Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - α μέρος

ΣΥΛΛΟΓΗ QUETZALCOATL

QUETZALCOATL

Ήταν προσεκτικοί με τα πράγματα του θεού,

μόνο ένα θεό είχαν,

τον είχαν σαν μοναδικό θεό,

τον επικαλούνταν,

του έκαναν ικεσίες:

Το όνομά του ήταν Quetzalcoatl.

Και ήταν τόσο ευσεβείς,

στα πράγματα του θεού,

που όλα όσα τους έλεγε,

Ο ιερέας Quetzalcoatl,

τα τηρούσαν, δεν τα διαστρέβλωναν.

Αυτός τους έλεγε, τους δίδασκε:

«Αυτός ο μοναδικός θεός,

Quetzalcoatl είναι το όνομά του.

Τίποτα δεν απαιτεί,

παρά μόνο φίδια, παρά μόνο πεταλούδες,

που εσείς οφείλετε να του προσφέρετε,

που εσείς οφείλετε να του θυσιάσετε».

Κώδικας Matritense

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας αυτό το βιβλίο μετά από 18 χρόνια που είχε δημοσιευτεί για πρώτη φορά και έγινε χάριν της ανησυχίας που είχε στην ζωή ο Aurus Gomez Garro, γιος της Arnolda Garro de Gomez (Litelantes) και του Σαμαέλ Αουν Βεορ, ο οποίος μερικές μέρες πριν φύγει είχε την ξεκάθαρη και σταθερή πρόθεση να το εκδώσει.

Ήταν αυτή η έκδοση μεταθανάτιος φόρος τιμής στον Aurus, για τον οποίο όλοι φυλάμε βαθιά στοργή. Ο Α. Δ. Σαμαέλ Αουν Βεορ μας δίδαξε σ’ αυτό το βιβλίο τα ιερά μυστήρια της μύησης, διδασκαλία βαθιά και ακριβής των αληθινών εκπαιδευτών της ανθρωπότητας, των δασκάλων Μάγιας της Σοφίας.

Μαθαίνουμε εδώ τον συμβολισμό των στηλών (estelas) του Copan, αυτό που μας βοηθάει για την μελέτη και πρακτική αυτής της ιερής γνώσης, πράγμα που χωρίς την βοήθεια των Δασκάλων Λιτελάντες και Σαμαελ, θα ήταν αδύνατο για μας.

Να δουλεύουμε σοβαρά πάνω στους εαυτούς μας, στην κατανόηση και διάσπαση του εγώ, είναι αυτό που είναι η δουλειά όλων μας, επιμένοντας στην περίοδο εκπαίδευσης του διαλογισμού, ενός από τα θεμέλια της εσωτερικής δουλειάς και της αφύπνισης της Συνείδησης.

Είθε οι ήλιοι του ενθουσιασμού να σας φωτίζουν τον δρόμο πολυαγαπημένοι και ευγενικοί μου αναγνώστες.

Είθε οι δυνάμεις της τίγρης να σας συντροφεύουν.

Είθε ο σκαραβαίος της σοφίας να φωτίζει την διάνοιά σας.

Είθε ο ψίθυρος του Picr (ήχος των Μάγια) να δώσει σκιά στην ανάπαυσή σας.

Είθε οι βάτραχοι του σμαραγδιού να δείχνουν τα μονοπάτια, κρώζοντας χωρίς διάλειμμα.

Είθε αυτή, η φύση, να είναι γενναιόδωρη μαζί σας.

Είθε η παγκόσμια δύναμη να σας ευλογεί και να σας κατευθύνει.

Οι εκδότες

Μεξικό, 9 Νοεμβρίου 1995

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Ας αρχίσουμε να θυμόμαστε αυτήν την αρχαία βυθισμένη ήπειρο που λέγεται Ατλαντίδα. Στην Γηραιά Αίγυπτο των Φαραώ, οι ιερείς της Σαΐδος έλεγαν στον Σόλωνα ότι η Ατλαντίδα είχε καταστραφεί εννιά χιλιάδες χρόνια πριν από την συζήτηση που είχαν μαζί του.

Ο πολιτισμός των Ατλάντων μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να ξεπεραστεί από τον δικό μας, τον τόσο παινεμένο μοντέρνο πολιτισμό. Ήξεραν την ατομική ενέργεια και την χρησιμοποιούσαν στον πόλεμο και στην ειρήνη. Η επιστήμη των Ατλάντων είχε το πλεονέκτημα να είναι ενωμένη στην μαγεία; Κατασκεύαζαν ρομπότ καταπληκτικά, κάποιο είδος ανώτερων στοιχειακών έλεγχαν τα προαναφερθέντα ρομπότ που, προικισμένα μ’ αυτόν τον τρόπο της νοημοσύνης, φαίνονταν να ήταν άνθρωποι και υπηρετούσαν πιστά τα αφεντικά τους.

Οποιοδήποτε ρομπότ μπορούσε να πληροφορήσει τον ιδιοκτήτη του για τους κινδύνους που καραδοκούσαν και γενικά για πολλά πράγματα της πρακτικής ζωής.

Οι Άτλαντες είχαν μηχανές τόσο ισχυρές και υπέροχες, όπως αυτήν που τηλεπαθητικά μπορούσε να μεταφέρει στον νου οποιουδήποτε ήταν άνθρωπος πολύτιμες διανοούμενες πληροφορίες. Οι ατομικές λάμπες φώτιζαν τα παλάτια και τους ναούς με διάφανους τοίχους. Τα πλοία της θάλασσας και του αέρα προωθούνταν με πυρηνική ενέργεια.

Οι Άτλαντες μάθαιναν να βγάζουν από την βαρύτητα τα σώματά τους όποτε ήθελαν. Με μια μικρή συσκευή που χωρούσε στην παλάμη του χεριού μπορούσαν να σηκώσουν οποιοδήποτε σώμα, όσο βαρύ κι αν ήταν αυτό.

Ο θεός Ποσειδώνας κυβερνούσε σοφά την Ατλαντίδα. Ήταν να εκπλήσσεσαι βλέποντας τον ιερότατο ναό αυτού του άγιου θεού. Οι τοίχοι και τα επάργυρα τείχη του λεχθέντος ναού κατέπλησσαν για το κάλλος τους και οι τρούλοι και οι σκεπές ήταν όλοι από μασίφ χρυσό της καλύτερης ποιότητας. Το ελεφαντοστού, ο χρυσός, το ασήμι, ο μπρούτζος, έλαμπαν μέσα στον ναό του Ποσειδώνα με όλη την μεγαλοπρεπή λαμπρότητα των αρχαίων καιρών. Το γιγάντιο ιερό γλυπτό του πολύ σεβαστού και μεγαλοπρεπή θεού Ποσειδώνα ήταν από καθαρό χρυσό όλο. Αυτό το άφατο μυστηριώδες άγαλμα, καβάλα στο ωραίο του άρμα, σερνόμενο από εξωτικά άτια και την σεβάσμια συνοδεία από εκατό γοργόνες, ενέπνεε στον νου των ευσεβών Ατλάντων βαθιά λατρεία (σεβασμό).

Οι πόλεις των Ατλάντων ήταν ανθισμένες ενώ οι κάτοικοί τους παρέμεναν πιστοί στην θρησκεία των πατέρων τους, καθ’ όσον συμμορφώνονταν με τους κανόνες του θεού Ποσειδώνα, ενώ δεν παραβίαζαν τον νόμο και την τάξη. Αλλά όταν τα ιερά θέματα βεβηλώνονταν, όταν καταχραζόντουσαν το φύλο, όταν κηλιδώνονταν με τις επτά κύριες αμαρτίες, ήταν τιμωρημένοι και βυθισμένοι στο βάθος του ωκεανού.

Οι ιερείς της Σαΐδος έλεγαν στον Σόλωνα: «όσα ουράνια σώματα κινούνταν στην τροχιά τους, υπέμεναν αναταραχές που προκαλούσαν στον χρόνο μια περιοδική καταστροφή των γήινων πραγμάτων από μια μεγάλη φωτιά.»

Η ατλαντική ήπειρος εκτεινόταν και κατευθυνόταν μέχρι τα νότια και τα πιο ανυψωμένα μέρη μέχρι τα βόρεια, τα βουνά της υπερέβαιναν σε επιβλητικότητα, υψόμετρο και νούμερο όλα όσα υπάρχουν στις μέρες μας.

Η διάσημη ιστορία του Παγκόσμιου Κατακλυσμού, εκδοχές της οποίας συναντώνται σε όλες τις ανθρώπινες παραδόσεις, είναι απλά αναμνήσεις της μεγάλης ατλαντικής καταστροφής.

Όλες οι θρησκευτικές διδασκαλίες της πρωτόγονης Αμερικής, όλες οι ιερές λατρείες των Ίνκας, Μάγιας, Αζτέκων κλπ. οι θεοί και οι θεές των αρχαίων Ελλήνων, φοινίκων, σκανδιναβών, ινδοστανών κλπ, έχουν ατλαντική προέλευση. Οι θεοί και οι θεές που είχαν αναφερθεί από τον Όμηρο στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, ήταν ήρωες, βασίλισσες και βασιλιάδες της Ατλαντίδος.

Η Ατλαντίδα ένωνε γεωγραφικά την Αμερική με τον παλιό κόσμο. Οι αρχαίοι ινδοαμερικάνικοι πολιτισμοί είχαν την προέλευσή τους στην Ατλαντίδα. Οι αιγυπτιακές θρησκείες, Ίνκας, Μάγια κλπ ήταν πρωτόγονες ατλαντικές θρησκείες. Το φοινικικό αλφάβητο, πατέρας όλων των ευρωπαϊκών αλφάβητων έχει την ρίζα του σε ένα αρχαίο αλφάβητο που μεταδόθηκε σωστά στους Μάγιας από τους Άτλαντες. Όλα τα σύμβολα τα αιγυπτιακά και των Μάγιας προέρχονται από την ίδια πηγή και έτσι εξηγείται η ομοιότητα, αρκετά μεγάλη για να είναι σύμπτωση. Οι Άτλαντες είχαν ένα μέταλλο πιο πολύτιμο από τον χρυσό, που ονομαζόταν «ορείχαλκος».

Η καταστροφή που έθεσε τέλος στην Ατλαντίδα ήταν τρομακτική. Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα της παραβίασης του νόμου είναι πάντα καταστροφικό. Ο καιρός της βύθισης την Ατλαντίδος ήταν στην πραγματικότητα μια εποχή γεωλογικών αλλαγών. Αναδύθηκαν από την ιερή αγκαλιά των θαλασσών άλλες στέρεες γαίες που σχημάτισαν καινούργια νησιά και καινούργιες ηπείρους.

Κάποιοι επιζώντες της ατλαντικής καταστροφής προσφύγανε στην μικρή ήπειρο που ονομαζόταν Grabonzi, σήμερα Αφρική, η οποία αυξανόταν σε μέγεθος και έκταση και αυτό οφειλόταν στο ότι άλλες περιοχές στερεής γης που αναδύονταν μέσα από τα γειτονικά νερά προσχωρούσαν στην ίδια.

Ο Κόλπος του Μεξικού παλιά ήταν μια όμορφη κοιλάδα. Τα νησιά των Αντίλλων, τα Κανάρια, η Ισπανία, ήταν κομμάτια της βυθισμένης Ατλαντίδος. Η αρχαία θάλασσα της Κολχίδος, τοποθετημένη βορειοδυτικά της ηπείρου, πρόσφατα σχηματισμένη τότε και γνωστή ως Ashhartk (Ασία), άλλαξε το όνομα και σήμερα είναι γνωστή με το όνομα Κασπία Θάλασσα. Οι ανατολικές ακτές της Κασπίας Θάλασσας ήταν σχηματισμένες από γαίες που αναδύονταν από τον ωκεανό και ενώνονταν στην ήπειρο της Ασίας.

Η Ασία, η Κασπία Θάλασσα και όλο αυτό το κομμάτι γης μαζί, είναι αυτό που σήμερα είναι γνωστό με το όνομα Καύκασος. Το αναφερθέν τεμάχιο σε εκείνους τους καιρούς ονομαζόταν Frianktzanarali και πολύ αργότερα Kolhidishissi, αλλά σήμερα, επαναλαμβάνω, ονομάζεται Καύκασος.

Εκείνη την εποχή υπήρχε ένας μεγάλος ποταμός που λίπαινε όλη την πλούσια γη του Tikliamis και που χυνόταν στην Κασπία Θάλασσα. Αυτός ο ποταμός ονομαζόταν τότε Oksoseria και υπάρχει ακόμη, αλλά τώρα δεν εκβάλλει στην Κασπία Θάλασσα και αυτό οφείλεται σε μια δευτερεύων σεισμική δόνηση που τον εξέτρεψε προς τα δεξιά. Ο πλούσιος όγκος του νερού αυτού του ποταμού όρμησε βίαια προς την περιοχή την πιο χαμηλή της ασιατικής ηπείρου, δίνοντας προέλευση στην μικρή θάλασσα της Αράλης. Αλλά η αρχαία κοίτη αυτού του γηραιού ποταμού, που ονομάζεται τώρα Amudarya, ακόμα μπορεί να βλέπεται σαν ιερή απόδειξη της πορείας των αιώνων.

Μετά την τρίτη μεγάλη καταστροφή, που έδωσε τέλος στην Ατλαντίδα, η αρχαία χώρα του Tikliamis με την θαυμαστή του πρωτεύουσα, τοποθετημένη στις όχθες του αναφερθέντος ποταμού, σκεπάστηκε με όλο τον λαό της και τα χωριουδάκια από άμμο και τώρα είναι μόνο μια έρημος.

Εκείνη την εποχή, άγνωστη για έναν Cesar Cantu και την Παγκόσμια ιστορία του, υπήρχε στην Ασία μια άλλη ωραία χώρα, γνωστή με το όνομα Marapleicie. Αυτή η χώρα εμπορευόταν με την Tikliamis και υπήρχε ανάμεσά τους πολύς εμπορικός ανταγωνισμός. Πολύ αργότερα εκείνη η χώρα του Marapleicie πήρε το όνομα Goblandia, οφειλόμενο στην μεγάλη πόλη του Gob.

Η Goblandia και η ισχυρή της πόλη του Gob καταβροχθίστηκαν από τις άμμους της ερήμου. Ανάμεσα στις άμμους της ερήμου του Gob, ανεβρέθηκαν κρυφοί πλούσιοι θησαυροί των Ατλάντων, ισχυρές μηχανές, άγνωστες σε αυτήν την Αρία φυλή. Από καιρό σε καιρό οι άμμοι άφηναν ακάλυπτους όλους αυτούς τους θησαυρούς, αλλά κανείς δεν τολμούσε να τους πάρει, γιατί αυτός που το προσπαθούσε ήταν νεκρός στην στιγμή από τα στοιχειώδη που τους πρόσεχαν. Μόνο οι άνθρωποι της μεγάλης έκτης φυλής Koradi (Κοράδιοι) που στο μέλλον θα κατοικήσουν αυτόν τον πλανήτη, θα μπορούν να γνωρίσουν αυτούς τους θησαυρούς και αυτό σαν αντάλλαγμα σε μια ορθή συμπεριφορά.

Πολλοί έμποροι μαργαριταριών σώθηκαν από την ατλαντική καταστροφή ζητώντας άσυλο στην Περλαντία, χώρα γνωστή ως Ινδία.

Οι απόκρυφοι σπουδαστές γέμιζαν με βαθύ τρόμο όταν έλεγχαν τα Ακασικά αρχεία της φύσης και έβρισκαν γεγονότα όπως αυτό που αφηγούμαστε στην συνέχεια:

Οι σπουδαστές θυμόντουσαν εκείνη την ωραία γυναίκα που την έλεγαν Κατεμπέτ, αυτή των θλιβερών αναμνήσεων, βασίλισσα των χωρών του νότου της βυθισμένης ηπείρου και της ισχυρής πόλης με τις χρυσές πόρτες.

Πραγματικά δεν υπήρχε στην ιστορία των Βοργίων και των Μεδίκων παρόμοια αχρειότητα. Αυτή η ωραία γυναίκα αιχμαλώτιζε με την ομορφιά της και την νεκρομαντεία (μαύρη μαγεία), αποπλανούσε με την γοητεία της πρίγκιπες και βασιλιάδες, που γοητεύονταν με την σαγήνη της. Πολλοί έφηβοι και παιδιά σφάχτηκαν στο όνομα των σκοτεινών οντοτήτων του κατώτερου κόσμου.

Η ατλαντική ιερατική ιατρική ανακάλυψε εκείνη την εποχή αυτό που σήμερα μπορούμε να ονομάσουμε επιστημονικά ανθρώπινη οποθεραπεία, δηλ, η εφαρμογή στους αρρώστους και στους υπέργηρους των βλεννογόνων αδενικών χυμών, του θυρεοειδή, την αδρεναλίνη κλπ.

Οι ιερείς γιατροί, όχι μόνο χρησιμοποιούσαν την χημεία των λεχθέντων ενδοκρινών αδένων, αλλά επίσης την υπερχημεία αυτών, τα ζωτικά ψυχικά υγρά των τσάκρας ή μαγνητικών κέντρων του ανθρώπινου σώματος, στενά συσχετισμένα με τέτοια ενδοκρινικά κέντρα. Τα θύματα της θυσίας, αφού απομακρύνονταν από το θυσιαστήριο, μεταφέρονταν σε κάποιες μυστικές κάμαρες, όπου οι ιερείς-γιατροί αφαιρούσαν από τα πτώματα τους πολύτιμους ενδοκρινείς αδένες, τόσο αναγκαίους για την διατήρηση του κορμιού της μοιραίας βασίλισσας, με όλη την γοητεία της και την ομορφιά μας νεότητας που άντεχε το βάρος των αιώνων, πολλών αιώνων.

Το πιο φρικτό απ’ αυτό ήταν ότι οι ιερείς, αφού αφαιρούσαν τους αδένες από τα πτώματα, τα εκσφενδόνιζαν στην υποβιβασμένη και φανατισμένη κοσμοσυρροή, που διψασμένοι τα καταβρόχθιζαν. Έτσι αυτά τα χωριά έγιναν ανθρωποφάγοι.

Συλλογιζόμενοι πάνω σε όλα αυτά τα πράγματα, τρομάζουμε, τρομοκρατούμαστε, μα όλες αυτές οι βαρβαρότητες μένουν μικρές, φαίνονται μέχρι και γελοίες εάν τις συγκρίνουμε με τις φρικαλεότητες του πρώτου και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, με τις φρικτές ατομικές εκρήξεις στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Όλη η ατλαντική βαρβαρότητα καταλήγει ασήμαντη, συγκρινόμενη με τα δωμάτια των αερίων, όπου εκατομμύρια ανθρώπων, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι, γυμνοί από ρούχα, πέθαιναν στην πιο απέραντη απελπισία. Τρομοκρατούμαστε με την ατλαντική κτηνωδία, αλλά χίλιες φορές πιο τρομακτικοί ήταν οι βομβαρδισμοί του Λονδίνου, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, η κρεμάλα, οι κατεστραμμένες πόλεις από τις εγκληματικές βόμβες, οι αρρώστιες, η πείνα και η απελπισία.

Ποτέ πριν στην ιστορία δεν υπήρξε αχρειότητα πιο μεγάλη από αυτήν, αυτής της πέμπτης Αρίας φυλής, εφήμερης κι εκφυλισμένης. Έτσι , όπως η Ατλαντίδα βυθίστηκε με όλους τους κατοίκους της στο βάθος των ωκεανών, έτσι επίσης η Αρία φυλή θα καταστραφεί και από αυτήν δεν θα μείνουν ούτε οι στάχτες.

Και να ξέρεις μια φορά και για πάντα ότι από όλο αυτό που η ανθρωπότητα τόσο εκτιμά και θαυμάζει δεν θα μείνει πέτρα όρθια.

Οι φυλές

Όλοι οι πλανήτες έχουν επτά φυλές και επτά υπό-φυλές. Ο δικός μας πλανήτης Γη ήδη έδωσε πέντε φυλές, λείπουν δύο.

Μετά τις επτά φυλές και ήδη μετασχηματισμένη από τους κατακλυσμούς, η Γη θα μετατραπεί δια μέσου εκατομμυρίων χρόνων σε μια καινούργια σελήνη.

Όλη η ζωή εξελισσόμενη και υπο-εξελισσόμενη, ήρθε από την Σελήνη. Όταν η μεγάλη ζωή εγκατέλειψε την Σελήνη, αυτή πέθανε, μετατράπηκε σε έρημο. στην Σελήνη επίσης υπήρχαν επτά φυλές και κάθε μία με τις επτά υπό-φυλές της. Η ψυχή, η σεληνιακή ζωή, είναι τώρα εξελισσόμενη και αναπτυσσόμενη στον δικό μας πλανήτη Γη. Έτσι είναι πως μετενσαρκώνονται οι κόσμοι.

Οι Αζτέκοι λένε ότι οι άνθρωποι της πρώτης φυλής, ήταν τρομεροί γίγαντες μαύρου χρώματος. Πολύ πολιτισμένη, μια φυλή ανδρόγυνη, άφυλη, ημι-φυσική, ημι-αιθερική. Τα άτομα μπορούσαν να μειώσουν το μέγεθός τους σε ενός νορμάλ ατόμου της Αρίας φυλής. Οι τελετουργίες και η σοφία τους ήταν εξαίρετες. Η βαρβαρότητα δεν υπήρχε σ’ εκείνη την εποχή. Αυτή η φυλή καταβροχθίστηκε από τις τίγρεις της σοφίας.

Ο αντιβασιλέας αυτής της φυλής ήταν ο θεός Tezcatlipoca. Κάθε άτομο ήταν ένας Δάσκαλος της Σοφίας. Η αναπαραγωγή πραγματοποιούνταν με τον τρόπο της «διάσπασης», παρόμοια με το σύστημα αναπαραγωγής των οργανικών κυττάρων μέσω της κυτταρικής διάσπασης; έτσι ο οργανισμός πατέρας-μητέρα χωρίζονταν στα δύο. Το παιδί ανδρόγυνο (ερμαφρόδιτο) συνέχιζε να συντηρείται για λίγο καιρό από τον πατέρα-μητέρα.

Η πρώτη φυλή ζούσε στο Ιερό Νησί, τοποθετημένο στην κορυφή του βόρειου πόλου. Ακόμα υπάρχει το λεχθέν νησί, αλλά σε κατάσταση Χίνας, μέσα στην τέταρτη κάθετο.

Η δεύτερη φυλή κυβερνιόταν από τον Quetzalcoatl. Ήταν η Υπερβόρεια ανθρωπότητα. Η δεύτερη φυλή παρήκμασε και μετατράπηκε σε πιθήκους, πρόγονοι των τωρινών πιθήκων. Αναπαράγονταν με την μέθοδο της «εκβλάστησης», τόσο κοινή στα λαχανικά, των κορμών που παράγουν πολλά κλαδιά. Ισοπεδώθηκαν από δυνατούς τυφώνες.

Η τρίτη φυλή ήταν οι Λεμούριοι, που κατοικούσαν εκεί που είναι σήμερα ο Ειρηνικός ωκεανός. Αφανίστηκαν ισοπεδωμένοι από τον ήλιο της βροχής της φωτιάς (ηφαίστεια και σεισμοί). Εκείνη η φυλή κυβερνιόταν από τον αζτέκο θεό Τλάλοκ. Η αναπαραγωγή ήταν με ωοτοκία. Η Λεμουρία ήταν μια ευρύς ήπειρος.

Οι Λεμούριοι παρήκμασαν και είχαν μετά φάτσες παρόμοιες με πουλιά, γι’ αυτό και οι άγριοι, ενθυμούμενοι την παράδοση, διακοσμούσαν με φτερά το κεφάλι.

Η τέταρτη φυλή ήταν οι Άτλαντες και κυβερνιόταν από τον Αζτέκο θεό Atonatiuh. Τελείωσε με μια μεγάλη πλημμύρα. Οι προκολομβιανές φυλές της Αμερικής είναι απόγονοι αυτής της φυλής, επίσης οι πρωτόγονοι κινέζοι και οι πρωτόγονοι αιγύπτιοι κλπ.

Πέμπτη Αρία φυλή: είμαστε εμείς. Θα τελειώσει με ένα μεγάλο κατακλυσμό.

Είναι τέλεια περιγραμμένο στον Αhau Κατούν, που είναι ο 13ος του μετρήματος, Calixbach Chachalaca, οικισμός Kinchil Coba, Chachalaca του Ηλιακού Προσώπου, είναι η εισαγωγή του δέκατου τρίτου Κατούν:

«Θα μαυρίσει το ξεχωριστό σύνολο ανθρώπων των κυρίων της Γης, από την παγκόσμια δικαιοσύνη του Θεού του Κυρίου μας. Θα αναποδογυρίσει ο ¨Ήλιος, θα αναποδογυρίσει το πρόσωπο της Σελήνης.

Θα κατέβει το αίμα από τα δέντρα και τις πέτρες, θα καούν οι ουρανοί και η Γη με την λέξη του Θεού Πατέρα, του Θεού Υιού και του Θεού Αγίου Πνεύματος, Αγια Δικαιοσύνη, Αγια Κρίση του Κυρίου και Θεού μας.

Μηδαμινή θα είναι η ισχύς του ουρανού και της Γης, όταν εισέρχονται στον χριστιανισμό οι μεγάλες πόλεις και τα κρυφά έθνη. Η μεγάλη πόλη που λέγεται Maax, πίθηκος, και επίσης το σύνολο των μικρότερων χωριών σε όλη την έκταση της πεδινής χώρας των Μάγια των Cusamil, των mayapan, της Golondrina Μάγια, του τόπου τους «Λάβαρο Ελαφιού».

Θα είναι ο καιρός που θα ανατείλουν οι άνθρωποι των δύο ημερών (οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες) με την δριμύτητα της σαρκικής επιθυμίας, παιδιά των ποταπών και των διεστραμμένων, άκρον άωτον του χαμού και της ντροπής μας.

Αφιερωμένοι θα είναι οι πρίγκιπές μας στο «λουλούδι του μαγιού» και δεν θα υπάρξει καλό για εμάς.

Θα είναι η προέλευση του θανάτου εξ’ αιτίας του κακού αίματος στην ανατολή της Σελήνης και μπαίνοντας το γεμάτο Φεγγάρι θα συμβεί όλο το αίμα (σε όλον τον κόσμο).

Επίσης τα άστρα της καλοσύνης θα λάμψουν την καλοσύνη τους πάνω στους ζωντανούς και πάνω στους νεκρούς».

Αυτό λέει αυτολεξεί το Βιβλίο των βιβλίων του Chilam Balam, κόσμημα ιερό του έθνους Μάγια.

Έκτη φυλή: Κοράδιοι. Θα βγει μετά τον κατακλυσμό της πέμπτης φυλής και θα ζει σε μια Γη μετασχηματισμένη.

Η έβδομη φυλή θα είναι η τελευταία.

Είναι αναγκαίο να μιλήσουμε για τους επτά πλανητικούς κύκλους.

Μετά από αυτές τις επτά φυλές η Γη θα μετατραπεί σε μια καινούργια σελήνη. Στον πρώτο κύκλο η Γη μας δημιουργήθηκε με υλικό από πνευματικό σχέδιο. στον δεύτερο κύκλο η Γη μας συμπυκνώθηκε σε ουσία από σχέδιο αστρικό. Στον τρίτο κύκλο η Γη μας συμπυκνώθηκε σε σχήμα αιθερικό. Και σ’ αυτόν τον τέταρτο κύκλο η Γη κρυσταλλοποιήθηκε σε σχήμα φυσικό και χημικό. Είναι επείγον να ξέρουμε ότι η φυσικοχημική Γη εξελίσσεται κάτω από τους νόμους του πλανητικού Κάρμα. Ο μελλοντικός πέμπτος κύκλος θα εκτυλιχτεί σε έναν κόσμο αιθερικό. Ο έκτος κύκλος σε έναν κόσμο αστρικό και ο έβδομος κύκλος σε έναν κόσμο νοητικό. Μετά θα έρθει η μεγάλη κοσμική νύχτα.

Στον πρώτο κύκλο οι εξελίξεις ήταν πολύ φτωχές, το ίδιο όπως στον δεύτερο και στον τρίτο. Η φωτιά έδωσε πολύ λίγη αποδοτικότητα σε αυτούς τους τρεις προγενέστερους πλανητικούς κύκλους. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σ’ αυτόν τον τέταρτο κύκλο που ζούμε. Είναι απαίσιος ο λουσιφερικός άνθρωπος αυτού του τέταρτου κύκλου.

Η πλανητική φωτιά, λίγο εξελιγμένη και βεβαρημένη με το πλανητικό κάρμα από την φτωχή αποδοτικότητα των προηγούμενων κύκλων, έχει παράγει στον δικό μας φυσικό κόσμο μια εξέλιξη αργή, δύσκολη, απαίσια. Οι άλλοι τρεις κύκλοι θα δώσουν λίγη αποδοτικότητα οφειλόμενη στο πλανητικό κάρμα.

Οι θεοί της φύσης έχουν δουλέψει πολύ για να δημιουργήσουν όντα αυτοσυνείδητα. Οι θεοί έπρεπε να κάνουν δύσκολα πειράματα στα εργαστήρια της φύσης. Αλλά, είναι καλά γνωστό ότι ο αγώνας των θεών για την δημιουργία του ανθρώπου δεν έχει τελειώσει. Ακόμα το ανθρώπινο Είναι, ή ονομαζόμενο ανθρώπινο, έχει να αποβάλλει πολλά, τόσα πολλά που θα είναι στους ζωολογικούς κήπους του μέλλοντος.

Το βασίλειο του Μαλκούτ είναι ένα τρομερό φίλτρο. Όποιος θέλει να ελευθερωθεί από αυτόν τον μοιραίο τροχό του Σαμσάρα, πρέπει να διαλύσει το εγώ, να ενσαρκώσει την ψυχή του. Σπάνιοι είναι αυτοί που το πραγματοποιούν. Το υπόλειμμα του φίλτρου είναι διαδεδομένο και καθημερινό και αυτό το καταπίνει η άβυσσος.

Ο χρυσός, ο εκλεκτός, ο πραγματικός άνθρωπος, είναι αυτός που έχει ενσαρκώσει την ψυχή και το πνεύμα του και μετά τον θάνατο ζει άγρυπνος στους εσωτερικούς κόσμους.

Η φύση είναι αδυσώπητη και η γέννηση ενός αγγέλου-ανθρώπου, κοστίζει εκατομμύρια θύματα. «Πολλοί είναι οι καλεσμένοι και λίγοι οι εκλεκτοί».

Αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος έρχεται από τον πίθηκο είναι εντελώς λανθασμένοι, στην πραγματικότητα είναι ο πίθηκος που προέρχεται από τον άνθρωπο. Ο μετασχηματισμός των ειδών και η δαρβινική εξέλιξη είναι λάθος. Κανείς δεν έχει δει να γεννιέται ένα καινούργιο είδος, κανείς δεν έχει δει να γεννιέται από την οικογένεια των πιθήκων ένας άνθρωπος. Καταχράται η συγκριτική ανατομία, καταχράται ο νόμος των αναλογιών, για να τεκμηριώσουν τις λάθος θέσεις τους, αλλά, κανείς δεν έχει δει ποτέ να γεννιέται ένα καινούργιο είδος. Στην πραγματικότητα όλα τα ζωντανά είδη, με εξαίρεση κάποια λίγα, είναι ζωντανά υπολείμματα του ανθρώπινου βασιλείου.

Ο τωρινός άνθρωπος προέρχεται από τους προκατακλυσμιαίους γίγαντες, όπως έχουμε εξηγήσει πιο πριν.

Κάθε φυλή έχει επτά υποφυλές. Ο σπόρος της δικής μας Αρίας φυλής είναι βόρειος, αλλά αναμειγνυόμενος με τους επιζώντες Άτλαντες, έδωσε προέλευση στις υποφυλές του άριου γενεαλογικού κορμού.

Πρώτη υποφυλή: Άνθισε στην κεντρική Ασία, σ’ εκείνα τα βασίλεια σήμερα εξαφανισμένα από την

Κεντρική Ασία και των οποίων ερείπια ακόμα υπάρχουν στα Ιμαλάια, περίπου στην χώρα του Θιβέτ. Εκεί υπήρχαν οι ισχυροί πνευματικοί πολιτισμοί της πρώτης Αρίας υποφυλής.

Δεύτερη υποφυλή: Άνθισε στην Ινδία και σε όλη την νότια Ασία. Στην Περλαντία, την ιερή γη των Βέδας, στο παλιό Ινδοστάν, υπήρχαν υπέροχες εσωτερικές κουλτούρες και τρομεροί πολιτισμοί. Εκεί αναπτύχθηκε η δεύτερη Αρία υποφυλή.

Τρίτη υποφυλή: Δημιούργησε ισχυρούς πολιτισμούς. Βαβυλωνία, Καλντέα, Αίγυπτος κλπ, ήταν τα σκηνικά των πολύ πλούσιων και ισχυρών πολιτισμών, δημιουργημένων για την τρίτη Αρία υποφυλή.

Τέταρτη υποφυλή: Εξελίχτηκε στην Ρώμη, Ελλάδα, Ιταλία, Αθήνα, την μεγάλη πόλη θεμελιωμένη για την Θεά Αθηνά. Πριν τον εκφυλισμό και την καταστροφή του ήταν υπέροχα σκηνικά όπου εξελίσσονταν οι ισχυροί πολιτισμοί της τέταρτης Αρίας υποφυλής.

Πέμπτη υποφυλή: Είναι οι Αγγλοσάξονες και οι Τεύτονες. Ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, με όλη την βαρβαρότητα και την ηθική διαφθορά του, επισημαίνει κατηγορία στους άντρες και τις γυναίκες της πέμπτης Αρίας υποφυλής.

Έκτη υποφυλή: Αποτέλεσμα της ανάμιξης των ισπανών κατακτητών με τις ινδοαμερικάνικες φυλές. Η δουλειά του σχηματισμού της έκτης υποφυλής στην περιοχή του κόκκινου δέρματος ήταν πολύ δύσκολη, γιατί οι άγγλοι κατακτητές αντί να αναμιχθούν με τους ντόπιους, τους κατέστρεφαν, τους δολοφονούσαν.

Μόνο σε πολύ ασήμαντο και αρχικό σχήμα πραγματοποιούνταν τέτοια ανάμιξη αίματος. Γι’ αυτό η Μυστική Αδελφότητα είδε την αναγκαιότητα να μετατρέψει την βορειοαμερικανική περιοχή σε ένα χωνευτήρι της θεμελίωσης των φυλών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες όλες οι φυλές του κόσμου έχουν αναμιχθεί για να σχηματίσουν την έκτη υποφυλή με μεγάλες δυσκολίες. Η έκτη υποφυλή στην Λατινική Αμερική σχηματίστηκε εύκολα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοούν οι δοκιμιογράφοι της ανθρωπογένεσης και του μυστικισμού.

Έβδομη υποφυλή: Ακόμα δεν υπάρχει, αλλά θα υπάρξει. Θα σχηματιστεί από τους επιζώντες του καινούργιου μεγάλου κατακλυσμού που πολύ σύντομα θα καταστρέψει την Αρία φυλή.

Έτσι λοιπόν, η Αρία φυλή, αντί να εξελιχτεί, έχει υπο-εξελιχτεί και η διαφθορά της τώρα είναι χειρότερη από αυτήν των Ατλάντων στην εποχή τους. Η κακία της είναι τόσο μεγάλη που ήδη έχει φτάσει μέχρι τον ουρανό.

Η Αρία φυλή θα καταστραφεί για να ολοκληρωθούν οι προφητείες που ο Ρα-Μου έκανε στην βυθισμένη Ατλαντίδα: «Εάν αυτοί ξεχάσουν ότι οφείλουν να είναι ανώτεροι, όχι γι’ αυτό που αποκτούν αλλά γι’ αυτό που δίνουν, η ίδια τύχη θα τους βρει».

Ο Μελχισεδέκ, το τζίνι της Γης, ο βασιλιάς του κόσμου, έκανε στο Θιβέτ την ακόλουθη προφητεία:

«Οι άνθρωποι (ή καλύτερα θα λέγαμε τα νοήμονα θηλαστικά) κάθε φορά πιο πολύ θα ξεχνούν τις ψυχές τους για να ασχοληθούν μόνο με τα κορμιά τους. Η μεγαλύτερη διαφθορά θα βασιλέψει επάνω στην Γη. Οι άνθρωποι θα μοιάσουν στα άγρια ζώα, διψασμένοι για το αίμα των αδερφών τους. Η Ημισέληνος θα σβήσει ρίχνοντας τους οπαδούς της σ’ ένα διαρκή πόλεμο, θα φέρει πάνω τους τις μεγαλύτερες ατυχίες και θα καταλήξουν να παλεύουν μεταξύ τους. Οι κορώνες των βασιλιάδων, μεγάλες και μικρές θα ριχτούν: μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά, οχτώ. Θα ξεσπάσει ένας τρομερός πόλεμος ανάμεσα σε όλα τα έθνη. Οι ωκεανοί θα βρυχηθούν. Η Γη και το βάθος των θαλασσών θα σκεπαστούν με σκελετούς. Θα εξαφανιστούν βασίλεια, θα πεθάνουν έθνη ολόκληρα. Η πείνα, η αρρώστια, εγκλήματα που δεν έχουν προβλεφθεί από τους νόμους, δεν τα έχουν δει ούτε τα έχουν ονειρευτεί μέχρι τώρα οι άνθρωποι. Θα έρθουν τότε οι εχθροί του Θεού και του Αγίου Πνεύματος, οι οποίοι ψεύδονται στους ίδιους τους ανθρώπους. Αυτοί που σηκώνουν το χέρι πάνω στον άλλο θα αφανιστούν επίσης. Οι ξεχασμένοι, οι καταδικασμένοι, θα ορθωθούν μετά και θα κερδίσουν την προσοχή όλου του κόσμου. Θα υπάρχει πυκνή ομίχλη, τρομερές καταιγίδες, βουνά που μέχρι τότε δεν είχαν βλάστηση θα σκεπαστούν με δάση. Η Γη ολόκληρη θα τρανταχτεί. Εκατομμύρια ανθρώπων θα αλλάξουν τις αλυσίδες της σκλαβιάς και της ταπείνωσης με την πείνα, την πανούκλα και τον θάνατο. Οι εθνικοί δρόμοι θα γεμίσουν από πλήθος ανθρώπων που περπατούν από την κατάπτωση από την μια μεριά στην άλλη. Οι μεγαλύτερες, οι πιο όμορφες πόλεις θα εξαφανιστούν από την φωτιά: μία, δύο, τρεις. Για κάθε δέκα χιλιάδες ανθρώπους, θα επιζήσει ένας, ο οποίος θα μείνει γυμνός, στερημένος από νοημοσύνη, χωρίς δυνάμεις για να χτίσει την κατοικία του ή για να ψάξει για τροφή. Και αυτοί οι επιζώντες θα ουρλιάζουν όπως οι άγριοι λύκοι, θα καταβροχθίζουν πτώματα και δαγκώνοντας την σάρκα τους θα προκαλούν τον Θεό για μάχη. Η Γη ολόκληρη θα μείνει έρημη και μέχρι και ο Θεός θα τραπεί σε φυγή. Πάνω στην άδεια Γη, η νύχτα και ο θάνατος. Τότε εγώ θα στείλω ένα έθνος άγνωστο μέχρι τώρα (ο Στρατός της Παγκόσμιας Σωτηρίας), ο οποίος με δυνατά χέρια θα ξεριζώσει τα ζιζάνια του ελαττώματος από τα χωράφια και θα οδηγήσει τους λίγους που παραμένουν πιστοί στο πνεύμα του ανθρώπου στην μάχη κόντρα στο κακό. Θα ιδρύσουν μια καινούργια ζωή πάνω στην γη εξαγνισμένη από τον θάνατο των εθνών.

ΣΧΕΣΗ ΜΑΓΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ

Οι Μάγιας στον εαυτό τους αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα των Ατλάντων.

Αυτή η αχανής ήπειρος σήμερα βρίσκεται βυθισμένη στο βάθος του ωκεανού που έχει το όνομά της. Ο Άτλας, που ήταν ο πιο αρχαίος από τους αστρολόγους τους υπήρξε ο βασιλιάς τους. Στην ποιητική ευφυΐα των γιων της Ελλάδας παρομοιαζόταν για τόσο γιγάντια, που στήριζε πάνω στις πλάτες τους και όχι πάνω στην ισχυρή τους ευφυΐα, την ουράνια μηχανή. Οι γιοι τους, οι Τιτάνες, προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στον ουρανό, αλλά ο Θεός τους μπέρδευε και ένα βράδυ η θάλασσα και η βροντή μούγκρισαν.

Τρεμούλιασμα δόνησε την Ευρώπη και ξύπνησε την αντάρα που δεν είχε δει ο κόσμος παρόμοια…

Μόνο το Teide (όνομα βουνού στα Κανάρια νησιά) έμεινε για να πει στην ανθρωπότητα: εδώ ήταν κάποτε η φημισμένη Ατλαντίδα.

Κάθε φυλή έχει επτά υποφυλές και πεθαίνει. Η τέταρτη φυλή των Ατλάντων είχε επίσης αυτές τις υποφυλές.

Με αυξημένη την περηφάνια αυτοί οι Άτλαντες της τρίτης και τέταρτης υπο-φυλής έλεγαν: «είμαστε οι βασιλιάδες, είμαστε οι θεοί».

Έπαιρναν γυναίκες με όμορφη εμφάνιση της φυλής των, ακόμα, χωρίς ευφυΐα ή με «στενό κεφάλι», αναπαράγοντας τέρατα, επιβλαβή δαιμόνια, ανθρώπους αρσενικούς και θηλυκούς και επίσης Khados με φτωχό νου.

Κατασκεύαζαν ναούς για το ανθρώπινο σώμα, απέδιδαν λατρεία σε άρρενες και θηλυκά, τότε έπαψε να λειτουργεί το τρίτο μάτι (το μάτι της διαίσθησης και της διπλής όρασης).

Κατασκεύαζαν όμορφες και τεράστιες πόλεις, σκάλιζαν τις δικές τους εικόνες σύμφωνα με το μέγεθος και την ομοιότητά τους και τις λάτρευαν.

Οι εσωτερικές φωτιές είχαν ήδη καταστρέψει την γη των πατέρων τους (τη Λεμουρία), το νερό απειλούσε την τέταρτη φυλή (τους Άτλαντες)

Τα πρώτα μεγάλα νερά ήρθαν και βύθισαν τα επτά μεγάλα νησιά. Οι καλοί άνθρωποι σώθηκαν και οι κακοί καταστράφηκαν. Λίγοι άνθρωποι έμειναν, μερικοί κίτρινοι, άλλοι με καστανό χρώμα και μαύρο και μερικοί κόκκινοι. Αυτοί με το χρώμα της Σελήνης, οι Tuatha, εξαφανίστηκαν για πάντα.

Περιγράφουμε στην συνέχεια ένα χειρόγραφο Μάγια που είναι μέρος της φημισμένης συλλογής του Le Plongeon, τα χειρόγραφα του Τροάνο και που μπορείς να τα δεις στο Βρετανικό Μουσείο:

«Τον έκτο χρόνο του Καν, στις 11 Muluc, στον μήνα του Zac (χρονολογίες των Μάγια), συνέβησαν τρομεροί σεισμοί που συνεχίζονταν χωρίς διακοπή μέχρι το 13 chuen. Η χώρα των λόφων από λάσπη, η γη του Μου, θυσιάστηκε. Μετά από δύο δονήσεις, εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, όντας συνεχώς ταραγμένη από τις υπόγειες φωτιές, που έκαναν την γη να καταρρέει και να επανεμφανίζεται πολλές φορές σε διαφορετικά μέρη. Στο τέλος, η επιφάνεια υποχώρησε και δέκα χώρες χωρίστηκαν και εξαφανίστηκαν. Κατέρρευσαν 64 εκατομμύρια κάτοικοι, 8000 χρόνια πριν γραφτεί αυτό το βιβλίο».

Στα αρχαία αρχειοφυλάκια του παλιού ναού της Λάσα (Θιβέτ) μπορούμε να δούμε μια παλιά επιγραφή caldea (Χαλδαϊκή), γραμμένη 2000 χρόνια πριν τον Χριστό που έλεγε:

«Όταν το αστέρι του Bal έπεσε στον τόπο όπου τώρα μόνο υπάρχει θάλασσα και ουρανός (Ατλαντικός ωκεανός), οι επτά πόλεις με τις πόρτες τους από χρυσό και τους διάφανους ναούς, έτρεμαν και τραντάζονταν όπως τα φύλλα ενός δέντρου που κουνιούνται από την καταιγίδα. Και ιδού! Μεγάλο κύμα καπνού και φωτιάς υψωνόταν από τα παλάτια. Οι κραυγές αγωνίας του πλήθους γέμιζαν τον αέρα. Έψαχναν καταφύγιο στους ναούς τους και στα οχυρά και ο σοφός Μου, ο ιερέας του Ρα-Μου, εμφανίστηκε και τους είπε: Δεν σας είχε προλεχθεί αυτό; Οι άντρες και οι γυναίκες, σκεπασμένοι με πολύτιμες πέτρες και αστραφτερά ενδύματα, κραύγαζαν λέγοντας: Μου, σώσε μας! Και ο Μου απάντησε: Θα πεθαίνετε με τους σκλάβους σας και με τα πλούτη σας, και από τις στάχτες σας θα αναβλύσουν καινούργια έθνη. Και αν αυτοί (αναφερόμενος στην πέμπτη Αρία φυλή) ξεχάσουν ότι οφείλουν να είναι ανώτεροι, όχι γι’ αυτό που αποκτούν αλλά γι’ αυτό που δίνουν, η ίδια τύχη θα τους βρει. Οι φλόγες και ο καπνός έπνιγαν τις λέξεις του Μου και η γη έγινε κομμάτια και βυθίστηκε με τους κατοίκους της με μερικούς μήνες».

Τι μπορούν να πουν οι κριτικοί πριν από αυτές τις δύο ιστορίες, μια του Θιβέτ και η άλλη της Μεσοαμερικής; Και οι δύο αφηγούνται την ατλαντική καταστροφή.

Η φημισμένη ιστορία του Παγκόσμιου Κατακλυσμού, της οποίας εκδοχές βρίσκονται στις παραδόσεις όλων των ανθρώπινων φυλών, είναι απλά ανάμνηση της μεγάλης ατλαντικής καταστροφής.

Όλα τα παλιά έθνη τιμούσαν και λάτρευαν του άγιους θεούς που ζούσαν στην Ατλαντίδα και που σήμερα διαμένουν στους Ουρανούς.

Η Ατλαντίδα ένωνε γεωγραφικά την Αμερική με τον Παλιό Κόσμο. Οι Ινδοαμερικάνικοι πολιτισμοί έχουν την ρίζα τους στην ατλαντική ήπειρο.

Λίγο πριν την ατλαντική καταστροφή, φανερώθηκαν στο εκλεκτό έθνος. Μερικοί ήρθαν στην μεσοαμερική και άλλοι στο κεντρικό οροπέδιο της Ασίας. Αποίκησαν το Θιβέτ, την Περσία, την Αίγυπτο κλπ. Σε ολόκληρη την Αίγυπτο βρίσκονται ακόμη πυραμίδες Μάγια.

Υπάρχουν ολόκληρα ντοκουμέντα του ότι ο Δάσκαλος Ιησούς μαθήτευσε τους Μάγια στο Θιβέτ και ότι μίλαγε Μάγια. Για απόδειξη αυτού έχουμε την φράση που ειπώθηκε στον Γολγοθά. Είναι μια φράση Μάγια που οι Ιουδαίοι δεν την καταλάβαιναν γιατί δεν μιλούσαν Μάγια: Heli Lama Zabac Tani. Έλεγαν οι Ιουδαίοι: τον Ηλία φωνάζει, να δούμε αν έρθει να τον σώσει. Πώς να το καταλάβουν; Στα Μάγια επακριβώς Heli Lama Zabac Tani σημαίνει: κρύβομαι στην χαραυγή της παρουσίας σου.

Είχε καθιερωθεί ότι η θρησκευτική γνώση, γνωστή από τον Ιησού, τον Χριστό, στην Αίγυπτο, την Ινδία και το Θιβέτ, ήταν Μάγια. Υπήρχε ένας βαθύς μυστικισμός Μάγια γνωστός χωρίς αμφιβολία από τον Χριστό, ο οποίος διάλεγε τα σύμβολά του (Μάγια) σαν τροφή των ιδεών του και της γόνιμης αγάπης. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση που είχε διαλέξει τον σταυρό Μάγια, την Αγία Τριάδα, και τους δώδεκα αποστόλους και πολλά άλλα σύμβολα, για να υποστηρίξει το απέραντο θρησκευτικό-επιστημονικό αίσθημα των κηρυγμάτων του.

Οι Άτλαντες Μάγιας έφεραν την θρησκευτική επιστήμη και σοφία στην μεσοαμερική, στο Θιβέτ, στην Ινδία, την Περσία, την Αίγυπτο κλπ. Ήταν μεγάλοι εκπολιτιστές.

Έχουν περάσει δώδεκα κατούν και αναμένουμε τον κατούν 13, έτος 2043. Από εδώ και μπρος η τελική καταστροφή είναι αναπόφευκτη για την άρια φυλή, που σήμερα διεστραμμένα κατοικεί τις ηπείρους του κόσμου. Το κατούν 13 είναι τελεσίδικο, οι Μάγιας το περιμένουν.

Ρωτήθηκε σε έναν ηλικιωμένο Μάγια: ο γιος σου θα το δει; Απάντηση: όχι, ο γιος μου δεν θα το δει. Ο εγγονός σου θα το δει; Ο εγγονός μου θα το δει.

Έτσι λοιπόν, με το κατούν 13 θα φτάσει ο Ερκόλουμπους και θα προξενήσει την μεγάλη πυρκαγιά και θα κάψει όλο εκείνο που έχει ζωή.

Πολύ αργότερα θα έρθει η περιστροφή των αξόνων της Γης, με την τελειωτική και απόλυτη καθίζηση όλων των ηπείρων που υπάρχουν και από αυτήν την σάπια Αρία φυλή που διεστραμμένα κατοικεί τις ηπείρους δεν θα μείνει ούτε η στάχτη.

Μόνο μια μικρή ομάδα από εκλεκτούς ανθρώπους να σωθεί, για να χρησιμεύσει σαν φυτώριο για την μελλοντική έκτη φυλή, που θα λέγεται Koradi και θα κατοικήσει αυτό που σήμερα είναι η πολική κορυφή.

Αυτή η διεστραμμένη Αρία φυλή έχει περιγραφεί τέλεια στο Κατούν 13 Μάγια: θα αφανιστεί από την φωτιά. Με την ολική περιστροφή των αξόνων της Γης το νερό θα ολοκληρώσει την καταστροφή όλων, καθαρίζοντάς τα όλα και όλα θα μείνουν στο βάθος των θαλασσών.

-Αξιοσέβαστε Δάσκαλε, είναι βέβαιο ότι οι Μάγιας ταξίδευαν σε όλο το ηλιακό σύστημα;

-Οι Μάγιας, όπως οι Άτλαντες-Μάγιας, ταξίδευαν σε όλο το ηλιακό σύστημα.

Οι κατευθυνόμενες ρουκέτες από εκπαιδευμένους Μάγιας πραγματοποιούσαν αυτά τα θαυμάσια ταξίδια. Τα πλοία ωθούνταν από πυρηνική ενέργεια. Οι Μάγιας είναι μεγάλοι επιστήμονες και μυστικά εξακολουθούν να υπάρχουν με όλη την επιστήμη τους. Δεν αναφέρομαι στους Μάγιας που δημόσια εμφανίστηκαν στην Αμερική, μιλάω για τους Μάγιας που ζουν στο παράλληλο σύμπαν, την τέταρτη διάσταση αυτού του πλανήτη, που διατηρούν τις μαγικές τους πόλεις, που συνεχίζουν με τα ίδια τους τα έθιμα και την ίδια επιστήμη, αφιερωμένοι στις μελέτες τους και τους υπολογισμούς τους.

Υπάρχουν πόλεις Μάγιας μέσα στην τέταρτη διάσταση, τέταρτη συντεταγμένη ή τέταρτη κάθετο. Ναοί θαυμάσιοι από μασίφ χρυσό που δεν τους άφησαν στους σπανιόλους, όπου φυλάνε την Μεγάλη Παλιά Σοφία.

Είναι βέβαιο ότι οι μοντέρνοι επιστήμονες από αυτό δεν ξέρουν τίποτα, ούτε θα το παραδεχόντουσαν, αλλά τι έχει σημασία στην επιστήμη και τι σε μας;

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 6

Μια Deva της φύσης

Στο όραμα της αρμονίας όλων των πραγμάτων, ανακαλύπτουμε με κατάπληξη μυστική το πνευματικό μέρος της φύσης, με άλλους όρους συναντάμε τους περίφημους malachim ή αγγελικούς βασιλιάδες. Ερχόμαστε σε επαφή απ’ ευθείας με αυτούς με τα στοιχειώδη, πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα σαν ενδιάμεσο των αγγελικών βασιλιάδων των στοιχείων, στην θαυμαστή σφαίρα του αιτιατού κόσμου.

Η γη, η φωτιά, ο αέρας, το νερό, έχει το κάθε ένα τον δικό του θεό.

Αδιαφιλονίκητα, οι gnomos ή πυγμαίοι που διαμένουν κάτω από την γη, έχουν την ιεραρχία τους. Το ιδιαίτερο πνεύμα των gnomos είναι ο Gob, μια θεότητα πολύ ιδιαίτερα γνωστή στην ανώτερη μαγεία. Το ιδιαίτερο βασίλειο των gnomos είναι στα βόρεια της γης. Τους κυβερνά με το σπαθί.

Το ιδιαίτερο βασίλειο των ondines (γοργόνες) είναι στην δύση. Τις επικαλείσαι με το δισκοπότηρο. Η συγκέντρωση μπορεί να γίνει στον Tlaloc ή Nicksa.

Το βασίλειο των σαλαμάντρων της φωτιάς είναι στον νότο. Κυβερνούνται με την μαγική τρίαινα. Η συγκέντρωση μπορεί να γίνει στον Μικαέλ, βασιλιά του ήλιου και της ακτίνας. Ο Σαμαέλ, βασιλιάς των ηφαιστείων. Ο Αναέλ, πρίγκιπας του αστρικού φωτός.

Το βασίλειο των πλασμάτων που κατοικούν στους αιθέρες βρίσκεται στην ανατολή. Τους silfos τους κυβερνά με το φτερό του αετού ή με τα άγια πεντάλφα. Αυτό το ξέρουν οι μάγοι. Η συγκέντρωση μπορεί να γίνει στον Parvati και στον Zabtabiel.

Για να εξυπηρετούμαστε ολοκληρωτικά από τα στοιχειώδη της φύσης, είναι απαραίτητο να εξαλείψουμε το ζωικό εγώ. Ποτέ ένα άτομο επιπόλαιο και καπριτσιόζικο δεν θα κυβερνήσει τους silfos του αέρα. Ποτέ ένα υποκείμενο μαλακό, κρύο και ασταθές δεν θα είναι αφέντης των ondines και των νεραϊδών του νερού. Ο θυμός εξοργίζει τις σαλαμάνδρες της φωτιάς. Η χυδαία απληστία μετατρέπεται, εκ των πραγμάτων, σε παιχνίδι των gnomos ή των πυγμαίων του ορυκτού βασιλείου σε εκείνους που θέλουν να εξυπηρετηθούν από αυτούς.

Όταν ο μάγος έχει πεθάνει στον εαυτό του, δηλαδή, ότι έχει εξαλείψει και το ίδιο το ίχνος της ανάμνησης των ελαττωμάτων του, ολόκληρη η φύση θα τον εξυπηρετεί, τα τον υπακούει. Θα περάσει την θύελλα χωρίς η βροχή ν’ αγγίξει το κεφάλι του. Ο άνεμος δεν θα του χαλάσει ούτε μια πιέτα από το κοστούμι του. Θα διασχίζει την φωτιά χωρίς να καίγεται. Θα περπατάει πάνω στα θυελλώδη νερά του ωκεανού χωρίς να βυθίζεται. Θα μπορεί να δει με πλήρη διαύγεια όλα τα πλούτη που κρύβονται στην αγκαλιά της Γης.

Θυμηθείτε τα λόγια του Μεγάλου Καβίρ Ιησού: «τα θαύματα που εγώ έχω κάνει, μπορείτε να τα κάνετε κι εσείς και πιο πολλά ακόμα».

Ο κόσμος των φυσικών αιτιών ή ενσυνείδητης θέλησης είναι ο κόσμος των malachim ή των αγγελικών βασιλιάδων της φύσης, που δημιουργούν για τους εαυτούς τους τις αυθεντικές πνευματικές αρχές των στοιχειωδών. Αυτά τα είναι ή άφατοι θεοί, τρομακτικά ιεροί, είναι τέλεια όντα με την πιο ολοκληρωμένη έννοια της λέξης. Τέτοια Είναι βρίσκονται πιο πέρα από το καλό και το κακό (για καλύτερη πληροφορία και πρακτική κοίτα το βιβλίο «Η Μυστική Διδασκαλία του Αναχουάκ», του ίδιου συγγραφέα).

Η στήλη (στήλη) 6 αντιπροσωπεύει, επακριβώς, μια deva, έναν αγγελικό βασιλιά. Μας μιλάει για μια θαυμαστή κουλτούρα, εσωτερική, που υπήρχε στο Copan. Η κουλτούρα των Μάγια είναι μοναδική στο είδος της.

Η μίτρα, αρκετά κατεστραμμένη. Μπορούμε να υπολογίσουμε τρεις οριζόντιες γραμμές που μας δείχνουν τις τρεις ανώτερες δυνάμεις. Βλέπει την κορώνα της νίκης, τον θρίαμβο των ανερχόμενων ενεργειών.

Ζώνη, πολύ καλά φτιαγμένη, με πλήρη στολισμό δείχνοντας τον Hod και τον Jesod. Αυτή η στήλη αντιπροσωπεύει μια θεότητα, ένα στοιχειώδες πλάσμα της φύσης, μια deva. Η μασονική ποδιά, πολύ καλά κατεργασμένη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 5

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Πρόσωπο: δυνατό

Μίτρα: πολύ κακοήθης. Μπορούμε να δούμε τις τρεις δυνάμεις της δημιουργίας.

Μπράτσα: σε θέση προς τα επάνω, δείχνοντας την άνοδο των θετικών και αρνητικών δυνάμεων. Σαν ένα περίεργο γεγονός, υπάρχει ανάμεσα στα δύο μπράτσα μια κεντρική φιγούρα, χωρίς πρόσωπο, δείχνοντας καθαρά την ανθρώπινη ψυχή του πραγματικού ανθρώπου, του αιτιατού ανθρώπου. Σε αυτήν την μορφή υπερτερεί περισσότερο μια εξήγηση με λέξεις, η φιγούρα μας μιλάει στο συγκινησιακό κέντρο, στο βαθύ κέντρο της συνείδησης.

Τα στολίδια των μπράτσων, είναι βραχιόλια λειτουργικά, βαθιά συμβολικά.

Το δεξί μπράτσο δείχνει τον Τσεσέδ.

Το αριστερό μπράτσο δείχνει τον Γκεμπουρά. Όλο είναι πολύ καλά προσανατολισμένο με την εβραϊκή Καβάλα. Ο Γκεμπουρά είναι η αυστηρότητα του Νόμου, το δείχνει με μεσημεριανή καθαρότητα (ξεκάθαρα).

Στο κέντρο, η φιγούρα δείχνει την ανθρώπινη ψυχή, Τιφερέτ.

Μέση: λάμπει μια υπέροχη ζώνη, ο Hod των σοφών. Σε κάθε άκρο αυτής της τέλειας και υπέροχης ζώνης, βλέπουμε τον σταυρό σε Χ, τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Όπως κάποιος είπε: «διασταύρωσε τον υδράργυρο και το θειάφι, για να γεννηθεί σε σένα ο ηλιακός άνθρωπος».

Αμέσως στον Jesod, είναι καλά προσδιορισμένο, πολύ καλά διακοσμημένο, σαν να μας δείχνει ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά πάνω στον εαυτό μας.

Μόνο με τον συνετό χειρισμό των θετικών και αρνητικών δυνάμεων, επιλύονται τα προβλήματα της θέσης και της αντίθεσης, μέσω της σύνθεσης. Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα εξηγεί την δουλειά που πραγματοποιείται στην ένατη σφαίρα, με το θειάφι και τον υδράργυρο. την σκληρή πάλη για να καταφέρουμε την εξουδετέρωση όλων των ψυχολογικών συνόλων, με βάση την συνειδητή δουλειά και τον θεληματικό πόνο.

Ο Αντρέας ο ερημίτης ψαράς, υπηρετούσε με ταπεινότητα τον Χουάν Χρίστο, όταν τότε μετατράπηκε σε απόστολο του μεγάλου Καβίρ Ιησού. Ο Αντρέας βοήθησε τον μεγάλο γνωστικό ιερέα, Ιησού της Ναζαρέτ, στην θαυματουργή ψαριά της λίμνης Γενησαρέτ, ή Χαϊνεζαρέθ, η συμβολική λίμνη χήνα όπου η φωτιά πραγματοποίησε τόσα πολλά θαύματα.

Το φοβερό βασανιστήριο του Ανδρέα, γεμάτο με αινίγματα και θαύματα, έκανε πολύ ξακουστό τον σταυρό σε Χ, πάνω στον οποίο με πολύ σκληρό τρόπο έδεναν τα μέλη του σώματος, χωρισμένα. Η βαθιά σημασία των βασανιστηρίων του Ανδρέα στο τρομερό Χ είναι «η εξόντωση του αγαπητού εγώ στο Laboratorium Oratorium του Τρίτου Λόγου». (Κοίτα το βιβλίο Η Μυστική Διδασκαλία του Αναχουάκ, κεφ ΙΧ, του ίδιου συγγραφέα).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ «Ε»

ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ

Αποτέλεσμα πολύ ενδιαφέρον το ότι όλα τα γλυπτά του Copan έχουν την ράβδο, το σκήπτρο στο κέντρο. Στο Μεξικό, τα γλυπτά, όταν έχουν το σκήπτρο είναι στα πλάγια ή δεν το έχουν καθόλου. Στο Copan τα γλυπτά είναι αξιόλογα γιατί το σκήπτρο είναι στο κέντρο και αυτό δείχνει καθαρά που κατοικεί η δύναμη.

Στην Στήλη Ε η ράβδος είναι λίγο κατεστραμμένη στο κατώτερό της σημείο. Στο ανώτερο σημείο της ράβδου παρατηρούμε μια διασταύρωση των γραμμών από πάνω, σε σχήμα Χ, το οποίο είναι γεμάτο βαθύ νόημα στην αλχημεία. Στα αρχαία μυστήρια, τόσο οι Μάγιας όπως οι Αζτέκοι, γνώριζαν την διασταύρωση του θειαφιού για να πραγματοποιήσουν το Μεγάλο Έργο.

Τι είναι ο υδράργυρος των σοφών; Είναι η μεταλλική ψυχή του ιερού σπέρματος, το exiohehari.

O υδράργυρος ετοιμάζεται μέσω της μετατροπής, ή δηλαδή, μέσω της μετατροπικής επιστήμης του Jesod, για να είναι έτοιμος να λάβει το θειάφι. Το θειάφι είναι η φωτιά. Έτσι λοιπόν, όταν το θειάφι και ο υδράργυρος συγχωνεύονται, ενιαιοποιούνται εντελώς, ανυψώνονται από την σπονδυλική στήλη του μυημένου.

Σαν αποτέλεσμα, το θειάφι και ο υδράργυρος, στην άνοδό τους από το νωτιαίο κανάλι, θα ανοίξουν τα διάφορα κέντρα ή θα μπορούν να θεοποιήσουν το ανθρώπινο είναι. Η διασταύρωση της ράβδου στο ανώτερο μέρος μας δείχνει ακριβώς αυτό.

Είναι φανερό ότι στα αρχαία μυστήρια όποιος έφτανε να αναπτύξει το ανώτερο μέρος του σκήπτρου, είναι γιατί είχε ολοκληρώσει με την δουλειά και ήταν ένας Δάσκαλος. Στα πλαϊνά του σκήπτρου βλέπουμε τις θετικές και αρνητικές δυνάμεις, πολύ καλά συμβολισμένες.

Μίτρα, πολύ υψηλή. Μετά φαίνονται δύο φιγούρες που δεν έχουν ένα πρόσωπο πολύ ανθρώπινο, ας πούμε, τα χαρακτηριστικά τους είναι ασυνήθιστα, παράξενα, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από τους δυο μάρτυρες, αυτοί για τους οποίους μιλάει η Αποκάλυψη του Άγιου Ιωάννη.

Μας δείχνει η Στήλη Ε την κυριαρχία του θειαφιού και του υδράργυρου, για να μπορέσουμε να κατέχουμε την φιλοσοφική πέτρα, η οποία θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την ιερατική μίτρα.

Η Στήλη Ε εξηγεί ακριβώς την αλχημιστική δουλειά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

Είναι αρκετά κατεστραμμένη, γι’ αυτό είναι λίγο δύσκολο να την μελετήσουμε.

Πρόσωπο ανθρώπινο.

Αυτιά, μεγάλα κρεμαστά, σαν σκουλαρίκια, δείχνουν την αναγκαιότητα του να ξέρουμε να ακούμε, να δείχνουμε προσοχή στην Σοφία.

Στα πλάγια, φαίνονται τέλεια συμβολισμένες οι δύο δυνάμεις, θετική και αρνητική, ο υδράργυρος και το θειάφι των μεγάλων φιλοσόφων. Οι εγκάρσιες ακτίνες μας δείχνουν αυτόν τον υδράργυρο των σοφών.

Ο υδράργυρος αναλαμβάνει το σχήμα των σελίδων και των φύλλων του βιβλίου στο εσωτερικό μέρος.

Ο υδράργυρος δεν είναι τίποτα περισσότερο από την μεταλλική ψυχή του ιερού σπέρματος και οργανώνει εσωτερικά σε σχήμα τα φύλλα και τις σελίδες του βιβλίου, αυτό μπορεί να το δει οποιοδήποτε άτομο έχει το Μάτι του Dangma ανοιχτό, φαίνεται έτσι, σε σχήμα λεπτών φύλλων. Στις αρχαίες πέτρες τόσο του Βορά όσο και του Νότου, της Ανατολής όσο και της Δύσης, παρουσιάζεται έτσι. Αυτοί που το έχουμε δει αυτό και έχουμε ακούσει να μιλάνε για το βιβλίο, για παράδειγμα, για το βιβλίο των μορφών του Nicolas Flamel, δεν βρίσκουμε άλλη αναπαράσταση του υδράργυρου και του θειαφιού στην θετική και αρνητική του μορφή.

Οι εγκάρσιες γραμμές μας δείχνουν ότι ο υδράργυρος και το θειάφι έχουν μετατραπεί, έτσι επίσης φαίνονται και στα διάφορα ιερά βιβλία.

Όλοι οι λαοί της Γης ήξεραν την αλχημεία και την Καβάλα. Ο Nicolas Flamel μίλησε για την αλχημεία και δεν είναι μια εξαίρεση στους Μάγιας.

Τα συστατικά όλων των μετάλλων είναι το αλάτι, το θειάφι και ο υδράργυρος.

Ο υδράργυρος μόνο, ή το θειάφι ή το αλάτι μόνο, δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν τα μέταλλα, αλλά ενωμένα φτιάχνουν τα διάφορα ορυκτά μέταλλα. Είναι λοιπόν λογικό ότι η δική μας φιλοσοφική πέτρα πρέπει να έχει αναπόφευκτα αυτά τα τρία συστατικά.

Η φωτιά είναι το θειάφι της αλχημείας.

Ο υδράργυρος είναι το πνεύμα της αλχημείας.

Το αλάτι είναι η μαεστρία της αλχημείας.

Για να παρασκευάσουμε το κόκκινο και το άσπρο ελιξίριο χρειαζόμαστε, αναμφισβήτητα, από μια ουσία όπου το αλάτι, το θειάφι και ο υδράργυρος είναι αγνά και τέλεια, γιατί η ακαθαρσία και η ατέλεια θα ξαναβρεθεί στην ένωση (στο μίγμα). Αλλά, όπως στα μέταλλα δεν μπορούμε να τα συνδέσουμε παρά με ουσίες εξαγόμενες από αυτά τα ίδια, είναι λογικό ότι καμιά εξαγόμενη ουσία δεν μπορεί να μας εξυπηρετήσει.

Γι’ αυτό, μέσα σε μας τους ίδιους πρέπει να βρούμε την κινητήρια ύλη για το Μεγάλο Έργο.

Εμείς τελειοποιούμε αυτήν την ουσία σύμφωνα με την τέχνη και είναι η ιερή φωτιά του δικού μας οργανικού εργαστηρίου. Αυτή η ουσία, μισο-στερεή, μισο-ϋγρή, έχει έναν υδράργυρο αγνό, καθαρό, άσπρο και κόκκινο και ένα παρόμοιο θειάφι. Επιπλέον κατέχει δύο είδη αλάτων, ένα σταθερό και ένα μεταβλητό. Αυτή η πρώτη ύλη του Μεγάλου Έργου δεν είναι τίποτα άλλο παρά το σπέρμα των δικών μας σεξουαλικών αδένων.

Με την δική μας επιστήμη και μέσω της φωτιάς μετατρέπουμε αυτήν την υπέροχη ουσία, ώστε στο τέλος του έργου να είναι εκατομμύρια φορές πιο τέλεια. Έτσι παρασκευάζουμε το άσπρο και το κόκκινο ελιξίριο.

Ο Αρνόλντο ντε Βιλανουέβα, ο Ραϊμούντο Λούλιο, ο Αλμπέρτο ο Μέγας και πολλοί άλλοι αλχημιστές ονομάζουν υδράργυρο το ιερό σπέρμα. Υπάρχει μόνο μια μόνη ύλη που εξυπηρετεί σαν θεμέλιο στο Μεγάλο Έργο: το ιερό σπέρμα, ονομαζόμενο υδράργυρος από τους μεγάλους αλχημιστές.

Κάθε πράγμα διαχωρίζεται στα δικά του στοιχεία. Με την βοήθεια της θερμότητας μπορεί να διαχωρίζεται ο πάγος από το νερό, γιατί το νερό είναι το στοιχείο του πάγου.

Όλα τα μέταλλα της γης μπορούν να διαχωριστούν στον υδράργυρο, γιατί είναι η πρώτη ύλη όλων των μετάλλων.

Ο άνθρωπος μπορεί να διαχωριστεί σε σπέρμα, γιατί είναι το στοιχείο από το οποίο βγήκε.

Πριν να μπορέσουμε να μετατρέψουμε τα μέταλλα, πρέπει να τα ελαττώσουμε στην πρώτη ύλη. Έτσι ο άνθρωπος πριν απελευθερωθεί από τις αμαρτίες και μπει στο βασίλειο των ουρανών, πρέπει να ελαττωθεί στην πρώτη ύλη, για να μετατραπεί μετά σε έναν ουράνιο άνθρωπο, σαν αυτόν που μας μιλά ο Άγιος Παύλος.

Άλλαξε την φύση και θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Το σπέρμα μετατρέπεται σε πνεύμα και το πνεύμα σπερματοποιείται.

Ο Άγιος Δάσκαλος, στο άνοιγμα του μονοπατιού της μύησης, η πρώτη εκπαίδευση που μας έδωσε ήταν της σεξουαλικής αλχημείας. Ο Χριστός μετέτρεψε το νερό σε κρασί στους γάμους της Κανά.

Αναγκαίο είναι να μετατρέψουμε το νερό σε κρασί για να πραγματωθούμε σε βάθος, σαν Δάσκαλοι του Mahamanvantara.

Ο υδράργυρος είναι ένα πνευματικό λικέρ, χρυσαφένιο και σπάνιο.

Ο υδράργυρος είναι ο πετούμενος αϊτός της φιλοσοφίας.

Ο υδράργυρος είναι το χάος μας.

Ο υδράργυρος είναι το σπέρμα μας.

Αυτή η στήλη μας εξηγεί πολλά, είναι ένα βιβλίο της αλχημείας ολοκληρωμένο, υπέροχο, μοναδικό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 1

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ

Πρόσωπο σοβαρό, με ίχνη γενειάδας.

Χέρια, δείχνοντας την προαγωγή των δυνάμεων.

Ζώνη, πολύ στολισμένη στο μέρος του Γιεσόδ και του Χοδ. Υπάρχει ένα πρόσωπο στο μέρος των σεξουαλικών οργάνων για να αντιπροσωπεύει την 3η δύναμη ή το Άγιο Πνεύμα. Από την Καβαλιστική άποψη ξέρουμε ότι οι δύο βραχίονες μας δείχνουν τον Τσεσέδ και τον Γκεμπουράχ, την Αγάπη, τον Νόμο.

Σκήπτρο, πάντα στο κέντρο, αλλά αρκετά κατεστραμμένο. Μας δείχνει την δουλειά στην 9η σφαίρα.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΙΝΑ

Ο λόγος εκφράζεται σαν λέξη, σαν ήχος. Υπάρχει μια γλώσσα από χρυσό που ο άνθρωπος θα έπρεπε να μιλάει.

Πριν από τότε που ο άνθρωπος βγήκε εξόριστος από τους παράδεισους των Χίνας, μιλούσε μόνο τις λέξεις από χρυσό, την μεγάλη παγκόσμια γλώσσα, αυτή ήταν η τέλεια γραμματική.

Οι μεγάλοι Αιγύπτιοι ιεροφάντες, όταν ήθελαν να επισκεφτούν τον κήπο της απόλαυσης, βυθίζονταν σε βαθύ διαλογισμό, κρατώντας στο δεξί τους χέρι ένα αμύγδαλο, γνωστό σαν το μάτι το ελαφιού.

INVIA

Αυτό το μάντραμ είναι μια πραγματική επίκληση. Με την επιρροή του, το στοιχειώδες του λεγόμενου αμυγδάλου προστρέχει χωρίς δισταγμό. Αυτό το στοιχειώδες έχει την δύναμη να βάζει το σώμα σε κατάσταση Χίνας, δηλ. να το βυθίζει μέσα στην 4η κάθετο.

Όταν ο ιεροφάντης αισθανόταν ότι το σώμα του άρχιζε να φουσκώνει ή να διογκώνεται από τα πόδια προς τα πάνω, καταλάβαινε ότι το σώμα του είχε αποκτήσει την κατάσταση χήνας.

Σηκωνόταν από το κρεβάτι του γεμάτος πίστη και βυθιζόταν στον κήπο των απολαύσεων, μεταφερόμενος σε οποιονδήποτε τόπο της Γης μέσα από την 4η διάσταση, με το στοιχειώδες του αμυγδάλου «μάτι του ελαφιού».

Υπάρχει ένας Μεγάλος Δάσκαλος της επιστήμης της χήνας ονομαζόμενος Oguara, ο οποίος υπάρχει αμετάβλητος στο κάλεσμα αυτών που τον επικαλούνται και βοηθάει να βυθιστεί το φυσικό σώμα μέσα στην 4η διάσταση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ C

Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ

Βλέπουμε σ ’αυτή τέσσερα πρόσωπα. Εδώ είναι αντιπροσωπευμένο το Τετραγράμματον.

Η πρώτη όψη μας δείχνει τον Adhi-Buddha, το άγνωστο, το ανεκδήλωτο. Δεν μπαίνει στην δημιουργία.

Η δεύτερη όψη, που αντιπροσωπεύεται από τις τρεις δυνάμεις: Πατήρ, Υιός, Άγιο Πνεύμα, που ναι, μπαίνει στην δημιουργία.

Ο Adhi-Buddha, είναι ο Πατέρας του δικού μας Πατέρα. Ο Ιησούς τον ονόμαζε Jeu (Γιεού) και έλεγε γι’ αυτόν: «ο Πατέρας του Πατέρα μου».

Ο Jeu, το άγνωστο, το ανεκδήλωτο, ποτέ δεν μπαίνει στην εκδήλωση.

Μετά έρχεται ο Αρχαίος των Ημερών, πρώτο ξεδίπλωμα του Jeu, του ανεκδήλωτου Adhi-Buddha. Μετά ο Υιός, μετά το Άγιο Πνεύμα. Η Τριάδα πηγάζει απ’ ευθείας από τον Adhi-Buddha, το Άγνωστο.

Εδώ στην στήλη C, το βλέπουμε καθαρά. Στο πιο ψηλό σημείο της φαίνεται ένα σχεδιάγραμμα σαν πρόσωπο, αλλά θολό, και μόνο βάζοντας πολύ προσοχή το παρατηρείς. Είναι θολό για να αντιλαμβανόμαστε το Άγνωστο.

Αυτή η στήλη είναι ένα κομμάτι θεολογικό, πολύ καλά στολισμένη.

Στην μέση, στο μέρος του Χοδ και του Γιεσόδ, βλέπουμε θαυμάσια στολίδια.

Η ζώνη μας δείχνει ότι πρέπει να δουλεύουμε πολύ, να κυριαρχούμε τα κατώτερα πάθη, τα ζωικά ένστικτα για να αρπάξουμε το σκήπτρο της εξουσίας, το σκήπτρο των βασιλιάδων.

Τα χέρια, σ’ αυτήν την θέση, δείχνουν την αναγκαιότητα να κατευθύνουμε το σύνολο των δημιουργικών δυνάμεων προς τα πάνω και προς τα μέσα.

Δίνουμε προσοχή στην γνώση και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι κάθε ένας από εμάς είναι το τελικό αποτέλεσμα από τα διαφορετικά ξεδιπλώματα του Τετραγράμματον.

Η εργασία στον εαυτό μας είναι τέλεια, κορυφαία.

Στο κεφάλι βλέπουμε πως ακτινοβολεί η δουλειά, μέσω της οποίας φτάνουμε στην τελειότητα.

Η μίτρα στο κεφάλι, η ζώνη στην περιοχή του Χοδ (ο αστρικός κόσμος) και το σκήπτρο της δύναμης στο κέντρο (Χεσόδ), μας λένε καθαρά την τελειότητα ενός ανθρώπου που έχει αυτοπραγματωθεί.

-Και τι είναι η εσωτερική αυτοπραγμάτωση του Είναι;

-Γίνεται κατανοητό για την αυτοπραγμάτωση, η αρμονική ανάπτυξη όλων των άπειρων ανθρώπινων πιθανοτήτων. Μην ασχολείστε με γεγονότα διανοητικά, παράξενα διανεμημένα, ούτε χωρίς σημασία ανούσια περιττολογία διφορούμενης κουβέντας, όλο αυτό που λέμε πρέπει να εκφράζεται με αυθεντική εμπειρία, ζωντανή, αληθινή. Στο όνομα της αλήθειας δηλώνω επισήμως ότι το Είναι είναι η μοναδική αληθινή ύπαρξη, ενώπιον της οποίας άφατης διαύγειας και τρομακτικής ιερότητας, αυτό που ονομάζεται εγώ, ο εαυτός μου, είναι απλώς εξωτερική σκοτεινιά, κλάμα και τρίξιμο των δοντιών.

Αυτογνωρίζομαι και αυτοπραγματώνομαι στον ορίζοντα των άπειρων πιθανοτήτων, υποδηλώνει την είσοδο ή την επανείσοδο στον Ουράνιο Στρατό, Δημιουργημένο από τους Ελοχίμ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Ν»

COATLICUE

Ometecuhtli – Omecihuatl

(Kύριε και Κυρία της δυαδικότητας)

Ome : δύο tecuhtli: κύριος φίδι

Ome : δύο cihuatl : κυρία αετός

Από αυτήν την διπλή αρχή, αρσενικό και θηλυκό, πηγάζει όλο το σύμπαν.

Σύμφωνα με τους Nahuas (ινδιάνοι Μάγιας) αυτός ο θεός και αυτή η θεά είχαν τέσσερις γιους, τους τέσσερις Tezcatlipocas: Xipetotec (ο κόκκινος ), Tezcatlipoca (ο μαύρος), Quetzalcoatl (ο άσπρος) και

Huitzilopochtli (ο γαλάζιος).

Από το δυαδικό ιερό και αόρατο, γεννήθηκαν τα τέσσερα χρώματα των τεσσάρων φυλών που στις μέρες μας κατοικούν τον κόσμο.

Στη διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης, εκφράζονται οι δημιουργικές δυνάμεις του Ometecuhtli-Omecihuatl, οι οποίες κατεβαίνουν μέχρι τα ανθρώπινα όργανα τεκνοποίησης, με το μοναδικό τέλος που στο φυσικό πλάνο εκφράζεται ένα καινούργιο είναι.

Αν ο άντρας και η γυναίκα ενώνονται μόνο για το πάθος, για την ζωική σπατάλη του σπέρματος, οι ηλιακές δυνάμεις του άντρα και οι σεληνιακές της γυναίκας βυθίζονται στις ατομικές αβύσσους της Γης και οι δύο μετατρέπονται σε σκλάβους της αβύσσου.

Αλλά αν η αγάπη ωθεί την ένωση και δεν υπάρχει πορνεία στο σεξουαλικό χάδι, το πολύτιμο πουπουλένιο φίδι του Quetzal (είδος πουλιού) ξυπνά σ’ αυτούς και ανεβαίνει στον τόπο της προέλευσής του, μετατρεπόμενο σε Quetzalcoatl. Έτσι, αυτό το ζευγάρι θεοποιείται.

Στο κατώφλι του ιερού του ναού, οι Δάσκαλοι παρουσίαζαν στον μυημένο ένα βιβλίο στο οποίο ήταν γραμμένοι όλοι οι νόμοι της Θεϊκής Μητέρας. Μπροστά σ’ αυτό το βιβλίο πολλοί οπισθοχωρούσαν γεμάτοι με τρόμο, μαθαίνοντας ότι πρέπει να καταστρέψουν την προσωπικότητά τους.

Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που περνούν την δοκιμασία του κατωφλιού του αγιαστηρίου και αυτοί που την περνούν, λαμβάνουν ένα βαρύ δαχτυλίδι από καθαρό χρυσό, σύμβολο της δύναμης.

Ο μυημένος πρέπει να πεθάνει για να φτάσει το Είναι, αλλά πριν πρέπει να επιστρέψει στην αγκαλιά της Θεϊκής Μητέρας. Πρέπει να εφαρμόσει την σεξουαλική μαγεία με την αγνή του σύζυγο, για να μπορέσει να γεννηθεί πνευματικά.

Αυτός που δεν γνωρίζει τους νόμους της Μητέρας, δεν θα φτάσει ποτέ στον Πατέρα. Η Coatlicue δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Ευλογημένη Θεϊκή Μητέρα Θάνατος.

Αντί για τα τέσσερα χέρια της μεξικάνας Coatlicue, εδώ δίνει να καταλάβουμε τις τέσσερις δυνάμεις της φύσης: φωτιά, αέρας, νερό και γη.

Πρόσωπο, έχει ένα καλοσχηματισμένο κρανίο.

Μίτρα, έχει στολίδια πολύ αξιόλογα

Σκήπτρο, δεν λείπει, στο κέντρο, δείχνοντας την δύναμη.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

O διαλογισμός είναι το ψωμί του σοφού. Όταν ο σοφός διαλογίζεται, ψάχνει τον Θεό, ψάχνει πληροφορία ή ψάχνει δύναμη. Πέντε είναι τα κλειδιά του διαλογισμού:

Στάση του σώματος άνετη.

Νους ήρεμος.

Συγκέντρωση.

Εσωστρέφεια.

Έκσταση.

Συγκεντρώσου στο φυσικό σου κορμί και εξέτασέ το προσεκτικά με τα μάτια της ψυχής. Απόδειξε ότι εσύ δεν είσαι αυτό το θαυμαστό κορμί. Απόβαλλέ το από τον νου σου λέγοντας: εγώ δεν είμαι το φυσικό μου κορμί.

Συγκεντρώσου μετά στο αιθερικό σώμα, αναγνώρισέ το και μετά δώσε επισταμένη προσοχή στην φωτεινότητά του (η οποία βγαίνει από το φυσικό σώμα σχηματίζοντας την πολύχρωμη αύρα) απόβαλλέ το από τον νου λέγοντας: εγώ δεν είμαι το αιθερικό σώμα.

Εισχώρησε περισσότερο στον εαυτό σου, συγκεντρώσου στο αστρικό σου σώμα πρώτα και μετά στο νοητικό. Αυτά τα δύο σώματα, αστρικό και νοητικό, είναι οι δύο κολώνες των μασονικών ναών, Γιακίν και Μπόας, του οποίου θεμελιώδης βάση είναι η κυβική πέτρα του Γιεσόδ, το αιθερικό σώμα.

Συγκεντρώσου καλά σ’ αυτά τα δύο σώματα και μετά για να αποδείξεις ότι εσύ δεν είσαι κανένα από αυτά, αλλά ότι είναι δύο όργανα περισσότερο έκφρασης, απόβαλλέ τα από τον νου σου λέγοντας: εγώ δεν είμαι το αστρικό μου σώμα, εγώ δεν είμαι το νοητικό μου σώμα.

Ξεγυμνώσου από τα 4 σώματα αμαρτίας και πέρνα δια μέσου της άσπρης και μαύρης κολώνας Γιακίν Μπόας, του ναού που είναι ζωντανό το σώμα σου, πάνω στις οποίες είναι γραμμένη με χαρακτήρες από φωτιά η λέξη εισόδου INRI. Διαχώρισέ την σε δύο συλλαβές και φωνοποίησε την μία μετά την άλλη έτσι:

IIIIIIIINNNNNNN RRRRRRRRIIIIIII

Στη συνέχεια φύγε για να περιπλανηθείς στον κόσμο των σύννεφων της φωτιάς, χωρίς τα τέσσερα υλικά σου οχήματα.

Επέστρεψε στο σώμα σου για να συνεχίσεις την δουλειά και συγκεντρώσου εκ νέου στην μαύρη κολώνα του ζωντανού σου ναού, το αστρικό σου σώμα, και προσπάθησε ν’ ακούσεις το διαπεραστικό τραγούδι του γρύλου, που είναι η ουσία της χαμένης λέξης, INRI, και χωρίς να σταματήσεις ν’ ακούς αυτό που τώρα βγαίνει ανάμεσα στις κόγχες του εγκεφάλου σου, συγκεντρώσου στην άσπρη κολώνα, το νοητικό σου σώμα.

Συνέχισε να διαλογίζεσαι και συγκεντρώσου στο σώμα της επιθυμίας μέχρι να το συνειδητοποιήσεις και όταν θα έχεις επαληθεύσει ότι είναι άλλο ένα δικό σου όχημα έκφρασης, απόβαλλέ το λέγοντας: εγώ δεν είμαι το σώμα της επιθυμίας.

Εισερχόμαστε λίγο ακόμα, συγκεντρωνόμαστε στο σώμα της συνείδησης. Αναγνώρισέ το και δες ότι είναι ακόμα ένα όχημα έκφρασης, απόβαλλέ το λέγοντας: εγώ δεν είμαι το σώμα της συνείδησης.

Τότε αναρωτιέσαι: «Ποιος είμαι εγώ;» Και μια φωνή πολύ απαλή και γλυκιά θα σου απαντήσει: «Εσύ είσαι Εγώ, ο Οικείος, η αντανάκλαση του Εγώ-Χριστός. Εσύ κι Εγώ είμαστε Ένα».

Αυτές τις στιγμές ταυτίσου μ’ Αυτόν, αισθάνσου να είσαι Αυτός, πες:

Εγώ είμαι Αυτός, Εγώ είμαι Αυτός, Εγώ είμαι Αυτός…

Για να φτάσουμε σ’ αυτό το στάδιο της συνείδησης προφέρουμε διανοητικά το μάντραμ ΠΑΝΤΕΡ:

ΠΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ ΤΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡ

Αυτό το μάντραμ θα σε βοηθήσει να γνωριστείς με τον Εσωτερικό σου Χριστό.

Με την καθημερινή εσωτερική συγκέντρωση πραγματοποιείται το ξύπνημα της συνείδησης, σε τέτοιο βαθμό που κατά την διάρκεια του ύπνου θέτεται σε λειτουργία το αστρικό σώμα με την ίδια φυσικότητα και διαύγεια με το φυσικό σώμα και όταν, για την ειλικρίνεια και αφοσίωσή σου, στην έκσταση σου επιτραπεί να επισκεφτείς τους πυρήνες πάνω στους οποίους θεμελιώθηκε το σύμπαν, που αλληγορικά φαίνονται σαν τρύπες, θα μπορέσεις να ατενίσεις την Ιερή Μεγαλειότητα του Απόλυτου.

Η έντονη πρακτική ξυπνά τα εσωτερικά κέντρα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ

Αυτή η γλυπτική είναι μια ξεκάθαρη αναφορά στους 12 άθλους του Ηρακλή. Οι 12 άθλοι του Ηρακλή, πρωτότυπο του αυθεντικού ανθρώπου, δείχνουν, σημαίνουν, την μυστική πορεία που πρέπει να μας οδηγήσει μέχρι τις βαθμίδες του Τέλειου Δάσκαλου και του Μεγάλου Εκλεκτού.

-Πρώτος άθλος: Αιχμαλωσία και θάνατος του Λιονταριού της Νεμέας, η δύναμη των ενστίκτων και των ανεξέλεγκτων παθών που όλα τα καταστρέφει και τα καταβροχθίζει.

-Δεύτερος άθλος: Καταστροφή της Λερναίας Ύδρας, συμβολικό τέρας αθάνατης προέλευσης, εφοδιασμένο με εννιά απειλητικά κεφάλια που αναγεννιόνταν κάθε φορά που καταστρέφονταν, απειλώντας τόσο τα κοπάδια όσο και την συγκομιδή.

Μπορούμε να ερμηνεύσουμε αυτήν την πολύπλευρη Ύδρα όπως μια αλληγορική εικόνα που προσωποποιεί καθαρά τον νου με όλα τα ψυχολογικά του ελαττώματα.

-Τρίτος άθλος: Αιχμαλωσία της Ελαφίνας της Κυρήνειας και του κάπρου του Ερύμανθου. Στην ελαφίνα με τα πόδια από μπρούτζο και τα κέρατα από χρυσό, μπορούμε να δούμε μια καθαρή αναφορά στην ανθρώπινη ψυχή, την ανώτερη πηγή της θεοσοφίας. Στον τρομερό κάπρο (αγριόχοιρο), διεστραμμένο όσο κανένα, βρίσκεται το ζωντανό σύμβολο όλων των κατώτερων ζωικών παθών.

-Τέταρτος άθλος: Η καταπληκτική καθαριότητα των φημισμένων στάβλων του Αυγεία, βασιλιά της Ήλιδας, του οποίου η κόρη, γνώστης των ικανοτήτων των φυτών, ετοίμαζε με αυτά μαγικά ροφήματα. Αυτοί οι στάβλοι είναι η ζωντανή συμβολική αναπαράσταση από τα δικά μας υποσυνείδητα βάθη, που φιλοξενούν τα αμέτρητά τους κοπάδια (αυτά τα πολλαπλά ψυχικά, ζωώδη ακόλουθα που συγκροτούν το εγώ).

-Πέμπτος άθλος: Καταδίωξη και καταστροφή των ανθρωποφάγων πτηνών που κρυφά κατοικούσαν στις λίμνες της Στυμφαλίας και σκότωναν τους ανθρώπους με τα μπρούτζινα φτερά τους, που σαν θανατηφόρα βέλη εκτοξεύονταν εναντίον των ανυπεράσπιστων θυμάτων τους.

-Έκτος άθλος: Αιχμαλωσία του ταύρου της Κρήτης.

-Έβδομος άθλος: Αιχμαλωσία των φοράδων του Διομήδη, που σκότωναν και έτρωγαν τους ναυαγούς που έφταναν στις ακτές του πολεμόχαρου χωριού των Βισθόνιων.

Αναφορά στα υποανθρώπινα, παράφορα στοιχεία, βαθιά βυθισμένα στις δικές μας αβύσσους της ασυνειδησίας, συμβολικά κτήνη ενωμένα στα σπερματικά υγρά της πρώτης στιγμής, έτοιμα πάντα να καταβροχθίσουν τους αποτυχημένους.

-Όγδοος άθλος: Η σπηλιά όπου θανάτωσε τον ληστή Κάκο, τον κακό κλέφτη που κρύβεται μέσα στην σκοτεινή σπηλιά του ανθρώπινου υποσυνείδητου, που λεηλατεί με προδοσία το σεξουαλικό κέντρο του οργανισμού για την ικανοποίηση των κτηνωδών ζωικών παθών.

-Ένατος άθλος: Κατάκτηση της ζώνης της Ιππολύτης, βασίλισσας των Αμαζόνων, αναφορά στην ψυχική θηλυκή άποψη της δικής μας κατώτερης φύσης.

-Δέκατος άθλος: Κατάκτηση του κοπαδιού του Γηρυόνη, δολοφονία του κατόχου του, τον οποίο αντιμετώπισε, μετά τους φύλακές του και τα σκυλιά Όρθο και Ευρυτίωνα.

-Ενδέκατος άθλος: Κλοπή των μήλων των Εσπερίδων, των θυγατέρων-νυμφών του Άτλαντα, ζωντανή αναπαράσταση του πλανήτη Αφροδίτη, της μαγευτικής λάμψης της αγάπης.

Προφανώς αυτός ο άθλος έχει στενή σχέση με τις βιβλικές ιστορίες πάνω στα φρούτα του δέντρου της γνώσης του καλού και του κακού, στον κήπο της Εδέμ.

-Δωδέκατος άθλος: Βγάζει από την πλουτωνική του κυριαρχία τον σκύλο Κέρβερο που την φυλάει (για καλύτερη πληροφόρηση κοίτα το βιβλίο Τα Τρία Βουνά του ίδιου Συγγραφέα).

Στο κέντρο της σκάλας ξεχωρίζουν θαυμάσια επτά κέντρα, που έχουν στενή σχέση με τα επτά μαγνητικά κέντρα της σπονδυλικής στήλης του ανθρώπου. Αυτό είναι προφανές, είναι οι ίδιες επτά εκκλησίες της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

Αυτές οι Εκκλησίες είναι ξεκινώντας από την βάση προς τα πάνω, από τον κόκκυγα προς το κεφάλι:

-Εκκλησία της Εφέσου, ή τσάκρα Muladhara. Βρίσκεται ακριβώς στην βάση της σπονδυλικής κολώνας, στην ίδια ρίζα των γεννητικών μας οργάνων, ανάμεσα στον πρωκτό και στα γεννητικά όργανα. Ξυπνά αυτό το κέντρο όταν ο άντρας και η γυναίκα ενώνονται χωρίς εκσπερμάτωση, δηλαδή, με την πρακτική της σεξουαλικής μαγείας. Αυτό το κέντρο είναι θεμελιώδης, τρέφει με την ενέργειά του τα άλλα κέντρα. Η Κουνταλίνη βρίσκεται κλεισμένη σ’ αυτό το κέντρο. Από εδώ εκπηγάζουν τέσσερα κανάλια παρόμοια με τα πέταλα του λωτού. Τα επτά επίπεδα της κοσμικής συνείδησης βρίσκονται κάτω από αυτό το μαγνητικό κέντρο, ή εκκλησία της Εφέσου. Το μάντραμ αυτού του τσάκρα είναι Bhur.

Τα μάντραμ Ντις, Ντας, Ντος, της σεξουαλικής μαγείας ξυπνούν την Κουνταλίνη. Σ’ αυτό το κέντρο της Εφέσου βρίσκεται η ρίζα του καλού και του κακού. Πολλοί λένε ότι είναι απόστολοι και δεν είναι, γιατί πορνεύουν.

Το τσάκρα Μουλαδάρα σχετίζεται με το Prithivi και όποιος ξυπνά ολοκληρωτικά αυτό το κέντρο αποκτά το ελιξίριο της μακροζωίας, διατηρεί το φυσικό του σώμα για εκατομμύρια χρόνια. Η Κουνταλίνη μας δίνει την γνώση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

-Εκκλησία της Σμύρνης ή τσάκρα Svadhichthana. Σχηματίζει τον γιόγκι ξυπνώντας την ανώτερη συνείδησή του, αποκτώντας πολλαπλές εξουσίες ή siddhis (δυνάμεις στα Σανσκριτικά). Στους εσωτερικούς κόσμους η λέξη χρόνος είναι συνώνυμη με εσωτερικές βαθμίδες της συνείδησης. Αυτό το τσάκρα είναι η κατοικία του τάτβα Άπας. Το στοιχειώδες πνεύμα του νερού, Varuna, σχετίζεται με αυτόν. Ακτινοβολεί με την φωτιά της Κουνταλίνη και έχει έξι θαυμάσια πέταλα.

Το μάντρα αυτού του τσάκρα είναι Bhuvar. Αυτός που ξυπνά αυτό το κέντρο μαθαίνει να χειρίζεται τα στοιχειώδη πλάσματα των νερών και γνωρίζει τις ξεχωριστές αστρικές οντότητες. Κατακτά τον θάνατο με το ξύπνημα αυτού του τσάκρα. Τοποθετημένο δύο δάχτυλα κάτω από το ηλιακό πλέγμα, ελέγχει τα νεφρά, την κοιλιά και τα όργανα της κατώτερης κοιλίας.

-Εκκλησία της Περγάμου ή τσάκρα Manipura. Η Πέργαμος βρίσκεται στο επιγάστριο, λίγο πάνω από τον ομφαλό. Αυτό είναι το τσάκρα Μανιπούρα. Μ’ αυτό το κέντρο μπαίνουν σε ενέργεια το ηπατικό και σπληνικό πλέγμα. Δέκα κανάλια εκπηγάζουν απ’ αυτό το κέντρο. Το χρώμα είναι το αστραφτερό της φωτιάς. Το τάτβα Τέχας σχετίζεται με αυτό. Με το μάντρα Ram-Swa επικαλούμαστε τον Agni, για να μας βοηθήσει να το ξυπνήσουμε.

Αυτό το τσάκρα είναι το τηλεπαθητικό κέντρο ή εγκέφαλος των συγκινήσεων. Τα νοητικά κύματα των ανθρώπων που σκέφτονται για εμάς φτάνουν στο ηλιακό πλέγμα, μετά περνούν στον εγκέφαλό μας. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι είναι ένας δέκτης. Ο αδένας της επίφυσης είναι ο αναμεταδότης. Αυτό το κέντρο συγκεντρώνει όλη την ενέργεια ή τις ηλιακές δυνάμεις που τρέφουν όλα τα πλέγματα του ανθρώπινου οργανισμού. Με το ξύπνημα του τσάκρα Μανιπούρα, αποκτούμε την κυριαρχία πάνω στην φωτιά.

-Εκκλησία της Θυάτειρας ή τσάκρα Anahata. Βρίσκεται την περιοχή της καρδιάς σε χρώμα κόκκινο ζωντανό. Μέσα σ’ αυτό το κέντρο υπάρχει ένα κενό, χρώματος ανθρακί εξάγωνο. Αυτό το τσάκρα σχετίζεται με το Vayu, τάτβα του αέρα. Το μάντρα αυτού του τσάκρα είναι SSsssssss. Όταν μαθαίνουμε να διαλογιζόμαστε σ’ αυτό το κέντρο, γινόμαστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αέρα και μπορούμε να διαλύουμε τους τυφώνες και να κυβερνούμε τους ανέμους κατά βούληση. Να επιπλέεις στον αέρα είναι ευκολότερο από το να πάρεις ένα ποτήρι νερό, είναι απλό. Αρκεί ο σπουδαστής να μάθει να μπαίνει στο αστρικό επίπεδο με το φυσικό του σώμα.

Πρακτική

Ο μαθητής εισέρχεται σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, στα γρήγορα. Μετά σηκώνεται από το κρεβάτι με μεγάλη απαλότητα, αλλά μιμούμενος τους υπνοβάτες, δηλ. διατηρώντας την νύστα σαν ένα πολύτιμο θησαυρό. Ο μαθητής έτσι περπατώντας γεμάτος με πίστη σαν ένας υπνοβάτης θα πηδήξει με την πρόθεση να επιπλεύσει μέσα στο αστρικό περιβάλλον. Εάν ο μαθητής καταφέρει να επιπλεύσει στον αέρα, είναι γιατί το φυσικό του σώμα έχει μπει μέσα στο αστρικό επίπεδο. Τότε θα μπορεί να κατευθυνθεί σε οποιοδήποτε σημείο της γης, διαμέσων του άπειρου διαστήματος. Έτσι το φυσικό σώμα μπορεί να πετά διαμέσων του αστρικού επιπέδου, παραμένοντας υποκείμενο στους νόμους του αστρικού επιπέδου χωρίς να χάνει τα χαρακτηριστικά του. Το σημαντικό είναι να έχεις πίστη, υπομονή και επιμονή.

-Εκκλησία των Σάρδεων ή τσάκρα Vishuddha. H εκκλησία των Σάρδεων, τοποθετημένη στην περιοχή του δημιουργικού λάρυγγα, είναι το τσάκρα Vishuddha. Σχετίζεται θαυμάσια με το τάτβα Akasha, στοιχείο αιθερικό. Το χρώμα αυτού του τάτβα είναι έντονο γαλάζιο. Έχει έξι όμορφα πέταλα, μοιάζει με ένα γεμάτο φεγγάρι. Όταν κάνουμε διαλογισμό πάνω σ’ αυτό το τσάκρα, θα μπορέσουμε να διατηρηθούμε με το φυσικό μας σώμα, ακόμα και κατά την διάρκεια της κοσμικής νύχτας. Όποιος διαλογίζεται σ’ αυτό το κέντρο, θα μπορεί να γνωρίζει τον ανώτερο εσωτερισμό όλων των ιερών βιβλίων και να φτάνει στην μεγαλειώδη κατάσταση του Trikala-Jnana. Με άλλα λόγια, σε κάποιον που μπορεί να γνωρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το μάντραμ του είναι Han και ο γιόγκι το χρησιμοποιεί σε πλήρη διαλογισμό. Οι εξουσίες είναι λουλούδια της ψυχής που βλασταίνουν όταν τις έχουμε αγιοποιήσει. Για κάθε βήμα που δίνουμε για την ανάπτυξη των τσάκρας, οφείλουμε επίσης να δώσουμε χίλια βήματα στην αγιότητα. Με τις εσωτερικές ασκήσεις, σχεδόν ετοιμάζουμε τον κήπο μας, ώστε το άρωμα της αγιότητας, να κάνει ν’ ανθήσουν τα δικά μας θαυμαστά τσάκρας. Το τσάκρα Vishuddha, σχετίζεται με τον δημιουργικό λόγο. Το πιο δύσκολο στην ζωή είναι να μάθουμε να χειριζόμαστε την γλώσσα. Μερικές φορές το να μιλάμε είναι ένα παράπτωμα και υπάρχουν φορές που το να σιωπούμε είναι άλλο παράπτωμα. Υπάρχουν σιωπές εγκληματικές, υπάρχουν λέξεις ανήθικες.

-Εκκλησία της Φιλαδέλφειας ή τσάκρα Ajna. Τοποθετημένο ανάμεσα στα δύο φρύδια. Το μάντρα αυτού του τσάκρα είναι ΟΜ. Αυτό το τσάκρα είναι της διορατικότητας ή της ψυχικής όρασης. Το πλέγμα αυτού του τσάκρα είναι ένα λουλούδι λωτού, που εκπηγάζει από τον βλεννογόνο αδένα. Αυτός ο αδένας είναι ο υπηρέτης και αυτός που φέρνει το φως της επίφυσης, όπου βρίσκεται το στέμμα των αγίων. Ο λωτός με τα χίλια πέταλα, το Μάτι του Dangma, το μάτι της διαίσθησης. Έχουμε διδάξει τα μάντραμ και τις πρακτικές των τσάκρας της σπονδυλικής στήλης αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επίσης τα πλέγματα έχουν τα δικά τους μάντραμ.

Το ισχυρό μάντραμ Fe Uin Dagj, κάνει να δονούνται όλα τα πλέγματα. Το σημαντικό είναι να παρατείνεται ο ήχος των φωνηέντων.

Τα φωνήεντα I, E, O, U, A τοποθετούνται στην ακόλουθη σειρά:

Ι – μετωπικό πλέγμα

Ε – λαρυγγικό πλέγμα

Ο – καρδιακό πλέγμα

ΟΥ -ηλιακό πλέγμα

Α – πνευμονικό πλέγμα

Αυτός που μαθαίνει να διαλογίζεται στο τσάκρα Ajna, αποκτά τις 8 μεγάλες εξουσίες και τις 32 μικρές εξουσίες. Η ψυχική διορατικότητα είναι μια ανοικτή πόρτα μπροστά σου, αλλά είναι αναγκαίο ν’ αποκτήσεις την ικανότητα και να φυλάσσεις την λέξη του Κυρίου, για να μην πέφτεις σε πειρασμό.

-Εκκλησία της Λαοδίκειας ή τσάκρα Sahasrara. Ονομάζεται η κορώνα των αγίων. Η κατοικία του Σίβα. Αντιστοιχεί στον αδένα της επίφυσης. Το στέμμα των αγίων έχει 12 αστέρια που είναι τα 12 χαρίσματα της ψυχής. Στον εγκέφαλο υπάρχουν 24 αγγελικά άτομα που αντιπροσωπεύουν τα 24 ζώδια τα οποία ακτινοβολούν θαυμάσια, φλεγόμενα, όταν η Devi Κουνταλίνη ανοίγει αυτό το κέντρο. Αυτό το τσάκρα έχει 1000 πέταλα. Οι 24 ατομικοί πρεσβύτεροι, αντιπροσωπεύουν την σοφία των 24 πρεσβύτερων του ζωδιακού. Οι 24 πρεσβύτεροι του ζωδιακού είναι ντυμένοι με άσπρα ρούχα καθισμένοι στον θρόνο του δικού μας εγκεφάλου. Στην ρίζα της μύτης βρίσκεται το άτομο του πατέρα, είναι το άτομο της θέλησης. Τα επτά φίδια ανεβαίνουν μέσω της θέλησης, κυριαρχώντας στην ζωική ενέργεια. Στον βλεννογόνο αδένα βρίσκεται το άτομο του Υιού, του οποίου εκφραστής στην καρδιά είναι το άτομο Νους (ο Υιός του Ανθρώπου). Στον αδένα της επίφυσης μέσα στο τσάκρας Sahasrara, ακτινοβολεί το αγγελικό άτομο του Αγίου Πνεύματος. Το άτομο του Πατέρα κυβερνά ή ελέγχει το γαγγλιακό κορδόνι Πινγκαλά στην δεξιά πλευρά απ’ όπου ανυψώνονται τα ηλιακά άτομα, η θετική δύναμη. Το άτομο του Υιού κυβερνά το κανάλι Σουσούμνα, απ’ όπου ανεβαίνουν οι ουδέτερες δυνάμεις. Το άτομο του Αγίου Πνεύματος κυβερνά το κανάλι Ιδά, απ’ όπου ανεβαίνουν οι αρνητικές δυνάμεις. Γι’ αυτό σχετίζεται με τις δικές μας σεξουαλικές δυνάμεις και με τις ακτίνες της σελήνης, στενά συσχετισμένες με την αναπαραγωγή των φυλών. Κάθε ένα από τα εφτά τσάκρας της σπονδυλικής στήλης κυβερνιέται από ένα αγγελικό άτομο. Οι επτά βροντές είναι οι επτά νότες της Χαμένης Λέξης που αντηχούν στις επτά εκκλησίες της σπονδυλικής μας στήλης.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν είναι που αυτή η σκάλα είναι ένα ανοιχτό βιβλίο που μας δείχνει το δύσκολο και στενό μονοπάτι που πρέπει να διανύσουμε, για να φτάσουμε στο Μεγάλο Φως.

Επίσης μας δείχνει τα βαθιά επίπεδα του υποσυνείδητου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ «Μ»

Βρίσκεται στο πόδι των σκαλοπατιών και αν και πολύ φθαρμένη μας δείχνει πως μόνο δουλεύοντας με τον εσωτερικό άνθρωπο, μπορούμε να φτάσουμε στην τελική απελευθέρωση.

Μίτρα, πολύ υψηλή, δείχνει τον μεγάλο ιερέα.

Όψη αγνώριστη, κατεστραμμένη.

Χέρια, αν και κατεστραμμένα μας δείχνουν το μονοπάτι που ανεβαίνουν οι σεξουαλικές δυνάμεις.

Η φαρδιά ζώνη, μας δείχνει ένα σχήμα, καθαρή αναφορά στον αιτιατό άνθρωπο, τον πραγματικό.

Σκήπτρο, πολύ καλά φτιαγμένο αλλά ήδη κατεστραμμένο από τον καιρό ή από τις ανθρώπινες βαρβαρότητες.

Τοποθετημένη έτσι, στο πόδι της σκάλας, μας μιλάει για ένα Μεγάλο Δάσκαλο Μάγια, μια θεότητα, έναν ιερέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ «Η»

Η ΙΕΡΕΙΑ

Πρόσωπο μιας θεότητας. Ένα πρόσωπο ολοκληρωτικά ιερατικό.

Μίτρα, φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της πραγματικής ιεροσύνης, είναι επιβλητική, θαυμάσια.

Αυτιά, το σχήμα τους δείχνει την Λέξη, τον Λόγο.

Ο θωρακικός, που ανυψώνεται από το κέντρο του στήθους μέχρι να συνδεθεί πρακτικά με τα αυτιά, μας δείχνει ότι ο αληθινός άνθρωπος που είναι στο κέντρο του στήθους, ο Tiphereth, η ανθρώπινη ψυχή, οφείλει να γνωρίζει ν’ ακούει τον Λόγο, την Λέξη, την σοφία, την γνώση.

Χέρια, μας δείχνουν τις δύο ανοδικές δυνάμεις. Στο κέντρο, ανάμεσα στα χέρια, υπάρχει ένα σχεδιάγραμμα ανθρώπινο, σε προφίλ που μας δείχνει καθαρά τον αιτιατό άνθρωπο, τον αληθινό.

Σκήπτρο, φαίνεται όπως στις άλλες στήλες, αλλά εδώ βλέπουμε μια αλλαγή, που φτάνει μέχρι την ζώνη που στα Εβραϊκά αντιστοιχεί στον Hod.

Hod, στα Εβραϊκά, ανταποκρίνεται στον αστρικό κόσμο και στον εαυτό του εφαρμόζεται σε όλες τις ιερές γραφές όλων των λαών.

Η κεντρική ράβδος που υψώνεται μέχρι να συνδεθεί με την ζώνη, μας δείχνει την δουλειά με τον Hod και τον Jesod, για να μετατραπούμε σε εργάτες του Μεγάλου Έργου.

Η όψη της στήλης είναι θηλυκή. Στα πλάγια του σκήπτρου ή της κεντρικής ράβδου, εμφανίζεται ο φημισμένος σταυρός του Αγ. Ανδρέα.

Όταν αυτός ο σταυρός έχει στο κέντρο του το τριαντάφυλλο, μετατρέπεται σε ροδόσταυρος.

Το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει τον Λόγο.

Το Χι (Χ), αντιπροσωπεύει τον υδράργυρο και το θειάφι, αναγκαία για το Μεγάλο Έργο του Πατέρα.

Το Τάγμα του Λόγου, ο αληθινός ροδόσταυρος, δεν έχει στον φυσικό κόσμο μια ορατή ή χειροπιαστή οργάνωση, δεν έχει κανένα φυσικό ναό, υπάρχει μόνο στους ανώτερους κόσμους.

Οι αδελφοί του Τάγματος των Ροδόσταυρων που έχουν φυσικό σώμα, εδώ στον τρισδιάστατο κόσμο, είναι όλοι Αναστημένοι Δάσκαλοι. Είναι Δάσκαλοι που ήδη έχουν ενσαρκώσει τον Χριστό, αναστημένοι.

Αυτοί που στον φυσικό κόσμο χαρακτηρίζονται ροδόσταυροι, οι διάφορες σχολές, τάγματα, είναι λανθασμένες.

Το Αληθινό Τάγμα των Ροδόσταυρων που ο Λόγος έχει ιδρύσει πάνω στην όψη της Γης, δεν έχει ορατή

οργάνωση ούτε υπαγορεύει μαθήματα δι’ αλληλογραφίας, ούτε εισπράττει μερίδια, ούτε υφίσταται νομικά, ούτε έχει εσωτερικούς ή εξωτερικούς κανονισμούς. Ούτε που γνωρίζονται τα μέλη του μεταξύ τους στο φυσικό επίπεδο. Θα γνωρίζονται σους ανώτερους κόσμους, αλλά τον φυσικό, σπάνια, πολύ σπάνια συναντιούνται.

Όλοι αυτοί είναι ικανοί να μετατρέπουν τον μόλυβδο σε χρυσό και να φτιάχνουν διαμάντια της καλύτερης ποιότητας, είναι Δάσκαλοι Αυτοπραγματωμένοι.

Ο σταυρός είναι σεξουαλικός εκατό τοις εκατό και για να ανθίσει το τριαντάφυλλο ή ο Λόγος στον σταυρό, χρειάζεται να πεθάνουμε στον εαυτό μας τελειωτικά. Πρέπει να χριστικοποιηθούμε εντελώς.

Ο κάθετος φαλλός ενωμένος με το γυναικείο όργανο κάνουν τον σταυρό.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν, αυτοί που ονομάζονται ροδόσταυροι, όπως κι αν είναι ο χαρακτηρισμός, βεβηλώνουν κάτι μεγαλειώδες, μεγαλοπρεπές, ιερό.

Είναι σαν να λέμε «Είμαι Θεός», γιατί αυτό είναι για τις θεότητες, όχι για ανθρώπους κοινούς και συνηθισμένους.

Στο Τάγμα των Ροδόσταυρων που ο Λόγος έχει ιδρύσει πάνω στην επιφάνεια της Γης, δεν μπορούν να μπουν εκτός από αυτούς που έχουν χριστικοποιηθεί, αυτοί που ήδη είναι Δάσκαλοι, Τέλειοι Οπαδοί.

Ο τρόπος λοιπόν που οι οργανώσεις στον φυσικό κόσμο λέγονται ροδόσταυροι, είναι λανθασμένος.

Είναι το ίδιο πράγμα σαν να λέμε «Εγώ είμαι Θεός». Είναι μια βλασφημία, εγωισμός, βεβήλωση. Όλες είναι λανθασμένες και από τον Ροδοσταυρισμό δεν έχουν παρά το όνομα.

Το πραγματικό Τάγμα των Ροδόσταυρων δεν είναι παρά για Αναστημένους Δασκάλους, για αναστημένους αποθανόντες που ήδη έχουν τον Χριστό ζωντανό μέσα τους.

Έχουμε δώσει αυτές τις επεξηγήσεις ως προς το Χι (σταυρός) που βρίσκεται στην στήλη «Η» και είναι πολύ σημαντικές.

Η ζώνη μας δείχνει την προαγωγή των ενεργειών προς τα πάνω.

Στο κέντρο των δύο χεριών εμφανίζεται ένα πρόσωπο που δείχνει καθαρά τον Tiphereth, την ανθρώπινη ψυχή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ «Φ»

Μίτρα πολύ κατεστραμμένη από τον χρόνο και από την ανθρώπινη βαρβαρότητα.

Εκτιμούμε ότι ο θωρακικός που υψώνεται μέχρι τα μάγουλα, είναι σωστό, μας δείχνει την ψυχή των

αιτιών, το Είναι.

Μπράτσα, φτάνουν μέχρι το κέντρο του στήθους, δείχνοντας πάντα τις δύο ανερχόμενες δυνάμεις.

Ζώνη, αξιολογείται στην μασονική ποδιά που καλύπτει τα γεννητικά όργανα. Βλέπουμε μια όψη να δείχνει την τρίτη δύναμη στο ανώτερο μέρος της ποδιάς.

Εκτιμούμε μια πολύτιμη ζώνη με το Χι σε προτεραιότητα.

Στο πίσω μέρος της στήλης, βλέπουμε την δουλειά που κάθε χτίστης, αρχιτέκτονας μασόνος, πρέπει να πραγματοποιήσει για να φτάσει στην Μαεστρία. Πρέπει να εργαστούμε επάνω στον ίδιο μας τον εαυτό, σύμφωνα με τις λαμβανόμενες παιδείες, σύμφωνα με την δοσμένη εσωτερική εκπαίδευση.

Υπάρχει αναγκαιότητα να μελετήσουμε την διδασκαλία και να πραγματοποιήσουμε το έργο.

Πρακτική

Οι μεγάλοι μύστες Μάγιας ζουν μέσα στην 4η παράλληλο ή 4η διάσταση. Εκεί έχουν τους ναούς τους και θαυμάσιες πόλεις. Αν θέλουμε να το ερευνήσουμε, εδώ βρίσκεται το ακριβές κλειδί για να το κάνουμε. Σε ένα μεγάλο καρβέλι γράφεται το ακόλουθο μάντραμ: Senosan Gorora Goberdon, έτσι όπως φαίνεται γραμμένο κάτω:

G

O

B

SENOSAN E GORORA

R

D

O

N

Μετά τρώτε το ψωμί. Οι μαντρικές λέξεις γράφονται σε σταυρό με μολύβι ή μελάνι. Όταν ερευνούμε αυτό το κλειδί στους ανώτερους κόσμους, για να γνωρίσουμε την επιστημονική και εσωτερική αξία του λεχθέντος κλειδιού, λαμβάνουμε το ακόλουθο:

Οι ερευνητές αδελφοί, σε ομάδες, αποκοιμηθήκαμε φωνοποιώντας το μάντραμ και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Όταν εγκαταλείψαμε το φυσικό σώμα και μπήκαμε στο αστρικό είδαμε τότε την θάλασσα.

Ένας τρομερός θεός της θάλασσας έκανε να δονείται μέχρι τα βάθη, τόσο ώστε στην θάλασσα να σχηματιστούν αιθερικά κύματα που γυρνώντας ομόκεντρα, απειλούσαν να ριχτούν προς εκεί που εμείς ήμασταν.

Αυτός ο τρομερός θεός είχε προκαλέσει έναν ηλεκτρικό ανεμοστρόβιλο, έναν αιθερικό τυφώνα, μια τρομακτική ισχύ για να ριχτεί στο μέρος όπου εμείς είχαμε αφήσει το φυσικό σώμα.

Όταν εμείς προφέραμε το μάντραμ SENOSAN GORORA GOBERDON, αυτός ο άφατος θεός συγκεντρώθηκε στο κάλεσμά μας και βύθισε το φυσικό μας σώμα μέσα στην τέταρτη διάσταση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 1

ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

Πρόσωπο, ηλιακό.

Από πάνω από το κεφάλι μπορούμε ν’ αντιληφθούμε μια μίτρα, η οποία ισοδυναμεί με την μίτρα που χρησιμοποιούν σήμερα οι πάπες. Η μίτρα πάντα αντιπροσωπεύει τον Λόγο.

Το γεγονός ότι η φιγούρα την έχει, δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ένας μεγάλος ιερέας Μάγια. Δεν είναι δυνατόν να φανταστούμε ένα σεληνιακό πλάσμα με μίτρα.

Τα δύο χέρια προς τα πάνω μας δείχνουν τις δύο δυνάμεις θετική και αρνητική που πρέπει να ρέουν, προς τα μέσα και προς τα πάνω. Μόνο έτσι μπορούν να ρέουν, σε έναν υψηλό μυημένο.

Οι καρποί των χεριών είναι στολισμένοι με λειτουργικά βραχιόλια.

Τα αυτιά σε σχήμα στρογγυλό με μια κουκίδα στο κέντρο μας δείχνουν καθαρά την αναγκαιότητα ν’ ακούμε τον Λόγο, την Λέξη, την Φωνή.

Κάτω από αυτήν την στήλη βρίσκονται κατάλοιπα ψαριών, κοχυλιών, τεμάχια από κοράλλια και πήλινα σκεύη.

Ξέρουμε καλά την σημασία, τον συμβολισμό του ψαριού.

Το ψάρι συμβολίζει τον υδράργυρο των σοφών

Ο θειούχος υδράργυρος είναι το ιερό σπέρμα δεόντως μετατρεμμένο.

Ο υδράργυρος, στον εαυτό του, αντιπροσωπεύεται πάντα από τα αγνά νερά της ζωής. Αλλά το ψάρι συμβολίζει αυτό που ήδη προετοιμάζει ο υδράργυρος, που έχει λάβει την φωτιά, που έχει γονιμοποιηθεί για ν’ ανέβει νικητής στην σπονδυλική στήλη των γνωστικών ασκητών.

Τα κοραλλένια τεμάχια δείχνουν την φιλοσοφική πέτρα.

Τα κοχύλια της θάλασσας δείχνουν τον υδράργυρο που ωστόσο δεν έχει λάβει το θείο, είναι θα λέγαμε, η φωτιά.

Τα πήλινα σκεύη αντιπροσωπεύουν την εσωτερική δουλειά για να φτάσουμε να μετατραπούμε σε ηλιακό άνθρωπο, είναι τα ερμητικά ποτήρια.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Α

RUACH ELOHIM

Η πέτρα στον εαυτό της, είναι πολύ θαυμάσια, πολύ συμβολική.

Η μίτρα. Βλέπουμε σ’ αυτήν, σε σχήμα τριγωνικό το Τετραγράμματον, απεικονίζεται εδώ σε σχήμα μικρής σκάλας.

-Τι είναι το Τετραγράμματον;

Απάντηση:

Πρώτο στάδιο: Adhi-Buddha, το άγνωστο, το ανεκδήλωτο.

Κάθε ένας από εμάς έχει τον δικό του Adhi-Buddha, άγνωστο και ανεκδήλωτο.

Δεύτερο στάδιο: οι τρεις απόψεις: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα, που ανήκουν στον εκδηλωμένο Δημιουργό.

Αυτοί είναι οι τέσσερις τύποι του Τετραγράμματον. Γι’ αυτό είναι τόσο τρομερή η προφορά αυτής της λέξης.

Όταν προφέρουμε το Τετραγράμματον, λέει ο Eliphas Levi και εδώ το αποδεικνύουμε κι εμείς, εμφανίζονται πρόσωπα απ’ όλες τις γωνιές και τους τόπους του σύμπαντος, για να δουν ποιος έχει τολμήσει να προφέρει το όνομα του Αιώνιου, μάταια.

Το Τετραγράμματον ποτέ δεν πρέπει να προφέρεται μάταια, αλλά για κάποιον σκοπό, για να λάβουμε μια ειδική βοήθεια. Το Είναι που απεικονίζεται σ’ αυτήν την στήλη, μας δείχνει: εναρμονιστείτε με τις τρεις δυνάμεις της δημιουργίας.

Πολύ πιο πάνω από την μίτρα φαίνεται το κεφάλι του Αρχαίου των αιώνων, θαυμάσια σμιλευμένο.

Προς τα πίσω φαίνεται ένα είδος σχεδίου που μοιάζει ανθρώπινο, πολύ τολμηρό (θρασύ). Μας δείχνει κάτι πάνω στην άγνωστη Θεϊκότητα.

Για να μιλήσουμε πιο καθαρά, δείχνουν τον Adhi-Buddha.

Βλέπουμε λοιπόν, τον Αρχαίο των Ημερών, και ένα άλλο είδος ανθρώπινης κεφαλής, είδος σχεδιαγράμματος με μάτια λίγο θολά, δείχνοντας τον Adhi-Buddha.

Χέρια. Μπορούμε να δούμε τα δυο χέρια, προς τα πάνω, δείχνοντας τις δυο δυνάμεις και ένα είδος σκήπτρου, που δείχνει την τρίτη δύναμη ουδετεροποιημένη, η δύναμη του Αγίου Πνεύματος, πολύ στενά συσχετισμένη με τον Hod και τον Jesod.

Κάτω βλέπουμε ένα πρόσωπο ή μια φιγούρα στο ανώτερο μέρος του σκήπτρου.

Το σκήπτρο βασίζεται αναμφίβολα, στην σεξουαλική ενέργεια, την οποία πρέπει ν’ ανυψώσουμε προς τα μέσα και προς τα επάνω. Είναι μια εργασία πολύ συνειδητή.

Μας μιλά ξεκάθαρα αυτή η στήλη για τα δύο γαγγλιακά κορδόνια, γνωστά στην ανατολή με τα ονόματα Ida και Ρingala. Αυτοί είναι οι μάρτυρες της Αποκάλυψης, των οποίων η αποστολή είναι να κάνουν το ιερό λάδι του σπέρματός μας να ανεβαίνει μέχρι το κεφάλι. Οι κοτσίδες σ’ αυτήν την στήλη το δείχνουν ξεκάθαρα.

Αυτιά. Μας λένε να μάθουμε να ακούμε τον Λόγο, την Λέξη, την Φωνή, τον Ήχο.

Από Εβραϊκή άποψη θα ονομάζονταν ένας Ruach Elohim, ένας ιερέας που δούλεψε σ’ αυτές τις περιοχές του Κοπάν δίνοντας τις ηλιακές εσωτερικές διδασκαλίες, μια θεότητα.

Στις Ονδούρες υπήρχε ένας Αβατάρας που δίδασκε και σχημάτισε μια ομάδα ανθρώπων και ηλιακών οπαδών, οι οποίοι άφησαν στην ανθρωπότητα τα βιβλία τους από πέτρα.

Είναι τόσο πολύτιμες αυτές οι γλυπτικές που ποτέ δεν θα ξαναγίνουν παρόμοιες. Ποιος θα ήταν ικανός να τις ξαναφτιάξει; Κάθε στήλη είναι ένα πέτρινο βιβλίο που μιλάει από μόνο του για το μεγαλείο του σύμπαντος. Κάθε μνημείο είναι προγενέστερο της εποχής του Ιησού από την Ναζαρέτ. Είναι αρχαία, ανήκουν στην εποχή του χαλκού. Η προέλευσή τους ήταν από τους Άτλαντες-Μάγια.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ D

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΕΓΩ

Πρόσωπο. Μοιάζει με εκμαγείο.

Αυτιά. Σ’ αυτό το σχήμα μας δείχνουν ότι πρέπει να μάθουμε ν’ ακούμε τις διδασκαλίες, την Λέξη, να ξέρουμε να δίνουμε προσοχή σ’ αυτό που μας έχει λεχθεί.

Χέρια. Αυτή η στάση είναι πολύ γνωστή ανάμεσα στους μεγάλους μυημένους, έτσι στο σχήμα που φαίνεται σ’ αυτήν την στήλη, τα χέρια επάνω στο στήθος, τα δάχτυλα να ακουμπούν μεταξύ τους, χρησιμοποιείται πολύ για τον διαλογισμό.

Στο κέντρο του στήθους υπάρχει ένα μαγνητικό σημείο γνωστό στην Εβραϊκή καβάλα με το όνομα Tiphereth, η περιοχή της ψυχής. Ένας επιπλέον λόγος για να φέρνουν αυτές οι θεότητες τα χέρια πάνω στο στήθος καθαρά σε στάση διαλογισμού.

Σκήπτρο. Είναι ένα είδος τρομερής ράβδου, τραχιά, βαριά, με δύο πλευρικά φτερά, που μας δίνουν την εντύπωση του κηρυκείου του υδράργυρου των σοφών. Με άλλα λόγια τις δύο δυνάμεις, θετική και αρνητική.

Η ράβδος στον εαυτό της αντιπροσωπεύει της τρίτη δύναμη, την δημιουργική ενέργεια, που είναι αυτή που μπορεί να μας φτάσει στην εσωτερική αυτοπραγμάτωση του Είναι, αυτή που χρησιμεύει για το Μεγάλο Έργο.

Το σκήπτρο δίνει επίσης την εντύπωση ενός τσεκουριού με διπλή λεπίδα. Μου έρχεται στην μνήμη αυτές τις στιγμές, η περίπτωση η οποία αναφέρεται στον εσωτερισμό σαν αυτή των «ερμαφρόδιτων ξυλοκόπων».

Είναι ένα τάγμα από τέλεια ανδρόγυνα ή ifolios (θεϊκό όνομα του ανδρόγυνου).

Ονομάζονται ξυλοκόποι γιατί με το τσεκούρι τσακίζουν δέντρα που προσωποποιούν η απεικονίζουν, ή καλύτερα συμβολίζουν τα λάθη μας του παρελθόντος (ξεκαθαρίζουμε κι ακούστε καλά, ότι εδώ δεν μιλάμε για τους εκφυλισμένους ομοφυλόφιλους αλλά για τέλεια ανδρόγυνα).

Βρίσκουμε σ’ αυτήν την πέτρα μια ζωντανή εικονογράφηση της δουλειάς που πρέπει να πραγματοποιήσει κάποιος στον εαυτό του, την διάσπαση του εγώ.

Βλέπουμε εδώ με πλήρη μεσημβρινή καθαρότητα της εβραϊκή διδασκαλία του Ιούδα του Ισκαριώτη: την διάσπαση του εγώ.

Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης δεν είναι όπως πολλοί σκέφτονται ένας που πρόδωσε τον Δάσκαλό του. Όχι.

Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης έκανε ένα ρόλο υποδεικνυόμενο από τον ίδιο του τον Δάσκαλο και τίποτα παραπάνω! Ο ίδιος ο Ιησούς από την Ναζαρέτ το προετοίμασε και ο Ιούδας το έμαθε απ’ έξω και το παρουσίασε συνειδητά, δημόσια.

Η διδασκαλία του Ιούδα σημαίνει την ελάττωση όλων των ψυχολογικών αθροισμάτων, θάνατος του εγώ. Γι’ αυτό τον λόγο ο Ιούδας κρεμάστηκε για να δείξει ότι το εγώ πρέπει να μετατραπεί σε στάχτη.

Ο Ιούδας έπαιξε ένα ρόλο και τίποτα παραπάνω. Προετοιμάστηκε συνειδητά για να μην αντιταχθεί σε τίποτα, στις Ιερές Γραφές. Τον δοκίμασε πολλές φορές πριν τον πράξει δημόσια. Σαν ένας κωμικός που κάνει ένα ρόλο και τίποτα παραπάνω.

Ο Ιούδας ήταν και συνέχισε να είναι ένας απόστολος αφοσιωμένος στον Ιησού από την Ναζαρέτ. Και πραγματοποίησε την χριστικοποίηση.

Μπορούμε να δούμε σ’ αυτήν την στήλη κάποιες ζωικές φιγούρες, ζωντανή αναπαράσταση των δικών μας λαθών, ψυχολογικού τύπου.

Είναι επείγουσα ανάγκη να δουλέψουμε με τον θάνατο του εγώ, για να ελευθερώσουμε την ουσία, την συνείδηση, το μπουδάτα.

Μίτρα. είναι αρκετά κατεστραμμένη, αλλά δίνει την ιδέα των τριών δυνάμεων: ο άγιος που διαβεβαιώνει, ο άγιος που αρνείται και ο άγιος που συμφιλιώνει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Β

TLALOC MAYA

Αυτή η φιγούρα δείχνει τον Tlaloc, τον θεό της βροχής

Μίτρα. Το γεγονός ότι την φοράει, μας μιλά καθαρά για μια μεγάλη ιεροσύνη, έναν μυημένο, έναν μεγάλο ιερέα.

Χέρια. σ’ αυτήν την στάση μας δείχνουν την περιοχή του Tiphereth. Υπάρχει αναγκαιότητα να προσανατολίσουμε τις ενέργειες προς τα μέσα και προς τα πάνω.

Το θωρακικό στην ζώνη του Tiphereth, στο κέντρο του στήθους, με δύο γωνίες προς τα επάνω μέχρι τα μάγουλα, μας δείχνει ότι πρέπει να δώσουμε προσοχή στα ψυχικά βάθη του Είναι, ότι είναι αυτό που πραγματικά μετράει.

Οι Μάγιας ήξεραν σε βάθος τα εσωτερικά μυστήρια, κάθε γλυπτό από μόνο του το έδειχνε αυτό.

Στα πλάγια, μπορούμε να αξιολογήσουμε τους guacamayas (παπαγάλοι της Ν. Αμερικής), καθαρό σύμβολο της αγνότητας. Οι παπαγάλοι αυτοί αντιπροσώπευαν επίσης το θειάφι και τον υδράργυρο των σοφών.

Για να εξηγήσουμε καλύτερα περί του θειαφιού και του υδράργυρου, θα λέγαμε ότι το ιερό σπέρμα πρέπει να μετατραπεί σε δημιουργική ενέργεια, που εμποτίζεται με φωτιά ή δημιουργείται με την φωτιά, ανεβαίνοντας από την σπονδυλική στήλη. Αυτό είναι το πύρινο φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων.

Όλη η δουλειά είναι στον υδράργυρο και στο θειάφι, χωρίς αυτά, δεν μπορεί να γίνει το Μεγάλο Έργο.

Σ’ αυτήν την στήλη, αντιπροσωπεύονται πολύ καλά το θειάφι και ο υδράργυρος, από το ζευγάρι των παπαγάλων. Μπορούμε να δούμε ότι αυτοί που λάξευαν αυτές τις πέτρες ήξεραν τι έκαναν. Ήξεραν σε βάθος την εσωτερική κουλτούρα. Ήταν φτιαγμένοι για μυημένοι.

Σε άλλες κουλτούρες αντιπροσωπεύονταν με ξεχωριστό τρόπο, για παράδειγμα, από τον μονόκερο και το άλογο, από τον αετό και την αλεπού, από τα δύο ψάρια του αστερισμού των Ιχθύων, από τους δύο κολοσσούς της Ρόδου, κλπ. Όλες αυτές οι αλληγορίες δεν είναι άλλο από το θειάφι και τον υδράργυρο, αυτών που τόσο πολύ μιλούσαν οι αλχημιστές του Μεσαίωνα.

Ο υδράργυρος είναι η μεταλλική ψυχή του exiohehari (το όνομα της σεξουαλικής ενέργειας), η μεταλλική ψυχή του ιερού σπέρματος, που πρέπει να λάβει την φωτιά για να ανέβει. Είναι ο θειούχος υδράργυρος που ανεβαίνει από το κανάλι της σπονδυλικής στήλης, ανοίγοντας τα τσάκρας, τα μαγνητικά κέντρα του ανθρώπου.

Το πλεόνασμα του θειούχου υδράργυρου κρυσταλλοποιείται στο αστρικό σώμα, δίνει ζωή στο αστρικό σώμα. Αργότερα κρυσταλλοποιείται στο νοητικό σώμα και στο τέλος κρυσταλλοποιείται στο αιτιατό σώμα ή της συνειδητής θέλησης.

Αυτός που κατέχει ένα φυσικό σώμα, ένα αστρικό, ένα νοητικό, ένα ηλιακό αιτιατό, λαμβάνει τις ψυχικές και πνευματικές αρχές και μετατρέπεται σε έναν αληθινό άνθρωπο. Πριν από αυτό, είναι διανοητικό ζώο, λανθασμένα ονομαζόμενο άνθρωπος.

Μοιάζει στον άνθρωπο ως προς το φυσικό σώμα, το πρόσωπο, το σχήμα, αλλά εάν παρατηρηθεί η ψυχολογική του εξέλιξη, εάν συγκριθεί η ψυχολογική εξέλιξη ενός ανθρώπου με αυτήν του διανοητικού ζώου, θα βρεθεί ότι είναι εντελώς διαφορετικές, εντελώς ξεχωριστές.

Έτσι λοιπόν ο υδράργυρος και το θειάφι παρουσιάζονται κατά κάποιον τρόπο στα ιερά γραπτά των αρχαίων πολιτισμών. Εδώ στην στήλη «Β» ήταν αντιπροσωπευμένα από τους δύο παπαγάλους, επίσης σύμβολο της αγνότητας.

Το σκήπτρο είναι τοποθετημένο σοφά στο κέντρο.

Φαίνεται ένα πρόσωπο ασαφή, παράξενο, ασυνήθιστο, τοποθετημένο στο ανώτερο μέρος του σκήπτρου, σαν να θέλει να δείξει την θαυμάσια ουδέτερη δύναμη, ή τρίτη δύναμη.

Το σκήπτρο, κατευθυνόμενο προς την ζώνη, προς τον Hod και τον Jesod, μας μιλά με όρους εβραϊκούς για την ουδετεροποιητική δύναμη. Αυτή η τρίτη δύναμη είναι αυτή που πραγματικά πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε, να μάθουμε να κατευθύνουμε, γιατί είναι αυτή που δίνει την δύναμη.

Στην Αποκάλυψη, οι δύο μάρτυρες είναι στα πλάγια της σπονδυλικής στήλης, αλλά η τρίτη δύναμη είναι στο κέντρο.

Οι δύο μάρτυρες βάζουν σε δραστηριότητα την τρίτη δύναμη, την ιερή ακτίνα της Κουνταλίνη. Το σκήπτρο της εξουσίας ανήκει στην τρίτη δύναμη. Εδώ, σ’ αυτήν την στήλη, είναι πολύ καλά επεξηγημένο με αυτό το τόσο παράξενο πρόσωπο, τόσο ουδέτερο.

Το σμίλευμα αυτής της πέτρας είναι θαυμάσιο, με μια θαυμαστή τελειότητα.

Πέτρες τόσο πλούσιες όσο αυτές δεν αγοράζονται ούτε με τον χρυσό όλου του κόσμου. Σαν καλλιτεχνική δουλειά είναι εντυπωσιακές, την ίδια στιγμή με την φιγούρα δίνουν την εντύπωση ενός μανδύα (πέπλου).

Το πίσω μέρος της στήλης Β

Βλέπουμε μια φιγούρα που με τα χέρια της διανέμει την ευεργετική βροχή. Η θέση της φιγουρίτσας είναι καθιστή σε βουδική στάση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αναγκαίο να πέφτει επάνω μας όλος ο παγκόσμιος κατακλυσμός για να μας καθαρίσει και να μας εξαγνίσει εντελώς. Έτσι λέει το Tlaloc των Μάγια του Κοπάν.

Σε σύνθεση: όλα αυτά τα γλυπτά είναι αρχαία, φτιαγμένα από έξοχους τεχνίτες, με μια θαυμαστή σοφία, την οποία αποθήκευσαν σε αυτά τα βιβλία από πέτρα που μας μιλούν ξεκάθαρα για την εσωτερική αυτοπραγμάτωση του Είναι.

Tlaloc

Ποιος είναι ο Tlaloc; Είναι ένας βασιλιάς της φύσης, μια τέλεια δημιουργία που βρίσκεται πιο πέρα από το καλό και το κακό. Στα χέρια του είναι η πλημμύρα, η ξηρασία, το χαλάζι, ο πάγος, η αστραπή, κίνητρο για το οποίο οι αρχαίοι μάγοι φοβόντουσαν το θυμό του.

Ευρισκόμενος μια μέρα σε στάδιο βαθύ διαλογισμού, είχα βρεθεί σε άμεση σύνδεση με τον ευλογημένο κύριο Tlaloc. Αυτό το μεγάλο είναι ζει στον αιτιατό κόσμο, πιο πέρα από το σώμα των στοργών και του νου. Σε όλα τα μέρη του Είναι μου εμπέδωσα με σιγουριά την τρομερή πραγματικότητα της παρουσίας του. Ντυμένος εξωτικά εμφανίστηκε ένας άραβας των αρχαίων καιρών. Το πρόσωπό του, αδύνατον να περιγραφεί με λέξεις, έμοιαζε σαν μια αστραπή.

Όταν τον επέπλητταν για το παράπτωμα του να έχει δεχτεί τόσες θυσίες παιδιών, γυναικών, βαρόνων, ηλικιωμένων κλπ (ανάμεσα στους Αζτέκους εμφανίζεται επίσης ο Tlaloc, και γι’ αυτές τις θυσίες μιλούσαμε), η απάντηση ήταν: εγώ δεν φταίω γι’ αυτό, ποτέ δεν απαίτησα τέτοιες θυσίες, αυτό ήταν πράγμα των ανθρώπων εκεί, στον φυσικό κόσμο. Μετά τελείωσε με τις ακόλουθες λέξεις: θα επιστρέψω την εποχή του Υδροχόου.

Αναμφισβήτητα ο θεός Tlaloc πρέπει να μετενσαρκωθεί μέσα σε μερικά χρόνια.

Πρακτική

Ορισμένες φυλές της Αμερικής, όταν ήθελαν βροχή για τις καλλιέργειές τους, ένωναν τα μέλη τους, έφτιαχναν το σχήμα του βάτραχου, τον μιμούνταν και μετά σαν χορωδία μιμούνταν το «κροακ». Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο.

Οι αρχαίοι μάγοι φώναζαν τις οντίνες των ποταμών και των λιμνών, ή τα τζίνι των σύννεφων, ή τις νεράιδες των θυελλωδών ωκεανών, κραυγάζοντας με μεγάλη φωνή, προφέροντας τα ακόλουθα μάντραμ:

Βέγια! Βάγιαλα! Βέγιαλα! Χέγιαλα! Βέγια!

Ο Tlaloc είναι, λοιπόν, ένας θεός, ένα στοιχειώδες (ντέβας) του αιτιατού επιπέδου. Εσείς επίσης μπορείτε να τον επικαλεστείτε, αλλά πρέπει να το κάνετε με πίστη και σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη