Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

Μια μοναδική περίπτωση εξωγήινης επαφής

Ο αντίχριστος της ψευδούς επιστήμης κάνει ανήκουστες προσπάθειες για να αποκρύψει το κάθε τι που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο τον απειλεί με εξαφάνιση. Τέτοια είναι η καταπληκτική περίπτωση που συνέβη στο λόφο των Τριών Σταυρών, στους οικισμούς Κρούζ Άλτα και Βίλλα Ρεάλ, πολιτεία Πουέμπλα, Μεξικό, τόπος όπου για να ανεβείς χρειάζονται αρκετές ώρες δρόμο γιατί η διαμόρφωση του εδάφους είναι πολύ περίπλοκη.

Ένα κοσμικό σκάφος διαμέτρου 25 μέτρων κατέβηκε αναγκαστικά εξαιτίας μηχανικού σφάλματος στο αναφερόμενο γεωγραφικό μέρος. Το πλήρωμα αποτελείτο από 4 εξωγήινους. Υπήρχε ένας νεκρός, ένας πληγωμένος που βοηθήθηκε δεόντως από την ιατρική επιστήμη και δυο αβλαβείς που αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω να διαβεβαιώσω εμφατικά ότι το υπέροχο σκάφος μεταφέρθηκε και αυτό στις ΗΠΑ, με σκοπούς και προθέσεις ανομολόγητες. Για αρκετές μέρες ο στρατός έβαλε ένα κορδόνι ασφαλείας γύρω από το σκάφος. Τα δυο μέλη του πληρώματος που παρέμειναν αβλαβή έγιναν ορατά στον κόσμο και είχαν ένα ανάστημα γύρω στα 2,5 μέτρα, τα ρούχα τους ήταν μιας αμόλυντης λευκότητας και η σιωπή τους ήταν απόλυτη αφού δεν μίλησαν σε κανένα από τα πρόσωπα που τους πλησίασαν.

Μιλάμε για γεγονότα συγκεκριμένα σαφή και οριστικά. Προφανώς οι αντίχριστες δυνάμεις αγωνίζονται για να φιμώσουν τον λαό. Δεν θέλουν κανείς να γνωρίσει την αλήθεια, μισούν θανάσιμα όλα αυτά που με τον ένα ή άλλο τρόπο αποδεικνύουν την ψευτιά της υλιστικής επιστήμης.

Τις στιγμές που γράφω αυτό το άρθρο δηλώνω ότι δεν γνωρίζουμε την τύχη που είχαν οι δύο επιζήσαντες στα χέρια των γήινων επίσης δεν γνωρίζουμε τίποτα γύρω από τον πληγωμένο και αγνοούμε αν το πτώμα αυτού που πέθανε θάφτηκε ή οδηγήθηκε σε ένα ειδικό εργαστήριο.

Με αυτό το ατυχές δυστύχημα έχει αποδειχθεί μέχρι κορεσμού η αληθινή ύπαρξη των κοσμικών σκαφών, θέμα το οποίο ο συγγραφέας αυτού του κειμένου ξεκίνησε από το 1950 και που τότε απέρριψαν οι πολυμαθείς αγνοούντες. Είναι για μένα η ύψιστη τιμή να είμαι ο πρώτος που μίλησε γύρω από τους εξωγήινους και τα σκάφη τους. Σήμερα με αυτό το μοναδικό τραγικό περιστατικό μένει δεόντως αποδεδειγμένο όλο αυτό που λέω από το 1950.

Δεν με ενδιαφέρουν οι πιέσεις που μπορεί να έχω για την συγγραφή αυτού του άρθρου γιατί αυτό που με ενδιαφέρει να δώσω να γνωρίσει ο κόσμος την αλήθεια και ας κοστίσει ότι κοστίσει.

Σαμαέλ Αούν Βεόρ Αύγουστος 1977

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη