Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ - β μέρος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15
ΝΙΡΒΑΝΑ
Από την έρημο Γκόμπι, οι Ισραηλιτικές φυλές μετανάστευσαν στα δυτικά για να σχηματίσουν την Ρίζα της Αρίας Φυλής. Αυτό αναγράφεται στο Βιβλίο της Εξόδου, στην ιστορία της μετανάστευσης του Ισραήλ, όταν αυτοί έφυγαν από την γη της Αιγύπτου πηγαίνοντας στην Γη της Επαγγελίας.
Τεράστια καραβάνια ανθρώπων, που διατάχθηκαν από τους Δασκάλους των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων, έφυγαν από την πλημμυρισμένη Ατλαντίδα προς την έρημο Γκόμπι. Έπειτα, μετανάστευσαν στα δυτικά και διασταυρώθηκαν με κάποιες δυτικές φυλές, για να σχηματίσουν την παρούσα Ρίζα της Αρίας Φυλής.
Οι αρχηγοί της Βιβλικής Εξόδου ήταν οι ίδιοι οι Δάσκαλοι των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων. Ήταν αξιοσέβαστοι από την ανθρωπότητα, συνεπώς κανείς δεν τολμούσε να μην υπακούσει τις ιερές εντολές τους.
Ο Μωυσής παρέμεινε 40 χρόνια στην ερημιά, που σημαίνει ότι οι πρώτοι Ισραηλίτες παρέμειναν 40 χρόνια στην έρημο. Αυτοί κατασκεύασαν την Κιβωτό της Διαθήκης, εδραίωσαν τα μυστήρια του Λεβί και λάτρευαν τον Ιεχωβά.
Τα μυστήρια των επτά ναών μετανάστευσαν προς τα δυτικά. Κάτω από το φως αυτών των ναών είναι που άνθισαν όλοι οι Μάγοι της Περσίας, οι Ρίσις της Ινδίας, Χαλδαίας, Αιγύπτου, της Ελληνιστικής Ελλάδος κλπ.
Αυτή η απόκρυφη σοφία φώτιζε το Σόλωνα, Πυθαγόρα, Ηράκλειτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Βούδα κλπ.
Οι πιο ισχυροί πολιτισμοί του παρελθόντος άνθισαν κάτω από το φως των ιερών μυστηρίων.
Όμως, ο άνθρωπος ανέπτυσσε την διάνοια και αυτή τον έβγαλε από τους εσωτερικούς κόσμους. Όταν ο άνθρωπος έχασε την διόρασή του, τότε γνώρισε τον φόβο. Ο φόβος δεν υπήρχε στο παρελθόν, διότι ο άνθρωπος στοχαζόταν τις πράξεις των θεών και έβλεπε την λύση όλων των πραγμάτων.
Ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από το Μεγάλο Φως, τώρα πρέπει να επιστρέψει στο Μεγάλο Φως.
Οι Βουδιστές μας λένε ότι όταν ο άνθρωπος απελευθερωθεί από τον τροχό της γέννησης και του θανάτου, τότε εισέρχεται στην άρρητη χαρά του Νιρβάνα.
Εμείς, οι Γνωστικοί, γνωρίζουμε ότι ο Χριστός είναι ένας Νιρμανακάγια, ένα Ον που απαρνήθηκε το Νιρβάνα για να έρθει να σώσει αυτήν την ανθρωπότητα.
Το Βιβλίο των Νεκρών λέει: «Εγώ είμαι ο Ιερός κροκόδειλος Σεμπέκ. Εγώ είμαι η φλόγα με τα τρία φυτίλια, και τα φυτίλια μου είναι αθάνατα. Μπαίνω στην περιοχή του Σεκέμ, μπαίνω στην περιοχή των φλογών που νίκησαν τους αντιπάλους μου».
Αυτή η περιοχή του Σεκέμ, η περιοχή των φλογών, είναι η άρρητη χαρά του Νιρβάνα.
Ντυάνι Τσοχάν είναι αυτός που έχει εγκαταλείψει τα τέσσερα σώματα της αμαρτίας, που είναι το φυσικό, αστρικό, νοητικό και αιτιατό σώμα.
Ένας Ντυάνι Τσοχάν δρα μόνο με την Διαμαντένια Ψυχή του. Έχει απελευθερωθεί από την Μάγια (ψευδαίσθηση), έτσι, ζει ευτυχισμένα στο Νιρβάνα.
Ο ιερός κροκόδειλος είναι ο Εσώτερος. Ο Εσώτερος είναι η φλόγα με τα τρία αθάνατα φυτίλια. Αυτά τα τρία φυτίλια είναι η Διαμαντένια Ψυχή του Εσώτερου, ο Πύρινος Νους του και ο Άτμαν, το πνευματικό του σώμα.
Το Νιρβάνα είναι μία περιοχή της Φύσης όπου βασιλεύει η άρρητη ευτυχία της φωτιάς. Το Νιρβανικό επίπεδο έχει επτά υποεπίπεδα. Μία θαυμάσια αίθουσα υπάρχει μέσα σε καθένα από αυτά τα επτά υποεπίπεδα της Νιρβανικής ύλης, όπου οι Νιρμανακάγιας μελετούν τα μυστήριά τους. Γι’ αυτό ονομάζουν αυτά τα υποεπίπεδα αίθουσες και όχι απλά υποεπίπεδα όπως κάνουν οι Θεοσοφιστές.
Οι Νιρβάνις λένε: Βρισκόμαστε στην πρώτη αίθουσα του Νιρβάνα ή στην δεύτερη αίθουσα του Νιρβάνα, ή στην τρίτη, ή στην τέταρτη, ή στην πέμπτη, ή στην έκτη ή στην έβδομη αίθουσα του Νιρβάνα.
Το να περιγράψουμε την άρρητη χαρά του Νιρβάνα είναι αδύνατο. Εκεί, η μουσική των σφαιρών βασιλεύει και η ψυχή βρίσκεται μαγεμένη σε μία κατάσταση μακαριότητας, που είναι αδύνατον να περιγραφεί με λόγια.
Οι κάτοικοι της ανώτερης αίθουσας του Νιρβάνα χρησιμοποιούν διαμαντένιους χιτώνες και φέρουν διακριτικές μαντήλες πάνω στα κεφάλια τους, που πέφτουν μέχρι τα πόδια τους.
Μπορούμε να επισκεφτούμε το Νιρβάνα με το αστρικό μας σώμα. Οι γιόγκις της Ινδίας, ενώ βρίσκονται σε Σαμάντι, επισκέπτονται το Νιρβάνα με το νοητικό ή το αιτιατό σώμα τους. Εντούτοις, το να επιχειρήσουμε να επισκεφτούμε το Νιρβάνα με διαδικασίες της μαύρης μαγείας είναι και το οριακό σημείο της τρέλας.
Ο Γνωστικός γνωρίζει πως να εισχωρήσει στο Νιρβάνα χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του Εσώτερού του. Όταν ο Γνωστικός θέλει να επισκεφθεί το Νιρβάνα κάνει το ακόλουθο:
Πρώτα, εγκαταλείπει το φυσικό του σώμα και αναχωρεί με το αστρικό σώμα.
Δεύτερον, όταν είναι εκτός φυσικού σώματος, προσεύχεται στον Εσώτερό του έτσι: «Πατέρα μου, πάρε με στο Νιρβάνα». Τότε, ο Εσώτερος μεταφέρει την ψυχή του Γνωστικού στις άρρητες χαρές του Νιρβάνα.
Η Γνωστική διαδικασία για να αναχωρήσουμε με το αστρικό σώμα είναι πολύ απλή.
Ο Γνωστικός εκμεταλλεύεται την φυσική κατάσταση μετάβασης μεταξύ του ξύπνιου και του ονείρου για να εγκαταλείψει το φυσικό του σώμα. Αυτό γίνεται με τέτοια φυσικότητα σαν να βαδίζει κάποιος έξω από το σπίτι του. Το άτομο απλά προφέρει το μάντρα RUSTI, και την στιγμή που αρχίζει να αποκοιμιέται, σηκώνεται από το κρεβάτι του, όχι με τον νου, ούτε με την φαντασία, αλλά σαν να το κάνει με το σώμα του από σάρκα και οστά. Έτσι, το φυσικό σώμα παραμένει στο κρεβάτι. Το μάντρα προφέρεται πολλές φορές έτσι: Rrruuuuusssssssssttiiiiiiiiiiiiii.
Οι Γνωστικοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει πάντα να φυλάττουν την σεξουαλική τους ενέργεια, διότι η Κουνταλίνη αφυπνίζεται με την σεξουαλική δύναμη.
Το μάντρα RA βοηθά στην αφύπνιση της Κουνταλίνης, αλλά είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πως να το κάνουμε. Αυτό αγνοείται από τους μαύρους μάγους της σχολής των Σοδόμων. Αυτοί οι μαύροι μάγοι πιστεύουν ότι προφέροντας το RA-MA ενώ στέκονται στα πόδια τους κάθε πρωί και παίρνοντας διάφορες αναπνοές, θα εξαγνιστούν. Αυτό που δείχνουν μόνο είναι η παντελής άγνοιά τους όσον αφορά την σοφία των Αιγυπτίων.
Εμείς, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, προφέρουμε το μάντρα RA ενώ παίρνουμε την Αιγυπτιακή στάση, που είναι ως ακολούθως: Τα γόνατά μας πάνω στο έδαφος, οι παλάμες των χεριών είναι και αυτές πάνω στο έδαφος και αγγίζονται μεταξύ τους με τους αντίχειρες. Το κεφάλι μας ακουμπά στο πάνω των χεριών μας. Σ’ αυτή την θέση, προφέρουμε πολλές φορές το μάντρα έτσι: RrrrrrrrrAaaaaaaaaa.
Όπως ήδη έχουμε πει στο προηγούμενο κεφάλαιο, στην μαύρη τελετή, οι αρχαίοι μαύροι μάγοι, βρισκόταν τυλιγμένοι μέσα σε ένα σύννεφο, ήταν φυσικά αόρατοι και μεταφέρονταν όπου ήθελαν.
O Χριστός, ο Θεϊκός Ραβί της Γαλιλαίας, μας δίδαξε το μυστικό με σκοπό να ταξιδεύουμε με το φυσικό σώμα εντός του αστρικού επιπέδου. Ας δούμε τις στροφές 24-32, του 14ου κεφαλαίου του Ματθαίου:
«Στο μεταξύ το καΐκι βρισκόταν κιόλας στην μέση της λίμνης και το παίδευαν τα κύματα, γιατί ήταν αντίθετος ο άνεμος. Κατά τα ξημερώματα, ήρθε ο Ιησούς κοντά τους περπατώντας πάνω στην λίμνη. Οι μαθητές, όταν τον είδαν να περπατάει πάνω στην λίμνη τρόμαξαν, έλεγαν πως είναι φάντασμα κι έβαλαν τις φωνές από το φόβο τους. Αμέσως όμως ο Ιησούς τους μίλησε και τους είπε: Θάρρος! Εγώ είμαι, μην φοβάστε. Ο Πέτρος του αποκρίθηκε: Κύριε, αν είσαι εσύ, δώσε μου εντολή να έρθω κοντά σου περπατώντας στα νερά. Κι εκείνος του είπε: Έλα. Κατέβηκε τότε από το πλοίο ο Πέτρος κι άρχισε να περπατάει πάνω στα νερά για να πάει στον Ιησού. Βλέποντας όμως τον ισχυρό άνεμο φοβήθηκε, κι άρχισε να καταποντίζεται, έβαλε τότε τις φωνές: Κύριε, σώσε με. Αμέσως ο Ιησούς άπλωσε το χέρι, τον έπιασε και του λέει: Ολιγόπιστε, γιατί σε κυρίεψε η αμφιβολία; Και μόλις ανέβηκαν στο καΐκι κόπασε ο άνεμος.
Αυτό είναι το Γνωστικό μυστικό για να εισερχόμαστε στο αστρικό επίπεδο, με το σώμα από σάρκα και οστά. Ο Πέτρος βάδισε πάνω στα νερά διότι το φυσικό του σώμα, μέσω της δύναμης της πίστης, βυθίστηκε μέσα στο αστρικό επίπεδο. την στιγμή όμως που αμφέβαλε, βγήκε από το αστρικό επίπεδο και, κόντεψε να βουλιάξει.
Οι δυνάμεις του αστρικού επιπέδου κρατούσαν τον Πέτρο ενώ βρισκόταν πάνω στα νερά. Επομένως, το αστρικό επίπεδο ήταν η δύναμη που κρατούσε το Χριστό όταν βρισκόταν πάνω στα νερά.
Όταν εμείς, οι Γνωστικοί, θέλουμε να εισέλθουμε στο αστρικό επίπεδο με το σώμα από σάρκα και οστά, τότε χρησιμοποιούμε το κλειδί που μας δίδαξε ο Δάσκαλος.
Εμείς προχωρούμε κατά τον ακόλουθο τρόπο: Στην συγκεκριμένη στιγμή που ξυπνάμε από το φυσικό μας ύπνο, χωρίς να χάσουμε χρόνο για οποιαδήποτε ανάλυση, αμφιβολία ή δισταγμούς, και γεμάτοι με μία δυνατή πίστη, σηκωνόμαστε από το κρεβάτι μας, αφήνουμε το δωμάτιό μας, και ιπτάμεθα στην ατμόσφαιρα.
Μονάχα η πίστη είναι αυτή που μας διατηρεί για να το κάνουμε αυτό. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ανάλυση, αμφιβολία ή δισταγμός καταστρέφει το πείραμα. Μπορούμε επίσης να εκμεταλλευτούμε την στιγμή που μας παίρνει ο ύπνος, ή απλά, την στιγμή που ο νους βρίσκεται σε βαθιά ανάπαυλα, σαν μία ήρεμη λίμνη.
Το φυσικό σώμα απλά ίπταται δια της πίστεως. Εμείς εγκαταλείπουμε την δύναμη της βαρύτητας και το φυσικό επίπεδο. Έτσι, διεισδύουμε με το φυσικό μας σώμα μέσα στο αστρικό επίπεδο, όπου βασιλεύει ο νόμος της ανύψωσης.
Οι μαθητές μας γνωρίζουν επίσης πώς να περπατούν πάνω στα ύδατα με τον ίδιο τρόπο που έκανε και ο Δάσκαλος. Συνεπώς, εμείς είμαστε αυθεντικοί Χριστιανοί.
Οι μαύροι μάγοι της σχολής των Σοδόμων, επίσης χρησιμοποιούν την διαδικασία του νέφους με σκοπό να τυλιχτούν μέσα του και να γίνουν αόρατοι. Αυτοί δεν ξεχνούν την «μίμηση» όταν το κάνουν αυτό, μιάς που όταν είναι μέσα σε μία ζούγκλα, πρέπει να κάνουν το νέφος πράσινο, εάν είναι μέσα σε ένα δωμάτιο από λευκούς τοίχους πρέπει να κάνουν το νέφος λευκό. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται αόρατοι.
Εμείς, οι λευκοί μάγοι, χρησιμοποιούμε την δύναμη του Εσώτερού μας για να γίνουμε αόρατοι, όμως, αυτή η δύναμη μας παρέχεται μόνο όταν την δικαιούμαστε.
Οι μαύροι μάγοι της σχολής των Σοδόμων πιστεύουν ότι με τα μαύρα πειράματά τους μπορούν να διεισδύσουν στο Νιρβάνα, όμως σφάλουν. Αυτοί διεισδύουν στο αστρικό επίπεδο, αλλά όχι στο Νιρβάνα.
Εμείς, οι Γνωστικοί, μπορούμε να επισκεφτούμε το Νιρβάνα ακόμη και με το σώμα μας με σάρκα και οστά. Ολοφάνερα, οι μοντέρνοι Θεοσοφιστές θα γελάσουν μαζί μας διότι δεν ξέρουνε τίποτα σχετικά με αυτά τα πράγματα. Το μόνο πράγμα που έχουν στα κεφάλια τους είναι ένα οπλοστάσιο θεωριών. Αλλά πρακτικά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ευνούχοι της κατανόησης, νοσηροί μυστικιστές, και μοιχεύοντες Συβαρίτες.
Θυμάμαι ακόμη ένα Θεοσοφιστή που ήταν μέλος μίας μαύρης αδελφότητας. Πόσο τρομοκρατημένος έφυγε μακριά μου σε ένα πάρκο της Καρθαγένης (Ν. Αμερική), όταν του είπα ότι αυτός δούλευε συνειδητά στο αστρικό επίπεδο.
Αυτό είναι και το κύριο σημείο αρνητικότητας των Θεοσοφιστών. Αυτοί τρομοκρατούνται απλά με το που σκέπτονται την αφύπνιση της συνείδησης. Αυτοί ενδιαφέρονται μονάχα να έχουν τα κεφάλια τους γεμάτα με «κατσαρίδες» και να ζούνε την ζωή τους κοιμισμένοι. Εντούτοις, σκέπτονται ότι κάποια μέρα θα εισέλθουν στο Νιρβάνα.
Ανόητοι καυχησιάρηδες της σοφίας, μάθετε ότι μόνο αυτοί που έχουν ήδη περάσει την Υψηλή Μύηση, μόνο αυτοί που έχουν δώσει και την τελευταία σταγόνα του αίματός τους για την ανθρωπότητα θα εισέλθουν στο Νιρβάνα.
Όλοι οι άνθρωποι λαχταρούν την Υψηλή Μύηση, όμως, αυτοί μπορούν να φτάσουν στο βωμό της Υψηλής Μύησης μόνο με το αρσενικό μέλος σε κατάσταση στύσης (επεξήγηση στο επόμενο κεφάλαιο).
Συνεπώς, ο Γνωστικός πάντα ζει ηρωικά, πάντα θριαμβευτής και πάντα επαναστάτης, σαν τους ήρωες του Ραβελαί, που δεν γνώριζαν την αδυναμία.
Οι Γνωστικοί λαχταρούν το Νιρβάνα, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι φέρουν το Νιρβάνα μέσα στους σεξουαλικούς τους αδένες. Έτσι, θέλουν να αυτοπραγματωθούν μέσα τους, δια της τόλμης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16
ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ
Ο Δάσκαλος Zanoni επέτυχε την Χαλδαία Μύησή του σε πολύ μακρινές εποχές. Ως αποτέλεσμα, διατηρούσε την νεότητά του για χιλιάδες χρόνια. Ο Megnour, που ήταν σύντροφος του Zanoni επίσης έζησε στο πέρασμα πολλών εποχών. Αυτοί οι δάσκαλοι ήταν ανίκητοι, ο θάνατος δεν μπορούσε να κάνει τίποτε εναντίον τους. Αυτοί ήταν πολίτες από ένα ήδη εξαφανισμένο έθνος (τη Χαλδαία). Ποιό ήταν το μυστικό τους; Ποια ήταν η δύναμή τους;
Καθώς φτάσαμε στο παρόν κεφάλαιο αυτού του βιβλίου, πολλοί αμόρφωτοι ιατροί της απόκρυφης ιατρικής θα μας κοιτάξουν με κατάκριση. Με συμπονετικές χειρονομίες θα κοροϊδέψουν το «ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας» και θα θεωρήσουν αυτές τις διδασκαλίες άνευ νοήματος, αφού αυτό το αισθάνονται ότι είναι κάτι αδύνατον γι’ αυτούς.
Οι άνθρωποι ποτέ δεν κατανόησαν, ούτε θέλησαν να παραδεχτούν ότι το «ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας», η «Φιλοσοφική Λίθος» και «Το κλειδί του Αεικίνητου» βρίσκονται μέϼών του ανθρώπινου όντος, που είναι η βάση της ορμονικής ζωής και των ενδοκρινών αδένων.
Οι Ινδουιστές έδωσαν τα ο83η είναι η ζωή η ίδια, έντονα βιωμένη, και ότι η λύτρωση του ανθρώπινου όντος βρίσκεται αποκλειστικά στην σεξουαλική πράξη.
Όταν άρχισε να κυκλοφορεί το βιβλίο μας Ο Τέλειος Γάμος, τότε, όπως το περιμέναμε, πολλοί κριτικοί μας χαρακτήρισαν ως πορνογραφικούς. Αυτό έγινε διότι το βιβλίο ήταν γραμμένο σε μία απλή γλώσσα που βρισκόταν στην ευχέρεια της κατανόησης του καθενός, και γιατί επίσης, δόθηκε το κλειδί της σεξουαλικής μαγείας.
Παρ’ όλα αυτά, εμείς γνωρίζουμε ότι για τους αγνούς, όλα είναι αγνά, όμως για τους ακάθαρτους, τα πάντα είναι βρώμικα.
Έτσι μας χαρακτήρισαν ως υλιστές οι «καυχησιάρηδες της σοφίας», οι αρρωστημένοι μυστικιστές, μέσω των νοσηρών φαντασιώσεών τους (που τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι υπερβατικοί). Τέτοια άτομα αγνοούν ολοκληρωτικά ότι τίποτε δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε καν ο Θεός, χωρίς την βοήθεια της ύλης.
Κάποιοι γέροι μασκαράδες, υπέργηροι, και αναλωμένοι στην παθιασμένη συνουσία, και κάποιες ψευτοθεοσεβούμενες, σεξουαλικά ανικανοποίητες γριές πέταξαν το βιβλίο τρομοκρατημένοι, και μας χαρακτήρισαν ως σκανδαλώδεις και πορνογραφικούς. Αυτό έγινε διότι η ανθρωπότητα δεν αγαπά το καλό παρά μόνο το κακό.
Υπήρξαν επίσης και κάποιοι αλλοπαρμένοι μυστικιστές που αγόρευσαν υπέρ ενός ανόητου είδους αγνότητας, που κάποια θρησκευτικά τάγματα κηρύττουν, αλλά δεν ασκούν. Αυτοί αγνοούν ότι η Φύση είναι κατά αυτής της βλαβερής εγκράτειας, που προκαλεί ονειρώξεις και την απασβέστωση του οργανισμού μέσω της ουρήθρας. Η αρρώστια είναι η συνέπεια.
Οι άντρες είναι φτιαγμένοι για τις γυναίκες και οι γυναίκες για τους άντρες, διότι η Φύση είναι σοφή στα σχέδιά της. Αυτό που πρέπει να μάθει ο άντρας και η γυναίκα είναι να χαίρονται ο ένας τον άλλο, χωρίς να αλληλοπληγώνονται, και η απάντηση σ’ αυτό είναι η «σεξουαλική μαγεία».
Κατά την διάρκεια της πράξης του έρωτα, το Γνωστικό ζευγάρι μετατρέπει το σπέρμα του σε ατομική ενέργεια χαλιναγωγώντας την σεξουαλική πράξη. Αυτή η ενέργεια ανεβαίνει έπειτα προς τα πάνω προς το κεφάλι, διαμέσου συγκεκριμένων σπερματικών καναλιών. Έτσι είναι πως μετατρέπεται το ανθρώπινο ον σε έναν Θεό.
Αυτό δεν είναι κατανοητό, δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, ούτε μπορεί να εξηγηθεί από τους ψευδαπόστολους της μοντέρνας ιατρικής, απλά διότι δεν γνωρίζουν την ανατομία των επτά σωμάτων του ανθρώπινου όντος.
Αυτοί δεν γνωρίζουν την απόκρυφη χημεία ή την υπερ-βιολογία των εσωτερικών οργανισμών του ανθρώπινου όντος, που είναι η βάση της ορμονικής ζωής και των ενδοκρινών αδένων.
Οι Ινδουιστές έδωσαν τα ονόματα Ιδά και Πιγκαλά στα σπερματικά κανάλια μέσω των οποίων η σεξουαλική ενέργεια ανυψώνεται εσωτερικά προς το κεφάλι. Αυτά είναι νευρικές χορδές, που σχετίζονται με τα Γαστρικά και Συμπαθητικά συστήματα. Αυτές οι χορδές είναι τυλιγμένες κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης στην συμβολική μορφή που αναπαριστάται με το Κηρύκειο του Ερμή.
Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τα κανάλια του για την εκσπερμάτωση. Εντούτοις, κατέχει επίσης σπερματικά κανάλια διαμέσου των οποίων το σπέρμα, όταν μετατρέπεται σε ενέργεια, υψώνεται από τους σπερματικούς αδένες προς τα πάνω, προς το κεφάλι.
Αυτό γίνεται διότι η μάζα (το σπέρμα) πάντα μετατρέπεται σε ενέργεια, όπως ήδη αποδείχθηκε από τον σοφό και μεγάλο Αϊνστάιν. Αυτή την διαδικασία την ονομάζουμε «μετατροπή».
Αυτά τα ανερχόμενα σπερματικά κανάλια βρισκόταν σε χρήση στους ανθρώπους σε πολύ μακρινές εποχές. Οι γιατροί των Ινδιάνων της Σιέρα Νεβάδα από την Σάντα Μάρθα (Κολομβία) χρησιμοποιούν ακόμη αυτά τα κανάλια, όπως και σε εκείνες τις μακρινές εποχές. Έτσι εξηγείται πως αυτοί φθάνουν τα βαθιά γηρατειά, διατηρώντας την κατανόησή τους καθαρή, έχουν μαύρα μαλλιά και τα δόντια τους είναι ακόμη καλά.
Ανάμεσα στους Ινδιάνους, βλέπουμε συχνά τα παιδιά τους να φτάνουν τα ογδόντα και τα εκατό, ενώ στον παρόν πολιτισμό μας, το ανθρώπινο ον είναι ήδη γερασμένο από τα εβδομήντα.
Υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για να κάνουμε τον πολιτισμένο άνθρωπο και επιστήμονα να σκεφτεί πάνω σ’ αυτό το ιδιαίτερο ζήτημα.
Για παράδειγμα, ένα μωρό που η σεξουαλική του ενέργεια δεν έχει ακόμη αρχίσει να συλλέγεται στις γονάδες του έχει αυτή την ενέργεια λανθάνουσα σε όλο τον οργανισμό του. Γι’ αυτό και όταν ένα μωρό πληγώνεται, το σώμα του θα θεραπευτεί πιο γρήγορα από ενός ενήλικα, διότι ο ενήλικας σπατάλησε τις σεξουαλικές του ενέργειες από την εφηβεία. Επιπλέον, ο ενήλικας δεν γνωρίζει πώς να χειριστεί τις σεξουαλικές ενέργειες όπως συμβαίνει στην περίπτωση του μωρού.
Είναι μεγάλο το σφάλμα που διαπράττει η νεολαία και επίσης και οι γονείς τους όταν επιτρέπουν τα παιδιά τους να σπαταλούν την σεξουαλική δύναμη σε απολαύσεις και αηδιαστικές συνήθειες. Αυτοί πρέπει να διδαχθούν ότι η ζωτική αρχή βρίσκεται μέσα σ’ αυτήν την μεγάλη δύναμη.
Είναι αλήθεια, όπως δηλώνει η επίσημη επιστήμη, ότι το σεξ είναι μία βιολογική λειτουργία. Αλλά, ο Δεκάλογος, μας διδάσκει στην έκτη εντολή του ότι δεν πρέπει να σπαταλάμε την σεξουαλική δύναμη, διότι αυτή η δύναμη χρησιμοποιείται μόνο για μία εποικοδομητική ή δημιουργική λειτουργία.
Επομένως, η ελευθερία που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, για να εκπληρώσουν αυτά ελεύθερα τις βιολογικές τους ανάγκες, δεν είναι παρά ένα έγκλημα που διαπράττεται έναντι της νεολαίας.
Η Σεξουαλική Μαγεία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
1. Ο σύζυγος και η σύζυγος συνεχίζουν να αγαπιούνται για όλη την ζωή τους με αυξανόμενη ένταση, σαν να ήταν στην νεανική τους ηλικία.
2. Δεν γεμίζει την ζωή της συζύγου με παιδιά.
3. Η γυναίκα ανανεώνεται, και γίνεται πιο όμορφη και ελκυστική κάθε μέρα, διότι καθημερινά φορτίζεται με πανίσχυρες δυνάμεις, χάριν του συζύγου της.
4. Ο ηλικιωμένος άντρας ανανεώνεται και δεν γερνά, διότι του δίνεται ζωή μέσω των δημιουργικών του δυνάμεων.
5. Η αίσθηση της διόρασης αφυπνίζεται και στους δύο, και έτσι το πέπλο των αόρατων κόσμων φεύγει από μπροστά τους.
6. Η ιερή φωτιά του Αγίου Πνεύματος τους φωτίζει εσωτερικά.
7. Αυτοί ενώνονται με τον δικό τους Εσώτερο (εσωτερικό Θεό). Έτσι, μετατρέπονται σε βασιλιάδες και βασίλισσες της δημιουργίας, με εξουσία πάνω στα τέσσερα στοιχεία της Φύσης, που είναι η γη, το νερό, ο αέρας και η φωτιά.
8. Αποκτούν το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας, που βρίσκεται στην Κουνταλίνη.
9. Ο θάνατος δεν υφίσταται πλέον.
Όλα αυτά είναι ένα γεγονός, ασχέτως των γιατρών που είναι «καθαγιασμένοι» από τα υλιστικά πανεπιστήμια.
Ο Ουρανός κερδίζεται δια της βίας, διότι ο ουρανός είναι για τους τολμηρούς.
Οι Γνωστικοί, προστατευμένοι από τον ατσάλινο χαρακτήρα τους, αρπάζουν το σπαθί της θέλησης και σαν τρομεροί πολεμιστές ρίχνονται στην μάχη, για να πάρουν τον ουρανό δια της βίας.
Εμείς, οι Γνωστικοί είμαστε ανθρώπινα όντα θυελλώδη, και στην έκρηξη του κεραυνού, καταλαβαίνουμε την γλώσσα του μεγαλείου.
Όταν ο πολεμιστής είναι κοντά στην Μύηση, τότε μπορεί να γελάσει στον θάνατο με ένα καγχασμό που μπορεί να ταρακουνήσει όλες τις σπηλιές της γης. Έπειτα, μπορεί να έχει το δικαίωμα για το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας, που είναι ο πόσιμος χρυσός, και ένα υγρό, εύπλαστο και εύκαμπτο γυαλί. Ζητά τους Κυρίους του Κάρμα επιπρόσθετα χρόνια ζωής για να πληρώσει τα χρέη του.
Έτσι είναι πως επιτυγχάνονται ο θάνατος και η ανάσταση στην παρούσα ενσάρκωσή του, και πως αυτός ενώνεται με τον Εσώτερό του. Έπειτα, όταν πληρωθεί το κάρμα του, συγκαλεί τους Κυρίους του Κάρμα, για να τους δηλώσει ότι αποφάσισε να παραμείνει σ’ αυτόν τον κόσμο για να δουλέψει για την ανθρωπότητα. Συνεπώς, παραμένει με το φυσικό του σώμα για πάντα, έως το τέλος των αιώνων.
Οι Δάσκαλοι Kout Humi, Morya, Saint Germain κλπ, έχουν τα φυσικά σώματα που κατέχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όλοι τους έχουν μία απερίγραπτη ηλικία. Τι θα έκανε ένας Δάσκαλος των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων εάν έπρεπε συνεχώς να αλλάζει το φυσικό του σώμα;
Ο ιδρυτής του Κολεγίου των Μυημένων είναι ένας Μαχα-Γκούρου, που θα παραμείνει μαζί μας ωσότου ο τελευταίος Μύστης φθάσει στην θέση του.
Ο συγγραφέας του βιβλίου Η Άνοιξη της Νεότητας μας λέει ότι στην Αίγυπτο υπάρχουν δύο Δάσκαλοι που έχουν μία απερίγραπτη ηλικία. Δηλώνει ότι ο ένας τους αναφέρεται σε πολύ αρχαία θρησκευτικά κείμενα.
Ένας Δάσκαλος μπορεί να διατηρήσει το φυσικό του σώμα για εκατομμύρια έτη διότι κατέχει το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας, που ανήκει στην Κουνταλίνη. Ο Δάσκαλος συνεχίζει να αναγεννά το σώμα του καθημερινά, μέσω της Κουνταλίνης του. Έτσι, τα κύτταρα του σώματος ενός Δασκάλου ποτέ δεν φθείρονται διότι η φωτιά της Κουνταλίνης δεν τους επιτρέπει να το κάνουν.
Η Κουνταλίνη είναι επομένως το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας. Αυτή η φωτιά είναι ο πόσιμος χρυσός των αρχαίων Αλχημιστών. Η Κουνταλίνη είναι το Δέντρο της Ζωής, που αναφέρεται στο βιβλίο της Γένεσις στις ακόλουθες στροφές:
«Έκανε να βλαστήσουν από την γη όλα τα είδη των δέντρων. Ήταν ωραία στην εμφάνιση και οι καρποί τους ήταν εύγεστοι. στην μέση του κήπου ήταν το δέντρο της ζωής, εκεί ήταν και το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού». (Γένεσις 3:4-5)
Το Δέντρο της Ζωής είναι η Κουνταλίνη και το Δέντρο της Γνώσης του Καλού και του Κακού είναι το σπέρμα. Και τα δύο δέντρα βρίσκονται στον κήπο του Θεού.
Από την Εδέμ πήγαζε ένα ποτάμι και πότιζε τον κήπο, κι από εκεί διαχωριζόταν σε τέσσερις παραποτάμους. Το όνομα του ενός είναι Φισών και περικυκλώνει όλη την χώρα Ευειλά, όπου υπάρχει το χρυσάφι. Το χρυσάφι εκείνης της χώρας ήταν καθαρό, εκεί υπάρχει και το βδέλλιο και ο λίθος όνυχας.
Η χώρα του Ευειλά είναι το φυσικό μας σώμα, και ο χρυσός αυτής της χώρας είναι τα ηλιακά άτομα από το σπερματικό μας σύστημα, που σημαίνει, ο πόσιμος χρυσός του σπέρματος.
Το όνομα του δεύτερου ποταμού είναι Γιχών και περικυκλώνει όλη την χώρα Χους.
Αυτός ο δεύτερος ποταμός είναι τα Εγκεφαλο-νωτιαία υγρά, που είναι ο άλλος πόλος του σπερματικού μας συστήματος. Μ’ αυτό περικλείουμε όλη την χώρα της Αιθιοπίας, που σημαίνει όλο το κεφάλι μας και τον λαιμό, αφού σχηματίζουμε τον εγκέφαλο και τον λαιμό με τα Εγκεφαλο-νωτιαία υγρά.
Το όνομα του τρίτου ποταμού είναι Τίγρης. Αυτός ρέει ανατολικά της Ασσυρίας. Κι ο τέταρτος ποταμός είναι ο Ευφράτης.
Ο ποταμός που πηγαίνει προς τα ανατολικά της Ασσυρίας και ο ποταμός Ευφράτης είναι οι δύο πόλοι του γυναικείου σπερματικού συστήματος. Επομένως, η γυναίκα βρίσκεται προς την ανατολή για μας, διότι αυτή είναι η πύλη του Παραδείσου και αυτή η πύλη βρίσκεται πάντοτε προς ανατολάς.
H Eδέμ είναι το ίδιο το σεξ. Έτσι, το Δέντρο της Ζωής είναι μέσα στην Εδέμ. Ο μεγάλος Ιεροφάντης Eliphas Levi είπε ότι το Μεγάλο Μαγικό Αρκάνο είναι το Δέντρο της Ζωής, και ότι στα πόδια αυτού του Δέντρου είναι η πηγή των τεσσάρων μυστήριων ποταμών της Εδέμ. Όμως, τρομαγμένος λέει σε μία στιγμή δέους: «Εδώ πρέπει να σταματήσω, και φοβάμαι πως ήδη έχω πει πολλά». Αυτό είναι το φοβερό, άρρητο μυστικό που κανείς Μυημένος δεν τόλμησε ποτέ να αποκαλύψει. Αυτό είναι το φοβερό μυστικό του «Μεγάλου Αρκάνο». Οι τέσσερις ποταμοί της Εδέμ είναι οι σεξουαλικές δυνάμεις του άντρα και της γυναίκας. Το Δέντρο της Ζωής βρίσκεται στο μέσον αυτών των τεσσάρων ποταμών.
Εάν το ανθρώπινο ον, με όλα τα βίτσια και τα πάθη του, μπορούσε να φάει από το Δέντρο της Ζωής στην Εδέμ, τότε ο Νέρων θα ήταν ακόμη ζωντανός, και οι μεγάλοι τύραννοι δεν θα είχαν αφήσει ούτε μία στιγμή φωτός για την ανθρωπότητα. Ο Καλιγούλας και οι δώδεκα Καίσαρες από την Ρώμη θα ήταν ακόμη ζωντανοί, και θα ήταν ακόμη πάνω στους θρόνους τους. Ευτυχώς, ο Ιεχωβά γνώριζε πως να φυλάξει τον δρόμο για το Δέντρο της Ζωής.
«Έτσι, Αυτός οδήγησε έξω τον άνθρωπο και έβαλε στα ανατολικά του κήπου της Εδέμ ένα χερουβείμ, και με ένα πύρινο σπαθί που περιστρέφονταν, να φυλάγει τον δρόμο για το Δέντρο της Ζωής». (Γένεσις 3:24)
Άναψε τις εννέα μυστικές λυχνίες σου, ω Τσέλα!
Άκουσέ με, ένας Δάσκαλος διαμένει στο βάθος της ψυχής σου, Αυτός βρίσκεται σε μυστική κρύπτη, περιμένοντας την ώρα που θα αυτοπραγματωθεί.
Άκουσέ με, αγαπημένε μαθητή, αυτός ο Δάσκαλος είναι ο Εσώτερός σου και εσύ είσαι η ψυχή αυτού του Δασκάλου. Ο Εσώτερος γίνεται Δάσκαλος μέσω των καρπών εκατομμυρίων εμπειριών, μέσω αναρίθμητων ενσαρκώσεων. Μην ξεχνάς αγαπημένε μαθητή ότι εσύ είσαι μία ψυχή και ότι το φυσικό σου σώμα είναι το ένδυμά σου.
Άκουσέ με αγαπημένε μαθητή: Όταν το ένδυμά σου χαλάσει, τι το κάνεις; Το πετάς διότι δεν σου χρειάζεται πλέον, κι αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς. Όμως, Εάν επιθυμείς να αντικαταστήσεις το ένδυμά σου, τότε που πηγαίνεις; Ενδέχεται να μου απαντήσεις ότι θα πας στον ράφτη, για να μπορέσει να σου φτιάξει ένα άλλο ένδυμα.
Επομένως, αγαπητέ μαθητή, ήδη σου έχω πει ότι εσύ είσαι μία ψυχή και ότι το σώμα σου είναι το ένδυμά σου. Το ένδυμά σου από σάρκα έγινε καλό, σύμφωνα με τις διαστάσεις σου. Αυτό το ένδυμα από σάρκα έγινε από δύο εργάτες, που σημαίνει, από τον πατέρα και την μητέρα σου. Όταν το υπάρχον ένδυμα από σάρκα χαλάσει, τι θα το κάνεις; Θα το πετάξεις, και αν θελήσεις να το αντικαταστήσεις, τότε, πρέπει να ψάξεις για ένα καινούργιο ζευγάρι από αρσενικούς και θηλυκούς εργάτες, για να σου φτιάξουν ένα άλλο ένδυμα από σάρκα, φτιαγμένο σύμφωνα με τις διαστάσεις σου.
Μπορεί να με ρωτήσεις το γιατί; Λοιπόν, πως φτιάχτηκε το υπάρχον ένδυμα από σάρκα που χρησιμοποιείς; Κατά τον ίδιο τρόπο, οι νέοι ράφτες θα σου φτιάξουν το νέο σου ένδυμα. Έτσι λοιπόν, αυτό δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο.
Όταν ξεντύνεσαι, βγάζοντας το ρούχα σου, και βάζοντας κάποιο άλλο, είναι ξεκάθαρο ότι δεν σταματάς να είσαι ο Κύριος ή η Κύρια Χ. Ούτε ξεχνάς τις ασχολίες σου και τα χρέη σου. Έτσι, είτε φοράς ένα βαμβακερό ένδυμα ή ένα μάλλινο, εσύ πάντοτε θα πρέπει να πληρώσεις τις οφειλές σου.
Το ίδιο συμβαίνει όταν εσύ, ως ψυχή, επανενδύεσαι με ένα νέο ένδυμα από σάρκα. Πρέπει να πληρώσεις τις παλιές οφειλές σου, και πρέπει να τις πληρώσεις διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αφού τα χρέη σου είναι οι κακές σου πράξεις.
Άκουσέ με αγαπημένε αναγνώστη. Υπάρχουν εκατομμύρια ενδύματα από σάρκα που έχεις πάρει από την αρχή του κόσμου. Εάν δεν το θυμάσαι αυτό, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το θυμούνται. Θα έρθει μία μέρα που θα θυμάσαι τα εκατομμύρια των θανάτων και των γεννήσεων από την δημιουργία του κόσμου.
Μην ξεχνάς ότι ο Αδάμ δεν ήταν ένας άντρας, ούτε η Εύα μία γυναίκα. Ο Αδάμ, είναι όλα τα εκατομμύρια των αντρών της Λεμουρίας, και η Εύα όλα τα εκατομμύρια των γυναικών της Λεμουρίας.
Οι ψυχές που βλέπεις αυτή την εποχή να φοράνε ένα ένδυμα από σάρκα και οστά είναι οι ίδιες ψυχές της Λεμουρίας, που εκείνες τις εποχές φορούσαν άλλα ενδύματα από σάρκα και οστά.
Στην ανατολή της ζωής, οι τέσσερις Θρόνοι εκπόρευσαν από την ίδια τους την πηγή ζωής εκατομμύρια ανθρωπίνων σωμάτων σε μία εμβρυϊκή κατάσταση. Αυτά τα ανθρώπινα σώματα εξελίχθηκαν μέσω των εποχών. Τώρα, αυτά είναι τα θαυμάσια φυσικά σώματα που είναι δημιουργημένα από την λάσπη της γης.
Όλα αυτά εξηγούνται στην Βίβλο. Όμως, με σκοπό να μελετήσει κάποιος την Βίβλο χρειάζεται να μελετήσει αποκρυφισμό, διότι η Βίβλος είναι ένα βιβλίο αποκρυφισμού, και δεν μπορεί να διαβαστεί εκ πρώτης όψεως, σαν να διαβάζεται μία εφημερίδα.
Συνεπώς, η Βίβλος είναι το βιβλίο των Γνωστικών, και μόνο όταν γίνεται κάποιος Γνωστικός μπορεί να το κατανοήσει.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Άκουσε αγαπητέ αναγνώστη, κάθε φορά που ενδύεσαι ένα καινούργιο ένδυμα, είσαι κάτι λίγο από έναν φαύλο, έναν δολοφόνο, έναν ζηλόφθονο. Αυτό γίνεται επειδή κάποιος μαθαίνει από τα χτυπήματα της ζωής, και η ψυχή τελειοποιείται μέσω του πόνου. Όταν το άγριο πουλάρι δαμαστεί με το μαστίγιο, τότε φθάνει η μέρα που η ψυχή θα ενωθεί με τον Εσώτερό της, και η ψυχή μετατρέπεται σε έναν άγγελο.
Αυτό επιτελείται μέσω των γεννήσεων και των θανάτων που συμβαίνουν εκατομμύρια φορές, όμως, είναι επίσης αληθινό ότι μπορούμε να επιτύχουμε την ένωση με τον Εσώτερο σε μία μόνο ζωή καλά βιωμένη.
Είναι επίσης αληθινό ότι μπορούμε να διατηρήσουμε την νεότητά μας με το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας και να μην πεθάνουμε.
Ο Megnour έζησε με το σώμα του από σάρκα και οστά επτά φορές επί επτά αιώνες. Ο Zanoni επίσης παρέμεινε νέος για εκατομμύρια χρόνια.
Ο Κόμης Saint Germain σήμερα ζει στο Θιβέτ με το ίδιο σώμα που είχε και τον 17ο, 18ο και μέρος του 19ου αιώνα στην Ευρώπη.
Εμείς, οι Γνωστικοί γελούμε με το θάνατο. Έχουμε το μυστικό να εμπαίξουμε το σιωπηλό κρανίο, και όπως δηλώσαμε προηγουμένως στο πρώτο κεφάλαιο, θα κάνουμε την άκαιρη κίνηση (στον θάνατο) να εξαφανιστεί με το σπαθί του Δαμοκλή.
Νιώθουμε τους εαυτούς μας παντοδύναμους και με ένα γνέψιμο κυρίαρχης επανάστασης, προκαλούμε την επιστήμη.
Ανόητοι γιατροί, αγνοούντες βιολόγοι, αλαζόνες φυσικοί, που είναι η σοφία σας; Ο θάνατος παίρνει τον καθένα, πλούσιο και φτωχό, πιστούς και άπιστους. Όλοι ηττούνται από τον θάνατο, εκτός από εμάς, τους Γνωστικούς.
Εμείς, οι Γνωστικοί γελούμε με τον θάνατο, και τον έχουμε στα πόδια μας, διότι είμαστε πανίσχυροι.
Άναψε τις εννιά μυστικές λυχνίες, ω Lanu (μαθητή). Θυμήσου ότι κάθε μία από τις εννέα Μυήσεις των Μικρότερων Μυστηρίων έχει μία μουσική νότα και ένα όργανο που την παράγει.
Υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για να λάβουμε το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας: Σεξουαλική Μαγεία, τέλεια αγνότητα, και να γνωρίζουμε πως να ταξιδεύουμε συνειδητά με το αστρικό σώμα.
Πολλοί άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν ταξιδεύοντας με το φυσικό τους σώμα μέσα στο αστρικό επίπεδο, διότι αυτό είναι ευκολότερο. Αργότερα, μπορούν να γίνουν πρακτικοί στην χρήση και τον έλεγχο του αστρικού σώματος.
Κάποιοι αποκτούν την αγιότητά τους λίγο λίγο. Ο καλύτερος τρόπος για να υπάρξει αποτελεσματικότητα σ’ αυτό, είναι να κάνουμε μία πρόσθεση των ελαττωμάτων μας, και έπειτα να εξαλείψουμε το καθένα από αυτά με διαδοχική σειρά, αφιερώνοντας δύο μήνες σε κάθε ελάττωμα.
Όποιος θέλει να εξαλείψει διάφορα ελαττώματα με μιάς, μοιάζει με τον κυνηγό που θέλει να κυνηγήσει δέκα λαγούς ταυτόχρονα και δεν πετυχαίνει κανέναν.
Τώρα, όσον αφορά την σεξουαλική μαγεία, υπάρχει η ανάγκη να συνηθίσουμε τον οργανισμό λίγο λίγο, διότι υπάρχουν τέτοια κτηνώδη άτομα που δεν θα ένιωθαν τον παραμικρό πόνο ακόμη και αν τους κοβόταν το πόδι τους κατά την σεξουαλική πράξη. Αυτά είναι τα ανθρώπινα κτήνη.
Στην αρχή, το ζευγάρι μπορεί να ασκηθεί στεκόμενο στα πόδια του. Ο σύζυγος θα κάνει μασάζ την σύζυγό του από τον κόκκυγα μέχρι τον λαιμό, με τον δείκτη τον μέσο και τον αντίχειρα, με την πρόθεση να αφυπνιστεί η Κουνταλίνη της συζύγου του. Αυτή, παρομοίως, θα κάνει το ίδιο για τον σύζυγό της, με την πρόθεση να αφυπνιστεί η Κουνταλίνη. Ο νους πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στην σπονδυλική στήλη και όχι στα σεξουαλικά όργανα.
Οι μέρες για τους αρχάριους που μπορούν να κάνουν σεξουαλική μαγεία είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή κατά την ανατολή. Στην αρχή, δεν πρέπει να υπάρχει σεξουαλική επαφή. Αργότερα, (μετά από μέρες ή και βδομάδες), ο άντρας θα εισάγει το φαλλό μέσα στην μήτρα και έγκαιρα θα αποτραβηχτεί, για να αποφευχθεί η εκσπερμάτωση.
Ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να φιλιούνται και να χαϊδεύονται κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης, προφέροντας το μάντρα Ι.Α.Ο. έτσι: Ιιιιιιιιιιιιιιιι Αααααααααα Οοοοοοοοο, επτά φορές ή περισσότερο, εισπνέοντας πριν από κάθε γράμμα.
Όταν υπάρξει ένας δυνατός πόνος στον κόκκυγα, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι η φωτιά της Κουνταλίνης έχει αφυπνιστεί. Αυτή η φωτιά θα σηκωθεί κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, κανόνα-κανόνα (σπόνδυλο-σπόνδυλο), σύμφωνα με τις ηθικές αξίες μας.
Η αφύπνιση της Κουνταλίνης γιορτάζεται στο Σαλόνι των Παιδιών με μία μεγάλη γιορτή. Ο προσδιοριστικός παράγοντας στην πρόοδο, ανάπτυξη και εξέλιξη της Κουνταλίνης είναι οι ηθικές αξίες.
Είναι αναγκαίο για τον μαθητή να είναι επιδέξιος στο αστρικό, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον «Πραίτορα» της Αγίας Γνωστικής Εκκλησίας κατά την ανατολή της Παρασκευής και της Κυριακής. Τις άλλες ημέρες, ο μαθητής μπορεί να λάβει την σοφία μέσα στην αίθουσα του Ναού της εσωτερικής διδασκαλίας.
Στην πύλη της Αγίας Γνωστικής Εκκλησίας, υπάρχουν κάποιοι φύλακες που επιτρέπουν την είσοδο στους μαθητές βασιζόμενοι στην ορθή συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι φύλακες έχουν συγκεκριμένους ζυγούς όπου ζυγίζουν τις καλές και κακές πράξεις που επιτέλεσε ο μαθητής στην διάρκεια της ημέρας.
Επίσης, υπάρχουν φακοί μέσα στην Αγία Γνωστική Εκκλησία με τους οποίους μπορούν να εξεταστούν τα χρώματα του μαθητή. Όταν ο μαθητής δεν φέρει όλα από τα ολοκληρωμένα χρώματά του, τότε δεν μπορεί να φέρει τις μνήμες στο σώμα του. Πολλές φορές, εξαιτίας των καθημερινών ασχολιών, αυτά τα χρώματα παραμένουν μέσα στο φυσικό σώμα.
Ένας εξαιρετικά λεπτός νευρικός υμένας, ο οποίος είναι εντελώς άγνωστος για τους επιστήμονες, υπάρχει στον εγκέφαλό μας. Αυτός ο υμένας είναι το όργανο που μας επιτρέπει να ανακαλούμε τις «εσωτερικές μας μνήμες». Όμως, όταν υπάρχει ένα τραύμα σ’ αυτόν τον υμένα, τότε ο μαθητής δεν μπορεί να ανακαλέσει τις μνήμες του στον εγκέφαλο. Τότε, είναι αναγκαίο να ζητήσει από τους Δασκάλους Ερμή, Ιπποκράτη, ή Παράκελσο την θεραπεία αυτού του κέντρου.
Πρέπει να γραφτεί ένα γράμμα προς το Ναό του Αλδέν, ζητώντας την βοήθεια ενός από τους αναφερόμενους Δασκάλους. Αυτό το γράμμα πρέπει πρώτα να διαποτιστεί με τον καπνό λιβανιού. Έπειτα, πρέπει να καεί στην φωτιά, ενώ προφέρονται τα μάντρας «ΟΜ ΤΑΤΣΑΤΟΜ».
Κάποιος πρέπει να επιτελέσει αυτή την πράξη με πίστη, γονατιστός, προσευχόμενος στον ουρανό και παρακαλώντας να εισακουστεί.
Βέβαια, το υλικό μέρος του γράμματος καίγεται, όμως, το αστρικό αντίστοιχο, πηγαίνει κατευθείαν στα χέρια του Δασκάλου για τον οποίο προοριζόταν το γράμμα. Έτσι, ο Δάσκαλος διαβάζει το αστρικό αντίστοιχο του γράμματος, και έπειτα προβαίνει στην θεραπεία του μαθητή.
Ο Ναός της Αλδέν είναι ο Ναός της Επιστήμης.
Τα εσωτερικά σώματα επίσης αρρωσταίνουν, και έχουν επίσης την ανάγκη βοηθείας αυτών των γιατρών. Αυτοί οι γιατροί είναι Δάσκαλοι της Επιστήμης, και είναι πλούσιοι σε σοφία. Αυτοί θεραπεύουν τα εσωτερικά σώματα των Μυούμενων, όπως επίσης και του καθένα που ζητά βοήθεια.
Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα για την άσκηση σεξουαλικής μαγείας είναι η αδυναμία. Η υπερβολική συνουσία, φέρει ανάμεσα στα άλλα πράγματα και την αδυναμία. καμία θεραπεία που να βρέθηκε από τους γιατρούς δεν έφερε την θεραπεία σ’ αυτό. Όμως, η καθημερινή άσκηση της σεξουαλικής μαγείας θεραπεύει την αδυναμία.
Τώρα θα δώσουμε μία φόρμουλα σ’ αυτούς που υποφέρουν από αυτή την τρομερή ασθένεια (αδυναμία) για να θεραπευθούν, με την προϋπόθεση ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο αρσενικό μέλος.
Είναι πολύ λίγα τα ανθρώπινα όντα που γνωρίζουν την υπερφυσική αξία του φυτού αλόη. Έχω δει το φυτό Αλόη πάνω σε τοίχο χωρίς καθαρό αέρα, χωρίς νερό, φως, και χώμα. Εντούτοις, αυτό παραμένει γεμάτο ζωή, πολλαπλασιάζει τα φύλλα του, και αναπαράγεται θαυμάσια. Από τι ζει; Τι λαμβάνει ως τροφή; Αυτό και μόνο το γεγονός είναι κάτι που παραξενεύει τους μοντέρνους ψευτοβοτανολόγους, αφού αυτοί απλώς επαναλαμβάνουν αυτά που λένε οι άλλοι. Πολύ σπάνια κάποιος από αυτούς έχει την ερευνητική πρόθεση να εξερευνήσει το θαυμάσιο εργαστήριο της Φύσης.
Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι φαρμακοποιοί με την Αλόη είναι να δημιουργήσουν το «Γερμανικό λικέρ» και μαλακτικά. Αυτά είναι τα μόνα που μπορούν να κάνουν με την περίφημη γέλη της Αλόης. Αυτή είναι ένα καλό μαλακτικό, όμως, δεν γνωρίζουν ούτε εκ του μακρόθεν την υπερφυσική σημασία της Αλόης. Η Αλόη τρέφεται με τις υπερευαίσθητες ακτίνες του ήλιου, με την χριστική ουσία του ήλιου. Η γέλη της Αλόης είναι η κρυσταλλοποίηση του αστρικού φωτός του ήλιου. Επομένως, η γέλη είναι το σπέρμα του ήλιου. Γι’ αυτό και υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα στην γέλη της Αλόης και το ανθρώπινο σπέρμα. Κατά συνέπεια, η Αλόη είναι μεγάλη πανάκεια για την θεραπεία της αδυναμίας.
Η διαδικασία έχει ως ακολούθως: Βάζουμε σε μία κατσαρόλα, ή δοχείο την λευκή ουσία του ζαχαροκάλαμου (που χρησιμοποιείται ευρέως στην Κολομβία) έτσι ώστε να μπορεί να λιώσει με την φωτιά. Η κατσαρόλα δεν πρέπει να περιέχει νερό. Όταν υγροποιηθεί αυτή η ουσία, πρέπει να προσθέσουμε την γέλη από όλο το φυτό της Αλόης, και έπειτα προσθέτουμε δέκα γραμμάρια σιδήρου. Το ανακατεύουμε αυτό το μίγμα με ένα μύλο χειρός ενώ βρίσκεται στην φωτιά. Όταν όλα έχουν ανακατευτεί καλά, τότε παίρνουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και βάζουμε αυτή την ουσία σε ένα μπουκάλι, προσθέτοντας λίγο βενζοϊκό νάτριο ώστε να μην αλλοιωθεί (ζυμωθεί). Βάλτε στο μπουκάλι μία ετικέτα, και πάρτε ένα κουτάλι αυτού του φάρμακου κάθε ώρα. Η αδυναμία θεραπεύεται με αυτή την θαυμάσια συνταγή.
Θα δώσουμε μία άλλη θαυμάσια συνταγή για την θεραπεία της αδυναμίας στο επόμενο βιβλίο μας που ετοιμάζεται, με τον τίτλο Απόκρυφη Ιατρική και Πρακτική Μαγεία.
Κάθε γυναίκα που θέλει να αφυπνίσει την Κουνταλίνη της πρέπει να ασκεί σεξουαλική μαγεία με το σύζυγό της. Πρέπει να εκφωνεί επίσης το μάντρα Ι.Α.Ο. και να απέχει από τον οργασμό. Έτσι, αυτή πρέπει να αποτραβιέται από το σύζυγό της πριν να επέλθει η έκκριση του θηλυκού σπέρματος. Αυτός είναι ο τρόπος που οι γυναίκες μπορούν να αφυπνίσουν την Κουνταλίνη τους κατά έναν θετικό τρόπο.
Η μοναδική διαφορά του αρσενικού με του θηλυκού σε σχέση με την Κουνταλίνη είναι ότι τα δύο γαγγλιακά κανάλια που ονομάζονται Ιδά και Πιγκαλά είναι αντεστραμμένα. Η διάταξη αυτών των καναλιών στον άντρα είναι: το Ιδά βρίσκεται στα δεξιά του και το Πιγκαλά στα αριστερά του. Όμως, στην γυναίκα είναι: το Ιδά στα αριστερά της και το Πιγκαλά στα δεξιά της. Αυτά τα δύο γαγγλιακά κανάλια αντηχούν με την νότα ΦΑ της Φύσης.
Άκουσέ με αγαπητέ αναγνώστη, όταν νιώθεις ότι είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος, τότε ζήτα τους Δασκάλους της Αγίας Γνωστικής Εκκλησίας να σε υποβάλουν στις αυστηρές δοκιμασίες. Εάν επιθυμείς ειδική βοήθεια, τότε επικαλέσου εμένα, τον Samael Aun Weor. Θα σε καθοδηγήσω μέσω των εννέα πυλών που θα σου δώσουν το δικαίωμα να σηκωθείς στον Γολγοθά της Υψηλής Μύησης, με τον χοντρό και βαρύ σταυρό που σου παραδίδεται κατά την πρώτη Μύηση των Μικρότερων Μυστηρίων.
Θυμήσου καλέ μαθητή ότι ο σταυρός ζυγίζει το βάρος του δικού σου Κάρμα. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να πέσει, διότι ο μαθητής που αφήνεται να πέσει πρέπει να υποφέρει και να πολεμήσει πάρα πολύ για να αναρρώσει από την απώλεια.
Άκουσέ με καλέ μαθητή, το μονοπάτι είναι σκληρό και γεμάτο με κοτρόνες και αγκάθια.
Η φτώχεια και η ατίμωση θα βάλουν τις μάσκες τους για να σε πληγώνουν στην διάρκεια του ταξιδιού σου. Θα χύσεις αίμα και τα πόδια σου επίσης θα ματώσουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού σου εξαιτίας των κροκάλων πάνω στο μονοπάτι.
Το μονοπάτι της Υψηλής Μύησης είναι το μονοπάτι του Γολγοθά. Αυτό είναι ένα μονοπάτι δακρύων και οδύνης.
Άναψε τις καντήλες σου στην σιγή της νυκτός, και σ’ αυτή την βαθιά σιγή όπου εσύ είσαι επάγρυπνος, Θυμήσου τον Εσωτερικό σου Θεό, και μπες στην σπηλιά Του. Αυτός σε περιμένει να μπεις, βαθιά μέσα στον εαυτό σου, περιμένοντας την ώρα της Αυτοπραγμάτωσής Του.
Άναψε την καντήλα σου ω Τσέλα! στην σιγή της νυκτός, διείσδυσε πολύ βαθιά στην ιερή πόλη του φιδιού. Εδώ μέσα είναι όπου σε περιμένει ο Θεός σου. Έτσι, άναψε την φωτιά την νύχτα, ω Λάνου. Κλείσε τα μάτια σου, πάρε τον νου σου από κάθε εγκόσμια απασχόληση, γίνε λίγο ληθαργικός και προσπάθησε να μιλήσεις με τον Εσωτερικό σου Θεό στο μυστήριο, σε βαθύ εσωτερικό διαλογισμό.
Όταν μέσω του βαθύ εσωτερικού διαλογισμού μάθεις πώς να εισέρχεσαι στην σπηλιά σου, τότε, ω μαθητή, θα μιλήσεις με τον Εσώτερό σου.
Άναψε την ιερή σου φωτιά στην βαθιά νύχτα όπου εσύ κρατιέσαι επάγρυπνος, έτσι, θα αφήσεις τα πυκνά σκοτάδια. Ο Θεός σου θέλει να σου μιλήσει μέσα στην καιόμενη βάτο του Χωρέβ.
Ας είναι ο ψαλμός σου ευαίσθητος προς τις επτά εκκλησίες σου, ω μαθητή, και μην ξεχνάς ότι είναι ο Λόγος που ανοίγει τις επτά πύλες των επτά εκκλησιών του οργανισμού σου. Ψάλε, ω μαθητή, ψάλε!
Η Έφεσος αντιστοιχεί στην νότα ΝΤΟ. Η Σμύρνη αντιστοιχεί στην νότα ΡΕ. Η Πέργαμος αντιστοιχεί στην νότα ΜΙ. Η Θυάτειρα αντιστοιχεί στην νότα ΦΑ. Οι Σάρδεις αντιστοιχούν στην νότα ΣΟΛ. Η Φιλαδέλφεια αντιστοιχεί στην νότα ΛΑ. Η Λαοδίκεια αντιστοιχεί στην μουσική νότα ΣΙ.
Ι: Διόραση, μεσόφρυδο, νότα ΣΙ.
Ε: Διακοή, λάρυγγας, νότα ΣΟΛ.
Ο: Διαίσθηση, καρδιά, νότα ΦΑ.
ΟΥ: Τηλεπάθεια, ηλιακό πλέγμα, νότα ΜΙ.
Α: Μνήμη περασμένων ζωών, πνεύμονες, νότα ΛΑ.
Ψάλλοντας αυτά τα φωνήεντα για μία ώρα καθημερινά αφυπνίζονται όλες αυτές οι απόκρυφες δυνάμεις. Το αίμα σηκώνεται πάνω προς το κεφάλι όταν προφέρουμε το φωνήεν Ι. Το αίμα πηγαίνει στο λαιμό με το φωνήεν Ε. Με το Ο πηγαίνει στην καρδιά. Το αίμα πηγαίνει στα έντερα με το φωνήεν ΟΥ και στους πνεύμονες με το Α.
Σε μία από τις τελετές που ο Δάσκαλος Ουιρακότσα έφερε στην Κολομβία, υπάρχει μία μαντρική προσευχή που είναι χρήσιμη για την σεξουαλική μαγεία. Αυτή η προσευχή πρέπει να λέγεται την στιγμή που ο σύζυγος και η ιέρεια σύζυγός του ασκούν την ένωση της σεξουαλικής μαγείας. Η προσευχή έχει ως ακολούθως: Χαδίτ, φτερωτό φίδι του φωτός, εσύ είσαι το Γνωστικό μυστικό του Είναι μου, το επίκεντρο της επαφής μου, η καρδιά μου η ίδια. Η ιερή σφαίρα και ο μπλε ουρανός είναι δικά μου: Ο Α Ο ΚΑΚΟΦ ΝΑ ΚΟΝΣΑ (απαγγέλλεται τρεις φορές).
Όταν η Κουνταλίνη φωτίζει τα άτομα της γλώσσας, που βρίσκονται τοποθετημένα στο σπερματικό σύστημα, τότε το ανθρώπινο ον λαμβάνει την δύναμη της ομιλίας όλων των γλωσσών του κόσμου. Οι μεγάλοι Φωτισμένοι της Ατλάντιας αλυσίδας μιλούσαν όλες τις γλώσσες του κόσμου.
Η Κουνταλίνη γίνεται ένας δημιουργός στον λάρυγγα. Ο Μάγος μπορεί να δημιουργήσει μία φιγούρα με τον νου του και να την υλοποιήσει μέσω του δημιουργικού λόγου της Κουνταλίνης του. Έτσι δημιουργούν οι άγγελοι ζωντανά όντα.
Όταν το ανθρώπινο ον έχει ενωθεί με τον Εσώτερό του φθάνοντας στην Υψηλή Μύηση, τότε προφέρει τον θεϊκό χρυσό Λόγο, που προφέρουν οι Θεοί. Έτσι είναι πως εξυψωνόμαστε στο πλήρωμα της αιώνιας ευτυχίας, και μετατρεπόμαστε σε δημιουργικούς Θεούς, χάρις στον Λόγο.
Επομένως, ένα βιβλίο που το θέμα του μπορεί να αναφέρεται στον Λόγο, αλλά δεν διδάσκει σεξουαλική μαγεία είναι απλά ανώριμο.
Το να ξεχωρίζουμε τον Λόγο από τα μυστήρια του σεξ, είναι το επίκεντρο της τρέλας, αφού το σεξ είναι η βάση του Λόγου. Έτσι, δεν μπορεί κάποιος να προφέρει τον θεϊκό χρυσό Λόγο (γλώσσα) χωρίς να έχει αφυπνιστεί η Κουνταλίνη και αυτή αφυπνίζεται μόνο ασκώντας σεξουαλική μαγεία.
Όποιος είναι ενωμένος με τον Εσώτερό του γίνεται παντοδύναμος και παντογνώστης. Αυτός ξέρει πώς να διατάζει και να υπακούει. Ποτέ δεν γίνεται αλαζονικός διότι έμαθε να είναι απλός και ταπεινός μέσα στον κόσμο.
Η όραση του Δασκάλου διεισδύει μέσα σε όλες τις σφαίρες της Φύσης. Ως ένας ηγεμόνας του Άπειρου, απελευθερώνει θύελλες και γαληνεύει τυφώνες. Αυτός κάνει την γη να τρέμει, η αστραπή είναι το σκήπτρο του, και η φωτιά είναι το χαλί για τα πόδια του.
Αποκτούμε το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Μακροζωίας ασκώντας σεξουαλική μαγεία. Έτσι, γινόμαστε πανίσχυροι. Όμως με σκοπό να επιτύχουμε την παντοδυναμία, είναι πρώτα απαραίτητο να μάθουμε να υπακούμε στην Λευκή Ιεραρχία.
Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος, ο πρώτος και ο έσχατος.
Ευλογημένοι είναι αυτοί που τηρούν τις εντολές του, διότι αυτοί έχουν δικαίωμα στο δέντρο της ζωής, και μπορούν να εισέλθουν μέσα από τις πύλες στην πολιτεία. (Αποκάλυψη: 22:13-14)

ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ
Νιώθω στα πιο ενδόμυχα μέρη μου μία βασανιστική φωτιά.
αυτή είναι το τερπνό κρασί της αγάπης...
εγώ είμαι το ρόδο του Σαρών,
και το κρίνο των κοιλάδων,
εγώ είμαι το απολαυστικό άρωμα του πάθους.
Ζω μέσα στην κούπα των στεφανωμένων ποιητών,
εγώ είμαι ο ύμνος των Βακχών
εγώ είμαι η αγάπη των έναστρων ουρανών,
εγώ είμαι το άσμα των ασμάτων...
το μέλι των χειλιών σου ταράζει τα μύχιά μου,
έτσι, νιώθω να σε αγαπώ...
εσύ είσαι το βουνό από μύρα,
και οι λόφοι του λιβανιού...
εσύ είσαι η φωτιά του Αρκάνο...
εσύ είσαι η ερωτική κορυφή,
και το απολαυστικό χαμόγελο
όταν η αγάπη γδύνεται...
τώρα, ευτυχισμένος με το αθάνατο κρασί,
ας ανάψουμε μία φωτιά και ας ψάλλουμε στις Βαλκυρίες
με έναν θριαμβευτικό ψαλμό φωτιάς και ποίησης.
ας έρθει το ποτό, το φως και η μουσική...
ας χορέψουν τα ζευγάρια πάνω στο απαλό χαλί.
ας σπινθηρίσει το ρόδο του Σαρών μέσα στις κούπες,
και είθε η φωτιά να καταβροχθίσει τις σκιές...
ας έρθουν η χαρά, η διασκέδαση και η ποίηση...
ας χορέψουμε ευτυχισμένα μέσα στην αγκαλιά της αγάπης.
ασχέτως του τι λένε.
ας χαρούμε μαζί στην νυφική κάμαρα,
με νάρδους και μύρα,
και ας ψάλλουμε τον θριαμβευτικό μας ύμνο
του φωτός και της ποίησης...

Από τον Samael Aun Weor

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
Καθετί στην ζωή είναι θέμα συνηθειών. Mοιχός είναι ένα άτομο που έχει συνηθίσει τα γεννητικά του όργανα να συνουσιάζονται έντονα. Όμως, Εάν το ίδιο άτομο αλλάξει την συνήθειά του με την συνήθεια της εγκράτειας, τότε, μετατρέπεται σε ένα αγνό άτομο.
Έχουμε εδώ ως παράδειγμα την καταπληκτική περίπτωση της Μαρίας Μαγδαληνής, που ήταν μία φημισμένη πόρνη. Η Μαρία Μαγδαληνή έγινε η φημισμένη Αγία Μαρία η Μαγδαληνή, η μετανιωμένη πόρνη. Η Μαρία Μαγδαληνή έγινε η αγνή μαθήτρια του Χριστού.
Ο Παύλος της Ταρσού, ο άγριος διώκτης των Γνωστικών, έλαβε την ιερή Μύηση μετά από αυτό που του συνέβηκε στον δρόμο του για την Δαμασκό. Αυτός άφησε την συνήθεια να διώκει τους Χριστιανούς, και υιοθέτησε τις Γνωστικές συνήθειες. Επομένως, έγινε ένας Γνωστικός Χριστιανός προφήτης.
Ένας κακός μπορεί να γίνει ένας άγιος, Εάν αλλάξει τις κακές συνήθειές του με τις συνήθειες ενός αγίου.
Μετά από αυτόν τον πρόλογο, ας εισχωρήσουμε στο ενδιαφέρον θέμα του παρόντος κεφαλαίου.
Στην παρούσα Γήινη Περίοδό μας, ο Βεελζεβούλ, ο αρχαίος πρίγκιπας των δαιμόνων, έφθασε σε ένα τέτοιο βαθμό διαστροφής που είναι αδύνατο να περιγραφεί με λόγια. Όταν ένας μάγος ήθελε να επικαλεστεί τον Βεελζεβούλ στο αστρικό επίπεδο, έπρεπε να εξοπλιστεί με τρομερό θάρρος για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πιο τερατόμορφο κτήνος που γνώρισαν ποτέ οι αναρίθμητοι κύκλοι εξέλιξης. Ο Μάγος πρόφερε τα χθόνια μάντρας των σκοτεινών επικλήσεων, όπως είναι γραμμένα παρακάτω: Antia rara ra ra... ... .
Aυτά τα μάντρας προφέρονται έτσι:
Αaaaannnn... ... tiiiiiiiiiii... ... . aaaaaa... ... . raaaa... .. ra... .. ra... ... . ra... ..
Τότε, επικαλούνταν τον Βεελζεβούλ με το όνομά του τρεις φορές.
Μία παγερή πνοή θανάτου πάγωνε την ατμόσφαιρα γύρω από τον μάγο, και ο πρίγκιπας των δαιμόνων απαντούσε με ένα τρομακτικό βρυχηθμό, που έμοιαζε να βγαίνει από όλες τις σπηλιές της γης. Ο Βεελζεβούλ έτρεχε στο κάλεσμα από έναν τέτοιο θαρραλέο Μάγο. Τα βήματά του ήταν σαν τον τριποδισμό ενός πουλαριού, και η παρουσία του, χίλιες φορές πιο τρομακτική, χίλιες φορές πιο φρικιαστική από τον ίδιο τον θάνατο.
Αλίμονο στον τολμηρό που τόλμησε να καλέσει τον πρίγκιπα των δαιμόνων χωρίς να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος! Αλίμονο σε αυτόν που δεν ήταν προετοιμασμένος διότι πέθαινε από τα νύχια του φρικτού κτήνους!
Όμως, ο καλά πειθαρχημένος Μάγος, σταθερός ως πολεμιστής, άπλωνε το δεξί του χέρι προς τον πρίγκιπα των δαιμόνων, και τον εξόρκιζε με τα ακόλουθα λόγια:
«Εις το όνομα του Δία, πατέρα όλων των Θεών, εγώ σε εξορκίζω, Te Vigos Cossilim»
Tότε το τέρας παρέμενε ήρεμο. Η παρουσία του έμοιαζε με έναν γιγαντιαίο, μακρύτριχο γορίλα. Αυτός αγκάλιαζε τους μαθητές του ή τους φίλους του με την μακριά ουρά του ενώ μιλούσε μαζί τους. Τα μάτια του ήταν σαν του ταύρου, η μύτη του όπως του αλόγου, το στόμα του σαν του μουλαριού, τα πόδια και τα χέρια του ήταν υπερφυσικά και φρικτά, και το σώμα του, όπως έχουμε πει, ήταν τριχωτό σαν το σώμα ενός γορίλα.
Φορούσε πάνω στο κεφάλι του ένα μπερέ, πάνω στους ώμους του την μαύρη κάπα του πρίγκιπα των δαιμόνων, και ένα σχοινί με εφτά κόμπους ήταν γύρω από την μέση του. Όλα αυτά τα ενδύματα υποδείκνυαν ότι ήταν ένας πρίγκιπας των δαιμόνων, ένας μαύρος μάγος της 13ης μαύρης μύησης.
Όταν υπέγραφε ένα συμβόλαιο με τους μαύρους μάγους, τραγουδούσε τα ακόλουθα πάνω στο έγγραφο: «Bel tengo mental la petra, y que a el la anduve sedra vao genizar ledes».
Ο Βεελζεβούλ ήξερε πως να εγκαταλείπει στιγμιαία το αστρικό επίπεδο, με σκοπό να εισχωρήσει στο φυσικό επίπεδο. Έτσι μπορούσε να γίνει ορατός και απτός για τους τολμηρούς επικλητές του στο φυσικό επίπεδο.
Έκανε πλούσιους αυτούς που υπέγραφαν μαζί του συμβόλαια. Κατά συνέπειαν, η ψυχή του μάγου παρέμενε δέσμια του Βεελζεβούλ. Αυτός τους έδινε χρήματα, όμως ο μάγος έπρεπε να τον ακολουθήσει σε μία καθορισμένη στιγμή, σε μία καθορισμένη ημέρα, ώρα και λεπτό.
Αυτό συνέβαινε διότι ο Βεελζεβούλ απαιτούσε την ίδια την ζωή του μάγου και την ψυχή του αγαπημένου του γιου. Ο Βεελζεβούλ αποσάρκωνε ο ίδιος τον μάγο, για να τον πάρει και να τον θέσει κάτω από τις υπηρεσίες του.
Γνωρίζω ένα πλούσιο γαιοκτήμονα που υπέγραψε συμβόλαιο με έναν άλλο δαίμονα, όχι τον Βεελζεβούλ. Κάθε χρόνο κάποιος εργάτης του εξαφανίζεται μυστηριωδώς από την φάρμα του. Ένα μικρό κορίτσι παρατηρούσε την μητέρα του ακριβώς την στιγμή που αυτή εξαφανιζόταν, την στιγμή που πιανόταν από το μυστηριώδες χέρι κάποιου που δεν φαινόταν. Κατά συνέπεια αυτό το κορίτσι έμεινε ορφανό. Οι μαύροι μάγοι παίρνουν τα θύματά τους μέσα στο αστρικό επίπεδο, ακόμη και με τα σώματά τους από σάρκα και οστά, για να τους θέσουν υπό τις υπηρεσίες τους μέσα σ’ αυτό το επίπεδο.
Πολλοί θα πουν ότι η προηγούμενη δήλωση είναι αδύνατη, και ότι ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου γίνεται πιο ενοχλητικός και από μία μύγα. Όμως, εγώ συνιστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους να μελετήσουν την Μυητική Νουβέλα του Αποκρυφισμού του Krum Heller (Huiracocha), έτσι ώστε να μπορέσουν να μάθουν την ιστορία σχετικά με το Άγιο Γκριάλ.
Το Άγιο Γκριάλ βρισκόταν στο φυσικό επίπεδο, όμως τώρα είναι στο αστρικό επίπεδο. Επίσης στο αστρικό επίπεδο είναι ο ναός του Αγίου Γκριάλ, που και αυτός ήταν στο φυσικό κατά το παρελθόν, όπως επίσης και μέρος του βουνού του Μονσεράτ στην Καταλονία (Ισπανία). Αυτό είναι που ονομάζεται Κατάσταση Τζινας.
Αυτό το ποτήρι είναι γεμάτο με το αίμα του Λυτρωτή του κόσμου, που ο Ιωσήφ της Αριμαθαίας συνέλεξε όταν βρισκόταν κάτω από τον σταυρό του Γολγοθά.
Διαβάζουμε στο βιβλίο του Krum Heller πως ο Διοικητής Μοντέρο εισήλθε με το φυσικό του σώμα στον αυθεντικό Ροδοσταυρικό Ναό του Τσαπουλτεπέκ (Μεξικό). Αυτός ο ναός είναι σε κατάσταση Τζίνας, έτσι, ο Διοικητής Μοντέρο εισήλθε στον ναό με το σώμα του σε κατάσταση Τζινας.
Ο Dr. Rudolf Steiner, o μεγάλος Γερμανός γιατρός, είπε: Ένα φυσικό σώμα μπορεί να εισχωρήσει στους εσωτερικούς κόσμους χωρίς να χάσει τα φυσικά χαρακτηριστικά του.
Ο Mario Roso de Luna έκανε μερικές πολύ ωραίες μελέτες πάνω στις περιοχές Τζινας. Ο Don Mario Roso de Luna πέθανε απογοητευμένος με την Θεοσοφική κοινωνία.
Ο Ρόδινος Σταυρός είναι ένας από τους επτά Μυητικούς ναούς που βρίσκονται στο αστρικό επίπεδο. Όμως, όλες οι Ροδοσταυρικές σχολές που είναι γνωστές σήμερα στον φυσικό κόσμο είναι κίβδηλες αφού έχουν πέσει στα χεριά του Γιαχβέ.
Οι ιθαγενείς της Αμερικής γνώριζαν τις καταστάσεις Τζινας εις βάθος. Συνεπώς, όταν οι Ισπανοί κατακτητές έφθασαν, αυτοί έκρυψαν τους πιο ιερούς ναούς τους μέσα στο αστρικό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, τα μυστήρια των Μάγιας σώθηκαν από την ιεροσυλία των Ισπανών. Ο Ναός των Μυστηρίων των Μάγιας είναι ένας από τους επτά μεγάλους αποκρυφιστικούς ναούς, που τώρα βρίσκονται στο αστρικό επίπεδο.
Όταν ένα φυσικό σώμα είναι ενεργό μέσα στο αστρικό επίπεδο, παραμένει υποταγμένο στους νόμους αυτού του επιπέδου, χωρίς όμως να χάνει τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του.
Γνωρίζω κάποιον που έκλεψε δυο ράβδους χρυσού από μία βαθιά σπηλιά του Pregoneros (Πολιτεία της Μερίντα, Βενεζουέλα). Όταν ο εν λόγω άντρας βγήκε από την σπηλιά, ένιωσε ότι οι δύο χρυσοί ράβδοι κινούνταν στα χέρια του και την ίδια στιγμή έγινε καταιγίδα. Είδε τότε τις δύο ράβδους να μεταμορφώνονται σε δύο τρομερά φίδια. Τότε τα πέταξε από τα χέρια του και έφυγε τρέχοντας τρομαγμένος.
Αυτό που επίσης μπορεί να συμβεί είναι ότι ένα αποσαρκωμένο άτομο μπορεί να εγκαταλείψει στιγμιαία το αστρικό επίπεδο και να διεισδύσει στο φυσικό επίπεδο. Ένα τέτοιο άτομο γίνεται αόρατο για αυτούς που βρίσκονται στο αστρικό επίπεδο, όμως είναι απτό για τους ανθρώπους του φυσικού κόσμου. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο αποσαρκωμένος παραμένει στιγμιαία υποταγμένος στους νόμους που διέπουν το φυσικό επίπεδο, χωρίς το αστρικό του σώμα να χάσει τα χαρακτηριστικά του.
Αυτές οι περιπτώσεις εμφανίσεων είναι χιλιάδες στα αρχεία των κοινωνιών που ασχολούνται με τα ψυχικά φαινόμενα. Αυτές είναι οι εμφανίσεις των αποβιωσάντων για τα οποία μιλάνε οι πνευματιστές.
Εντούτοις, ποτέ δεν ξέρουν πως να τα εξηγήσουν. Επιφανειακά λένε ότι αυτά είναι φαινόμενα υλοποίησης, και τα γεμίζουν με εκατομμύρια θεωρίες.
Αυτοί αγνοούν ότι η ψυχή μπορεί να εισχωρήσει στα διάφορα διαμερίσματα του βασιλείου. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να γνωρίζουμε πως να το κάνουμε, όπως το κάνουν οι Μάγοι. Συνεπώς, ο Μάγος δεν χρειάζεται πνευματιστές μέντιουμ για να επιτελέσει αυτά τα φαινόμενα της πρακτικής μαγείας.
Όταν η μαγεία εξηγείται όπως πραγματικά είναι, τότε αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν κάνει πλέον αίσθηση στους φανατικούς. Αυτοί προτιμούν να ακολουθούν τους κόσμους των ψευδαισθήσεών τους. Γνωρίζω την περίπτωση ενός μάγου που κάλεσε τον Βεελζεβούλ με την κλείδα του Σολομώντα, που είναι ως ακολούθως:
«Agion tetra-gram vaicheon estimilia maton espares rertagramaton orgoran irion. Erglion existion eryona omera brasin moim mesias soler, emmanuel Sabaoth Adonai. I praise thee and I invoke thee».
Όταν ο μάγος είδε τον Βεελζεβούλ στην μέση του δωματίου, γέμισε με απέραντο τρόμο και δεν τόλμησε να κάνει κανένα συμβόλαιο μαζί του γιατί του δέθηκε η γλώσσα.
Ο Βεελζεβούλ πάντα είχε την σπηλιά του γεμάτη με όπλα και σφραγίδες για να σημαδεύει τα αστρικά σώματα των μαθητών του.
Εγώ, ο Samael Aun Weor, πάντοτε παρατηρούσα τον Βεελζεβούλ στο αστρικό επίπεδο. Προσπάθησα να κερδίσω την συμπάθειά του διότι αυτό που συνεχώς μου κινούσε την προσοχή ήταν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ακτινοβολούσε αγάπη προς τους φίλους του.
Αυτός ήταν μία πολύ σπάνια και μοναδική περίπτωση ανάμεσα στο είδος του διότι ποτέ δεν είχα ακούσει για ένα δαίμονα που η αύρα του να ακτινοβολεί μπλε φως, που είναι αυτό της αγάπης.
Αυτός βέβαια πάντοτε μου έριχνε τρομερές απειλές. Όμως, πάντοτε τον νικούσα με τα μάντρας μου, και έτσι τον συνόδευα στις σπηλιές του μέσα στο αστρικό επίπεδο. Έφθασα ακόμη και στο σημείο να λάβω μέρος στις γιορτές του, προσποιούμενος ότι είμαι μαύρος μάγος, ακόμη και σύντροφός του. Αυτό το έκανα για να μελετήσω από πιο κοντά αυτήν την προσωπικότητα.
Οι απώτερες προθέσεις μου ήταν να επιτελέσω το μεγαλύτερο επίτευγμα στον κόσμο, που ήταν να βγάλω τον Βεελζεβούλ από την Μαύρη Αδελφότητα, και να τον μεταμορφώσω σε μαθητή της Λευκής Αδελφότητας.
Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν σαν κάτι το αδύνατο το γεγονός ότι το αστρικό σώμα μπορεί να τρώει και να πίνει, διότι ο ανήκουστος μυστικισμός τους πάντα τους λέει ότι το αστρικό σώμα είναι κάτι αεριώδες, ένα εξατμισμένο υγρό, ένα μη απτό και μη υλικό σώμα. Εφόσον αυτοί είναι μόνο στις θεωρίες, δεν τους συμβαίνει και να επιβεβαιώσουν αυτό που λένε. Ας διαβάσουν αυτοί οι κύριοι και κυρίες τα βιβλία του Βιβεκανάντα, για να πληροφορηθούν ότι τα εσωτερικά σώματα (αστρικό σώμα κλπ) είναι επίσης υλικά.
Γι’ αυτό και εμείς οι Γνωστικοί λέμε ότι τίποτε δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε και ο Θεός ακόμη, χωρίς την βοήθεια της ύλης. Έτσι, το αστρικό σώμα είναι υλικό, και αυτό είναι ένας πυκνός οργανισμός όπως και το φυσικό σώμα.
Το γεγονός ότι η ύλη σε τελική ανάλυση ελαττώνεται σε ενέργεια δεν αντικρούει την ύπαρξη του αστρικού σώματος εφόσον βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Εάν δεν μπορούμε να το δούμε με την όρασή μας αυτό συμβαίνει γιατί αυτό ανήκει στην τέταρτη διάσταση. Τα φυσικά μας μάτια δεν εξυπηρετούν ώστε να βλέπουμε στο αστρικό επίπεδο μέχρι να τα κάνουμε να λειτουργούν κατάλληλα γι’ αυτόν τον σκοπό ή μέχρι να τοποθετηθούμε στο αστρικό επίπεδο με το φυσικό μας σώμα. Έτσι, ο αστρικός οργανισμός είναι τόσο πυκνός όσο και ο φυσικός οργανισμός, όμως, αυτός ανήκει σε ένα άλλο τμήμα του βασιλείου.
Το αστρικό σώμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο από το φυσικό σώμα. Ο αστρικός οργανισμός είναι σαν ένα αντίγραφο του φυσικού οργανισμού. Όπως το φυσικό σώμα πρέπει να τραφεί με τροφή που σχετίζεται με την φύση του, έτσι γίνεται και με το αστρικό σώμα.
Ο Αποκρυφιστής χρησιμοποιεί το αστρικό σώμα για τις μελέτες του και για τις μεγάλες του έρευνες, διότι ένα τέτοιο σώμα έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από το φυσικό σώμα. Ο χρόνος και ο χώρος δεν υπάρχουν για το αστρικό σώμα, και αυτό που μαθαίνει κάποιος μέσω της χρήσης του παραμένει εγγεγραμμένο μέσα στην συνείδηση του Είναι του για πάντα.
Επομένως αγαπητέ μου αναγνώστη, μην λαμβάνεις το γεγονός ότι εγώ δείπνησα με τον Βεελζεβούλ στο αστρικό επίπεδο ως κάτι παράξενο.
Πολλές φορές ζήτησα την προσοχή του Εσώτερου του Βεελζεβούλ, ώστε να κάνει Αυτός κάτι για την ψυχή του, αλλά η απάντηση του Εσώτερού του Πνεύματος ήταν: «Δεν μπορώ, δεν με υπακούει. Πάλεψα πολύ, όμως είναι αδύνατον». Ο Βεελζεβούλ, όπως όλοι οι μαύροι μάγοι της σχολής των Σοδόμων, θεωρούν το Πνεύμα ως κατώτερο και την ψυχή ως ανώτερη. Αυτό συμβαίνει γιατί λένε ότι η ψυχή είναι πιο ψυχική.
Έτσι, ο Βεελζεβούλ, όπως και οι μαθητές της σχολής των Σοδόμων, πείστηκαν ότι ο Φύλακας του Κατωφλιού ήταν το Πραγματικό τους Είναι. Γι’ αυτό ακριβώς και ο Βεελζεβούλ δεν άκουγε τον Εσώτερό του.
Ο Βεελζεβούλ αγνοούσε ότι ήταν κακός. Με αγριότητα επετίθετο τους λευκούς μάγους, πιστεύοντας ότι είναι διεστραμμένοι. Ένιωθε τον εαυτό του Άγιο και καλό και θεωρούσε τους λευκούς μάγους δαιμόνια.
Αυτός αγνοούσε την Γνωστική μας αρχή: «Κάποιος έχει μία ψυχή, αλλά είναι ένα Πνεύμα».
Η Δήλωση της Γνώσης λέει: «Πριν η δύση έρθει στην γη, αυτοί που επέζησαν από την λαίλαπα και την θύελλα δόξασαν τον Εσώτερο, και σ’ αυτούς εμφανίστηκε ο προάγγελος της αυγής».
Ο Εσώτερος είναι ο εσωτερικός μας ήλιος. Έτσι, η ψυχή που απομακρύνεται από τον Εσώτερο πέφτει στην άβυσσο. Το Πνεύμα είναι το Πραγματικό μας Είναι. Η ψυχή που απομακρύνεται από το Πνεύμα της αποσυντίθεται. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος.
Ως αποτέλεσμα των λόγων που είπε ο Βεελζεβούλ κατά το δείπνο, εγώ, γεμάτος με ενθουσιασμό, επιτέλεσα ακόμη ένα πείραμα. Τον επικαλέστηκα εκ νέου μέσα στο αστρικό επίπεδο. Όταν εισάκουσε το κάλεσμά μου, εγώ ευγενικά τον προσκάλεσα να πιει κάποια ποτά μαζί μου. Ο Βεελζεβούλ ευτυχισμένος και χαρούμενος δέχτηκε την πρόσκλησή μου.
Ενώ ο Βεελζεβούλ και εγώ βαδίζαμε βρισκόμενοι στο αστρικό επίπεδο, εγώ του άλλαζα τις δονήσεις. Τελικά, κατάφερα και τον απομάκρυνα από το αστρικό επίπεδο και τον πήρα στο πιο θεϊκό επίπεδο της συνείδησης του Κόσμου.
Αυτό το πιο θεϊκό επίπεδο του Κόσμου ονομάζεται «Το Αδιαπέραστο Δακτυλίδι» στον πρώτο τόμο της Μυστικής Διδασκαλίας της Δασκάλας Μπλαβάτσκυ. Εάν θεωρήσουμε τον κόσμο σαν ένα μεγάλο δέντρο με τις ρίζες του στο Απόλυτο, τότε αυτές οι ρίζες βρίσκονται στο «Αδιαπέραστο Δακτυλίδι», διότι κανείς δεν μπορεί να περάσει σ’ αυτό το επίπεδο, ούτε ακόμη και οι πιο μεγάλοι Θεοί του κόσμου δεν μπορούν να περάσουν πέρα από αυτό το δακτυλίδι.
Ο Βεελζεβούλ πραγματικά κατακλύστηκε από την τρομερή φωτεινότητα αυτής της άρρητης περιοχής. Η ομορφιά της και η ευτυχία της είναι απερίγραπτα. Όμως, ένιωσε τρόμο διότι για τέσσερις αιωνιότητες ζούσε μέσα στα σκοτάδια των ζοφερών σπηλαίων.
Βλέποντας αυτό το φως ένιωσε φόβο, και έτσι με τραχεία φωνή είπε: «Αυτό είναι ασταμάτητα τρομακτικό». Εγώ απάντησα: «πιο τρομακτικά είναι τα σκοτάδια που ζεις».
Έπειτα, περπατώντας μέσα σ’ αυτό το επίπεδο περάσαμε μπροστά από ένα σπίτι. «Μπορώ να μπω;» με ρώτησε, και εγώ του απάντησα καταφατικά. Αμέσως μπήκαμε και μείναμε εκεί για λίγο.
Πράγματι, τα πάντα ήταν καινούργια για τον Βεελζεβούλ. Ένιωθε άβολα διότι ήταν συνηθισμένος να ζει ανάμεσα σε καλυμμένους προφήτες, και η τρομερή φωτεινότητα αυτού του επιπέδου τον ενοχλούσε τρομερά.
Μετά από αυτό το διάλειμμα φωτός, τον πήρα στο άλλο άκρο, στα τρομερά σκοτάδια του Αβίτσι (Κόλασης) της γης μας, όπου κάποιος δεν βλέπει παρά μόνο κομμάτια των ψυχών που είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Εκεί βρίσκεις ψυχές από πόρνες, που εξαιτίας της πολλής συνουσίας διαχωρίστηκαν ολοκληρωτικά από τον Εσώτερό τους. Τώρα, βρίσκονται ξαπλωμένες πάνω στα βρώμικα κρεβάτια τους, και αποσυντίθενται σαν κεριά, λιώνοντας στην φωτιά του πάθους τους.
Βρίσκουμε εκεί ψυχές δαιμόνων που δεν είναι παρά κομμάτια. «Εδώ νιώθω λίγο καλύτερα» μου είπε ο Βεελζεβούλ. Εγώ του απάντησα: «Πρέπει να συνηθίσεις τον εαυτό σου στο φως». Τότε αυτός δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να το κάνω διότι ζούσα μέσα στα σκοτάδια για πολύ καιρό».
Όταν του έδειξα τα κομμάτια των ψυχών, τον προειδοποίησα: «Εδώ είναι που θα καταλήξεις αν συνεχίσεις με το κακό σου». Έπειτα, τον πήρα ξανά στο αστρικό του επίπεδο.
Ασχέτως του γεγονότος ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος με την πρότερη δοκιμασία, δεν αποθαρρύνθηκα. Καταλάβαινα ότι αυτός είχε το Φύλακα του Κατωφλιού μέσα στα εσωτερικά του σώματα. Ως λογικό συμπέρασμα, πέραν των υποσχόμενων ελπίδων που παρατηρούσα στον Βεελζεβούλ, αυτός ο Φύλακας (που τόσο τον σέβονται οι μαύροι μάγοι), τον σκλάβωνε ολοκληρωτικά. Εντούτοις, ο Βεελζεβούλ δεν αγρίεψε κατά του φωτός, απλά μόνο τον ενοχλούσε. Αυτός υπέφερε πολύ στο αστρικό επίπεδο διότι όλοι οι πνευματιστές τον αποστρέφονταν και ήταν αποκαρδιωμένος με τους ανθρώπους.
Αυτός ήταν πάντοτε ο ίδιος δεσπότης πίσω από το ιερό του ναού που ηγούνταν. Περιτριγυρισμένος πάντα από τα ίδια βίτσια, που ήταν αυτά που τον έκαναν έναν γορίλα, ένα βρώμικο κτήνος.
Εγώ, ο Samael Aun Weor, τα καταλάβαινα όλα αυτά. Έτσι, δεν αποθαρρύνθηκα, ειδικά όταν προσπαθούσε να με συμπαθήσει και με θεωρούσε τον καλύτερό του φίλο.
Έτσι, επιτέλεσα ένα τρίτο πείραμα. Αυτό ήταν πράγματι και το καθοριστικό. Πήρα τον Βεελζεβούλ μέσα στο «Αδιαπέραστο Δακτυλίδι» για δεύτερη φορά. Ενώ βρισκόμασταν εκεί, επικαλέστηκα γι’ αυτόν τους καλύτερους και τους πιο παλιούς του φίλους από την εποχή του Κρόνου. Αυτοί οι φίλοι του σήμερα είναι φωτεινοί Κύριοι του νου, Κύριοι του φωτός. Γεμάτοι πόνο, αγκάλιασαν τον Βεελζεβούλ. Ένας τους του είπε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφθανα στο σημείο να σε δω σ’ αυτήν την κατάσταση». Τότε ο Βεελζεβούλ απάντησε: «Βλέπεις πόσο μακριά έφθασα».
Σ’ αυτό το επίπεδο, ο Βεελζεβούλ έμοιαζε σαν γορίλας από την αφρικανική ζούγκλα μέσα σε ένα κομψό παριζιάνικο σαλόνι.
Παρ’ όλα αυτά, όταν αναγνώρισε τους αγαπημένους του φίλους, συγκλονίστηκε στα βάθη της ψυχής του και κατάλαβε ολοκληρωτικά πως παραστράτησε.
Αυτός ήταν ο Βεελζεβούλ, ο συμπαθητικός και κομψός άντρας της Αρκαδίας. Εάν δεν ήταν οι ταβέρνες, δεν θα γνώριζε ποτέ τον φρικτό μαύρο μάγο που τον παραπλάνησε.
Τότε, ζήτησα άδεια από τους Κυρίους αυτού του φωτεινού επιπέδου να αφήσουν τον Βεελζεβούλ σ’ αυτήν την φωτεινή περιοχή για κάμποσο καιρό. Οι Κύριοι με χαρά συμφώνησαν στην παράκλησή μου, με την προϋπόθεση να τον επισκέπτομαι συνεχώς.
Μαζί έπειτα κάναμε μία αλυσίδα αγάπης γύρω από τον Βεελζεβούλ, διαποτίζοντάς τον με την αγάπη μας και γεμίζοντάς τον με τα καλύτερα άτομά μας, διαποτίζοντάς τον με φως και μεγαλείο.
Εγώ συνεχώς τον επισκεπτόμουνα. Αυτός ήταν πάντα λυπημένος, αφού ήταν ο μοναδικός γορίλας μέσα σ’ αυτό το επίπεδο των Θεών. Όλα τα Όντα αυτής της περιοχής τον κοιτούσαν με περιέργεια και οι παλιοί φίλοι του από την Κρόνια εποχή τον συμβούλευαν και τον βοηθούσαν.
'Έτσι, ο Βεελζεβούλ συνήθιζε λίγο λίγο στο φως, και ένιωθε μετανιωμένος στα βάθη της ψυχής του για τον χαμένο χρόνο. Αυτός ντρεπόταν όταν βρισκόταν μπροστά στους καλύτερους φίλους του και λαχταρούσε την προσωπική του βελτίωση.
Κατά συνέπεια, τον βοηθήσαμε ενώνοντας τον προσωρινά με τον Εσώτερο Θεό του, με τον Εσώτερό του, και έγινε μία υπερπροσπάθεια από το δικό του Γκλόριαν για να καλέσει την ψυχή του να ενωθεί με τον Εσώτερό της.
Φθάνοντας σ’ αυτό το σημείο του βιβλίου, θα είναι σπάνιο για τους αποκρυφιστές να ακούσουν για το Γκλόριαν. Στην πραγματικότητα, το Γκλόριαν δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Ακτίνα που εκπορεύει, ο Εσώτερος (το Πνεύμα). Έτσι, το Γκλόριαν είναι ουσία, όμως δεν είναι Πνεύμα ούτε ύλη. Το Γκλόριαν είναι η Μεγάλη Πνοή που είναι βαθιά ακατανόητη στον εαυτό της. Είναι μία πνοή από το Απόλυτο, μία από τις πολλές πνοές από την Μεγάλη Πνοή.
Το Γκλόριαν είναι η Ατμική Κλωστή των Ινδουιστών. Είναι το Απόλυτο μέσα μας, η ατομική μας ακτίνα, το όλον του Πραγματικού Είναι μας δημιουργημένο με δόξα.
Η ψυχή, λαχταρά για την ένωση με τον Εσώτερό της, και ο Εσώτερος λαχταρά για την ένωση με το Γκλόριαν του.
Η επισκοπική έδρα του Γκλόριαν σχηματίζεται από τους αυχενικούς σπόνδυλους της σπονδυλικής μας στήλης. Εδώ έχει το Γκλόριαν τα ασημένια άτομά του. Όταν ο Βεελζεβούλ ενώθηκε με το δικό του Γκλόριαν, το λευκό φως του Γκλόριαν έλαμψε με όλη την λαμπρότητά του σ’ αυτό το σημείο του οργανισμού του Βεελζεβούλ.
Αυτή η στιγμιαία ένωση του Βεελζεβούλ με τον Εσώτερό του, του απομάκρυνε την τρομακτική εμφάνιση του γορίλα. Ενδεδυμένος με τα ενδύματα του Εσώτερού του, πήρε την μορφή του συμπαθητικού νέου άντρα της Αρκαδίας.
Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τα άτομα του Γκλόριαν είναι ασημένια και ότι το Άγιο Γκριάλ είναι ασημένιο και όχι χρυσό όπως υποθέτουν κάποιοι Ροδόσταυροι. Ως εκ τούτου, ο Κάλυκας που οι Μύστες του Θεού Σείριος φέρουν πάνω στο κάλυμμα του μετώπου τους είναι ασημένιος. Οποιοσδήποτε Τσέλα που επισκέπτεται την Υπερβατική Εκκλησία του Άστρου Σείριος θα πειστεί για αυτήν την βεβαίωσή μου.
Μία μεγάλη εσωτερική επανάσταση γινόταν μέσα στον Βεελζεβούλ. Έτσι, μία νύχτα, την πιο ήσυχη και σιωπηλή νύχτα, εγώ έκανα κάποια πειράματα Θεουργίας που ήταν πραγματικά καθοριστικά.
Πρόβαλλα για τον Βεελζεβούλ πάνω στο κοσμικό σενάριο κάποιες σκηνές από τα Ακασικά αρχεία. Οι πρότερες εποχές από την Κρόνια εποχή εμφανίζονταν, εποχές όπου ο Βεελζεβούλ ήταν ακόμη ένας καλός και απλός άνθρωπος, όταν δεν είχε ακόμη βίτσια, όταν δεν ήταν ακόμη φίλος των οίκων ανοχής και των ταβερνών.
Όλες αυτές οι σκηνές παιζόταν με διαδοχική σειρά. Ο Βεελζεβούλ σιωπηλά τις συλλογιζόταν. Έπειτα, οι ταβέρνες, τα μικρά πάρτι, οι κοινωνικές νύχτες, και οι οίκοι ανοχής με τα όργιά τους εμφανίστηκαν.
Ο Βεελζεβούλ, γεμάτος με ένα τρομερό εσωτερικό συναίσθημα, συλλογιζόταν αυτές τις αρχαίες σκηνές και θυμόταν τα λάθη του. Αυτός βρισκόταν μπροστά στις πρωταρχικές αιτίες που τον έφεραν στην παρούσα κατάστασή του. Μία αληθινή επανάσταση του Βεελζεβούλ άρχισε να δρα. Ο Βεελζεβούλ επαναστατούσε έναντι του μίσους, έναντι της ιδιοτέλειας, έναντι των βίτσιων, έναντι της μοιχείας, έναντι του θυμού, έναντι του εγκλήματος κλπ.
Ξαφνικά κάτι τρομερό και φρικτό αναδύθηκε από την σκηνή. Ήταν ένα ον που ήταν ένας βδελυρός δαίμονας, ντυμένος με μαύρο μανδύα που φορούσε στα αυτιά του δύο κρίκους. Τα μάτια αυτού του δαίμονα πετάγονταν προς τα έξω και μία ατμόσφαιρα βαθέος σκότους τον τύλιγε.
Ο Βεελζεβούλ έμεινε έκπληκτος καθώς τον σκεπτόταν, μιας και ήταν ο παλιός του Δάσκαλος. Αυτός ήταν ο φρικτός μαύρος μάγος, που με τα θαυμάσια κλειδιά του, τον έβγαζε πάντα θριαμβευτή στο βίτσιο του τζόγου. Ήταν αυτός, ο τρομακτικός δαίμονας, που τον οδήγησε στην πρώτη του μαύρη μύηση.
Αυτός ο δαίμονας ήταν που σκλάβωσε τον Βεελζεβούλ στον Φύλακα του Κατωφλιού σ’ αυτόν τον αρχαίο ναό όπου ο Βεελζεβούλ πέρασε την πρώτη τελετή. Είναι η ίδια τελετή που περνάνε σήμερα και αυτή την εποχή οι μαύροι μάγοι.
Αυτή η χθόνια προσωπικότητα πλησίασε τον Βεελζεβούλ χαμογελώντας με σκοπό να τον χαιρετήσει. Ο Βεελζεβούλ, όπως όταν κάποιος έλκεται από κάποιο υπνωτικό μαγικό, ήθελε να τον πλησιάσει για να ανταποδώσει το χαιρετισμό. Όμως, σταμάτησε, και μία επαναστατική χειρονομία βγήκε από τα βάθη της ψυχής του. Ηρωικά φώναξε: «Όχι, δεν σε χαιρετώ, δεν θέλω τίποτα από εσένα, διότι εσύ είσαι υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι».
Τότε, η χθόνια προσωπικότητα, με μία τραχεία φωνή, που έμοιαζε να βγαίνει από τα βάθη των αιώνων και από ζοφερές σπηλιές, απάντησε:
«Αυτή είναι η πληρωμή που δίνεις για τις υπηρεσίες μου; Ξέχασες κιόλας τις θυσίες μου; Ξέχασες τις διδασκαλίες που σου έδωσα; Αφήνεις τον εαυτό σου να οδηγηθεί στον κακό δρόμο».
Γεμάτος ενέργεια όμως ο Βεελζεβούλ απάντησε: «Δεν θέλω να σ’ ακούω, γιατί είσαι υπεύθυνος που βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση. Έτσι, πιστεύω ότι σε πλήρωσα για τις παρεχόμενες χάρες σου».
Τότε, εγώ εξόρκισα αυτή την χθόνια προσωπικότητα για να απομακρυνθεί. Έτσι, ο μαύρος μάγος αποτραβήχτηκε με το βαθύ σκοτάδι του. Αυτός έμοιαζε να βυθίζεται μέσα στην άβυσσο.
Αυτή ήταν μία δοκιμασία για τον Βεελζεβούλ, την οποία πέρασε επιτυχώς. Ο Βεελζεβούλ επαναστατούσε εναντίον της μαύρης μαγείας. Μία κίνηση επαναστατική έβγαινε από τα βάθη της ψυχής του.
Αφού πρόβαλα αυτά τα Ακασικά αρχεία στην ατμόσφαιρα για χάρη του Βεελζεβούλ, εμείς, Δάσκαλοι και μαθητές τελέσαμε αλυσίδες αγάπης μαζί, για να ακτινοβολήσουμε φως προς τον Βεελζεβούλ.
Μετέπειτα, πρόβαλλα με την μορφή εικόνων την μοίρα που τον περιμένει, Εάν ήθελε να ακολουθήσει ακόμη το μαύρο μονοπάτι. Εικόνες εμφάνιζαν τον Βεελζεβούλ ευτυχισμένο στις ταβέρνες παραδομένο σ’ όλα τα βίτσια της γης. Τελικά, εμφανίστηκε η Κοσμική Νύχτα, και οι θάλασσες κάλυψαν την γη. Τα πάντα έγιναν ερείπια μέσα στον πάγο. Εκεί, ριγμένο μακριά σε μία ακτή ήταν ένα κομμάτι από το κεφάλι, το στήθος και τα χέρια αυτού που ήταν κάποτε ο Βεελζεβούλ.
Όταν η προηγούμενη εικόνα τελείωσε, του είπα: «Ιδού η μοίρα που σε περιμένει, Εάν ακολουθήσεις το μαύρο μονοπάτι».
Έπειτα, πρόβαλλα τις εικόνες της μοίρας που τον περίμενε, Εάν ακολουθούσε το μονοπάτι της λευκής μαγείας. Σ’ αυτές τις εικόνες ο Βεελζεβούλ φαινόταν να είναι ήδη ενωμένος με τον Εσώτερό του, ντυμένος με το ένδυμα της Κυριαρχίας με τον μακρύ μανδύα του Ιεροφάντη, και με το σκήπτρο της δύναμής του. Ένας φωτεινός κήπος εμφανίστηκε, και ο Βεελζεβούλ περπατούσε στον κήπο σαν ένας παντοδύναμος, ουράνιος Θεός.
Του είπα: «Αυτή είναι η πρόνοια που σε περιμένει, Εάν ακολουθήσεις το μονοπάτι της λεύκης μαγείας. Έτσι, ξεκαθάρισε τώρα! Ακολουθείς την λευκή μαγεία ή συνεχίζεις στο μαύρο μονοπάτι;»
Ο Βεελζεβούλ σταθερά απάντησε: «Μένω με την λευκή μαγεία». Τότε, ο Βεελζεβούλ έπεσε κάτω στα γόνατά του κλαίγοντας όπως κλαίει ένα μικρό παιδί. Σηκώνοντας τα μάτια του προς τον ουρανό σταύρωσε τα χέρια του εμπρός στο στήθος, και με δάκρυα και λυγμούς, προσευχήθηκε στον ουρανό.
Αυτός ήταν ένας μετανιωμένος δαίμονας. Τα κέρατά του λαμπύριζαν πάνω στο μέτωπό του σαν να ήθελαν να εξαφανιστούν κιόλας με το φως.
Τα Μεγαλύτερα Αδέλφια τον αγκάλιαζαν με δάκρυα στα μάτια τους. Όλοι τους χαιρόταν ενώ ένα θριαμβευτικό και ευχάριστο εμβατήριο με τις άρρητες μελωδίες του παιζόταν στους αστρικούς ουρανούς της Ουρανίας.
«Σας λέω ότι υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στον ουρανό για έναν αμαρτωλό που μετανοεί, παρά για ενενήντα δικαίους, που δεν χρειάζονται μετάνοια». (Λουκ. 15:7).
Τότε, γονάτισα και προσκύνησα εμπρός στον πιο ισχυρό Ιεράρχη του κόσμου, που ονομάζεται από τους Θιβετανούς «Η Μητέρα του Ελέους» ή «Η Μελωδική Φωνή Οεαοε». Αυτός είναι ο Μονογενής, ο μεγάλος συμπαντικός λόγος της ζωής, που το σώμα του είναι όλοι οι ήχοι που ηχούν στο Άπειρο. Η ομορφιά του είναι άρρητη. Αυτός φέρει ένα στέμμα με τρεις άκρες, και ο μακρύς μανδύας του μεταφέρεται από Ελοχίμ. Αυτά μεταφέρουν την μακριά ουρά του μανδύα του.
Έτσι, παρακάλεσα τον Μονογενή να πάρει τον Βεελζεβούλ κοντά Του, για να μπορέσει να ρυθμίσει την Κουνταλίνη του Βεελζεβούλ.
Η Κουνταλίνη του Βεελζεβούλ κυλούσε προς τα κάτω, σχηματίζοντας την ουρά (Κουνταμπάφερ) του Δαίμονα. Τώρα, το καθήκον του Μονογενή ήταν να υψώσει την Κουνταλίνη του Βεελζεβούλ προς τα πάνω, προς το κεφάλι, για να τον μετατρέψει έτσι σ’ έναν άγγελο.
Ο Κύριος (ο Μονογενής) δέχτηκε την παράκλησή μου, και μέσα σ’ αυτό το επίπεδο του διαμαντένιου φωτός, τοποθέτησε τον Βεελζεβούλ μέσα σ’ έναν υπέροχο κήπο, και του έδωσε ένα κοσμικό βιβλίο για να το μελετήσει. Τον καθοδήγησε στο μονοπάτι του φωτός και τον γέμισε με άτομα σοφίας.
Αργότερα, έκανα τον Βεελζεβούλ να «ξαναζήσει» όλη την ζωή του στο πέρασμα και των τεσσάρων κοσμικών περιόδων και του έδειξα την όμορφη μοίρα που τον περίμενε Εάν ακολουθούσε το φωτεινό μονοπάτι.
Όταν ο Βεελζεβούλ είδε τον εαυτό του να είναι μετατρεμμένος σ’ έναν Ιεράρχη του μέλλοντος, με ρώτησε: Θα γίνει αυτό σύντομα; Εγώ του απάντησα καταφατικά.
Έπειτα, όταν τελείωσε με την αναβίωση όλων αυτών των σκηνών, έφθασε εμπρός στον Μονογενή, λέγοντας: «Έρχομαι με την ψυχή μου μεταμορφωμένη». Ο Κύριος τότε συνέχισε να τον βοηθά, και η Κουνταλίνη του σηκώθηκε. Έτσι, η ουρά (Κουνταμπάφερ) του δαίμονα εξαφανίστηκε απ’ αυτόν.
Παρ’ όλα αυτά τα κέρατα παρέμεναν πάνω στο μέτωπό του, διότι αυτά ανήκουν στον Φύλακα του Κατωφλιού, και αυτός ήταν στενά ενωμένος με τον Φύλακα του Κατωφλιού. Αυτό το εσωτερικό κτήνος ήταν ένα τρομερό εμπόδιο στην εξέλιξή του. Ήταν απαραίτητο να πετάξει αυτό το κτήνος από μέσα του, για να απελευθερωθεί από αυτό το εσωτερικό τέρας που τον κρατούσε δέσμιο για αναρίθμητες εποχές.
Αυτό το εσωτερικό κτήνος είχε καταλάβει την θέλησή του, την σκέψη του, την συνείδησή του, τα πάντα. Επομένως, η αναγκαιότητα να τον αποβάλλει από το Είναι του, για να επιτελέσει μία γρήγορη εσωτερική πρόοδο ήταν επιτακτική.
Αυτή ήταν η στιγμή που τον πήρα μέσα στο αστρικό επίπεδο, για να τον υποβάλλω στην πρώτη Μυητική δοκιμασία, την οποία ο καθένας που θέλει να φθάσει στην Μύηση πρέπει αναπόφευκτα να περάσει. Αυτή είναι η δοκιμασία του Φύλακα του Κατωφλιού. Σ’ αυτή την δοκιμασία, όταν επικαλούμαστε αυτό το κτήνος, αυτό εξέρχεται από εμάς και απειλητικά καταφέρεται εναντίον μας.
Ο Βεελζεβούλ έπρεπε να επικαλεστεί το Φύλακά του πολλές φορές. Τελικά, μία φρικτή αύρα φύσηξε παντού και τότε, με έναν τρομερό και απειλητικό τρόπο, το φάντασμα του Φύλακα εμφανίστηκε. Αυτό το πλάσμα ήταν ένας γίγαντας, γύρω στα τρία μέτρα ανάστημα και το σώμα του δύο μέτρα φαρδύ. Αυτός είχε την εμφάνιση ενός τερατώδους γορίλα και ένα πλατύ στρογγυλό πρόσωπο, με δύο κέρατα και γουρλωτά μάτια.
Ο Βεελζεβούλ είχε ενισχύσει το τέρας στην διάρκεια των εποχών. Τώρα, δεν είχε άλλη επιλογή παρά να το πολεμήσει. Έτσι, ο Βεελζεβούλ θαρραλέα ρίχτηκε πάνω στο τέρας, και κατά συνέπειαν το νίκησε.
Αυτό ήταν το τέρας που έδινε στον Βεελζεβούλ αυτή την φρικτή εμφάνιση του γορίλα. Αυτό ήταν το κτήνος του Κατωφλιού. Έπειτα, ένας «ξερός» ήχος αντήχησε στο διάστημα, που είναι διαφορετικός από τον μεταλλικό ήχο που δημιουργείται σε παρόμοιες περιπτώσεις με τους τωρινούς μαθητές μας. Αυτό συνέβη διότι ο Βεελζεβούλ είναι από μία άλλη Κοσμική Περίοδο.
Έπειτα, ο Βεελζεβούλ καλωσορίστηκε μέσα στο Σαλόνι των Παιδιών με μεγάλη γιορτή και απολαυστική μουσική, και έτσι, μετατράπηκε σε ένα μαθητή των Μεγαλυτέρων Αδελφών. Οι Δάσκαλοι του έδωσαν μία συμβολική ασημένια κούπα.
Ο Βεελζεβούλ πέρασε την πρώτη δοκιμασία, και εγώ τον πήγα ξανά στον Μονογενή, για να συνεχίσει να τον βοηθά. Τα κέρατα εξαφανίστηκαν από το μέτωπο του Βεελζεβούλ, διότι αυτά ανήκουν στο εσωτερικό του κτήνος, στον Φύλακα του Κατωφλιού, που ονομάζεται από τους Ροδόσταυρους από την σχολή των Σοδόμων «ο Φύλακας της Κάμαράς τους», και επίσης «ο Φύλακας του Αγιαστηρίου τους».
Η τερατώδης φιγούρα του γορίλα επίσης εξαφανίστηκε από τον Βεελζεβούλ, διότι αυτή δεν ήταν η δική του, αλλά η φιγούρα του Φύλακα του Κατωφλιού, που ονομάζεται από τους Ροδόσταυρους της σχολής των Σοδόμων «ο Φύλακας της Συνείδησής τους».
Ο Βεελζεβούλ άρχισε να ομορφαίνει. Παρ’ όλα αυτά τώρα έπρεπε να πραγματώσει το ρητό του Δασκάλου: «Δώσε λοιπόν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». (Ματθ. 22:21).
Ο Βεελζεβούλ έπρεπε να επιστρέψει στους μαύρους μάγους όλα τα διακριτικά της πίστης τους που έλαβε απ’ αυτούς: τον μπερέ, το κορδόνι με τους επτά κόμπους, και τον μανδύα του πρίγκιπα των δαιμόνων. Επίσης, έπρεπε να σβήσει το όνομά του από το βιβλίο όπου ήταν γραμμένο.
Φθάνοντας σ’ αυτό το σημείο του κεφαλαίου, πρέπει να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις σχετικά μ’ αυτό το θέμα, διότι πολλοί αναγνώστες θα το θεωρήσουν παράξενο που μιλάμε για βιβλία μέσα στον αστρικό κόσμο και αυτό γιατί οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να σκέπτονται τον αστρικό κόσμο ώς κάτι ασαφές, υγρό, αεριώδες, μη απτό, άυλο κλπ. κόσμο.
Εμείς, οι Γνωστικοί, είμαστε πρωτίστως ρεαλιστές και φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι τίποτε δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε ακόμη και ο Θεός, χωρίς την βοήθεια της ύλης, ακόμη και αν αυτή η ύλη είναι κάτι τελείως άγνωστο στις ονομαζόμενες υλιστικές σχολές.
Τέτοιες σχολές δεν είναι τίποτε άλλο παρά θεωρητικά «κλουβιά παπαγάλων», διότι στην πραγματικότητα αυτοί «οι πολύξεροι» του υλισμού πραγματικά δεν γνωρίζουν τίποτε παραπάνω από τις χονδροειδείς μορφές της ύλης. Για παράδειγμα, τι γνωρίζουν για την απόκρυφη χημεία, την ανατομία και υπερβιολογία των εσωτερικών σωμάτων του ανθρώπινου όντος;
Ο υλιστικός σκεπτικισμός είναι το αποτέλεσμα μιας εγκεφαλικής παράνοιας. Αυτό έχει ήδη επιβεβαιωθεί από ψυχιάτρους στο Παρίσι, όταν εξέτασαν τον εγκέφαλο ενός υπαρξιστή.
Στην πραγματικότητα, μέσα σε κάθε φυσιολογικό ανθρώπινο ον, υπάρχει ένας αληθινός, φυσικός μυστικιστής χωρίς κανενός είδους παραλογισμού. Αυτό συμβαίνει διότι οι υλιστικές όσο και οι πνευματιστικές θεωρίες είναι εξίσου γεμάτες με παραλογισμούς και θεωρίες. Συνεπώς, εμείς, οι Γνωστικοί, δεν είμαστε ούτε πνευματιστές ούτε υλιστές, αλλά ρεαλιστές.
Γνωρίζουμε βαθιά όσα αφορούν τις άπειρες εκδηλώσεις της ύλης και του Πνεύματος, και ξέρουμε ότι η βάση του Είναι δεν είναι ούτε το Πνεύμα ούτε η ύλη. Το Γκλόριαν είναι μία ουσία που οφείλει την ουσία του στον εαυτό του, όμως, δεν είναι ούτε Πνεύμα ούτε ύλη.
Επομένως, όταν επιβεβαιώνουμε ότι ο Βεελζεβούλ έπρεπε να διαγράψει το όνομά του από το βιβλίο ενός ναού, μιλάμε με πολλή εξουσία όπως όταν λέμε ότι πρέπει να σβήσουμε ένα όνομα από ένα φυσικό υλικό βιβλίο. Εάν υλικά αντικείμενα υπάρχουν σ’ αυτό το φυσικό επίπεδο, ομοίως υλικά, στερεά αντικείμενα υπάρχουν μέσα στην αστρική περιοχή, διότι το αστρικό επίπεδο είναι υλικό όσο και το φυσικό επίπεδο. Επιπλέον, μπορούμε να επισκεφτούμε το αστρικό επίπεδο όποια στιγμή θέλουμε διεισδύοντας μέσα του με το φυσικό μας σώμα από σάρκα και οστά, ντυμένοι και προετοιμασμένοι σαν να επρόκειτο να πάμε για έναν περίπατο στον δρόμο.
Βιβλία αστρικής ύλης υπάρχουν μέσα σε κάθε ναό της μαύρης μαγείας. Τα ονόματα των μελών του είναι γραμμένα σ’ αυτά τα βιβλία. Όποτε ένας μαύρος μάγος αποχωρεί από έναν ναό μαύρης μαγείας, πρέπει να διαγράψει το όνομά του από το βιβλίο που είναι γραμμένο. Επίσης, πρέπει να επιστρέψει όλα τα διακριτικά στους ιδιοκτήτες του: «Δώσε λοιπόν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». (Ματθ. 22:21).
Έτσι, μετά την δοκιμασία του Φύλακα του Κατωφλιού, ο Βεελζεβούλ παρουσιάστηκε στον μαύρο ναό για να διαγράψει το όνομά του από το βιβλίο που ήταν γραμμένο.
Αυτός ήταν ένας τεράστιος, γιγαντιαίος ναός της μαύρης μαγείας. Ο Μεγάλος Ιεράρχης του ναού ήταν πίσω, στο ιερό. Όταν είδε τον Βεελζεβούλ ανυπόμονα και ενοχλημένος είπε: «Τελικά θυμήθηκες να έρθεις; Μίας και είσαι ο μοναδικός που διευθύνει αυτόν τον ναό, γιατί καθυστέρησες τόσο πολύ να έρθεις;»
Τότε, ο Βεελζεβούλ απάντησε με ένα ενεργητικό τόνο: «Δεν ανήκω πλέον σ’ αυτόν τον ναό. Εγώ ακολουθώ τώρα το μονοπάτι της λευκής μαγείας». Έπειτα, έβγαλε τον μπερέ από το κεφάλι του και το κορδόνι από την μέση του και τα έριξε μπροστά στο ιερό λέγοντας: «Ορίστε, αφήνω αυτά τα πράγματα σε σένα. Δεν τα χρειάζομαι πια, αφού ανήκω στην Λευκή Αδελφότητα». Έπειτα πρόσθεσε: «Δώσ’ μου το βιβλίο για να σβήσω το όνομά μου απ’ αυτό». Τότε, ο χθόνιος ιερέας απάντησε με έναν δεσποτικό τρόπο:
«Βρες το μόνος σου, δεν θα αναθέσω στον εαυτό μου αυτό το καθήκον».
Έτσι, ο Βεελζεβούλ έψαξε για το βιβλίο, και έπειτα διαγράφοντας το όνομά του αναχώρησε από τον ναό με σταθερό θριαμβευτικό βήμα.
Έπειτα, κατευθυνθήκαμε σε μία συγκεκριμένη σπηλιά, για να παραδώσει τον μανδύα του πρίγκιπα των Δαιμόνων. Όταν ο Βεελζεβούλ εισήλθε στην μαύρη σπηλιά, είπε τα ακόλουθα: «Έρχομαι να παραδώσω αυτόν τον μανδύα που δεν μου ανήκει πια, διότι τώρα είμαι ένας μαθητής της Λευκής Αδελφότητας». Και έτσι έριξε το μανδύα μπροστά τους. Ο Βεελζεβούλ έφυγε από αυτήν την σπηλιά, ενώ οι μαύροι μάγοι του έριχναν προσβολές. Αφού βγήκαμε από την σπηλιά, κατευθυνθήκαμε στην σπηλιά του Βεελζεβούλ. Εδώ, υπήρχαν αναρίθμητα όπλα και σφραγίδες της μαύρης μαγείας. Ο Βεελζεβούλ τα έκαψε όλα αυτά με τις σαλαμάνδρες της φωτιάς.
Έτσι είναι πως, αγαπημένε μου αναγνώστη, ο πρότερος πρίγκιπας των δαιμόνων ο Βεελζεβούλ απελευθερώθηκε από την μαύρη μαγεία.
Ο Βεελζεβούλ συνέχισε να διαμένει μέσα στο φως του Αδιαπέραστου Δακτυλιδιού, και ο Μονογενής συνέχιζε να τον διδάσκει. Μετά από κάποιες ημέρες, η δοκιμασία του Φύλακα του Κατωφλιού του Κόσμου του παρουσιάστηκε. Αυτή είναι η δεύτερη δοκιμασία που πρέπει να περάσει κάθε μαθητής. Ο Βεελζεβούλ θαρραλέα αντιμετώπισε τον Δεύτερο Φύλακα. Μία ακόμη γιορτή έγινε σ’ έναν άλλον ναό, και μία άλλη συμβολική ασημένια κούπα του παραδόθηκε.
Όταν περνιέται η δεύτερη δοκιμασία, τότε ακόμη μία δοκιμασία έρχεται για να καούν στην φωτιά τα κατάλοιπα που παραμένουν μέσα στον μαθητή. Ο Βεελζεβούλ εισήλθε σε μία αίθουσα με φωτιά και θαρραλέα παρέμεινε μέσα στις φλόγες. Αυτή είναι η τρίτη δοκιμασία και ο Βεελζεβούλ την πέρασε επιτυχώς. Η φωτιά έκαψε όλες τις νύμφες από το αστρικό του σώμα, και έτσι έμεινε καθαρός. Αργότερα, πέρασε τις τέσσερις δοκιμασίες και απεδείχθη ικανός, ακόμη και να φιλήσει το μαστίγιο του εκτελεστή.
Αυτές οι δοκιμασίες είναι της Γης, της Φωτιάς, του Νερού και του Αέρα.
Ο Βεελζεβούλ θαρραλέα πέρασε αυτές τις τέσσερις δοκιμασίες. Έπειτα έλαβε τον μανδύα του Τσέλα (μαθητή) της Λευκής Αδελφότητας, και ενδύθηκε με ένα μοβ χιτώνα. Ο Βεελζεβούλ έγινε μαθητής της Λευκής Αδελφότητος και καθαγιάστηκε ολοκληρωτικά.
Γι’ αυτόν τον λόγο, τα Μεγάλα Αδέλφια έκαναν ένα μεγαλειώδες κοσμικό πάρτι. Ο Θεϊκός Ραβί της Γαλιλαίας τον υποδέχθηκε με αγκαλιές, και συγχάρηκε, τον Samael Aun Weor, γι’ αυτόν τον θρίαμβο. Αυτό το συμβάν παραμένει γραμμένο στο βιβλίο των 24 Γερόντων, και όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε.
Αυτό είναι το πιο μεγάλο συμβάν της κοσμικής εξέλιξης διότι είχα ακούσει για πεσμένους αγγέλους, όμως, ποτέ δεν είχα ακούσει για έναν μετανιωμένο δαίμονα.
Έτσι, ο Βεελζεβούλ, αφιερώθηκε να θεραπεύει αρρώστους ανθρώπους και να τους παίρνει την νύχτα με το αστρικό τους σώμα στον ναό του Αλδέν για την θεραπεία τους. Αφιερώθηκε στο καλό, στο σωστό και στην δικαιοσύνη. Άλλαξε τις δαιμονικές του συνήθειες με τις συνήθειες ενός αγίου, και έτσι έγινε ένας Άγιος.
Κατά συνέπεια, ο κύριος σύνδεσμος, που ήταν ο Βεελζεβούλ, χάθηκε και πανικός επικράτησε στην μαύρη αδελφότητα.
Οι μαύροι μάγοι ξετύλιγαν αρχαίες περγαμηνές, και έμεναν έκπληκτοι διαβάζοντας τους αναρίθμητους βαθμούς που είχε ο Βεελζεβούλ, και πως τώρα «τρόπος του λέγειν», τους είχε προδώσει. Κάποιοι από αυτούς σχολίαζαν την περίπτωση λέγοντας: «Τώρα δεν έχουμε κανέναν άλλο παρά τον αρχηγό μας τον Γιαχβέ, «το Αφεντικό». Εάν μας εγκαταλείψει και αυτός τότε είμαστε χαμένοι».
Έπειτα, όταν ο Βεελζεβούλ πέρασε τις τέσσερις δοκιμασίες της Γης, Φωτιάς, Νερού και Αέρα, επισκέφθηκε τον Γιαχβέ τον πρώην αρχηγό του, και του είπε: «Ήρθα να σε αποχαιρετήσω, διότι τώρα, δεν εξαρτώμαι από την διακυβέρνησή σου, διότι είμαι μαθητής της Λευκής Αδελφότητας».
Ο Γιαχβέ αγριεμένος απάντησε: «Προδότη! Άθλιε! Αποστάτη! Άφησες τον εαυτό σου να πειστεί από τον Samael Aun Weor. Όμως, αυτός δεν έχει τους βαθμούς σου, ούτε τους δικούς μου επίσης. Να έχεις γνώση ότι βαδίζεις στο κακό μονοπάτι».
Τότε ο Βεελζεβούλ του απάντησε με ένα ενεργητικό τρόπο: «Αυτός που βαδίζει το κακό μονοπάτι είσαι εσύ. Εγώ ακολουθώ τον Samael Aun Weor. Δεν έβλεπα το φως, αλλά από τότε που ο Samael μου το έδειξε, δεν θα αφήσω αυτό το φως πια, και ακολουθώ τον Samael Aun Weor με τον ίδιο τρόπο που τον ακολουθούν όλοι οι μαθητές του».
Ο Γιαχβέ τότε απάντησε: «Ανάθεμα! Ανάθεμα! Ανάθεμα! Η κατάρα μου να σε ακολουθεί αιώνια».
Όμως ο Βεελζεβούλ του απάντησε χαμογελώντας: «Η κατάρα σου δεν με πιάνει διότι είμαι προστατευμένος από την Λευκή Αδελφότητα».
Αφού μίλησε ο Βεελζεβούλ, ο Γιαχβέ στράφηκε εναντίον μου λέγοντας: «Εσύ είσαι αυτός στον οποίο πρέπει να επιτεθώ, διότι εσύ είσαι υπεύθυνος για όλα αυτά». Κατά συνέπεια, μου επιτέθηκε με όλη την μαύρη απόκρυφη δύναμή του, όμως εγώ εύκολα τον εξόρκισα, και τον νίκησα.
Ο Βεελζεβούλ συνέχισε να θεραπεύει αρρώστους. Όμως η στιγμή που έπρεπε να ζητήσει φυσικό σώμα, για να αναρριχηθεί στο μονοπάτι της Μύησης, πλησίαζε επιτακτικά. Έτσι, ο Βεελζεβούλ ζήτησε ένα φυσικό σώμα. Η παράκλησή του έγινε αποδεκτή, και εγγράφηκε στο 9ο Καρμικό γραφείο. Έτσι είναι πως εισήλθε στην ανθρώπινη εξέλιξή μας.
Ο Μύστης Gargha Kuichin γενναιόδωρα προσφέρθηκε για να λάβει ο Βεελζεβούλ φυσικό σώμα μέσα στο σπίτι του, όμως, αυτό ήταν τελείως αδύνατο, λόγω της κατάστασης υγείας της συζύγου του. Αυτή δεν θα μπορούσε να αντέξει τις τρομερές δονήσεις του Βεελζεβούλ.
Εντούτοις, τα Μεγαλύτερα Αδέλφια πρόβλεψαν τα πάντα πολύ καλά. Ο «Τσέλα» Βεελζεβούλ ενσαρκώθηκε στην Γαλλία, σε ένα θηλυκό σώμα. Τώρα ο Βεελζεβούλ είναι ένα όμορφο κορίτσι που ζει στην Γαλλία, που θα καταπλήξει τον κόσμο με την αγιότητά της, την δύναμη και σοφία.
Οι γονείς της έχουν ένα νέο και όμορφο γάμο στον οποίο μόνο η αγάπη και η κατανόηση βασιλεύουν, διότι και οι δύο είναι Μυημένοι. Αυτοί είναι εργάτες, όμως, χαίρονται μία απλή και όμορφη ζωή.
Ο Βεελζεβούλ γεννήθηκε σε ένα θηλυκό σώμα, διότι το θηλυκό σώμα είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη των συναισθημάτων, της τρυφερότητας και της αγάπης. Τώρα, που ο Βεελζεβούλ έχει φυσικό σώμα, μπορεί να περάσει τις Εννέα Μυήσεις των Μικρότερων Μυστηρίων, και τελικά μπορεί να ενωθεί με τον Εσώτερό του. Έτσι, θα μετατραπεί σε έναν Δάσκαλο των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων της Λευκής Αδελφότητος.
«Από τους μεγάλους αμαρτωλούς, μεγάλοι ενάρετοι θα γεννηθούν».

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ
Η Σοφία τελειοποιείται με την γνώση της αμαρτίας
και τον ίλιγγο του Απόλυτου.
Ω νικημένη Μάγδα!
Τα χείλη σου φθαρήκανε από τα πολλά φιλιά,
γιατί ξέρουν πώς να αγαπούν...
Έτσι, Σ’ αγαπώ
πεσμένη γυναίκα,
πεθαίνω για Σένα,
ότι και να λένε.
Μ’ αρέσει ο χορός σου και η αγάπη σου
Αλίμονο! Γυναίκα μη μ’ αφήνεις,
γιατί πεθαίνω για Σένα.
Αλίμονο! Γυναίκα μη μ’ αφήνεις,
γιατί αγαπώ μόνον Εσένα.
Ο απαγορευμένος καρπός μας κάνει θεούς.
Τα απολαυστικά σου λόγια αγάπης,
και οι μεγάλοι σου όρκοι,
είναι σαν την φωτιά των ρόδων,
και σαν αυτές τις στιγμές απόλαυσης
που κανείς δεν ξέρει...
Οι πιο μεγάλοι άγγελοι
ήταν πάντα διάβολοι
από μεγάλες Γιορτές.
Αυτοί απόλαυσαν τα χείλη της αγάπης,
αυτοί τραγούδησαν το άσμα των ασμάτων...
Τα κόκκινα ρόδα είναι προτιμότερα από τα λευκά,
γιατί έχουν την γνώση της αμαρτίας
και τον ίλιγγο του Απόλυτου,
και επειδή έκλαψαν πολύ,
ένας γλυκός Ναζαρηνός τα συγχώρεσε...
Ο πειρασμός είναι η μητέρα της αμαρτίας,
και ο πόνος της αμαρτίας είναι η σοφία.
Ο Χριστός αγάπησε αυτήν που έκλαψε τόσο πολύ,
Και της είπε: «γυναίκα, Σε συγχωρώ,
γιατί αγάπησες πολύ..».
Οι μεγαλύτεροι Θεοί
είναι αυτοί που υπήρξαν πιο άνθρωποι,
οι μεγαλύτεροι Θεοί
είναι αυτοί που ήταν Διάβολοι.
Ψάλε! Ω Βεελζεβουλ, ψάλε το τραγούδι σου,
Ψάλε! Ω Βεελζεβούλ, ένα τραγούδι αγάπης.
Γυναίκα, είσαι ένα ρόδο πάθους,
Έχεις χιλιάδες απολαυστικά ονόματα,
όμως, το αληθινό σου όνομα είναι αγάπη...
Θέλω να κρεμάσω δάφνες στους ναούς σου,
Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου με αγάπη...
Θέλω να Σου πω σπάνια πράγματα,
Θέλω να Σου πω βαθιά πράγματα,
Θέλω να Σου πω τα πάντα
μέσα στην αρωματισμένη κάμαρη από μαόνι.
Θέλω να Σου πω τα πάντα τις έναστρες νύχτες.
Εσύ Είσαι το αστέρι της Αυγής,
Εσύ είσαι το φως του ερωτικού τραγουδιού της Αυγής...
Τα στήθη Σου ρέουν μέλι και δηλητήριο,
και το πιοτό του θηλυκού
είναι το πιοτό του Μανδραγόρα.
Είναι μία κορυφή, μία απειροσύνη, μία φωτιά.
Είναι μία πύρινη και λατρευτή φλόγα,
που μ’ αυτή μπαίνεις στον ουρανό...

Από τον Samael Aun Weor

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
Η ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Όταν ο κύριος κρίκος της Μαύρης Αδελφότητος έσπασε, τότε, η επανάσταση του Βεελζεβούλ επεκτάθηκε σ’ ολόκληρο το πρόσωπο της Γης. Κατά συνέπεια, η Χιλιετία άρχισε ακριβώς το έτος 1950.
Τα θεμέλια του κόσμου ταράχθηκαν και άλλοι μαύροι μάγοι ακολούθησαν το παράδειγμα του Βεελζεβούλ.
Ο Ασταρώθ, ένας αχώριστος φίλος του Βεελζεβούλ, και η Αγία Μαρία, η σύντροφος της Μαριέλα της μεγάλης μαύρης μάγισσας, επίσης ακολούθησαν το παράδειγμα του Βεελζεβούλ.
Έτσι, η Επανάσταση του Βεελζεβούλ προχωρούσε. Παντού οι καταπιεσμένοι ξεσηκώνονται ενάντια στους καταπιεστές και παντού υπάρχουν πόλεμοι και φήμες για άλλους πολέμους. Αυτό που είναι παλιό προσπαθεί αγωνιωδώς να κρατηθεί στην ζωή, ενώ αυτό που είναι καινούργιο θέλει να γεννηθεί και να ζήσει.
Η Επανάσταση του Βεελζεβούλ προχωρά. Η εποχή του Υδροχόου βασιλεύει και η θύελλα της αποκλειστικότητας απελευθερώθηκε με όλο το μένος της. Διάφορες ομάδες εναντιώνονται κατά άλλων ομάδων, θρησκείες εναντίον θρησκειών, έθνη κάνουν πόλεμο μεταξύ τους και κάθε χέρι εναντιώνεται κατά άλλων χεριών. Όλα όσα είναι φθαρμένα, όλα όσα είναι παλιά πολεμούν για να επιβιώσουν, ενώ το νέο θέλει να επιβληθεί.
Αυτή είναι η μάχη των δυο εποχών: η μία που πεθαίνει και η άλλη που γεννιέται. Έχουμε εισέλθει στην Χιλιετία. Η ανθρώπινη εξέλιξη έχει αποτύχει. Σχεδόν όλα τα όντα που σήμερα ζουν πάνω στο πρόσωπο της Γης έχουν λάβει το σημάδι του κτήνους πάνω στα μέτωπά τους. Αυτοί είναι δαίμονες.
Τα εκατομμύρια των ψυχών που είναι σήμερα ενσαρκωμένα είναι δαιμονικές ψυχές, διεστραμμένες ψυχές. Μόνο μία χούφτα ψυχών σώθηκαν.
Το αστρικό επίπεδο γέμισε με τρισεκατομμύρια από δαίμονες που πάλεψαν τρομερά για να κερδίσουν τον μεγάλο πόλεμο, και να ιδρύσουν την εγκόσμια κυβέρνησή τους. Αυτό το σχέδιο είναι γραμμένο στα «Πρωτόκολλα της Σιών».
Ο Γιαχβέ και η μαύρη αδελφότητά του ήταν ήδη στο σημείο του ολοκληρωτικού θριάμβου πάνω στην Γη, τα πάντα προχωρούσαν σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Η θύελλα ήταν στο αποκορύφωμά της. Η εποχή του Υδροχόου πλησίαζε και δεν υπήρχε ούτε μία ακτίνα ελπίδος μέσα στα σκοτάδια του μίσους. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις είχε περάσει και εκατομμύρια αποσαρκωμένων ψυχών μέσα στις διάφορες σκηνές του πολέμου ακόμη βρισκόταν στο αστρικό μας περιβάλλον, διψασμένα για αίμα.
Τότε ήταν που η Αξιότιμη Λευκή Αδελφότητα παρέδωσε στα χέρια μου, «το κλειδί του απύθμενου λάκκου και μία μεγάλη αλυσίδα» για να πραγματοποιηθεί η πρώτη στροφή του 20ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης, η οποία δηλώνει:
«Είδα τότε έναν άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό κρατώντας στο χέρι του το κλειδί της αβύσσου και μία μεγάλη αλυσίδα». (Αποκ. 20:1)
Έλαβα διαταγές από τους Κυρίους του Κάρμα για να κλειδώσω τον Γιαχβέ και όλους τους μαύρους μάγους μέσα στην άβυσσο. Αυτός ο σκοπός ήταν σίγουρα πολύ μεγάλος για μένα, αλλά, ένιωθα πανίσχυρος διότι αφού υποβλήθηκα στις τρομερές δοκιμασίες της Μύησης, οι Αξιοσέβαστοι Δάσκαλοι μου παρέδωσαν το ξίφος της δικαιοσύνης και ένα λευκό άλογο. Έτσι, δόθηκε σε μένα η πιο μεγάλη τιμή που δόθηκε σε ένα ανθρώπινο ον, που είναι να «κρίνει» και να εισάγει την εποχή του Υδροχόου.
Μία λωρίδα τοποθετήθηκε στο μηρό μου που λέει με συμβολικά γράμματα: «Βασιλεύς Βασιλέων, και Κύριος Κυρίων». Αυτό έγινε για να επαληθευθεί η δέκατη έκτη στροφή από το 19ο κεφάλαιο, που δηλώνει:
«Πάνω στην στολή και στον μηρό του ήταν γραμμένο το όνομα: «Βασιλεύς Βασιλέων, και Κύριος Κυρίων».
Φέρω αυτήν την λωρίδα στον μηρό μου για να αντιπροσωπεύει ότι η δύναμη του ανθρώπινου όντος βρίσκεται στο σεξ. Έτσι εξηγείται και το ότι η αποστολή του να διδάξω τα τρομερά μυστήρια του σεξ για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα δόθηκε σε μένα.
Γι’ αυτό και ο Εσώτερος, ή το Πραγματικό Είναι αυτού που γράφει αυτό το βιβλίο φέρει αυτήν την λωρίδα στον μηρό του. Αυτός είναι ο τρόπος που συμβολίζεται η ιδιαίτερη αποστολή μου.
Όταν έφθασε η νύχτα όπου έπρεπε να υπακούσω στην διαταγή να συλλάβω τον Γιαχβέ, προχώρησα με όλους τους μαθητές μου κατά έναν αυστηρά στρατιωτικό σχηματισμό. Αρχίσαμε να επευφημούμε τον Γιαχβέ, και έτσι τον περικυκλώσαμε και τον συλλάβαμε αιφνίδια. Αυτός είχε πειστεί ότι εμείς πηγαίνουμε να ενωθούμε μαζί του, έτσι, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα χέρια μας.
Έπειτα, τον κλειδώσαμε μέσα στο Αβίτσι της μαύρης σελήνης. Επτά ατομικές σιδερένιες πόρτες μπήκαν προς αυτό το επίπεδο της συνείδησης. Το ξίφος με το οποίο ο Μιχαήλ νίκησε τον Lusbel και όλες τις σκοτεινές λεγεώνες του από αρχαίες κοσμικές περιόδους παραμένει κρεμασμένο πάνω από την μεγάλη εξωτερική πόρτα. Οι μαύροι μάγοι τρομοκρατούνται όταν βλέπουν αυτό το ξίφος.
Ο Γιαχβέ έχει ένα πολύ βαρύ Κάρμα, μιάς και ήταν ο μυστικός δράστης της σταύρωσης του Χριστού, και είναι ο άμεσα υπεύθυνος για την αποτυχία της ανθρώπινης εξέλιξης πάνω στην Γη. Αυτός πρέπει αναπόφευκτα να πληρώσει όλες αυτές τις παλιές οφειλές, διότι κανείς δεν μπορεί να εμπαίξει τον νόμο ατιμωρητί.
Οι Κύριοι του Κάρμα μου παρέδωσαν ένα βαρύ σταυρό γεμάτο με καρφιά για να σταυρωθεί ο Γιαχβέ πάνω του, με το κεφάλι του προς τα κάτω και τα πόδια προς τα πάνω. Αφού αυτός είναι που σταύρωσε τον Χριστό, τώρα το Κάρμα μπήκε σε δράση.
Αυτό έγινε για να εκπληρωθεί η δεύτερη και τρίτη στροφή από το 20ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης, που λέει:
«Αυτός αιχμαλώτισε τον δράκοντα, τον όφη τον αρχαίο που είναι ο διάβολος και ο σατανάς, που παραπλανάει την οικουμένη, και τον έδεσε για χίλια χρόνια.
Τον έριξε στην άβυσσο, την οποία έκλεισε και την σφράγισε από πάνω του, για να μην μπορεί άλλο να πλανεύει τα έθνη, ώσπου να συμπληρωθούν τα χίλια χρόνια. Ύστερα απ’ αυτά πρέπει να λυθεί πάλι για λίγο καιρό». (Αποκ.20:2-3)
«Χίλια χρόνια» σημαίνει χιλιάδες χρόνια. Με άλλα λόγια, ο Γιαχβέ και οι δικοί του θα παραμείνουν εντός της αβύσσου κατά την διάρκεια ολόκληρου του φωτεινού κύκλου του Υδροχόου. Όμως, στον κύκλο του Αιγόκερω, θα τους παρασχεθεί η τελευταία ευκαιρία για την μετάνοιά τους πάνω στην Γη μας.
Οι λέξεις Δράκος, Δαίμονας, και Σατανά» είναι ατομικές αλλά και γενικές λέξεις, διότι αυτές οι λέξεις συμβολίζουν τον Γιαχβέ και εκατομμύρια δαιμονικών ψυχών που εγώ, ο Samael Aun Weor, κλείδωσα στην άβυσσο.
Όταν εντόπιζα όλο το κακό στον κόσμο, γνώριζα ότι το κακό στην Ασία είχε την κύρια εστία του στην Κίνα. Όλο το κακό του δυτικού κόσμου έχει την κύρια εστία του στην Ρώμη. Θυμήθηκα ότι όταν κάποιος θέλει να σκοτώσει ένα φίδι, πρέπει να σημαδέψει στο κεφάλι του, έτσι, άρχισα να συλλαμβάνω και να παίρνω στην άβυσσο όλους τους μαύρους Ιεράρχες από άλλες κοσμικές περιόδους, μαζί με τα τρισεκατομμύρια των δαιμόνων τους.
Είδα τον Lusbel με τον κόκκινο χιτώνα του και το κόκκινο τουρμπάνι. Αυτός έφερε μία πολύ παλιά περγαμηνή τυλιγμένη στην ουρά του.
Είδα τον Ariman, τον δημιουργό του χονδροειδούς υλισμού. O Ariman φορά κόκκινο χιτώνα και κόκκινη κάπα.
Είδα τον Lusifuge Rofocale, δημιουργό του χρήματος.
Είδα τον Orhuarpa, τον ιδρυτή των μυστηρίων του σκοτεινού ήλιου της Ατλαντίδος.
Είδα τον Bael, τον αντίθετο πόλο του φωτεινού αγγέλου Αδοναΐ. O βασιλιάς Bael φορά ένα στέμμα. Αυτός δίδασκε τους μαθητές του από ένα μεγάλο βιβλίο, σε μία σπηλιά στην έρημο.
Είδα τους στρατιώτες του Γιαχβέ, που δολοφόνησαν τον Χριστό. Μεταμφιέστηκα σαν ένας γέρος μαύρος μάγος για να πείσω τον Lusbel ότι το αφεντικό του ο Γιαχβέ τον καλούσε μαζί με όλες τις λεγεώνες του. Έτσι, εγώ χόρεψα εμπρός τους, και λίγο λίγο, τους οδήγησα μέσα στην άβυσσο.
Έτσι ο Λούσιφερ και οι λεγεώνες του, ο Ariman και οι λεγεώνες του, o Lucifuge και οι λεγεώνες του, ο Orhuarpa και οι λεγεώνες του, ο Baal Pegor και οι λεγεώνες του, μεταφέρθηκαν κάτω.
Τέλεσα θαύματα μπρος στους αρχηγούς των λεγεώνων. Χόρεψα, τραγούδησα, έπαιξα κύμβαλα, τύμπανα κλπ. Για τον σκοπό μου, έκανα τα πάντα που μπορούσα να κάνω για να καθαρίσω την ατμόσφαιρα του κόσμου. Χρησιμοποίησα όλη την αρχαία σοφία μου για να κλειδώσω όλα αυτά τα εκατομμύρια των δαιμόνων που είχαν τον κόσμο μέσα στα νύχια τους.
Μεταμφιέστηκα με χιλιάδες τρόπους για να οδηγήσω αυτούς τους μαύρους μάγους μέσα στην άβυσσο. Όλοι αυτοί οι μαύροι μάγοι με τους δικούς τους μου αντιστάθηκαν σε μεγάλες μάχες μέσα στο αστρικό φως, όμως, τους νίκησα, ενώ ίππευα ένα λευκό άλογο και με την χρήση του ξίφους της δικαιοσύνης στο στόμα μου.
Έτσι είναι πως πραγματοποιήθηκαν οι στροφές 15 και 19 από το 19ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης, οι οποίες δηλώνουν:
«Ένα δίκοπο κοφτερό σπαθί έβγαινε από το στόμα του, για να νικήσει μ’ αυτό τα έθνη. Αυτός θα τους κυβερνήσει με σιδερένια πυγμή και θα πατήσει θυμωμένος στο πατητήρι, για να τρέξει σαν κρασί η οργή του Θεού του Παντοκράτορα». (Αποκ.19:15)
Το Πραγματικό Είναι ή ο Εσώτερος εκείνου που γράφει το βιβλίο επιτέλεσε όλα αυτά τα θαύματα και Αυτός τα τέλεσε καλά.
Αυτός που γράφει αυτό το βιβλίο είναι μόνο η ταπεινή και ακατέργαστη προσωπικότητα του Δασκάλου Samael Aun Weor. Αυτός ο Δάσκαλος είναι το Πραγματικό Είναι μου, που σημαίνει, ο Εσώτερός μου, η Μονάδα μου.
Καθάρισα την Κίνα, όπως επίσης καθάρισα και τον Δυτικό Κόσμο. Οι μαύροι μάγοι της Κίνας και του Δυτικού Κόσμου ήταν αναρίθμητοι όπως η άμμος της θάλασσας.
Όλοι οι μαύροι μάγοι της Κίνας εξαρτιόνταν από τις τάξεις της Μαύρης Αδελφότητας που ονομαζόταν ο Μαύρος Δράκος.
Όλοι οι μαύροι μάγοι από τον Δυτικό Κόσμο εξαρτιόνταν από ένα συγκεκριμένο μαύρο μάγο από την Ρώμη.
Έτσι, εκατομμύρια ψυχές από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έπεσαν στην άβυσσο.
Οι κύριοι του Κάρμα ίδρυσαν ένα δικαστήριο μέσα στο Αβίτσι. Μου δόθηκε η δύναμη με σκοπό να δικάζω αυτούς τους μαύρους μάγους και επίσης να εκτελώ την ποινή τους. Έτσι είναι πως εκπληρώθηκε η στροφή 11 από το 19ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης. Αυτή η στροφή δηλώνει:
«Τότε είδα τον ουρανό ανοιχτό, κι ένα άσπρο άλογο εκεί. Ο καβαλάρης του έχει το όνομα Πιστός και Αληθινός, και κρίνει και πολεμάει με δικαιοσύνη». (Αποκ.19:11)
Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε τόμους αν θα θέλαμε να πούμε με λεπτομέρειες όλες τις σκηνές και όλα τα πράγματα που πραγματοποίησα με σκοπό να καθαρίσω την Γη από όλο το κακό. Εάν δεν τα είχαμε κάνει όλα αυτά θα ήταν αδύνατον να μπούμε στην εποχή του Υδροχόου.
Εγώ, ο Samael Aun Weor, είμαι ο Αβατάρ του Υδροχόου, εγώ είμαι ο Μυητής της Νέας Εποχής. Πιστά εκπληρώνω την αποστολή μου. Ευχαριστώ βαθιά τους Δασκάλους για την τιμή που μου έδωσαν. Οι Δάσκαλοι τοποθέτησαν πάνω στο κεφάλι μου πολλά φωτεινά στέμματα και ο χιτώνας μου έμοιαζε να είναι βουτηγμένος στο αίμα όπως την ώρα της μάχης.
Έτσι είναι πως εκπληρώθηκαν οι στροφές 12 και 13 από το 19ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης. Αυτές δηλώνουν:
«Τα μάτια του ήταν σαν πύρινη φλόγα και στο κεφάλι του είχε στέμματα πολλά κι ονόματα γραμμένα, κι ένα όνομα γραμμένο, που κανένας δεν το ξέρει παρά μονάχα αυτός. Ήταν ντυμένος με στολή βαμμένη στο αίμα και τ’ όνομά του είναι: Ο Λόγος του Θεού». (Αποκ.19:12,13)
Το όνομα του Πραγματικού μου Είναι κρύβεται μέσα στο όνομα «Λόγος του Θεού» διότι η Βίβλος είναι πολύ συμβολική.
Ο Θεός αντιστοιχεί στο μονοσύλλαβο Aun ή Aum. Ο λόγος βρίσκεται μέσα στο Weor, που προφέρεται Βεόρ, έτσι το W είναι ο ήχος του V. Aυτό το W μαζί με τα άλλα τρία γράμματα (e-r-o) του ρήματος του Word σχηματίζουν το Weor. Έτσι, έχουμε το όνομα Aun Weor (Aum Weor, Aum Word, God Word) κρυμμένο μέσα στην φράση «Λόγος του Θεού».
Το όνομά μου σκοπίμως κρύβεται μέσα στην φράση «Λόγος του Θεού», διότι πραγματοποίησα αυτήν την αποστολή με τον απολεσθέντα Λόγο, με τον Λόγο του Θεού, με την ενδεικτική εντολή που βρίσκεται μέσα στο φωτεινό και σπερματικό «Φίατ» της πρώτης στιγμής, με το σφύριγμα του Fohat.
Έτσι είναι πως μετά, όλο το αστρικό επίπεδο παρέμεινε καθαρό από μαύρους μάγους. Ο απολεσθείς λόγος Mathrem της μαύρης αδελφότητας, που εμφανίζεται στην Μονογραφή του 9ου βαθμού από την σχολή των Σοδόμων, τους προστάτευε για εκατομμύρια χρόνια μέσα στο πέπλο της αφάνειας. Όμως τώρα, στην Χιλιόχρονη Βασιλεία, δεν θα τους προστατεύει πια.
Οι Θεοί έκριναν την Μεγάλη Πόρνη (ανθρωπότητα) με τον αριθμό 6. Έτσι, την θεώρησαν ανάξια. Η εντολή από τους Θεούς ήταν : Στην άβυσσο! Στην άβυσσο! Στην άβυσσο!
Το αστρικό επίπεδο παρέμεινε καθαρό καθώς εκατομμύρια ανθρωπίνων ψυχών έπεσαν στην άβυσσο. Όμως, δισεκατομμύρια δαιμόνων παρέμειναν στο φυσικό επίπεδο με σώματα από σάρκα και οστά. Αυτό έγινε όταν οι Θεοί έκριναν την Μεγάλη Πόρνη (ανθρωπότητα) με σκοπό να την ρίξουν στην άβυσσο.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Οι άνθρωποι θα πεθαίνουν κατά εκατομμύρια όπως η άμμος της θάλασσας. Αυτό πρέπει να συμβεί ώστε να εκπληρωθούν οι στροφές 17 και 18 από το 19ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης. Οι στροφές δηλώνουν:
«Μετά είδα να στέκεται στον ήλιο ένας άγγελος, αυτός έκραξε με δυνατή φωνή σ’ όλα τα όρνια τα πετούμενα μεσουρανίς: Εμπρός, μαζευτείτε στο μεγάλο δείπνο του Θεού, για να φάτε σάρκες βασιλιάδων και στρατηγών, σάρκες δυναστών και σάρκες αλόγων με τους καβαλάρηδές τους, τις σάρκες όλων, ελεύθερων και δούλων, μικρών και μεγάλων».
Τα ανθρώπινα όντα θα πεθαίνουν κατά εκατομμύρια όπως η άμμος της θάλασσας. Ο κολοσσός από τον βορρά θα πληρώσει το Κάρμα του. Θα υπάρξει πόλεμος ανάμεσα στην ανατολή και την δύση για το καλό αυτής της ανθρωπότητας. έτσι μίλησε ο Ιεχωβά των πνευμάτων. Οι δαιμονικές ψυχές που θα πεθάνουν από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα βυθιστούν στην άβυσσο.
Από το έτος 1950 και μετά, οι ψυχές που θα λάβουν φυσικά σώματα θα είναι μόνο αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ζήσουν στην εποχή του Υδροχόου. Τελικά, ο πλανήτης μας θα μείνει άγονος, όμως εκατομμύρια κατοίκων από άλλους πλανήτες θα έρθουν για να φωτίσουν την εποχή του Υδροχόου.
Μιλήσαμε προηγουμένως σχετικά με τα UFO στην πρώτη έκδοση του βιβλίου Ο Τέλειος Γάμος. Εξηγήσαμε σ’ αυτό το βιβλίο ότι αυτά είναι διαστημόπλοια, και ότι οι εκπαιδευτές του Υδροχόου θα έρθουν με αυτά.
Οι δαιμονικές ψυχές των ανθρώπων από την Γη μας θα εγκατασταθούν μέσα στο Αβίτσι, την άβυσσο της μαύρης σελήνης. Αυτοί έχουν τις ίδιες συνήθειες που είχαν και όταν ήταν εδώ. Έτσι, αυτοί δημιούργησαν το ίδιο περιβάλλον, όπως είχαν πάνω στην Γη μας.
Οι Ιεράρχες της μαύρης αδελφότητας υπακούονται από δισεκατομμύρια δαιμονικές ψυχές. Τα μαντικά τραπέζια, οι περίφημες μαγικές φιγούρες των Phurbu πάνω στα τετράγωνα κουτιά, τα πιάτα και τα τραπέζια για τις θυσίες, οι κύκλοι του Chinsreg βρίσκονται παντού σ’ αυτή την νέα μαύρη κατοικία. Όλοι αυτοί οι μαύροι μάγοι έχουν το Κουνταμπάφερ τους αφυπνισμένο (η Κουνταλίνη αφυπνισμένη με αρνητικό τρόπο). Συνεπώς, ακατάπαυστα συνουσιάζονται για να ασκήσουν την μαύρη σεξουαλική μαγεία τους με σκοπό να ενδυναμώσουν την Κουνταλίνη τους με αρνητικό τρόπο.
Προηγουμένως δηλώσαμε σ’ αυτό το βιβλίο ότι υπάρχουν δυο είδη σεξουαλικής μαγείας.
Η μία είναι η σεξουαλική μαγεία που δημιουργεί ζωή κα η άλλη που δημιουργεί θάνατο. Η πρώτη είναι λευκή μαγεία και η δεύτερη είναι μαύρη μαγεία.
Αρχικά, οι μαύροι μάγοι έκαναν χιλιάδες πειράματα για να ξεφύγουν από το Αβίτσι, όμως, όλα τα πειράματά τους απέτυχαν. Αυτοί πίστευαν στην αρχή ότι το Αβίτσι ήταν μία σπηλιά ή κάτι παρόμοιο. Τώρα τελικά συνειδητοποιούν ότι το Αβίτσι είναι ένα επίπεδο της Φύσης που είναι παρόμοιο με το φυσικό περιβάλλον της Γης. Αυτό έγινε διότι αφού έκαναν τα πειράματά τους, συμβουλεύτηκαν τα βιβλία τους, όμως, δεν είχαν καμία επιτυχία και όλα τα πειράματά τους απέτυχαν.
Αυτοί θα παραμείνουν εκεί μέχρι την εποχή του Αιγόκερω, τότε, θα τους χαριστεί μία τελευταία ευκαιρία ώστε να μετανιώσουν για την κακία τους.
Η φωτιά μεταμορφώνει τα πάντα, διότι τα πάντα προήλθαν από την φωτιά και όλα επιστρέφουν στην φωτιά. Η λύτρωση του ανθρώπου βρίσκεται στην φωτιά. Η Fohat μεταμορφώνει όλα όσα υπάρχουν, υπήρξαν, και θα υπάρξουν.
Εμείς νικήσαμε τον θάνατο, έτσι, γίναμε αθάνατοι. Το σπαθί του Δαμοκλή σηκώνεται απειλητικά κατά των σιωπηλών κρανίων.
Ο κόσμος βρίσκεται μέσα στην φωτιά της Αλχημείας, έτσι, όλα τα κατάλοιπα πέφτουν στην άβυσσο.
Τελείωσα αυτό το βιβλίο στο μέσον μίας θύελλας. Τα κανόνια βρυχώνται, η Γη τρέμει, και ο τρομερός κρότος του κεραυνού ακούγεται, και μέσα στο τρομακτικό φύσημα του τυφώνα, μεγαλειώδεις φωνές και τρομερά λόγια ακούγονται.
Η Γη βρίσκεται μέσα στις φλόγες και η Fohat ακατάπαυστα σφυρίζει. Έτσι, μέσα στο τρομερό σφύριγμα της Fohat, η εντολή των Θεών της Φωτιάς ακούγεται:
Στην άβυσσο! Στην άβυσσο! Στην άβυσσο!
Samael Aun Weor
ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
(τραγουδιέται με χορωδία)

Ας σπάσουμε τις αλυσίδες...
η τυραννία έχει πέσει...
Ομ... ομ... .ομ...
Η ζωή γιορτάζει...
ας σπάσουμε τις αλυσίδες...

Καλέ Ιησού, έλα, έλα, έλα.
Αυτός δεν θέλει σκλάβους.
Ο Jahve έχει πέσει, ο Lusbel έχει πέσει.
Ας σπάσουμε τις αλυσίδες...
η τυραννία έχει πέσει...
Ομ... ομ... .ομ...
Η ζωή γιορτάζει...
ας σπάσουμε τις αλυσίδες...

Στο απέραντο διάστημα,
μέσα στην θεϊκή λάμψη,
οι αθάνατοι Θεοί
τραγουδούν ουράνια τραγούδια...

Η μαύρη νύχτα πέρασε...
με τα οδυνηρά ικριώματά της...
Τώρα ας ψάλλουμε στους ήρωες της νύχτας
έναν ύμνο αγάπης...

Ας σπάσουμε τις αλυσίδες...
η τυραννία έχει πέσει...
Ομ... ομ... .ομ...
Η ζωή γιορτάζει...
ας σπάσουμε τις αλυσίδες...

Καλέ Ιησού, έλα, έλα, έλα.
Αυτός δεν θέλει σκλάβους.
Ο Jahve έχει πέσει, ο Lusbel έχει πέσει.
Τώρα είμαστε ελεύθεροι,
τώρα είμαστε σοφοί,
Ο Lusbel έχει πέσει...

Ας σπάσουμε τις αλυσίδες...
η τυραννία έχει πέσει...
Ομ... ομ... .ομ...
Η ζωή γιορτάζει...
ας σπάσουμε τις αλυσίδες...
ομ... ομ..ομ...
INRI INRI INRI INRI

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
Η Γνωστική Κίνηση είναι το κίνημα/σύνθεση για την νέα εποχή του Υδροχόου. Οι επτά σχολές της Γιόγκα είναι μέσα στην Γνώση, όμως, εδώ αυτές συντίθενται κατά έναν απόλυτα πρακτικό τρόπο.
Υπάρχει η Ταντρική Χάθα Γιόγκα στις ασκήσεις του Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία). Υπάρχει πρακτική Ράτζα Γιόγκα στην εργασία με τα τσάκρας. Υπάρχει Γκνάνα Γιόγκα στις ασκήσεις μας και τις νοητικές πειθαρχίες που ασκήσαμε κρυφά για εκατομμύρια χρόνια. Έχουμε την Μπάκτι Γιόγκα στις προσευχές μας και τα Τελετουργικά. Έχουμε την Λάγια Γιόγκα στον διαλογισμό μας και τις αναπνευστικές ασκήσεις. Το Σαμάντι υπάρχει στις ασκήσεις μας με το Μαϊτούνα και κατά την διάρκεια του βαθύ διαλογισμού. Ζούμε το μονοπάτι της Κάρμα Γιόγκα στις ορθές πράξεις μας, στις ορθές σκέψεις μας, στα ορθά συναισθήματά μας κλπ.
Η μυστική επιστήμη των Σούφι και των Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων βρίσκεται μέσα στην Γνώση. Η μυστική διδασκαλία του Βουδισμού και του Ταοϊσμού είναι μέσα στην Γνώση. Η ιερή μαγεία των Νορβηγών είναι μέσα στην Γνώση. Η σοφία του Ερμή, του Βούδα, του Κομφούκιου, του Μωάμεθ, του Κετζακοάτλ κλπ, είναι μέσα στην Γνώση. Η Γνώση είναι η Διδασκαλία του Χριστού.
Ο Ιησούς της Ναζαρέτ είναι πραγματικά ο Άνθρωπος της Σύνθεσης. Ο Ιησούς της Ναζαρέτ ήταν Εσσαίος και μελέτησε την Εβραϊκή σοφία. Αυτός είχε δύο δασκάλους (Ραβί) κατά τα παιδικά του χρόνια. Παρ’ όλα αυτά όμως πέραν της βαθιάς γνώσης του πάνω στο Ζοχάρ, το Ταλμούδ και το Τόρα, Αυτός είναι ένας Αιγύπτιος Μύστης, ένας Αιγύπτιος Μασόνος. Ο Ιησούς της Ναζαρέτ μελέτησε μέσα στις πυραμίδες του Χεφραίν. Αυτός είναι ένας Αιγύπτιος Ιεροφάντης. Αυτός ταξίδεψε επίσης στην Χαλδαία, Περσία, Ευρώπη, Ινδία, και Θιβέτ. Τα ταξίδια του Ιησού δεν ήταν τουριστικά ταξίδια, αυτά ήταν ταξίδια που έγιναν με σκοπό την μελέτη.
Υπάρχουν μυστικά έγγραφα στο Θιβέτ που δείχνουν ότι ο Ιησούς, ο Μεγάλος Γνωστικός Δάσκαλος ήταν στην Λάσα, την πρωτεύουσα του Θιβέτ, το αρχηγείο του Δαλάι Λάμα.
Ο Ιησούς επισκέφτηκε το Καθεδρικό του Τζο Κανγκ, το Άγιο Καθεδρικό του Θιβέτ. Ήταν τρομερή η γνώση που απόκτησε ο Ιησούς σ’ αυτές τις χώρες και σε όλες αυτές τις αρχαίες σχολές των Μυστηρίων...
Ο Μεγάλος Δάσκαλος Ιησούς παρέδωσε με έναν σύνθετο τρόπο όλη την γνώση του Βουδισμού, Ερμητισμού, Ζωροαστρισμού, του Ταλμούδ, της Χαλδαίας, του Θιβέτ κλπ, που είχε συγκεντρώσει στην Γνώση του.
Ο Ιησούς δεν ίδρυσε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αλλά την Γνωστική Εκκλησία. Η Γνωστική Εκκλησία υπήρχε στην εποχή του Αγίου Αυγουστίνου. Αυτή είναι η Εκκλησία που ήταν γνωστή στον Ιερώνυμο, Εμπεδοκλή, Άγιο Θωμά, Μαρκίωνα του Πόντου, Κλήμη της Αλεξάνδρειας, Τερτυλλιανό, άγιο Αμβρόσιο, Αρποκράτη και σε όλους τους πρώτους Πατέρες της Εκκλησίας. Εκείνη την εποχή, η Εκκλησία ονομαζόταν Γνωστική Καθολική Εκκλησία.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην παρούσα μορφή της δεν ιδρύθηκε από τον Ιησού. Αυτή η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι μία διεφθαρμένη αίρεση, ένα πεσμένο τμήμα του αγίου Γνωστικισμού. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι ένα πτώμα.
Η ανθρωπότητα χρειάζεται να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης, χρειάζεται να επιστρέψει στον άγιο Γνωστικισμό του Ιεροφάντη Ιησού. Η ανθρωπότητα χρειάζεται να επιστρέψει στον πρωταρχικό Χριστιανισμό, στον Γνωστικό Χριστιανισμό. Η διδασκαλία του Ιησού Χριστού είναι μία διδασκαλία των Εσσαίων, μία διδασκαλία των Ναζαρηνών, Peratisens ή Peratas κλπ.
Όλη η αρχαία σοφία βρίσκεται μέσα στον Γνωστικισμό και αυτή έχει ήδη μασηθεί και αφομοιωθεί. Επομένως, ο Ιησούς, ο Θεϊκός Δάσκαλος, είναι ο Εκπαιδευτής του Κόσμου. εάν αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι η Εσωτερική Αυτοπραγμάτωση, τότε ας ασκηθούμε στην Γνώση, ας ζήσουμε το μονοπάτι του Γνωστικού Αρχάτ.
Η καλύτερη εξήγηση της Μυστικής Διδασκαλίας βρίσκεται στην Γνωστική σύνθεση του μεγάλου Ιεροφάντη Ιησού Χριστού. Η Γνώση μας γλιτώνει από έργο και μελέτη, διότι εάν δεν είχαμε την σύνθεση του Χριστού, θα χρειαζόταν να διαβάσουμε εκατομμύρια τόμων και να ταξιδέψουμε σε όλον τον κόσμο για να βρούμε το μονοπάτι.
Ευτυχώς, ένα Ον ήδη το έχει κάνει αυτό και αυτό το Ον ήταν ο Ιησούς Χριστός. Αυτός μελέτησε στο Βουδιστικό καθεδρικό του Τζο Κανγκ, ερευνώντας πολύ αρχαία Θιβετανικά βιβλία.
Επομένως, γιατί να πρέπει να κάνουμε την ίδια ερευνητική εργασία που έκανε Αυτός; Αυτός ήδη έκανε αυτό το Έργο. Αυτός παρέδωσε όλη την Γιόγκα κατά ένα σύνθετο τρόπο, το σύνολο της Μυστικής Επιστήμης. Έτσι, τι άλλο μπορούμε να θέλουμε;
Το καθήκον μας είναι να μελετήσουμε την Γνώση και να την ζήσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. εάν γελάνε μαζί μας, εάν μας επιτίθενται, εάν μας συκοφαντούν, τι πειράζει αυτό την επιστήμη ή εμάς;
Μπορείς να είσαι σίγουρος αγαπητέ αναγνώστη, ότι η καλύτερη Γιόγκα βρίσκεται μέσα στην Γνώση.
Το καλύτερο του Βουδισμού βρίσκεται στην Γνώση, το καλύτερο από τις επιστήμες των Αιγυπτίων, Χαλδαίων, Ζωροαστρισμού κλπ βρίσκεται μέσα στην Γνώση. Έτσι, τι άλλο μένει; Τι άλλο να θέλουμε; Τι άλλο αναζητάμε;
Η Γνωστική Κίνηση είναι η επαναστατική κίνηση για την Υδροχοϊκή εποχή. Όμως, υπάρχουν σήμερα, πολλοί αντιδραστικοί, απροετοίμαστοι και οπισθοδρομικοί άνθρωποι, που αποκαλούνται Γνωστικοί. Αυτοί μας αναθεματίζουν διότι διαδίδουμε το Μεγάλο Αρκάνο, το Μαϊτούνα, και ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα πανσεξουαλικό, αμαρτωλό έργο. Δεν θέλουν να λάβει η ανθρωπότητα το κλειδί της Εσωτερικής Αυτοπραγμάτωσης.
Η Γραμματεία των Γνωστικών Ιδρυμάτων έλαβε γράμματα από έναν από αυτούς τους ψευτο-Ροδόσταυρους, ψευδο-Γνωστικούς, στα οποία, επιβεβαιώνει ότι είναι με την Γνώση και το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία), αλλά, δεν θέλει αυτό το κλειδί να παραδοθεί στην ταλαιπωρημένη φτωχή ανθρωπότητα. Πρώτα, λέει, ότι οι άνθρωποι πρέπει να προετοιμαστούν πριν να λάβουν την γνώση του Μαϊτούνα κλπ. Παρ’ όλα αυτά, ένας τέτοιος αγιοπρεπής αρχηγός, ενώ απευθύνονταν σε κάποιους μαθητές, ήρθε σε αντίθεση με αυτά που λέει. Αυτός μιλά κατά της Γνωστικής Κίνησης και κατά του Μεγάλου Αρκάνο, χαρακτηρίζοντάς μας ως πορνογραφικούς κλπ.
Πράγματι, αυτό που θέλει είναι να μην επιτρέψει σε άλλους να εισέλθουν στο Μονοπάτι της Κόψης του Ξυραφιού. Είναι ένας από αυτούς στους οποίους ο Ιησούς αναφέρθηκε ως εξής:
«... κλείνετε στους ανθρώπους το δρόμο για την βασιλεία των ουρανών. Ούτε εσείς μπαίνετε ούτε το επιτρέπετε σ’ όσους θέλουν να μπουν». (Ματθ. 23:14).
Αυτός γνωρίζει το κλειδί της Σεξουαλικής Μαγείας, γνωρίζει το Μαϊτούνα, όμως, δεν θέλει να το γνωρίζουν άλλοι. Αυτός υποσχέθηκε να κρύψει την Αλήθεια από τα φτωχά ανθρώπινα όντα.
Ειλικρινά, εμείς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε χωρίς να διαφωνούμε, να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου για να εισάγουμε την Νέα Υδροχοϊκή Εποχή. Δεν έχει σημασία εάν μας κριτικάρουν, εάν μας προσβάλουν, εάν μας προδίδουν.
Η Γνώσις πρέπει να παραδοθεί στην ανθρωπότητα με οποιοδήποτε κόστος. Ο Ιησούς δίδαξε την Γνώση και εμείς την παραδίδουμε στην ανθρωπότητα ασχέτως του κόστους που μπορεί να έχει αυτό. Η Γνωστική κίνηση παρουσιάζει αυτήν την Γνωστική επιστήμη κατά έναν επαναστατικό τρόπο. Η Γνωστική κίνηση είναι εκατό τοις εκατό επαναστατική. Η Γνωστική κίνηση σχηματίστηκε με σκοπό να μυήσει μία νέα εποχή, που διευθύνεται από έναν επαναστατικό πλανήτη. Αυτός ο πλανήτης είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της σεξουαλικότητας, ο πλανήτης της επανάστασης που προελαύνει.
Αυτά τα χρόνια του Υδροχόου, η Γνωστική κίνηση πρέπει να πολεμήσει την τρομερή, καλή μάχη για την νέα Εποχή του Υδροχόου. Κάθε Γνωστικός ναός πρέπει να επιλέξει έναν απόστολο. Όλοι οι απόστολοι πρέπει να μπουν στην μάχη μέχρι θανάτου για την νίκη του Ιησού Χριστού.
Όλα τα Γνωστικά λουμισιάλ πρέπει να τελέσουν μία εντατική Γνωστική εξάπλωση μέσω φυλλαδίων, βιβλίων, ραδιοφωνικών αναμεταδόσεων, εφημερίδων κλπ.
Όποιος θέλει την χριστικοποίηση πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει ακόμη και την τελευταία σταγόνα του αίματός του για τον Χριστό και για την ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα.
Οι ιδιοτελείς, αυτοί που σκέπτονται μόνο τον εαυτό τους και μόνο την δική τους πρόοδο, ποτέ δεν θα πετύχουν την Χριστικοποίηση. Κατά το παρόν, η Γνωστική κίνηση έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Αμερική. Όμως, πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο, πρέπει να γίνει ισχυρή και γιγαντιαία, με στόχο την μεταμόρφωση του κόσμου για την νέα εποχή την οποία ήδη έχουμε ξεκινήσει.
Τα πρώτα χρόνια ήταν τρομερά, μιας που προδοθήκαμε πολλές φορές από κακοήθεις.
Όμως, εμείς κατακτήσαμε, κερδίσαμε την μάχη... Τώρα είμαστε πιο ισχυροί, πιο πολλοί... Τα πρώτα χρόνια τελείωσαν με μία ολοκληρωτική νίκη για την Γνωστική κίνηση.
Η Εποχή του Υδροχόου πρέπει να είναι ένας πόλεμος μέχρι θανάτου εναντίον της άγνοιας, του φανατισμού και του λάθους. Είναι απαραίτητο να εργαστούμε εντατικά στο Μεγάλο Έργο του Πατέρα και να φέρουμε εντός των Γνωστικών πυλώνων χιλιάδες ανθρώπους. Πρέπει να δυναμώσουμε τον παγκόσμιο Γνωστικό στρατό σωτηρίας.
Θυμηθείτε Γνωστικά αδέλφια, ότι η πρακτική σύνθεση όλων των γιόγκας, αδελφοτήτων, θρησκειών, σχολών, συστημάτων κλπ., βρίσκονται μέσα στην Γνώση του Κοσμικού Χριστού.
Ο μεγάλος μας Δάσκαλος Ιησούς Χριστός μελέτησε βαθιά την γιόγκα στην ολότητά της και όλη την αρχαία σοφία. Έπειτα, παρέδωσε όλα αυτά, που είχε τέλεια αφομοιώσει και απλοποιήσει κατά έναν απολύτως πρακτικό τρόπο στον Γνωστικισμό του.
Η Γνώση υπάρχει στην Βουδιστική διδασκαλία, στον Ταντρικό Βουδισμό από το Θιβέτ, στον Ζεν Βουδισμό από την Ιαπωνία, στον Βουδισμό Τσαν της Κίνας, στον Σουφισμό, στους Δερβίσηδες Χορευτές, στην Αιγυπτιακή, Περσική, Χαλδαϊκή, Πυθαγόρεια, Ελληνική, Αζτέκικη, Μάγιας, Ίνκας κλπ σοφία.
Εάν μελετήσουμε προσεκτικά τα Χριστιανικά ευαγγέλια, θα βρούμε σ’ αυτά τα Πυθαγόρεια μαθηματικά, την Χαλδαϊκή και Βαβυλώνια παραβολή και την θαυμάσια Βουδιστική Ηθική.
Το σύστημα διδασκαλίας που υιοθέτησε ο Ιησούς ήταν το σύστημα των Εσσαίων. Βεβαίως, οι Εσσαίοι ήταν εκατό τοις εκατό Γνωστικοί. Επομένως, τα Τέσσερα Ευαγγέλια είναι Γνωστικά Ευαγγέλια και δεν μπορούν να κατανοηθούν χωρίς το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία).
Είναι ανόητο να νοθεύουμε [μοιχεύουμε] την Γνώση με διάφορες διδασκαλίες διότι το Χριστιανικό Ευαγγέλιο απαγορεύει την μοιχεία. Είναι ανόητο να σκεφτόμαστε την Γνώση χωρίς το Μαϊτούνα.
Μπορούμε να πιούμε το κρασί της Γνώσης (θεϊκής σοφίας) με μία Ελληνική, Βουδιστική, Σουφική, Αζτέκική, Αιγυπτιακή κλπ σοφία όμως, δεν πρέπει να νοθεύσουμε αυτό το κρασί με παράξενες διδασκαλίες. Η πρακτική σύνθεση του Γνωστικισμού στον απόλυτα επαναστατικό τρόπο διδάσκεται μέσα στα Γνωστικά Ιδρύματα. Τα Γνωστικά λουμισιάλ από τα Γνωστικά Ιδρύματα είναι εσωτερικές ακαδημίες και ναοί της ηλιακής λειτουργίας.
Πράγματι, οι Γνωστικές τελετές είναι ηλιακές λειτουργίες. Σ’ αυτήν την εποχή, το ανθρώπινο ον δεν κατέχει ακόμη ένα Ηλιακό Σώμα (Αστρικό Σώμα). Το Αστρικό Σώμα είναι μία πολυτέλεια που πολύ λίγοι μπορούν να δώσουν στον εαυτό τους. Το σημερινό ανθρώπινο ον, που σημαίνει, το διανοητικό ζώο, κατέχει μόνο ένα Σεληνιακό Σώμα (Μοριακό Σώμα).
Έτσι, το Διανοητικό Ζώο είναι ένας σκλάβος της σεληνιακής επιρροής. Αυτό φέρει την Σελήνη μέσα στο μοριακό, φαντασματοειδές, αρνητικό, σεληνιακό σώμα. Πράγματι, το σημερινό ανθρώπινο ον είναι μία υβριδική ανάμιξη φυτού και φαντάσματος. Το μοναδικό πράγμα που το Διανοητικό Ζώο φέρει μέσα στο σεληνιακό του σώμα είναι μία λεγεώνα από Εγώ και την κοιμισμένη Μπουδάτα.
Γι’ αυτό τα Γνωστικά Ιδρύματα διδάσκουν το Μαϊτούνα, διότι με αυτό, το ανθρώπινο ον μπορεί να κατασκευάσει το Ηλιακό Σώμα.
Είναι απαραίτητο για το ανθρώπινο ον να απελευθερωθεί από την Σελήνη, και να μετατραπεί σε ένα Ηλιακό Πνεύμα. Οι Γνωστικές τελετές, μας συνδέουν με την ηλιακή δύναμη. Είναι απαραίτητο να μαχόμαστε εναντίον της σεληνιακής δύναμης για να ελευθερωθούμε πραγματικά. Αυτό είναι που θέλουν τα Γνωστικά Ιδρύματα.
Ο Ήλιος είναι ζωή σε αφθονία, η Σελήνη όμως είναι θάνατος, η Σελήνη είναι υλισμός, μέθη, συμπόσια, λαγνεία, θυμός, απληστία, φθόνος, περηφάνια, τεμπελιά, απιστία κλπ.
Ο Ήλιος είναι φωτιά, σοφία, αγάπη, θεϊκό Πνεύμα, μεγαλείο κλπ.
Ο Ήλιος είναι ο Κοσμικός Χριστός, ο Λόγος, ο Μεγάλος Λόγος. Τα τέσσερα Γνωστικά Ευαγγέλια συνθέτουν το Ηλιακό Δράμα, το Δράμα του Χριστού.
Χρειάζεται να ζήσουμε το Ηλιακό Δράμα, χρειάζεται να μετατραπούμε στην κεντρική προσωπικότητα αυτού του Κοσμικού Δράματος. Δεν έχει σημασία εάν μας κατακρίνουν, εάν μας απεχθάνονται, εάν μας μισούν επειδή διαδίδουμε το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία) προς όφελος αυτής της φτωχής αποτυχημένης ανθρωπότητας.
Οι εκφυλισμένοι παρασεξουαλικοί ποτέ δεν θα συγχωρήσουν το γεγονός ότι εμείς υπερασπιζόμαστε την υπερσεξουαλικότητα.
Πράγματι, προκαλεί πόνο να βλέπουμε αυτούς τους φτωχούς παρασεξουαλικούς στον Μοριακό Κόσμο (Αστρικό Επίπεδο) μετά τον θάνατο. Τα σεληνιακά τους σώματα, τους μετατρέπουν σε σεληνιακές γυναίκες που περιπλανώνται στον Μοριακό Κόσμο ως υπνοβάτες, κοιμισμένα, κρύα και ασυνείδητα πλάσματα.
Ποιός ήταν ο καλός σκοπός όλων αυτών των υποκειμενικών ασκήσεων αυτών των παρασεξουαλικών; Ποιός ήταν ο καλός σκοπός όλων των πίστεων τους, συστημάτων, ταγμάτων κλπ. Ανώφελα, οι παρασεξουαλικοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την απελευθέρωσή τους απεχθανόμενοι το σεξ, αρνούμενοι το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία), μέσω της αποχής, της κατάχρησης ή ακολουθώντας το εκφυλισμένο μονοπάτι των ομοφυλόφιλων, των αυνανιζόμενων κλπ.
Ανώφελα, οι λανθασμένοι ειλικρινείς προσπαθούν να δημιουργήσουν τα Ηλιακά Σώματα ασκούμενοι σε αναπνευστικές ασκήσεις, την γιόγκα χωρίς το Μαϊτούνα, ή παρόμοιες ασκήσεις, ή με φυτικές δίαιτες κλπ. Έχει αποδειχθεί απόλυτα ότι είμαστε παιδιά του σεξ και μόνο μέσω του σεξ μπορούμε να δημιουργήσουμε.
Πράγματι, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα Ηλιακά Σώματα μόνο με το σεξ. Μπορούμε να μετατραπούμε σε Ηλιακά Πνεύματα μόνο με την θαυμάσια δύναμη του Τρίτου Λόγου.
Θέλουμε να διδάξουμε την Ηλιακή Θρησκεία σ’ αυτήν την ανθρωπότητα. Θέλουμε να παραδώσουμε σ’ αυτά τα φτωχά σεληνιακά φαντάσματα την Ηλιακή Διδασκαλία του Κοσμικού Χριστού, με ένα και μόνο στόχο, που είναι η χριστικοποίηση του ανθρώπινου όντος.
Είναι επείγον να γεννηθεί ο Χριστός μέσα στην καρδιά του ανθρώπινου όντος. Είναι απαραίτητο για κάθε ανθρώπινο ον να μετατραπεί σε έναν Ηλιακό Άγγελο.
Τα Γνωστικά Ιδρύματα (Γνωστική Κίνηση) έχουν έναν γιγαντιαίο σκοπό στην Εποχή του Υδροχόου την οποία ξεκινάμε. Η ιερή αποστολή της διδασκαλίας της Διδασκαλίας του Ηλιακού Λόγου σ’ αυτήν την φτωχή ανθρωπότητα έχει απονεμηθεί σε εμάς.
Πρέπει να μαχόμαστε μέχρι θανάτου για να κάνουμε την Γνωστική κίνηση κάθε φορά όλο και πιο δυνατή. Αυτή η κίνηση πρέπει να γίνει δυνατή για το καλό των εκατομμυρίων ανθρωπίνων όντων που κατευθύνονται προς το μονοπάτι του Δεύτερου Θανάτου.
Πρέπει να είμαστε ευσπλαχνικοί και να παραδώσουμε την Ηλιακή Διδασκαλία σ’ αυτήν την ανθρωπότητα, ασχέτως του κόστους.

Samael Aun Weor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη