Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ο Παγκόσμιος Ήχος

Κάθε κίνηση είναι ομοούσια με τον ήχο. Όπου υπάρχει κίνηση, υπάρχει ήχος. Το ανθρώπινο αυτί καταφέρνει μόνο να αντιληφθεί ένα περιορισμένο αριθμό από δυνατές δονήσεις. Παρόλα αυτά, πάνω και κάτω από αυτές τις δονήσεις, τις οποίες το αυτί καταγράφει, υπάρχουν πολλαπλά ηχηρά κύματα, που κανένας δεν καταφέρνει να αντιληφθεί. Τα ψάρια στην θάλασσα παράγουν τους δικούς τους ιδιαίτερους ήχους. Τα μυρμήγκια επικοινωνούν μεταξύ τους με ήχους που δεν είναι ακουστοί στην ανθρώπινη αντίληψη. Ηχηρά κύματα, λειτουργούν πάνω στο νερό και δημιουργούν την κίνηση της ανύψωσης και πίεσης των νερών. Ηχηρά κύματα λειτουργούν πάνω στον αέρα και δημιουργούν ομόκεντρες κινήσεις. Τα άτομα, στην περιστροφή τους γύρω από τους πυρήνες, δημιουργούν συγκεκριμένους ήχους που δεν είναι αντιληπτοί στον άνθρωπο. Η φωτιά, ο αέρας, το νερό και η γη έχουν τις ιδιαίτερες ηχηρές τους νότες.

Η Βασική Νότα

Και τα ΕΠΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ της Φύσης: Ι - Ε - Ο - ΟΥ - Α - Μ - Σ, αντηχούν σε όλη δημιουργία! Το κάθε λουλούδι, το κάθε βουνό, κάθε ποταμός, έχει την δική του ιδιαίτερη νότα, μία συνθετική νότα. Το σύνολο όλων των ήχων που παράγονται στην Πλανητική Σφαίρα, παράγει μία ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΝΟΤΑ στο αχανές κέντρο του άπειρου διαστήματος. Κάθε κόσμος έχει την δική του ΒΑΣΙΚΗ ΝΟΤΑ. Η σύνθεση όλων των βασικών νοτών του απείρου, σχηματίζουν την άφατη ορχήστρα του έναστρου διαστήματος. Αυτή είναι η μουσική των σφαιρών για την οποία μας μίλησε ο Πυθαγόρας.

Δονητική Συγγένεια

Αν ένας μουσικός παίζοντας ένα όργανο, χτυπούσε την Βασική Νότα ενός ανθρώπου, και παρέτεινε αυτή την νότα στο μέγιστο, τότε ο άνθρωπος θα πέθαινε ακαριαία. Όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού συντηρούνται από τον ήχο, από την Λέξη. Τα άτομα σε ολόκληρο τον οργανισμό ζουν σε αδιάκοπη κίνηση. Όλη αυτή η κίνηση δημιουργεί έναν ήχο, και ο Λόγος δημιουργεί ήχους. Η συνθετική νότα κάθε κίνησης του ατόμων του ανθρώπινου οργανισμού θα μπορούσε σύμφωνα με τον νόμο της Δονητικής Συνάφειας, να σκοτώσει ακαριαία το ανθρώπινο ον.

Λέγεται ότι όταν ο Ιησούς φύσηξε την τρομπέτα του, τα τείχη της Ιεριχούς έπεσαν. Ο Ιησούς χτύπησε την βασική νότα αυτών των τειχών. Στον στρατό, είναι γνωστό ότι όταν ένα τάγμα διέσχιζε μία γέφυρα, θα έπρεπε να μην προχωρούν ρυθμικά έτσι ώστε να μην καταστρέψουν την σταθερότητα της γέφυρας με τον ηχηρό ρυθμό τους. Αν παίξετε μία νότα στο πιάνο, και υπάρχει και άλλο πιάνο κοντά, το τελευταίο θα επαναλάβει την ίδια νότα του πρώτου. Αυτό γίνεται εξαιτίας του νόμου της Δονητικής Συγγένειας.

Εφαρμόστε αυτό το παράδειγμα στην περίπτωση που ανέφερα. Πραγματικά, αν ένας μουσικός μπορούσε να παράγει την βασική νότα ενός ανθρώπους και την παρέτεινε πολύ, σύμφωνα με το νόμο της Δονητικής Συγγένειας, το φαινόμενο των δύο πιάνων θα επαναλαμβανόταν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, με άλλα λόγια, μία πολύ έντονη αναταραχή πέρα από την αντοχή μιας φυσιολογικής κατάστασης ισορροπίας στην ανθρώπινη δομή, και μετά αυτό θα σήμαινε τον ακαριαίο θάνατο.

Γεωμετρία του Κόσμου

Μία λέξη παράγει αντικειμενικά γεωμετρικά σχήματα. Τα λεγόμενα σχήματα γεμίζουν με κοσμική ύλη και αποκρυσταλλώνονται υλικά. Στην αρχή ήταν η Λέξη και η Λέξη ήταν με τον Θεό, και η Λέξη ήταν ο Θεός, εξαιτίας Αυτού, τα πάντα δημιουργήθηκαν! Τα γεωμετρικά σχήματα των λέξεων καταγράφονται υλικά πάνω σε μία κασέτα. Είναι αρκετό να περάσεις την κεφαλή πάνω από την κασέτα και όλες τις λέξεις που προφέρθηκαν από τον ομιλητή, ώστε να αναπαραχθεί ο ήχος με ένταση.

Μάντραμς

Ένας φωνητικός συνδυασμός φτιαγμένος με σοφία δημιουργεί τα ΜΑΝΤΡΑΣ. Συνεπώς, ένα ΜΑΝΤΡΑ είναι ένας σοφός συνδυασμός γραμμάτων, των οποίων οι ήχοι δημιουργούν πνευματικά, ψυχικά και επίσης φυσικά αποτελέσματα.

Πριν την αποκάλυψη όλων των γλωσσών του Πύργου της Βαβέλ, υπήρχε μία μόνο γλώσσα, μία γλώσσα χρυσού, μία παγκόσμια γλώσσα. Αυτή η γλώσσα είχε την τέλεια κοσμική γραμματική. Τα γράμματα εκείνης της χρυσής γλώσσας ήταν γραμμένα σε ολόκληρη την φύση. Οποιοσδήποτε έχει μελετήσει τις Σκανδιναβικές ρούνες, τους Εβραϊκούς, Κινέζικους και Θιβετιανούς χαρακτήρες, θα μπορεί να αντιληφθεί διαισθητικά αυτή την κοσμική γλώσσα με τους αινιγματικούς της χαρακτήρες.

Σχέση Σεξουαλικού και Λάρυγγα

Υπάρχει μία πολύ εσώτερη σχέση μεταξύ των σεξουαλικών αδένων και του δημιουργικού λάρυγγα. Όταν ένα παιδί φτάνει την ηλικία των 14 ετών, η φωνή του μετασχηματίζεται στην φωνή ενός άντρα. Αυτή η μετατροπή γίνεται εξαιτίας των σεξουαλικών αδένων που μπαίνουν σε δραστηριότητα. Συνεπώς, η εσώτερη σχέση μεταξύ των σεξουαλικών αδένων και του δημιουργικού λάρυγγα είναι αναντίρρητη.

Το Αρκάνο A.Z.F. και ο Τρίτος Λόγος

Η ενέργεια του Τρίτου Λόγου εκφράζεται μέσα από τα σεξουαλικά όργανα και μέσω του δημιουργικού λάρυγγα. Αυτά είναι τα δύο όργανα μέσα από τα οποία ρέει η πανίσχυρη δημιουργική δύναμη του Τρίτου Λόγου. Όταν κάποιος δουλεύει με το Αρκάνο A.Z.F., το ιερό φίδι αφυπνίζεται. Η ανερχόμενη ροή της δημιουργικής ενέργειας του Τρίτου Λόγου είναι ζωντανή φωτιά. Αυτή η Πεντηκοστή φωτιά ανέρχεται κατά μήκους του καναλιού του μυελού ανοίγοντας τα κέντρα και αφυπνίζοντας θαυματουργές δυνάμεις.

Ο Χριστικοποιημένος Λόγος Λέξη Είναι Σεξουαλικός

Όταν η ιερή φωτιά φτάσει στον δημιουργικό λάρυγγα, ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει με την δύναμη του Λόγου. Ο Μυημένος μπορεί να σκεφτεί κάτι στους εσωτερικούς κόσμους και στην συνέχεια να το δημιουργήσει με τον Λόγο. Ο Λόγος δημιουργεί! Το σύμπαν δημιουργήθηκε από μία στρατιά φωνών, από τον μεγάλο Λόγο! Αυτοί που εξασκούν την Σεξουαλική Μαγεία, αυτοί που δουλεύουν με το Αρκάνο A.Z.F. θα πρέπει να Χριστικοποιήσουν τον Λόγο. Ο Λόγος και το σεξ είναι στενά συσχετισμένα: ο Λόγος είναι σεξουαλικός! Όταν κάποιος δουλεύει με το MAGNUM OPUS, τότε αυτό το άτομο μετασχηματίζει τις δημιουργικές ενέργειες, και θα Χριστικοποιήσει την γλώσσα.

Χυδαίες, μη αρμονικές, διαβολικές λέξεις, τροποποιούν την δημιουργική ενέργεια, δίνοντας σε αυτήν εντελώς ολέθριους τύπους δονήσεων.

Θείες, ανυπέρβλητες, αρμονικές, ρυθμικές, μελωδικές και τέλειες λέξεις παράγουν σεξουαλικούς μετασχηματισμούς γεμάτους με δόξα. Ο αξιολάτρευτος Σωτήρας του κόσμου, Χριστικοποίησε τον Λόγο του πίνοντας από το Δισκοπότηρο της σεξουαλικότητας. Για αυτό ο Λόγος είναι μάντραμ! Για αυτό ο Λόγος είναι σεξουαλικός!

Αν μιλούσαμε με την χρυσή γλώσσα, τότε η φωτιά, ο αέρας, τα νερά και η γη θα μας υπάκουαν. Θα ήμασταν αυθεντικοί Θεοί! Αν μιλούσαμε σε ένα βουνό στην ιερή γλώσσα, και το διατάζαμε να εξαλειφθεί, τότε το βουνό θα διαλυόταν σε κομμάτια μέσα από μία τρομερή καταστροφή.

Η Παραμόρφωση της Λέξης

Ο ήχος του κανονιού, η έκρηξη του καταστρέφει το τζάμι ενός παραθύρου. Από την άλλη μεριά μία ήρεμη λέξη καλμάρει τον θυμό. Αλλά μία αγενής μη αρμονική λέξη δημιουργεί θυμό, ή μελαγχολία, λύπη ή μίσος. Λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Είναι καλύτερα να πούμε: είναι λάθος να μιλάει κάποιος όταν πρέπει να ακούει, όπως είναι λάθος να μην μιλάει κάποιος όταν πρέπει να μιλήσει!

Υπάρχουν εγκληματικές σιωπές απάνθρωπες λέξεις. Το αποτέλεσμα των λέξεων που θα ειπωθούν πρέπει να υπολογίζεται με αρχοντιά, αφού πολλές φορές κάποιος πληγώνει τους άλλους με λέξεις που λέγονται με ασυνείδητο τρόπο. Οι λέξεις γεμάτες με αρρωστημένα υπονοούμενα δημιουργούν σχηματισμούς στον κόσμο του νου. Λόγια θυμού εκτρέφουν την βία στον κόσμο του κοσμικού νου. Δεν θα έπρεπε κανείς ποτέ να καταδικάζει κανέναν με λόγια, γιατί δεν θα έπρεπε να κρίνει κανέναν. Συκοφαντίες, κουτσομπολιά και ψέματα έχουν γεμίσει τον κόσμο με πόνο και πικρία.

Αν δουλεύουμε με το Αρκάνο A.Z.F., πρέπει να καταλάβουμε ότι οι δημιουργικές ενέργειες είναι εκτεθειμένες σε κάθε μορφής τροποποιήσεις. Αυτές οι ενέργειες της λίμπιντο μπορεί να τροποποιηθούν σε δυνάμεις του φωτός ή του σκότους, τα πάντα εξαρτώνται από την ποιότητα του λόγου.

Μαγικά Μάντραμς

Τα Μάντραμς υπάρχουν για κάθε Τσάκρα. Με τα Μάντραμς μπορούν να αφυπνιστούν απόκρυφες δυνάμεις. Με τον ίδιο τρόπο, υπάρχει μεγάλος αριθμός Μάντραμς για να βγεις με το Αστρικό Σώμα, ή να ελέγξεις την φωτιά, τον αέρα, τα νερά και την γη, και άλλα χρειάζονται για να μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου απέναντι στις ζοφερές οντότητες που ζουν στην Άβυσσο. Για παράδειγμα: το μάντρα Ι...Α...Ο είναι αυτό του Αρκάνο A.Z.F.. I (ignis, φωτιά), Α (νερό), Ο (origo, αρχικό πνεύμα). Το Ι, η φωτιά, γονιμοποιεί το Α, το νερό της παγκόσμιας Γένεσης, έτσι ώστε η ζωή να ξεκινήσει.

Όλο αυτό πραγματοποιείται μέσα στο Ο, μέσα στο Συμπαντικό Πνεύμα της Ζωής.

Ο Εσώτερος Δάσκαλος Είναι η Συνθετική Νότα

Τα Ιερά μυστήρια των Λόγων ήταν γνωστά στους Ατζέκους, Αιγυπτίους, Ινδούς, Πέρσες, Ρωμαίους και Έλληνες κτλ. Όλοι οι Εβραϊκοί παράδεισοι είναι γεμάτοι από ποτάμια των αγνών νερών της Ζωής από τα οποία γάλα και μέλη και ιερό κρασί ρέουν παραλήρημα για αυτούς που πίνουν από αυτά. Πραγματικά, όλα αυτά τα ιερά ποτάμια, όλα αυτά τα νερά της ζωής, όλες αυτές οι λίμνες των Ναών, είναι σύμβολα του Χριστικού σπέρματος το οποίο το ανθρώπινο ον κουβαλά και είναι τοποθετημένο στους σπερματικούς αδένες. Κατά την διάρκεια της εσωτερικής σεξουαλικής έκστασης, η ιερή φωτιά του Αγίου Πνεύματος γονιμοποιεί τα νερά της ζωής έτσι ώστε ο Δάσκαλος να μπορεί να έρθει. Βέβαια, ο εσωτερικός δάσκαλος είναι η συνθετική νότα όλων των νότων. Είναι ο Θεός που κουβαλάμε μέσα μας! Είναι ο Λόγος.

Η Στιγμή για την Προφορά των Μάντραμς

Πολύ ωραία, ήρθε η στιγμή για να προφέρουμε τα Μάντραμς. Ήρθε η στιγμή για να μάθουμε πως να προφέρουμε την χρυσή γλώσσα για να αφυπνίσουμε τα Τσάκρας, ή δίσκους, ή μαγνητικούς τροχούς του Αστρικού σώματος. Έτσι, ο καθένας θα δει, ακούσει, αγγίξει και νιώσει την μεγάλη μυστηριώδη πραγματικότητα των ανώτερων κόσμων. Πρέπει να μπούμε σε δράση. Αλλά σε μία ηθελημένη φυσική δράση. Γιατί τα πάντα στο σύμπαν ζουν μέσα σε μία αδιάκοπη κίνηση κάθε κίνηση είναι ομοούσια με τον ήχο. Όπου υπάρχει κίνηση, υπάρχει ήχος! Ας ελέγξουμε λοιπόν τον ήχο!

Αστρική Προβολή με το Μάντρα Λα Ρα ΣΣΣ

Η μεγαλύτερη δύναμη που υπάρχει στον κόσμο, το καλύτερο κλειδί που είναι γνωστό για να βγεις στο αστρικό βασίζεται στις σεξουαλικές δυνάμεις, [...] και θα μιλήσουμε με αυτό τον τρόπο. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή, δώσε προσοχή, οι δημιουργικές ενέργειες, το διάσημο λίμπιντο για το οποίο ο Σίγκμουντ Φρόιντ μιλά (αναφερόμαστε στην σεξουαλική δύναμη όταν είναι στην διαδικασία της λίμπιντο, της γενικής μετατροπής) προκαλεί ένα ήχο, ένα ήχο παρόμοιο με αυτόν του γρύλου ή τριζονιού. Λοιπόν αδελφοί μου, θα πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείται αυτό το κλειδί για να βγείτε στο αστρικό. Θα σας το διδάξω τώρα. Θα πρέπει να έλκετε τον ύπνο, προφέροντας νοητικά τις συλλαβές Λα, Ρα ως εξής: Λαααααα, Ρρρρραααααα, Λαααααα, Ρρρρραααααα, κτλ, κτλ. Αλλά θα πρέπει να κάνετε την άσκηση αυτή με επιμονή, συνέχεια και να το προφέρεται νοητικά. Καταλάβατε; Μετά έλκετε τον ύπνο.

Αυτές οι δύο συλλαβές έχουν την δύναμη να κάνουν τις σεξουαλικές ενέργειες να δονούνται έντονα. Τότε, συνεπάγεται λογικά, ότι θα πρέπει να ξέρεις ότι μόλις οι προέχουσες σεξουαλικές ενέργειες ανυψωθούν στις δονήσεις τους, το παρακάτω γράμμα παράγεται, το οποίο είναι το σφύριγμα της σεξουαλικής δουλειάς, το γράμμα Σ. Αυτό το γράμμα δονείτε ως εξής: ΣΣΣΣΣΣ. Είναι μετά που αυτό το γράμμα δονείται στον εγκέφαλο σαν να ήταν το τραγούδι ενός τριζονιού, ή ήχος παρόμοιος με αυτόν που προκαλεί ένα λάστιχο γεμάτο συμπιεσμένο αέρα.

Όταν νιώσεις ή όταν ακούσεις αυτόν τον ήχο μην τρομάξεις, αύξησε την ένταση του, μπορείς με την δύναμη της θέλησης να τον κάνεις να συντονιστεί περισσότερο και όταν αυτός ο ήχος δονείτε έντονα, όταν έχει ήδη έναν μεγάλο συντονισμό, εκμεταλλεύσου το και σήκω από το κρεβάτι σου όπως άκουσες: σήκω από το κρεβάτι σου! Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι για το τι συμβαίνει, για το «αν θα πρέπει να σηκωθώ με το σώμα μου» ή «αν θα πρέπει να σηκωθώ χωρίς το σώμα μου» ή «αν σηκωθώ τι θα γίνει με το σώμα μου» καθώς κάποιοι μαθητές μπαίνουν σε δισταγμό και αβεβαιότητα. Μην το σκεφτείς, σήκω! Επαναλαμβάνω σήκω! Καθώς σηκώνεσαι, η φύση θα αναλάβει τον διαχωρισμό του αστρικού σώματος από το φυσικό.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μιλάμε για την περίπτωση του να σηκωθείς νοητικά, αυτά που λέμε πρέπει να μεταφραστούν σε πράξεις. Σήκω από το κρεβάτι! [...] Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς, και πριν βγεις από το δωμάτιο σου κάνε ένα μικρό αλματάκι με την πρόθεση να αιωρηθείς στο περιβάλλον. Αν αιωρηθείς είναι γιατί είσαι στο αστρικό σου σώμα, κατάλαβες; Αν δεν αιωρηθείς τότε πήγαινε πίσω [...] και επανέλαβε την άσκηση ξανά, με αυτόν τον τρόπο, μην κουραστείς όμως, αν δεν μπορέσεις να το κάνεις σήμερα, αύριο θα μπορείς. Μερικές μαθητές το κάνουν αμέσως, για κάποιους άλλους παίρνει περισσότερο ακόμη και ολόκληρα χρόνια για να το μάθουν. Σε κάθε περίπτωση επιμονή [...]. Συνεπώς, όταν νιώθεις τον ήχο, σήκω από το κρεβάτι σου, κατάλαβες; Και μετά θα βγεις από το σπίτι σου, αλλά πριν βγεις από το δωμάτιο κάνε ένα μικρό αλματάκι [...] πηδάς με την πρόθεση να αιωρηθείς, αν αιωρηθείς είναι γιατί βρίσκεσαι στο αστρικό, αν όχι είναι γιατί είσαι με σάρκα και οστά, πήγαινε ξανά πίσω στο κρεβάτι [...]. Αυτό το κλειδί είναι θαυμαστό, είναι πολύ σημαντικό, είναι απολύτως απαραίτητο να το πετύχεις.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ένα ανθρώπινο ον μπορεί να αναπτύξει έξοχες υπερβατικές ιδιότητες, με τις οποίες κάποιος μπορεί να αντιληφθεί σε όλο το υπέρ της φύσης.

Η υπερόραση υπάρχει. Είναι η ικανότητα που μας επιτρέπει να δούμε στους ανώτερους κόσμους.

Η υπερακοή υπάρχει. Είναι η ικανότητα που μας επιτρέπει να ακούσουμε στους εσωτερικούς κόσμους.

Η διαίσθηση υπάρχει. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η διαίσθηση είναι στενά συσχετισμένη με το τσάκρα της καρδιάς.

Υπάρχει επίσης σε ένα ανθρώπινο ον η τηλεπάθεια. Αυτή η θαυμαστή δύναμη σχετίζεται στενά με το ηλιακό πλέγμα το οποίο βρίσκεται λίγο ποιο πάνω από τον αφαλό. Υπάρχουν επίσης σε ένα ανθρώπινο ον, συγκεκριμένα τσάκρας που επιτρέπουν να θυμηθούμε περασμένες μας υπάρξεις. Αυτά τα τσάκρας βρίσκονται στα πνευμόνια.

Θα σας διδάξω αδελφοί μου τα μάντραμς με τα οποία μπορούμε να αναπτύξουμε τις ικανότητες μας. Μάντρα σημαίνει λέξη δύναμης. Θα πρέπει να ξέρετε ότι οι ήχοι δημιουργούν ορατά και χειροπιαστά αποτελέσματα στον καθένα. Μία βολή κανονιού για παράδειγμα κάνει παράθυρα να σπάσουν σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Μία απαλή λέξη ηρεμεί τον θυμό, μία σαρκαστική λέξη βγάζει πολλά συναισθήματα σε αυτόν που ακούει. Με αυτόν τον τρόπο ο ήχος είναι η αιτία των αιτιών από οτιδήποτε δημιουργήθηκε. Εύλογα ο Ιωάννης είπε: Εν αρχή ήταν ο λόγος και ο λόγος ήταν με τον Θεό και ο λόγος ήταν ο Θεός, μέσω αυτού όλα τα πράγματα έγιναν και χωρίς αυτόν τίποτα από αυτά που υπάρχουν δεν θα είχε φτιαχτεί».

Είναι λοιπόν επωφελές αδελφοί μου να γνωρίζουμε ότι τα μάντραμς είναι λέξεις δύναμης. Η δόνηση των λέξεων, αυτών των γραμμάτων, αυτών των πολλαπλών συνδυασμών των ήχων αφυπνίζουν λανθάνουσες δυνάμεις σε ένα ανθρώπινο ον.

Ας ξεκινήσουμε με τα μάντραμς τα οποία βοηθούν να αφυπνίσουμε την υπερόραση. Αυτή η αίσθηση μας επιτρέπει να δούμε το υπέρ και έχει βρεθεί ότι σχετίζεται άμεσα με τον αδένα της υπόφυσης. Ο αδένας της υπόφυσης βρίσκεται ανάμεσα ακριβώς στα φρύδια. Το θεμελιώδες φωνήεν για αυτόν τον αδένα είναι το φωνήεν I. Πάνω σε αυτό το φωνήεν βασίζονται όλα τα μάντραμς που σχετίζονται με την θεία δύναμη της υπερόρασης.

Το φωνήεν I προφέρεται ως εξής: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Αυτό το φωνήεν μπορεί να προφερθεί πολλές φορές. Επίσης μαζί με αυτό το φωνήεν, μπορείτε να συνδυάσετε μερικά σύμφωνα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Έτσι είναι που δημιουργούνται τα μάντραμς. Υπάρχει ένα μάντρα το οποίο μας επιτρέπει να αναπτύξουμε την υπερόραση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό είναι το μάντρα ΙΣ. Όπως μπορείτε να δείτε αγαπημένοι μου αδελφοί η Θεά Ίσις συνήθιζε να είναι σεβαστή στην Αίγυπτο. Αυτός που καταφέρνει να σηκώσει το πέπλο της Ίσιδος θα δει το υπέρ όλης της δημιουργίας.

Είναι επείγον να μάθετε να προφέρετε τα μάντραμς. Το φωνήεν I είναι η βάση του μάντρα Ίσις. Το μάντρα προφέρεται ως εξής:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ… IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Όπως μπορείς να δεις, το φωνήεν Σ μπορεί να επιμηκυνθεί με ένα ελαφρύ και ήρεμο σφύριγμα. Το γράμμα Σ κάνει τον θαυμαστό λωτό που βρίσκεται μεταξύ των φρυδιών να δονηθεί.

Αν συνεχίσεις με αυτήν την άσκηση, θα φτάσει η ημέρα που θα έχεις αναπτύξει την θεία υπερόραση και θα βλέπεις το υπέρ της φύσης. Τότε όλα τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου θα γίνουν ορατά και χειροπιαστά για σένα. Ένα άλλο μάντρα που είναι επίσης σημαντικό για την ανάπτυξη της θείας υπερόρασης είναι το μάντρα ΣΟΥΙΡΑ. Αυτό το μάντρα προφέρεται ως εξής:

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΥΟΥΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπορείς να προφέρεις αυτό το μάντρα για μισή ώρα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να σε κουράσει, αυτό που είναι σημαντικό είναι η συνέχεια. Είναι επείγον ο κάθε ένας από εμάς να μάθει να είναι επίμονος. Έτσι είναι αδελφοί μου που μπορούμε να αποκτήσουμε ικανότητες. Είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε συνέχεια, είναι απαραίτητο να έχετε πίστη, είναι απαραίτητο να έχετε βαθιά εσωτερική αφοσίωση.

Ένα ακόμη μάντρα που είναι επίσης σημαντικό για την ανάπτυξη της υπερόρασης είναι το γράμμα Ρ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μάθεις να προφέρεις αυτό το γράμμα δίνοντας του ένα οξύ τόνο, πολύ λεπτό, μιμούμενος την φωνή ενός παιδιού, ως εξής:

ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Ένας πολύ διαπεραστικός ήχος; Ένας πολύ διαπεραστικός ήχος, δύσκολος για εμάς, αλλά απολύτως αναγκαίος για την ανάπτυξη της υπερόρασης. Με ένα τέτοιο γράμμα πρόκειται να αφυπνισθείτε πολύ γρήγορα. Μπορείτε να προφέρεται αυτά τα Μάντραμς στο σπίτι σας, στο υπνοδωμάτιο σας. Αν ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να ακούει, τότε υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να αποφύγετε να μην σας ακούνε όταν κάνετε αυτές τις ασκήσεις. Ανοίξτε το ράδιο, συντονιστείτε σε ένα σταθμό, ανεβάστε την ένταση του ήχου, τότε ο ήχος του ραδιοφώνου θα εμποδίζει βλάσφημους ανθρώπους να ακούνε. Έτσι είναι που πρέπει να κάνουμε στον μοντέρνο κόσμο, γιατί τώρα ζούμε σε μία τεχνητή ζωή. Δεν είμαστε στην εποχή αυτή της Ινδίας, του Θιβέτ, της αρχαίας Ιερουσαλήμ όπου ο καθένας μπορούσε να κάνει τις πρακτικές του χωρίς οι άλλοι να ενδιαφέρονται καθόλου για αυτό που έκανε. Σήμερα αδελφοί μου πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε τους εαυτούς μας όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο σκληρό περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Ας προχωρήσουμε τώρα στην μελέτη της υπερακοής. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η υπερακοή είναι μία ικανότητα που μας επιτρέπει να ακούσουμε το υπέρ. Αυτοί που αναπτύσσουν την υπερακοή μπορούν να ακούσουν τις φωνές των πεθαμένων, τις φωνές των Αγγέλων, των Ιεραρχιών, των Χερουβείμ, των Σεραφείμ κτλ.

Αυτή η θαυμαστή ικανότητα βρίσκονται ακριβώς πάνω στον θυρεοειδή αδένα. Ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται στον λάρυγγα, είναι ένας πολύ σημαντικός μικρός αδένας που εκκρίνει το βιολογικό ιώδιο. Σε αυτόν τον αδένα υπάρχει ένα θαυμαστό τσάκρα που όταν αφυπνίζεται μας δίνει την δύναμη του να ακούμε στο υπέρ.

Τα μάντραμς για να αφυπνίσεις την υπερακοή είναι πολλά. Θα σας διδάξω μερικά. Σε κάθε περίπτωση ας ξεκινήσουμε με το Ε που είναι η βάση όλων αυτών των μάντρα που σχετίζονται με την υπερακοή και το γράμμα Ε προφέρεται ως εξής:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αυτό γίνεται πολλές φορές και συνεχίζεις για 10 λεπτά, 15 λεπτά, μισή ώρα. Μόλις τελειώσεις την εκφώνηση του γράμματος, τότε πρέπει να εισπνεύσεις οξυγόνο ξανά και να εισπνεύσεις από την μύτη. Εννοείτε! Μετά εκπνέεις. Προφέρεις ως εξής:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αυτό είναι το θεμελιώδες γράμμα για την υπερακοή. Τώρα θα σας διδάξω μερικά από τα μάντρα για την ανάπτυξη αυτής της ιδιότητας. Ας ξεκινήσουμε με το επόμενο:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜ... ΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... BBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... TOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYNNNNNNNNNNNNN... EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

Μπορείς να το δεις; Αυτό το μάντρα είναι θαυμαστό, η δόνηση του είναι ανυπέρβλητη. Με αυτά τα μάντρα θα πετύχεις την ανάπτυξη της υπερακόης. Πρέπει να αποκτήσετε την υπερακοή αγαπημένοι μου αδελφοί. Είναι αναγκαίο, επαναλαμβάνω, να μάθετε να ακούτε στους εσωτερικούς κόσμους. Πρέπει να είστε συνεχείς και πάντα να προφέρετε τα μάντρα μέχρι να αναπτύξετε τις θεσπέσιες, μεταβατικές ικανότητες.

Ένα άλλο μάντρα επίσης σημαντικό για την ανάπτυξη της υπερακοής ήταν πάντα το μάντρα ΕΝ και ο διαλογισμός σοφά συνδυασμένος με την προσευχή, τον τόνο και τον τονισμό του Ε και του Ν ως εξής:

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Αν προφέρεις αυτό συνδυάζοντας τον διαλογισμό με προσευχή τότε θα πετύχεις την ανάπτυξη των ικανοτήτων σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπημένοι μου αδελφοί ας πάμε τώρα στην διαίσθηση.

Τι καταλαβαίνουμε με την διαίσθηση; Θα σας πω. Η διαίσθηση μας δίνει την δύναμη του να γνωρίζουμε χωρίς την ανάγκη της λογικής. Για παράδειγμα, στην λογική υπάρχει μία διαδικασία σύγκρισης, αυτό είναι άσπρο γιατί αυτό είναι μαύρο, κτλ.

Με την διαίσθηση υπάρχει ένα κενό. Με την διαίσθηση κάποιος γνωρίζει μέσω της καρδιάς, το τσάκρα της καρδιάς μας δίνει αυτήν την θαυμαστή ικανότητα της διαίσθησης. Το μάντρα για την ανάπτυξη της διαίσθησης είναι το ιερό ΟΜ. Η συλλαβή προφέρεται ως εξής:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Όπως μπορείς να δεις το βασικό γράμμα μέσα στην καρδιά είναι το Ο. Λοιπόν, τώρα θα σας διδάξω τα Μάντραμς της καρδιάς. Ας ξεκινήσουμε με το φωνήεν Ο. Εισπνέεις καλά οξυγόνο από την μύτη και μετά εκπνέεις αργά προφέροντας το γράμμα Ο ως εξής:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Θα πρέπει να το προφέρεται έντονα αδελφοί μου. Θα πρέπει να το προφέρεται αυτή την στιγμή ώστε να πετύχετε την αφύπνιση της ιδιότητας της διαίσθησης. Μπορείς να συνδυάσεις το γράμμα Ό με το γράμμα Ν ως εξής:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Με αυτόν τον τρόπο δίνεις στο φωνήεν Ο έναν συνοδευτικό ήχο, και αυτό είναι η αρετή του γράμματος Ν, που δίνει έναν συγκεκριμένο συνοδευτικό ήχο στα φωνήεντα. Θα πρέπει να ξέρεις (...) προσευχή, διαλογισμό, προσήλωση, είναι τα μονοπάτια που μας οδηγούν στην διαίσθηση, δεν θα πρέπει να φτάσεις να κουραστείς με το να το προφέρεις.

Ας πάμε τώρα στην τηλεπάθεια.

Πόσες φορές προχωράτε στον δρόμο και ξαφνικά βλέπεται ένα άτομο το οποίο σκεφτόσασταν πριν από λίγα λεπτά; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε ήδη επικοινωνήσει με αυτό το άτομο τηλεπαθητικά. Η τηλεπάθεια μας επιτρέπει να συλλάβουμε τις σκέψεις των ανθρώπων από απόσταση, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ικανότητα, έτσι δεν είναι;

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για την ανάπτυξη της τηλεπάθειας. Θα σας διδάξω δύο. Η πρώτη είναι η ακόλουθη. Σε μία αναπαυτική πολυθρόνα, βαθιά χαλαρωμένοι να κοιτάτε προς την Ανατολή (τις ακτίνες του ήλιου...) τώρα φανταστείτε όλη του την ακτινοβολία στο ηλιακό πλέγμα. Φανταστείτε το ηλιακό πλέγμα σαν ένα λουλούδι λωτού να περιστρέφεται από τα αριστερά προς τα δεξιά, μην απογοητευτείτε από αυτή την άσκηση. Φανταστείτε ότι οι ακτίνες είναι υπέροχου μπλε και χρυσού χρώματος, νιώστε στο ηλιακό σας πλέγμα τις αισθήσεις αυτών των άφατων ακτίνων! Εξασκηθείτε χωρίς να φτάσετε στην κούραση, μισή ώρα είναι αρκετή. Αυτή είναι η πρώτη άσκηση αγαπητοί μου αδελφοί. Η δεύτερη αποτελείτε από την έντονη συγκέντρωση στο ηλιακό πλέγμα και την προφορά του φωνήεντος ΟΥ με αυτόν τον τρόπο:

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

Μπορείτε επίσης σε αυτό να προσθέσετε το γράμμα Ν προκειμένου να έχετε τον συνοδευτικό ήχο ως εξής:

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...

Θα πρέπει να κάνετε αυτή την άσκηση με δύναμη, δεν θα πρέπει να βαρεθείτε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην βαρεθείτε αδελφοί μου! Η συνέχεια και η επιμονή είναι αναγκαία. Πολύ είναι αυτοί που ξεκινούν αυτές τις ασκήσεις και μετά βαριούνται.

Αν πραγματικά θέλεις να αναπτύξεις τις δυνάμεις σου μην κουράζεσαι! Κάποιος πρέπει να είναι επίμονος! Πολύ επίμονος! Χωρίς επιμονή αγαπημένοι μου αδελφοί είναι εντελώς αδύνατον να πετύχουμε την αφύπνιση αυτών των ανώτερων ικανοτήτων της ψυχής. Δίνουμε τα μάντρα που απαιτούνται για την αφύπνιση των δυνάμεων, αλλά αν δεν είστε επίμονοι, τότε πραγματικά χάνετρ τον χρόνο σας. Αυτό που απαιτείται είναι επιμονή! Καταλαβαίνετε;

Λοιπόν... Τώρα αγαπημένοι μου αδελφοί, θα αναλύσουμε τι είναι αυτό των προηγούμενων ενσαρκώσεων. Η μετενσάρκωση είναι ένα γεγονός. Για κάποιους η μετενσάρκωση μπορεί να είναι θεωρία, για άλλους προκατάληψη, για άλλους πιστεύω ή οτιδήποτε άλλο! Αλλά... πραγματικά για όσους από εμάς θυμούμαστε προηγούμενες ζωές, η μετενσάρκωση είναι γεγονός.

Μπορεί κάποιος να θυμηθεί προηγούμενες ζωές αν αφυπνίσει τα τσάκρας των πνευμόνων. Στον δεξί πνεύμονα όπως και στον αριστερό υπάρχουν αυτά τα μαγνητικά τσάκρας. Τα δύο τσάκρας είναι θαυμαστά. Με το να αφυπνίσεις αυτά τα δύο τσάκρας, εσύ αγαπημένε μου αδελφέ, μπορείς να θυμηθείς με ακρίβεια τις περασμένες σου ζωές. Το φωνήεν Α κάνει αυτά τα πνευμονικά τσάκρας να δονούνται και προφέρεται ως εξής:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το κατάλαβες; Αν θες μπορείς να προσθέσεις το Ν, οπότε γίνεται ακόμη καλύτερο, γιατί δίνεις στο φωνήεν έναν συνοδευτικό ήχο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το προφέρεις ως εξής:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN

Όπως βλέπεις αδελφέ μου είναι εύκολο. Θα πρέπει να το κάνεις! Θα πρέπει να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο γιατρός Krum Heller συνήθιζε να συμβουλεύει τους μαθητές του να το προφέρουν μία ώρα καθημερινά. Ο γιατρός Krum Heller συνήθιζε να λέει ότι πρέπει να τα προφέρεις στην ακόλουθη σειρά: Ι-Ε-Ο-ΟΥ-Α.

Ο γιατρός Krum Heller συνήθιζε να μας συμβουλεύει να μεταφέρουμε τον ήχο του κάθε φωνήεντος από το κεφάλι έως τα πόδια. Ο γιατρός Krum Heller ήθελε να μας πει να μην ταυτιζόμαστε με τον ήχο, με το να τον μεταφέρουμε νοητικά από το κεφάλι στα πόδια και με αυτόν τον τρόπο θα αφυπνίσουμε όλες τις δυνάμεις στον άνθρωπο. Η μέθοδος του Krum Heller είναι η ακόλουθη... Ας ξεκινήσουμε:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο γιατρός Krum Heller συνήθιζε να λέει ότι ένας μαθητής θα πρέπει να το προφέρει μία ώρα καθημερινά και αυτός ήταν ο τρόπος που ο μεγάλος Δάσκαλος Ουιρακότσα (Huirakocha) (Krum Heller) μας δίδασκε. Εμείς, με τα αδέλφια των Χιονισμένων Βουνών της Αγίας Μάρθας, εκεί στον Γνωστικό Ναό (Gnostic Sumum Supremum Sanctuarium) συνηθίζαμε να τα προφέρουμε κάνοντας αλυσίδες ή επίσης τα προφέραμε και μόνοι μας, ο καθένας ανεξάρτητα. Συνηθίζαμε να χρησιμοποιούμε πολλά Μάντραμς. Την προφορά του Ι-Ε-Ο-ΟΥ-Α, την συνδυάζαμε με το ΤΣ για παράδειγμα και το αποτέλεσμα ήταν πάντα καταπληκτικό. Οι αδελφοί του Sumum Supremum Sanctuarium ανάπτυξαν απόκρυφες δυνάμεις. Αυτοί οι αδελφοί είναι πολύ προχωρημένοι, είχαν υπερόραση, είχαν υπερακόη είχαν αναπτύξει την τηλεπάθεια, ήταν διαισθητικοί, θυμόντουσαν περασμένες ζωές, μπορούσαν να μπουν και να βγουν από το φυσικό τους σώμα με την θέληση τους. Δηλαδή, να διαχωρίζονται, πώς να πηγαίνουν στο Αστρικό. Καταλαβαίνετε; Καταλαβαίνετε αδελφοί μου; Ας συνεχίσουμε λοιπόν παρακάτω:

Τα μάντραμς ΤΣΙΣ, ΤΣΕΣ, ΤΣΟΣ, ΤΣΟΥΣ, ΤΣΑΣ, δίνουν θαυμαστά αποτελέσματα στην ερώτηση της αφύπνισης των δυνάμεων. Τα μάντρα προφέρονται ως εξής:

ΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΤΣΟΥΟΥΟYOYOYOYOΥΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Οι συνδυασμοί το ΤΣ με το φωνήεν και το Σ στο τέλος είναι κάτι εκπληκτικό, κάτι θαυμαστό. Τα τσάκρας περιστρέφονται δυνατά και οι εσωτερικές αισθήσεις του ανθρώπου αφυπνίζονται, όμως, επαναλαμβάνω ξανά, χωρίς να κουραστείτε, μην βαρεθείτε! Αυτές οι ασκήσεις πρέπει να εξασκούνται κατά την διάρκεια ολόκληρης της ζωής ενός ανθρώπου, πρέπει κάποιος να συνηθίσει αυτές τις ασκήσεις όπως και το πρωινό.

Αν σε μία ζωή κάποιος έχει πολλά βίτσια, αν κάποιος στην ζωή του έχει τα βίτσια του αλκοόλ, τσιγάρων, κτλ. Τότε, καλύτερα από αυτά τα βίτσια - η εξάσκηση των μάντραμς. Είναι πολύ καλύτερο από το να βρίσκεσαι σε μπαρ, παμπ, (...κάποιος εθίζεται) στα μάντρα τόσο πολύ, που στο τέλος κάποιος δεν αισθάνεται καλά στην ημέρα του αν δεν έχει κάνει τις ασκήσεις του. Θα πρέπει να είστε επίμονοι αδελφοί μου, να είστε επίμονοι, αυτή είναι η συμβουλή που σας δίνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη