Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2012

Εσωτερική πραγματεία της Θεουργίας

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΘΕΟΥΡΓΙΑ, GOETHIA ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η Θεουργία είναι μια επιστήμη, η οποία μας επιτρέπει να επικαλεσθούμε τα άφατα όντα των ανώτερων Κόσμων, για να λάβουμε τις θαυμάσιες διδασκαλίες τους.

Διακρίνετε μεταξύ Θεουργίας, Goethia και Πνευματισμού.

Το Goethia μας διδάσκει πώς να επικαλεσθούμε τις καθαρώς σκοτεινές οντότητες. Κατόπιν ο επικλητής υποδουλώνεται από τις δυνάμεις του κακού.

Ο πνευματισμός, μέσω ορισμένων παθητικών θεμάτων, επιτρέπει σε μας επικοινωνία με την Ζωή πέρα από τον Θάνατο. Εντούτοις, μόνο οι σκιές των αποθανόντων έρχονται στα πνευματιστικά κέντρα. Είναι καλό να ξέρουμε ότι αυτές οι σκιές των πεθαμένων δημιουργούν το ψυχολογικό Εγώ. Επομένως, πολύ σπάνια η ψυχή ή το πνεύμα ενός πεθαμένου μπαίνει στο σώμα ενός μέντιουμ. Μόνο το ψυχολογικό Εγώ του αποσαρκωμένου διαπερνά τους οργανισμούς των μέντιουμς... η σκιά του αγαπητού νεκρού... αυτό είναι όλο.

Οι σκιές των αποθανόντων, που φανερώνονται μέσω των αστρικών, διανοητικών και φυσικών οργανισμών των μέντιουμ, παράγουν την εξάρθρωση των Διανοητικών και Φυσικών Οχημάτων. Οι συνέπειες μπορούν να είναι παραφροσύνη, παράλυση κλπ.

Μετά από αυτόν τον σύντομο πρόλογο, θα μπούμε πλήρως στην Ανώτερη Μελέτη της Θεουργίας.

Ο Θεουργός πρέπει να είναι ικανός για συνειδητή δράση με το Αστρικό Σώμα. Οι Θεουργικές επικλήσεις πραγματοποιούνται στο Αστρικό Όχημα. Οι επικλήσεις της Υψηλής Θεουργίας μπορούν επίσης να γίνουν στους ανυψωμένους κόσμους της Κοσμικής Συνείδησης.

Ο Θεουργός πρέπει να είναι επιδέξιος στον Αστρικό Κόσμο. Ο Θεουργός πρέπει να φύγει συνειδητά στο Αστρικό Σώμα. Επομένως, πριν μπούμε τον τομέα των Θεουργικών επικλήσεων, πρέπει καταρχήν να μάθουμε να μπαίνουμε και να βγαίνουμε στο φυσικό σώμα. Στην πραγματικότητα, το Αστρικό Σώμα είναι το κοστούμι της ψυχής. Μέσα στο Αστρικό Σώμα, έχουμε το μυαλό, την θέληση, την συνείδηση και το πνεύμα.

Υπάρχει μια στιγμή όταν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το φυσικό σώμα μας. Εκείνη η στιγμή είναι τότε που αποκοιμόμαστε. Σε εκείνες τις στιγμές της μετάβασης μεταξύ του ξύπνιου και του ύπνου, κάθε άνθρωπος, που τυλίγεται στο Αστρικό Σώμα του, δραπετεύει από το φυσικό σώμα. Υπάρχει μια στάση, που επιτρέπει σε μας να δραπετεύσουμε συνειδητά από το φυσικό σώμα, για να εργαστούμε στους ανώτερους κόσμους. Ο Θείος Κύριος, Ιησούς Χριστός χρησιμοποίησε αυτήν την στάση, όταν μελέτησε στην πυραμίδα του Χεφρήνου. Ο Μεγάλος Κύριος συνήθιζε να ξαπλώνει στο κρεβάτι του, ανάσκελα, με τα πέλματα των ποδιών τοποθετημένα στο κρεβάτι, και τα γόνατα σηκωμένα. Έπειτα ο Κύριος σήκωσε τα χέρια του επάνω από το κεφάλι έως ότου οι παλάμες των χεριών άγγιξαν η μια την άλλη. Κατόπιν τα άνοιξε δεξιά και αριστερά και τελικά, τα σταύρωσε πάνω από το στήθος του διαμορφώνοντας έτσι το Μικροκοσμικό Αστέρι. Έπειτα, ο Κύριος αποκοιμιόταν τραγουδώντας το ισχυρό Mantram FARAON. Αυτό το Mantram τραγουδιέται έτσι:

FAAAAA... RAAAAA... ONNNNN...

Ο Κύριος τραγούδησε το Mantram πολλές φορές, έως ότου κοιμήθηκε.

Κατόπιν, στους Εσωτερικούς Κόσμους ξυπνάμε συνειδητοί. Αισθανόμαστε λεπτοί... Αιωρούμαστε υπέροχα... Αυτή η διαδικασία, απλή και εύκολη, είναι ένα θαυμάσιο κλειδί, το οποίο θα μας επιτρέψει να ξυπνήσουμε συνειδητοί στους ανώτερους κόσμους.

Όταν γίνουμε συνειδητοί στους εσωτερικούς κόσμους, κατόπιν μπορούμε να αφιερώσουμε τον εαυτό μας πλήρως στις εργασίες της υψηλής Θεουργίας.

Ο Δρ Krumm συμβούλεψε, επίσης, ότι για τις ασκήσεις της αναχώρησης στον αστρικό, θα ήταν πολύ καλό να αρωματιστεί το δωμάτιο με καλό θυμίαμα, ή άρωμα ρόδου κλπ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ

Μια από τις ισχυρότερες επικλήσεις που μας άφησε ο βασιλιάς Σολομών, είναι ο Εξορκισμός των Επτά.

Αποφασίσαμε να ερευνήσουμε, προσωπικά, ολόκληρο το εσωτερικό περιεχόμενο του Εξορκισμού των Επτά. Διεξαγάγαμε αυτές τις έρευνες της Υψηλής Θεουργίας στους Ανώτερους Κόσμους. Έπρεπε να έχουμε πλήρη επίγνωση του ουσιαστικού περιεχομένου εκείνης της προσευχής που μας άφησε ο Σολομών ο Σοφός από τους αρχαίους χρόνους. Πολλοί είναι οι Μάγοι που, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, χρησιμοποιούν αυτές τις επικλήσεις. Εντούτοις, πρέπει να ξέρουμε το ουσιαστικό περιεχόμενό τους, ώστε να λειτουργήσουμε συνειδητά στα τελετουργικά της Υψηλής Μαγείας. Λόγω όλων αυτών των αιτιών έπρεπε να ερευνήσουμε σε βάθος, τον αποκρυφισμό του Εξορκισμού των Επτά. Δείτε:

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ των ΕΠΤΑ από τον ΣΟΦΟ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

Εις το όνομα του Μιχαήλ, ας σε διατάξει ο Ιεχωβά, και ας σε διώξει από εδώ, Τσαβαχόθ!

Στο όνομα του Γαβριήλ, ας σε διατάξει ο Αδοναΐ, και ας σε διώξει από εδώ, Βαέλ!

Στο όνομα του Ραφαήλ, φύγε μπροστά από τον Ελιάλ, Σαμγκαμπιήλ!

Από τον Σαμαέλ Σαβαώθ, και στο όνομα του Ελοχίμ Γκιμπόρ, φύγε από εδώ, Αντραμελέκ!

Από τον Ζαχαριήλ και τον Σαχέλ Μελέκ, υπάκουσε στον Ελβά, Σαναγκαμπρίλ!

Από το θείο και ανθρώπινο όνομα του Σαντάι, και από το σημάδι του Πεντάγραμμου, το οποίο κρατώ στο δεξί χέρι μου, στο όνομα του αγγέλου Αναέλ, από την δύναμη του Αδάμ και της Εύας, το οποίο είναι Χότ Τσαβά, φύγε Λιλίθ! Άσε μας να αναπαυθούμε σε ειρήνη, Ναεμά!

Από το ιερό Ελοχίμ και από τα ονόματα των μεγαλοφυών Κασιήλ, Σεχαλτιήλ, Αφιήλ και Ζαραχιήλ, στην εντολή του Οριφιήλ, φύγε από εμάς Μολώχ! Αρνούμαστε να καταβροχθίσεις τα παιδιά μας.

Με προσεκτική εξέταση αυτού του Εξορκισμού των Επτά, οι αγαπημένοι αναγνώστες μας θα είναι σε θέση να δουν το ύφος στο οποίο γράφεται.

Βεβαίως, ο στόχος που είχαμε ήταν μπροστά αρκετά ακριβός, σκληρός και δύσκολος. Ο πνευματισμός, με τα μέσα του, ειλικρινά, δεν θα ήταν χρήσιμος σε μας, επειδή θέλαμε να δούμε, να αγγίξουμε και να αισθανθούμε όλες τις οντότητες που αναφέρονται στην επίκληση του σοφού Σολομώντα! Ο κύκλος Goethic των μαύρων Επικλήσεων και Συμφωνιών, επίσης δεν θα ήταν χρήσιμος, επειδή κανένας από μας δεν ήθελε να πέσει στην άβυσσο της Μαύρης Μαγείας.

Επομένως, μόνο η Υψηλή Θεουργία θα μπορούσε να επιλύσει όλα αυτά τα προβλήματα.

Αρχίσαμε με την μελέτη στους Ανώτερους Κόσμους, της πρώτης επίκλησης, η οποία λέει:

Εις το όνομα του Μιχαήλ, ας σε διατάξει ο Ιεχωβά, και ας σε διώξει από εδώ, Τσαβαχόθ!

Ο Μιχαήλ είναι η Μεγαλοφυΐα του Ήλιου, και κάθε αποκρυφιστής το ξέρει αυτό. Ο Ιεχωβά είναι ο κυβερνήτης του φεγγαριού, κυβερνά την Εδέμ, και μας αναμένει όλους στον Παράδεισο.

Έλειπε, κατόπιν, να μάθουμε για τον Τσαβαχόθ. Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η παράξενη προσωπικότητα; Γιατί κάποιος πρέπει να τον εξορκίσει στο όνομα του Ιεχωβά; Γιατί πρέπει να αναφέρει τον Μιχαήλ σε αυτήν την επίκληση; Ποια σκοτεινή οντότητα μπορεί να είναι; Αναμφισβήτητα, όλα αυτά τα αινίγματα μας δυσκόλευαν. Θελήσαμε να τακτοποιήσουμε αυτό το θέμα! Δεν θελήσαμε να συνεχίσουμε αυτόματα, επαναλαμβάνοντας μια επίκληση της οποίας το περιεχόμενο αγνοούσαμε. Τότε αποφασίσαμε να ερευνήσουμε.

Αφήσαμε το σώμα μας. Στο Αστρικό Σώμα μας πήγαμε σε έναν απόμερο δρόμο. Καθώς περπατήσαμε, επικαλεσθήκαμε τον Τσαβαχόθ, την μυστήρια προσωπικότητα που αναφέρθηκε από τον μεγάλο βασιλιά Σολομώντα. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε την Μεγάλη και Ανώτατη Επίκληση του Peter of Apono. Δείτε:

HEMEN ETAN! HEMEN ETAN! HEMEN ETAN! EL, Ati, Titeip, Azia, Hin, Teu, MINOSEL, VAY, ACHADON, Vay, Vaa, EYE, Aaa, Eie, Exe, A EL EL EL A Hg! HAU! HAU! HAU! HAU! Va Va Va Va! Hg HAU HAU HAU! HAU! VA! VA! VA! VA! CHAVAJOTH!

Ale Saraye, aie Saraye, aie Saraye! Per Eloym Archima Raburs, Bathas Super ABRAC ruens superveniens ABEOR SUPER ABERER, CHAVAJOTH! CHAVAJOTH! Impero tibi per Clavem SALOMONIS et nomen magnus SEMHAMPHORAS

Το αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο!... Στην πλευρά του δρόμου συναντήσαμε ένα σοβαρό, ολυμπιακό γλυπτό. Φάνηκε να έχει σκαλιστεί από έναν Πραξιτέλη! Το πρόσωπό του ήταν παρόμοιο με αυτό του Έλληνα Απόλλωνα. Η κυρτότητα των ποδιών, το σχεδιάγραμμα των χεριών, η ευρυθμία εκείνου του γλυπτού, θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με την Αφροδίτη της Μήλου! Εντούτοις... υπήρξε κάτι περίεργο σε εκείνο το πολύ όμορφο γλυπτό! Εκείνη η πολύτιμη ανθρώπινη φιγούρα ντύθηκε με μια τήβεννο αιματηρού χρώματος, που διαμόρφωνε όμορφες πτυχές, εξωτικές και μοιραίες, μακρύ μέχρι τις πατούσες του! Κατανοήσαμε ότι ήμαστε μπροστά στον αντίθετο πόλο του Ιεχωβά... Ήμαστε μπροστά στον εκφοβιστικό και τρομερό Τσαβαχόθ! Επεκτείνοντας το δεξί χέρι προς εκείνη την κακοήθη και παραπλανητική ομορφιά, εξορκίσαμε με δυνατή φωνή που έλεγε:

Στο όνομα του TETRAGRAMMATON, σε εξορκίζω Τσαβαχόθ!

Αμέσως μετά αυτές τις λέξεις, είδαμε, με μεγάλη έκπληξη, ότι το όμορφο και κακόηθες γλυπτό θύμωσε φοβερά με μας Κατόπιν, μας επιτέθηκε με τη φρικτή υπνωτική δύναμή του. Μας προσέβαλε παρά πολύ. Οι λέξεις του ήταν πραγματικά απεχθείς, κατάλληλες μόνο για την μεγάλη Πόρνη της οποίας ο αριθμός είναι 666.

Η πάλη ήταν φοβερή. Έπρεπε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας με όλες τις πνευματικές δυνάμεις μας για να οδηγήσουμε μακριά εκείνο τον φοβερό δαίμονα της κακοήθους ομορφιάς! Πετύχαμε τελικά και η εκφοβίζουσα προσωπικότητα που είχε λάβει τη μορφή της Πόρνης, κρύφτηκε μέσα σε μια ταβέρνα όπου μόνο ποτήρια και μπουκάλια ποτού φάνηκαν στο ράφι.

Εδώ έχετε Μαύρη Μαγεία. Εδώ έχετε την άβυσσο!

Μετά αφού μάθαμε για αυτήν την προσωπικότητα του σκοταδιού, επιστρέψαμε στο φυσικό σώμα. Από το χρώμα της τουνίκας του, από την ακάθαρτη γλώσσα του, και από όλες τις δραστηριότητες εκείνης της απαίσιας προσωπικότητας, φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι αυτό ήταν η ακριβής αντίθεση του Κυρίου Ιεχοβά.

Τώρα, θελήσαμε να ερευνήσουμε κάτι περισσότερο! Θελήσαμε να ξέρουμε τη συγκεκριμένη εργασία στην οποία ο Τσαβαχόθ αφιέρωσε τον εαυτό του..

Μια άλλη νύχτα, εμείς οι ερευνητές, εγκαταλείψαμε το σώμα με σκοπό να μιλήσουμε περισσότερο με την αντίθεση του Κυρίου Ιεχοβά. Όπως συνήθως, χρησιμοποιήσαμε την Μεγάλη Επίκληση του Peter of Apono. Μετά από μερικές στιγμές, φθάσαμε στην οδό μιας άγνωστης πόλης. Ένα πλήθος ανθρώπων ερχόταν και πήγαινε, εκεί και παντού. Μόλις κάναμε την επίκληση, μπορέσαμε εύκολα να εκτιμήσουμε την δύναμη του Λόγου. Ο Λόγος τα μετασχημάτιζε όλα... Αλλάξαμε οχήματα. Καταδυθήκαμε σε εκείνες τις ατομικές περιοχές όπου κατοικούν οι Πρίγκιπες του Σκότους! Παρατηρώντας προσεκτικά, είδαμε ότι μας πλησίασε κάποιος με αποφασισμένα και σταθερά βήματα. Ήταν ο Τσαβαχόθ!... Η απαίσια προσωπικότητα ντυμένη με την αιματόχρωμη τήβεννό του και ήρθε προς μας. Τότε τον εξορκίσαμε λέγοντας:

Στο όνομα του Δία, του Πατέρα των Θεών, εγώ σε εξορκίζω, Τσαβαχόθ, TE VIGOS CO SLIM.

Αυτό το Mantram έχει τεράστια επίδραση. Ο Τσαβαχόθ, πληγωμένος από θανάσιμη ακτίνα, σήκωσε τον βραχίονά του σαν για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Προχωρήσαμε μερικά βήματα, τον πλησιάσαμε και τεντώσαμε το χέρι μας σε φιλική χειρονομία. Έπειτα, σε αγενή τόνο και χρησιμοποιώντας ονόματα εφαρμόσιμα μόνο σε πόρνες, μας ρώτησε για τις συζύγους μας. Με αυστηρό πνεύμα, και χωρίς να αφήσουμε τους εαυτούς μας να παρασυρθούν από οποιαδήποτε συγκινησιακή ή συναισθηματική αντίδραση, απαντήσαμε σε αυτό το πρόσωπο ότι οι σύζυγοί μας ήταν αρκετά καλά... Ευχαριστούμε! Έπειτα, του φανερώσαμε ότι θέλαμε να είμαστε φίλοι του. Η απαίσια προσωπικότητα παρουσιάστηκε ικανοποιημένη, και έπειτα, περπάτησε μαζί μας προς ένα σκοτεινό σπήλαιο. Προχωρήσαμε έως ότου φθάσαμε στην αιχμή ενός υψηλού βουνού. Εκεί είχε το σκοτεινό σπήλαιό του. Εκεί δίδαξε τους αποστόλους του. Φανέρωσε σε μας ότι έζησε στη Γερμανία, ότι είχε ένα φυσικό σώμα, ότι εργάστηκε για τον Μεγάλο Μαύρο Οίκο, ότι ήταν ένας παλαίμαχος του πολέμου κλπ. Βεβαίως, βρήκαμε το σπηλαίο του Τσαβαχόθ γεμάτο γερμανούς μαθητές. Εκείνοι οι μαθητές ήρθαν στο σπήλαιο με το Αστρικό Σώμα τους. Ο Τσαβαχόθ τους δίδαξε το δόγμα των Νικολαϊτών. Εκείνο το σκοτεινό δόγμα δίδασκε ένα απαίσιο σύστημα σεξουαλικής μαγείας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο μάγος διαπράττει το έγκλημα της εκσπερμάτωσης του δημιουργικού ποτού. Το αποτέλεσμα εκείνων των ασκήσεων είναι πάντα καταστρεπτικό. Το Φλογερό Φίδι των μαγικών δυνάμεών μας, αντί να σηκωθεί, κατεβαίνει στις ατομικές κολάσεις του ατόμου και γίνεται η ουρά του Σατανά. Τα Λεμουριανά-Ατλάντεια τέρατα άσκησαν αυτό το σύστημα μαύρης σεξουαλικής μαγείας. Οι μάγοι της Ατλαντίδος το άσκησαν επίσης. Σε εκείνη την παλαιά χαμένη ήπειρο, υπήρξε η λατρεία στη θεάς Kali. Αργότερα, μετά από την βύθιση της Ατλαντίδος, οι πιστοί της θεάς εγκαταστάθηκαν στην Ινδία. Αυτοί είναι οι στραγγαλιστές. Οι υποστηρικτές εκείνης της θρησκείας στραγγάλιζαν τα θύματά τους. Η αγγλική αστυνομία έπρεπε να επέμβει πολλές φορές, στην Ινδία, για να συλλάβει τους εγκληματίες... Αυτό είναι Ταντρισμός! Στο δυτικό κόσμο μας, πολλοί ήταν εκείνοι που, αφού πήγαν στην Λευκή Αδελφότητα, παραστράτησαν στην φρικτή ταντρική πορεία. Επομένως, φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο Τσαβαχόθ είναι ένας Ειδικός των Σκοταδιών, η Αντίθεση του Κυρίου Ιεχοβά. Είναι ο επικεφαλής μιας Μοιραίας Λεγεώνας! Εργάζεται για την Σκοτεινή Αδελφότητα. Κάποιος πρέπει να τον εξορκίσει στο όνομα του Ιεχοβά!

Μερικές ημέρες αργότερα, οι ερευνητές, στο Αστρικό Σώμα, αποφασίσαμε να επικαλεσθούμε αυτό το ζευγάρι των Αντιθέτων της Φιλοσοφίας: τον Ιεχοβά και τον Τσαβαχόθ. Κάναμε έναν κύκλο γύρω μας... Τα δύο επικαλεσμένα Όντα παρευρέθηκαν στην κλήση μας. Ο Κύριος Ιεχοβά όπως ένα άσπρο περιστέρι, αμόλυντης λευκότητας, αιωρήθηκε επάνω από τα κεφάλια μας. Ο Τσαβαχόθ, η αντίθεσή του, κρατήθηκε έξω από τον κύκλο. Ήταν αποκαρδιωμένος! Η παρουσία του Κύριου Ιεχοβά τον πλήγωσε θανάσιμα!.. Ο Ιεχοβά λειτουργεί για την αγνότητα του κόσμου. Η θεία φρόνηση του Ιεχοβά βρίσκεται στο Αρκάνο A.Z.F. Αυτό είναι το κλειδί της Εδέμ. Αυτό είναι το κλειδί της Κιβωτού της επιστήμης... Ο Τσαβαχόθ λειτουργεί για τον Ταντρισμό για το δόγμα των Νικολαϊτών, για την μοιραία επιστήμη, η οποία μετατρέπει τα άτομα σε κτήνη!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Αφού είχαμε τελειώσει την εσωτερική έρευνα για την πρώτη επίκληση του μεγάλου Εξορκισμού των Επτά, τον οποίο σε άλλους καιρούς μας κληροδότησε ο σοφός βασιλιάς Σολομώντας, αποφασίσαμε να ερευνήσουμε την δεύτερη επίκληση, η οποία λέει τα εξής:

Στο όνομα του Γαβριήλ, ας σε διατάξει ο Αδοναΐ, και ας σε διώξει από εδώ, Βαέλ.

Ξέρουμε ότι ο Γαβριήλ είναι ένας Σεληνιακός Άγγελος! Ξέρουμε ότι Αδοναΐ είναι ένας πολύτιμος Άγγελος! Εντούτοις, αγνοούσαμε ποιος μπορεί να είναι ο Βαέλ. Γιατί κάποιος πρέπει να τον εξορκίσει στο όνομα του Αδοναΐ; Αυτά ήταν μυστήρια σε μας και έπρεπε να τα ανακαλύψουμε!

Μια νύχτα, στο Αστρικό Σώμα, επικαλεσθήκαμε τον Βαέλ. Ο Βαέλ ήταν σκοτεινός βασιλιάς που έζησε σε ένα σπήλαιο της ερήμου Γκόμπι. Εκεί καθοδήγησε τους αποστόλους του. Δίδαξε την Μαύρη Μαγεία των Υποσεληνιακών Σφαιρών. Ο Αδοναΐ, ο Γιος του Φωτός και της Ευτυχίας, ήταν το αντίθετό του. Αυτές οι δύο αντιθέσεις της φιλοσοφίας αφορούσαν στενά τις ακτίνες του Φεγγαριού. Επιπλέον, η παρουσία του Βαέλ ήταν πολύ σκοτεινή. Στεμμένος ως βασιλιάς... Τα μάτια του, χωρισμένα και σταθερά. Τα παχιά φρύδια του οριζόντια, η μύτη του πλακουτσωτή, τα χείλια του λεπτά, το πρόσωπό του κυκλικό. Φορούσε την τήβεννο ενός Μαύρου Μάγου. Δεν γίναμε φίλοι μαζί του. Ο χαρακτήρας του ήταν απρόσιτος.

Σε μια άλλη νύχτα, οι ερευνητές επικαλεσθήκαμε τον Αδοναΐ, τον Γιο του Φωτός και της Ευτυχίας. Ένα αγόρι μερικών μηνών, παρευρέθηκε στην κλήση μας, και μας επιτέθηκε, με απαίσια δύναμη! Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις μας για να προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε. Εντούτοις, όλα ήταν άχρηστα! Εκείνο το παιδί κατείχε μια παντοδύναμη ισχύ!... Κάποιος είπε να τεντώσουμε το χέρι μας προς αυτόν με φιλικό τρόπο. Έτσι κάναμε. Τεντώσαμε το χέρι μας προς αυτόν, με πνεύμα χαιρετισμού. Έπειτα εκείνος ανταποκρίθηκε αδελφικά και έσφιξε το χέρι μας. Αυτός ήταν ο Φύλακας του Κατωφλιού του Αγγέλου Αδοναΐ, ο οποίος παρά την απέραντη τελειότητά του, συντηρεί ακόμα τον Φύλακα του Κατωφλιού, το ψυχολογικό Εγώ, το επαναγεννούμενο Εγώ που πρέπει όλοι να αποκεφαλίσουμε και εμποδίζει να ενσαρκωθεί, μέσα σε μας, ο Εσωτερικός Χριστός.

Πόσο δύσκολο είναι να επιτευχθεί η τελειότητα. Ένας άγγελος τόσο πολύτιμος όσο ο Αδοναΐ, και όμως, είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι συντηρεί ακόμα το ψυχολογικό Εγώ (Δέσμη των παλαιών μνημών...)

Σε μια άλλη νύχτα, την βαθύτερη νύχτα, την σιωπηλότερη…, οι ερευνητές, επικαλεσθήκαμε τον άγγελο Αδοναΐ. Ο πολύτιμος Άγγελος που στέλνεται σε μας με άλλους αγγέλους, ένα θείο δώρο, και ένα μενταγιόν, το οποίο κρέμεται από μια χρυσή αλυσίδα! Το εν λόγω μενταγιόν μας παρέχει την δύναμη να αλλάζουμε τα Κοσμικά οχήματα στιγμιαία. Με εκείνον τον πολύτιμο θησαυρό μπορούμε να μπούμε σε οποιοδήποτε Τμήμα του Βασίλειου. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι του πολύτιμου Αγγέλου Αδοναΐ, του Γιου του Φωτός και της Ευτυχίας, του Δάσκαλου Ζανόνι! Όλοι ξέρουμε ότι ο Ζανόνι έλαβε την κοσμική μύηση στον Πύργο της Φωτιάς στην Χαλδαία των Σοφών. Από τότε, ο Ζανόνι έλαβε το Ελιξίριο της Μακριάς Ζωής και ήταν σε θέση να διατηρεί το φυσικό σώμα του κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών... Ο Μεγάλος Δάσκαλος Ζανόνι, αφέθηκε να πέσει επειδή ερωτεύτηκε με μία καλλιτέχνιδα στην Νάπολη! Η λαιμητόμος ήταν το αποτέλεσμα του λάθους του. Εκεί πέθανε ο Μεγάλος Δάσκαλος!

Οι ερευνητές, μάθαμε πολλά πράγματα από την Άφατη Φρόνηση του Αγγέλου Αδοναΐ!

Σε κάποια περίπτωση, ο Αδοναΐ, ο Γιος του Φωτός και της Ευτυχίας, και ο Δάσκαλος Ζανόνι, ήρθαν σε μας. Ένας από μας εξεπλάγη, ήταν αναμενόμενο. Κατόπιν ο Αδοναΐ και ο Ζανόνι είπαν στον έκπληκτο ερευνητή να κόψει με το ξίφος του, ένα παράξενο νήμα που ήταν στο έδαφος. Ο έκπληκτος ερευνητής, μεταξύ αμηχανίας και ευτυχίας, υπάκουσε και έκοψε το νήμα με το φλεγόμενο ξίφος του. Μόλις ολοκληρώθηκε αυτή η εργασία, καταλάβαμε ότι ελευθερώθηκε από μια μοιραία μαγεία, από ένα κακό ρεύμα, από μια πράξη μαύρης μαγείας... Κάποιος τον είχε βλάψει με εκείνες τις κακές τέχνες, και του είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Κατόπιν, ο Δάσκαλος Ζανόνι και ο Αδοναΐ, μαζί, θεράπευσαν το Αστρικό Σώμα του ερευνητή, και τον γιάτρεψαν.

Όσον αφορά στο βασιλιά Βαέλ, υπακούοντας σε ανώτατες διαταγές, έπρεπε να τον ψάξουμε στην άβυσσο στις επόμενες εργασίες. Εκείνη η σκοτεινή προσωπικότητα χρησιμοποίησε τις δυνάμεις του για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, ο Βαέλ είναι η Κεφαλή της Λεγεώνας, και έπρεπε να εξορκιστεί στο όνομα της αντίθεσής του, του Αδοναΐ, του Γιου του Φωτός και της Ευτυχίας.

Για να τελειώσουμε το παρόν κεφάλαιο, προειδοποιούμε τον ασύνετο, να μην επικαλεσθεί ποτέ τους σκοτεινούς, γιατί είναι τρομερά επικίνδυνο!... Βρεθήκαμε στην ανάγκη να καλέσουμε εκείνους τους σκοτεινούς για να ερευνήσουμε τον Εξορκισμό των Επτά του σοφού βασιλιά Σολομώντα. Ήταν μια σημαντική περίπτωση και έπρεπε να κάνουμε αυτούς τους τύπους ερευνών. Εκείνα τα είδη σκοτεινών καλούνται με την επίκληση του Peter of Apono. Εντούτοις, σας προειδοποιούμε ότι οι άγγελοι του φωτός, τα άφατα όντα, δεν μπορούν να καλεστούν με την επίκληση του Peter of Apono. Οι άγγελοι καλούνται στο όνομα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού, από την δόξα του Χριστού.

Οι ασύνετοι πρέπει να είναι προσεκτικοί! Πρέπει να μην κάνουν το λάθος της επίκλησης των δαιμόνων. Αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει στην ντροπή! Εμείς οι ερευνητές ήμαστε σε θέση να διεξάγουμε αυτές τις έρευνες επειδή είμαστε πολύ επιδέξιοι στη χρήση και τον ελιγμό του αστρικού σώματος. Εντούτοις, βρεθήκαμε πάντα σε μεγάλους και φοβερούς κινδύνους!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Αφού είχαμε ερευνήσει τις προηγούμενες επικλήσεις μας, αποφασίσαμε να μελετήσουμε την τρίτη επίκληση του Εξορκισμού των Επτά, η οποία, κατά γράμμα, λέει τα εξής:

Στο όνομα του Ραφαήλ, φύγε μπροστά από τον Ελιάλ, Σαμγκαμπιήλ!

Όταν ερευνήσαμε για τον Σαμγκαμπιήλ, (μην το μπερδέψετε με το Άγιος Γαβριήλ), συναντήσαμε έναν φοβερό δαίμονα του Κόσμου του Κοσμικού Νου. Ο Άγγελος Ελιάλ είναι το ακριβές Θείο και Άφατο αντίθετό του. Μια ορισμένη ημέρα, επικαλεσθήκαμε τον Ραφαήλ... Κατόπιν ο μεγάλος Δάσκαλος παρευρέθηκε στην κλήση μας. Ο Δάσκαλος έφερε την Τρίαινα του Διανοητικού Κόσμου στο δεξί χέρι του. Το πρόσωπό του ήταν ρόδινο όπως η φωτιά. Η άσπρη γενειάδα του πεσμένη στο στήθος του, ήταν γεμάτη με μεγαλειότητα και φως. Το ευρύ μέτωπο του Δασκάλου μας έδειξε την βαθιά φρόνησή του. Ένας από μας ρώτησε τον μεγάλο Δάσκαλο για κάτι. Ο Δάσκαλος απάντησε λέγοντας: Δεν έχετε πλέον ανάγκη να ρωτήσετε για τίποτε!

Πραγματικά, ήταν ένας Μυημένος με πλήρη γνώση της επιστήμης του Καλού και του Κακού.

Θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στους αναγνώστες μας να ξέρουν ότι η ανθρώπινη ψυχή του μεγάλου Δάσκαλου (ο Bodhisattva Ραφαήλ) έχει ένα φυσικό σώμα. Το σοβαρό είναι να ξέρετε ότι ο Bodhisattva... πέφτει! Εντούτοις, αγωνίζεται τρομερά να σηκωθεί... Πρέπει να διακρίνουμε μεταξύ του Δάσκαλου και της ανθρώπινης ψυχής του. Ο Δάσκαλος είναι ο εσωτερικός Θεός. Η ανθρώπινη ψυχή του Δάσκαλου είναι πεσμένη τώρα... Πολλοί εξαιρετικά επικίνδυνοι δαίμονες ζουν στον κόσμο του Κοσμικού Νου.

Σε μια ορισμένη περίπτωση, μπήκαμε σε έναν πολύ φωτεινό ναό του κόσμου του Νου. Όλοι μας, οι ερευνητές, κινούμασταν με το διανοητικό σώμα μας. Σε εκείνον τον ναό, υπήρχε μια σεβάσμια ομάδα υπερηλίκων. Ντυμένοι με τις τηβέννους των Δασκάλων. Φορούσαν σανδάλια. Τα άσπρα μαλλιά τους έπεφταν πέρα από τους ώμους τους σε όμορφες μπούκλες. Οι μακριές άσπρες γενειάδες τους και τα πλατιά μέτωπά τους, έδιναν σε εκείνους τους υπερήλικες μια θαυμάσια εμφάνιση. Οι ερευνητές, πιστέψαμε ότι ήμαστε στον Ναό της Λευκής Μαγείας, ενώπιον μιας ομάδας ιερών κυρίων. Αυτή ήταν η πεποίθηση που είχαμε! Ένας από εκείνους τους υπερήλικες έβγαλε μια άφατη ομιλία. Είπε θαυμάσια πράγματα! Μίλησε για θεία πράγματα! Μίλησε για την αγάπη, την καλοσύνη, την ομορφιά, τη φιλανθρωπία κλπ. Ξαφνικά, ο μεγάλος Δάσκαλος άρχισε να αγγίζει ευγενικά το πρόβλημα του σεξ. Και έπειτα, με θαυμάσιο τρόπο είπε:

-Αυξήστε και πολλαπλασιάστε την σεξουαλική πράξη, δεν είναι τίποτα κακό, η δημιουργική εκσπερμάτωση δεν είναι κακή, είναι απαραίτητη για την αναπαραγωγή, επειδή ο Θεός είπε: Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Αυτό και πολλοί άλλοι όροι χρησιμοποιήθηκαν από εκείνο τον σεβάσμιο Γέροντα, για να υπερασπίσουν τη δημιουργική εκσπερμάτωση. Τότε αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε την ιερότητα εκείνου του Αγίου. Αρχίσαμε να αμφιβάλλουμε... θα μπορούσε αυτός ο γέρος να είναι μαύρος μάγος; Εντούτοις, στο κοίταγμα γύρω μας, είδαμε μόνο τους σεβάσμιους υπερήλικες... υπέροχο φως!... Άφατα πράγματα... Φάνηκε ακόμη και ιεροσυλία σε μας να αμφιβάλουμε για αυτόν τον Δάσκαλο και τέτοιο ιερό μέρος! Αλλά η ταπεινωτική αμφιβολία, σε πείσμα όλων, παρά όλους τους συλλογισμούς μας, συνέχισε να μας στενοχωρεί βαθιά. Τότε ένας από μας, που θέλησε να τακτοποιήσει αυτές τις αμφιβολίες, στάθηκε όρθιος και είπε αυτές τις φράσεις: Ας ζήσει πολύ ο Χριστός! και Κάτω με τον Γιαχβέ! Χριστός και Γιαχβέ είναι οι δύο αντιθέσεις. Φως και Σκοτάδι, Άσπρη και Μαύρη Μαγεία!... Ο Γιαχβέ ήταν εκείνος ο δαίμονας που έβαλε σε πειρασμό τον Χριστό στο βουνό. Ο Γιαχβέ είναι τρομερά διεστραμμένος δαίμονας! Είναι ο Προϊστάμενος των Μαύρων Δικαστών. Όταν φωνάξαμε: Ας ζήσει πολύ ο Χριστός! και Κάτω με τον Γιαχβέ! η Μαύρη Κατοικία στράφηκε εναντίον μας γεμάτη θυμό. Οι Μαύροι μάγοι λατρεύουν τον Γιαχβέ! Ακολουθούν τον Γιαχβέ... Αυτό είναι που συνέβη εκείνη την νύχτα σε αυτόν τον Ναό στον κόσμο του Νου.

Όταν άκουσαν εκείνα τα «ιερά» άτομα με την σεβάσμια εμφάνιση το Ας ζήσει πολύ ο Χριστός και το Κάτω με τον Γιαχβέ κάτι φρικτό συνέβη. Το «ιερό» πρόσωπο εκείνου του σεβάσμιου γέρου που μίλησε, ξαφνικά άλλαξε χρώμα εντελώς, έγινε άγριο, μετασχηματίστηκε μόνο του... Είδαμε έπειτα το απρόσμενο. Η εμφάνιση έγινε φρικτή!... Εκείνοι οι «ιεροί» υπερήλικες αποκαλύφθηκαν: ήταν αληθινοί Πρίγκιπες του Σκότους, φοβεροί μαύροι μάγοι του κόσμου του Κοσμικού Νου. Μας προσέβαλαν με φράσεις και λέξεις αντάξιες της μεγάλης Πόρνης της οποίας ο αριθμός είναι 666. Επιτέθηκαν σε μας... βίαια. Έπρεπε να ξεθηκαρώσουμε το Φλεγόμενο Ξίφος για να αμυνθούμε! Αργότερα, αφήσαμε εκείνο το κρησφύγετο της Μαύρης Μαγείας, το οποίο προτού το σκεφτούμε ήταν ένας Ναός Ιερότητας...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Συνεχίζοντας τις έρευνες της Υψηλής Θεουργίας, θα μελετήσουμε την τέταρτη επίκληση του Εξορκισμού των Επτά. Αυτή η επίκληση, είναι η ακόλουθη:

Από τον Σαμαέλ Σαβαώθ, και στο όνομα του Ελοχίμ Γκιμπόρ, φύγε από εδώ, Αντραμελέκ!

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο Αντραμελέκ; Ποιος θα μπορούσε να είναι ο Ελοχίμ Γκιμπόρ; Γιατί αυτές οι μεγαλοφυΐες αναφέρονται σε αυτήν την τέταρτη αίτηση του βασιλιά Σολομώντα; Όλα αυτά τα μυστήρια μας παραξένεψαν. Μόνο με την βοήθεια της Υψηλής Θεουργίας μπορεί κανείς να διεξάγει αυτόν τον τύπο έρευνας. Ο Σαμαέλ είναι η Μεγαλοφυΐα του Άρη. Αλλά ποιος μπορεί να είναι ο Ελοχίμ Γκιμπόρ και ο Αντραμελέκ; Μια νύχτα, φύγαμε στο Αστρικό Σώμα. Μπήκαμε σε ένα υπόγειο σπήλαιο. Εκεί, με την χρησιμοποίηση της μεγάλης επίκλησης Peter Apono, επικαλεσθήκαμε τον Αντραμελέκ. Μια προσωπικότητα τόσο μαύρη όσο ο άνθρακας εμφανίστηκε τελικά στη μέση του σπηλαίου, μια γιγαντιαία προσωπικότητα, σκοτεινός και φρικτός. Εκτείναμε το δεξί χέρι μας προς εκείνο το φρικτό τέρας, και είπαμε:

Στο όνομα του Δία, του πατέρα των Θεών εγώ σε εξορκίζω Αντραμελέκ!...

TE VIGOS CO SLIM!...

Το αποτέλεσμα ήταν τρομερό. Εκείνος ο δαίμονας, πληγωμένος θανάσιμα από την φοβερή ακτίνα της Θείας Δικαιοσύνης, παρέμεινε κάτω από την εξουσία μας. Έπειτα ο Αντραμελέκ μίλησε και είπε:

-Δεν ήξερα ότι με καλούσατε εσείς! Εάν το ήξερα, θα είχα έρθει νωρίτερα!... Τι είναι αυτό που μπορώ να κάνω για σας;

Αυτές οι λέξεις του Αντραμελέκ φάνηκαν να έρχονται από μέσα από τα βαθιά σπήλαια της γης. Φάνηκε ότι αυτή η φοβερή και ισχυρή φωνή προήλθε από το βαθύ κέντρο της γης! Έπειτα θαρραλέα μιλήσαμε στον Αντραμελέκ λέγοντας του:

-Δώσε το χέρι σου Αντραμελέκ!

Η σκοτεινή προσωπικότητα μας πλησίασε και μας έδωσε το χέρι του. Κατόπιν ο συντάκτης αυτού του βιβλίου επέστρεψε στο φυσικό σώμα του. Έπειτα, εκείνος ο δαίμονας, με την αιματηρο-κοκκινο-χρωματισμένη τήβεννό του, περνώντας πέρα από την στέγη του δωματίου, αναφώνησε:

-Με φοβήθηκες!... Με φοβήθηκες!...

Απάντησα:

-Δεν σε φοβάμαι Αντραμελέκ!... Επέστρεψα στο σώμα μου, αυτό είναι όλο.

Μια άλλη νύχτα, μια ομάδα αδελφών, στο Αστρικό Σώμα μας συναντήθηκε στο Ναό για να συνεχίσει την έρευνά μας σε σχέση με εκείνη την μυστήρια προσωπικότητα του Αντραμελέκ που αναφέρεται από τον Σοφό Σολομώντα στον Εξορκισμό των Επτά.

Οι αδελφοί, κάναμε μια μεγάλη αλυσίδα για να επικαλεσθούμε τον Αντραμελέκ. Χρησιμοποιήσαμε τον τύπο του Peter Apono. Μετά από μια περίοδο επικλήσεων, ακούσαμε εκεί, σε απόσταση, την απάντηση του Αντραμελέκ. Ένας παράξενος αέρας που μας πάγωσε βαθιά!... Ένας τυφώνας έφθασε σε μας! Εκείνη η προσωπικότητα τραγούδησε τον ήχο Μ. Έδωσε σε αυτό το γράμμα μια ειδική προσωδία με χαμηλούς και υψηλούς τόνους... Οι αδελφοί παρέμειναν σταθεροί, στην αλυσίδα. Ξαφνικά, ένας από τους αδελφούς που κατεύθυναν την αλυσίδα αναφώνησε με δυνατή φωνή λέγοντας:

-Αδελφοί, μην αφήνετε την αλυσίδα! Παραμείνετε σταθεροί!... Ο Αντραμελέκ έρχεται...

Μερικές στιγμές αργότερα, ένας γίγαντας εμφανίστηκε στο κατώφλι. Εκείνος ο γίγαντας ήταν περίπου τρία ή τέσσερα μέτρα ψηλός. Εκείνη η παράξενη προσωπικότητα φορούσε μαύρη τήβεννο. Μια άσπρη λουρίδα έπεφτε πλάγια από τον δεξιό ώμο στον αριστερό μηρό του, μπροστά και πίσω. Είχε ένα τεράστιο μενταγιόν στο στήθος του. Κρατούσε ένα σκήπτρο εξουσίας στο δεξί χέρι του. Εκείνη η προσωπικότητα είχε ένα ευρύ μέτωπο, μεγάλα μπλε μάτια, όπου απεικονιζόταν ο έναστρος ουρανός, ευθεία μύτη, λεπτά χείλια, άσπρα χέρια, με κωνικά δάχτυλα. Μακριά χέρια ενός Ιησού της Ναζαρέτ, ή σαν του Φραγκίσκου της Ασίζης... Ο αδελφός, που οδηγούσε την αλυσίδα, αφήνοντάς την, πήγε να συναντήσει τον Αντραμελέκ, να τον αγκαλιάσει και να τον χαιρετήσει. Έπειτα, γυρίζοντας προς τους αδελφούς της αλυσίδας, τους είπε:

-Αδελφοί, σας φέρνω τον φίλο μου Αντραμελέκ!

Όλοι οι αδελφοί έτρεμαν. Ένας τους, ανίκανος να αντισταθεί στην φοβερή ηλεκτρική δύναμη που ακτινοβολούσαν τα μάτια του Αντραμελέκ, έφυγε βιαστικά. Έτρεξε μακριά τρομαγμένος!

Εκείνος ο θαυμάσιος γίγαντας, πλήρης μεγάλης ευπρέπειας και ευγενικών και λεπτών τρόπων, άπλωσε το χέρι του ώστε να χαιρετήσει με αβρότητα κάθε ένα των αδελφών. Έπειτα, πήγε προς ένα γραφείο, και κάθισε εκεί. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον να δεις εκείνον τον παράξενο γίγαντα, κάτοχο τέτοιας ευγένειας, τέτοιας ευπρέπειας, και τέτοιας αρμονίας. Αυτό που προκάλεσε οίκτο ήταν το να δεις πίσω από εκείνο τον θαυμάσιο γίγαντα, στο βάθος με άλλα λόγια, την μνήμη μιας μοιραίας σκιάς. Εντούτοις, το σκήπτρο που εκείνος ο γίγαντας έφερε, το μενταγιόν στο στήθος του, και όλες τις χειρονομίες του, ήταν πραγματικά της Λευκής Αδελφότητας. Ήδη καθισμένος στο γραφείο, ο Αντραμελέκ κάλεσε τον αδελφό που οδήγησε την αλυσίδα και του έδωσε συμβουλές με τις ακόλουθες λέξεις:

-Προσπαθήστε, αδελφέ... να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Ντυθείτε αξιοπρεπώς! Κατανοήστε ότι είμαστε άγγελοι και ότι, επομένως, έχουμε το πλήρες δικαίωμα να ζήσουμε καλά!

Ο αδελφός, ζήτησε άδεια από τον Αντραμελέκ, λέγοντας:

-Δάσκαλε, με συγχωρείς, πηγαίνω να φέρω τον αδελφό Χ (ο αδελφός που είχε αφήσει το δωμάτιο πριν).

Έπειτα ο αδελφός που κατεύθυνε την αλυσίδα πήγε, στο Αστρικό Σώμα σε όλες τις χώρες της γης, ψάχνοντας τον αδελφό που είχε φύγει. Ήθελε εκείνος ο αδελφός να μιλήσει με τον Αντραμελέκ. Όλα ήταν άχρηστα! Η αναζήτηση ήταν άκαρπη... Ο αδελφός δεν επρόκειτο να βρεθεί πουθενά...! Πού θα μπορούσε να είναι; Πού θα μπορούσε να έχει πάει; Αινίγματα! Αινίγματα!... Ο αδελφός, διευθυντής της αλυσίδας, επέστρεψε άλλη μια φορά στο δωμάτιο όπου ήταν ο Αντραμελέκ. Εντούτοις, δεν ήταν πλέον δυνατό να μιλήσει σε εκείνο τον θαυμάσιο γίγαντα, επειδή πολλοί άνθρωποι στο Αστρικό Σώμα τους τον συμβουλεύονταν. Κατόπιν, ο αδελφός που κατεύθυνε την αλυσίδα, γύρισε στο φυσικό σώμα του. Κάποτε στο φυσικό σώμα του, ο αδελφός σηκώθηκε πολύ νωρίς το πρωί, και είχε στο χέρι φαγητό για τον δρόμο... Πού πήγαινε; Καλά, εάν δεν το ξέρετε αγαπημένε αναγνώστη, μάθε το τώρα. Ο διευθυντής της αλυσίδας πήγε σε αναζήτηση του αδελφού Χ. Εκείνος ο αδελφός ήταν παλαιός επιχειρηματίας, και ήταν πολύ εύκολο για το διευθυντή της αλυσίδας να τον βρει στο κατάστημά του. Βεβαίως, τον βρήκε εκεί. Ήταν πολυάσχολος στο εμπόριο του καταστήματός του. Ο διευθυντής της αλυσίδας, αφού με αβρότητα χαιρέτησε τον φίλο του Χ τον ρώτησε λέγοντας:

-Καλά, αδελφέ!... Γιατί φύγατε στην θέα του Αντραμελέκ;

Κατόπιν ο αδελφός Χ του απάντησε:

-Στην πραγματικότητα, ήμουν ανίκανος να αντισταθώ στην ματιά του Αντραμελέκ! Με εξέτασε με μια φοβερή ηλεκτρική δύναμη! Δεν θα μπορούσα να το αντέξω! Ήμουν φοβισμένος και τράπηκα σε φυγή!...

Έπειτα ο διευθυντής της αλυσίδας είπε στον αδελφό Χ:

-Σας έψαξα στο Αστρικό Σώμα παντού, και δεν σας βρήκα!

Ο αδελφός Χ αποκρίθηκε:

-Δεν με βρήκατε... επειδή επέστρεψα στο σώμα μου!

Όλη αυτή την Κυριακή, τα δύο άτομα συζητούσαν το θέμα του Αντραμελέκ. Εκείνος ο γίγαντας ήταν ένα αίνιγμα στους δύο ερευνητές. Θα μπορούσε ο Αντραμελέκ να είναι μαύρος μάγος;... Αινίγματα! Αινίγματα! Αινίγματα! Πραγματικά, ολόκληρο το θέμα ήταν αινιγματικό! Τα δύο άτομα αποφάσισαν, κάθε ένα από μόνο του, να ερευνήσει για τον Αντραμελέκ.

Μετά από κάποιο χρόνο, κατέληξαν στο ακόλουθο συμπέρασμα:

Το Πνεύμα που παρευρέθηκε στην αλυσίδα ήταν πραγματικά ο Δάσκαλος Αντραμελέκ. Ένας Δάσκαλος του Λευκού Οίκου. Ένας Δάσκαλος των μεγαλύτερων μυστηρίων!... Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο Δάσκαλος, έστειλε τον Bodhisattva του (την ανθρώπινη ψυχή) να ενσαρκωθεί!

Θυμηθείτε ότι μια Ψυχή κατέχεται. Ένα Πνεύμα Είναι. Εκείνος ο Bodhisattva ενσαρκώθηκε στην Κίνα. Δυστυχώς, εκείνος ο Bodhisattva αφέθηκε να πέσει...

Εδώ είναι το μυστήριο της ανθρώπινης «Διπλής Προσωπικότητας». Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του αποκρυφισμού. Οι Bodhisattvas πέφτουν... λόγω του ΣΕΞ! Αυτοί πορνεύουν! Εκσπερματίζουν το δημιουργικό ποτό. Και έπειτα, το φλογερό φίδι των μαγικών δυνάμεών μας, η KUNDALINI, κατεβαίνει προς τις ατομικές κολάσεις του ατόμου. Έτσι είναι πως πέφτουν οι Bodhisattvas... Ο Bodhisattva του Δάσκαλου Αντραμελέκ έπεσε! Το χειρότερο πράγμα ήταν ότι ο Bodhisattva αφιερώθηκε στην Μαύρη Μαγεία. Το αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν ότι ο Δάσκαλος πήρε την Ψυχή-Θέλησή του, την Ανθρώπινη Ψυχή, την Πέμπτη Αρχή του Ατόμου, του Αιτιατού Σώματος ή του Ανώτερου Manas της Θεοσοφίας. Μόνο ο Κατώτερος, τετραδιάστατος, φτιαγμένος από το Φυσικό, Αιθερικό, Αστρικό και Διανοητικό όχημα αφέθηκε στην Κίνα. Εκείνος ο κατώτερος τετραδιάστατος είναι, στην πραγματικότητα, άψυχο άτομο. Ένας Καμπαλιστικός Φλοιός (φαιά ουσία)! Μια κενή κατοικία όπου η ψυχή δεν ζει πλέον, όπου η Αθάνατη Αρχή κάθε ατόμου δεν κατοικεί πλέον! Αυτοί οι Καμπαλιστικοί Φλοιοί είναι κατοικίες του ψυχολογικού Εγώ (του Σατανά). Στην ουσία... αυτοί είναι οι δαίμονες! Επομένως, το άτομο μετασχημάτισε τον εαυτό του σε έναν δαίμονα! Όταν ο ερευνητής επικαλείται τον Αντραμελέκ στο αστρικό, είτε ο Αντραμελέκ, ο δαίμονας, είτε ο Αντραμελέκ, ο μεγάλος πνευματικός Δάσκαλος, μπορεί να εμφανιστεί.

Πολύ αργότερα, οι ερευνητές, επικαλεσθήκαμε τον Αντραμελέκ και τον Ελοχίμ Γκιμπόρ. Εμφανίστηκαν στην κλήση μας. Είδαμε έπειτα τις δύο αντιθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο! Ο Ελοχίμ Γκιμπόρ είναι η αντίθεση του σκοτεινού Αντραμελέκ. Ο Ελοχίμ Γκιμπόρ είναι πλήρης Αρχάγγελος από την Ακτίνα του Άρη! Φέρνει το φλεγόμενο ξίφος στη μέση του, και είναι τρομερά θεϊκός Άνδρας. Όταν ο Αντραμελέκ επιτέθηκε σε μας, ήμαστε σε θέση να τον νικήσουμε εύκολα. Κατόπιν, στο κρεβάτι πόνου, μας είπε ότι, στην Κίνα, χρησιμοποίησε ένα μικρό φιαλίδιο που ονομάστηκε KINOCAPOL, με το οποίο ξύπνησε αμέσως τη διόραση στους μαθητές του. ( Φυσικά, αυτός ο τύπος διόρασης διαρκεί όσο και η επίδραση της ένεσης! Αυτό είναι όλο.) Ο δαίμονας Αντραμελέκ είναι επιχειρηματίας στην Κίνα! Οικονομικά είναι καλά. Εκείνη η προσωπικότητα του Σκότους... ζει στην άβυσσο.

Ένας φίλος, αφού άκουσε την ιστορία, μας ρώτησε τα εξής:

-Επομένως, ο Αντραμελέκ... δεν έχει πια Εσωτερικό Είναι; Όταν πεθάνει, κυριαρχεί στο αιτιώδες όχημα; Θα έχει ένα σώμα σε μια άλλη μετενσάρκωση;.

Έπρεπε να απαντήσουμε σε αυτόν τον φίλο τα ακόλουθα:

-Ο Αντραμελέκ... δεν έχει πλέον σώμα! Αυτός ακριβώς ο γίγαντας που ήρθε στην αλυσίδα, είναι το Εσωτερικό Είναι του Αντραμελέκ! Αυτός ο Εσώτερος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση πλέον με το σκοτεινό άτομο που ζει στην Κίνα!... Όταν το σώμα του Αντραμελέκ πεθάνει, το άψυχο τέρας, δεν θα είναι σε θέση να πάρει το Αιτιώδες Σώμα, ούτε να μπει στους Ανώτερους Κόσμους, επειδή είναι άψυχος, είναι ένα Καμπαλιστικό Κέλυφος, ένα κενό σπίτι... Δεν έχει ψυχή ούτε πνεύμα! Αυτά τα Καμπαλιστικά Κελύφη βυθίζονται στις ατομικές κολάσεις της φύσης, στην διάρκεια αιώνων: Σιγά-σιγά εκφυλίζονται και χάνουν δύναμη! Αργότερα... λαμβάνουν τη μορφή φρικτών ζώων της αβύσσου. Αργότερα, την μορφή φυτών και τελικά, ορυκτή μορφή που, στο στάδιο της αποσύνθεσης, θα στερηθεί Νοημοσύνης. Τελικά γίνονται κοσμική σκόνη! Αυτός είναι ο Δεύτερος Θάνατος για τον οποίο λέει η Αποκάλυψη. Οι πόρνοι πρέπει να περάσουν τελικά τον Δεύτερο Θάνατο. Οι πόρνοι είναι άνθρωποι της μαύρης μαγείας. Όποιος εκσπερματίζει το δημιουργικό ποτό, είναι ένα μοιχός, και βέβαιος υποψήφιος για την άβυσσο και τον Δεύτερο Θάνατο.

Ο Αντραμελέκ θα γίνει κοσμική σκόνη στην άβυσσο. Η αποσύνθεση στην άβυσσο είναι πολύ αργή και φρικτή. Πολλές φορές, εκείνοι οι Σκοτεινοί υπάρχουν κατά την διάρκεια αιωνιοτήτων, κατά την διάρκεια ολόκληρων Κοσμικών Ημερών και Νυχτών. Σιγά-σιγά αποσυντίθενται και τελικά, πεθαίνουν! Ο Αντραμελέκ δεν θα έχει ένα φυσικό σώμα πάλι. Είναι ένας τρομερά διεστραμμένος δαίμονας. Ο εσωτερικός Δάσκαλος υποφέρει απαίσια, και, φυσικά, θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο Karma για την δημιουργία εκείνου του δαίμονα.

Ο συνομιλητής μας υπέβαλε έπειτα την ακόλουθη ερώτηση:

-Είναι ο Εσώτερος ένοχος των κακών πράξεων του Αντραμελέκ και του Karma που αυτός πρέπει να πληρώσει;

Έπρεπε να του απαντήσουμε ως εξής:

-Η Εσώτερος είναι ένα Θυσιασμένο Αρνί και θα πρέπει να πληρώσει για εκείνη την ταντρική πρώην προσωπικότητα! Το Εσωτερικό Είναι, ο Εσωτερικός Δάσκαλος, θα πρέπει να ενσαρκωθεί για να πληρώσει το Karma της πρώην προσωπικότητάς του. Ο Νόμος είναι ο Νόμος!... Εκείνος ο Δάσκαλος δεν είχε την δύναμη για να ελέγξει την σκοτεινή ανθρώπινη προσωπικότητα. Όταν το Πνεύμα υπερνικά την Ύλη, είναι νικηφόρο. Αυτό είναι όλο...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Ο αναγνώστης, που έχει ακολουθήσει στενά ολόκληρη την πορεία των ερευνών μας, θα κατανοήσει ότι ο πνευματισμός, με τα μέσα του ή η νεκρομαντεία, με τα εργαστήριά της, δεν θα μας είχε χρησιμεύσει για να φέρει εις πέρας αυτές τις υπερφυσικές Επικλήσεις της Υψηλής Θεουργίας. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί σπουδαστές που θα επιθυμούσαν να δουν, να ακούσουν, να αγγίξουν και να αισθανθούν αυτά τα πράγματα αλλά τα σώματά τους είναι χαλασμένα. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που θα επιθυμούσαν να φύγουν συνειδητά στο Αστρικό Σώμα, και υποφέρουν πολύ επειδή δεν το επιτυγχάνουν. Η στάση, που δώσαμε στο πρώτο κεφάλαιό μας, με το Mantram FARAON, είναι τρομερό. Το σημαντικό είναι να μην σταματήσει ποτέ: να εμμείνει, να μην κουραστεί, έως ότου να πετύχει. Κατά την διάρκεια των κανονικών ωρών του ύπνου, κάθε ανθρώπινο ον είναι έξω από το φυσικό σώμα. Η Εσωτερική Ύπαρξη επεμβαίνει στους εσωτερικούς κόσμους, για να μας κάνει να κατανοήσουμε ολοκληρωτικά όλες τις διαδικασίες της καθημερινής ζωής, π.χ: η εργασία που πραγματοποιήσαμε κατά την διάρκεια της ημέρας, λέξεις που εκφράσαμε, συγκινήσεις που δοκιμάσαμε κλπ. Δυστυχώς, ζούμε κατά τρόπο ασυνείδητο καθημερινά. Δεν κατανοούμε την τριπλή φύση (φυσική, ψυχική και πνευματική) κάθε μιας από τις ενέργειες, κάθε μια μας από τις λέξεις, καθενός των καθημερινών συναισθημάτων μας. Έτσι ο Εσώτερος επεμβαίνει κατά την διάρκεια του ύπνου για να μας κάνει να δούμε σε συμβολική μορφή, την τριπλή φύση όλων των γεγονότων που πραγματοποιήσαμε κατά την διάρκεια της καθημερινής ζωής μας. Επομένως, οι ανθρώπινες ψυχές κινούνται, κατά την διάρκεια του ύπνου, σε εκείνον τον συμβολισμό. Εκείνα τα σύμβολα είναι τα αποκαλούμενα Όνειρα. Εάν ζήσαμε απολύτως συνειδητοί κάθε ενέργειας της καθημερινής ζωής μας, εάν κατανοήσαμε την τριπλή φύση κάθε πράξης μας, εάν πριν πάμε για ύπνο κάνουμε την αναδρομική άσκηση (που δημιουργεί συνολική και απόλυτη «συνειδητή συνείδηση») σε μια καθορισμένη ατέλεια, έπειτα η ατέλεια αυτή αποσυντίθεται. Παραμένουμε ελεύθεροι από αυτήν! Το σημαντικό είναι, επομένως, ότι ο ονειροπόλος ξυπνά στους Εσωτερικούς Κόσμους κατά την διάρκεια του κανονικού ύπνου, κατά την διάρκεια του νυκτερινού ύπνου, χωρίς μεντιουμισμούς, χωρίς υπνωτισμούς κλπ.

Μετά από αυτήν την παρένθεση στο παρόν κεφάλαιό μας, συνεχίζουμε με τις έρευνες για τον Εξορκισμό των Επτά. Μετά τις προηγούμενες έρευνες, αποφασίσαμε να μελετήσουμε τον Πέμπτο Εξορκισμό του μεγάλου βασιλιά Σολομώντα, στους Ανώτερους Κόσμους. Ας τον δούμε:

Από τον Ζαχαριήλ και τον Σαχέλ Μελέκ, υπάκουσε στον Ελβά, Σαναγκαμπρίλ!

Ήδη ξέρουμε ότι ο Ζαχαριήλ είναι η Μεγαλοφυΐα του Δία. Αγνοούσαμε ποιοι είναι ο Ελβά και ο Σαναγκαμπρίλ. Εκ πρώτης όψεως, κατανοήσαμε ότι ήταν οι δύο Αντιθέσεις της Ακτίνας του Δία. Έπρεπε να καλέσουμε τον Σαναγκαμπρίλ με την επίκληση Peter Apono, επειδή ήταν μια Σκοτεινή Οντότητα. Δεδομένου ότι κάποιος έπρεπε να τον εξορκίσει για να τον οδηγήσει μακριά, συμπεράναμε λογικά ότι ήταν Σκοτεινός! Όσον αφορά τον Ελβά, προέκυψε ότι ήταν φωτεινός Άγγελος, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται για να οδηγήσει μακριά τον Σαναγκαμπρίλ. Επομένως, ο Ελβά δεν θα μπορούσε να επικληθεί με την επίκληση Peter Apono. Θα έπρεπε να τον καλέσουμε στο όνομα του Χριστού, από την μεγαλειότητα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού.

Στους εσωτερικούς κόσμους, αρχίσαμε να καλούμε τον Σαναγκαμπρίλ. Κάναμε την επίκληση με το Αστρικό Σώμα, μέσα σε μια μικρή αίθουσα. Καλέσαμε πολλές φορές, και ο Σαναγκαμπρίλ καθυστέρησε. Ένας στενός διάδρομος, ένα σύνολο μακρών σκοτεινών περασμάτων, οδηγούσε στο μικρό δωμάτιο όπου πραγματοποιούσαμε την επίκληση. Μετά από μια περίοδο υπομονετικής αναμονής, αισθανθήκαμε τα βήματα κάποιου που ερχόταν στον στενό διάδρομο. Βεβαίως, εκείνα τα βήματα δεν ήταν πολύ ευχάριστα! Οι ήχοι εκείνων των βημάτων δεν ήταν παπουτσιών ή σανδαλιών. Ήταν ένας διαφορετικός ήχος! Ήταν ο ήχος νυχιών και καρφιών, όπως αυτός μιας τίγρης, ή ενός κακού κτήνους.

Παραμείναμε σταθεροί. Περιμέναμε τον Σαναγκαμπρίλ να έρθει λίγο πιο κοντά. Ήμαστε έτοιμοι να τον εξορκίσουμε με δύναμη!... Ξαφνικά, μια παράξενη ύπαρξη ήρθε στην πόρτα εκείνης της κατοικίας. Κοιτάξαμε και είδαμε ένα τέτοιο φρικτό πρόσωπο, το οποίο μόνο η φαντασία ενός τρελού, ή ενός ηλιθίου, θα ήταν σε θέση να συλλάβει. Θα ήταν καλύτερο για μας να δούμε σώματα να βγαίνουν από τους τάφους τους τα μεσάνυχτα, από το να αντικρίσουμε το παρά πολύ φρικτό πρόσωπο του Σαναγκαμπρίλ! Ειλικρινά, η διαβολική, φοβερή μορφή κτήνους μας εξέπληξε τόσο πολύ, ώστε ήταν απαραίτητο να επιστρέψουμε στους φυσικούς οργανισμούς μας στιγμιαία. Δεν τον φοβηθήκαμε! Μας εξέπληξε η φρικτή ασχήμια του... Ο καθένας που ακολουθεί τη μαύρη πορεία φθάνει σε εκείνη την λυπηρή κατάσταση!

Έτσι, με την βεβαιότητα του πνεύματος, μια άλλη νύχτα, άλλη μια φορά κάναμε την επίκληση στον Σαναγκαμπρίλ με το Αστρικό Σώμα μας. Αυτήν την φορά τον επικαλεσθήκαμε σε μια γωνία των οδών μιας μεγάλης πόλης. Ο Σαναγκαμπρίλ ήρθε στην κλήση μας! Αλλά, θέλοντας να μας μιλήσει, πήρε τη μορφή ενός κανονικού ατόμου: έμοιαζε με έναν τραπεζίτη, και έφθασε μιλώντας μας για χρήματα. Μας έδωσε τον αριθμό που θα κέρδιζε στην λαχειοφόρο αγορά, σύμφωνα με αυτόν, μήπως τον αγοράσουμε... Με αυτούς τους πειρασμούς, προσπάθησε να μας προσελκύσει στην σφαίρα της σκοτεινής επιρροής του. Η λαχειοφόρος αγορά είναι καθαρή μαύρη μαγεία! Ένας ολόκληρος πληθυσμός ληστεύεται ώστε να πλουτίσουν μερικοί. Δεν αφεθήκαμε να φυλακιστούμε σε αυτό το «μικρό χρυσό κλουβί». Ενδιαφερθήκαμε μόνο για τη γνώση αυτής της σκοτεινής πτυχής, αυτής της Σκιάς του Δία!

Αργότερα, σε μια άλλη νύχτα, αποφασίσαμε να ερευνήσουμε για τον Ελβά. Αυτός ο Άγγελος είναι Αγάπη, Αυταπάρνηση, Φιλανθρωπία, Αγνότητα, και Ιερότητα!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

Ο ΕΚΤΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Το μονοπάτι της Υψηλής Θεουργίας επιτρέπει σε μας να μελετήσουμε τα μεγάλα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Εντούτοις, είναι απαραίτητη η γνώση του πώς να ταξιδέψεις συνειδητά στο Αστρικό Σώμα. Εκείνοι που δεν έχουν μέχρι τώρα αυτήν την ικανότητα είναι αναγκαίο να την αποκτήσουν. Η καθημερινή, δυναμική άσκηση είναι απαραίτητη για να λάβεις αυτήν την ικανότητα. Αφού επιστρέψουμε στο σώμα, ξυπνάμε στο κρεβάτι. Πολλοί σπουδαστές, στην συγκεκριμένη στιγμή του ξυπνήματος από τον κανονικό ύπνο τους, κάνουν το λάθος της κίνησης στο κρεβάτι. Με αυτήν την κίνηση, το Αστρικό Σώμα ταράζεται και οι μνήμες χάνονται. Στο ξύπνημα από τον κανονικό ύπνο του, ο σπουδαστής του αποκρυφισμού δεν πρέπει να κινηθεί. Πρέπει να παραμείνει σταθερός, να κλείσει τα μάτια του και να κάνει μια αναδρομική άσκηση για να θυμηθεί καταλεπτώς όλα τα μέρη όπου ήταν με το Αστρικό Σώμα, όλες τις λέξεις που άκουσε, είπε κλπ.... Για αυτό το είδος έρευνας, το Μέντιουμ του πνευματισμού είναι άχρηστο. Έτσι συμβαίνει να μην έχει το Μέντιουμ αρκετή διανοητική ισορροπία. Τα Μέντιουμ είναι θύματα των Σκοτεινών Οντοτήτων. Το Διανοητικό Σώμα είναι εξαρθρωμένο στο Μέντιουμ. Από αυτό, καταλαβαίνουμε ότι οι διανοητικοί και αστρικοί οργανισμοί του Μέντιουμ είναι εξαρθρωμένοι. Με τα δύο οχήματα σε αυτήν την κατάσταση, το Μέντιουμ δεν έχει διανοητική ισορροπία και την ακριβή λογική που απαιτείται για να ερευνήσει τα αίτια και τα αιτιατά της φύσης. Ήδη ξέρουμε ότι οι Φυσικοί Νόμοι υποβάλλονται σοφά σε επεξεργασία. Κάθε επίδραση έχει την αιτία της. Κάθε αιτία είναι η επίδραση άλλης Ανώτερης Αιτίας. Συχνά έχουμε ακούσει πολλά ανισόρροπα άτομα που λένε ότι επικοινωνούν με τις Οντότητες από Πέρα! Συνήθως, εκείνα τα άτομα είναι Μέντιουμ. Είναι απαραίτητο να είναι γνωστό ότι ο Ερευνητής των Ανώτερων Κόσμων πρέπει να κατέχει μια λιγότερο ελαττωματική διανοητική ισορροπία. Ο αληθινός ερευνητής είναι βαθιά αναλυτικός και σθεναρά ακριβής. Είμαστε μαθηματικοί στην έρευνα και πολύ απαιτητικοί στην έκφραση.

Μετά από αυτήν παρένθεση στο παρόν κεφάλαιό μας, θα διηγηθούμε στους αναγνώστες μας την έρευνα που κάναμε για τον Έκτο Εξορκισμό του μεγάλου βασιλιά Σολομώντα. Εκείνη η επίκληση είναι η ακόλουθη:

Από το θείο και ανθρώπινο όνομα του Σαντάι, και από το σημάδι του Πεντάγραμμου, το οποίο κρατώ στο δεξί χέρι μου, στο όνομα του αγγέλου Αναέλ, από την δύναμη του Αδάμ και της Εύας, το οποίο είναι Χότ Τσαβά, φύγε Λιλίθ! Άσε μας να αναπαυθούμε σε ειρήνη, Ναεμά!

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο Λιλίθ; Γιατί ήταν απαραίτητο να εξορκιστούν εκείνοι οι Σκοτεινοί στο όνομα του αγγέλου Αναέλ, του Αγγέλου της Αγάπης, και από την δύναμη του Αδάμ και της Εύας που είναι Χότ ΤΣαβά; Θελήσαμε να γνωρίσουμε τον άγγελο Αναέλ, τον Άγγελο της Αγάπης.

Μια ομάδα αδελφών, στο Αστρικό Σώμα, επικαλεσθήκαμε τον Άγγελο Αναέλ στο όνομα του Χριστού, από την μεγαλειότητα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού. Κάναμε την επίκληση σε μια αλυσίδα, στην αυλή ενός σπιτιού. Ήταν η Αυγή ενός πρωινού... Με μεγάλη φωνή, απαιτήσαμε στον Άγγελο της Αγάπης! Μετά από κάποιο χρόνο, είδαμε να περνούν πέρα από την αυλή του σπιτιού, πολύ υψηλά, μερικά άφατα πουλιά. Πουλιά ασημένια, Πουλιά χρυσά... Πουλιά Φλογερά!... Ένας από αυτά, το ομορφότερο, ήταν ο Αναέλ, ο Άγγελος της Αγάπης, ο οποίος, στο Αστρικό Σώμα του, είχε πάρει εκείνη την όμορφη εικόνα. Όλοι αναφώνησαν:

-Έρχεται ο Αναέλ, ο Άγγελος της Αγάπης!

Περιμέναμε εκείνα τα θαυμάσια και θεία πουλιά να κατεβούν στην αυλή όπου κάναμε την επίκληση της Υψηλής Θεουργίας. Εντούτοις, εκείνα τα πουλιά πέρασαν με γρήγορη πτήση και δεν κατέβηκαν στην αυλή εκείνου του σπιτιού. Γιατί; Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί; Ξαφνικά, κάποιος χτύπησε τρεις φορές, ρυθμικά, στην πόρτα του σπιτιού. Απελευθερώσαμε την αλυσίδα, και, στους αστρικούς οργανισμούς μας, πήγαμε να ανοίξουμε την πόρτα. Ένα όμορφο αγόρι, ντυμένο με μια ρόδινη και μπλε τουνίκα, ήταν στο κατώφλι. Άλλα παιδιά τον ακολούθησαν. Αυτό το όμορφο αγόρι ήταν ο Αναέλ, ο άγγελος της αγάπης, ο άγγελος του πρωινού, ο άγγελος της Αφροδίτης! Τα μαλλιά εκείνου του παιδιού έμοιαζαν με χρυσό καταρράκτη που πέφτει πέρα από την άφατη πλάτη του. Έμοιαζε με ένα δωδεκάχρονο αγόρι. Το πρόσωπό του, τόσο ροδοειδές όπως η αυγή, είχε άφατα και τέλεια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο πρόσωπο. Ολόκληρο το σώμα του ήταν ροδοειδές, όπως η αυγή. Το αγόρι έφερε λουλούδια στα μπράτσα του. Γονατίσαμε έτσι ώστε να μας ευλογήσει και αυτός το έκανε! Στην παρουσία εκείνου του όμορφου αγοριού, το μόνο που αισθάνεσαι είναι η επιθυμία του παιχνιδιού, αισθάνεσαι ότι ελευθερώνεται η παιδικότητά σου, αισθάνεσαι ότι γίνεσαι παιδί. Ο διευθυντής της αλυσίδας, γονατιστός μπροστά στον άγγελο της αγάπης, τον συμβουλεύθηκε για κάτι. Το αγόρι του απάντησε με μεγάλη φρόνηση. Παρατηρήσαμε προσεκτικά την αύρα εκείνου του Αγγέλου: Είναι άσπρη, καθαρή, αθώα, τέλεια. Ο άγγελος Αναέλ ακτινοβολεί ένδοξο, θείο, ελαφρύ, άφατο φως! Εκείνο το πολύτιμο φως ακτινοβολεί από το νωτιαίο μεδούλι του... Πράγματι, το νωτιαίο μεδούλι είναι το κηροπήγιο των επτά λυχνιών του Ναού. Το έλαιο καθαρού χρυσού του κηροπηγίου είναι το Χριστικό Σπέρμα το οποίο οι μοιχοί εκσπερματίζουν άθλια. Οι Άγγελοι είναι πλήρεις Φωτός και Φωτιάς επειδή είναι απολύτως αδιάφθοροι. Οι Δαίμονες είναι πλήρεις Σκότους, επειδή αδειάζουν το σπέρμα άθλια. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εκσπερματιστεί το Δημιουργικό Ποτό για να δημιουργήσει. Ο Σπόρος περνά πάντα στην μήτρα χωρίς την ανάγκη να χυθεί το σπέρμα. Οι πολλαπλοί συνδυασμοί της άπειρης Ουσίας (το σπέρμα) είναι θαυμάσιοι.

Αφότου επικαλεσθήκαμε τον άγγελο Αναέλ, αποφασίσαμε να συναντήσουμε τον Λιλίθ, την σκοτεινή αντίθεσή του. Σε μια άλλη νύχτα, την πιο ήρεμη... την σιωπηλότερη... επικαλεσθήκαμε τον Αναέλ και τον Λιλίθ, ταυτόχρονα. Κάναμε την επίκληση, στο Αστρικό Σώμα, μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο. Μετά από μερικές στιγμές, ο άγγελος Αναέλ ήρθε στην κλήση μας. Το όμορφο αγόρι είχε μια άφατη εμφάνιση. Γονατίσαμε, και μας ευλόγησε. Έπειτα, το αγόρι κάθισε σε μια καρέκλα. Γεμάτοι με απέραντο σέβας, και με βαθιά εκτίμηση, ζητήσαμε από το αγόρι την άδεια της επίκλησης του Λιλίθ, της Αντίθεσής του. Του είπαμε:

-Δάσκαλε, επικαλούμαστε τώρα τον Λιλίθ, ερευνάμε τα ζευγάρια των Αντιθέτων της Φιλοσοφίας.

Ο άγγελος Αναέλ, επικαλέσθηκε διανοητικά την Αντίθεσή του... Ακούσαμε μερικά βήματα έξω. Σε μερικές στιγμές, ένα άλλο αγόρι ιδίου μεγέθους με τον Αναέλ, τον άγγελο της αγάπης, εισήλθε το δωμάτιο. Ήταν η Αντίθεση του Αναέλ. Ήταν ο Λιλίθ! Κοιτάξαμε και είδαμε μέσα στην νύχτα, ένα τρομερά κακόηθες αγόρι. Ένα αγόρι με τρομερά διεστραμμένο πρόσωπο!... Εκείνο το αγόρι φόρεσε μια μαύρη, σκούρα μπλε ρόμπα. Αυτά είναι τα χρώματα στο υπέρυθρο. Τα ίδια χρώματα χρησιμοποιούνται από την Λευκή Αδελφότητα αλλά στο υπεριώδες. Η υπέρυθρη ακτίνα είναι της Μαύρης μαγείας.

Ο Λιλίθ είναι δαίμονας, και τα ενδύματά του είναι εκείνα ενός δαίμονα. Ο Λιλίθ είναι φοβερός πόρνος! Μόνο η άβυσσος και το σκοτάδι ακτινοβολούν από το νωτιαίο μεδούλι του. Οι ερευνητές, προσφέραμε μια καρέκλα στον Λιλίθ, έτσι ώστε να μπορεί να καθίσει. Η καρέκλα τοποθετήθηκε μπροστά από τον άγγελο Αναέλ επομένως, οι δύο Αντιθέσεις της Αφροδίτης κάθισαν πρόσωπο με πρόσωπο. Ήταν κάτι καταπληκτικό να δεις αυτές τις δύο Αντιθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο!... Αναέλ και Λιλίθ! Αγάπη και Αντι-αγάπη που ο Ιάμβλιχος, ο θεουργός, προσκάλεσε να εμφανιστούν εμπρός στα πλήθη σε εκείνους τους παλιούς χρόνους. Η Αγάπη και η Αντι-αγάπη είναι τώρα εδώ πρόσωπο με πρόσωπο! Ο Λιλίθ δεν τόλμησε να κοιτάξει το αυστηρό, ακτινοβόλο και φωτεινό πρόσωπο του Αναέλ. Αναφωνήσαμε έπειτα:

-Εδώ είναι το μυστήριο των Δίδυμων Ψυχών! Εδώ είναι το Ζευγάρι των Αντιθέτων της Φιλοσοφίας!

Μεθύσαμε με σοφία, ήμασταν σε μια αυθεντική κατάσταση φοβερής μυστικής έξαψης! (Υπάρχουν διάφοροι τύποι δίδυμων ψυχών).

Ο Λιλίθ και ο Ναεμά είναι δύο φοβερά διεστραμμένοι δαίμονες. Αυτοί οι δύο δαίμονες κυβερνούν τις σφαίρες της αβύσσου.

Ο Δάσκαλος Ilariux ΙΧ, στο τρίτο μήνυμά του από το Aryavarta Ashram στο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ, λέει τα εξής που εγώ αναφέρω:

-Οι Καμπαλιστές λένε ότι υπάρχουν δύο βασίλεια Μαγισσών στις κολάσεις: Λιλίθ, η μητέρα των αμβλώσεων, και η μοιραίας και θανάσιμης ομορφιάς Ναεμά. Όταν ένα άτομο είναι άπιστο στην σύζυγο που ο ουρανός του έχει δώσει και αφιερώνεται στην ακολασία ενός στείρου πάθους, ο Θεός παίρνει την σύζυγό του για να τον ρίξει στα χέρια της Ναεμά. Αυτή η βασίλισσα των Μαγισσών ξέρει πώς να τον παραπλανήσει με όλα τα θέλγητρα της παρθενίας και της αγάπης. Παραπλανεί τις καρδιές των πατέρων, και τους ωθεί στην εγκατάλειψη των παιδιών τους, κάνει τους παντρεμένους να ονειρεύονται από πάθος, και τα άτομα τα αφιερωμένα στον Θεό, να ονειρεύονται τον γάμο. Όταν σφετερίζεται τον τίτλο της συζύγου, είναι εύκολο να αναγνωριστεί: Εμφανίζεται φαλακρή στην γαμήλια ημέρα, αφού τα μακριά μαλλιά της γυναίκας που είναι το πέπλο της ευπρέπειας, απαγορεύονται εκείνη την ημέρα. Μετά από τον γάμο, γίνεται ο φυλακισμένος της απελπισίας και βαριέται την ύπαρξή της. Κηρύσσει την αυτοκτονία και τελικά, εγκαταλείπει βίαια το σπίτι, αφήνοντας το θύμα της μαρκαρισμένο με ένα σατανικό αστέρι μεταξύ των ματιών.

Η παράδοση προσθέτει ότι όταν ελέγχει το σεξ τον εγκέφαλο, αυτό το αστέρι ανατρέπεται (ο Πεντάκτινος Αστέρας) και το θύμα πέφτει προς τα κάτω τινάζοντας τα πόδια του που σηκώνονται στον αέρα.

Αυτό είναι η εικόνα του Ανόητου μέσα σε μια από τις 72 κάρτες του Ταρώ της Βοημίας. Όταν η βέβηλη επιστήμη θεωρεί συστηματικά τους Μυημένους σαν τρελούς, αυτό είναι αρκετό σαν σημάδι για το γεγονός ότι η εν λόγω επιστήμη είναι ανίκανη, σε αυτήν την περίπτωση, να διακρίνει μεταξύ μιας πτώσης και μιας καθόδου. Ο ψυχίατρος αγνοεί συνολικά την πραγματική ύπαρξη του Πρωτόπλαστου Αδάμ.

Στην άβυσσο, ο Λιλίθ και ο Ναεμά ζουν σε αιώνια πάλη. Οι διαφθαρμένες ψυχές του Λιλίθ δεν έχουν πλέον οποιαδήποτε δυνατότητα εξαγοράς. Τα θύματα του Ναεμά έχουν ακόμα τη δυνατότητα να βγουν από την άβυσσο. Το πρόβλημα είναι σεξουαλικό. Οι δαίμονες είναι φοβερά μοιχοί! Το πεντάκτινο αστέρι συμβολίζει το άτομο. Ο εγκέφαλος πρέπει να ελέγξει το σεξ. Όταν ο εγκέφαλος δεν μπορεί πλέον να ελέγξει το σεξ, τότε το πεντάκτινο αστέρι αναστρέφεται, και το άτομο βυθίζεται στην άβυσσο. Οι δαίμονες μπορούν να συμβολιστούν από το ανάποδο πεντάκτινο αστέρι.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Αφού είχαμε ερευνήσει όλες τις προηγούμενες επικλήσεις του μεγάλου Εξορκισμού των Επτά, που μας δόθηκε τους παλιούς χρόνους από τον μεγάλο βασιλιά Σολομώντα, αποφασίσαμε να ερευνήσουμε την τελευταία επίκληση, η οποία λέει:

Από το ιερό Ελοχίμ και από τα ονόματα των μεγαλοφυών

Κασιήλ, Σεχαλτιήλ, Αφιήλ και Ζαραχιήλ, στην εντολή του Οριφιήλ, φύγε από εμάς Μολώχ!

Αρνούμαστε να καταβροχθίσεις τα παιδιά μας.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο Μολώχ; Η αρχαία παράδοση μας λέει για τον Μολώχ, έναν σιδερένιο ταύρο κοκκινισμένο από την φωτιά. Η ιστορία μας λέει ότι πολλά παιδιά ρίχτηκαν στο φρικτό στομάχι του σιδερένιου ταύρου. Πολλά λέγονται για τον Μολώχ, και θελήσαμε να ερευνήσουμε την περίπτωση.

Έξω από το φυσικό σώμα, καλέσαμε τον Μολώχ με την μεγάλη επίκληση Peter Apono. Τραγουδώντας το Mantram, βυθιστήκαμε στις ατομικές κολάσεις της φύσης. Είδαμε έπειτα τα απέραντα πλήθη ανθρώπινων όντων που ζουν στην άβυσσο. Ξαφνικά, μεταξύ των πληθών, είδαμε έναν αναβάτη καβάλα στο ζώο του, ο καβαλάρης καθόταν σε ένα πολεμικό άλογο. Εκείνος ο αναβάτης έμοιαζε με Άραβα. Φορούσε μια χρωματισμένη σαν αίμα τήβεννο και κάλυπτε το κεφάλι του με ένα ασιατικό τουρμπάνι. Το πρόσωπο εκείνου του ατόμου έμοιαζε πραγματικά με αυτόν ενός Άραβα. Τα μάτια του μεγάλα και μαύρα, διεισδυτικά. Παχιά φρύδια, ισχυρά και λεπτά χείλια, ευθεία μύτη, σκουρόχρωμος. Το άτομο φορούσε σανδάλια. Όλη η εμφάνισή του ήταν πραγματικά όπως αυτή ενός αναβάτη από την ευτυχή Αραβία. Ήταν ο Μολώχ! Ο φοβερός δαίμονας Μολώχ! Γρήγορα, ήρθε προς μας πάνω στο ζωηρό άτι του. Άνοιξε δρόμο μεταξύ των πληθών, και φωνάζοντας με δυνατή φωνή, απευθύνθηκε στο διευθυντή της αλυσίδας, και είπε χλευαστικά και διεστραμμένα ικανοποιημένος:

-Α! Σκέφτηκα ότι ήσαστε επάνω εκεί, μεταξύ των μικρών Αγγέλων! Ώστε γυρίσατε!

Τότε ο διευθυντής της μεγάλης αλυσίδας, γεμάτος θάρρος, του απάντησε:

-Είσαι μπερδεμένος Μολώχ, πρόκειται μόνο για επίσκεψη. Έχω έρθει εδώ να σε ερευνήσω. Αυτό είναι όλο!

Ο Μολώχ έφυγε μακριά. Όλοι μας, οι ερευνητές, επιστρέψαμε στο φυσικό σώμα μας. Πολύ αργότερα, επικαλεσθήκαμε τη φωτεινή Αντίθεσή του, τον Οριφιήλ, τον άγγελο του Κρόνου.

Εκείνος ο άγγελος κυβερνά τη θαυμάσια Ακτίνα του Κρόνου.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την τελευταία επίκληση του Εξορκισμού των Επτά, φθάσαμε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. Ο Εξορκισμός των Επτά του σοφού Σολομώντα είναι ένας Καμπαλιστικός Εξορκισμός απέραντης δύναμης για να καταπολεμηθούν οι σκοτεινές λεγεώνες.

2. Ο Εξορκισμός των Επτά του σοφού Σολομώντα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από όλους τους σπουδαστές του αποκρυφισμού πριν από τα τελετουργικά τους, για να καθαρίσει τα σπίτια τους, ή πριν πάνε για ύπνο, ή πριν κάνουν τις εσωτερικές ασκήσεις τους. Κατά συνέπεια, διώχνει μακριά τους Σκοτεινούς.

3. Οι δαίμονες είναι φοβερά πόρνοι, εκσπερματίζουν το δημιουργικό ποτό.

4. Οι άγγελοι δεν εκσπερματίζουν ποτέ το δημιουργικό ποτό.

5. Όταν το άτομο δεν εκσπερματίζει το δημιουργικό ποτό του, ξυπνά η Kundalini, το Φλογερό Φίδι των Μαγικών Δυνάμεών μας που εσωκλείεται στο Κοκκυγικό CHAKRA (την εκκλησία της Εφέσου), την βάση του νωτιαίου μεδουλιού, η οποία, στους κοινούς ανθρώπους, είναι κλειστή. Ο δημιουργικός ατμός ανοίγει αυτό το στόμιο έτσι ώστε το Φλογερό Φίδι μπορεί να ανέβει μέσα εκεί. Καθώς το Φίδι ανεβαίνει μέσω του καναλιού του μεδουλιού, ξυπνάει όλες τις δυνάμεις μας, που αναπτύσσουν όλες τις Ικανότητές μας. Όταν το Φίδι, περάσει πέρα από την κορυφή του κεφαλιού μας, και φθάσει μεταξύ των φρυδιών μας, έρχεται και η Πρώτη Μεγάλη Μύηση της Φωτιάς. Πρέπει έπειτα να εργαστούμε με τους επτά βαθμούς της Δύναμης της Φωτιάς: έτσι το άτομο γίνεται ένας Αυθεντικός Άγγελος γεμάτος δύναμη και δόξα!

6. Όταν το άτομο εκσπερματίζει το δημιουργικό ποτό στις ασκήσεις της Μαύρης Μαγείας, όταν ακολουθεί το δόγμα των Νικολαϊτών, ή απλά, όταν δεν μετανοεί ποτέ για τη εκσπερμάτωση του Δημιουργικού Ποτού, τότε το Φλογερό Φίδι των μαγικών δυνάμεών μας, αντί να ανέβει μέσω του καναλιού μας, κατεβαίνει στις ατομικές κολάσεις του ατόμου, και γίνεται η φρικτή ουρά του Σατανά.

7. Είναι τρομερά επικίνδυνο να επικαλεσθούν οι δαίμονες. Βρεθήκαμε σε πολύ σοβαρούς και τεράστιους κινδύνους, όταν διεξήγαμε την έρευνα για τον Εξορκισμό των Επτά! Εάν ο σπουδαστής δεν οπλίζεται με το ξίφος της δικαιοσύνης, εάν δεν είναι απολύτως αδιάφθορος, εάν δεν ακολουθεί το Μονοπάτι της Αγιοποίησης, θα μπορούσε εύκολα να χάσει τη ζωή του σε εκείνες τις εργασίες, ή εξ ίσου καλά, θα μπορούσε να φθάσει στην πιο φοβερή απελπισία, τον πιο φρικτό φόβο με όλες τις πολύ σοβαρές συνέπειές του για το φυσικό σώμα, διακινδυνεύοντας με την επίκληση των Δαιμόνων.

8. Η Υψηλή Θεουργία πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για την επίκληση των Αγγέλων. Με την βοήθεια της Υψηλής Θεουργίας, μπορούμε να μελετήσουμε στα πόδια του μεγάλου Δάσκαλου της Φρόνησης, να συνομιλήσουμε με τους Αγγέλους, να συζητήσουμε με τους Κατασκευαστές του Σύμπαντος, να συζητήσουμε με τον Εσωτερικό Θεό μας, πρόσωπο με πρόσωπο, στους Ανώτερους Κόσμους.

9. Πρέπει να μετουσιώσουμε όλες τις σεξουαλικές ενέργειές μας προς την καρδιά. Πρέπει να προχωρήσουμε στο Μονοπάτι της Απόλυτης Ιερότητας.

10. Αφού γνωρίσαμε την Άβυσσο, φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι Δαίμονες, μέσα στο πιο εκφοβιστικό και φρικτό βάσανο, αποσυντίθενται σε αυτήν την Άβυσσο. Αυτός είναι ο Δεύτερος Θάνατος!

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι ερευνητές, στο Αστρικό Σώμα, φθάσαμε σε ένα σπίτι όπου κάποιος μπορούσε μόνο να δει: ανέχεια, δυστυχία, λάσπη, πείνα και το πιο χειρότερο από όλα... φοβερή πορνεία! Είδαμε ένα φρικτό, απεχθές δωμάτιο. Σε εκείνο το δωμάτιο έζησε μια φοβερά πορνεύουσα γυναίκα. Εκείνη η γυναίκα είχε μπει ήδη στην άβυσσο! Είχε πεθάνει ήδη. Σε εκείνο το ακάθαρτο δωμάτιο, στο οποίο έζησε, μόνο κουρέλια, λάσπη, ανέχεια, δυστυχία, βάσανα, και βρωμιά θα μπορούσαν να φανούν. Όταν ερευνούσαμε, ήμαστε σε θέση να δούμε διαισθητικά την οικεία σχέση, η οποία υπάρχει μεταξύ των Σκοτεινών Δυνάμεων που αναφέρονται στον Εξορκισμό των Επτά και των πόρνων ανθρώπων. Όλα αυτά είναι το ίδιο πράγμα: Μαύρη Μαγεία! Πορνεία! Απεχθής δυστυχία! Οι ερευνητές, ήμαστε σε θέση να δούμε ότι οι αμετανόητοι μοιχοί, στις τελευταίες μετενσαρκώσεις τους, πληρώνουν το Karma της πιο άγριας δυστυχίας, συγχιστική και φρικτή δυστυχία. Ο καθένας που εκσπερματίζει το δημιουργικό ποτό του, ακόμα κι αν είναι παντρεμένος, είναι παραβάτης του νόμου, είναι ένας Πόρνος! Επομένως, η τελευταία μετενσάρκωση κάθε πόρνου ο οποίος μπαίνει στην Άβυσσο, είναι η πιο τρομερή και με φοβερή δυστυχία. Στην Ανατολή, η άβυσσος, ή οι ατομικές κολάσεις της φύσης, είναι γνωστές από τον όρο Avitchi. Ο πόρνος βυθίζεται σε εκείνες τις σκοτεινές περιοχές μετά από την τελευταία μετενσάρκωσή του γεμάτη με την απεχθέστερη ανέχεια που ήταν ποτέ γνωστή στην ανθρώπινη γενεά. Όλες οι αμαρτίες θα συγχωρηθούν εκτός από την αμαρτία ενάντια στο Άγιο Πνεύμα! Η σεξουαλική ενέργεια είναι η δημιουργική ενέργεια των Τριών Λόγων. Οι τρεις Λόγοι είναι το Άγιο Πνεύμα. Οι τρεις Λόγοι ακτινοβολούν την ενέργειά τους στη θεμελιώδη δίνη κάθε νεφελώματος, στο κέντρο του πιο μικροσκοπικού ατόμου, σε όλα όσα έρχονται στην ζωή. Στον άνθρωπο, η ενέργεια των Τριών Λόγων είναι η Δημιουργική Δύναμη του Σεξ. Όταν ο άνθρωπος αφιερώνεται στην πορνεία, εκείνη η ενέργεια εξωτερικεύεται προς τα έξω και προς τα κάτω, συνδέοντάς τον με τις Σκοτεινές Δυνάμεις και με το Avitchi... Πρέπει να εργαστούμε στο εργαστήριο του Αγίου Πνεύματος (σεξ), για να μετατρέψουμε την Δημιουργική Δύναμη σε Φως και Φωτιά. Πρέπει να αναγκάσουμε την ενέργεια των Τριών Λόγων σε ροή προς τα μέσα και προς τα πάνω, για να ξυπνήσουμε τις θείες και άφατες Δημιουργικές Δυνάμεις μας. Αυτό είναι το Μεγάλο Έργο! Οι πόρνοι γίνονται άθλιες σκιές... Έπειτα, βυθίζονται στην εκφοβιστική Άβυσσο!

Samael Aun Weor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη