Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

Κεφάλαιο 1: Η γυμνή αλήθεια

Ένα πολύ γνωστό περιοδικό της πόλης του Μεξικού προσκομίζει με μεγάλους τίτλους στην πρώτη σελίδα την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ιπτάμενοι δίσκοι στην Γαλλία και τις ΗΠΑ εντοπίστηκαν από ραντάρ». Στην συνέχεια μεταγράφουμε το κείμενο αυτής ανησυχητικής ανακοίνωσης:

«Πόλη της Οκλαχόμα. Οκλαχόμα, 2 Αυγούστου. Οι ιπτάμενοι δίσκοι ξαναεμφανίστηκαν την νύχτα στα κεντροανατολικά των ΗΠΑ.

Η αστυνομία των εθνικών οδών της Οκλαχόμα έδωσε σήμα ότι στην στρατιωτική βάση του Tinker, κοντά στην Οκλαχόμα, το ραντάρ κατέγραψε την παρουσία τεσσάρων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας που πετούσαν στον ουρανό σε ύψος περίπου 7000 μέτρων ενώ από την ίδια την βάση αρνούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση» (την κρύβουν).

«Από την άλλη μεριά τρία περιπολικά της αστυνομίας διαβεβαιώνουν ότι είδαν αντικείμενα που σε τέλειο σχηματισμό πετούσαν για 30 λεπτά. Το χρώμα αυτών των αντικειμένων, κόκκινο στην αρχή μετατράπηκε βαθμιαία σε λευκό και γαλαζοπράσινο.

Το γραφείο του σερίφη της Wichita στο Κάνσας ανακοίνωσε από την μεριά του ότι διάφορα αντικείμενα άγνωστης ταυτότητας παρατηρήθηκαν την νύχτα να πετούν σε ύψος 2 έως 3000 μέτρων».

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΟ.

«Marmande, Γαλλία, 2 Αυγούστου. Ένας ιπτάμενος δίσκος παρατηρήθηκε την νύχτα από ένα φοιτητή κοντά στην πόλη Μarmande, στην νοτιοανατολική Γαλλία. Σύμφωνα με τον μάρτυρα επρόκειτο για έναν τεράστιο φωτεινό δίσκο που ήρθε σε ένα χωράφι και μετά σηκώθηκε και απομακρύνθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα».

Από όλες τις γωνιές της Γης φτάνουν ανησυχητικές ειδήσεις σχετικά με ιπτάμενους δίσκους. Στην Γαλλία ένα από αυτά τα κοσμικά σκάφη προσγειώθηκε και από το εσωτερικό του βγήκε το πλήρωμα, με μέτριο ανάστημα σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα. Οι Αρχές ανακάλυψαν στον τόπο ίχνη από ένα άγνωστο σκάφος.

Στην Αργεντινή ένα άλλο σκάφος προσγειώθηκε σε ένα βουνό με δύσκολη πρόσβαση. Ένας αγρότης το ανέφερε στις Αρχές. Αυτές μπόρεσαν να θαυμάσουν το σκάφος αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό λόγω του δύσβατου της περιοχής. Σύμφωνα με έναν πύργο ελέγχου κοσμικών πυραύλων στην Αυστραλία, ένα κοσμικό σκάφος πέταξε τις στιγμές που οι ειδικοί του πύργου ακολουθούσαν την τροχιά του πυραύλου που φωτογράφησε τον Άρη.

Η γυμνή αλήθεια στο θέμα των ιπτάμενων δίσκων είναι ότι πραγματικά υπάρχουν και ότι έχουν καταγραφεί από ραντάρ και δεόντως φωτογραφηθεί. Είναι αδύνατον τα ραντάρ και οι φωτογραφικές μηχανές να παθαίνουν παραισθήσεις.

Αυτό το θέμα των ιπτάμενων δίσκων είναι ήδη σκανδαλώδες και παρ’ όλο που οι απατεώνες και οι σκεπτικιστές θα χλευάσουν και θα γελοιοποιήσουν τα όσα διαβεβαιώνουμε σχετικά με την ύπαρξη των κοσμικών σκαφών, είτε τους αρέσει είτε όχι, οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός δεόντως καταγεγραμμένο από τα ραντάρ.

Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι στους απατεώνες δεν αρέσει αυτή η ακανθώδης διαβεβαίωση, γεγονός που οφείλεται στην αυτοαγάπη. Σε κανέναν δεν αρέσει να πληγώνεται η αυτοαγάπη του. Αυτοί πιστεύουν υπερβολικά στον εαυτό τους και δεν είναι διατεθειμένοι να παραιτηθούν από τις αγαπημένες θεωρίες τους «γιατί έτσι».

Οι απατεώνες πιστεύουν ότι μόνο στην Γη υπάρχουν ανθρώπινα όντα. Πάει πολύ το να πιστεύουν την υπόθεση ότι μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να ζουν σε ένα σύμπαν τόσο θαυμαστό και άπειρο. Αλλά αυτοί είναι έτσι και δεν υπάρχει τρόπος για να τους πείσουμε ότι σφάλλουν.

Μπροστά στα συγκεκριμένα γεγονότα και τις ειδήσεις που κάνουν αίσθηση σχετικά με τους ιπτάμενους δίσκους η Γνωστική Κίνηση τίθεται επί ποδός για να απαιτήσει από τους ανθρώπους της επιστήμης να μιλούν με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και να μην σιγούν με πρόθεση να κρύψουν την αλήθεια σχετικά με τους ιπτάμενους δίσκους και τα κοσμικά σκάφη.

Στην έρημο της Νεβάδα, ΗΠΑ, ο μεγάλος βορειοαμερικανός επιστήμονας Adamski ήρθε σε επαφή με κάποιους Αφροδίσιους που προσγειώθηκαν κοντά στο σημείο που στεκόταν κάνοντας τις έρευνές του.

Αυτός ο επιστήμονας αναγνωρισμένου παγκόσμιου κύρους μπόρεσε να συνομιλήσει εκτενώς με αυτούς τους Αφροδίσιους.

Σε μια χώρα της Νότιας Αμερικής της οποίας το όνομα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε υπάρχει μια επιστημονική κοινότητα, αποτελούμενη από 98 σοφούς μαθητές του Marconi. Αυτοί οι σοφοί ζουν μαζί με μια ομάδα Αρειανών που προσγειώνονται φυσιολογικά σε αυτήν την περιοχή.

Αυτό που ενοχλεί πιο πολύ τους απατεώνες είναι ότι αυτό δεν γίνεται δημόσια αλλά τα πάντα γίνονται κρυφά. Εμείς ρωτάμε τους απατεώνες αυτούς αν είναι τόσο ασυνείδητοι ώστε να δωρίσουνε μια βόμβα από δυναμίτη σε ένα παιδί 3 ετών. Τι θα συνέβαινε σε ένα παιδί που θα έπαιζε με μια βόμβα από δυναμίτη;

Εάν στην ανθρωπότητα δωρηθούν οι ιπτάμενοι δίσκοι μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν για τον πόλεμο και τότε κανείς στην επιφάνεια της Γης δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για την ζωή του. Υπενθυμίζουμε την ταχύτητα που αναπτύσσουν αυτά τα σκάφη, την δυνατότητα να ανυψώνονται ή να κατεβαίνουν κάθετα, την δυνατότητα να παραμένουν ακίνητα στον αέρα κλπ, κλπ.

Το να δωρηθούν αυτά τα σκάφη στην ανθρωπότητα, θα ήταν σαν να δωριζόταν μια βόμβα από δυναμίτη σε ένα παιδί για να παίξει με αυτήν. Στους κύριους απατεώνες, που τόσο δεν τους αρέσει το κρυφό, τους συνιστάμε τρία πράγματα: πρώτο, να αναγεννηθούν. Δεύτερον, μια καλή δόση υπομονής. Τρίτον, να εγκαταλείψουν την λανθασμένη αντίληψη του να θεωρούνται οι μοναδικοί κάτοικοι του σύμπαντος.

Ο πύραυλος που φωτογράφησε τον Άρη δεν είναι ένα θαύμα της επιστήμης. Οι κάκιστες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από απόσταση 17000 χιλ. είναι αδύνατον να μπορούν να μας πληροφορήσουν για το αν υπάρχει ή όχι ζωή στον Άρη.

Θα είναι ανόητο να συμπεράνουμε από μια κάκιστη φωτογραφία την πραγματικότητα σχετικά με την ζωή στον πλανήτη Άρη.

Οι αναρίθμητοι κρατήρες του Άρη δεν σημαίνουν ότι αυτός είναι ένας κόσμος νεκρός όπως η Σελήνη.

Εάν φωτογραφιζόταν η Γη από μια απόσταση 17000 χιλ., είναι λογικό ότι αυτή η φωτογραφία θα ήταν παρόμοια με αυτές που κυκλοφόρησαν σχετικά με τον Άρη. Τότε θα βλέπαμε σε αυτές τις φωτογραφίες κάτι ομιχλώδες, γεμάτο με αναρίθμητες φωτογραφίες.

Καμία φωτογραφία κοσμικού τύπου δεν μπορεί να μας πληροφορήσει εάν υπάρχει ή όχι οξυγόνο στο συγκεκριμένο πλανήτη.

Παρόλο που οι κύριοι απατεώνες θα αισθάνονται πολύ ενοχλημένοι και θα ρίξουν ενάντια σε μας όλο το συκοφαντικό σάλιο τους, η αλήθεια είναι ότι σε διάφορα μέρη της Γης υπάρχουν επιλεγμένες ομάδες ανθρώπων που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους κατοίκους του Άρη , Ερμή, Αφροδίτης κλπ.

Κεφάλαιο 2: Ένας επισκέπτης από το Δία

Οι ειδήσεις που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου βεβαιώνουνε ότι τα κοσμικά σκάφη προσγειώνονται σε διάφορα μέρη της Γης. Αυτό που πιο πολύ ενοχλεί τους απατεώνες είναι ότι δεν μπορούν να συλλάβουν ένα από αυτά τα σκάφη με το πλήρωμά του και όλα.

Είμαστε εντελώς σίγουροι ότι και οι κανίβαλοι στην Αφρική και στον Αμαζόνιο επίσης αισθάνονται πολύ δυσαρεστημένοι όταν δεν καταφέρνουν να συλλάβουν έναν εξερευνητή.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση των ιπτάμενων δίσκων οι άνθρωποι κάνουν σαν κανίβαλοι, αλλά τα πληρώματα των κοσμικών σκαφών, γνώστες της ανθρώπινης αγριότητας, είναι σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συλληφθούν γιατί ξέρουν πολύ καλά την τύχη που τους περιμένει. Οι απατεώνες θα τους φυλακίσουν, τα σκάφη θα κατασχεθούν και θα χρησιμοποιηθούν για τον πόλεμο κλπ, κλπ.

Τα πληρώματα αυτών των κοσμικών σκαφών δεν είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν σαν ινδικά χοιρίδια και αντί να αφεθούν να συλληφθούν προτιμούν πολύ λογικά να εξαφανιστούν στο άπειρο διάστημα, αυτό είναι παρόμοιο με το λευκό εξερευνητή που φεύγει μπροστά στην φυλή των κανιβάλων.

Έχουμε πει κάτι που μπορεί να πληγώσει πάρα πολύ τους απατεώνες γιατί αυτοί πιστεύουν υπερβολικά στον εαυτό τους και θεωρούνται υπερπολιτισμένοι παρόλο που στο βάθος είναι πραγματικά άγριοι ντυμένοι σύγχρονα.

Στην Βραζιλία κοντά στο Παρανά προσγειώθηκε ένα κοσμικό σκάφος παρουσία ενός διάσημου επιστήμονα με το επώνυμο Κρασπεδόν. Ο κυβερνήτης αυτού του σκάφους προσκάλεσε τον αναφερόμενο επιστήμονα να επισκεφτεί το σκάφος του.

Ο επιστήμονας αυτός μπόρεσε να γνωρίσει όχι μόνο το εσωτερικό του σκάφους αλλά επίσης το πλήρωμά του.

Ο κυβερνήτης του σκάφους προερχόταν από έναν δορυφόρο του πλανήτη Δία. Μίλησε τέλεια ισπανικά και υποσχέθηκε στον αναφερόμενο επιστήμονα να ανταποκριθεί στην επίσκεψή του. Όταν ο κύριος Κρασπεδόν θέλησε να δώσει στον κυβερνήτη τα στοιχεία της διεύθυνσής του, δεν ήταν αναγκαίο γιατί ο κυβερνήτης απέρριψε την προσφορά λέγοντας: «Ξέρουμε τέλεια πώς να σας συναντήσουμε στην Γη».

Έξι μήνες αργότερα μια οποιαδήποτε Κυριακή ο κύριος Κρασπεδόν ήταν κλεισμένος στην μελέτη του μέσα στο σπίτι και διακόπηκε από την γυναίκα του η οποία τον ενημέρωσε ότι στην πόρτα στεκόταν ένας άνθρωπος που ήθελε να μιλήσει με αυτόν. Είπε ότι αυτός ο άνθρωπος κρατούσε στα χέρια του μια βίβλο και επέμενε να δώσει εξηγήσεις πάνω σε αυτήν.

Ο κύριος Κρασπεδόν διέταξε την γυναίκα του να αποχαιρετήσει τον επισκέπτη και να κλείσει την πόρτα. Στιγμές αργότερα η κυρία επέστρεψε πληροφορώντας τον σύζυγο της ότι ο αναφερόμενος επισκέπτης δεν ήθελε να φύγει και επέμενε να μιλήσει με αυτόν.

Ο εν λόγω επιστήμονας αντιμετώπισε λίγο άσχημα το να εγκαταλείψει την μελέτη του και να πάει στην πόρτα για να συναντήσει τον επισκέπτη. Ήταν μεγάλη η έκπληξή του όταν συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κυβερνήτη του κοσμικού σκάφους που έξι μήνες νωρίτερα είχε γνωρίσει. Ο κύριος Κρασπεδόν προσκάλεσε τον επισκέπτη του να περάσει στην σάλα του σπιτιού του. Η συνομιλία ήταν μακρά. Ο αναφερθείς επιστήμονας μπόρεσε να ερευνήσει τις διανοητικές ικανότητες του ανθρώπου από τον Δία και τον έβαλε σε αδιέξοδα πολύ δύσκολα με περίπλοκες ερωτήσεις πάνω στην Βίβλο.

Ο επισκέπτης έδειξε να κατέχει μια λαμπρή διάνοια, αφού γνώριζε τις πιο εσώτερες ρίζες των Ελλήνων, των Εβραίων και των Αραμαίων και μπόρεσε να δώσει στις ιερές γραφές ερμηνείες υψηλά επιστημονικές, βαθιά φιλοσοφικές, θαυμάσια καλλιτεχνικές και αποφασιστικά μυστικιστικές.

Μετά από αυτήν την συνέντευξη έγιναν δυο ακόμα συνεντεύξεις σε άλλα μέρη της πόλης στις οποίες παραβρέθηκε ο αναφερθείς επιστήμονας συνοδευόμενος από έναν καθηγητή της φυσικής και των μαθηματικών.

Οι διδασκαλίες που έδωσε ο άνθρωπος από τον Δία επάνω στην ύλη της αστρονομίας ήταν πραγματικά καταπληκτικές. Όλη αυτή η γνώση είναι βαρυσήμαντη.

Ο κύριος Κρασπεδόν είναι ένας σοβαρός επιστήμονας, δεν είναι κανένας τσαρλατάνος. Κατόρθωσε να συμπυκνώσει όλες τις γνώσεις που ο άνθρωπος από τον Δία του έδωσε σε ένα υπέροχο βιβλίο γραμμένο στα Πορτογαλικά με τίτλο «Ιπτάμενοι Δίσκοι».

Ο άνθρωπος από τον Δία προειδοποίησε ότι οι ατομικές εκρήξεις έχουν αλλάξει το ανώτερο στρώμα της Γήινης ατμόσφαιρας. Αυτό το στρώμα είναι το ανώτερο φίλτρο που αποσυνθέτει και αναλύει τις ηλιακές ακτίνες και τις μετατρέπει σε φως και θερμότητα.

Είπε επίσης ότι εάν οι ατομικοί επιστήμονες συνεχίσουν με τις πυρηνικές τους εκρήξεις θα φτάσει η μέρα που το ανώτερο φίλτρο θα είναι ανίκανο να αναλύει και να αποσυνθέτει τις ηλιακές ακτίνες σε φως και θερμότητα, και τότε θα δούμε τον ήλιο μαύρο σαν cilicio και το φεγγάρι κόκκινο σαν αίμα και στην επιφάνεια της Γης ένα χρώμα σιδηρώδες κόκκινο.

Ο άνθρωπος από το Δία προειδοποίησε ότι με την αποσύνθεση του ανώτερου στρώματος της Γήινης ατμόσφαιρας που χρησιμεύει σαν συστατικό για την ζωή στην Γη θα έρθουν μεγάλοι σεισμοί και οι πόλεις θα πέφτουν σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα και θα γίνονται σκόνη.

Πληροφόρησε λέγοντας ότι ήδη αυτοί, οι θαλασσοπόροι του διαστήματος που επισκέπτονται την Γη, έχουν δει το ανώτερο στρώμα της Γήινης ατμόσφαιρας σε ελεύθερη διαδικασία αλλαγής και χωρίς την λάμψη και την λαμπρότητα άλλων καιρών.

Είπε ότι ο θερμοπυρηνικός πόλεμος θα κορέσει με ραδιενέργεια το νερό που πίνουμε, τις καλλιέργειες από όπου τρεφόμαστε, τα σύννεφα που φέρνουν τις βροχές κλπ.

Ο άνθρωπος από τον Δία προειδοποίησε ότι η ατομική ακτινοβολία θα βλάψει τον φώσφορο του εγκεφάλου των ανθρώπινων όντων και σαν συνέπεια θα δούμε δαντικές σκηνές στους δρόμους, νοσοκομεία γεμάτα με ανθρώπους, πολλαπλασιασμό του καρκίνου και της λευχαιμίας, εκατομμύρια και εκατομμύρια νεκρών, πείνα και απελπισία.

Οι καιροί περνούν, οι ατομικές εκρήξεις συνεχίζουν τώρα σε υπόγεια μορφή τόσο στην Ρωσία όσο και στις ΗΠΑ, Γαλλία και Κίνα ακολουθούν κάνοντας ατομικές εκρήξεις στην ατμόσφαιρα και τα ημερολόγια ολόκληρου του κόσμου φέρνουν ειδήσεις για αυθόρμητους σεισμούς ήδη στην Χιλή, στο Σαν Σαλβαδόρ, τώρα στο Ιράκ, στην Ιαπωνία κλπ.

Βρισκόμαστε μπροστά σε συγκεκριμένα γεγονότα που δεν μπορούμε να αρνηθούμε. Τους φθονερούς θα ενοχλήσει πολύ η παρούσα αφήγηση σχετικά με τον άνθρωπο από το Δία και τον κύριο Κρασπεδόν και δεν θα μας εκπλήξει πολύ αν τώρα ρίχνουν εναντίον μας όλη την σάτιρά τους, που βασίζεται σε έναν ηλίθιο σκεπτικισμό όπως εκείνοι που χλεύαζαν τον Παστέρ, τον Γαλιλαίο, τον Έντισον κλπ.

Αυτό που πιο πολύ ενοχλεί τους φθονερούς είναι το να μην έχουν την ευκαιρία που είχε ο κύριος Κρασπεδόν. Είμαστε σίγουροι για το ότι αν αυτοί οι φθονεροί είχαν παρόμοια ευκαιρία θα την εκμεταλλεύονταν αναπόφευκτα συλλαμβάνοντας ή σκοτώνοντας τους επισκέπτες του άπειρου σύμπαντος.

Οι κανίβαλοι είναι κανίβαλοι και οι επισκέπτες από άλλους κόσμους ξέρουν πολύ καλά να φυλάγονται από αυτούς εξαφανιζόμενοι στο διάστημα πριν οι βαρβαρικές ορδές μπορέσουν να τους αιχμαλωτίσουν.

Κεφάλαιο 3: Ο άνθρωπος που πήγε στην Αφροδίτη.

Γνωρίζουμε προσωπικά τον Σαλβαδόρ Βιλλανουέβα Μεδίνα, τον άνθρωπο που βρέθηκε στην Αφροδίτη. Ο Σαλβαδόρ δεν έχει τίποτα το φανταστικό ή το ανισόρροπο. Έχει εξεταστεί από τους ψυχίατρους και αυτοί έφτασαν στο συμπέρασμα ότι είναι ένας άνθρωπος φυσιολογικός, νοητικά ισορροπημένος.

Ο Σαλβαδόρ, από αυτή την καταπληκτική περιπέτειά του έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Βρέθηκα στον πλανήτη Αφροδίτη». Αυτός ο ιππότης είναι τώρα ένας μηχανικός στο επάγγελμα, επιδιορθώνει αυτοκίνητα, ζει με αυτό και εμείς καθίσαμε στο εργαστήριό του και τον είδαμε να εργάζεται, είναι πρακτικός 100%. Την διεύθυνση του ιππότη αυτού την κρατάμε γιατί δεν έχουμε εξουσιοδότηση να την δώσουμε σε έντυπα.

Περιοριζόμαστε μόνο σε δυο πράγματα: πρώτον, στο να δώσουμε μαρτυρία ότι αυτός είναι ένας άνθρωπος απόλυτα λογικός αφιερωμένος στην δουλειά και στην οικογένειά του. Δεύτερον, ότι αυτός ο άνθρωπος πέρασε από μια υπέροχη περιπέτεια αλλά δεν ζει μέσα σε αυτήν. Ο Σαλβαδόρ Βιλλανουέβα Μεδίνα λογαριάζει αυτό που πέρασε και αυτό του έχει κοστίσει να υποφέρει πολύ γιατί οι απατεώνες οι σκεπτικιστές της κάθε εποχής και οι ανόητοι τον έχουν τιμωρήσει.

Ο Σαλβαδόρ βρέθηκε στην Αφροδίτη πέρα από κάθε αμφιβολία και εκπληρώνει την υποχρέωση να ενημερώσει τους ομοίους του παρόλο που αυτοί τον χλευάζουν. Αυτός που γελάει με αυτό που δεν γνωρίζει βρίσκεται στο δρόμο του να γίνει ηλίθιος.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου του 1953 ο Σαλβαδόρ οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με πορεία προς το Λα Ρέντο, μετέφερε μέσα σε αυτό κάποιους γκρίνγκος οι οποίοι ήθελαν να επιστρέψουν στην χώρα τους και βρέθηκε να περάσει από τις πιο τρομερές περιπέτειες. Το αυτοκίνητο έπαθε βλάβη, αυτοί που τον συνοδεύανε αποφάσισαν να επιστρέψουν σε ένα χωριό αναζητώντας ένα γερανό. Μέσα στην σιωπή της νύχτας ο Σαλβαδόρ μπήκε κάτω από το αυτοκίνητό του με πρόθεση να το επισκευάσει.

Καθώς πήγαινε να σηκωθεί από κάτω από το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν άκουσε κάποιον να πλησιάζει και μετά ακούστηκαν βήματα από τον αυτοκινητόδρομο. Μια παράξενη φωνή τον ρώτησε σε τέλεια Ισπανικά τι συνέβη στο αυτοκίνητο. Ο Σαλβαδόρ δεν απάντησε. Συναντήθηκε κατά πρόσωπο με έναν άνθρωπο παράξενα ντυμένο, μικρού αναστήματος, ένα μέτρο και είκοσι εκατοστά περίπου.

Η παράξενη φόρμα του επισκέπτη, το τόσο λευκό πρόσωπο σαν φίλντισι, τα μακριά κυματιστά μαλλιά με χρώμα σαν λευκόχρυσο που έπεφταν στους ώμους του, η τελειότητα του προσώπου του κλπ εξέπληξαν τρομερά τον Σαλβαδόρ.

Ο Σαλβαδόρ διηγήθηκε ότι αυτός ο παράξενος επισκέπτης φορούσε μια ζώνη με τρύπες από τις οποίες έβγαιναν παράξενα φώτα.

Ο Σαλβαδόρ περιορίστηκε να ρωτήσει το μυστηριώδες πρόσωπο εάν ήταν πιλότος. Το πρόσωπο του απάντησε ότι το αεροπλάνο του, όπως εμείς το λέμε, ήταν σε κάποια απόσταση. Λέγοντας αυτές τις λέξεις το πρόσωπο έφυγε ανάμεσα από το βουνό. Ο Σαλβαδόρ διηγείται ότι μετά από αυτό το συμβάν κατέληξε να κοιμάται ήσυχα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Δεν είχε περάσει πολύ ώρα όταν ξύπνησε από δυνατά χτυπήματα που δόθηκαν στο τζάμι της πόρτας του δεξιού πλευρού. Ο Σαλβαδόρ άνοιξε την πόρτα και ήταν μεγάλη η έκπληξή του όταν συνάντησε τον γνωστό, που ήρθε τώρα με την συνοδεία ενός άλλου παρόμοιου ατόμου. Ο Σαλβαδόρ τους έβαλε στο αυτοκίνητό του και συνομίλησε με αυτούς εκτενώς.

Τα πρόσωπα εκείνα του είπαν ότι έρχονταν από την Αφροδίτη και του έδωσαν πολλά δεδομένα για αυτόν τον πλανήτη.

Του είπαν ότι στην Αφροδίτη οι δρόμοι εκτείνονται χωρίς τέλος και είναι όλοι γεμάτοι με ανισόπεδες διαβάσεις για να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Στην Αφροδίτη τα οχήματα δεν καταναλώνουν καύσιμα, ούτε ορυκτά ούτε φυτικά γιατί είναι βλαβερά για τους οργανισμούς. Οι Αφροδίσιοι χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να ωθήσουν τα οχήματά τους.

Του είπαν ότι τα πεζοδρόμια των δρόμων δεν είναι ακίνητα αλλά είναι οργανωμένα με την μορφή μεταλλικών κορδελών που κινούνται και εξοικονομούν ενέργεια για τους πεζούς και ότι ο κόσμος ποτέ δεν καταλαμβάνει το ρυάκι του δρόμου γιατί αυτό είναι μεταλλικό και είναι αγωγός την ηλιακής ενέργειας με την οποία κινούνται όλα τα οχήματα.

Του είπαν οι Αφροδίσιοι στον πλανήτη τους έχουν μόνο μια θάλασσα αλλά αυτή είναι τρεις φορές πιο βαθιά από την δική μας.

Ο Σαλβαδόρ βεβαίωσε ότι σύμφωνα με τους σοφούς της Γης κανείς άλλος πλανήτης δεν μπορεί να έχει κατοίκους με λογική.

Οι Αφροδίσιοι διαμαρτυρήθηκαν:

«Τι τους κάνει να σκέφτονται τέτοιο πράγμα; Μήπως τα ελλιπή μέσα που έχουν για να κάνουν του υπολογισμούς τους; Δεν τους φαίνεται υπερβολική φιλοδοξία να πιστεύουν ότι είναι τα μοναδικά όντα που κατοικούν στο Σύμπαν;»

Οι Αφροδίσιοι εκείνοι ενημέρωσαν εκτενώς τον Σαλβαδόρ γύρω από την ζωή στην Αφροδίτη. Διέλυσαν τις αμφιβολίες του εξηγώντας ότι έχουν δημιουργήσει στην Αφροδίτη, με ειδικά επιστημονικά συστήματα, ένα τεχνητό κλίμα ομοιόμορφο και ήπιο μετατρέποντας έτσι τον κόσμο σε μια υπέροχη κατοικία.

Εξήγησαν ότι στην Αφροδίτη τα παιδιά δεν περιπλανιόνται στους δρόμους, αλλά η κυβέρνηση τα ελέγχει μέχρι να φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία όπου τα κατατάσσουν ανάλογα με τις φυσικές και νοητικές τους ικανότητες και τους αναθέτουν ένα καθορισμένο πόστο όπου έχουν έλλειψη.

Εξήγησαν αυτοί οι Αφροδίσιοι ότι από την θάλασσα βγάζουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να κατασκευάζουν κτίρια, να φτιάχνουν ρούχα, να κατασκευάζουν οχήματα και να παίρνουν ένα 60% ή περισσότερο από την τροφή τους.

Είπαν ότι οι βάρκες τους μπορούν να στέκονται στον αέρα έτσι όπως στέκονται και στο νερό και ότι στον βυθό της θάλασσας υπάρχουν γιγαντιαία εργοστάσια υπεύθυνα να διαλέγουν και να εκμεταλλεύονται επιστημονικά τα αλιεύματα για την διατροφή τους.

Διαβεβαίωσαν ότι εδώ στον πλανήτη Γη παραμένουν κάποιοι από αυτούς ντυμένοι σαν τους ντόπιους με την πρόθεση να μελετήσουν την ανθρωπότητα του πλανήτη μας. Του είπαν ότι αυτό το στάδιο της ιστορίας από το οποίο εμείς οι Γήινοι περνάμε τώρα, το έζησαν αυτοί πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. Αυτοί επίσης γνώρισαν πολέμους, πονηρούς αρχηγούς της πολιτικής μέχρις ότου στο τέλος γεννήθηκε η αδελφοσύνη. Έφτασε μια μέρα που δεν είχαν σημαίες. Έφτιαξαν από τον κόσμο τους μία μόνο πατρίδα και κυβερνούνται από σοφούς που περιορίζονται μόνο να συμβουλεύουν με σοφία και αγάπη.

Ο Σαλβαδόρ προσκαλέστηκε από τους Αφροδίσιους να επιβεβαιώσει την αλήθεια των διαβεβαιώσεών τους. Βγήκε από το αυτοκίνητο πίσω από τους δυο άντρες. Πήγε μαζί με αυτούς στο βουνό και συνάντησε ένα μεγαλειώδες σκάφος με την μορφή μιας σφαίρας που στηριζόταν σε τρεις σημαδούρες που σχημάτιζαν τρίγωνο. Ο Σαλβαδόρ είπε ότι το σκάφος αυτό είχε στο ανώτερο τμήμα του ένα καλώδιο που έκλεινε ελαφρά προς τα μέσα με ύψος γύρω στο ένα μέτρο περιβαλλόμενο με τρύπες που έμοιαζαν με μάτια βοδιού όπως αυτές που χρησιμοποιούν στις βάρκες.

Ο Σαλβαδόρ μπήκε μετά από τους συνοδούς του στο θαυμαστό κοσμικό σκάφος που σύμφωνα με τα λόγια του έδειχνε μια εντυπωσιακή δύναμη.

Πέντε μέρες έμεινε ο Σαλβαδόρ στην Αφροδίτη και επέστρεψε στην Γη αφού επιβεβαίωσε την αλήθεια όλων των διαβεβαιώσεων που του είχαν δώσει οι Αφροδίσιοι.

Ο Αφροδίσιος πολιτισμός είναι εκατομμύρια φορές πιο προχωρημένος από τον δικό μας, των περήφανων Γήινων.

Ο Σαλβαδόρ αφηγήθηκε αυτό που έζησε, εμείς περιοριζόμαστε να το σχολιάσουμε. Ο οίκος Philips εξέτασε δείγματα από την γη και τα φυτά που βρισκόταν στο μέρος όπου ο Σαλβαδόρ συνάντησε το σκάφος και ανακάλυψε από αυτά τα δείγματα μια ατομική αταξία πολύ παράξενη. Επίσης το μέρος φωτογραφήθηκε γιατί εκεί έμειναν τα ίχνη του σκάφους. Ο σοφός Adamski έδωσε μια διάλεξη πάνω σε αυτό το θέμα στο θέατρο «Στασιαστές» του Μεξικού. Μια γερμανική επιτροπή επιστημόνων ενδιαφέρθηκε για το θέμα, επισκέφτηκε τον Σαλβαδόρ και έκανε μελέτες στο πεδίο των γεγονότων. Δεν έχει μείνει καμία αμφιβολία, αλλά οι ηλίθιοι θα συνεχίσουν να γελάνε όπως πάντα γιατί είναι ηλίθιοι.

Κεφάλαιο 4: Ιπτάμενοι δίσκοι και πράσινα ανθρωπάκια

Από την Λίμα του Περού ήρθε μια ανακοίνωση με ημερομηνία 2 Αυγούστου της οποίας το κείμενο είναι το ακόλουθο: «Ένας ιπτάμενος δίσκος με το πλήρωμά του, ένα νάνο πράσινου χρώματος, έγινε ορατός την νύχτα στην ταράτσα ενός σπιτιού αυτής της πρωτεύουσας από έναν νέο φοιτητή, σύμφωνα με δήλωση που παραχώρησε σήμερα στην εφημερίδα El comercio.

Αυτή η επίσκεψη σχετίζεται με μια άλλη για την οποία έδωσε αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα ένας φύλακας του τομέα Chosica, 40 χιλ. από την Λίμα ο οποίος πληροφόρησε ότι είδε στην αυλή ενός εργοστασίου έναν δίσκο ο οποίος προέβαλε μια σωλήνα όπως η προβοσκίδα του ελέφαντα και ο οποίος εξαφανίστηκε μετά από 10 λεπτά παρατήρησης.

Όσο για τον ιπτάμενο δίσκο της νύχτας, ο Αλμπέρτο Σαν Ρομάν Νουνιέζ, 15 ετών διαβεβαίωσε ότι είδε ένα πράσινο ον, ζαρωμένο, με 90 εκατοστά ύψος που γλιστρούσε από την ταράτσα

Λίγο μετά το σκάφος άναψε ένα κοκκινωπό φως, σηκώθηκε και πέταξε, αφήνοντας στον όροφο τα ίχνη του στα οποία έγιναν αντιληπτές τέσσερις βάσεις τοποθέτησης».

Ως εδώ αυτή η θαυμάσια είδηση. Το πράσινο χρώμα δέρματος μπορεί να εκπλήξει πολλούς ανθρώπους, αλλά και εμείς οι Γήινοι έχουμε επίσης φυλές με χρώμα μαύρο, κίτρινο ή κόκκινο στο δέρμα τους, που μπορούν να εκπλήξουν τους κοσμικούς επισκέπτες.

Ειλικρινά κανείς από τους μάρτυρες που είδαν τους ιπτάμενους δίσκους και τα εξωγήινα πληρώματα δεν θα μπορούσε να τολμήσει να διαβεβαιώσει ότι οι μυστηριώδεις αυτοί επισκέπτες είχανε μορφές διαφορετικές από αυτές που έχουμε εμείς οι φτωχοί Γήινοι.

Είναι αξιοθρήνητο ότι η επιστημονική φαντασία έχει αφιερωθεί να διαδίδει λανθασμένες ιδέες ή φαντασίες για την μορφή και το σχήμα των εξωγήινων επισκεπτών.

Είναι σαφές ότι το χρώμα του δέρματος ποικίλει ανάλογα με το κλίμα, το περιβάλλον και λοιπά, αλλά η ανθρώπινη μορφή είτε είναι γιγάντια είτε μέτρια είτε μικρή είναι κάθε φορά η ίδια.

Η επιστημονική φαντασία είναι υπεύθυνη για το ότι διαδίδει από οπουδήποτε, μέσα από το ράδιο, τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση, τρομερά ψέματα βλαβερά για την ανθρωπότητα.

Έχουν δοθεί δυσφημιστικές συκοφαντίες ενάντια στους εξωγήινους επισκέπτες. Ο νους των Γήινων κρίνει ανάλογα με τις διαστροφές του και θέλει να δει στους ευγενικούς επισκέπτες μας όλο το μίσος του Γήινου νου, όλες τις φρικαλεότητες ενός Χίτλερ, όλα τα τερατουργήματα του εφευρέτη της βόμβας υδρογόνου, όλες τις αιματοβαμμένες εκκαθαρίσεις ενός Στάλιν κλπ, κλπ, κλπ.

Δεν θέλουν να δώσουν δεκάρα αυτοί οι διεστραμμένοι Γήινοι για την ευγενική πρόθεση των εξωγήινων φίλων μας. Αν αυτοί ήθελαν να πάρουν τον πλανήτη Γη και να σκλαβώσουν όλους τους κατοίκους του θα το έκαναν σε λεπτά γιατί έχουν επαρκή μέσα για να το κάνουν.

Αν ήθελαν να μας καταστρέψουν ήδη θα το είχαν κάνει γιατί έχουνε όργανα ατομικά και επιστημονικά με τα οποία μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε πλανήτη του σύμπαντος να πετάξει σε κομμάτια.

Υπενθυμίζουμε ότι πολύ πριν εμείς οι Γήινοι γνωρίσουμε τα μαθηματικά αυτοί ήδη πλοηγούσαν στο διάστημα.

Οι εξωγήινοι φίλοι μας γνωρίζουν τον πλανήτη Γη καλύτερα από μας και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να μας σκλαβώσουν ή να μας καταστρέψουν όπως διαδίδει μυστηριωδώς η επιστημονική φαντασία αυτών των καιρών του ροκ και των επαναστατών χωρίς αιτία.

Οι εξωγήινοι φίλοι μας γνωρίζουν την κρίσιμη ώρα που ζούμε και θέλουν μόνο να μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε πολύ επειγόντως την βοήθειά τους γιατί εμείς οι Γήινοι είμαστε ολοκληρωτικά αποτυχημένοι.

Αν οι βαρβαρικές ορδές συνεχίσουν με την ανόητη πρόθεσή τους να αιχμαλωτίσουν ή να καταστρέψουν τα κοσμικά σκάφη που μας επισκέπτονται, θα χάσουμε αξιοθρήνητα την λαμπρή ευκαιρία που οι αδερφοί μας από το διάστημα μας προσφέρουν.

Αυτοί θέλουν να εγκαταστήσουν προσωπική επαφή με μας, αλλά αντί να τους υποδεχθούμε με αληθινό σεβασμό και αγάπη, αντί να τους προσφέρουμε φιλοξενία, τους στέλνουμε καταδιωκτικά αεροπλάνα για να τους αναχαιτίσουμε. Όλος ο κόσμος θα ήθελε να τους καταστρέψει, ειλικρινά συμπεριφερόμαστε σαν άγριοι, ξένοι προς κάθε πολιτισμό και κάθε καλλιέργεια.

Έφτασε η ώρα να αλλάξουμε την πολεμοχαρή μας στάση και να προσφέρουμε στους επισκέπτες αδερφούς μας από το διάστημα την φιλία και την στοργή μας. Αυτοί έρχονται να μας βοηθήσουν όχι να μας καταστρέψουν.

Οι Γνωστικοί αδερφοί πρέπει να αρχίσουν να δίνουν το παράδειγμα εγκαθιστώντας στις ταράτσες των σπιτιών μας στην χώρα μας, στα εδάφη μας, σημάδια φιλίας, κύκλους με σημεία στο κέντρο. Από το σημείο βγαίνουν γραμμές που διευθύνονται προς την περιφέρεια και από την περιφέρεια βγαίνουν μικρές γραμμές που αν και δεν φτάνουν μέχρι το κέντρο κάνουν κατανοητό ότι διευθύνονται προς το κέντρο, προς το σημείο.

Το σημείο που βρίσκεται στο κέντρο του κύκλου έχει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα για να συμβολίζει την Θεϊκότητα. Οι γραμμές που από την περιφέρεια διευθύνονται προς το κέντρο, προς το σημείο, μπορούν να είναι γαλάζιες (μπλε) σε αρκετή ποσότητα και κομμένες. Οι γραμμές που από το κέντρο διευθύνονται προς τον κύκλο είναι σαφές ότι συνδέουν το σημείο με την περιφέρεια και μπορούν αν είναι επίσης χρώματος γαλάζιου (μπλε).

Αυτό είναι το σύμβολο της Θεϊκότητας στην Αρειανή θρησκεία. Εμείς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε τοποθετώντας το στα σπίτια μας, στα εδάφη μας, κάνοντάς το με φωτεινά χρώματα ή απλά βαμμένο, για να εγκαταστήσουμε μια φιλική σχέση με τους κατοίκους του Άρη και με όλους τους κατοίκους του σύμπαντος.

Το σύμβολο αυτό σημαίνει ότι τα πάντα βγαίνουν από την Θεϊκότητα και επιστρέφουν στην Θεϊκότητα.

Χρησιμοποιούμε αυτό το σύμβολο για να προτείνουμε φιλία στους κατοίκους του διαστήματος αν και οι απατεώνες θα γελούν με μας. Ήδη όλοι σας ξέρετε αυτό που είναι οι απατεώνες, είναι σκεπτικιστές 100%, θεωρούνται υπερπολιτισμένοι, πολύ σοφοί και χρησιμοποιούν την σάτιρα και την λεπτή ειρωνεία ενάντια σε όλους όσους δεν θέλουμε να σκεπτόμαστε όπως αυτοί.

Κεφάλαιο 5: Η Γνωστική κίνηση

Ο άνθρωπος αφιερώθηκε στην κατάκτηση του διαστήματος χωρίς να τον ενδιαφέρει το θέμα των ιπτάμενων δίσκων και το θρησκευτικό ζήτημα.

Οι Ρώσοι και οι γκρίνγκος θέλουν να κατακτήσουν την Σελήνη και είναι ξεκάθαρο ότι θα προσσεληνωθούν, παρόλο που οι κοσμικοί πύραυλοι καταλήγουν κάτι αστείο, μέχρι και γελοίο, αν συγκριθούν με τους ιπτάμενους δίσκους.

Το πιο αξιοθρήνητο από όλα είναι το επιθετικό ένστικτο της γήινης ανθρωπότητας. Αυτός που θα πάρει την Σελήνη θα θελήσει να την μετατρέψει σε μια στρατιωτική πλατφόρμα, εξοπλισμένη με ατομικά όπλα.

Επιπλέον, στην Σελήνη δεν θα φτάσουν Αχαιοί και Τρώες αλλά εδώ μιλάμε για ατομικούς πύραυλους με τροχιά προς το να καταστρέψουν ανυπεράσπιστες πόλεις. Αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται η γήινη ανθρωπότητα.

Ο εφευρέτης της βόμβας υδρογόνου δεν γνωρίζει την ζημιά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα. Αν μία από αυτές τις βόμβες υδρογόνου αφεθεί να εκραγεί στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, όπου υπάρχει το απόθεμα του καθαρού υδρογόνου, θα καεί όλη η ατμόσφαιρα της Γης, εκπληρώνοντας έτσι την προφητεία που ειπώθηκε από τον Πέτρο στην 2η επιστολή του και η οποία κατά γράμμα λέει: «Αλλά η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα. Τότε οι ουρανοί θα εξαφανιστούν με τρομερό πάταγο, τα στοιχεία θα διαλυθούν στην φωτιά και η Γη και τα έργα που έχουν γίνει πάνω σε αυτήν θα κατακαούν». (Δες 10. επιστολή 2. Αγίου Πέτρου)

Είναι ξεκάθαρο ότι πριν να συμβεί αυτό, πριν γίνει σε κάποιον τόπο αυτό το πείραμα με την βόμβα υδρογόνου, πριν φτάσει να εκραγεί στις ανώτερες ζώνες της ατμόσφαιρας, όπου υπάρχει το καθαρό υδρογόνο της Γης, το ζωντανό ντεπόζιτο του παγκόσμιου υδρογόνου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτοί, οι θαλασσοπόροι του άπειρου διαστήματος θα έχουν πετάξει σε κομμάτια τον πλανήτη Γη γιατί οι ανθρωπότητες των άλλων πλανητών του ηλιακού συστήματος δεν οφείλουν να υποφέρουν τις συνέπειες της έκρηξης του Γήινου υδρογόνου.

Παρόμοια καταστροφή της Γης θα επιδράσει τρομακτικά πάνω στους άλλους πλανήτες του Ηλιακού συστήματος και πριν αυτό να συμβεί αυτοί, οι θαλασσοπόροι του διαστήματος, θα είναι υποχρεωμένοι με βαθιά λύπη να καταστρέψουν αυτό τον πλανήτη πετώντας τον σε κομμάτια, γιατί δεν είναι σωστό οι άλλες πλανητικές ανθρωπότητες να υποφέρουν τις συνέπειες της τρέλας του Γήινου ανθρώπου.

Τις στιγμές αυτές οι κάτοικοι της Γης είναι γεμάτοι από υπερηφάνεια και αλαζονεία. Οι διεστραμμένοι έχουν υψώσει τον πύργο της Βαβέλ με τον οποίο σκέφτονται να κατακτήσουν το εξωτερικό διάστημα και ήδη οι κάτοικοι των άλλων κόσμων του ηλιακού συστήματος έχουν διαταγή να αμυνθούν.

Οι ειδικοί πύραυλοι θα φτάσουν στην Σελήνη αναπόφευκτα. Κατόπιν θα θελήσουν αυτοί οι αλαζόνες και διεστραμμένοι Γήινοι να εκτοξεύσουν προς τον Άρη.

Η συνάντηση με τις ανθρωπότητες των άλλων πλανητών είναι από λογική επαγωγή απόλυτα αναπόφευκτη και σε αυτήν την φυλή που είναι ληγμένη και εκφυλισμένη δεν θα μείνει κανένα φάρμακο από το να μετατραπεί ή να χαθεί.

Η Παγκόσμια Γνωστική Χριστιανική Κίνηση θέλει να σχηματίσει ομάδες ανδρών και γυναικών καλής θέλησης για να δώσουν το καλωσόρισμα στους αδερφούς μας από το διάστημα.

Εκατομμύρια ανθρώπινα όντα γεμάτα με αλαζονεία, περηφάνια και διαστροφή πιστεύουν μόνο στους διαστημικούς τους πυραύλους και τα καταστροφικά τους όπλα. Αυτές οι ορδές των βαθύσοφων είναι παραγεμισμένοι με όλα τα βίτσια της Γης και γελούν πλατιά με οτιδήποτε θυμίζει τους ιπτάμενους δίσκους.

Ο Γνωστικός λαός με κανέναν τρόπο δεν δέχεται τον αντίχριστο της ψευδούς επιστήμης, ακόμα λιγότερο ούτε πιστεύει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το άπειρο διάστημα χωρίς να έχουμε κατακτήσει τον εαυτό μας.

Είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι οι βαρβαρικές ορδές της Γης μπορούν να κατακτήσουν άλλους κόσμους και να σκλαβώσουν ανώτερες πλανητικές ανθρωπότητες.

Ο Γνωστικός λαός δεν δέχεται την διαστροφή των απατεώνων και είναι αποφασισμένος να οργανώσει το Στρατό Της Παγκόσμιας Σωτηρίας με άντρες και Γυναίκες καλής θέλησης που είναι διατεθειμένοι με χαρά να δώσουν το καλωσόρισμα στους αδερφούς μας από το διάστημα.

Η Παγκόσμια Γνωστική Κίνηση θα εγκαταστήσει οπουδήποτε στα διάφορα μέρη της Γης, αληθινά μυστικά κλιμάκια ανθρώπων, καθοδηγούμενα στην μελέτη των κοσμικών νόμων με την πρόθεση να προετοιμάσουν τους ανθρώπους για να δεχθούν τους αδερφούς μας από το διάστημα. Η Γνωστική Κίνηση κατανοεί την αναγκαιότητα των κοσμικών σκαφών για τα ταξίδια μέσω του απείρου, αλλά δεν πιστεύει ότι ο δρόμος της διαστροφής, της περηφάνιας και των πυραύλων είναι ακριβώς ο ενδεδειγμένος.

Το άπειρο σύμπαν είναι ιερό και κυβερνάται από Θεϊκούς νόμους που δεν μπορούν να παραβαίνονται ατιμώρητα, χωρίς αυτό να προκαλεί καταστροφικές συνέπειες.

Εμείς οι Γνωστικοί είμαστε διατεθειμένοι να μελετήσουμε τους νόμους του Αιώνιου διαστήματος με πλήρη ταπεινότητα στα πόδια των αδερφών μας από το διάστημα. Ξέρουμε ότι αυτός είναι ακριβώς ο δρόμος που μπορεί να μας επιτρέψει την ναυσιπλοΐα σε όλο το άπειρο διάστημα μέσα στα πραγματικά κοσμικά σκάφη.

Χρειαζόμαστε τώρα να προετοιμαζόμαστε τελειώνοντας με όλα τα ελαττώματά μας, διαλύοντας αυτό το εγώ που έχουμε μέσα μας, αυτόν τον επιζήμιο Μεφιστοφελή.

Ήδη σε κάποια μέρη της Γης, πολύ μυστικά υπάρχουνε επιλεγμένες ανθρώπινες ομάδες που βρίσκονται σε επαφή με τους κοσμικούς επισκέπτες, από τους οποίους έχουν λάβει μικρή ποσότητα διαπλανητικών σκαφών.

Στα Ιμαλάια, τα γεμάτα με χιόνι και κρύο υπάρχει ένα αληθινό γκρουπ από Λάμας που είναι σε επαφή με τους αδερφούς μας από το διάστημα. Αυτή η ομάδα κατέχει πολύ μυστικά συγκεκριμένον αριθμό από ιπτάμενους δίσκους, με τους οποίους ταξιδεύει μέσω του απείρου.

Σε άλλα μέρη της Γης υπάρχουν παρόμοιες ομάδες που ήδη κατέχουν ιπτάμενους δίσκους.

Έχουμε πει κάτι που ούτε από μακριά δεν μπορούν να δεχθούν οι απατεώνες βαθύσοφοι, οι είρωνες, σαρκαστικοί και γεμάτοι με κενοδοξία. Αλλά τι ενδιαφέρει αυτό την επιστήμη και τι ενδιαφέρει εμάς;

Οι αδερφοί της Γνωστικής Κίνησης προετοιμαζόμαστε ταπεινά για να γίνουμε άξιοι να δεχθούμε σε επιλεγμένες και κρυφές ομάδες τους αδερφούς του διαστήματος.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 1968 θα διεξαχθεί στην Μπαρανκίγια, Κολομβία, Νότιος Αμερική το 2ο Γνωστικό Συνέδριό μας. Αυτό το συμβάν θα είναι διεθνές και θα προσέρθουν αντιπροσωπείες από όλα τα Γνωστικά Αγιαστήρια της Αμερικής.

Ανάμεσα σε άλλα πράγματα το Γνωστικό Συνέδριο πρέπει να μελετήσει σε βάθος μεθόδους και συστήματα δράσης που θα οδηγούν στην διάδοση αυτών των ιδεών παντού, με την πρόθεση να δημιουργήσουν περιβάλλον για τους αδερφούς μας από το διάστημα.

Είναι απαραίτητο, είναι επείγον να διαδώσουμε αυτές τις διδασκαλίες και να δημιουργήσουμε αληθινά σπίτια για τους αδερφούς μας από το διάστημα.

Προσκαλούμε τους αδερφούς από όλες τις θρησκείες, σχολές και αιρέσεις σε αυτό το μεγάλο Διεθνές Οικουμενικό Πνευματικό Συνέδριο χωρίς διάκριση πεποιθήσεων, φυλών, κοινωνικής τάξης, σχολής, φύλου και χρώματος.

Paz inverencial

SAMAEL AUN WEOR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη