είναι η πάλη μεταξύ των δύο τριάδων. Αυτή είναι η επιβεβαίωση του Εσωτερικού Χριστού και η υπέρτατη άρνηση στο Σατανά. Το Αρκάνο 6 είναι η πάλη μεταξύ του Πνεύματος και του Ζώου Τέρας. Το νούμερο 6 αντιπροσωπεύει την πάλη μεταξύ του Θεού και του Διάβολου. Αυτό το Αρκάνο εκφράζεται στην Σφραγίδα του Σολομώντα. Το επάνω τρίγωνο αντιπροσωπεύει το Kether, το Chochmah και το Binah, τον μεγαλόπρεπο Δράκο της Σοφίας (Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα). Το χαμηλότερο τρίγωνο αντιπροσωπεύει τους τρεις προδότες, οι οποίοι σχηματίζουν την αντίθεση της θεϊκής τριάδας. Είναι οι δαίμονες του πόθου, του νου και της κακής θέλησης. Από στιγμή σε στιγμή θα προδώσουν τον Εσωτερικό Χριστό και είναι οι βάσεις του ΕΓΩ (Ιούδας, Καϊάφας και Πιλάτος). Αυτό το χαμηλότερο τρίγωνο είναι ο Μαύρος Δράκος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 7

O ΘΡΙΑΜΒΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Σε αυτήν την κάρτα διακρίνονται δύο σφίγγες στα ύδατα της ζωής, μία μαύρη και μία άσπρη. Τραβούν ένα άρμα και αντιπροσωπεύουν τις αρσενικές και θηλυκές δυνάμεις. Ένας πολεμιστής, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον Ίντιμο, στέκεται στο άρμα του πολέμου, μέσα στην Κυβική Πέτρα (σεξ) και ανάμεσα στους 4 κολώνες που είναι η Επιστήμη, η Τέχνη, η Φιλοσοφία και η Θρησκεία, στις οποίες αναπτύσσεται. Οι 4 κολώνες αντιπροσωπεύουν επίσης τα 4 στοιχεία, υποδεικνύοντας ότι τα εξουσιάζει.

Στο δεξί του χέρι είναι το Φλεγόμενο Ξίφος και στο αριστερό η Ράβδος της Δύναμης. Ο θώρακας της πανοπλίας είναι η Θεϊκή Επιστήμη που μας καθιστά ισχυρούς. Ο πολεμιστής πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί την Ράβδο και το Ξίφος. Έτσι θα επιτύχει την μεγάλη νίκη.

Στο κεφάλι του είναι ένα καπέλο με 3 κορυφές, που αντιπροσωπεύει τις 3 θεμελιώδεις δυνάμεις. Στο ανώτερο μέρος εμφανίζεται ο Ρα, ο Κοσμικός Χριστός (τα φτερά).

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOY AΡΚΑΝΟ

Το Αρκάνο νούμερο 7 αντιπροσωπεύει τις 7 νότες της Λύρας του Ορφέα, τις 7 μουσικές νότες, τα 7 χρώματα του ηλιακού φάσματος, τους 7 πλανήτες, τις 7 κακίες που πρέπει να μετατρέψουμε σε 7 αρετές, τους 7 Αστρικούς Φύλακες Αγγέλους, τα 7 σώματα, τις 7 διαστάσεις, τις 7 βαθμίδες δύναμης της φωτιάς, τις 7 μυστικές λέξεις που ειπώθηκαν από τον Ηλιακό Λόγο (του Γολγοθά) κλπ.

Το Αρκάνο νούμερο 7 είναι το άρμα του πολέμου στο οποίο η Μονάδα έχει διαμορφωθεί προκειμένου να φανερωθεί σε αυτόν τον κόσμο, να δουλέψει με δύναμη στην σφαίρα της ζωής. Είναι η πραγματοποιημένη Μονάδα που διαμορφώνεται μέσω των 7 σωμάτων. Από μια άλλη άποψη το 7 είναι αγώνες, μάχες, δυσκολίες, αλλά είναι πάντα νικητής παρ’ όλες τις μάχες.

Ο Πατέρας ο οποίος είναι Απόκρυφος, δηλαδή η Θεϊκή Μονάδα, είναι αθάνατος, παντογνώστης, αλλά χωρίς Αυτοπραγμάτωση. Δεν έχει την ικανότητα να διοικεί την ύλη, δεν έχει κυριαρχία επάνω στα Στοιχεία. Φαίνεται απίστευτο ότι εμείς, τα τόσο κακόμοιρα σκουλήκια, πρέπει να κάνουμε τον Πατέρα ισχυρό, φαίνεται βλάσφημο, αλλά Αυτός πρέπει να φτάσει στην Αυτοπραγμάτωση.

Μία Μονάδα με Πραγμάτωση είναι ισχυρή, έχει εξουσία επάνω στην φωτιά, τον αέρα, το νερό και την γη.

Για αυτό στην Αιγυπτιακή Βίβλο των Νεκρών ο πιστός λέει στον Ώρο: «δυναμώνω τα πόδια και τα χέρια σου». Στην συνέχεια ο πιστός παρακαλεί Αυτόν να δυναμώσει τους τρεις του Εγκεφάλους (νοητικό, συγκινησιακό και κινητικό) γιατί ο Ώρος χρειάζεται τον πιστό με τρεις δυνατούς εγκεφάλους.

Πατέρας Μητέρα Υιος

ΠατέραςΔ

Άγιο Πνεύμα Υιος

Oσίρις 'Ισις Ώρος

Στην Αιγυπτιακή Θεογονία ο Πατέρας (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα) είναι ο Όσιρις ή Ρα, και ο Ρα είναι ο Λόγος με τις τρεις όψεις. Όταν μιλά για την Μονάδα αναφέρεται στον Όσιρι που είναι Αυτός που πρέπει να αποκτήσει Αυτοπραγμάτωση και στην συνέχεια να ξεδιπλωθεί σε Πατέρα, Μητέρα και Υιό. Ο Υιός ξεδιπλώνεται σε Ουσία, που είναι αυτή που μας καταπίνει, και έτσι η Μονάδα αυτοπραγματοποιείται.

ΟΥΣΙΑ à ΥΙΟΣ à ΜΗΤΕΡΑ à ΠΑΤΕΡΑΣ

Η Μονάδα, του καθενός μας, μας χρειάζεται και εμείς χρειαζόμαστε την Μονάδα.

Όταν μίλησα με την Μονάδα μου, αυτή μου είπε: «Σου δίνω Αυτοπραγμάτωση, ότι κάνω είναι για σένα».

Ας τοποθετηθούμε αλλιώς. Για ποιον λόγο ζούμε; Υπάρχει ένας σκοπός, η Μονάδα θέλει την Αυτοπραγμάτωση και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Στα ύδατα της ζωής αυτού του Αρκάνο φαίνεται το Φίδι να δαγκώνει την ουρά του, διαμορφώνοντας το σημάδι της Κοσμικής Μητέρας, το Άπειρο (0, μηδέν).

Κάποιος βλέπει μια γυναίκα γονατιστή πάνω σε έναν τύμβο με 3 σκαλιά τα οποία αντιπροσωπεύουν το Αρκάνο A.Z.F. (νερό + φωτιά = συνείδηση).

Στο αριστερό της χέρι η γυναίκα κρατά το Ξίφος της Δύναμης που δείχνει προς τα πάνω και με το άλλο της χέρι ισορροπεί την ζυγαριά, υποδεικνύοντας ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ του νου, της καρδιάς και του σεξ. Ο Ρα εμφανίζεται στο ψηλότερο μέρος της κάρτας (αυτό είναι το άλλο σύμβολο για τον Ρα εκτός των φτερών).

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOΥ AΡΚΑΝΟ

Το Αρκάνο νούμερο 8 είναι η Κρίση. Το 8 είναι το νούμερο του Ιώβ, των δοκιμασιών και της δυστυχίας. Το εσωτερικό νόημα αυτού αντιπροσωπεύεται από ένα ξίφος.

Το νούμερο 8 είναι ο αριθμός του Απείρου. Οι ζωτικές δυνάμεις της Φωτιάς του Φλεγέθωνος και τα Νερά του Αχέροντα κυκλοφορούν και πλέκονται στην Ένατη Σφαίρα μέσα στην καρδιά της Γης με την μορφή του 8. Το σημάδι του Απείρου σχηματίζεται επίσης μέσα στην σπονδυλική στήλη. Το σημάδι του Απείρου σημαίνει την δουλειά στην Ένατη Σφαίρα και αυτό υποδηλώνει το σεξ.

Το Αρκάνο νούμερο 8 είναι μία γυναίκα με ένα ξίφος στο χέρι της, απέναντι από την ζυγαριά της Κοσμικής Δικαιοσύνης. Πραγματικά μόνο αυτή μπορεί να παρουσιάσει το Ξίφος στον Μάγο. Χωρίς την γυναίκα κανένας Μάγος δεν είναι σε θέση να λάβει το Ξίφος. Υπάρχει η Εύα Αφροδίτη, η ενστικτώδης γυναίκα, Αφροδίτη Εύα η γυναίκα του σπιτιού. Υπάρχει η Ουράνια Αφροδίτη, η μυημένη γυναίκα στα Μεγάλα Μυστήρια. Και τελικά βεβαιώνουμε την ύπαρξη της Ουράνιας Αφροδίτης, της Γυναίκας Μύστη, που είναι η πλήρως πραγματοποιημένη γυναίκα.

Η γυναίκα του Αρκάνο νούμερο 8 του Ταρώ έχει την Ζυγαριά στο ένα χέρι και το Ξίφος στο άλλο. Είναι απαραίτητο να ισορροπηθούν οι δυνάμεις, είναι επείγον και απαραίτητο να εξαγνίσουμε απόλυτα τους εαυτούς μας και να εφαρμόζουμε το Αρκάνο A.Z.F. Τότε οι δυνάμεις του άντρα και της γυναίκας είναι ισορροπημένες στην αγάπη και την σοφία. Η θαυμαστή ανύψωση της δημιουργικής ενέργειας στον εγκέφαλο γίνεται πιθανή λόγω ενός συγκεκριμένου ζευγαριού νευρικών ινών οι οποίες, υπό μορφή 8, επεκτείνονται στα αριστερά και δεξιά της σπονδυλικής στήλης.

Στην Κινέζικη φιλοσοφία αυτό το ζευγάρι των ινών είναι γνωστό από τα κλασσικά ονόματα Yin και Yang, όντας το Ταο το Μονοπάτι του Μέσου Δρόμου, το Κανάλι του Νωτιαίου Μυελού, ο μυστικός δρόμος από όπου ανέρχεται το Φίδι.

Προφανώς το πρώτο των δύο αυτών καναλιών είναι σεληνιακής φύσης, ενώ το δεύτερο είναι Ηλιακού τύπου.

Όταν τα Σεληνιακά και Ηλιακά άτομα κάνουν επαφή με το Triveni κοντά στον κόκκυγα, το Πύρινο Φίδι των Μαγικών Δυνάμεων μας ξυπνά.

Το Φίδι που σχηματίζει την φιγούρα ενός κύκλου, στην Γνωστική Έκσταση της καταβρόχθισης της ουρά του, είναι μία εξαιρετική σύνθεση του καταπληκτικού μηνύματος του Δάσκαλου Κετζαλκοάτλ.

Σε κάθετη θέση είναι η ιδέα των Μάγια ή Ναχουάτλ της Θεϊκής Οχιάς που καταβροχθίζει την Ψυχή και το Πνεύμα του ανθρώπου, ή τελικά οι σεξουαλικές φλόγες που καταναλώνουν το ζωικό ΕΓΩ, εξολοθρεύοντάς το, μετατρέποντάς το σε στάχτες.

Το Φίδι είναι αναμφισβήτητα το εσωτερικό σύμβολο της σοφίας και της απόκρυφης γνώσης. Το φίδι έχει συνδεθεί από τους αρχαίους χρόνους με τον Θεό της Σοφίας.

Το Φίδι είναι το ιερό σύμβολο του Thot και όλων των άλλων Ιερών Θεών όπως του Ερμή, Σέραπη, Ιησού, Κετζαλκοάτλ, Βούδα, Τλαλόκ , Δάντη, Ζωροάστρη, Bochica κλπ.

Οποιοσδήποτε Μύστης της Παγκόσμιας Λευκής Αδελφότητας μπορεί να αντιπροσωπευτεί ακριβώς από το Μεγάλο Φίδι, το οποίο καταλαμβάνει προεξέχουσα θέση μεταξύ των συμβόλων των Θεών που εμφανίζονται επάνω στις μαύρες πέτρες των κτισμάτων της Βαβυλώνας.

Ο Ασκληπιός, ο Πλούτωνας, ο Εσμείμ, ο Κνεφ, είναι όλοι, σύμφωνα με τον Dupuis, θεότητες με ιδιότητες του φιδιού. Είναι όλοι θεραπευτές, δότες πνευματικής και φυσικής υγείας και φώτισης.

Οι Βραχμάνοι πήραν την κοσμογονία τους, την επιστήμη και τις πολιτιστικές τους τέχνες από τους φημισμένους Naga-Maya οι οποίοι αργότερα ονομάστηκαν Davanas. Οι Naga και οι Βραχμάνοι χρησιμοποιούσαν το ιερό σύμβολο του Φτερωτού Φιδιού, ενός αναμφισβήτητα Μεξικανικού εμβλήματος και εμβλήματος των Μάγια. Οι Ουπανισάντ περιέχουν μια πραγματεία πάνω στην Επιστήμη των Φιδιών ή, κάτι που είναι το ίδιο, την Επιστήμη της απόκρυφης γνώσης.

Οι Nagas (Φίδια) του εσωτερικού Βουδισμού είναι Πραγματικοί Άνθρωποι, τέλειοι, με Αυτοπραγμάτωση, με προσόν την απόκρυφη γνώση τους και και προστατεύουν τον νόμο του Βούδα, και με την βοήθειά του ερμηνεύουν σωστά το μεταφυσικό του δόγμα.

Ο Μεγάλος Καβίρ Ιησούς της Ναζαρέτ δεν θα συμβούλευε ποτέ τους μαθητές του ότι θα έπρεπε να ήταν σοφοί σαν το Φίδι αν αυτό είχε γίνει διαβολικό σύμβολο. Θα ήταν καλό να θυμηθούμε τους Οφίτες, τους Γνωστικούς Αιγύπτιους σοφούς της «Αδελφότητας του Φιδιού». Στις τελετές τους δεν θα είχαν κάνει ποτέ ένα ζωντανό φίδι αντικείμενο λατρείας, που είναι το έμβλημα της Σοφίας, της Θεϊκής Σοφίας, αν αυτό το ερπετό είχε συσχετιστεί με τις δυνάμεις του κακού.

Το Ιερό Φίδι ή ο Σωτήριος Λόγος κοιμάται κουλουριασμένο μέσα στα βάθη της Κιβωτού. Ξαπλωμένο περιμένει μυστικά την στιγμή που θα ξυπνήσει. Η Κουνταλίνι, το Πύρινο Φίδι των Μαγικών μας Δυνάμεων, κουλουριάζεται μέσα στο μαγνητικό κέντρο του κόκκυγα (στη βάση της σπονδυλικής στήλης) λάμπει σαν τον κεραυνό της αστραπής.

Αυτοί που μελετούν την Ναχουάτλ ή Ινδουιστική εσωτερική φιλοσοφία τονίζουν την αφηρημένη έννοια ενός θαυμαστού μαγνητικού κέντρου τοποθετημένου στην βάση της σπονδυλικής στήλης ανάμεσα στο μισό του πρωκτικού στομίου και των γεννητικών οργάνων.

Στο κέντρο του Muladhara Chakra υπάρχει ένα κίτρινο τετράγωνο το οποίο είναι αόρατο με τα φυσικά μάτια αλλά αντιληπτό με την βοήθεια της διόρασης ή της έκτης αίσθησης. Σύμφωνα με τους Ινδουιστές, αυτό το τετράγωνο αντιπροσωπεύει το γήινο στοιχείο.

Έχει ειπωθεί ότι μέσα στο κίτρινο τετράγωνο υπάρχει ένα Yoni ή Μήτρα και ότι στην μέση αυτής βρίσκεται ένα Lingam ή ερωτικός Φαλλός όπου γύρω του βρίσκεται κουλουριασμένο το Φίδι. Η μυστηριακή φυσική ενέργεια λέγεται Κουνταλίνι.

Η εσωτερική δομή αυτού του μαγνητικού κέντρου, μαζί με την ασυνήθιστη θέση του μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, παρέχουν μία συμπαγή αδιάψευστη βάση στα Ταντρικά σχολεία της Ινδίας και του Θιβέτ.

Είναι αναμφισβήτητο ότι το Φίδι μπορεί να ξυπνήσει μόνο μέσω της Sahaja Maithuna ή Σεξουαλικής Μαγείας.

Η στέμμα που δημιουργείται από ένα φίδι ασπίς, ή Θέρμουθις, ανήκει στην Ίσιδα. Αυτή είναι η προσωπική και ατομική μας Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι, γιατί ο καθένας μας έχει την δική του.

Το Φίδι σαν θηλυκή Θεότητα μέσα μας είναι η σύζυγος του Αγίου Πνεύματος. Είναι η Παρθένος Μητέρα μας, η οποία χύνει τα δάκρυά της στα πόδια του Σεξουαλικού Σταυρού. Η καρδιά της είναι τρυπημένη από 7 ξιφίδια.

Το Φίδι των Μεγάλων Μυστηρίων είναι αναμφίβολα η θηλυκή όψη του Λόγου Θεά Μητέρα, η σύζυγος του Σίβα. Αυτή είναι η Ίσιδα, η Adeonia, η Tonantzin, η Ρέα, η Μαρία ή για να πούμε καλύτερα Ram-IO. Αυτή είναι η Κυβέλη, η Όπις, Dero, Flora, Paula, IO, Akka, η Μεγάλη Μητέρα στα Σανσκριτικά, η Θεά του Lha, Lares ή πνεύματα από εδώ κάτω, η βασανισμένη μητέρα του Huitzilopochtli, η Aka ή τουρκική Λευκή Θεά, η Καρχηδόνια Αθηνά των Μυητικών Μυστηρίων, η Αkabolzub του Σεληνιακού Ναού της Chichen-Itza (Yucatan) κλπ, κλπ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Σε αυτό το Αρκάνο βρίσκουμε στα ύδατα της ζωής ένα ανατέλλων Φεγγάρι. Στο μεσαίο τμήμα, ένας ηλικιωμένος Ερημίτης με κίνηση προς τα μπρος, κρατάει στο αριστερό του χέρι ένα λυχνάρι που φωτίζει τον δρόμο. Είναι το λυχνάρι του Ερμή, Σοφία. Η Ράβδος των Πατριαρχών που κρατά στο δεξί του χέρι, τον στηρίζει. Αυτή αντιπροσωπεύει την σπονδυλική στήλη με τις Επτά Εκκλησίες.

Ο σοφός και συνετός Ερημίτης είναι τυλιγμένος με τον Προστατευτικό Μανδύα του Απόλλωνα του Τυανέος που συμβολίζει την Σύνεση. Πίσω του φαίνεται ο Φοίνικας της Νίκης.

Στο ψηλότερο μέρος είναι ο ήλιος ο οποίος φωτίζει με τρεις ακτίνες, υποδεικνύοντας τις Τρεις Βασικές Δυνάμεις. Κατεβαίνει για να ενωθεί με το Φεγγάρι. Το Φεγγάρι ανεβαίνει και ο Ήλιος κατεβαίνει, αυτό δείχνει ότι χρειάζεται να μετατρέψουμε το Φεγγάρι σε Ήλιο μέσω της μετατροπής, να μετατρέψουμε τα σεληνιακά σώματα σε Ηλιακά μέσω του Αρκάνο A.Z.F.

Το Αρκάνο νούμερο 9 μαρτυρά ξεκάθαρα τους 9 κύκλους των Ατομικών Κολάσεων της Φύσης και τις 9 Σφαίρες των 9 Ουρανών. Αυτό το Αρκάνο μαρτυρά επίσης τους 9 πλανήτες να αντιπροσωπεύουν τις 9 σφαίρες του πλανήτη Γη.

Ο Μυημένος πρέπει να κατέβει στις 9 βυθισμένες σφαίρες προκειμένου να φτάσει τους 9 Ουρανούς οι οποίοι αντιστοιχούν σε κάθε πλανήτη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOΥ AΡΚΑΝΟ

Το Αρκάνο νούμερο 9 είναι ο Ερημίτης, η Απομόνωση. Αυτό το Αρκάνο στην ανώτερη μορφή του είναι η Ένατη Σφαίρα, Σεξ.

Στους αρχαίους Ναούς οι κάθοδος στην Ένατη Σφαίρα ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία του ανώτερου αξιώματος των Ιεροφαντών. Ο Ερμής, ο Βούδας, ο Ιησούς Χριστός, ο Ζωροάστρης, ο Δάντης και πολλοί άλλοι μεγάλοι Μύστες έπρεπε να περάσουν μέσω της Μεγάλης Δοκιμασίας, να κατέβουν στην Ένατη Σφαίρα να δουλέψουν με την Φωτιά και το Νερό, την γενεσιουργό αιτία κόσμων, θηρίων, ανθρώπων και Θεών. Κάθε αληθινός Λευκός Μύστης αρχίζει εκεί.

Στην Ένατη Σφαίρα ή στο ένατο στρώμα της γης, στο κέντρο της Γης, στην καρδιά της Γης, βρέθηκε το περίλαμπρο σημάδι του Απείρου. Το σημάδι αυτό έχει το σχήμα ενός οχτώ. Το σημάδι του Απείρου είναι το Ιερό Οχτώ. Η Καρδιά, ο Νους και το Σεξ του Τζίνι της Γης αντιπροσωπεύονται σε αυτό το σύμβολο. Το μυστικό όνομα του Τζίνι είναι Changam.

Το Ζοχάρ μας λέει καθαρά ότι στα βάθη της Αβύσσου ζει ο Αδάμ ο Πρωτόπλαστος, η διαφοροποιημένη αρχή των Ψυχών. Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας σε μάχη μέχρι θανάτου ενάντια σε αυτήν την αρχή. Η μάχη είναι τρομερή. Νους εναντίον Σεξ, Σεξ εναντίον Νου και αυτή που είναι η πιο τρομερή και πιο επίπονη, αυτή της Καρδιάς ενάντια στην Καρδιά.

Καρδιά




Νους Σεξ

Προφανώς όλες οι δυνάμεις της ανθρώπινης οντότητας περιστρέφονται πάνω στην βάση του Ιερού Οχτώ. Αυτός που θέλει να εισέλθει στην Πόλη των Εννέα Θυρών που αναφέρονται στον Bhagavad-Gita πρέπει να αποφασίσει να κατέλθει στο Πύρινο Καμίνι του Ηφαίστου.

Στον ανθρώπινο οργανισμό η Ένατη Σφαίρα είναι το σεξ, αυτός που θέλει την Αυτοπραγμάτωση πρέπει να κατέβει στην Ένατη Σφαίρα και να εργαστεί με το Νερό και την Φωτιά, να φτάσει στην Δεύτερη Γέννηση.

Το Πύρινο Καμίνι του Ηφαίστου (σεξ) βρέθηκε στην Ένατη Σφαίρα. Εκεί κατέβηκε ο Άρης για να κατεργαστεί ξανά το φλεγόμενο ξίφος του και να κατακτήσει την καρδιά της Αφροδίτης (την Αφροδισιακή Μύηση). Ο Ηρακλής κατέβηκε να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία (τα χαμηλότερα ζωικά βάθη) και ο Περσεύς να αποκεφαλίσει με το φλεγόμενο σπαθί του την Μέδουσα (το ψυχολογικό ΕΓΩ ή Γήινο Αδάμ). Ο εσωτεριστής μαθητής πρέπει να παραδώσει στην Αθηνά, την Θεά της Σοφίας, το καλυμμένο με φίδια κεφάλι.

Το έμβρυο παραμένει εννιά μήνες στην μητρική μήτρα και εννέα εποχές είναι απαραίτητες στην μήτρα της Ρέας, Tonanzin, Κυβέλης, με άλλα λόγια της Μητέρας Φύσης προκειμένου να γεννηθεί η Πλανητική Ανθρωπότητα. Έτσι είναι επίσης φανερό ότι πρέπει να κατέβουμε στην Ένατη Σφαίρα προκειμένου να κυοφορήσουμε και να επιτύχουμε την Δεύτερη Γέννηση.

Ο Ιησούς είπε στον Νικόδημο: «είναι απαραίτητο να ξαναγεννηθείς προκειμένου να εισέλθεις στην Βασιλεία των Ουρανών…» (Ιωάννης 3: 1-15), εννοώντας να δημιουργήσουμε τα Ηλιακά Σώματα. Κανείς δεν μπορεί να μπει στο Βασίλειο ντυμένος με σεληνιακά κουρέλια. Τα Ηλιακά Σώματα πρέπει να δημιουργηθούν και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την μετατροπή της Δημιουργικής Ενέργειας. Στην Αιγυπτιακή θεογονία αυτά τα Ηλιακά Σώματα αντιπροσωπεύονται από το Αιγυπτιακό Sahu. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καθίσει στο τραπέζι των Αγγέλων αν δεν είναι ντυμένος με Ηλιακά Σώματα. Πρέπει να δημιουργήσουμε το Ηλιακό Σώμα, το Χρυσό Σώμα του Ηλιακού Ανθρώπου.

Είναι γραμμένο: «Στενός είναι ο δρόμος που οδηγεί στο φως. Αυτός που θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο πρέπει: να αρνηθεί τον εαυτό του, να σηκώσει τον Σταυρό του και να με ακολουθήσει» (οι τρεις παράγοντες της Επανάστασης της Συνείδησης, να Πεθάνεις, να Γεννηθείς και η Θυσία).

Όποιος θέλει την Αυτοπραγμάτωση πρέπει να είναι προετοιμασμένος να απαρνηθεί τα πάντα: τον πλούτο, τις τιμές, την ηρεμία, το κύρος. Πρέπει να δώσει το αίμα του.

Πρέπει κάποιος να έχει ένα Κέντρο Βαρύτητας, ένα Αμετάβλητο Κέντρο Συνείδησης. Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μηχανές που ελέγχονται από τα ΕΓΩ μας (το ΕΓΩ είναι πολλαπλό). Βρισκόμαστε σε μία επιζήμια θέση που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε υπερπροσπάθειες, και πρέπει να σκοτώσουμε το ΕΓΩ. Αυτό το ΕΓΩ είναι Μεφιστοφελικό, είναι η ρίζα της δυστυχίας και του πόνου μας. Ζει σύμφωνα με τους δικούς του όρους. Πρέπει να το μειώσουμε σε κοσμική σκόνη προκειμένου να έχουμε αφυπνισμένη συνείδηση, προκειμένου να καταφέρουμε να δούμε τον Δρόμο.

Να Γνωρίζω, σημαίνει να Βλέπω, να Ακούω και να Ψηλαφίζω τις Μεγάλες Αλήθειες.

Υπάρχει η ανάγκη να κατανοήσουμε τι σημαίνουν τα Βάθη της Αβύσσου. Όταν ειπώθηκε «κατεβείτε στα Βάθη της Αβύσσου» ήταν αλήθεια. Εξαιτίας του Νόμου της συνακολουθίας ή συγγένειας, η κατάβαση στην Ένατη Σφαίρα μας βάζει σε αρμονία με τον Πλανητικό Οργανισμό που ζούμε. Εκείνος που εργάζεται στην Ένατη Σφαίρα έχει κατεβεί στα βάθη αυτού που πραγματικά είναι. Αν αυτός που εργάζεται απενσαρκώνεται, θα δει ότι πραγματικά ζει σε αυτήν την Περιοχή (η Ένατη Σφαίρα είναι στο κέντρο της Γης). Φυσικά αυτός που έχει αφυπνισμένη την συνείδησή του θα είναι αυτός που θα το αντιληφθεί. Είναι αναγκαίο να προειδοποιήσουμε τον Νεόφυτο ότι στην Ένατη Σφαίρα υπάρχει ο Ανώτατος Πόνος για τον οποίο μίλησε ο Δάντης στην Θεία Κωμωδία, οι καταδικασμένοι των οποίων τα δάκρυα έχουν πήξει στα μάτια τους και οι άλλοι στους οποίους τα Ύδατα έχουν ανέβει στα Δημιουργικά τους Όργανα.

Πρέπει να μάθεις πώς να καταλαβαίνεις, πρέπει να ξέρεις να μαθαίνεις πώς να υποφέρεις, να παραδίδεσαι. Αυτοί που δεν ξέρουν, αποτυγχάνουν. Είναι ένα είδος αυθάδειας, παράδοξο, να θες να βρεις την ευτυχία στην Ένατη Σφαίρα. Θα ήταν παράλογο, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η Εσώτερη Αυτοπραγμάτωση στοιχίζει, έχει μια τιμή, ίσως και την ίδια την ζωή.

Ο Χιράμ Αμπίφ δολοφονήθηκε και αναζητήθηκε από τους 27 Δασκάλους. Αυτή η πρόσθεση Καβαλιστικά δίνει 2 + 7 = 9.

Στην Ένατη Σφαίρα υπάρχουν μεγάλοι πόνοι, έως ότου κάποιος να φτάσει τελικά την Δεύτερη Γέννηση.

Όταν ο Ιησούς είπε στον Νικόδημο ότι πρέπει να γεννηθεί ξανά εκείνος δεν κατάλαβε. Ο Ιησούς φυσικά ήξερε το Μεγάλο Μυστήριο. Θα έρθει κάποτε η ώρα που κάποιος θα φύγει από την Ένατη Σφαίρα; Ναι, όταν θα επιτευχθεί η Δεύτερη Γέννηση.

Αφού δημιούργησα το Ηλιακό Σώμα στο Σιδηρουργείο των Κυκλώπων (σεξ), έπρεπε να περάσω ένα χρονικό διάστημα σε βαθύ συλλογισμό. Στην κατοικία της Αγάπης, στον Ναό των Διπλά Γεννημένων, συνάντησα κι άλλους Αδελφούς και Αδελφές που είχαν επίσης εργαστεί έντονα στο Πύρινο Καμίνι του Ηφαίστου (σεξ). Ήταν όλοι ένδοξα αστραφτεροί μέσα στην απερίγραπτη θεϊκή μαγεία της Μεγάλης Παρασκευής. Βρεθήκαμε να μιλήσουμε για τους αγώνες και τις κακουχίες. Είχαμε βγει νικητές. Ωστόσο όλο αυτό είναι μόνο η Αρχή της Αρχής, το Θεμέλιο του Θεμελίου, πέρα από αυτό υπάρχει κάτι περισσότερο, και είναι αναγκαίο να ενημερωθείς.

Εάν αυτός που έχει γεννηθεί για δεύτερη φορά, ή κάποιος που έχει επιτύχει να γίνει Δάσκαλος προσπαθεί να φτάσει την αγγελική κατάσταση, θα πρέπει να κατέβει ακόμη μια φορά στο βαθύ πηγάδι του σύμπαντος, στην Ένατη Σφαίρα και τερματίζοντας την Εργασία, να ανέβει μέσω της Σκάλας, ή Σκάλα του Λούσιφερ προκειμένου να φτάσει την Αγγελική κατάσταση. Αν επιθυμεί να γίνει ένας Αρχάγγελος, ένας Ηγεμόνας, ένας Θρόνος, ή ένα Χερουβίμ, πρέπει να κάνει το ίδιο, να κατέβει προκειμένου να ανέβει.

Είναι απαραίτητο να καταλάβει και να κάνει διάκριση μεταξύ της Πτώσης και της Κατάβασης. Αυτός που αποκεφαλίστηκε μία φορά δεν μπορεί να έχει ξανά το κεφάλι του. Στο κατώφλι της εισόδου στο Απόλυτο, πρέπει κάποιος να κατέλθει στην Ένατη Σφαίρα.

Εάν κάποιος επιτύχει την Δεύτερη Γέννηση, το σεξ είναι απαγορευμένο, το σεξ δεν χρησιμοποιείται πλέον μόνο επειδή κάποιος μπορεί να το θέλει. Αν όμως κάποιος λάβει την εντολή της Λευκής Αδελφότητας, την Ιερή Διαταγή, ή αυτή του Πατέρα που είναι Απόκρυφος και διαταχθεί να κατέβει το πηγάδι της Αβύσσου, πρέπει να υπακούσει. Αυτό δεν είναι ευχαρίστηση, αλλά πόνος, θυσία.

Κάποιος πρέπει να κατέβει από την Λουσιφερική σκάλα και να υποφέρει. Χρειάζεται να γίνουμε Κύριοι των Ανώτερων και των Κατώτερων δυνάμεων. Ο Πατέρας που είναι απόκρυφος διατάζει αυτό που πρέπει να γίνει, μόνο λαμβάνοντας την διαταγή μπορεί κάποιος να κατέλθει.

Μόνο αυτός ο οποίος πέφτει χάνει τους βαθμούς Μύησης, όχι αυτός που κατεβαίνει. Οι Διαταγές λαμβάνονται πάνω στο τέλος της Εργασίας. Τώρα κάποιος δεν χρησιμοποιεί πλέον το σεξ ιδιότροπα. Ο Πατέρας είναι ο Κύριος αυτής της Πράξης και είναι ο Πατέρας από τον οποίο πρέπει να έρθει η Διαταγή. Το σεξ δεν ανήκει στον εαυτό κάποιου, αλλά αντίθετα στον Πατέρα.

Ο Νόμος του Λεβιάθαν είναι αυτός του Τέκτονα ο οποίος έχει ήδη περάσει όλες τις εργασίες ή τους Εσωτερικούς Βαθμούς. Επειδή ήδη έχει αποκεφαλιστεί, δεν μπορεί να έχει ξανά το κεφάλι του. Δεν μπορεί να γίνει βλαβερός ούτε από το ανώτερο ούτε από το κατώτερο. Ζει σύμφωνα με τον Νόμο, τον Μεγάλο Νόμο. Αυτή είναι η υψηλότερη σοφία του Εσωτερικού Τεκτονισμού.

Αρχικά κάποιος πρέπει να κάνει την ιδιότροπη θέλησή του, έπειτα να κάνει την Θέληση του Πατέρα. Όταν κάποιος δεν έχει πια ΕΓΩ, το κακό εξαφανίζεται, και αυτός ξέρει μόνο πώς να κάνει την Θέληση του Πατέρα. Αυτός είναι το αληθινό μας Ον, είναι ο Αρχαίος των Ημερών, είναι πέρα από τον Άτμαν. Όταν διατάσσει τις εντολές του και πρέπει να εκπληρώνονται.

Ελευθερώνεται κανείς από την Ένατη Σφαίρα όταν γίνεται ένας Παραμαρτασάτια (κάτοικος του Απόλυτου). Τότε θα είναι βυθισμένος στην Ιδεώδη Χαρά. Πριν πάει εκεί θα υπάρξει ταπείνωση οπωσδήποτε. Πρέπει κάποιος να κατέβει ξανά, διαφορετικά παραβιάζει τον νόμο του Λεβιάθαν, την Σφραγίδα του Σολομών.

Τα μυστήρια της Ένατης Σφαίρας τα βρίσκουμε επίσης στην Αποκάλυψη της Ιερής Βίβλου: «Και άκουσα τον αριθμό των σφραγισμένων: και ήταν εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες σφραγισμένοι από όλες τις φυλές των απογόνων του Ισραήλ» (Αποκάλυψη κεφάλαιο 7, παράγραφος 4.

Προσθέτοντας Καμπαλιστικά τους αριθμούς θα πάρουμε τον αριθμό Εννέα, 1 + 4 + 4 = 9, που είναι η Ένατη Σφαίρα, το σεξ. Μόνο αυτοί που έχουν πετύχει την απόλυτη Αγνότητα θα σωθούν.

«Και είδα, και ιδού, το Αρνί το οποίο στεκόταν πάνω στο Όρος Σιόν και με αυτό εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες, που είχαν το όνομα αυτού και του Πατέρα του γραμμένο στα μέτωπα τους» Αποκάλυψη κεφάλαιο 14, παράγραφος 1-5).

Το όρος Σιών είναι οι Ανώτεροι Κόσμοι, οι αριθμοί είναι η συμβολική ποσότητα η οποία καμπαλιστικά αναλύεται ως εξής: 1 + 4 + 4 = 9 . Το 9 είναι η Ένατη Σφαίρα, το σεξ. Μόνο με το Μεγάλο Αρκάνο μπορούμε να σωθούμε και να λάβουμε στο μέτωπο το Όνομα του Πατέρα. Σιών είναι οι άνθρωποι, οι πνευματικοί άνθρωποι του Θεού. Αυτοί οι άνθρωποι περιλαμβάνουν όλους εκείνους που εφαρμόζουν την Σεξουαλική Μαγεία (Άνθρωποι της Αγνότητας).

Αναφερόμενος στην Νέα Ιερουσαλήμ είπε: «και μέτρησε τον τοίχο αυτής, εκατόν σαράντα τέσσερις πήχεις, σύμφωνα με το μέτρο ενός ανθρώπου, δηλαδή, ενός αγγέλου» Αποκάλυψη κεφάλαιο 21, παράγραφος 17. 144 = 1 + 4 + 4 = 9, σεξ. Το 9 είναι το μέτρο ενός ανθρώπου, δηλαδή, ενός αγγέλου. Παραμένουμε εννιά μήνες στην φυσική μήτρα. Μόνο στην Ένατη Σφαίρα μπορεί να γεννηθεί ο Υιός του Ανθρώπου. Δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας άγγελος που δεν γεννήθηκε στην Ένατη Σφαίρα. Αυτός που επιθυμεί να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας (το ΕΓΩ) πρέπει να κατέβει στην Ένατη Σφαίρα.

Αυτός που επιθυμεί να ενσαρκώσει τον Χριστό πρέπει να κατέβει στην Ένατη Σφαίρα. Αυτός που επιθυμεί να διαλύσει το ΕΓΩ πρέπει να κατέβει στην Ένατη Σφαίρα. Η Ένατη Σφαίρα είναι το Ιερό Βασίλειο της Θεϊκής Παντοδυναμίας του Τρίτου Λόγου. Στην Ένατη Σφαίρα βρίσκουμε το Πύρινο Καμίνι του Ηφαίστου.

Κάθε αρχάριος που δουλεύει στην Μεγάλη Εργασία πρέπει να στηρίξει τον εαυτό του πάνω στην Ουσία του, να δώσει φως με την δική του λάμπα και να τυλιχτεί στον ιερό του μανδύα. Κάθε αρχάριος πρέπει να είναι συνετός. Αν επιθυμείτε να ενσαρκώσετε τον Χριστό, να είστε όπως το λεμόνι. Φύγετε τρέχοντας από την λαγνεία και το οινόπνευμα. Σκοτώστε τις ενδόμυχες ρίζες του πόθου.

Άφθονοι εσωτερικοί μαθητές βεβαιώνουν εσφαλμένα ότι υπάρχουν πολυάριθμα μονοπάτια τα οποία οδηγούν στον Θεό. Ωστόσο ο Μέγας Θεϊκός Κύριος Ιησούς είπε: «είναι στενή η πύλη και γεμάτος δυσκολίες ο δρόμος που οδηγεί στο φως και λίγοι είναι εκείνοι που τον βρίσκουν» Ματθαίος κεφάλαιο 7, παράγραφος 14.

Αν ο εσωτερικός μαθητής ερευνά υπομονετικά, όλα εκείνα τα οποία περιλαμβάνουν τα τέσσερα Ευαγγέλια, θα καταφέρει να αποδείξει στον εαυτό του ότι ο Ιησούς δεν είπε ποτέ ότι υπάρχουν πολλά μονοπάτια.

Ο Λατρευτός Σωτήρας του Κόσμου μίλησε μόνο για μια στενή πόρτα και για έναν δρόμο στενό και δύσκολο. Και η πόρτα αυτή είναι το σεξ! Και ο δρόμος αυτός είναι το σεξ! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς τον Θεό. Δεν έχει υπάρξει ποτέ σε όλη την Αιωνιότητα κάποιος Προφήτης που να γνωρίζει για οποιαδήποτε πόρτα διαφορετική από το σεξ.

Κάποιοι εσωτερικοί μαθητές που είναι λανθασμένοι, μπερδεμένοι και παραπλανημένοι αντιτίθεντο σε αυτές τις διδασκαλίες και βεβαιώνουν ότι οι Πυθαγόρας, Ζωροάστρης, Ιησούς και άλλοι Μύστες ήταν άγαμοι και δήθεν δεν είχαν ποτέ γυναίκες.

Σε όλους τους Ναούς των μυστηρίων υπήρξαν Ιερές Παρθένες. Υλιστές, οι ασεβείς, αυτοί που έχουν επιδιώξει να είναι κακοί επιχείρησαν αυθαίρετα να τις αποκαλέσουν ιερές πόρνες. Αυτές οι Παρθένες ήταν, εντούτοις, πραγματικά Μυημένες Παρθένες, μολονότι φυσιολογικά τα σώματά τους δεν μπορεί να ήταν πλέον παρθένα.

Οι Μυημένοι του Ναού, Πυθαγόρας, Ζωροάστρης, Ιησούς Χριστός, στην πραγματικότητα όλοι εκείνοι οι αρχαίοι Μύστες, χωρίς εξαίρεση, εφαρμόζουν πραγματικά το Αρκάνο A.Z.F. με τις Παρθένες του Ναού. Μόνον μέσα στο Φλογερό Καμίνι του Ηφαίστου μπορούν αυτοί οι Μεγάλοι Μύστες να αναθερμάνουν τα όπλα τους και να κατακτήσουν την Καρδιά της Αφροδίτης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Στα ύδατα της ζωής βρίσκονται δύο Φίδια. Το θετικό, Ηλιακό Φίδι το οποίο θεράπευσε τους Ισραηλίτες στην έρημο και το αρνητικό, σεληνιακό Φίδι, το Πονηρό Φίδι της Εδέμ, εκείνο των σεληνιακών σωμάτων, των σωμάτων της αμαρτίας. Στο μεσαίο τμήμα είναι ο Τροχός της Μοίρας ή ο Τροχός του Σαμσάρα. Ο τροχός των γεννήσεων και των θανάτων. Στην δεξιά πλευρά σηκώνεται εξελισσόμενος ο Ερμανούβης, στην αριστερή κατεβαίνει σε συστροφή ο Τυφών Μπαφομέτ.

Στο τέλος των 108 ζωών, ο τροχός έχει κάνει μία πλήρη περιστροφή. Ενώ σηκώνεται ακολουθούμε την εξέλιξη μέσω των ορυκτών, φυτικών, ζωικών και ανθρώπινων βασιλείων. Πέφτοντας, κατεβαίνουμε μέσω της ίδιας διαδρομής.

Ο Τροχός του Σαμσάρα περιστρέφεται 3000 φορές. Μετά από αυτό, η Ουσία, έχοντας περάσει μέσω πολλών καθαρισμών και δυστυχιών επιστρέφει στο Απόλυτο αλλά χωρίς Αυτοπραγμάτωση.

Στο ψηλότερο μέρος της κάρτας η Σφίγγα, σε ισορροπία πάνω στον Τροχό, αντιπροσωπεύει την Μητέρα Φύση.

Η Σφίγγα είναι ο Στοιχειώδης Μεσολαβητής της Ευλογημένης Θεάς Μητέρας του Κόσμου. Σε αυτήν θα βρούμε να απεικονίζονται τα πέντε στοιχεία:

ΝΕΡΟ το πρόσωπο του ανθρώπου.

ΑΕΡΑΣ τα φτερά του αετού.

ΓΗ τα πόδια του βοδιού.

ΦΩΤΙΑ τα νύχια του λιονταριού.

ΑΙΘΕΡΑΣ η ράβδος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOΥ AΡΚΑΝΟ

Στο Αρκάνο νούμερο 10 βρίσκουμε τον Τροχό της Μοίρας, τον κοσμογονικό τροχό του Ιεζεκιήλ. Μέσα στον τροχό βρίσκουμε την μάχη των αντιθέτων, Ερμανούβης, στα δεξιά, Τυφών στα αριστερά. Αυτός είναι ο τροχός των εποχών, είναι ο Τροχός της Μοίρας, της Μετενσάρκωσης και του Κάρμα, ο τρομερός Τροχός της Ανταμοιβής. Πάνω στον Τροχό είναι το μυστήριο της Σφίγγας.

Στον Τροχό των Αντιθέσεων τα δύο Φίδια είναι σε αμοιβαία μάχη. Μέσα στον Τροχό περικλείεται ολόκληρο το μυστικό του Δέντρου της Γνώσης. Οι τέσσερις ποταμοί του Παραδείσου κυλούν από μία μοναδική πηγή. Ο ένας από αυτούς κυλά μέσω του πυκνού δάσους του ήλιου, βρέχοντας την Φιλοσοφική Γη του χρυσού του Φωτός. Ο άλλος σκοτεινός και καταχθόνιος, κυκλοφορεί μέσω του βασιλείου της αβύσσου. Φως και Σκοτάδι, Λευκή και Μαύρη Μαγεία, είναι σε αμοιβαία μάχη. Ο Έρως και ο Αντέρως, ο Κάιν και ο Άβελ ζουν μέσα μας σε σφοδρόν αγώνα, μέχρι που ανακαλύπτοντας το μυστήριο της Σφίγγας, λαμβάνουμε το Φλεγόμενο Ξίφος. Τότε απελευθερωνόμαστε από τον Τροχό των εποχών.

Καβαλιστικά το Αρκάνο νούμερο 10 ονομάζεται το Βασίλειο ή Ζωτικό Κέντρο, αποκαλείται η Δημιουργική Απαρχή όλων των Νόμων της Φύσης και του Κόσμου.

Να δημιουργώ σημαίνει να κατανοώ πνευματικά και μετά να σχηματίζω ή να κατασκευάζω. Για αυτόν τον λόγο το 10 είναι η Δημιουργική Αρχή όλων των πραγμάτων.



.

Ο κύκλος με ένα σημείο στο κέντρο αντιπροσωπεύει τα μυστήρια του Lingam-Yoni. O κύκλος είναι το Απόλυτο, η Αιώνια Θηλυκή Αρχή. Είναι το Yoni από το οποίο γεννιούνται όλοι οι κόσμοι. Το σημείο είναι το Lingam, η Αιώνια Αρσενική Αρχή. Ο κύκλος με ένα σημείο είναι ο Μακρόκοσμος. Οι κόσμοι μπορούν να δημιουργηθούν μέσω των μυστηρίων των Lingam-Yoni.

Ο κύκλος είναι δεκτικός. Το σημείο, προβολικό. Αν το σημείο είναι επιμηκυμένο, παρατεταμένο, γίνεται μία γραμμή, χωρίζει τον κύκλο στα δύο. Με το σημείο σε κίνηση έχουμε τότε το Lingam- Yoni, τα δύο φύλα, αρσενικό και θηλυκό.

. = 10 = ΙΟ

Αφαιρώντας την γραμμή από μέσα από τον κύκλο έχουμε τότε τον αριθμό 10 και επίσης το μάντραμ της Θεϊκής Μητέρας.

Ολόκληρο το σύμπαν είναι ένα προϊόν της σεξουαλικής ενέργειας. Το σύμπαν δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς την δύναμη της δημιουργικής ενέργειας. Χωρίς δημιουργική σεξουαλική ενέργεια δεν υπάρχει σύμπαν. Για τον λόγο αυτόν το 10 είναι η Δημιουργική Αρχή όλης της φύσης.

O κύκλος με το σημείο στο κέντρο μπορεί επίσης να εκφραστεί ως εξής:




Το νούμερο 10 μας διδάσκει πολλά πράγματα. Λαμβάνοντας υπόψη τον κύκλο που είναι το σύμβολο της Θεϊκής Μητέρας, μπορούμε επίσης να πούμε ότι τα ακόλουθα σύμβολα είναι στην ουσία τα ίδια.

= =

Λέγεται ότι ο αριθμός 10 είναι η βάση, το Βασίλειο, και ότι το άτομο που υπακούει την εντολή αυτού του Αρκάνο βλέπει την επιστροφή όλων των πραγμάτων. Αν ο μαθητής γνωρίζει πώς να υπακούσει θα δει την επιστροφή όλων των πραγμάτων, θα ανυψωθεί στο φως και θα είναι ικανός να δει την άμπωτη και την ροή όλων των πραγμάτων γιατί είναι φωτισμένος. Η Καμπάλα λέει ότι βλέπουμε πράγματα σύμφωνα με το μέγεθος το οποίο ξεκινάμε να υπακούμε στο 10.

Στο νούμερο 10 υπάρχουν οι αρχές:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Αυτός είναι ο Λόγος στην τριπλή του όψη.

Το σημείο μέσα στον κύκλο που στην μετακίνηση γίνεται μία γραμμή, μπορεί να πάρει τις ακόλουθες μορφές:

Ήδη έχουμε δει ότι το 10 προέρχεται από το προαναφερθέν σύμβολο, όπως επίσης το ΙΟ, το οποίο είναι το μάντραμ της Θεϊκής Μητέρας που δίνει επίσης την ανύψωση στις 10 εκπορεύσεις της Πρακρίτι ή δηλαδή, στα 10 Σεφιρώθ της Καμπάλα.

Τα 10 Σεφιρώθ είναι :

1. KETHER: ο Πατέρας, ο Λόγος.

2. CHOCHMAH: o Υιός, Τριαδικός.

3. BINAH: το Άγιο Πνεύμα. Το Σεφιρωθικό Στέμμα.

Αυτό είναι το πρώτο τρίγωνο.

Μετά το Σεφιρωθικό Στέμμα έρχεται:

4. CHESED: Άτμα, το Εσώτερο, το Θεϊκό μας Είναι.

5. GEBURAH: η Θηλυκή Πνευματική Ψυχή, το Buddhi.

Αυτή είναι θεσπέσια συνείδηση του Είναι, είναι η αρχή της Δικαιοσύνης, του Νόμου. Όταν μιλά η συνείδηση, είναι Buddhi, το Elohim, που λέει: «Πολέμησε για μένα στο όνομα του TEΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ».

6. TIPHERETH: το Μάνας, η Ανθρώπινη Ψυχή.

Αυτό είναι το δεύτερο τρίγωνο.

Στο τρίτο τρίγωνο έχουμε:

7. NETZACH: o Ηλιακός Νους, ο Χριστός Νους.

8. HOD: το Αληθινό Ηλιακό Αστρικό Σώμα.

9. JESOD: η Κυβική Πέτρα, το Σεξ.

10. MALCHUTH: το Φυσικό Σώμα.

Tα 10 Σεφιρώθ είναι μέσα μας, βρίσκονται κάτω από όλη την οργανική και ανόργανη ύλη. Κάθε άνθρωπος τα έχει, ωστόσο είναι απαραίτητο να τα ενσαρκώσει. Μόλις τα Σεφιρώθ αυτοπραγματωθούν λάμπουν μέσα στον Άτμαν σαν πολύτιμοι λίθοι. Τα Σεφιρώθ δημιουργούν περιοχές όπου ζουν οι Άγγελοι, Χερουβίμ, Δυνάμεις κλπ.

Τα Σεφιρώθ έχουν τα δικά τους σημεία σε σχέση με το φυσικό σώμα:

ΣΕΦΙΡΩΘΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ

KETHER: η Κορώνα, ανώτερο μέρος του κεφαλιού.

CHOCHMAH: δεξιά πλευρά του εγκεφάλου.

BINAH: αριστερή πλευρά του εγκεφάλου.

CHESED: το δεξί χέρι.

GEBURAH: το αριστερό χέρι.

TIPHERETH: στην καρδιά.

NETZACH: στο δεξί πόδι.

HOD: στο αριστερό πόδι.

JESOD: στα σεξουαλικά όργανα.

MALCHUTH: στα πόδια.

Αυτά είναι τα σημεία επαφής του Σεφιρώθ με το φυσικό σώμα. Τα Σεφιρώθ είναι ατομικά. Δεν είναι άτομα του άνθρακα, οξυγόνου, αζώτου, είναι άτομα Πνευματικής φύσης τα οποία ανήκουν στην απόκρυφη εσωτερική και πνευματική χημεία.

Τα Σεφιρώθ είναι αρσενικά υπάρχουν και Σεφιράθ τα οποία είναι θηλυκά. Η διαστημική άβυσσός, τα μαγνητικά πεδία κλπ, αποτελούν την ουδέτερη ζώνη. Αυτό δεν θα βρεθεί σε βιβλία, πρέπει να ανακαλυφθεί από κάποιον.

Σας μιλώ από άμεση άποψη αποκρυφισμού.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11

Η ΠΕΙΘΩ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Στα ύδατα της ζωής, είναι η Κυβική Πέτρα. Μέσα στην πέτρα βρίσκουμε το πτηνό Καλοβάτη και από πάνω του, το περιστέρι του Αγίου Πνεύματος.

Στο μεσαίο τμήμα μία γυναίκα κλείνει τα σαγόνια ενός εξαγριωμένου λιονταριού, υποδεικνύοντας πως είναι ανεπηρέαστη από την βία. Πάνω στο κεφάλι της έχει το Στέμμα και από το μέτωπο σηκώνεται το φίδι, ένδειξη Εξουσίας.

Το λιοντάρι είναι το στοιχείο της Φωτιάς, επίσης αντιπροσωπεύει τον Χρυσό. Στα αρχαία χρόνια τα άρματα των βασιλιάδων σέρνονταν από λιοντάρια, και στον εσωτερικό συμβολισμό το άρμα του πολέμου που σέρνονταν από λιοντάρια συμβολίζει τα Ηλιακά Σώματα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOΥ AΡΚΑΝΟ

Στην Καμπάλα η κάρτα με τον αριθμό 11 είναι γνωστή ως Πειθώ. Το ιερογλυφικό αυτού του Αρκάνο είναι μία όμορφη γυναίκα η οποία με γαλήνια και ολύμπια ηρεμία κλείνει τα σαγόνια του εξαγριωμένου λιονταριού με τα ίδια της τα χέρια.

Οι θρόνοι των Θεϊκών Βασιλιάδων ήταν στολισμένοι με λιοντάρια στέρεου χρυσού.

Ο Χρυσός υποδηλώνει την Ιερή Φωτιά της Κουνταλίνι. Αυτό μας θυμίζει τον Χρυσό Ώρο.

Πρέπει να μετατρέψουμε τον μόλυβδο της προσωπικότητας σε Χρυσό του Πνεύματος. Αυτή η εργασία είναι δυνατή μόνο στο Εργαστήριο του Αλχημιστή. Όταν ο αρχάριος Αλχημιστής στεφθεί, μεταμορφώνεται σε Θεό της Φωτιάς. Έπειτα ανοίγει με τα ίδια του τα χέρια τα φοβερά σαγόνια του εξαγριωμένου λιονταριού. Ο πόσιμος Χρυσός της Αλχημείας είναι η Ιερή Φωτιά του Αγίου Πνεύματος. Η ένωση του Σταυρωμένου στο Τριγωνικό Πνεύμα (Αρκάνο Νο 12) θα ήταν αδύνατη χωρίς τον πόσιμο Χρυσό.

Το νούμερο 11 διασπάται Καβαλιστικά ως εξής:

1 + 1 = 2 => 1 = αρσενικό, 2= θηλυκό.

1 Άνδρας + 1 Γυναίκα = 2

Άνδρας-Γυναίκα, η Φωτιά.

Ο αριθμός 11 αποτελείται από δύο μονάδες τις οποίες ο Henry Khunrath μεταφράζει με αυτές τις δύο λέξεις: Solve (διάλυση) και Coagula (πήξη). Χρειάζεται να συσσωρεύσουμε την Ιερή Φωτιά και έπειτα να μάθουμε να την προβάλουμε.

Το κλειδί είναι στην ένωση του membrum virile με την genitalia murielis. Η ακινησία του membrum virile και της genitalia murielis (με μια περιστασιακή ευγενή κίνηση). Μετατρέψτε τα ζωικά ένστικτα σε θέληση, τα σεξουαλικά πάθη σε αγάπη, τις λάγνες σκέψεις σε κατανόηση με την προφορά των μυστικών μάντραμ.

Ο Άνδρας είναι η μία μονάδα, η γυναίκα η άλλη. Αυτό είναι το νούμερο 11 του Ταρώ. Μόνο με την γυναίκα, εργαζόμενοι στην Μεγάλη Εργασία, μπορούμε να ενσαρκώσουμε το Παιδί του Χρυσού, τον Ώρο, το Ρήμα, τον Μεγάλο Λόγο. Με αυτόν τον τρόπο ο αριθμός 11 είναι ο πιο αναπαραγωγικός αριθμός.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

AΡΚΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 12

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Στα ύδατα της ζωής βρίσκεται η Πεντάλφα του Σολομώντα, μία παραλλαγή του αστεριού με τις έξι κορυφές. Τα τρία ανώτερα σημεία αντιπροσωπεύουν τους Τρεις Προδότες του Χιράμ Αμπίφ (ο Εσωτερικός Χριστός), ο Ιούδας, ο Πιλάτος και ο Καϊάφας (πάθος, νους και κακή θέληση).

Στην μέση υπάρχουν 2 κολόνες με 9 σκαλιά η κάθε μία, αυτή είναι η Ένατη Σφαίρα (το σεξ). Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν 9 Ουρανοί (η λευκή κολόνα) και 9 περιοχές της κόλασης (η μαύρη κολόνα). Πρέπει να κατέβουμε ένα σκαλί προκειμένου να ανέβουμε ένα.

Μεταξύ των 2 κιόνων υπάρχει ένας άντρας κρεμασμένος από το ένα πόδι με τα χέρια του δεμένα μεταξύ τους. Με τα πόδια του σχηματίζει ένα σταυρό, και με τα χέρια του, το τρίγωνο ανάστροφα.










Αυτή η φιγούρα απεικονίζει ότι στην πραγματικότητα το σεξ εξουσιάζει την Λογική. Είναι απαραίτητο να αναστρέψουμε το σύμβολο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤOΥ AΡΚΑΝΟ

Το Αρκάνο νούμερο 12 αντιπροσωπεύει τα 12 σύμβολα του Ζωδιακού Κύκλου, τους 12 Αποστόλους, τις 12 Φυλές του Ισραήλ, τις 12 ώρες μαγειρέματος των Αλχημιστών, τα 12 χαρίσματα, το Υδρογόνο SI-12.

Το Αρκάνο νούμερο 12 του Ταρώ είναι η Αποστολή, η φιγούρα ενός κρεμασμένου άντρα που σχηματίζει ένα τρίγωνο με την κορυφή να δείχνει προς τα κάτω και τα πόδια του να σχηματίζουν ένα σταυρό πάνω από το τρίγωνο. Όλη η Εργασία έχει σκοπό την απόκτηση της Ψυχής, δηλαδή, να επιτευχθεί η σύνδεση του Σταυρού με το Τρίγωνο. Αυτή είναι η Μεγάλη Εργασία.

Η δωδέκατη κάρτα του Ταρώ είναι η Σεξουαλική Αλχημεία. Ο Σταυρός του άντρα πρέπει να ενωθεί με το Τρίγωνο του Πνεύματος με την βοήθεια της Σεξουαλικής Φωτιάς.

Στην Κινεζική παράδοση μιλούν για 10 κορμούς (Shikan) και 12 κλαδιά, δηλαδή για τα 10 Σεφιρώθ και τα 12 χαρίσματα του ανθρώπου. Είναι απαραίτητο να ξέρουμε ότι τα 7 τσάκρας και οι 5 αισθήσεις είναι τα 12 χαρίσματα.

Αναντίρρητα η σπονδυλική στήλη έχει 7 μαγνητικά κέντρα. Αυτά είναι τα 7 τσάκρας ή οι 7 Εκκλησίες της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη:

1. ΈΦΕΣΟΣ Η βάση της σπονδυλικής στήλης 4 πέταλα.

2. ΣΜΥΡΝΗ Το ύψος του προστάτη 6 πέταλα.

3. ΠΕΡΓΑΜΟΣ Το ύψος του ηλιακού πλέγματος 10 πέταλα.

4. ΘΥΑΤΕΙΡΑ Στην καρδιά 12 πέταλα.

5. ΣΑΡΔΕΙΣ Δημιουργικός λάρυγγας 16 πέταλα.

6. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ανάμεσα στα φρύδια 2 πέταλα.

7. ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ Στην επίφυση 1000 πέταλα.

Αυτά είναι τα 7 τσάκρας και με αυτά συν τις 5 αισθήσεις, γίνεται κάποιος ερευνητής των ανώτερων κόσμων. Αυτά είναι τα 12 χαρίσματα κάθε ανθρώπινου πλάσματος.

Ο κόσμος προήλθε από το Κινέζικο Huel-Tum, το Χάος. Οι 10 κορμοί και τα 12 κλαδιά ήρθαν κι αυτά από το Χάος, που στην Αλχημεία είναι το Εns Seminis στο οποίο εμπεριέχεται το Ens virtutis, η Πρώτη Ύλη της Μεγάλης Εργασίας. Αυτή είναι η Οντότητα του Είναι του Παράκελσου. Αυτή η Οντότητα γίνεται Φιλοσοφική Λίθος ή Lapis Philosophorum που τόσο αναζητούσαν οι Αλχημιστές το Μεσαίωνα.

Ολόκληρη η Μυστηριακή Φιάλη βρέθηκε κλεισμένη μέσα στην Summa Materia (αυτοί είναι οι Λατινικοί όροι για το Αρκάνο A.Z.F.). Ο Αλχημιστής πρέπει να εξάγει από μέσα από το Menstruum Universalis (χάος) όλο το Πόσιμο Χρυσάφι ή την Ιερή Φωτιά, η οποία πρέπει να ανέβει μέσω του μυελού της σπονδυλικής στήλης ανοίγοντας τις 7 Εκκλησίες.

Άπαξ και εξάγουμε το Πόσιμο Χρυσάφι αποκτάμε την δυνατότητα να ενώσουμε τον Σταυρό με το Τρίγωνο, δηλαδή ο Εσταυρωμένος πρέπει να ενωθεί με την Αθάνατη Τριάδα μας, πρέπει να ενσαρκώσουμε το Πνεύμα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα γίνουμε Ανθρώπινο Ον. Πριν το επιτύχουμε αυτό είμαστε μόνο νοήμονα ζώα.

Η Μεγάλη Εργασία ή Magnum Οpus αντιπροσωπεύεται από το Αρκάνο με τον αριθμό 12 του Ταρώ (το Magnum Οpus χρησιμοποιείται με αυστηρά εσωτερικό τρόπο). Τα χέρια της φιγούρας σχηματίζουν ένα τρίγωνο, τα πόδια τον Σταυρό. Το κεφάλι είναι ο σύνδεσμος του Τριγώνου με τον Σταυρό μέσω του Πόσιμου Χρυσού.

Σύμφωνα με τους Κινέζους, ο Θεός Fu Ji (ο Χριστός Αδάμ) γεννήθηκε τα μεσάνυχτα την ημέρα 4 του δέκατου φεγγαριού και σε ακριβώς 12 έτη. Η Παρθένος Hoa Se που περνά κατά μήκος τις όχθες του ποταμού (αναπαραγωγικό υγρό) διαμορφώνει τον Χριστό μέσα στην μήτρα της τοποθετώντας το πόδι της πάνω στην πατημασιά του Μεγάλου Ανθρώπου.

Όλες αυτές οι ημερομηνίες είναι πολύ σημαντικές. Η μέρα 4 είναι τα 4 Στοιχεία. Στο 10 είναι το μυστικό του Lingam- Yoni. Αντιπροσωπεύει τα 10 Σεφιρώθ και τον κύκλο με την γραμμή να τον διαχωρίζει στην μέση, το μυστήριο του σεξ.

Το 12 είναι οι 12 ικανότητες που απαιτούνται για να ενσαρκώσουν τον Χριστό στην καρδιά.

Υπάρχει μια βαθιά μελέτη του Αρκάνο με τον αριθμό 12 στο δωδέκατο κλειδί του Βασιλικού Βαλεντίνου.

Όπως το Λιοντάρι μεταμορφώνει το Φίδι στην σάρκα του όταν το καταβροχθίζει, έτσι η δύναμη της Devi Κουνταλίνι, η Ιερή Φωτιά μεταμορφωμένη, αποβάλει τα ελαττώματά του, τα λάθη του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το Μεγάλο Έργο. Το κλειδί που ήδη ξέρεις, το Maithuna. Οι Αλχημιστές πρέπει να δουλεύουν για 12 ώρες για να αποκτήσουν το ένζυμο του χρυσού. Εδώ είναι ο αριθμός 12, όποιος κατέχει τον Ζυμωμένο Χρυσό μπορεί να έχει την χαρά του Πραγματικού Είναι.

Η Ουσία ή το κομμάτι της ενσαρκωμένης Ψυχής είναι παγιδευμένη στο πολλαπλό ΕΓΩ το οποίο είναι μέσα στο ζωικό διανοητικό σώμα και το σεληνιακό σώμα του πάθους. Αποκαλύπτεται μέσω του φυσικού σώματος. Διαφέρουμε από τα ζώα μόνο λόγω της νοημοσύνης, γιατί τα ζώα έχουν επίσης μυαλό αλλά όχι νοημοσύνη.

Ο αυθεντικός άνθρωπος χρειάζεται να αποβάλει το ΕΓΩ και να κατασκευάσει τα Ηλιακά Σώματα με μετατροπή του H SI-12 (12 νόμοι). Η επεξεργασία των Ηλιακών Σωμάτων έχει μια οικεία σχέση με την μουσική και τις 7 νότες του. Το Υδρογόνο SI-12 παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό, ξεκινώντας από την λειτουργία της πέψης.

ΝΤΟ: όταν το φαγητό είναι στο στόμα.

ΡΕ : όταν φτάνει στον λαιμό.

ΜΙ : όταν φτάνει στο ύψος των πνευμόνων.

ΦΑ : όταν φτάνει στο στομάχι, την σπλήνα και το ήπαρ.

ΣΟΛ: όταν φτάνει στο ηλιακό πλέγμα.

ΛΑ : όταν φτάνει στα έντερα και πάγκρεας.

ΣΙ: όταν παράγεται το Υδρογόνο SI-12.

Μετά την νότα ΣΙ έρχεται η ΝΤΟ, η οποία αντιστοιχεί σε μία άλλη μουσική κλίμακα και μία ψηλότερη οκτάβα. Η ΣΙ μπορεί να υψωθεί σε μία ψηλότερη μουσική οκτάβα με την συγκράτηση της σεξουαλικής ορμής και της εκσπερμάτωσης. Έτσι περνάει σε μία δεύτερη οκτάβα το H SI-12, δίνοντας ανύψωση στο Ηλιακό Αστρικό Σώμα. Μέσω μίας τρίτης δόνησης το υδρογόνο θα περάσει σε μια τρίτη οκτάβα που θα δώσει ανύψωση στο Ηλιακό Διανοητικό Σώμα. H τέταρτη οκτάβα γεννάει το Σώμα της Συνειδητής Θέλησης. Όλη αυτή η δουλειά γίνεται με το Maithuna. Κάποτε με την κατοχή αυτών των 4 οχημάτων, το Θεϊκό μας Είναι θα μπει μέσω της επίφυσης και τότε θα επιτύχουμε την Δεύτερη Γέννηση και θα γίνουμε Αληθινοί Άνθρωποι. Όσο έχουμε τα σεληνιακά ζωικά σώματα είμαστε διανοητικά ζώα και είναι μόνο μία χρυσαλίδα που πρέπει να μεταμορφωθεί σε Ουράνια Πεταλούδα και αυτό επιτυγχάνεται με υπερπροσπάθεια.

Η τροφή του φυσικού σώματος είναι στο Η-48 (48 νόμοι). Αν προστατεύσουμε αυτό το υδρογόνο μπορεί να μετατραπεί σε Η-24 (24 νόμοι) που χρησιμεύει σαν τροφή για το Ηλιακό Αστρικό Σώμα. Αυτό το υδρογόνο (24) σπαταλιέται με την υπερβολική εργασία, την μάταιη προσπάθεια, τα πάθη, τις συγκινήσεις, τις οργές.

Το Η-12 είναι η τροφή του Ηλιακού Διανοητικού Σώματος, σπαταλιέται με τις διανοητικές προσπάθειες. Αν το σώσουμε, το Η-6 θα πετύχει να θρέψει το Σώμα της Συνειδητής Θέλησης.

Όποιος έχει τα ανώτερα υπαρξιακά σώματα του Είναι έχει το δικαίωμα να ενσαρκώσει την Θεϊκή του Τριάδα: Atman-Buddhi-Manas.

Τότε ειπώθηκε: Εκ νέου ο υιός του ανθρώπου γεννήθηκε, ένας Δάσκαλος, ένας Μαχάτμα. Όλα όσα είναι γραμμένα στην Αποκάλυψη είναι για τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να γνωστοποιήσουμε στην ανθρωπότητα ότι οι τελευταίες μέρες έχουν ήδη φτάσει.

Ολόκληρη η φτωχή ανθρωπότητα διαιρείται σε δώδεκα φυλές. Όλη η ανθρωπότητα αναπτύσσεται και ξετυλίγεται μέσα στην Ζωδιακή Μήτρα. Ο Ζωδιακός Κύκλος είναι η μήτρα μέσα στην οποία κυοφορείται η ανθρωπότητα. Οι 12 φυλές μπορούν να λάβουν το σημάδι του Θεού στο μέτωπό τους μόνο εφαρμόζοντας το Αρκάνο A.Z.F. «Και άκουσα τον αριθμό αυτών που σφραγίστηκαν. Και από την φυλή του Ιούδα σφραγίστηκαν δώδεκα χιλιάδες. Από την φυλή Ρουβήν σφραγίστηκαν δώδεκα χιλιάδες» Αποκάλυψη κεφάλαιο 7,παρ 4.

Σε κάθε μία από της δώδεκα ζωδιακές φυλές υπάρχουν μόνο δώδεκα χιλιάδες σφραγισμένοι. Έχουμε εδώ το Αρκάνο νούμερο 12 του Ταρώ. Έχουμε εδώ το σύνδεσμο του Σταυρού με το Τρίγωνο. Εδώ έχουμε Σεξουαλική Μαγεία. Εδώ έχουμε την πραγματοποιημένη εργασία, τον ζωντανό άνθρωπο που αγγίζει την Γη με τίποτε περισσότερο από την σκέψη του.

Από κάθε μία από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ μόνο δώδεκα χιλιάδες σφραγισμένοι θα σωθούν από το μεγάλο κατακλυσμό (αυτή η ποσότητα είναι συμβολική). Μόνο αυτοί που θα έχουν επιτύχει την σύνδεση Σταυρού-Ανθρώπου με το Τρίγωνο-Πνεύμα θα σωθούν.

Εξετάζοντας την νέα Ιερουσαλήμ βρίσκουμε τα ακόλουθα: Είχε μεγάλο και ψηλό τείχος με δώδεκα πύλες (τις δώδεκα ζωδιακές πόρτες μέσα στον κόσμο και τον άνθρωπο) και στις πύλες δώδεκα αγγέλους (ζωδιακοί άγγελοι) και πάνω στις πύλες ήταν γραμμένα ονόματα, τα ονόματα των δώδεκα φυλών του Ισραήλ (οι δώδεκα τύποι της ανθρωπότητας σύμφωνα με την επιρροή των δώδεκα ζωδιακών συμβόλων) Αποκάλυψη κεφάλαιο 21, παράγραφος 12.

Όπως είναι πάνω έτσι είναι και κάτω. Ο άνθρωπος έχει 12 ικανότητες που κυβερνούνται από 12 ατομικούς αγγέλους.

Τα δώδεκα ζωδιακά σύμβολα υπάρχουν στο έναστρο διάστημα και μέσα στον άνθρωπο. Είναι απαραίτητο να μετατρέπουμε την σεξουαλική ενέργεια και να την κάνουμε να περνά μέσω των δώδεκα ζωδιακών πορτών του ανθρώπινου οργανισμού. Ο Προφήτης συνέχισε να μιλά για τις δώδεκα ζωδιακές πόρτες κατ’ αυτόν τον τρόπο: Τρεις πύλες στην ανατολή, τρεις πύλες στο βορρά, τρεις πύλες στο νότο και τρεις πύλες στην δύση. Αποκάλυψη κεφάλαιο 21, παράγραφος 13.

Και το τείχος της πολιτείας είχε δώδεκα θεμέλια και πάνω τους δώδεκα ονόματα, των δώδεκα αποστόλων του Αρνιού. Αποκάλυψη κεφάλαιο 21, παράγραφος 14.

Τα δώδεκα ζωδιακά σύμβολα και οι δώδεκα ενεργητικές σφαίρες που αμοιβαία διεισδύουν και αλληλοδιαπερνούν χωρίς σύγχυση. Η Ηλιακή ανθρωπότητα πραγματώνεται πλήρως μέσα από τα δώδεκα επίπεδα.

Το Αρκάνο αριθμός 12 είναι η θεμελίωση της Ουράνιας Ιερουσαλήμ. Το δωδέκατο Αρκάνο είναι το σύμβολο της Σεξουαλικής Αλχημείας. Αυτή είναι η θυσία και η πραγματική Εργασία.

Κάποιος πρέπει να δουλέψει με το χρυσό και το ασήμι, πρέπει να δουλέψει με το Φεγγάρι και τον Ήλιο για να ανέβει η Ουράνια Ιερουσαλήμ μέσα σε κάθε άτομο. Ο χρυσός και το ασήμι, ο Ήλιος και το Φεγγάρι, είναι οι σεξουαλικές δυνάμεις του άντρα και της γυναίκας.

Στο Αρκάνο νούμερο 12 εμπεριέχεται όλη η επιστήμη και η φιλοσοφία της Μεγάλης Εργασίας. Στο Χριστικό σπέρμα είναι κρυμμένη η ζωντανή και φιλοσοφική ιερή Φωτιά. Ο μυστικισμός όλων των παλαιών Μυημένων είναι αυτό της Σεξουαλικής Αλχημείας.

Η φιλοσοφία της Σεξουαλικής Αλχημείας έχει την αρχή της στις Σχολές των Εσσαίων, στην Σχολή της Αλεξάνδρειας, στις διδασκαλίες του Πυθαγόρα, στα Μυστήρια της Αιγύπτου, στην Τροία, την Ρώμη, την Καρθαγένη, την Ελευσίνα, στην σοφία των Αζτέκων, των Μάγιας κλπ.

Η επιστήμη και τα συστήματα της Σεξουαλικής Αλχημείας πρέπει να μελετηθούν στα βιβλία του Παράκελσου, του Νικόλα Φλαμμέλ, του Ραϊμόντο Λούλιο. Επίσης βρίσκουμε τις διαδικασίες κρυμμένες πίσω από το πέπλο των συμβόλων που περιλαμβάνονται σε πολλούς ανεξερεύνητους τύπους παλαιών ιερογλυφικών σε πολλούς αρχαίους ναούς, σε Ελληνικούς και Αιγυπτιακούς μύθους κλπ.

Εσύ που αναζητάς την Μύηση! Εσύ που διαβάζεις τόσο πολύ! Εσύ που ζεις πετώντας από σχολείο σε σχολείο, αναζητώντας πάντα, πάντοτε ποθώντας, που πάντα λαχταράς, που πάντα επιθυμείς. Πες μου ειλικρινά… Έχεις ξυπνήσει ήδη την Κουνταλίνι; Έχεις ανοίξει ήδη τις 7 Εκκλησίες της σπονδυλική σου στήλης; Έχεις ενσαρκώσει το Αρνί;

Απάντησέ μου αγαπητέ αναγνώστη. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Βάλε το χέρι στην καρδιά και απάντησέ μου με ειλικρίνεια… Έχεις πραγματωθεί; Είσαι βέβαιος ότι με τις θεωρίες σου θα γίνεις Θεός; Τι έχεις επιτύχει; Τι έχεις πραγματοποιήσει με τις θεωρίες σου;

Αυτός που θέλει την Αυτοπραγμάτωση χρειάζεται την Επανάσταση της Συνείδησης, να Πεθάνει, να Γεννηθεί και να Θυσιαστεί. Μία Επανάσταση της Συνείδησης όταν αποκεφαλίζουμε το ΕΓΩ. Μία Επανάσταση της Συνείδησης όταν φτιάχνουμε τα Ηλιακά Σώματα. Μία Επανάσταση της Συνείδησης όταν ενσαρκώνουμε το Είναι. Μέχρι τότε δεν έχουμε αληθινή ύπαρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη