Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

14 Σεπτεμβρίου 2012

Ενδοκρινολογία-Εγκληματολογία - α μέρος

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ
1. Ο ΑΔΕΝΑΣ ΕΠΙΦΥΣΗ (ΚΩΝΑΡΙΟ)
2. Ο ΑΔΕΝΑΣ ΥΠΟΦΥΣΗ
3. Ο ΑΔΕΝΑΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ
4. ΟΙ ΠΑPΑΘYPΕΟΕΙΔΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ
5. Ο ΑΔΕΝΑΣ ΘΥΜΟΣ
6. Η ΚΑΡΔΙΑ
7. Ο ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΚΟΣ ΑΔΕΝΑΣ
8. ΤΟ ΗΠΑΡ
9. ΟΙ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΟΙ ΑΔΕΝΕΣ
10. Ο ΣΠΛΗΝΑΣ
11. ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ
12. ΤΑΤΤΒΑΣ ΚΑΙ ΟPMΟNΕΣ
13. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
14. ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΟΘΗΚΕΣ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
15. ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ
16. ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΑΣΗ
17. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
18. ΤΟ ΨΥΧΟ-ΒΙΟ-ΤΥΠΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Ο ΑΔΕΝΑΣ Επίφυση (ΚΩΝΑΡΙΟ)
Ο αδένας Επίφυση ή Κωνάριο βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα του εγκεφάλου. Ο αδένας αυτός δεν έχει παρά πέντε χιλιοστά διάμετρο. Περιβάλλεται από ένα λεπτό οστάριο, πολύ σημαντικό. Ο αδένας Επίφυση είναι ένας μικρός ερυθρό φαιός ιστός. Ο μικρός αυτός αδένας βρίσκεται σε στενή σχέση με τα σεξουαλικά όργανα. Ο αδένας επίφυση εκκρίνει ορισμένες ορμόνες που ρυθμίζουν όλη την διαδικασία εξέλιξης και ανάπτυξης των σεξουαλικών οργάνων. Η επίσημη επιστήμη βεβαιώνει ότι όταν οι ορμόνες αυτές έχουν ολοκληρώσει τον σκοπό τους, που είναι η πλήρης ανάπτυξη των σεξουαλικών οργάνων, τότε ο αδένας εκφυλίζεται σε έναν ινώδη ιστό που δεν είναι πια ικανός να εκκρίνει ορμόνες. Ο Ντεκάρτ (Καρτέσιος) επιβεβαιώνει ότι ο αδένας αυτός ήταν η έδρα της ψυχής. Οι ανατολίτες μας λένε ότι ο αδένας αυτός είναι το τρίτο μάτι που έχει ατροφήσει. Όταν η ιατρική επιστήμη του δυτικού κόσμου ανακάλυψε ότι ο αδένας αυτός δεν είναι παρά ένας μικρός ερυθρόφαιος ιστός που βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα του εγκεφάλου, τότε απέρριψε την θέση και του Καρτέσιου και των ανατολικών. Θα ήταν καλύτερο να μην θέτουμε επιστημονικά δόγματα αλλά να μελετάμε όλες τις θέσεις με έναν εκλεκτικό και διδακτικό τρόπο.
Οι Γιόγκι της Ινδίας βεβαιώνουν ότι ο αδένας Επίφυση είναι το παράθυρο του Βράχμα, το αδαμάντινο μάτι, της πολυόρασης, που μέσω μιας ειδικής εκπαίδευσης μας επιτρέπει την αντίληψη του υπέρ-Πέραν.
Η δυτική επιστήμη θα έπρεπε να μελετάει τις αντιλήψεις αυτές της ανατολικής γιόγκα. Η δυτική επιστήμη δεν είναι ΟΛΗ η επιστήμη. Είναι επείγον να μελετάμε επίσης και την ανατολική επιστήμη. Χρειαζόμαστε μια ακέραιη, πλήρη καλλιέργεια (κουλτούρα).
Το μικροσκόπιο μας επέτρεψε να αντιλαμβανόμαστε αντικειμενικά το άπειρα μικρό. Το τηλεσκόπιο μας επέτρεψε να βλέπουμε το άπειρα μεγάλο. Αν ο αδένας Επίφυση μας επιτρέπει να βλέπουμε το «πέραν» όλων των πραγμάτων, θα μπορούσαμε να μελετήσουμε την ανατολική γιόγκα και να αναπτύξουμε τον θαυμαστό αυτόν αδένα. Οι Γιόγκι της Ινδίας έχουν πρακτικές με τις οποίες μπορεί κάποιος να καταφέρει μια ειδική υπερλειτουργία της επίφυσης. Είναι τότε που αντιλαμβανόμαστε το «πέραν». Η άρνηση των θέσεων αυτών της ανατολικής γιόγκα, δεν είναι επιστημονική. Είναι αναγκαίο να μελετούμε και να αναλύουμε.
Οι ανατολίτες σοφοί λένε ότι η σεξουαλική ισχύς εξαρτάται από την ισχύ του αδένα Επίφυση. Μπορούμε λοιπόν τώρα να εξηγήσουμε τις επιστημονικές βάσεις της σεξουαλικής αγνότητας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι οι μεγάλοι βιβλικοί προφήτες, ήταν μεγάλοι επιφυσιακοί. Η επιστημονική σεξουαλική αγνότητα συνδυασμένη με συγκεκριμένες πρακτικές τους επέτρεψε να βλέπουν το «πέραν» της Φύσης.
Οι ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ λένε ότι στην Επίφυση βρίσκεται το άτομο του Αγίου Πνεύματος. Η Βιολογία αναλύεται στην έρευνα όλων των πραγμάτων. Οι ανατολίτες βεβαιώνουν ότι στην Επίφυση βρίσκεται ο λωτός των χιλίων πετάλων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός είναι το στέμμα των αγίων.
Οι ιδιοφυείς άνθρωποι έχουν πολύ ανεπτυγμένη την Επίφυση, ενώ έχει ανακαλυφθεί ότι στους κρετίνους ο αδένας επίφυση έχει ατροφήσει.
Τα μεγάλα εκείνα φαινόμενα που γοητεύουν τα κοινά πλήθη στην Ινδία, είναι δυνατά μόνον όταν ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΙΡΗΣ, έχει τον αδένα Επίφυση πλήρη ισχύος.
Οι εκκρίσεις των ενδοκρινών αδένων απορροφώνται αμέσως από το αίμα. Το αίμα οδηγεί όλες τις εκκρίσεις όλων των ενδοκρινών αδένων σε άλλα όργανα ή αδένες, που με την σειρά τους διεγείρονται σε υπέρ λειτουργία και εντατικότατη εργασία.
Η λέξη ΟΡΜΟΝΗ προέρχεται από την ελληνική λέξη Ορμώ που στο σημασιολογικό της περιεχόμενο ενυπάρχει η έννοια του ωθώ, διεγείρω. Πράγματι, οι ορμόνες έχουν την ισχύ να διεγείρουν να ωθούν, να εξαναγκάζουν όλον τον οργανισμό να εργάζεται.
Οι εκκρίσεις των ενδοκρινών αδένων έχουν επίδραση επίσης πάνω στον νου. Εξηγείται λοιπόν έτσι το γιατί οι Ινδοστανοί αφιερώνονται στον έλεγχο του νου. Δια μέσου του νου μπορούμε να ρυθμίζουμε τις ορμονικές μας λειτουργίες.
Μερικοί σοφοί Ινδοστανοί παρέμειναν ενταφιασμένοι επί πολλούς μήνες δίχως να πεθάνουν.
Η Βιολογία δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη σε αυτό. Οι βιολόγοι χρειάζεται να ερευνήσουν όλα αυτά τα θαυμάσια της Ασίας.
Ο Εμμάνουελ Καντ δέχεται ότι υπάρχει ένα nisus formativus για το φυσικό μας σώμα. Οι ανατολίτες σοφοί πιστεύουν ότι αυτό το nisus jormativus είναι ένα ρευστό σώμα που βρίσκεται σε επαφή και σχέση με το μεγάλο Συμπαθητικό Νευρικό Σύστημα και με το ρευστό νευρικό σύστημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ρευστό αυτό σώμα είναι το αστρικό σώμα των μεσαιωνικών γιατρών. Μέσα στο αστρικό σώμα βρίσκεται ο ανθρώπινος νους και όλες εκείνες οι καθαρά ψυχικές αρχές. Οι αισθήσεις του αστρικού σώματος αναδύονται σαν άνθη λωτού μέσα από το βάθος των ενδοκρινών αδένων. Ο χιλιοπέταλος εκείνος λωτός των Γιόγκι της Ινδίας είναι μία ψυχική αίσθηση του αστρικού σώματος.
Η ειδική ανάπτυξη του αδένα της Επίφυσης (Κωνάριο) μας επιτρέπει να κατέχουμε το αστρικό σώμα και τις ψυχικές του αισθήσεις που ξεφυτρώνουν σαν άνθη λωτού από τους ίδιους τους ενδοκρινούς αδένες.
Η ιατρική επιστήμη παίζει με την μηχανική των φαινομένων, αλλά δεν γνωρίζει το ζωτικό (αιθερικό) υπόβαθρο. Η ειδική ανάπτυξη του αδένα Επίφυση μας επιτρέπει να βλέπουμε το ίδιο το ζωτικό υπόβαθρο.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
Ο ΑΔΕΝΑΣ ΥΠΟΦΥΣΗ
Ο αδένας υπόφυση είναι πολύ μικρός. Η Βιολογία βεβαιώνει ότι ο Αδένας αυτός είναι τόσο μικρός σε μέγεθος όσο ένα μπιζέλι και στηρίζεται αξιοθαύμαστα πάνω στην βάση του εγκεφάλου, κείμενος αρμονικά πάνω στο σφηνοειδές οστούν. Στον αδένα αυτό βρίσκουμε μια θαυμαστή τριάδα. Ο νόμος του τριγώνου κυβερνά όλη την δημιουργία.
Ο αδένας Υπόφυση αποτελείται από τρία μέρη: δύο λοβούς και ένα μεσαίο τμήμα. Ιδού λοιπόν το τρίγωνο. Θαυμάσιος Νόμος όλης της δημιουργίας. Δίχως τον πρόσθιο λοβό της Υπόφυσης, πιστεύουν οι βιολόγοι, ότι η ζωή θα ήταν απολύτως αδύνατη.
Ο πρόσθιος λοβός αυτού του αδένα είναι επιφορτισμένος να ελέγχει το μέγεθος της δομής της κυτταρικής κοινωνίας. Οφείλουμε βεβαίως να ξέρουμε ότι λέγοντας έλεγχο εννοούμε επίσης ρύθμιση και έλεγχο. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγηθούμε δηλώνοντας ότι η ζωή γίνεται αδύνατη δίχως τον αδένα Υπόφυση.
Η υπερλειτουργία του πρόσθιου λοβού της υπόφυσης δημιουργεί ανθρώπους γίγαντες. Όταν αντίθετα η λειτουργία του είναι ανεπαρκής, τότε έχουμε τους νάνους. Έτσι λοιπόν, είναι λογικό να ισχυριζόμαστε ότι δίχως τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης η ζωή θα ήταν αδύνατη, δεδομένου ότι αυτός ρυθμίζει το μέγεθος της δομής της κυτταρικής κοινωνίας.
Ορισμένες μορφές διανοητικής καθυστέρησης και τύφλωσης οφείλονται επίσης σε ανωμαλίες του πρόσθιου λοβού της υπόφυσης. Η λειτουργία του οπίσθιου λοβού της Υπόφυσης είναι επίσης να τονώνει αξιοθαύμαστα τους ακούσιους (λείους) μυς του οργανισμού. Η έκκριση της Υπόφυσης επηρεάζει επίσης την απέκκριση νερού από τα νεφρά.
Οι γιατροί χρησιμοποιούν την υπόφυση για να βοηθούν σε δύσκολους τοκετούς. Η Δασκάλα Ε. Π. Μπλαβάτσκυ λέει ότι ο Αδένας Υπόφυση είναι ο ακόλουθος και ο αγγελιοφόρος του αδένα Επίφυση (ή Κωνάριο). Ο Δρ. Κρούμ Χέλλερ, καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου, έλεγε ότι μεταξύ των αδένων Επίφυσης και Υπόφυσης υπάρχει ένα πολύ λεπτό κανάλι ή τριχοειδής σωληνίσκος που εξαφανίζεται στα πτώματα. Έτσι λοιπόν, αυτοί οι δύο αδένες βρίσκονται σε σύνδεση μέσω αυτού του λεπτού καναλιού. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την ηλεκτροβιολογία και για τις Βιοηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις. Γιατί, λοιπόν, δεν παραδέχονται μία βιοηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή μεταξύ των αδένων επίφυσης και υπόφυσης; Έχει έλθει πια η ώρα να αναλυθούν όλες οι δυνατότητες του αισθητηριακού και ψυχοσωματικού δυναμικού, δίχως φανατισμούς, δίχως προκαταλήψεις και δίχως δογματισμούς.
Οι Γιόγκι του Ινδουστάν λένε ότι από τον αδένα Υπόφυση γεννιέται το άνθος του διπέταλου Λωτού. Οι δυτικοί επιστήμονες αντί να γελούν με αυτές τις δηλώσεις, θα έπρεπε να τις μελετήσουν βαθιά. Να γελάμε με αυτό που αγνοούμε δεν είναι επιστημονικό. Αυτό το άνθος Λωτού βρίσκεται στο Αστρικό σώμα ακριβώς ανάμεσα στα δύο φρύδια. Οι σοφοί του Ινδουστάν δίνουν στα άνθη αυτά του Λωτού, το όνομα ΤΣΑΚΡΑ. Οι Γιόγκι βεβαιώνουν ότι το υποφυσιακό Τσάκρα μας κάνει διορατικούς. Στην ιερή χώρα των Βεδών υπάρχουν πολλές μυστικές πρακτικές για την ανάπτυξη της διόρασης. Οι Ινδοστανοί λένε πως το μετωπιαίο Τσάκρα έχει οκτώ μείζονες ισχύς και τριάντα έξη ελάσσονες.
Ο διορατικός μπορεί να συλλάβει το «Πέραν» της Φύσης. Ο διορατικός μπορεί να δει το αστρικό σώμα που μέσα του βρίσκονται όλες οι ψυχικές και πνευματικές αρχές του ανθρώπου. Ο διορατικός αντιλαμβάνεται την τέταρτη διάσταση.
Το ενδοκρινικό ενεργειακό δυναμικό δεν μπορεί να υποτιμάται από τον βιολόγο. Η βιοηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή των αδένων υπόφυση και επίφυση μας κάνει διορατικούς.
Φαίνεται να υπάρχει βέβαιη σχέση μεταξύ του άτομου του χαλκού και του αδένα υπόφυση. Μερικοί σοφοί χρησιμοποίησαν τον χαλκό για να αναπτύξουν την διόραση. Ο Νοστράδαμος έμενε ώρες ολόκληρες να κοιτάει με συγκέντρωση το νερό που βρισκόταν μέσα σε ένα δοχείο από καθαρό χαλκό. Ο σοφός αυτός ιατρός έκανε προφητείες που εκπληρώθηκαν με κάθε ακρίβεια στο πέρασμα του χρόνου. Οι αστρολόγοι βεβαιώνουν ότι ο αδένας υπόφυση επηρεάζεται από την Αφροδίτη και ότι ο χαλκός επίσης βρίσκεται υπό την επίδραση της Αφροδίτης. Μόνο έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε την βαθιά σχέση που υπάρχει μεταξύ του χαλκού και του αδένα υπόφυση.
Όταν οι καθολικοί ιερείς που ήλθαν από την Ισπανία με την κατάκτηση (της Αμερικής) συνάντησαν μια ομάδα ιερέων Ατζέκων, τους συνέβη κάτι ενδιαφέρον. Διηγείται η παράδοση ότι αφού οι καθολικοί ιερείς κατηχώντας τους ινδιάνους ιθαγενείς τους μίλησαν για αγγέλους, αρχάγγελους κλπ., οι ινδιάνοι ιερείς προσκάλεσαν τους καθολικούς για φαγητό. Λένε ότι οι καθολικοί ιερείς έφαγαν μεταξύ των άλλων τροφών έναν γευστικότατο κάκτο. Ο κάκτος αυτός αφύπνισε, στην στιγμή, την διόραση των ισπανών ιερέων και τότε είδαν οι ίδιοι αγγέλους, αρχάγγελους, κλπ., κλπ. Η έκπληξη ήταν τρομερή και οι καθολικοί ιερείς δεν ήξεραν τι να κάνουν. Στο μεταξύ, οι ινδιάνοι χαμογελούσαν και έλεγαν: Αυτούς τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους για τους οποίους μας μιλάτε, πάει καιρός που τους γνωρίζουμε!
Διηγείται η παράδοση ότι οι καθολικοί ιερείς σκότωσαν τους Ατζέκους ιατρούς θεωρώντας τους μαύρους μάγους και μαγγανοποιούς. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία σχετικά με αυτόν τον κάκτο που έχει ισχύ να ξυπνάει στην στιγμή την διόραση αυτού που τον τρώει. Αυτός ο κάκτος είναι το Πεγιότλ. Στο κράτος του Μεξικού δεν βρίσκεται το Πεγιότλ που χρησιμεύει για την διόραση. Όποιος θα ήθελε να τον αποκτήσει οφείλει να τον αναζητήσει στην Τσιχουάουα ή στο Σαν Λουι Ποτοσί. Πρέπει να τον μασάμε, όταν είναι ώριμος διότι όταν είναι ξηρός δεν χρησιμεύει.
Η Βιολογία δεν μπορεί να υποτιμά το Πεγιότλ, ούτε να δηλώνει με δογματισμό και αδιαλλαξία ότι οι διορατικές αντιλήψεις είναι Ψευδαισθήσεις. Αν οι πρώτοι σοφοί που μπόρεσαν να δουν τα μικρόβια με το μικροσκόπιο είχαν δηλώσει ότι τα μικρόβια αυτά δεν υπήρχαν και ότι αυτά που έβλεπαν διαμέσου του φακού ήταν Ψευδαισθήσεις, σήμερα ακόμη θα αγνοούσαμε την ύπαρξη των μικροβίων. Είναι αναγκαίο να ήμαστε λιγότερο δογματικοί, είναι αναγκαίο να είμαστε πιο μελετηροί, πιο ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΙ, πιο ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ. Ο αδένας Υπόφυση εκκρίνει επτά είδη ορμονών. Η αξία της Υπόφυσης στην Μαιευτική είναι επίσης ανυπολόγιστη.
Ο διάσημος συγγραφέας ιατρός Δρ. Χόρχε Αντουμ, διακεκριμένος γνωστικός συγγραφέας και μέγας Δάσκαλος των Μειζόνων Μυστηρίων της Λευκής Στοάς, είπε ότι το άτομο του Κοσμικού Χριστού βρίσκεται στον Αδένα Υπόφυση, ενώ το άτομο του Πατέρα βρίσκεται στο μαγνητικό πεδίο της ρίζας της μύτης.
Η Βιολογία αναλύει και μελετά τις επιστημονικές θέσεις όλων των σοφών. Η Βιολογία βγήκε πια από τον φοβερό υλισμό του δέκατου όγδοου αιώνα και στις μέρες μας αρχίζει να μελετά όλες τις φυσικές, ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες των ενδοκρινών αδένων.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
Ο ΑΔΕΝΑΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ
Ο αδένας Θυρεοειδής έχει ένα όμορφο κόκκινο σκούρο χρώμα. Ο Θυρεοειδής έχει δύο λοβούς που οι ενδοκρινολόγοι γνωρίζουν πολύ καλά. Ο βιολόγος θαυμάζει παρατηρώντας τους δύο όμορφους λοβούς σοφά ενωμένους από έναν θαυμάσιο ισθμό (να το τέλειο τρίγωνο).
Οι δύο λοβοί του Θυρεοειδή αδένα είναι τοποθετημένοι ένας σε κάθε πλευρά του Μήλου του Αδάμ.
Ο Θυρεοειδής αδένας εκτίθεται σε δύο βασικές ασθένειες. Τον Υπερθυρεοειδισμό και τον Υποθυρεοειδισμό. Ο πρώτος χαρακτηρίζεται από υπερβολική έκκριση, ο δεύτερος από ελαττωμένη έκκριση.
Ο Υπερθυρεοειδισμός μπορεί να θεραπευθεί με την χειρουργική. Ο Υποθυρεοειδισμό με κανένα τρόπο δεν θεραπεύεται με την χειρουργική. Είναι δυνατό να θεραπεύεται μόνο με χορήγηση στον ασθενή Θυροξίνης (κυρίαρχο έκκριμα του Θυρεοειδή). Η Θυροξίνη είναι ένα ιωδιούχο σύμπλοκο πολύ σημαντικό στην ιατρική.
Η θυροξίνη έχει στενή σχέση με τον μεταβολισμό του φυσικού σώματος του ανθρώπου. Όταν ο ασθενής πάσχει από Υπερθυρεοειδισμό η περίσσεια θυροξίνη αυξάνει εντατικά τις καύσεις των τροφών. Το αποτέλεσμα είναι τότε η επιτάχυνση του κανονικού ρυθμού της αναπνοής και της καρδιάς.
Στον Υποθυρεοειδισμό, ο μεταβολισμός γίνεται πιο βραδύς. Αν ένα μικρό παιδί νοσήσει από Υποθυρεοειδισμό, ολόκληρη η ανάπτυξη του σώματος και του εγκεφάλου επιβραδύνονται τρομερά. Σε έναν ενήλικο, ο υποθυρεοειδισμός εμφανίζεται με νοητική καθυστέρηση, τα νύχια και τα μαλλιά του αυξάνουν αργά και αφύσικα, η οποιαδήποτε φυσική προσπάθεια τον κουράζει φοβερά και το δέρμα του γίνεται ξερό, λίγο λιπαρό και τραχύ.
Το βιολογικό ιώδιο απολυμαίνει όλο τον οργανισμό. Δίχως το βιολογικό ιώδιο του θυρεοειδή ο ανθρώπινος οργανισμός μας δεν θα μπορούσε να ζήσει. Οι Ροδόσταυροι ιατροί υποστηρίζουν ότι ο θυρεοειδής αδένας επηρεάζεται από την Αφροδίτη, ενώ οι Παραθυρεοειδείς αδένες επηρεάζονται από τον Άρη.
Ο περίφημος ιατρός Άρνολντ Κρουμ Χέλλερ, καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου του Βερολίνου, βεβαίωνε ότι μεταξύ Αφροδίτης και Άρη υπήρχε μια φοβερή πάλη, που επαναλαμβανόταν μεταξύ των αδένων θυρεοειδή και Παραθυρεοειδή.
Μια φορά, ένας γέροντας χωρικός που δεν ήξερε μήτε να διαβάζει, μήτε να γράφει, μας βεβαίωσε ότι είχε θεραπευθεί από την ασθένεια της βρογχοκήλης τοποθετώντας πάνω του μία πλάκα μολύβδου. Μας διηγήθηκε ο χωρικός ότι σε μία τετράγωνη μολυβένια πλάκα άνοιξε δύο μικρές τρύπες για να περάσει μέσα τους ένα νήμα ή κορδέλα. Με την κορδέλα αυτή έδεσε την μολυβένια πλάκα στον λαιμό του, αφήνοντας την πλάκα να κρέμεται πάνω στην ρίζα της βρογχοκήλης. Μας διαβεβαίωνε ο χωρικός ότι επί τρεις μήνες έφερε αυτήν την πλάκα κρεμασμένη στον λαιμό του και ότι θεραπεύτηκε ολότελα. Μας διηγήθηκε ότι και άλλοι συγγενείς του είχαν γιατρευτεί με αυτήν την πλάκα μολύβδου.
Η μεταλλοθεραπεία, πρακτικά, βρίσκεται ακόμη σε εμβρυϊκή κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις μεγάλες δυνατότητες της Μεταλλοθεραπείας. Έχουμε γνωρίσει μερικούς νοτιαμερικανούς χωρικούς που χρησιμοποιούσαν νηστικοί το αλάτι και το σάλιο σαν μοναδικό φάρμακο κατά της βρογχοκήλης. Ανακάτευαν αυτά τα δύο στοιχεία όταν η Σελήνη βρισκόταν στο άδειασμα. Κατόπιν εφάρμοζαν το φάρμακό τους και λένε ότι έτσι θεράπευαν αυτήν την κακιά αρρώστια. Η βιολογία πρέπει να είναι διατεθειμένη να μελετάει βαθιά όλα αυτά τα θεραπευτικά συστήματα των χωρικών, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι πολλές από αυτές τις συνταγές των γιαγιάδων μας έσωσαν σε πολλές περιπτώσεις ζωές διάσημων ανθρώπων.
Οι Γιόγκι της Ινδίας λένε ότι η ρίζα του ΛΑΡΥΓΓΙΚΟΥ ΤΣΑΚΡΑ βγαίνει από τον θυρεοειδή αδένα. Ο μεγάλος ιατρός του Ινδοστάν Σιβανάντα, βεβαιώνει ότι αυτό το ΤΣΑΚΡΑ έχει δεκαέξι πέταλα λωτού. Οι δυτικοί επιστήμονες περιγελούν αυτό που αγνοούν. Θα ήταν καλύτερο να μελετάμε αυτά που δεν γνωρίζουμε. Οι ανατολίτες σοφοί παραδέχονται την ύπαρξη ενός υπερ-αυτιού ικανού να καταγράφει τα κύματα του «πέραν». Την υπέρακοή αυτή, επονομάζουν ΔΙΑΚΟΗ.
Το ΛΑΡΥΓΓΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑ είναι το κέντρο της ΔΙΑΚΟΗΣ. Ο ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ προκαλεί καθυστέρηση στον νου των ενηλίκων. Αυτό μας αποδεικνύει την βαθιά εσωτερική σχέση μεταξύ θυρεοειδή αδένα και νου. Αν ο Θυρεοειδής και ο νους βρίσκονται σε τόσο στενή μεταξύ τους σχέση, γιατί να μην δεχθούμε την ανατολίτικη θέση σχετικά με το θυρεοειδικό Τσάκρα και την αντιληπτική σύνθεση; Οι σοφοί της Ινδίας λένε ότι αναπτύσσοντας το λαρυγγικό Τσάκρα πετυχαίνουν την αντιληπτική σύνθεση. Η Φυσική παραδέχεται τον αιθέρα. Οι Ινδοστανοί λένε ότι ο αιθέρας δεν είναι παρά η συμπύκνωση του ΤΑΤΤΒΑ ΑΚΑΣ. Οι μεγάλοι ασιατικοί ΓΙΟΓΚΙ λένε ότι η ύλη είναι μία συμπύκνωση του αιθέρα και ότι ο αιθέρας, με την σειρά του, είναι μία συμπύκνωση του ΤΑΤΤΒΑ ΑΚΑΣ, στον οποίον αναγνωρίζουν, σε τελική ανάλυση, την πρωταρχική ρίζα της ύλης. Οι Ινδοστανοί θεωρούν ότι ο ΑΚΑΣ είναι ο πρωταρχικός ήχος και ότι το όργανό του στον άνθρωπο είναι ο δημιουργικός λάρυγγας.
Ο γιατρός Σιβανάντα βεβαιώνει ότι με την ανάπτυξη του ΘΥΡΕΟΕΙΔΙΚΟΥ ΤΣΑΚΡΑ ελέγχουμε τον ΑΚΑΣ και κατορθώνουμε να ζούμε ακόμη και κατά την διάρκεια της βαθιάς νύχτας της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΑΛΑΓΙΑ.
Βεβαιώνει ο γιατρός Σιβανάντα, διάσημος ενδοκρινολόγος και ινδοστανός Γιόγκι ότι αφυπνίζοντας το Τσάκρα του Θυρεοειδή αδένα αποκτούμε την διακοή. Αν ένας ΓΙΟΓΚΙ βυθίζεται σε καθημερινό διαλογισμό με σκοπό να ακούσει κάποιο μακρινό φίλο του, σε στιγμές μισό ύπνου, θα ακούσει τα λόγια του. Με τον εσωτερικό διαλογισμό αφυπνίζεται η ΔΙΑΚΟΗ.
Η έκκριση των ενδοκρινών αδένων βρίσκεται σε βαθιά σχέση με όλη την τάξη και τον έλεγχο του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος, των επονομαζόμενων ακούσιων μυών.
Οι αδενικές εκκρίσεις κυβερνούν με ύψιστη φυσιολογική και κοσμική σοφία, όλον τον θαυμαστό μεταβολισμό του φυσικού οργανισμού. Οι ενδοκρινικές εκκρίσεις ελέγχουν την αύξηση και την ανάπτυξη όλης της κυτταρικής κοινωνίας.
Η έκκριση των ενδοκρινών αδένων ελέγχει ολοκληρωτικά τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικότητας. Ο θυρεοειδής αδένας έχει μια αυρική ακτινοβολία πραγματικά αξιοθαύμαστη.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
ΟΙ ΠΑPΑΘYPΕΟΕΙΔΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ
Οι Παραθυρεοειδείς αδένες δεν πρέπει να εξαλείφονται ποτέ, επειδή έχει σαφώς επαληθευθεί ότι επέρχονται φοβεροί σπασμοί και ο θάνατος είναι αναπόφευκτος.
Τα δύο ζευγάρια Παραθυρεοειδών αδένων ρυθμίζουν κανονικά και με έναν σοφό τρόπο, που προκαλεί θαυμασμό, τις αυξημένες στάθμες τιμών του ασβεστίου στα κύτταρα και το αίμα.
Οι εκκρίσεις των τεσσάρων αξιοθαύμαστων αυτών παραθυρεοειδών αδένων έχουν να διεκπεραιώσουν τον έλεγχο αυτό του ασβεστίου και του αίματος. Η δύσκολη αυτή εργασία είναι δυνατή μόνο χάρη στις εκκρίσεις των τεσσάρων παραθυρεοειδών αδένων.
Στην πραγματικότητα οι αδένες αυτοί είναι πολύ μικροί και είναι τοποθετημένοι πάνω σε κάθε λοβό του θυρεοειδή. Παρατηρώντας προσεκτικά, οι βιολόγοι μπορούν να δουν ένα ζευγάρι μικρών σωματιδίων στο μέγεθος φασολιού.
Η Αστρολογία υποστηρίζει ότι οι αδένες αυτοί ρυθμίζονται από τον Άρη. Η επίσημη επιστήμη βλέπει τους Αδένες μόνο από την καθαρά υλιστική σκοπιά. Η επιστήμη των σοφών Γνωστικών προχωρεί μακρύτερα.
Σε κάθε άτομο υπάρχει μια τριάδα: ύλης, ενέργειας και συνείδησης. Κάθε κύτταρο είναι μια τριάδα που αποτελείται από ύλη, ενέργεια και συνείδηση.
Κάθε ενδοκρινής Αδένας είναι ένα αληθινό Μικροκοσμικό εργαστήριο. Η σχέσεις των ενδοκρινών αδένων μεταξύ τους, η σοφή ανταλλαγή βιοχημικών προϊόντων, η άπειρη τελειότητα με την οποία λειτουργούν οι αδένες, μας αποδεικνύουν, χωρίς καμιά αμφιβολία, την ύπαρξη ορισμένων ευφυών συντονιστικών παραγόντων, την ρίζα των οποίων πρέπει να την αναζητήσουμε στην Κοσμική Συνείδηση.
Οπουδήποτε υπάρχει ζωή, εκεί υπάρχει η συνείδηση. Η συνείδηση είναι έμφυτη ιδιότητα της ζωής, όπως η υγρασία είναι για το νερό.
Στην Σοβιετική Ρωσία υπάρχουν στις μέρες μας δεκαπέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνων. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο υλισμός του Μαρξ έχει αποτύχει ολοκληρωτικά.
Κάθε μηχανή είναι οργανωμένη σύμφωνα με νόμους. Κάθε μηχανή έχει ένα τιμόνι, έναν μοχλό, το χειριστήριό της, μέσω του οποίου κυβερνάται, και έναν χειριστή που την ελέγχει και την καθοδηγεί. Γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός μας θα πρέπει να είναι εξαίρεση; Το ανθρώπινο σώμα είναι μία τέλεια μηχανή κατασκευασμένη στους αργαλειούς της φύσης από την κοσμική συνείδηση. Η μηχανή αυτή έχει το τιμόνι της μέσω του οποίου κυβερνάται και καθοδηγείται. Το τιμόνι αυτό είναι το μεγάλο Συμπαθητικό Νευρικό Σύστημα. Ο χειριστής που ελέγχει αυτή την μηχανή είναι ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ. Το Πνεύμα λοιπόν, ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ, επενδυμένος το ΑΣΤΡΙΚΟ του σώμα ελέγχει μέσω του μοχλού του νευρικού συστήματος ολόκληρο τον οργανισμό και όλες τις ορμονικές εκκρίσεις.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
Ο ΑΔΕΝΑΣ ΘΥΜΟΣ
Όταν ο άνθρωπος περνάει την ηλικία της σεξουαλικής ωρίμανσης, τότε ο αδένας Θύμος αρχίζει να υποστρέφεται. Αυτό είναι πια αποδεδειγμένο. Ο Αδένας Θύμος βρίσκεται στην βάση του λαιμού, και έχει ένα ολότελα ακανόνιστο σχήμα.
Ο αδένας αυτός έχει στενή σχέση με τους μαστικούς αδένες. Θα εξηγήσουμε τώρα γιατί το μητρικό γάλα είναι ολότελα αναντικατάστατο. Ο αδένας Θύμος ρυθμίζει την Ζωτικότητα του παιδιού. Οι αστρολόγοι λένε ότι ο αδένας αυτός επηρεάζεται από την ΣΕΛΗΝΗ. Οι σοφοί Γνωστικοί θέλουν να διατηρήσουν τον αδένα και να μην τον αφήσουν να γεράσει και να υποστραφεί.
Όταν ο αδένας αυτός είναι ενεργός, ο οργανισμός δεν γερνάει. Οι σοφοί γιατροί της αρχαιότητας έλεγαν ότι το φωνήεν Α όταν προφέρεται σοφά, έχει την ισχύ να κάνει να δονείται ο αδένας ΘΥΜΟΣ. Οι παλιοί γιατροί της αρχαιότητας χρησιμοποιούσαν το σοφό εκείνο μάντραμ, που τόσο έχει εκλαϊκευτεί και περιγελαστεί από τον κόσμο, και που ονομάζεται ΑΜΠΡΑΚΑΝΤΑΜΠΡΑ, για να διατηρούν ενεργό τον Θύμο αδένα καθ΄ όλη την διάρκεια της ζωής. Αυτοί, πρόφεραν στους παγανιστικούς ναούς τους σαράντα εννιά φορές την λέξη αυτή, με τον ακόλουθο τρόπο:
ΑΜΠΡΑΚΑΝΤΑΜΠΡΑ
ΑΜΠΡΑΚΑΝΤΑΜΠΡ
ΑΜΠΡΑΚΑΝΤΑΜΠ
ΑΜΠΡΑΚΑΝΤΑΜ
ΑΜΠΡΑΚΑΝΤΑ
ΑΜΠΡΑΚΑΝΤ
ΑΜΠΡΑΚΑΝ
ΑΜΠΡΑΚΑ
ΑΜΠΡΑΚ
ΑΜΠΡΑ
ΑΜΠΡ
ΑΜΠ
Α
Λέγεται ότι επιμήκυναν τον ήχο του φωνήεντος Α.
Μερικοί γιατροί αρχίζουν να θεραπεύουν με μουσικούς ήχους. Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η φωνή του γιατρού και καθεμιά του λέξη είναι πηγή ζωής ή θανάτου για τους ασθενείς.
Η επιστήμη της Ενδοκρινολογίας πρέπει να μελετάει τις βαθιές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην μουσική και τους ενδοκρινείς αδένες. Είναι καλύτερο να ερευνούμε, να αναλύουμε και να κατανοούμε, αντί να περιγελάμε αυτό που δεν γνωρίζουμε.
Όταν το παιδί πεινάει, η μητέρα πρέπει να του δίνει το στήθος της. Οι παιδικοί σταθμοί που αφήνουν το παιδί να πεινάει ώρες ολόκληρες, είναι ένα έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας.
Το να θέλει ο άνθρωπος να διορθώσει την φύση είναι προφανώς παράλογο. Όταν το παιδί πεινάει, κλαίει, βεβαίως είναι ένα έγκλημα ενάντια στην φύση να του αρνούμαστε την τροφή.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
Η ΚΑΡΔΙΑ
Η καρδιά είναι μια διπλή αντλία. Το ένα μέρος της καρδιάς αντλεί το αίμα προς μια κατεύθυνση, ενώ το άλλο εξωθεί το αίμα προς την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά με έναν τρόπο οι δύο αντίθετες αυτές κινήσεις, αλληλοσυμπληρώνονται και εναρμονίζονται μεταξύ τους με αξιοθαύμαστο τρόπο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα δύο αντίθετα ρεύματα αίματος που διακινούνται από την καρδιά δεν συγκρούονται, αλλά βοηθούν αμοιβαία το ένα το άλλο.
Η καρδιά είναι πραγματικά ο ήλιος του οργανισμού μας. Η καρδιά είναι το μεγαλύτερο θαύμα της δημιουργίας. Και όμως, υπάρχουν άτομα πολύ καλλιεργημένα και μορφωμένα που δεν γνωρίζουν την φυσιολογία της καρδιάς.
Είναι αξιοθαύμαστο να βλέπουμε το πέρασμα του αίματος απ΄ αυτό το ογκώδες ποτάμι της αορτής. Η αρτηρία αυτή είναι πραγματικά ένα μεγάλο και ωραίο ποτάμι. Εμείς γεμίζουμε από μυστικιστικό θαυμασμό και μακαριότητα βλέποντας το πώς αυτός ο μεγάλος ποταμός, ο γεμάτος ζωή, διακλαδίζεται σε μικρότερα ποτάμια, μικρές αρτηρίες και μετά σε ρυάκια που φέρνουν την ζωή σε όλα τα μέρη για να θρέφει και να ζωοδοτήσει εκατομμύρια μικροσκοπικές δομές (κύτταρα, γονίδια, κλπ.). Όλα αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα είναι μία τριάδα ύλης, ενέργειας και συνείδησης. Όλες αυτές οι άπειρα μικρές οντότητες, μας λατρεύουν ως Θεούς τους. Τα πιο μικρά ρυάκια αίματος είναι τα τριχοειδή αγγεία. Μέσα σ' αυτό το πυκνό υφάδι τριχοειδικού δικτύου βρίσκονται τα κύτταρα των διαφόρων ιστών και οργάνων.
Επομένως, τα κύτταρα ζουν από τα ποτάμια αίματος που εξωθεί η καρδιά. Τα κύτταρα αποτελούνται από μόρια και αυτά από άτομα. Κάθε άτομο είναι μία τριάδα ύλης, ενέργειας και συνείδησης. Οι διάνοιες των ατόμων κυβερνώνται από το άτομο ΝΟΥΣ που κατοικεί στην αριστερή κοιλία της καρδιάς.
Τα άτομα της καρδιάς υπακούνε σε διαταγές του ατόμου ΝΟΥΣ και τις μεταφέρουν στα άτομα-μηχανικούς που κατευθύνουν την δραστηριότητα κάθε οργάνου. Τα άτομα-εργάτες του κάθε οργάνου υπακούν στις διαταγές των ατόμων-μηχανικών και εργάζονται σύμφωνα μ΄ όλες αυτές τις διαταγές.
Υπάρχουν επίσης πλήθος νωθρών ατόμων που είναι αυτά που προξενούν τις ασθένειες. Το άτομο ΝΟΥΣ της Καρδιάς εργάζεται κάτω από τις διαταγές του ατόμου αρχιτέκτονα και αυτό κάτω από τις διαταγές του ΕΣΩΤΕΡΟΥ.
Η καρδιά είναι ένας κοίλος μυς σε μέγεθος γροθιάς. Μοιάζει περισσότερο με ένα αχλάδι. Η καρδιά συστέλλεται και διαστέλλεται, συσπάται και χαλαρώνει ακατάπαυστα. Αυτό είναι το ρεύμα του μεγάλου ωκεανού της ζωής. Κάθε ζωή έχει την συστολή και την διαστολή της. Τα πάντα πάλλονται ρυθμικά, στα πάντα υπάρχει ένας σφυγμός, τόσο στο άπειρα μικρό, όσο και στο άπειρα μεγάλο. Όπως είναι επάνω είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω είναι και πάνω. Αυτός είναι ο νόμος της μεγάλης ζωής.
Στην καρδιά υπάρχουν δύο θαυμαστές πολικότητες: η Θετική και η Αρνητική. Είναι σαν δύο καρδιές που αντλούν και εκθλίβουν το αίμα ταυτόχρονα και ακατάπαυστα προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Τα δύο διαμερίσματα της καρδιάς έχουν το καθένα δύο «δωμάτια» , ένα ανώτερο και ένα κατώτερο. Τα επάνω δωμάτια, είναι οι κόλποι και τα κάτω δωμάτια είναι οι κοιλίες. Η μυστική επιστήμη αναγνωρίζει επτά μυστικά «δωμάτια» στην καρδιά και επτά μυστικές κοιλότητες στον εγκέφαλο.
Υπάρχει η δεξιά κοιλία και ο δεξιός κόλπος. Υπάρχει η αριστερή κοιλία και ο αριστερός κόλπος. Τα άνω δωμάτια δεξιά και αριστερά, είναι οι κόλποι. Τα κάτω «δωμάτια», δεξιά και αριστερά, είναι οι κοιλίες.
Διαλογιζόμενοι στον Λωτό της Καρδιάς ελέγχουμε τον ΤΑΤΤΒΑ ΒΑΓΙΟΥ και μας δίνει εξουσία επί των ανέμων και των θυελλών. Οι Ινδοστανοί λένε ότι το άνθος του λωτού της Καρδιάς έχει δεκαπέντε θαυμάσια πέταλα. Όλο το βαθύ μυστικό της λειτουργίας της καρδιάς, όλο το ζωτικό της υπόβαθρο, πρέπει να αναζητηθούν στο άνθος του λωτού των δεκαπέντε πετάλων που ο λεπτός μίσχος του αναδύεται από τον ναό-καρδιά.
Η κοίλη φλέβα αποθέτει στην καρδιά αίμα πλήρες οργανικών αποβλήτων. Ο δεξιός κόλπος δέχεται όλο αυτό το ακάθαρτο ρεύμα και το διοχετεύει σοφά στον δεξιό κόλπο που βρίσκεται από κάτω. Μερικές στιγμές μετά, η δεξιά κοιλία στέλνει το αίμα της, πλήρες λέμφου και αποβλήτων διαμέσου της βαλβίδας της, προς το εσωτερικό του πνεύμονα μέσω της πνευμονικής αρτηρίας.
Η κοσμική διάνοια δεν άφησε τίποτα αφρόvτιστο. Είναι ενδιαφέρον για τον σοφό να παρατηρεί όλες αυτές τις λειτουργικές διεργασίες. Είναι αξιοθαύμαστο να βλέπουμε την πνευμονική αρτηρία να διχάζεται σε δύο μικρότερες αρτηρίες, μία για κάθε πνεύμονα.
Μέσα στους πνεύμονες, οι πνευμονικές αρτηρίες διακλαδίζονται παραπέρα, έως ότου μετατραπούν σε μικρότατα τριχοειδή αγγεία. Κάθε σταγόνα αίματος πρέπει να περάσει αναπόφευκτα από τα τριχοειδή αγγεία των πνευμόνων, όπου αποδίδει την περίσσεια ανθρακικού ανυδρίτη (διοξειδίου του άνθρακα), και απορροφά εις αvτάλλαγμα την περίσσεια οξυγόνου.
Το εμπλουτισμένο σε οξυγόνο αίμα διεισδύει σοφά στα φλεβίδια και μετά προς τις μεγαλύτερες φλέβες. Οι δύο μεγάλες πνευμονικές φλέβες φέρουν το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα τους στον αριστερό κόλπο της καρδιάς. Το αίμα έχει ανταλλάξει την περίσσειά του σε καρβονικό ανυδρίτη (CΟ2)με οξυγόνο. Τώρα λοιπόν, η ζωή έχει αναvεωθεί. Από τον αριστερό κόλπο, το αίμα περνάει στην αριστερή κοιλία και κατόπιν περνώντας δια της αορτής, κάτω από την ρυθμική ώθηση της καρδιάς ξεχύνεται τελικά προς όλα τα αιμοφόρα αγγεία, αρτηρίες και φλέβες. Σ΄ όλη αυτήν την διεργασία μπορούμε να δούμε την βαθιά σχέση που υπάρχει μεταξύ Βαγιού, της αρχής του αέρα, και της καρδιάς. Δεv σφάλλουv, επομένως, οι Ινδοστανοί Γιόγκι όταν συσχετίζουν το Βαγιού με την καρδιά. Αυτό μας αποδεικνύει η βαθιά κόσμο-φυσιολογική γνώση που κατέχουν οι ανατολίτες σχετικά με το όργανο της Καρδιάς. Γιατί οι δυτικοί δεν θέλουν να μελετήσουν την ανατολική ΓΙΟΓΚΑ; Γιατί οι δυτικοί θέλουν να κοροϊδεύουν αυτά που αγνοούν; Θα ήταv καλύτερο να μελετούσαν τον μεγάλο Γιόγκι Σιβανάντα. Αυτό θα ήταν πιο σοφό. (Το έργο με τον τίτλο ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ του σοφού ινδοστανού Σιβανάντα είναι ένα αριστούργημα ανατολίτικης σοφίας).
Εκείνοι που θα ήθελαν vα μάθουν να βάζουν το φυσικό τους σώμα σε κατάσταση ΧΙΝΑΣ (δηλαδή να βάζουν το φυσικό σώμα τους στην τέταρτη διάσταση) πρέπει να αναπτύξουν τον λωτό της καρδιάς. Έvας Γιόγκι με το φυσικό του σώμα στην τέταρτη διάσταση, σε κατάσταση ΧΙΝΑΣ μπορεί vα πετάει στον αέρα, vα περπατά πάvω στο vερό, όπως το έκαvε ο Ιησούς Χριστός στην θάλασσα της Γαλιλαίας, ή vα περvάει μέσα από την φωτιά δίχως vα καίγεται, όπως το κάvουv, στις μέρες μας πολλοί γιόγκι της Ιvδίας. Ένας Γιόγκι με το φυσικό του σώμα σε κατάσταση ΧΙΝΑΣ μπορεί vα διαπεράσει τους βράχους από την μία έως την άλλη πλευρά τους, όπως το έκαvαν οι μαθητές του Βούδα.
Ο λωτός της Καρδιάς αναπτύσσεται με τοv διαλογισμό και τηv προσευχή. Λέvε οι δυτικοί Ιατροί ότι η καρδιά παράγει δύο ήχους, έvαv βαρύ και παχύ κι έναv οξύ και λεπτό. ΛΟΥΜΠ, ΝΤΟΥΠ. Οι φυσιολόγοι βεβαιώvουv ότι ο πρώτος ήχος παράγεται αμέσως μετά την συστολή των κοιλιών και ότι ο δεύτερος οφείλεται στο κλείσιμο των βαλβίδων που διαχωρίζουν τις κοιλίες από την αορτή και την πνευμονική αρτηρία. Οι ΙΝΔΟΣΤΑΝΟΙ Ιατροί προχωρούν πιο μακριά διότι έχουν πιο λεπτές αισθήσεις. Λένε οι ΓΙΟΓΚΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ότι στην καρδιά υπάρχουν δέκα μυστικιστικοί ήχοι.
Ο πρώτος ήχος είναι όπως η φωνή του ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ο δεύτερος ήχος είναι ο ΤΣΙΝΜΠΙΝΙ. Ο τρίτος, είναι ο ήχος της μεγάλης κοσμικής καμπάνας. Ο τέταρτος είναι ο Εσωτερικός θόρυβος της γης. Ο πέμπτος είναι ο γλυκός ήχος του λαούτου, ο έκτος είναι το Κύμβαλο των ΘΕΩΝ. Ο έβδομος είναι ο Μαγεμένος Αυλός. Ο όγδοος είναι ο Βόμβος. Ο ένατος είναι ένα διπλό τύμπανο και ο δέκατος είναι αυτός των επτά βροντών που στην Αποκάλυψη επαναλαμβάνουν την φωνή του Αιώνιου. Αν οι δύο ακουστοί ήχοι των δυτικών ιατρών είναι βέβαιοι, γιατί οι δέκα των ανατολιτών δεν μπορεί να είναι βέβαιοι;
Αν οι δύο ήχοι των δυτικών ιατρών αποδεικνύονται, γιατί δεν θα μπορούσαν να αποδειχθούν οι δέκα ήχοι των ανατολιτών; Όλα είναι θέμα διαδικασιών απόδειξης. Οι δυτικοί έχουν τις δικές τους επιστημονικές διαδικασίες απόδειξης. Οι ανατολίτες έχουν επίσης τις δικές τους επιστημονικές διαδικασίες απόδειξης. Ο ανατολίτης αποσύρεται νοητικά και διαλογίζεται στους δέκα μυστικιστικούς ήχους και τότε, αυτό το ΝΙSUS FΟRΜΑΤΙVUS, αυτό το αστρικό σώμα των μεσαιωνικών ιατρών, μέσα στο οποίο βρίσκονται όλες οι ψυχικές και πνευματικές αρχές του ανθρώπου, βγαίνει από το φυσικό σώμα εκστασιασμένο μέσα στους μυστικιστικούς ήχους της καρδιάς. Αυτό είναι το ΣΑΜΑΔΙ των Ινδοστανών Γιόγκι. Με αυτόν τον τρόπο ο Γιόγκι μεταφέρεται στους πιο απόμακρους κόσμους του απείρου.
Ο δυτικός ιατρός αντί να γελάει και να κριτικάρει πράγματα που ούτε έχει μελετήσει ούτε έχει πειραματισθεί, θα έπρεπε να σπουδάσει την ΓΙΟΓΚΑ.
Λένε οι Ινδοστανοί ότι μέσα στο Τσάκρα της Καρδιάς, υπάρχει ένα εξαγωνικό διάστημα του άφατου φωτός ΑΖΑΜΠΑΤΣΕ. Εκεί αντηχούν οι δέκα μυστικιστικοί ήχοι. Ο δυτικός τα κοροϊδεύει όλα αυτά. Εάν οι δυτικοί ιατροί ανέπτυσσαν την διόραση δεν θα κορόιδευαν, διότι θα ΕΒΛΕΠΑΝ. Οι ιατροί γνωρίζουν να φωτογραφίζουν τα τοιχώματα της καρδιάς. Το τοίχωμα της καρδιάς φωτογραφίζεται με την συσκευή του ηλεκτροκαρδιογράφου. Είναι θαυμάσιο να βλέπει κάποιος πώς και τα τέσσερα διαμερίσματα της καρδιάς συγχρονίζουν τα τοιχώματά τους ωσάν να ήταν μόνο δύο. Αυτό γίνεται δυνατό μόνο χάρις στο δεμάτιο του ΗΙS (Χις). Αυτό το δεμάτιο νευρικών κυττάρων, που επίσης ονομάζεται Κολποκοιλιακό δεμάτιο, συγχρονίζει με ένα θαυμαστό και μοναδικά αυτόματο τρόπο, τους δύο κόλπους σε μία μόνο ασθενή συστολή και τις δύο κοιλίες σε μία μόνο ισχυρή συστολή.
Εάν ο ηλεκτροκαρδιογράφος είναι ικανός να φωτογραφίζει τα τοιχώματα της καρδιάς, ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ εκείνος που αναπτύσσει την διόραση; Ένας νέος κόσμος ανοίγεται εμπρός στην διόραση. Ένας άπειρος κόσμος, ένας κόσμος πλήρης απροσμέτρητης ποικιλίας.
Στην καρδιά υπάρχει ο εσωτερικός ΧΡΙΣΤΟΣ κάθε ανθρώπου, που έρχεται στον κόσμο, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
Ο ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΚΟΣ ΑΔΕΝΑΣ
Το πάγκρεας αποδείχνεται ότι είναι εν μέρει ένας αδένας δίχως πόρο[1] όλα τα πεπτικά υγρά του ανθρώπινου οργανισμού αδειάζουν στο δωδεκαδάκτυλο μέσω του περίφημου πόρου του Βίρζουνγκ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8
ΤΟ ΗΠΑΡ
Το Ήπαρ είναι ο μεγαλύτερος Αδένας του οργανισμού. Το ήπαρ βρίσκεται τοποθετημένο στην δεξιά πλευρά ακριβώς κάτω από το Διάφραγμα. Το ήπαρ έχει ένα χρώμα σκούρο. Το ήπαρ ζυγίζει περίπου τέσσερις λίμπρες, έχει περίπου εννέα ίντσες μήκος, επτά ύψος και τέσσερις ίντσες πάχος.
Το ήπαρ, ονομάζεται από τους γιατρούς, το όργανο των πεντάδων. Οι Καβαλιστές γνωρίζουν ότι το πέντε είναι ο αριθμός του ΓΚΕΜΠΟΥΡΑ, η αυστηρότητα του νόμου. Κάποιοι μυστικιστές λένε ότι εμείς έχουμε τον Εσταυρωμένο Χριστό στο ΗΠΑΡ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΗΠΑΡ είναι η έδρα των ορέξεων και των επιθυμιών. Από αυτή την άποψη μπορούμε να πούμε ότι έχουμε τον Εσταυρωμένο Χριστό στο ήπαρ.
Το ήπαρ διαθέτει πέντε θαυμάσιους λοβούς. Πέντε ομάδες σοφών αρμονικών καναλιών, πέντε θαυμάσια αιμοφόρα αγγεία και πέντε θεμελιώδεις λειτουργίες. Αυτός ο αριθμός πέντε του ήπατος, μας θυμίζει τον νόμο, την Νέμεση που βαραίνει πάνω σε όλες εκείνες τις πράξεις, κόρες της επιθυμίας και παντός κακού.
Στο ήπαρ του BRONCE, που βρέθηκε στα ερείπια του PLACENZA, βρέθηκαν χαραγμένα τα δώδεκα ζωδιακά σημεία. Αυτό μας καλεί να σκεφτούμε τις πεντάδες του ήπατος. Λέγεται ότι οι αρχαίοι αστρολόγοι έκαναν προ γνώσεις συμβουλευόμενοι το ήπαρ. Κοιτούσαν το συκώτι και προέβλεπαν. Όλος ο ζωδιακός του Μικρόκοσμου Ανθρώπου έχει τους δικούς του νόμους και τους αστερισμούς του γραμμένους στο ήπαρ.
Ο λοβός του ήπατος δίνει την ενότητα των ηπατικών λειτουργιών. Όταν ο βιολόγος μελετά αυτόν τον ηπατικό αδένα μπορεί να διαπιστώσει ότι ο θαυμάσιος λοβός του ήπατος είναι σαν ένα ήπαρ σε μικρογραφία. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο! Εκείνος που γνωρίζει πλήρως όλον τον λοβό του ήπατος, πρακτικά γνωρίζει όλο το ήπαρ. Ο λοβός του ήπατος είναι μια μάζα κυττάρων ενωμένων θαυμάσια με έναν υπέροχο συνδετικό ιστό. Κάθε λοβός διαθέτει πέντε ή έξι όμορφες και τέλειες πλευρές, κάθε λοβός διαθέτει το δικό του σύνολο όμορφων και μικροσκοπικών αγγείων, τα δικά του κύτταρα που εκκρίνουν και τα δικά του κανάλια. Μια ομάδα από μικρούς ηπατικούς λοβίσκους, σχηματίζουν έναν λοβό του ήπατος, πέντε λοβοί του ήπατος, αποτελούν το ίδιο το ήπαρ. Αυτός είναι ο νόμος των πέντε.
Τα κύτταρα του ήπατος εκκρίνουν την χολή, την τόσο απαραίτητη για την πέψη των λιπών. Το ήπαρ παράγει την γλυκόζη. Τόσο απαραίτητη για τους ιστούς. Αυτή η εργασία της μετατροπής της ζάχαρης σε γλυκόζη, είναι ένα αξιοθαύμαστο έργο αλχημείας.
Υπάρχει κάποια εσωτερική έκκρισή του ήπατος η οποία ελέγχει την Αλχημιστική μετατροπή της γλυκόζης σε γλυκογόνο και του γλυκογόνου σε ζάχαρη.
Το ήπαρ ελέγχει τις θερμίδες του οργανισμού. Το ήπαρ παράγει στο Αλχημιστικό του εργαστήριο την ουσία που ονομάζεται αντιθρομβίνη. Η αντιθρομβίνη είναι μία ουσία απαραίτητη για τον σχηματισμό αγγειακών θρόμβων.
Όλες αυτές οι πέντε λειτουργίες του ήπατος, είναι θεμελιώδεις για την ζωή του οργανισμού. Το ήπαρ είναι επιφορτισμένο να καίει στο Αλχημιστικό του εργαστήριο, όλα τα γερασμένα και φθαρμένα κύτταρα, που αποβάλλονται εύκολα.
Η ηπατική αρτηρία παρέχει στο συκώτι όλο το αίμα που χρειάζεται. Ο συνδετικός ιστός ο οποίος περιβάλλει το ήπαρ, διεισδύει μέσα στο ίδιο το όργανο και το χωρίζει στα πέντε τέλεια τμήματά του. Κάθε λοβός του ήπατος είναι σαν ένα νησί περιτριγυρισμένο από πολυάριθμα αιμοφόρα αγγεία.
Η πυλαία φλέβα δίνει φλεβικό αίμα στο ήπαρ. Αυτή η φλέβα μέσα στο ήπαρ διακλαδίζεται σε πλήθος αγγείων. Κάθε λοβίσκος του ήπατος έχει την δική του φλέβα. Κάθε κύτταρο των λοβίσκων του ήπατος βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα δίχτυ μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων.
Υπάρχουν επίσης ενδολόβιες μικρές φλέβες. Κάθε κύτταρο του λοβίσκου του ήπατος δέχεται φλεβικό αίμα προερχόμενο από το στομάχι, τον σπλήνα, το πάγκρεας και τα έντερα δια μέσου της περίφημης πυλαίας φλέβας, η οποία σαν ένα ποτάμι αγνότατης ζωής, φέρνει τροφή στο ήπαρ. Τα απομονωμένα νησίδια των κυττάρων του ήπατος λαμβάνουν την αιμοφόρα τροφή τους από τις ενδολόβιες μικρές φλέβες. Τίποτα δε μένει χωρίς ζωή στο ήπαρ. Τα πάντα παίρνουν ζωή. Κάθε κύτταρο του ήπατος λαμβάνει τροφή και ζωή. Κάθε κύτταρο του ήπατος είναι ένα πραγματικό ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΟ εργαστήριο επιφορτισμένο να μετατρέπει σοφά την τροφή σε πολυτιμότατες ουσίες για όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Όλο το αίμα μετατρεμμένο βγαίνει από τις ενδολόβιες μικρές φλέβες και περνά στο εσωτερικό ενός δοχείου που ονομάζεται κεντρική φλέβα. Όλες οι κεντρικές φλέβες εκβάλλουν σε αυτό το μεγάλο πλούσιο ποτάμι γνωστό σαν κοίλη φλέβα. Τα ηπατικά κύτταρα που ζουν στο ήπαρ σαν μικροί συνειδητοί και ευφυείς εργάτες, πρέπει να μετατρέπουν πολλές ουσίες σε ΧΟΛΗ για να βοηθά την πέψη. Η χολή παραμένει στην χοληδόχο κύστη μέχρις ότου χρειασθεί. Τότε κενώνεται στο δωδεκαδακτυλικό τμήμα του λεπτού εντέρου.
Εκείνοι οι σοφοί του ΙΝΔΟΣΤΑΝ βλέπουν διορατικά να βγαίνει από τον ηπατικό αδένα ένα θαυμάσιο είδος λωτού. Το ηπατικό Τσάκρα.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9
ΟΙ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΟΙ ΑΔΕΝΕΣ
Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ είναι σημαντικότατη για τον οργανισμό και χρησιμεύει για να διατηρεί τον τόνο των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Ο φλοιός των επινεφριδίων βρίσκεται εσωτερικά συσχετισμένος με την ανάπτυξη των σεξουαλικών αδένων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επάνω στην ολοφάνερη επιρροή του φλοιού των επινεφριδίων σε σχέση με το σεξ.. Ο φλοιός των επινεφριδίων επηρεάζει την ανάπτυξη των αδένων και όλα τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικότητας. Ο διάσημος γιατρός ΠΑΡΑΚΕΛΣΟΣ μιλώντας για τα νεφρά, είπε τα ακόλουθα :
«Η φύση και η έξαρση της Αφροδίτης βρίσκονται στα νεφρά, στον βαθμό και τον προορισμό που αντιστοιχεί στον πλανήτη ή στα σπλάχνα. Όπως, λοιπόν, η ενέργεια που πραγματοποιεί η ΑΦΡΟΔΙΤΗ οδηγείται μέχρι τους καρπούς της γης για να αναπαραχθούν, έτσι και η δύναμη των νεφρών συγκεντρώνεται στον ανθρώπινο καρπό. (Αναμφισβήτητα αναφέρεται στα σεξουαλικά όργανα)
Είναι φυσικό τα νεφρά να πραγματοποιούν αυτή την λειτουργία και πραγματικά κανένα άλλο όργανο δε θα μπορούσε να την εκπληρώσει καλύτερα. Έτσι, όταν η ΑΦΡΟΔΙΤΗ, για παράδειγμα λαμβάνει από την μεγάλη οντότητα την ισχύ της σύλληψης, τα νεφρά αντλούν την δύναμή τους από το συναίσθημα και από την θέληση του ανθρώπου».
Αυτό που βεβαιώνει ο Παράκελσος μπορούν να το επαληθεύσουν οι ψυχαναλυτές γιατροί. Η ψυχανάλυση του ΦΡΟΙΝΤ ήρθε να δημιουργήσει μια πραγματική καινοτομία στο παιδί της ιατρικής. Οι γιατροί που δε θέλουν να αποδεχθούν την ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ είναι καθυστερημένοι και αναχρονιστικοί.
Οι Γιόγκις βλέπουν στα νεφρά δυο τσάκρας. Ένα πάνω σε κάθε νεφρό. Λένε οι σοφοί του ΙΝΔΟΣΤΑΝ ότι σε αυτά τα τσάκρας είναι σημαδεμένη η αγνότητα ή η πορνεία του ανθρώπου. Ας θυμηθούμε εκείνη την φράση της αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη που λέει: «Εγώ είμαι αυτός που εξετάζω τους νεφρούς και τις καρδιές και θα αποδώσω στον κάθε ένα σύμφωνα με τα έργα του.»
Οι μεγάλοι Διορατικοί βλέπουν δύο άνθη λωτού, έναν πάνω σε κάθε νεφρό. Λένε πως όταν το ανθρώπινο ον πορνεύει, αυτά τα άνθη είναι κόκκινα όπως το αίμα και όταν είναι αγνό αυτά τα άνθη είναι λευκά. Οι επινεφρίδιοι αδένες βρίσκονται τοποθετημένοι στο ανώτερο σημείο των νεφρών. Αυτοί οι αδένες μοιάζουν με πραγματικές μικρές κίτρινες και φαρδιές πυραμίδες. Κάθε επινεφρίδιος αδένας έχει τον φλοιό του και τον μυελό του που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τις δομές και τις λειτουργίες τους.
Η ορμόνη του επινεφριδίου φλοιού ελέγχει το σόδιο και το ποτάσιο του αίματος των κυττάρων.
Η ψυχανάλυση έχει αποδείξει ότι σε εκείνες τις στιγμές, πόνου, θυμού, κλπ. κλπ. ο επινεφρίδιος μυελός εκκρίνει μεγαλύτερη ποσότητα ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ η οποία προετοιμάζει όλα τα κύτταρα του οργανισμού ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε είδους έκτακτες ανάγκες.
Ο σκύλος είναι ένα ζώο που έχει μια πολύ λεπτή όσφρηση. Όταν κάποιος τον φοβάται, ο σκύλος αντιλαμβάνεται την μυρωδιά της αδρεναλίνης των επινεφριδίων αδένων του φοβισμένου και τότε επιδιώκει να δαγκώσει το άτομο. Ο σκύλος με την όσφρησή του γνωρίζει ποιος τον φοβάται.
Η υπερβολική ποσότητα της αδρεναλίνης εισέρχεται επιζήμια στο πεπτικό σύστημα. Μια δυνατή συγκίνηση, μπορεί να προκαλέσει δυσπεψία.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10
Ο ΣΠΛΗΝΑΣ
Ο Σπλήνας είναι ένα σημαντικότατο όργανο στον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν έρχεται η ώρα του ύπνου, η ψυχή τυλιγμένη στο αστρικό της σώμα εγκαταλείπει το φυσικό της σώμα και περιτριγυρίζει στον κόσμο της τέταρτης διάστασης. Στο ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ κάτι παραμένει μέσα στο φυσικό σώμα. Αυτό το κάτι είναι το διπλό αιθερικό. Αυτό λοιπόν το διπλό είναι το LIGAM SARIRA των σοφών του Ινδοστάν. Ο γιατρός ΠΑΡΑΚΕΛΣΟΣ ονόμασε αυτό το διπλό αιθερικό, η ΜΟΥΜΙΑ.
Πρόκειται για ένα διπλό οργανισμό από αιθερική ύλη. Αυτή είναι η ΜΟΥΜΙΑ. Αυτό είναι η ζωτική έδρα, το ζωτικό βάθος που είναι εντελώς άγνωστο για την δυτική ιατρική αλλά απολύτως γνωστό στους ανατολίτες γιατρούς.
Η Μούμια του ΠΑΡΑΚΕΛΣΟΥ είναι μια ΘΕΡΜΟ-ΗΛΕΚΤΡΟ-ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ συμπύκνωση. Αυτό το ζωτικό σώμα έχει το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΤΣΑΚΡΑ του στον σπλήνα. Το άνθος του λωτού του σπλήνα εξειδικεύει τα ζωτικά ρεύμα τα του ήλιου, τα έλκει και τα απορροφά. Τότε βλέπουμε στον σπλήνα τα λευκά αιμοσφαίρια να μετατρέπονται σε ερυθρά αιμοσφαίρια.
Η ζωτική ενέργεια συγκεντρωμένη από το ΣΠΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑ περνά στο ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ και στην συνέχεια διαχέεται προς όλα τα νευρικά κανάλια του μεγάλου συμπαθητικού συστήματος.
Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ Αδένας συνεργάζεται σε αυτή την εργασία με το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ του ΙΩΔΙΟ απολυμαίνοντας όλα τα κανάλια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΥ νευρικού συστήματος.
Όταν η ψυχή τυλίγεται στο αστρικό της σώμα, μπαίνει στο σώμα και τότε ήδη το σώμα είναι επισκευασμένο. Αν το συνειδητό ον δεν έβγαινε από το σώμα του θα παρεμπόδιζε την εργασία της αναδόμησης του ανθρωπίνου οργανισμού.
Στην διάρκεια της ημέρας συσσωρεύονται στα κανάλια του μεγάλου συμπαθητικού νευρικού συστήματος πολλά οργανικά υπολείμματα. Αυτά τα υπολείμματα εμποδίζουν την κυκλοφορία του ζωτικού υγρού, τότε λοιπόν έρχεται ο ύπνος και με την διαδικασία του ύπνου αναδομείται ο ανθρώπινος οργανισμός.
Ένα ΜΕΝΤΙΟΥΜ σε κατάσταση ύπνωσης μπορεί να προβάλλει από τον ΣΠΛΗΝΑ, την ΜΟΥΜΙΑ. Τότε αυτή η ΜΟΥΜΙΑ χρησιμοποιείται από κάποιες απενσαρκωμένες οντότητες που μπαίνουν μέσα της. Στην συνέχεια συμπυκνώνονται ή υλοποιούνται φυσικά. Έτσι μπόρεσαν να γίνουν ορατά και χειροπιαστά κάποια άτομα που ζουν στον ΥΠΕΡΤΑΦΟ. Αυτό δεν είναι μια φαντασία γιατί έχουν βγει φωτογραφίες των ατόμων του ΥΠΕΡΤΑΦΟΥ. Οι φωτογραφικές πλάκες δε μπορούν να πουν ψέματα. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Ο διαπρεπής γιατρός, δόκτωρ Luis Zea Uribe, καθηγητής της ιατρικής του Εθνικού Πανεπιστημίου της Μπογκοτά ήταν άθεος, υλιστής και δύσπιστος εκατό τα εκατό. Όταν αυτός ο σοφός είδε, άγγιξε, και ψηλάφισε αυτά τα υλοποιημένα φαντάσματα σε ένα εργαστήριο στην Νάπολη, μεταμορφώθηκε ριζικά και έγινε πνευματιστής εκατό τα εκατό.
Εκεί στην Νάπολη μελέτησαν και εξέτασαν σε ένα επιστημονικό εργαστήριο τις υλοποιήσεις που έγιναν με το διάσημο ΜΕΝΤΙΟΥΜ Eusapia Paladino. Τότε οι δύσπιστοι επιστήμονες είδαν, άκουσαν, φωτογράφισαν, πειραματίστηκαν και πίστεψαν.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11
ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ
Οι επιστήμονες οι οποίοι αμφιβάλουν για την ύπαρξη του ΑΙΘΕΡΑ, δεν έχουν επιστημονικές βάσεις για τις θεωρίες τους. Πραγματικά αυτοί παίζουν με τις λέξεις, με τους όρους. Λένε ότι ο αιθέρας είναι ραδιενέργεια ή μαγνητικό πεδίο κ.λ.π. Ούτε αφαιρούν ούτε προσθέτουν στην αλήθεια για τον Αιθέρα. Σε κάθε περίπτωση οι αμφιβολίες τους, οι αναλύσεις και η αλλαγή όρων θα εξυπηρετούσαν μόνο για την μελέτη αυτού που ονομάζεται ΑΙΘΕΡΑΣ. Τις πιο πολλές φορές οι άνθρωποι μαλώνουμε για το ζήτημα των ορολογιών κ.λ.π, κ.λ.π, αλλά στο βάθος τα γεγονότα είναι τα γεγονότα.
Οι ΡΩΣΟΙ σοφοί ανακάλυψαν με τα ισχυρά τηλεσκόπιά τους, κόσμους σε κατάσταση ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ. Αυτοί οι ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ. Μπορούμε να αποδεχθούμε δια απλής λογικής επαγωγής ΑΙΘΕΡΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ. Έστω και αν σε μερικούς επιστήμονες δεν τους αρέσει αυτός ο όρος. Λίγο ενδιαφέρει ο όρος. Το σημαντικό είναι οι πραγματικότητες.
Κάθε κόσμος πριν να γίνει ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΣ, υπάρχει σε κατάσταση ΑΙΘΕΡΙΚΗ. Ο μεγάλος Ινδοστανός επιστήμονας Rama Prasa λέει: «Όλα βγαίνουν από τον αιθέρα, όλα γυρίζουν στον αιθέρα.»
Αν από τον Αιθέρα βγαίνει το ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑ, πρέπει να αποδεχθούμε ότι ο αιθέρας βρίσκεται στο ζωτικό βάθος όλου αυτού που υπάρχει.
Οι ανατολικοί Μυστικιστές θεωρούν ότι το αιθερικό σώμα του ανθρώπου διαθέτει τέσσερα είδη αιθέρων. Αυτό δεν αρέσει στους επιστήμονες της δύσης. Ωστόσο όταν οι δυτικοί επιστήμονες μελετήσουν τον αιθέρα (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ), τότε θα παραδεχθούν δια της απλής ανάλυσης και προσωπικής εμπειρίας, τους τέσσερις αιθέρες της ανατολής.
Έτσι λοιπόν το αιθερικό σώμα του ανθρώπου έχει τέσσερις αιθέρες. Τον χημικό Αιθέρα. Τον Αιθέρα της ζωής. Τον φωτεινό Αιθέρα. Τον αντανακλώμενο Αιθέρα. Κάθε ένας από αυτούς τους αιθέρες, έχει τις λειτουργίες του σε εσωτερική σχέση με όλη την οργανική οικονομία.
Ο χημικός αιθέρας βρίσκεται συσχετισμένος με όλες τις διαδικασίες της οργανικής αφομοίωσης και αποβολής. Ο αιθέρας της ζωής βρίσκεται συσχετισμένος με τις διαδικασίες της αναπαραγωγής της φυλής. Ο φωτεινός αιθέρας σχετίζεται με όλες τις διαδικασίες της αισθητηριακής αντίληψης. Ο αντανακλώμενος αιθέρας βρίσκεται εσωτερικά συσχετισμένος με τις ικανότητες της μνήμης, της φαντασίας, της θέλησης κ.τ.λ, κ.τ.λ.
Το ζωτικό σώμα ελέγχει όλο το αγγειοκινητικό νευρικό σύστημα, είναι η έδρα της ζωής. Κάθε αιθερικό άτομο διεισδύει μέσα σε κάθε φυσικό άτομο και το κάνει να δονείται. Αν βγάζαμε οριστικά το ζωτικό σώμα από έναν άνθρωπο, αυτό το άτομο θα πέθαινε αναπόφευκτα. Είναι το άκρο άωτο του παραλογισμού να υποθέτει κανείς έστω και για μια στιγμή, ότι ένας χημικοφυσικός οργανισμός θα μπορούσε να ζει χωρίς το ζωτικό σώμα. Οι ίδιοι οι άθεοι υλιστές ΡΩΣΟΙ, αφού μελέτησαν σε βάθος την ύλη, άρχισαν να γίνονται πιο σώφρονες σχετικά μ΄ αυτό και να δίνουν ιδέες πάνω στο ζωτικό βάθος της ζωντανής ύλης. Ο άνθρωπος της επιστήμης εξερευνώντας τον ανθρώπινο οργανισμό θα πλησιάζει προς το αιθερικό σώμα. Αναπόφευκτα θα φτάσει εκεί και τότε θα μπορέσει να το συμπυκνώσει με κάποιο εκτόπλασμα για να το μελετήσει στο εργαστήριο.
Όλες οι λειτουργίες του οργανισμού μας, όλες οι δραστηριότητες των θερμίδων, της αναπαραγωγής, της καύσης, του μεταβολισμού κτ.λ, κτ.λ, έχουν την βάση τους στο ζωτικό βάθος. Όταν το ζωτικό σώμα εξασθενεί, έρχεται η αρρώστια του φυσικού σώματος.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12
ΤΑΤΤΒΑΣ ΚΑΙ ΟPMΟNΕΣ
Ο αιθέρας υπάρχει σε πύρινη κατάσταση (ΤΕΧΑΣ). Ο αιθέρας υπάρχει σε αέρινη ή ρευστή κατάσταση, ως αρχή του αέρα (ΒΑΓΙΟΥ). Ο αιθέρας υπάρχει σε υδάτινη κατάσταση, ως αρχή του νερού (ΑΠΑΣ). Και υπάρχει ο αιθέρας σε πέτρινη κατάσταση, ως ορυκτή αρχή (ΠΡΙΤΒΙ).
Αυτά είναι τα τάττβας των Ινδοστανών. Όταν αυτά τα Τάττβας αποκρυσταλλώνονται, συμπυκνώνονται, τότε έχουμε τα φυσικά στοιχεία: φωτιά, αέρας, νερό και γη.
Το αιθερικό μας σώμα έχει σχηματισθεί από ΤΑΤΤΒΑΣ. Τα Τάττβας και τα Τσάκρας βρίσκονται σε στενή σχέση. Τα Τάττβας διαπερνούν τα Τσάκρας και στην συνέχεια περνούν στο εσωτερικό των ενδοκρινών αδένων. Μέσα στους αδένες, τα τάττβας εντατικοποιούν την εργασία αυτών των μικροσκοπικών ενδοκρινικών εργαστηρίων μετατρεπόμενα σε ΟΡΜΟΝΕΣ.
Τα τάττβας εισέρχονται στον οργανισμό, αλλά δεν ξανά φεύγουν απ΄ αυτόν. Τα τάττβας μετασχηματίζονται επίσης σε γονίδια και χρωματοσώματα και αργότερα μετατρέπονται σε σπερματοζωάρια. Τα πάντα βγαίνουν από τον αιθέρα και τα πάντα επιστρέφουν στον αιθέρα.
Ο Αιθέρας είναι η συμπύκνωση μίας ουσίας που ονομάζεται ΑΚΑΣΑ. Η ουσία αυτή είναι η πρώτη εκπόρευση της ρίζας ΜΟΥΛΑΠΡΑΚΡΙΤΙ, της πρωταρχικής δηλαδή ύλης που ήταν γνωστή στους ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ως ΕΝΣ ΣΕΜΙΝΙΣ (οντότητα του σπέρματος).
Ο ΑΚΑΣΑ είναι η πύρινη ακτινοβολία της πρωταρχικής ύλης. Ο ΑΚΑΣΑ Περιέχεται στο σπέρμα. Οι Αλχημιστές λένε ότι το ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ το ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΟ της ΦΩΤΙΑΣ. Ο ΑΚΑΣΑ είναι η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΤΩΝ ΙΝΔΟΣΤΑΝΩΝ.
Η πρωταρχική ύλη αναπαρίσταται με τα νερά όλων των Θρησκευτικών Γενέσεων. Το Πρωτόπλασμα όλων των Νεφελωμάτων ήταν αρχικά αιθερικό. Αν προχωρήσουμε ακόμη παραπέρα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι πίσω από κάθε αποτέλεσμα υπάρχει μία αιτία. Και ο ίδιος ο Αιθέρας πρέπει να έχει μία αιτία. Εμείς έχουμε μάθει από τους Γιόγκι του Ινδοστάν ότι πίσω από τoν ΑΙΘΕΡΑ υπάρχει ο ΑΚΑΣΑ. Οι ανατολίτες σοφοί λένε ότι ο Ακάσα είναι μία Θάλασσα Φωτιάς. Η ΥΠΕΡΑΣΤΡΙΚΗ αυτή ΦΩΤΙΑ εμπεριέχεται στο ΕΝΣ ΣΕΜΙΝΙΣ, (τη ΜΟΥΛΑΠΡΑΚΡΙΤΙ των σοφών της Ινδίας). Το Ενς Σέμινις είναι τα σπερματικά άτομα κάθε γνωστής ύλης. Ο ΑΚΑΣΑ είναι ο Πρωταρχικός ήχος. Ο ΑΚΑΣΑ είναι ΥΠΕΡΑΣΤΡΙΚΗ ΦΩΤΙΑ. Ο Ήχος συμπυκνώνεται με την μεσολάβηση του ΑΚΑΣΑ. Το Φίδι της ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ είναι Φωτιά και Ήχος. Κανείς δεν Θα μπορούσε να ΕNΣΑΡΚΩNΕΙ τον ΛΟΓΟ, δίχως να υψώνει το Ιερό Φίδι. ΔΙΧΩΣ ΑΚΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΓΙΩNΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ.
Το ΠΡΑΝΑ ΒΑΓΙΟΥ είναι ηχητικά κύματα του ΑΚΑΣΑ. Τα ηχητικά αυτά κύματα συμπυκνώνονται στα ΤΑΤΤΒΑΣ του Αιθέρα. Τα τάττβας κρυσταλλώνονται στα τέσσερα στοιχεία της φύσης φωτιά, αέρα, νερό και γη. Συμπερασματικά, ο φυσικοχημικός κόσμος αποδείχνεται μια υλοποίηση του ήχου. Ο φυσικοχημικός κόσμος είναι συμπυκνωμένος ήχος. Δεν δεχόμαστε έναν ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ και ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ, αλλά επιστημονικά δεχόμαστε τον ήχο ως υπέρτατη αιτία (causa causorum) του Σύμπαντος.
Πρέπει να ΥΠΑΡΧΕΙ επίσης μία αιτία για τους ΠΡΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ. Οι μεγάλοι ανατολίτες σοφοί μιλούν για τον ΗΛΙΑΚΟ ΛΟΓΟ. Ο δόκτωρ Κρουμ Χέλλερ έλεγε ότι ο ΛΟΓΟΣ ΗΧΕΙ. Βέβαια, Ο ΛΟΓΟΣ είναι τέλεια, πολλαπλή ΕΝΟΤΗΤΑ. Ο ΛΟΓΟΣ είναι ο στρατός της ΛΕΞΗΣ.
«Στην αρχή ήταν ο Λόγος και ο Λόγος ήταν με τον Θεό, και ο Θεός ήταν ο Λόγος. Αυτός ήταν στην αρχή με τον Θεό. Τα πάντα δι΄ αυτού έγιναν και χωρίς αυτόν δεν έγινε τίποτε από αυτά που έγιναν. Σ΄ αυτόν βρισκόταν η ζωή και η ζωή ήταν το φως των ανθρώπων. Και το φως στα σκοτάδια φέγγει, αλλά τα σκοτάδια δεν το κατάλαβαν».
Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΝΤΩΝ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
Αυτός ο πολύ ενδιαφέρων Αδένας είναι πολύ μικρός. Τον προστάτη τον έχει ο άνθρωπος (άνδρας) και όλα τα αρσενικά του είδους των θηλαστικών. Εξετάζοντας προσεκτικά μπορούμε να δούμε ότι αυτός ο θαυμάσιος αδένας βρίσκεται τοποθετημένος ακριβώς στον λαιμό της κύστης.
Η επίσημη επιστήμη δεν γνωρίζει ακόμη τελείως όλες τις λειτουργίες του προστάτη. Ο προστάτης εκκρίνει ένα λευκόχροο και κολλώδες υγρό. Οι σοφοί της ιατρικής γνωρίζουν ότι στην γυναίκα, η ουρήθρα έχει μέγεθος μόνο 35 χιλιοστά και ότι διαστέλλεται πολύ. Στον άνδρα έχει διαπιστωθεί ότι έχει μήκος από 20 έως 27 εκατοστά.
Οι γιατροί μάγοι της Ελλάδας, της Αιγύπτου, της Σαμοθράκης, της Τροίας, της Ινδίας, κλπ, κλπ, έδιναν πάντοτε μεγάλη σημασία στον προστάτη. Ο
SWAMI SIVANANDA, μέγας γιατρός ΓΙΟΓΚΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ έλεγε ότι ο λωτός του προστάτη έχει έξι πέταλα. Στο υπέρ της φύσης, στην τέταρτη διάσταση, ζουν πολλά όντα με αστρικό σώμα. Οι ασιάτες σοφοί λένε ότι αυτό το ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑ τους κάνει συνειδητούς όλων αυτών των όντων. Οι μεγάλοι σοφοί του ΙΝΔΟΣΤΑΝ συγκεντρώνονται καθημερινά στο προστατικό Τσάκρα. Φαντάζονται ότι αυτό το Τσάκρα γυρίζει από αριστερά προς τα δεξιά όπως μια μαγνητική ρόδα. Φωνοποιούν το γράμμα Μ, με τα χείλη κλειστά με τέτοιο τρόπο όπως αν μιμηθούμε το μουγκρητό του ταύρου, αλλά χωρίς αυτήν την χροιά της φωνής… Αυτός είναι ένας ήχος κυματοειδής και μακρόσυρτος. Αυτή η πρακτική αφυπνίζει το προστατικό Τσάκρα αν εξασκείται καθημερινά και επί πολλά χρόνια.
Το Προστατικό Τσάκρα όταν μπαίνει σε δραστηριότητα μας απονέμει την ισχύ να βγαίνουμε με αστρικό σώμα. Τότε, μπορούμε να κινούμαστε με αυτό το αστρικό σώμα, ανεξάρτητα από την φυσική ύλη. Με αστρικό σώμα, το ανθρώπινο ον μπορεί να μεταφέρεται σε άλλους πλανήτες. Με αστρικό σώμα ο άνθρωπος μπορεί να ερευνά μόνος του τα μεγάλα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Το PEYOTL είναι ένας μεξικάνικος κάκτος που επιτυγχάνει το ξεδίπλωμα της ανθρώπινης προσωπικότητας, Με το PEYOTL όλα τα ανθρώπινα όντα μπορούν να βγουν συνειδητά με αστρικό σώμα.
Αυτό το ΚΑΚΤΟΕΙΔΕΣ δεν έχει αγκάθια, έχει λουλούδια χρώματος ρόδινου ή λευκορόδινου και καρπούς με χρώμα ωχρό κόκκινο.. Οι αρχαίοι μεξικάνοι οι ΑΖΤΕΚΟΙ λάτρευαν το PEYOTL σαν ένα ιερό φυτό. Η επιδερμίδα αυτού του ΚΑΚΤΟΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ είναι πολύ λεία και έχει από πέντε έως δώδεκα πλευρές που διαχωρίζονται μεταξύ τους, σε όμορφες γραμμές από βοστρύχους γεμάτοι ομορφιά.
Το τεχνικό όνομα του PEYOTL είναι ANHALONIUM MILLIAMSIL. Το PEYOTL που χρησιμεύει για το ξεδίπλωμα της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν βρίσκεται στην μεξικάνικη πρωτεύουσα αλλά ούτε και σε όλο το κράτος του Μεξικού. Εκείνος που θέλει να βρει το αυθεντικό PEYOTL θα πρέπει να ψάξει στην Chihuahua στους ινδιάνους Taumaras ή στο San Louis Potosi. Δηλαδή, στο βόρειο Μεξικό. Το φυτό πρέπει να μασηθεί. Το φυτό πρέπει να είναι ώριμο και πολύ φρέσκο γιατί αν είναι ξερό, δεν χρησιμεύει. την στιγμή κατά την οποία μασιέται αυτός ο κάκτος, ο μαθητής πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στον ιδιαίτερό του ΕΣΩΤΕΡΟ. Δηλαδή στο εσωτερικό του Είναι. Σ΄ αυτές τις στιγμές πρέπει να υιοθετήσει μία μυστικιστική συμπεριφορά. Να θυμηθούμε ότι το Εσωτερικό μας Είναι, είναι ο ίδιος ο Θεός. Κατ΄ αυτές τις στιγμές που μασάμε το PEYOTL πρέπει να αποκοιμηθούμε συγκεντρωμένοι στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΟ.
Το ακριβές αποτέλεσμα θα είναι το ξεδίπλωμα. Τότε θα βγούμε με αστρικό σώμα. Έτσι μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε και να αγγίξουμε τα πράγματα του υπέρ της φύσης. Τα πράγματα του PEYOTL δεν είναι παραισθήσεις όπως πιστεύουν οι αγνοούντες. Το διανοητικό δεν δέχεται ποτέ αυτές τις αντιλήψεις, χωρίς επιστημονικές βάσεις. Το διανοητικό γνωρίζει ότι υπάρχει μια τέταρτη διάσταση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι αποκρυφιστές. Η επιστήμη έχει ήδη αποδείξει ότι η αντίληψη, των πέντε αισθήσεών μας, είναι πολύ περιορισμένη. Κάτω από το κόκκινο βρίσκεται όλη η γκάμα του ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ, επάνω από το ιώδες βρίσκεται όλη η γκάμα του ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ. Αυτό δεν το αγνοεί η επιστήμη.
Το χάσιμο της ελαστικότητας του κρυστάλλινου παρεμποδίζει τον σχηματισμό της εικόνας στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Αυτό είναι που ονομάζεται κακός εστιασμός. Πραγματικά, κανείς δεν αντιλαμβάνεται το αντικείμενο αυτό καθ΄ αυτό, παρά μόνο την εικόνα του αντικειμένου. Η πρεσβυωπία μας εμποδίζει να δούμε την εικόνα ενός κοντινού αντικειμένου και η μυωπία μας εμποδίζει να δούμε την εικόνα ενός μακρινού αντικειμένου. Υπάρχει επίσης, ο Δαλτονισμός. Η φλεγμονή του αμφιβληστροειδούς προκαλεί τον Δαλτονισμό, το μπέρδεμα των χρωμάτων.
Τελικά, το ανθρώπινο μάτι, αντιλαμβάνεται μόνο ευαίσθητες εικόνες. Αυτό είναι όλο. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ και αισθήσεις κατάλληλες για να αντιλαμβάνονται αυτές τις εικόνες. Με το ΠΕΓΙΟΤΛ αυτές οι αισθήσεις μπαίνουν σε δραστηριότητα και αντιλαμβανόμαστε τις εικόνες του ΥΠΕΡ. Αν αυτές οι εικόνες του ΥΠΕΡ ήσαν παραισθήσεις όπως λένε οι αγνοούντες άνθρωποι, τότε και οι ευαίσθητες εικόνες που σχηματίζονται στον αμφιβληστροειδή θα ήσαν επίσης παραισθήσεις. Εμείς χρειαζόμαστε να βγούμε από τον ΥΛΙΣΜΟ του δέκατου όγδοου αιώνα. Χρειαζόμαστε να είμαστε περισσότερο αναλυτικοί, λιγότερο δογματικοί, περισσότερο ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ.
Η ύλη είναι συμπυκνωμένη ενέργεια. Η ενέργεια συμπυκνώνεται σε διάφορες καταστάσεις. Υπάρχουν μάζες των οποίων ο βαθμός ενεργητικής δόνησης είναι τόσο γρήγορη που πραγματικά, ξεφεύγουν από την αντίληψη των πέντε αισθήσεών μας.
Υπάρχουν μάζες των οποίων ο βαθμός δόνησης είναι τόσο αργός , που βρίσκονται κάτω από τα όρια της δικής μας αισθητηριακής αντίληψης. Επάνω και κάτω από τα όρια της εξωτερικής αισθητηριακής αντίληψης, υπάρχουν φυσικές μάζες τις οποίες το ανθρώπινο ον δεν μπορεί να τις αντιληφθεί φυσιολογικά. Μόνο με τις δυνάμεις του αστρικού μας σώματος μπορούμε να αντιληφθούμε άλλες διαστάσεις του σύμπαντος και της ζωής.
Το ΠΕΓΙΟΤΛ έχει την ισχύ να θέτει σε δραστηριότητα έστω και στιγμιαία αυτές τις θαυμάσιες ικανότητες που μας επιτρέπουν να ερευνούμε την τέταρτη διάσταση της φύσης,
Πολλοί λένε ότι δεν ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Εδώ όμως δεν πρόκειται για το αν πιστεύουμε ή δεν πιστεύουμε. Σ΄ αυτά τα πράγματα της επιστήμης, αυτό που χρειάζεται είναι η λογική ανάλυση, η ελεύθερη από φανατισμούς και προκαταλήψεις, επιστημονική έρευνα. Η εμπειρία.
Πρέπει να εξερευνούμε βαθιά όλες τις απόκρυφες πλευρές του ανθρώπινου όντος. Δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε μέσα στους ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, χρειαζόμαστε να είμαστε πιο φιλελεύθεροι στην ανάλυση. Ο Υλισμός ήδη απέτυχε στην ίδια την Σοβιετική Ρωσία όπως το έχει αποδείξει το γεγονός ότι σε όλη την Ρωσία υπάρχουν ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ.
Οι αντιλήψεις του ΥΠΕΡ είναι τόσο φυσικές όπως και οι αντιλήψεις των πέντε συνηθισμένων αισθήσεων Αυτές δεν είναι παραισθητικά παραληρήματα όπως πιστεύουν οι αγνοούντες. Δεν πρόκειται για σπασμωδικούς ή παθολογικούς υπαινιγμούς ούτε για υπαινιγμούς αγνοούντων φανατικών. Χρειαζόμαστε περισσότερη μελέτη και λιγότερη υπερηφάνεια. Οι αντιλήψεις του ΥΠΕΡ υπάρχουν και πρέπει να μελετηθούν.
ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ οι οποίοι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑΪΤΗΣ, εξασκούν το ΒΟΥΝΤΟΥ, μπορούν να κριθούν για τις πρακτικές τους μαύρης μαγείας και την έλλειψη διανοητικής μόρφωσης, αλλά πραγματικά δεν έχουμε κανενός είδους επιστημονικές βάσεις ώστε να κρίνουμε με κάθε λογική ακρίβεια τις ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ τους αντιλήψεις. Δεν αρνούμεθα ότι σε πολλούς ΨΥΧΙΚΟΥΣ υπάρχουν οι ΨΥΧΙΚΟΙ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΙ συνοδευόμενοι από σπασμούς, ΠΥΘΙΑΤΙΣΜΟΣ σε όλες τους τις εκδηλώσεις κλπ, κλπ. ΟΙ ΠΥΘΟΝΙΣΙΑΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΥ όπως ονομάζεται των αϊτινών, ή ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΣΠΑΣΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ στην διάρκεια της οποίας υπάρχουν υπεραισθητικές αντιλήψεις, είναι στο βάθος ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ για την ΚΛΙΝΙΚΗ και για την ίδια την ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. Αν αφήσουμε κατά μέρος την διανοητική μας υπερηφάνεια, θα φθάσουμε στο συμπέρασμα ότι μπορούμε να αναλύσουμε ευαίσθητα φαινόμενα, αντικειμενικές φυσικές καταστάσεις του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά η επίσημη επιστήμη δεν διαθέτει ακόμη την επιστημονική αυθεντία ώστε να κρίνει με τρόπο ολοκληρωμένο τις αντιλήψεις του υπέρ.
Ασφαλώς ο φανατισμός είναι ο χειρότερος εχθρός της λογικής. Ο άνθρωπος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ πέφτει επίσης στον φανατισμό. Όταν εμείς γελάμε με τους οραματιστές και τις εκστατικο-σπασμικές κρίσεις, όταν πιστεύουμε ότι όλα τα οράματα που βλέπουν κατά την διάρκεια αυτών των κρίσεων είναι παραισθήσεις, τρέλα, κλπ, κλπ, οι άνθρωποι του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ πέφτουμε από καθαρή υπερηφάνεια στην κατάσταση των αγνοούντων φανατικών, επηρεασμένοι από τις θεωρίες που διαβάσαμε και από τις διανοητικές αρχές με τις οποίες διαμορφώσαμε την διανόηση μας. Αν εμείς πιστεύουμε άλλους αγνοούντες, αυτοί επίσης μπορούν να μας χαρακτηρίσουν αγνοούντες, εμάς που πιστεύουμε ότι είμαστε αποκρυφιστές. Εμείς δεν είμαστε οι αφέντες της γνώσης. Η σπασμωδική και παθολογική επήρεια μπορεί να μετατρέψει τον διανοητικό σε έναν ανυπόφορο φανατικό.
Οι νέγροι της Αϊτής κατά την διάρκεια του Βουντού αντιλαμβάνονται με την διόραση τρομερές πραγματικότητες του «πέραν» της φύσης. Για να συζητήσουμε για ένα πράγμα, είναι αναγκαίο να το γνωρίσουμε. Η γνώμη ενός κριτικού δεν έχει αξία αν δεν έχει απόλυτη γνώση της αιτίας. Ο άνθρωπος του Πανεπιστημίου δεν έχει εξασκήσει το Βουντού, δεν το γνωρίζει. Γι΄ αυτόν τον λόγο δεν έχει απόλυτη γνώση της αιτίας.
Ο άνθρωπος του Πανεπιστημίου βλέπει στα υποκείμενα τις Πυθωνικές τους κρίσεις, αλλά δεν γνωρίζει τίποτε σχετικά μ΄ αυτά που βλέπουν αυτά τα υποκείμενα στις εκστάσεις τους, γιατί ο άνθρωπος του Πανεπιστημίου δεν έχει περάσει από αυτές τις διάσημες Πυθωνικές κρίσεις. Το μόνο που μπορεί να κάνει σε αυτή την περίπτωση είναι να εξαπολύσει γνώμες χωρίς βάση επειδή δεν έχει πλήρη γνώση της αιτίας.
Το προστατικό τσάκρα, απονέμει σε όλα τα ανθρώπινα όντα την ισχύ να βγαίνουν με αστρικό σώμα συνειδητά και θετικά. Το σημαντικό είναι να αναπτύξουμε αυτό το τσάκρα. Επαναλαμβάνουμε, εδώ δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ούτε να μη πιστεύουμε, το σημαντικό είναι να μελετάμε, να αναλύουμε και να πειραματιζόμαστε.
Όταν ο διανοητικός άνθρωπος λέει, δεν πιστεύω σε αυτό, αποδεικνύει ότι είναι προληπτικός. Ο αποκρυφιστής, μελετηρός και αναλυτικός άνθρωπος λέει: θα μελετήσω, θα πειραματιστώ, θα αναλύσω.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14
ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΟΘΗΚΕΣ
Οι εσωτερικές εκκρίσεις των όρχεων και των ωοθηκών είναι καθοριστικές για την ζωή του ανθρώπινου όντος πάνω στην γη. Οι θεμελιώδεις διαφορές ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, οφείλονται στην έκκριση των όρχεων και των ωοθηκών.
Για την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους χρειάζονται μόνο ένα σπερματοζωάριο και ένα ωάριο. Αυτό είναι όλο. Επιστημονικά, δεν βλέπουμε για ποιο λόγο το ανθρώπινο ον χαίρεται να χύνει επτά εκατομμύρια σπερματοζωάρια, ενώ πραγματικά χρειάζεται μόνο ένα. Το ωάριο είναι μεγάλο και σφαιρικό, έχει δικό του πυρήνα με ένα παχύ πρωτόπλασμα που έχει την μορφή του κρόκου.
Το σπερματοζωάριο είναι διαφορετικό, το σπερματοζωάριο είναι μακρύ και λεπτό, έχει ένα σώμα αιχμηρό και ωοειδές όπου βρίσκεται ο βασικός πυρήνας. Το σπερματοζωάριο έχει μια ουρά μακριά σαν του ψαριού.
Η κίνηση του θηλυκού αυγού μέσα στα νερά της ζωής είναι αργή περιμένοντας υπομονετικά να το βρει το σπερματοζωάριο του άρρενος. Το σπερματοζωάριο του άρρενος προωθούμενο με την ψαρίσια ουρά του, μέσα στα νερά του σεξουαλικού χάους κολυμπά πολύ μακριά ψάχνοντας το αυγό που το περιμένει.
Οι βιολόγοι, δεν γνωρίζουν με όλη την επιστημονική ακρίβεια, ποια είναι εκείνη η αιτία των αιτιών που ενώνει το σπερματοζωάριο με το ωάριο. Αυτό είναι ένα αίνιγμα για την επιστήμη. Εξαπολύονται υποθέσεις όπως για όλα, γνώμες λίγο πολύ επιστημονικές, πιστεύεται ότι το πρωτόπλασμα του ωαρίου διαθέτει μια μεγάλη χημική έλξη για το σπέρμα, κλπ, κλπ. Όλα αυτά είναι υποθέσεις, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό: ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ! Και ακόμα και αν δεχόμασταν αυτή την υπόθεση σαν σωστή, το αίνιγμα δεν θα λυνόταν. Δεν θα μπορούσαμε λογικά να παραδεχθούμε ότι μια χημική ενέργεια γίνεται μόνη, χωρίς μια κατευθυντήρια συνειδητή αρχή. Από το πρωτόπλασμα του ωαρίου θα περάσουμε στην ενεργητικότητα του ωαρίου. Η λογική μας καλεί να δεχθούμε την ενέργεια σαν μαγνητικό πεδίο έλξης για το ωάριο. Η λογική μας καλεί να δεχθούμε τον ηλεκτρισμό σαν μια δυναμική δύναμη η οποία ωθεί το σπερματοζωάριο μέχρι το ωάριο. Σε τελική σύνθεση, το άτομο είναι ένας εκφραστής ενεργειών. Οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις κάθε πρωτοπλάσματος είναι μια τρομερή πραγματικότητα. Τα πάντα ακτινοβολούν. Παραδεχόμαστε την μηχανική των φαινομένων, αλλά χρειαζόμαστε μια ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ εξήγηση των νόμων που ρυθμίζουν μια τέτοια μηχανική.
Πραγματικά η κοσμική συνείδηση καταλήγει να είναι η πρωταρχική ευφυΐα η οποία εγκαθιστά την ένωση του σπερματοζωαρίου με το ωάριο. Δεν θα μπορούσαμε να δεχθούμε ένα ευφυές φαινόμενο χωρίς μια αιτία επίσης ευφυή. Τα γεγονότα είναι γεγονότα και μπροστά στα γεγονότα υποκλινόμαστε.
Οι Γνωστικοί μιλούν για τον τρίτο ΛΟΓΟ. Η επιστήμη οφείλει να γνωρίζει ότι ο τρίτος ΛΟΓΟΣ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η πρωταρχική ευφυΐα. Ο τρίτος ΛΟΓΟΣ δεν είναι ένα άτομο. Ο τρίτος ΛΟΓΟΣ των Γνωστικών είναι η πρωταρχική ευφυΐα της φύσης. Η δημιουργική ενέργεια του τρίτου ΛΟΓΟΥ είναι η πρωταρχική ευφυΐα της φύσης που ενώνει το σπερματοζωάριο με το ωάριο. Η δημιουργική ενέργεια του τρίτου ΛΟΓΟΥ διπολοποιείται σε θετικό και αρνητικό. Το σπερματοζωάριο είναι ο εκφραστής των θετικών δυνάμεων του τρίτου ΛΟΓΟΥ. Το ωάριο είναι ο εκφραστής των αρνητικών δυνάμεων του τρίτου ΛΟΓΟΥ. Και οι δύο πόλοι της ενέργειας ενώνονται για να δημιουργούν. Ο Νόμος είναι Νόμος.
Όταν το σπερματοζωάριο εισέρχεται στο ωάριο περνά από τον αποκεφαλισμό του ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ.
Η ομοιότητα των ζώων κατά το εμβρυϊκό στάδιο, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου , παρουσιάζεται από τους υλιστές ΔΑΡΒΙΝΙΣΤΕΣ για να αποδείξουν ότι τα ανώτερα και πλέον πολύπλοκα όντα έχουν προέλθει από την εξέλιξη και τον μετασχηματισμό των ειδών, των κατώτερων και απλούστερων όντων.
Εμείς οι Γνωστικοί θεωρούμε ότι οι ομοιότητες των ζώων, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου, κατά το εμβρυϊκό στάδιο αποδεικνύει μέχρι κορεσμού, δύο πράγματα: την ενότητα της ζωής και έναν πρωταρχικό σπόρο. Στο χάος, ο σπόρος από το κάθε τι που υπάρχει κοιμάται σαν πρωταρχικός σπόρος μέσα στα σπερματικά άτομα της μεγάλης συμπαντικής ζωής. Η δημιουργική ενέργεια του τρίτου ΛΟΓΟΥ κάνει γόνιμα τα νερά της ζωής (Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ) και βλασταίνουν οι σπόροι κάθε ύπαρξης.
Κάθε είδος έχει ένα συμπαντικό πρωτότυπο στο πρωταρχικό χάος. Στο περίφημο ΒΛΑΣΤΟΔΕΡΜΟ υπάρχουν τρεις μανδύες απολύτως διαφορετικών κυττάρων. Ο πρώτος είναι ο εσωτερικός, ο δεύτερος είναι ο μέσος και ο τρίτος είναι ο εξωτερικός.
Το σπερματοζωάριο ενωμένο με το ωάριο πολλαπλασιάζεται δια της κυτταρικής διαίρεσης και δημιουργεί αυτή την κυτταρική κοινότητα που ονομάζεται ΒΛΑΣΤΟΔΕΡΜΟ. Η ζελατινώδης κατάσταση του σπερματοζωαρίου και του ωαρίου αποδεικνύει ότι ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ του σύμπαντος, η ζωή ήταν λεπτή, ρευστή, ζελατινώδης και αργότερα χονδροειδής, σκληρή. Να θυμηθούμε την μεγάλη χελώνα που λατρευόταν από τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ. Κατ΄ αρχήν είναι λεπτή, ζελατινώδης και αργότερα εμφανίζεται το σκληρό καβούκι της γεμάτο από αστερισμούς και κόσμους, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ… Ευτυχώς ήδη κάποιοι Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν κόσμους σε πρωτοπλασματική κατάσταση.
Το σπερματοζωάριο και το ωάριο πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εξέλιξης και ανάπτυξης πριν να μετατραπούν σε ένα νέο όχημα της ανθρώπινης ψυχής. Οι εσωτερικές αιτίες της ωρίμανσης του αυγού-σπέρματος είναι πολύ άγνωστες για την Βιολογία. Οι εσωτερικές αιτίες της ωρίμανσης ενός σύμπαντος σε πρωτοπλασματικό στάδιο, είναι ένα αίνιγμα για την ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι οι άνθρωποι της επιστήμης έλυσαν το αίνιγμα που αφορά τα χρωμοσώματα. Γιατί το ωάριο έχει μόνο 48 χρωμοσώματα; Γιατί το σπερματοζωάριο έχει επίσης 48 χρωμοσώματα; Αινίγματα! Αινίγματα! Αινίγματα!
Για ποιόν εσωτερικό λόγο, το σπερματοζωάριο και το ωάριο χάνουν στην διάρκεια της ωρίμανσης (κύησης) ακριβώς την ίδια μαθηματική ποσότητα από 24 χρωμοσώματα το κάθε ένα; Ποιος είναι αυτός που μπαίνει στον κόπο να κάνει έναν τόσο τέλειο μαθηματικό υπολογισμό; Για ποιο λόγο όταν ενώνονται το σπερματοζωάριο και το ωάριο μετά από την ωρίμανση επιστρέφουν μαζί έχοντας την ίδια αρχική ποσότητα των 48 χρωμοσωμάτων;
Σε αυτό υπάρχουν δύο μαθηματικές πράξεις: ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ. Το βασικό κεφάλαιο είναι 48. Θα μπορούσαν να υπάρξουν μαθηματικές πράξεις χωρίς μια μαθηματική ευφυΐα; Όλο αυτό έχει αποδειχθεί διά της απλής λογικής επαγωγής, η πραγματικότητα της Πρωταρχικής ευφυΐας της φύσης την οποία εμείς οι Γνωστικοί ονομάζουμε ΤΡΙΤΟ ΛΟΓΟ.
Το ωάριο, αφού έχει γονιμοποιηθεί από το σπερματοζωάριο, κυοφορείται στην μήτρα επί εννέα μήνες. Το κύτταρο του αυγού και του σπέρματος έχει δύο πυρήνες, αυτόν του σπέρματος και αυτόν του ωαρίου. Αυτοί οι δύο πυρήνες ενώνονται σοφά. Το πρωτόπλασμα των δύο πυρήνων αναμειγνύεται. Μέσα στο κύτταρο αυγού-σπέρματος υπάρχει μια σφαίρα έλξης. Η μεγάλη σφαίρα έλξης επίσης διπολοποιείται υπακούοντας στην πρωταρχική ευφυΐα. Κάθε μια από τις δύο πολικότητες αυτής της σφαίρας έλξης, έλκει και τεντώνει τον πυρήνα μετατρέποντάς τον σε αδραχτοειδή μπάλα. Στο κέντρο του πυρηνικού αδραχτιού βρίσκονται τυλιγμένα τα χρωμοσώματα και τα γονίδια. Τα γονίδια μας δίνουν την κληρονομικότητα του ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
Ωστόσο, όλα όσα λαμβάνει το ανθρώπινο ον, δεν είναι κληρονομικά. Από ενάρετες οικογένειες έχουν γεννηθεί τρομεροί δολοφόνοι. Από μέτριες οικογένειες έχουν γεννηθεί μεγάλα πνεύματα. Αν ένας διορατικός εξετάσει το σπερματοζωάριο που ώριμο πια, κατευθύνεται προς το ωάριο, μπορεί να δει στην ανώτερη κορυφή του σπερματοζωαρίου ένα πολύ σημαντικό άτομο. Το άτομο σπόρος. Αυτό το άτομο είναι ένα τρίο ύλης, ενέργειας και συνείδησης. Από αυτό το άτομο εξέρχεται μια πολύ λεπτή κλωστή η οποία βρίσκεται ενωμένη με κάποια ποσότητα ενεργειακών αξιών της φύσης. Αυτές οι ΑΞΙΕΣ είναι το Είναι, η ψυχή.
Εμείς είμαστε σημεία στο διάστημα συγκατατεθειμένα να εξυπηρετούμε σαν οχήματα καθορισμένων συνόλων αξιών της φύσης. Ο θάνατος είναι μία αφαίρεση κλασμάτων. Όταν η αφαίρεση τελειώνει, μένουν οι ΑΞΙΕΣ.
Οι αξίες της φύσης είναι ηλεκτρομαγνητικές. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ το νεκρό πια φυσικό σώμα, δια μέσου ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ διαδικασιών των οποίων τα βήματα ακολουθεί προσεκτικά η ΒΙΟΛΟΓΙΑ. Αυτός είναι ο νόμος της επανενσάρκωσης. Ο Νόμος είναι Νόμος. Ο Νόμος εκπληρώνεται.
Μέσα στα φυσικά άτομα του αυγού-σπέρματος, υπάρχει ενέργεια. Αυτή η ενέργεια είναι οργανωμένη. Αυτή η ενεργειακή οργάνωση, είναι η ΜΟΥΜΙΑ. Μέσα σε κάθε άτομο, της ΜΟΥΜΙΑΣ βρίσκονται τα άτομα του αστρικού σώματος. Μέσα στο αστρικό σώμα βρίσκονται οι αξίες της συνείδησης της φύσης. (Γνωρίζουμε την επταπλή σύσταση της ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ αλλά κάνουμε την σύνθεση).
Δεν φτιάχνουμε ΔΟΓΜΑΤΑ. Αναλύουμε και η επιστήμη ήδη μπόρεσε να υλοποιήσει το αστρικό σώμα σε κάποια εργαστήρια.
Τα γεγονότα είναι γεγονότα και πρέπει να υποκλινόμαστε μπροστά στα γεγονότα.
Οι αρετές και τα ελαττώματα κάθε ανθρώπου, εξαρτώνται από την ποιότητα των αξιών που ενσαρκώνονται Σ΄ αυτόν. Κατά την εποχή της μαυριτανικής κυριαρχίας στην Ισπανία, υπήρχε ένας μαυριτανός δερβίσης ο οποίος μελετούσε το Κοράνι. Αυτός ο ιερωμένος βρισκόταν στην Ισπανία κατά την διάρκεια της κατοχής των μαυριτανών. Διάβαζε το Κοράνι και μελετούσε την Βίβλο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτή η γνώση τον μπέρδεψε και τον γέμισε με σκεπτικισμό. Αυτός ο άνθρωπος πέθανε γεμάτος αμφιβολίες. Οι αξίες αυτού του ανθρώπου επανενσαρκώθηκαν σε έναν άνδρα που ονομάστηκε ΒΟΛΤΕΡΟΣ. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει την διόραση και να δει τις αξίες της συνείδησης εξελισσόμενος δια μέσου του χρόνου και του διαστήματος.
Ο μεγάλος αμερικανός φυσιολόγος BROWNSEQUARD, ο αναφερόμενος από τον δόκτορα Κρουμ Χέλλερ, ανακάλυψε ένα σύστημα θεραπείας που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ανήθικο. Αυτό το σύστημα το οποίο μνημονεύει ο Κρουμ Χέλλερ συνίσταται στην διέγερση του σεξουαλικού οργάνου χωρίς να φτάσει να χύσει το σπέρμα. Σ΄ αυτήν την περίπτωση το σπέρμα εγκεφαλοποιείται και ο εγκέφαλος σπερματοποιείται. Έτσι το σπέρμα αφομοιώνεται μέσα στον οργανισμό και το νευρικό σύστημα τρέφεται και δυναμώνει ολοκληρωτικά. Αυτό το σύστημα δεν θα ήταν εμπόδιο για την αναπαραγωγή του είδους. Ένα σπερματοζωάριο, εύκολα ξεφεύγει από τον οργανισμό, χωρίς την ανάγκη να χυθούν τα επτά εκατομμύρια σπερματοζωάρια που χάνονται σε μία σπερματική εκσπερμάτωση.
Το σύστημα του BRAWNSEQUARD είναι γνωστό στην Ιταλία με το όνομα De caretza. Αυτό είναι το ΑΡΚΑΝΟ Α.Ζ.Φ.
Ο δόκτωρ Κρουμ Χέλλερ λέει ότι με αυτό το σύστημα θεραπεύεται η ανικανότητα. Στην σελίδα 174 του μυθιστορήματος ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ, ο δόκτωρ Κρουμ Χέλλερ λέει το ακόλουθο: «Οι μελέτες του ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ μας διδάσκουν ότι το σπέρμα είναι το αστρικό υγρό του ανθρώπου, είναι η ζωή, εμπεριέχει την δύναμη αλλά μια δύναμη τόσο απέραντη που γνωρίζοντας να την χειρίζεται κανείς, μπορεί να επιτύχει τα πάντα. Γι΄ αυτό είναι τόσο σημαντικό να γνωρίσουμε τα ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΑ μυστικά, αφού διαθέτουν ένα ισχυρό όπλο ενάντια στις αντιξοότητες του πεπρωμένου».
Στην σελίδα 172 του μυθιστορήματος «Ροδόσταυρος» ο δόκτωρ Κρουμ Χέλλερ λέει το ακόλουθο: «Ο μάγος Ροδόσταυρος αισθάνεται την ίδια νευρική διέγερση λειτουργώντας, με ένα άλλο ον γεμάτο επιθυμία. Αν οι άνθρωποι γνώριζαν αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν κατ΄ αυτήν την στιγμή της νευρικότητας, είναι σίγουρο ότι θα το έκαναν όλοι, ελάχιστοι θα συνέχιζαν με την γυναίκα.
Οι σοφοί Αζτέκοι του Αρχαίου Μεξικού γνώριζαν πολύ καλά αυτό που μπορεί να γίνει σε στιγμή νευρικότητας. Στις πλακοστρωμένες εσωτερικές αυλές των αζτέκικων ναών, άνδρες και γυναίκες παρέμεναν γυμνοί αγαπώμενοι και ενωμένοι σεξουαλικά κατά την διάρκεια ολόκληρων μηνών.
Αυτοί εξ ίσου γνώριζαν να αποσύρονται προτού από τον σπασμό, για να αποφύγουν την εκσπερμάτωση του σπέρματος. Αυτοί εξ ίσου δεν επέτρεπαν να διαφύγει από τον οργανισμό τους, το θαυμάσιο σπέρμα. Αυτή είναι η φημισμένη Ιταλική Caretza, το σύστημα του μεγάλου αμερικανού φυσιολόγου BROWNSEQUARD. Με αυτό το σύστημα επιτυγχάνεται το ξύπνημα της Κουνταλίνι. Βεβαίως οι γιατροί δεν θα μπορέσουν να βρουν την Κουνταλίνι με το νυστέρι, αλλά εάν εξασκούντο με τις Ροδοσταυρικές Γνωστικές πρακτικές, τότε θα γίνονταν διορατικοί. Κάθε διορατικός γιατρός μπορεί να δει την Κουνταλίνι.
Η Κουνταλίνι είναι το φίδι Κετσακόατλ των Αζτέκων, η φωτιά του αγίου πνεύματος, το πύρινο φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων. Οι διορατικοί γιόγκι βλέπουν ένα άνθος λωτού με τέσσερα υπέροχα πέταλα τοποθετημένο ακριβώς ανάμεσα στα σεξουαλικά όργανα και τον πρωκτό. Αυτή είναι η εκκλησία της Εφέσου, το τσάκρα Μουλαντάρα. Μέσα σε αυτό το τσάκρα βρίσκεται η Κουνταλίνι. Έχει την μορφή του ιερού φιδιού, είναι μια ηλιακή φωτιά, πνευματική, που μόνο είναι δυνατόν να ειδωθεί με την διόραση, δεν μπορεί να βρεθεί με το νυστέρι διότι δεν είναι υλική.
Η Κουνταλίνι είναι συντονισμένος Ακάσα. Ο Ακάσα είναι η αιτία του αιθέρα και το πρακτορείο του ήχου. Μπορούν μόνο να ενσαρκώσουν τον Λόγο εκείνοι που επέτυχαν να ανυψώσουν το Ακασικό φίδι, από το κεντρικό κανάλι της σπονδυλικής στήλης.
Η Κουνταλίνι αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει μέσα στην αύρα του Ηλιακού Λόγου. Το τσάκρα των σεξουαλικών οργάνων είναι η έδρα του τάτβα Πρίτβι (ο πετρώδης Αιθέρας). Όποιος χειρίζεται το τάτβα Πρίτβι, μπορεί να ελέγχει τους σεισμούς.
Στην σπονδυλική στήλη υπάρχουν επτά μαγνητικά κέντρα. Αυτά τα επτά κέντρα της σπονδυλικής στήλης βρίσκονται συσχετισμένα με τα επτά σημαντικά πλέγματα του Μεγάλου Συμπαθητικού νευρικού συστήματος. Σ΄ αυτά τα επτά κέντρα, βρίσκονται όλες οι τατβικές δυνάμεις. Το φλογοβόλο Ακάσα ανοίγει αυτά τα επτά τατβικά κέντρα της σπονδυλικής στήλης. Τότε, γινόμαστε δάσκαλοι των τάτβας.
Το πρώτο μαγνητικό κέντρο της σπονδυλικής στήλης είναι η έδρα του τάτβα Πρίτβι, η δύναμη του σεξ. Το δεύτερο κέντρο αντιστοιχεί στο προστατικό τσάκρα, την εκκλησία του τάτβα Άπας (νερό) τον υγρό αιθέρα. Το τρίτο κέντρο βρίσκεται στο ύψος της καρδιάς, σε σχέση με το ηλιακό πλέγμα. Είναι η εκκλησία του τάτβα Τέχας (πύρινος αιθέρας) η συμπαντική φωτιά. Το τέταρτο κέντρο της σπονδυλικής στήλης αντιστοιχεί στο τσάκρα της καρδιάς. Είναι η ιερή έδρα του τάτβα Βαγιού (αεριώδης αιθέρας). Αυτά τα τέσσερα κατώτερα τατβικά κέντρα του ανθρώπινου ναού. Ο πύργος του ναού είναι ο λαιμός και το κεφάλι. Στον πύργο υπάρχουν τρία ανώτερα τατβικά κέντρα. Το πέμπτο κέντρο είναι αυτό του λάρυγγα. Αυτή είναι η εκκλησία του λόγου. Χωρίς τον Ακάσα, δεν θα υπήρχε ο ήχος. Η Κουνταλίνι γίνεται δημιουργός με την Λέξη. Το έκτο μαγνητικό κέντρο σχετίζεται με το μετωπικό τσάκρα. Αυτό είναι το κέντρο της Διόρασης. Η Κουνταλίνι ανοίγει αυτό το κέντρο και το ανθρώπινο ον γίνεται διορατικό. Τότε μπορεί να δει το υπέρ. Το έβδομο τατβικό κέντρο είναι το τσάκρα των χιλίων πετάλων που βρίσκονται στον αδένα της Επίφυσης. Όταν η Κουνταλίνι ανοίγει αυτό το τσάκρα, λαμβάνουμε την πολυόραση, την πανεπιστημοσύνη, κλπ, κλπ.
Με το σύστημα του BROWNSEQUARD λαμβάνουμε όλες αυτές τις δυνάμεις, υπό τον όρο να μην εκσπερματώνουμε ποτέ στην ζωή. Το σύστημα του BROWNSEQUARD είναι το Αρκάνο Α.Ζ.Φ.
Ο σοφός βορειοαμερικανός Manly H. Hall ο αναφερόμενος από τον δόκτορα Francisco A. Propato λέει στο βιβλίο του πάνω στην απόκρυφη ανατομία, το ακόλουθο: «Εκείνοι που είναι ανίκανοι να σηκώσουν την φωτιά της σπονδυλικής στήλης δια μέσου του καναλιού Σουσούμνα θα ριχτούν σε ένα παράπλευρο βασίλειο, ίδιο με αυτό των σημερινών πιθήκων» (γάιδαροι, μαϊμούδες, μπαμπουίνοι, κλπ.). (Το κανάλι Σουσούμνα διατρέχει κατά μήκος και μέσα από το Νωτιαίο κανάλι).
Το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. πρέπει να εξασκείται μόνο ανάμεσα στον σύζυγο και την σύζυγο νόμιμα δημιουργημένων σπιτιών. Εκείνοι που εξασκούν το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. με άλλες γυναίκες, διαπράττουν το σοβαρό έγκλημα της Μοιχείας. Κανένας μοιχός δεν θα επιτύχει ποτέ να αφυπνίσει την Κουνταλίνι και τις τατβικές δυνάμεις. (Αυτό ισχύει επίσης για τις γυναίκες. Καμία μοιχός δεν θα καταφέρει ποτέ την αφύπνιση της Κουνταλίνι και των τατβικών δυνάμεων). Ο μυημένος ή η μυημένη Γνωστικοί που μοιχεύουν χάνουν τις δυνάμεις τους.
Θεός είναι ο Εσώτερος. Θεός είναι το εσωτερικό Είναι κάθε ανθρώπου που έρχεται Σ΄ αυτόν τον κόσμο. Θεός είναι το Θεϊκό Ερμαφρόδιτο, Αρσενικό-Θηλυκό και δεν χρειάζεται σύζυγο για να ανάψει τις φωτιές τους, ενώ ο άνθρωπος δεν είναι Θεός. Ο άνδρας δεν μπορεί να ανάψει τις φωτιές του χωρίς την γυναίκα. Ο άνθρωπος, ναι, χρειάζεται σύζυγο για να ανάψει τις φωτιές του, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι Θεός.
Ο άνθρωπος πρέπει να αφήσει την υπερηφάνεια να πιστεύει ότι είναι Θεός γιατί ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα άθλιο σκουλήκι που σέρνεται στην λάσπη της Γης.
Η Μεγάλη Γιογκίνα Ε. Π. Μπλαβάσκι, αφού γέρασε ο κόμης Μπλαβάσκι, παντρεύτηκε με τον συνταγματάρχη Όλσκοτ για να αφυπνίσει την Κουνταλίνι και να επιτύχει τις τατβικές δυνάμεις.
Στην ιερή τάξη του Θιβέτ, διδάσκουν στον μαθητή το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. Στα μυστήρια της Αιγύπτου διδασκόταν το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. σε όλους τους μυημένους και όποιοι φανέρωναν το Μεγάλο Αρκάνο καταδικάζονταν στην ποινή του θανάτου. Τους πήγαιναν στον τοίχο, τους έκοβαν το κεφάλι, τους ξερίζωναν την καρδιά και σκόρπιζαν τις στάχτες τους στους τέσσερις ανέμους. Στις εσωτερικές αυλές των Αζτέκων, άνδρες και γυναίκες παρέμεναν γυμνοί εξασκώντας το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. επί μήνες ολόκληρους. Όποιος από ατυχία έφθανε να εκσπερματώσει την οντότητα του σπέρματος, ήταν καταδικασμένος στην ποινή του θανάτου για βεβήλωση του ναού και τότε τον αποκεφάλιζαν.
Οι μυημένοι των σχολών των μυστηρίων όλων των εποχών επετύγχαναν την μύηση με το Μεγάλο Αρκάνο. Ουδέποτε και σε καμιά σχολή μυστηρίων δεν έγινε γνωστός κάποιος που να μπόρεσε να επιτύχει την μύηση χωρίς το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. (Αυτό είναι το Μεγάλο Μυστικό).
Σε κάποια περίπτωση, μετά την ομιλία σε μία αίθουσα διδασκαλίας, ένας μαθητής που ήταν ανύπανδρος, μας ρώτησε αν ήταν δυνατό να εξασκήσει (το Αρκάνο) με μια γυναίκα του αστρικού κόσμου. Εμείς του απαντήσαμε ότι μόνο με μια γυναίκα από σάρκα και οστά θα κατόρθωνε την αφύπνιση της Κουνταλίνι. Άλλος αδελφός ανύπανδρος ήθελε να εξασκήσει (το αρκάνο) με φανταστικές γυναίκες. Αυτό είναι πολύ σοβαρό! Όταν ο νους δημιουργεί ένα νοητικό ομοίωμα, αυτό το ομοίωμα αποκτά συνείδηση και μετατρέπεται σε ένα δαιμόνιο πειρασμού του νοητικού επιπέδου το οποίο μας αδειάζει σεξουαλικά στην διάρκεια του ύπνου με νυχτερινές ονειρώξεις.
Είναι πολύ δύσκολο για έναν σπουδαστή να αποσυνθέσει αυτά τα νοητικά ομοιώματα, και ο σπουδαστής καταλήγει, κοινώς, θύμα της δικής του εφεύρεσης. Το καλύτερο είναι να αποκτήσει την σύζυγο η οποία πραγματικά θα συνεργαστεί στο Μεγάλο Έργο. Αυτοί που δεν έχουν σύζυγο πρέπει να εκλεπτύνουν τις δημιουργικές τους ενέργειες με αθλήματα στον καθαρό αέρα ή με μεγάλους περιπάτους. Να κάνει εκδρομές, να ακούει καλή μουσική, να θαυμάζει τα μεγάλα έργα της τέχνης: γλυπτική, ζωγραφική, κλασσική μουσική, κλπ.
Έτσι οι ανύπανδροι θα εκλεπτύνουν τις σεξουαλικές τους ενέργειες μέχρι να τις οδηγήσουν στην καρδιά. Εδώ, σε αυτό το κέντρο της ζωής αυτές οι δημιουργικές δυνάμεις, αναμειγνύονται με τα φωτεινά κύματα του Εσωτερικού Χριστού και φθάνουν στις περιοχές του Μεγάλου Φωτός.
Με την αισθητική αίσθηση και με την ευσπλαχνία και την αγάπη, επιτυγχάνουμε να εκλεπτύνουμε τις σεξουαλικές ενέργειες. Ωστόσο και στο όνομα της αλήθειας, οφείλουμε να βεβαιώσουμε ότι αν εμείς θέλουμε την μύηση και επιθυμούμε την αφύπνιση της Κουνταλίνι και των τατβικών δυνάμεων, χρειαζόμαστε να αποκτήσουμε την γυναίκα γιατί ο μυημένος χωρίς την γυναίκα, είναι σαν κήπος χωρίς νερό.
Πολλοί μυστικιστές σπουδαστές πιστεύουν ότι είναι αγνοί επειδή δεν έχουν γυναίκα. Ωστόσο, το άκρο άωτο της δυστυχίας, έχουν νυχτερινές ονειρώξεις. Με αυτό τον τρόπο χάνουν άθλια τον Χριστικό σπόρο στον οποίο βρίσκεται η γέννηση της Μεγάλης Ζωής.
Σε κάθε σπόρο, φυτικό, ζωικό ή ανθρώπινο βρίσκεται λανθάνουσα η ιερή φωτιά του ηλιακού Λόγου. (Ο Χριστός). Γι΄ αυτό έχει την δύναμη να αναπαράγεται. Ο άνθρωπος οφείλει να διαφυλάξει τον σπόρο, το σπέρμα, σαν πόσιμο χρυσό. Με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. εξάγουμε ηρωικά από το σπέρμα την Ιερή φωτιά της Κουνταλίνι.
Οι νυχτερινές ονειρώξεις θεραπεύονται τελείως με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. Μόνο με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. εξαφανίζονται για πάντα οι νυχτερινές ονειρώξεις.
Εμείς είμαστε παιδιά ενός άνδρα και μια γυναίκας. Εμείς δεν είμαστε καμιά θεωρία. Ο Λόγος, ο Υιός του Ανθρώπου, είναι υιός του άνδρα και της γυναίκας. Υιός άσπιλης σύλληψης. Χρειαζόμαστε να ανυψώσουμε τον Υιό του Ανθρώπου μέσα σε μας τους ίδιους, χρειαζόμαστε την γυναίκα.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ.
Υπάρχουν πέντε βασικά είδη διορατικών αντιλήψεων. Πρώτον: συνειδητή διόραση, Δεύτερον: ασυνείδητη διόραση, Τρίτον: παρασυνειδητή διόραση, Τέταρτον: υποσυνειδητή διόραση, Πέμπτον: υπερσυνειδητή διόραση. Αυτά τα πέντε είδη διορατικών αντιλήψεων προκαλούν διαφορετικές μορφές διανοητικής αντίληψης.
Στην Παθολογική Ψυχιατρική υπάρχουν διάφορες Βιοτυπολογικές μορφές. Κάθε προσωπικότητα αντιδρά εμπρός στις διορατικές αντιλήψεις σύμφωνα με την ειδική ατομική Προσωπολογική και Ψυχοπαθολογική Διάγνωση. Υπάρχει ο Φυσιολογικός Παράνους, ο ασθενής Παρανοϊκός, ο Σχιζοφρενής, με αντιδράσεις βίαιες, στιγμιαίες και τρομερές. Υπάρχουν επίσης ο Νευρασθενής με διπλή νοσηρή προσωπικότητα, ο Ολιγοφρενής, κοινός δολοφόνος, ο Επιληπτοειδής, ο σχιζοειδής με ποικιλία υπερευαισθησίας ή υπεραισθητικότητας με Γονιδιακή Επιληπτοειδή βάση κτλ. κτλ.
Στην πορεία μιας περιστασιακής αντίδρασης κάθε Διορατικός μιλάει και ενεργεί ανάλογα με το είδος της Προσωπολογίας και την Ψυχοπαθολογίας που τον χαρακτηρίζει σαν Ανθρώπινη Οντότητα. Για την ανάπτυξη της Διόρασης είναι αναγκαίο να κατέχουμε διανοητική μόρφωση. Για την ανάπτυξη των αποκρύφων δυνάμεων, τσάκρας, δίσκων, μαγνητικών κύκλων του αστρικού σώματος, χρειάζεται η διανοητική πειθαρχία. Ένας Διορατικός χωρίς μόρφωση και χωρίς κανενός είδους διανοητική πειθαρχία, εκφυλίζεται σε κοινό εγκληματία. Ένας διορατικός χωρίς διανοητική μόρφωση μπορεί να πέσει στα ακόλουθα εγκλήματα: συκοφαντία και ιδιωτικές ή δημόσιες ύβρεις, δυσφήμηση τιμής, ύβρεις και απειλές, συζυγοκτονία, ανθρωποκτονία, αυτοκτονία, πατροκτονία, μητροκτονία, αδελφοκτονία, αιμομιξία, κλοπή, ληστεία, σεξουαλική αποπλάνηση, σκληρότητα και βία, παιδοκτονία, κτλ, κτλ, και πολλές άλλες περιπτώσεις εγκληματικότητας που μελετώνται από την Ψυχιατρική και την Ψυχολογία.
Ο παθογενής ρόλος του προληπτικού φόβου, παροτρυνόμενος από διορατικές αντιλήψεις παρασυνειδητές, ασυνείδητες ή υποσυνείδητες, γεννά τον φόνο, την συκοφαντία και δημόσια ύβρη και γενικά κάθε είδους κοινά εγκλήματα. Οι διορατικές αντιλήψεις του παρασυνειδητού ή του ασυνείδητου ή υποσυνείδητου παράγουν διάφορες περιστασιακές αντιδράσεις, σύμφωνα με τον βιολογικό τύπο του διορατικού. Οι νευρασθενείς, σχιζοφρενικοί, ολιγοφρενείς, επιληπτοειδείς και σχιζοειδείς, υπερευαίσθητης ποικιλίας, διορατικοί, πέφτουν στις καταστάσεις του ψυχοπαθητικού σαστίσματος, σε καταναγκαστικό και παθολογικό επηρεασμό σε παραλήρημα υπερευαισθητικής δίωξης κτλ που τους οδηγούν στην άβυσσο του εγκλήματος.
Πριν αφοσιωθούμε στην ανάπτυξη των αποκρύφων δυνάμεων, χρειαζόμαστε να μελετήσουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε μια προσωπολογική και ψυχοπαθολογική διάγνωση της ιδιαίτερής μας προσωπικότητας. Αφού έχουμε ανακαλύψει το ιδιαίτερό μας ΨυχοΒιοτυπολογικό ΕΓΩ, χρειαζόμαστε να αναμορφωθούμε με την διανοητική μόρφωση. Χρειαζόμαστε μια Παιδαγωγική Ψυχοθεραπεία για να αναμορφωθούμε. Τα τέσσερα Ευαγγέλια του Ιησού Χριστού είναι πραγματικά η καλύτερη Παιδαγωγική Ψυχοθεραπεία. Είναι αναγκαίο να μελετήσουμε και να εφαρμόσουμε ολοκληρωτικά όλες τις διδασκαλίες που περιέχονται στα τέσσερα Ευαγγέλια του Ιησού Χριστού.
Μόνο αφού έχουμε αναμορφωθεί ηθικά μπορούμε να αφοσιωθούμε στην ανάπτυξη των τσάκρας, δίσκων ή μαγνητικών κύκλων του αστρικού σώματος. Είναι επίσης επείγον να μελετήσουμε όλους τους καλύτερους συγγραφείς της θεοσοφίας, του Ροδοσταυρισμού, Ψυχολογίας, Γιόγκα κτλ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16.
ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΑΣΗ
Ο μυημένος Ροδόσταυρος MAX HEINDEL κατά την ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗ αντίληψη του κόσμου λέει ότι όταν τα τσάκρας του αστρικού σώματος γυρίζουν από τα αριστερά προς τα δεξιά, η διόραση καταλήγει θετική. Βεβαιώνει ο MAX HEINDEL ότι όταν τα τσάκρας γυρίζουν από τα δεξιά προς τα αριστερά, τότε η διόραση καταλήγει αρνητική.
Οι εκπαιδευόμενοι διορατικοί είναι θετικοί. Οι οραματιστές μέντιουμ του Πνευματικισμού (ονομαζόμενος Πνευματισμός στο Μεξικό) είναι αρνητικοί. Ο θετικός διορατικός ξέρει να χειρίζεται θεληματικά την ικανότητά του. Ο αρνητικός διορατικός βλέπει χωρίς να θέλει να δει και καταλήγει πάντοτε εξαπατημένος από τους ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ.
Το έγκλημα της Mama Coleta, το οποίο συνέβη στις 6 Φεβρουαρίου του έτους 1944 στην αγροικία του Σαν Φρανσίσκο, Barrio de Rodrigo, κοντά στο Cifuentes, επαρχία των Villas, νησί της Κούβας, είναι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για το τι είναι η αρνητική διόραση και ο Πνευματιστικός ή Πνευματικός Μεντιουμισμός. Το καλύβι της Mama Coleta ήταν πραγματικά η σκηνή του Μεντιουμισμού του Πνευματικισμού, της αρνητικής διόρασης της αιμομιξίας και του εγκλήματος.
Το Μέντιουμ Fransisca με την ψυχοπαθητική και νευρική της προσωπικότητα, ήταν πραγματικά θύμα των σκοτεινών οντοτήτων που συρρέουν μαζικά στο αστρικό πεδίο. Τότε εκείνη φοβισμένη μόλυνε με τον φόβο της την αδελφή της Candida. Οι δυο αδελφές κατέφευγαν στο δωμάτιο του αδελφού τους Candido και έπεφταν και οι δυο στο έγκλημα της αιμομιξίας. Ήταν μια διπλή αιμομιξία.
Ο Candido ζούσε με μια παλλακίδα και, βλέποντας την κατάσταση νευρικότητας της οραματίστριας αδελφής του, άρχισε να αμφιβάλλει για την γυναίκα με την οποία ζούσε, υποθέτοντας ότι η πρώην παλλακίδα του είχε κάνει μάγια στο σπίτι. Το πράγμα έφτασε στο αποκορύφωμα όταν ο μικρότερος αδελφός του έφερε έναν κούκλο που του είχε δωρίσει η πρώην παλλακίδα.
Τότε συνέβη το δεύτερο μέρος του δράματος που κορυφώθηκε με το έγκλημα της Mama Coleta. Ο Καντίδο ζήτησε από μία θεοφοβούμενη να του κάνει λίγες τελετές και καθαρισμούς στην οραματίστρια μέντιουμ παρά την αντίδραση της Mama Coleta, και τελικά δήλωσε σαν υπεύθυνο της κακοτυχίας του την ψυχή ενός μάγου ονόματι Barrueta. Μετά από όλα αυτά η θεοφοβούμενη εμπιστεύτηκε στην οραματίστρια μέντιουμ την δύναμη να απομακρύνει τις κακοτυχίες. Αυτό το μέντιουμ με την αρνητική του διορατικότητα έβλεπε πραγματικά, τις σκοτεινές οντότητες. Έβλεπε ενάντια στην θέλησή του. Έβλεπε δαιμόνια από παντού. Δεν μπορούσε να ελέγξει την έκτη αίσθηση. Όταν η Mama Coleta ανακάλυψε την αιμομιξία, η αρνητική οραματίστρια υπεράσπισε τον εαυτό της λέγοντας ότι αυτή δεν είχε σαρκική σχέση με τον αδελφό της, αλλά με την ψυχή του μάγου Barrueta ο οποίος είχε μπει στο σώμα του. Τελικά σύμφωνα με αυτήν δεν είχε διαπραχθεί το έγκλημα της αιμομιξίας.
Η κρίσιμη νύχτα ήταν τρομερή, το μέντιουμ τρελάθηκε. Πέταξε μακριά το φαγητό που της ετοίμασαν, πιστεύοντας ότι ήταν δηλητηριασμένο, έσπασε τα έπιπλα του σπιτιού, πετώντας μακριά τον ρουχισμό της οικογένειάς της, παραληρούσε, φώναζε, καυγάδιζε και έβλεπε τον μάγο Barrueta. Όλη η οικογένεια γονάτισε με το πρόσωπο προς τον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά σε σχήμα σταυρού. Αμέσως συνέβη ο μαγικός επηρεασμός και όλα τα αδέλφια χτυπούσαν τον πατέρα της οικογένειας, επειδή δήθεν μέσα σε αυτόν είχε μπει ο μάγος Barrueta. Έπειτα σκότωσαν την Mama Coleta χτυπώντας την φριχτά επειδή η οραματίστρια είδε τα δαιμόνια μέσα στο σώμα της φτωχής γριάς.
Το τελευταίο θύμα της αρνητικής διόρασης του μέντιουμ ήταν ένας αδελφός της. Η οραματίστρια είδε τον αδελφό της μεταμορφωμένο στον μάγο Barrueta και τότε του χτύπησε το κεφάλι με μια βαριά πέτρα, σπάζοντάς του τα κόκαλα του κρανίου και κάνοντας να πεταχτούν μακριά κομμάτια εγκεφαλικής μάζας. Το τελευταίο που έκανε η οραματίστρια ήταν να ανέβει σε ένα άλογο και να βγει γυμνή, οπλισμένη με ένα κοντάρι, ουρλιάζοντας στον δρόμο, για να διώξει τα δαιμόνια. Στιγμές αργότερα, την συνέλαβε η αστυνομία και όλα έμελλε να τελειώσουν στην φυλακή.
Αυτή είναι μια ακριβής περίπτωση για το τι είναι η αρνητική διόραση. Η οραματίστρια είχε ένα «διανοητικό έλλειμμα, συνοδευόμενο από μια προσωρινή αμνησία και διορατικά οράματα απολύτως αρνητικά, Μεντιουμενικού χαρακτήρα». Αυτό το είδος οραματιστών είναι κοινώς ολιγοφρενικοί που δείχνουν την ίδια σκληρότητα με ένα ον αδύναμο και επιπόλαιο.
Αυτοί οι αρνητικοί οραματιστές πέφτουν στον καταναγκαστικό επηρεασμό. Αυτοί οι αρνητικοί οραματιστές κάτω από τον καταναγκαστικό ή παθολογικό επηρεασμό φτάνουν στην τρομερή άβυσσο του εγκλήματος. Αυτοί οι αρνητικοί διορατικοί βλέπουν πραγματικά μορφές που υπάρχουν στην παρασυνείδηση της μεγάλης φύσης.
Κανένας αληθινός επιστήμονας δε θα μπορούσε να δεχτεί σαν αλάνθαστα τα οράματα ενός αρνητικού διορατικού. Μόνον η πραγματικά θετική διόραση είναι αλάνθαστη. Για να αναπτύξουμε την θετική διόραση χρειαζόμαστε μια ισχυρή διανοητική πειθαρχία. Εκείνοι που επιθυμούν να αναπτύξουν την θετική διόραση χρειάζεται να εφαρμόζουν τις εσωτερικές ασκήσεις και να μελετούν τους καλύτερους συγγραφείς της Θεοσοφίας, Ροδοσταυρισμού, Γιόγκας, Ψυχολογίας κτλ.
Ο χειρότερος εχθρός είναι η άγνοια. Εμείς συνιστούμε στους αναγνώστες το μεγάλο έργο της δασκάλας Helena Petronila Blavatski με τίτλο «Η Μυστική Διδασκαλία». Συνιστούμε την Κουνταλίνι Γιόγκα του Sivananda, τα έργα του Δόκτορα Arnoldo Krumm Heller, τα έργα του Δόκτορα Adoum, τα έργα του Δόκτορα Rodolf Esteiner κτλ.
Μόνο με μια μεγάλη διανοητική μόρφωση και μια μεγάλη Εσωτερική πειθαρχία επιτυγχάνεται η Θετική Διόραση. Την αληθινά Θετική Διόραση επιτυγχάνουν μόνον τα υψίστως καλλιεργημένα άτομα, που υπόκεινται στις πιο σκληρές διανοητικές πειθαρχίες. Η φωτισμένη διάνοια είναι το αποτέλεσμα της θετικής διόρασης.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Τη συνειδητή διόραση την κατέχουν μόνον εκείνοι που έχουν επιτύχει να αφυπνισθούν στους ανώτερους κόσμους. Κατά την διάρκεια των ωρών του φυσιολογικού ύπνου, όλα τα ανθρώπινα όντα, τυλιγμένα στο αστρικό τους σώμα, ζουν στους υπερευαίσθητους κόσμους. Η ανθρωπότητα, κατά την διάρκεια του φυσιολογικού ύπνου και μετά τον θάνατο, ζει στις υπερευαίσθητες περιοχές της μεγάλης Μητέρας Φύσης. Δυστυχώς, ο κόσμος βαδίζει στο υπερπέραν με την συνείδηση κοιμισμένη.
Τη θετική διόραση την κατέχουν μόνον εκείνες οι ψυχές που ζουν αφυπνισμένες στους υπερευαίσθητους κόσμους. Πραγματικά, εκείνοι οι οποίοι κατέχουν συνεχή συνείδηση, είτε το φυσικό τους σώμα είναι ξύπνιο είτε κοιμισμένο, αυτοί που πάντοτε βρίσκονται σε επάγρυπνη κατάσταση, είναι θετικοί διορατικοί, κατέχουν συνεχή συνείδηση. Κάθε αυθεντική Ενδοσκοπική ή Εσωτερική έρευνα αρχίζει από αυτήν την κατάσταση της τέλειας επαγρύπνησης. Είναι ανάγκη να ξυπνήσει ο ονειρευόμενος πριν να μετατραπεί σε έναν κατάλληλο ερευνητή των ανωτέρων κόσμων.
Τα Μέντιουμ του Πνευματικισμού ή Πνευματισμού δεν χρησιμεύουν για να μελετήσουν τους ανώτερους κόσμους, επειδή έχουν διαμελισμένο το νοητικό σώμα. Τα μέντιουμ είναι διανοητικά ανισόρροπα και κάθε έρευνα που προτίθενται να κάνουν στους ανώτερους κόσμους καταλήγει σε αποτυχία. Οι ψυχοπαθητικές καταστάσεις των μέντιουμ ο καταναγκαστικός και παθολογικός επηρεασμός στον οποίο είναι προδιατεθειμένα, οι επιληπτοειδείς κρίσεις κατά την διάρκεια της ύπνωσης και η ψυχική ιδεοληψία, μετατρέπουν τα μέντιουμ σε άτομα φαντασιόπληκτα, αφύσικα και διανοητικώς ανισόρροπα.
Για να ερευνήσουμε τους ανώτερους κόσμους χρειάζεται η λογική σκέψη και η ακριβής αντίληψη. Κάθε όραμα πραγματικά θετικό, πρέπει να επιβεβαιώνεται απολύτως από τα ακριβή γεγονότα του Φυσικού κόσμου. «Η αλήθεια δεν διαχωρίζεται από την ανθρώπινη φύση. Αν αυτό που θεωρούμε αληθινό διαχωρίζεται από την ανθρώπινη φύση, τότε δεν μπορεί να είναι αληθινό».
Ο διορατικός, αν δεν είναι ένας άγιος, πρέπει τουλάχιστον να είναι ένας τέλειος κύριος. Γνωρίζουμε την περίπτωση ενός παρανοϊκού διορατικού, ο οποίος συκοφαντούσε μια ενάρετη μητέρα, κατηγορώντας την δημόσια και χαρακτηρίζοντάς την σαν μοιχό, μάγισσα κτλ. Εκείνη η φτωχή, αθώα και ενάρετη μητέρα γελοιοποιήθηκε δημόσια από τον παρανοϊκό διορατικό. Γνωρίζουμε επίσης την περίπτωση ενός Νευρασθενικού διορατικού, ο οποίος συκοφαντούσε και απειλούσε με θάνατο έναν έντιμο και ενάρετο πολίτη, χαρακτηρίζοντάς τον ως Μάγο και καταλογίζοντάς του διαβολικές δυνάμεις.
Γνωρίσαμε έναν σχιζοφρενικό διορατικό, ο οποίος αντιδρούσε στιγμιαία ενάντια σε έναν έντιμο πολίτη, κατηγορώντας τον ότι του είχε κλέψει την γυναίκα, επειδή δήθεν έτσι το είχε δει διορατικά. Αν αυτός ο διορατικός ήταν ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΗΣ, θα μπορούσε να είχε δολοφονήσει τον κύριο. Αν ήταν ένας παρανοϊκός, θα είχε σχεδιάσει μια καλώς καμωμένη δολοφονία. Αν ήταν ένας ολιγοφρενής, θα είχε μαχαιρώσει ή πυροβολήσει τον έντιμο κύριο που ποτέ στην ζωή του δεν είχε σκεφθεί να κλέψει την γυναίκα του διορατικού.
Αν ο διορατικός είχε εγείρει την διαμαρτυρία του προ των δικαστηρίων, οι δικαστές θα τον κήρυτταν ελεύθερο από έλλειψη στοιχείων. Για να καταδικαστεί κάποιος χρειάζεται να αποδειχθεί το σώμα του εγκλήματος και η υπαιτιότητα του κατηγορουμένου. Το μεγαλύτερο μέρος των διορατικών θα μπορούσαν να διωχθούν ποινικά για συκοφαντία και δυσφήμιση, ύβρεις και απειλές.
Άλλη άποψη που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η δικαιολόγηση του σώματος του εγκλήματος. Αν δεν δικαιολογηθεί το σώμα του εγκλήματος, με κάποιον από τους τρόπους που έχουν καθιερωθεί από τους κώδικες των ποινικών διαδικασιών, ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος. «Μην κάνεις στον άλλο αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν». «Η αλήθεια δεν διαχωρίζεται από την ανθρώπινη φύση. Αν αυτό που θεωρούμε αληθινό διαχωρίζεται από την ανθρώπινη φύση, τότε δεν μπορεί να είναι αληθινό».
Ο Χριστός είπε: «Μην κρίνετε για να μην κριθείτε», «Διότι με την κρίση που κρίνετε θα κριθείτε και με το μέτρο που μετράτε θα μετρηθείτε» (Κεφ 7 Ματθαίου).
Ο Διορατικός πρέπει να είναι σχολαστικά αναλυτικός, ύψιστα διανοητικός και αυστηρά επιστημονικός. Ο χειρότερος εχθρός του Διορατικού είναι η άγνοια. Ο Διανοητικός πρέπει να μάθει να βλέπει σε απουσία του ΕΓΩ, του εαυτού. Να βλέπει χωρίς να κρίνει.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
ΤΟ ΨΥΧΟΒΙΟΤΥΠΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ
Ο νους βρίσκεται εμφιαλωμένος στο εγώ. Κάθε ψυχολογική αντίδραση του νου είναι το αποτέλεσμα του ψυχοβιοτυπολογικού ΕΓΩ. Κάθε αντίληψη περνάει από τις αισθήσεις στον νου. Το ΕΓΩ μεταφράζει όλες τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί από τον νου κατά το ιδιαίτερό του ιδίωμα από προδικάσεις, επιθυμίες, φόβους, αναμνήσεις, προαντιλήψεις, κάποιου είδους κακία, φανατισμό, μίσος, φθόνο, ζήλιες, πάθη, κτλ, κτλ. Ο διορατικός έχει πάντοτε έναν κακό γραμματέα από τον οποίο χρειάζεται να ελευθερωθεί. Αυτός ο γραμματέας είναι το ΕΓΩ, ο εαυτός μου.
Το ΕΓΩ του διορατικού αρπάζει όλες τις υπερευαίσθητες αντιπροσωπείες που φτάνουν στον νου και τις μεταφράζει σύμφωνα με τις προδικάσεις του, μίση, ζήλιες, δυσπιστία, κάποιου είδους κακία, πάθη, αναμνήσεις, υπερηφάνεια, υπεροψία, φθόνο κτλ, κτλ. Οι επακόλουθες αντιδράσεις του διορατικού καταλήγουν να είναι το αποτέλεσμα του ιδιαίτερου ψυχοβιοτυπολογικού ΕΓΩ.
Ο Παρανοϊκός διορατικός είναι υπερήφανος, αρέσκεται να βρίσκεται αποκομμένος από τον λαό, σχετίζεται μόνο με λίγους, είναι πολύ έξυπνος, πονηρός, δύσπιστος, αισθάνεται αλάθητος, πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι ένας μεγάλος Δάσκαλος, σκέφτεται ότι μπορεί να κυριαρχήσει τον κόσμο, δεν αποδέχεται κανενός άλλου το δίκιο, μόνο αυτός είναι ο σοφός, μέγας και ισχυρός. Αυτό το είδος διορατικών, όταν αντιδρούν με μίσος, κακία, δυσπιστία κτλ, κτλ, μπορούν να φτάσουν ως τον ψυχρό σχεδιασμό μιας διανοητικής δολοφονίας.
Ο Νευρασθενικός διορατικός είναι διπλής προσωπικότητας, τόσο κάνοντας προσευχή και κηρύττοντας άφατα πράγματα, όσο υβρίζοντας και μιλώντας για πιστόλια, μαχαίρια, πόλεμο, βία, κτλ, κτλ. Αυτό το είδος διορατικών μπροστά σε μια δυσάρεστη αντιπροσωπεία αντιδρούν συκοφαντώντας, υβρίζοντας, σκοτώνοντας κτλ, κτλ. όταν μια από τις προσωπικότητές του αισθάνεται κομπλεξική ή ταπεινωμένη, ζητά συγγνώμη και μιλά με αφοσίωση για να ανεβάσει το επίπεδό της. Αφού έχει επιτύχει τον σκοπό της, τότε η άλλη προσωπικότητα αντιδρά με υπερηφάνεια, θυμό, υπεροψία, βία, προδοσία κτλ.
Μια ανάλυση σε βάθος μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Ιούδας (Εγώ) είναι ένας Νευρασθενικός. Ο Ιούδας έχει διπλή προσωπικότητα, από την μια ακολουθεί τον Δάσκαλο και από την άλλη είναι ενάντια στον Δάσκαλο, φιλά τον Δάσκαλο και ύστερα τον παραδίδει, μεταμελείται και τελικά αυτοκτονεί. Αυτός είναι ο Νευρασθενικός τύπος.
Στον Χριστό δεν υπάρχει το ΕΓΩ, ο εαυτός μου. Ο Χριστός δεν αντιδρά μπροστά στις συκοφαντίες, τα χαστούκια, τους χλευασμούς, τις απειλές, το μαστίγιο κτλ, κτλ. ο Χριστός καταπλήσσει με την τρομερή του γαλήνη. Μόνο ο Σταυρωμένος Χριστός είπε: «Πατέρα συγχώρεσέ τους, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν». Στον Χριστό δεν υπάρχει το ΕΓΩ και για αυτό δεν αντιδρά ούτε κρίνει κανέναν. Ο Χριστός είναι ένας τέλειος διορατικός που γνωρίζει να βλέπει με κατανόηση χωρίς να κρίνει, χωρίς να μεταφράζει, διότι δεν έχει ΕΓΩ. Ο Χριστός είναι ο διορατικός που βλέπει, κατανοεί και γνωρίζει. Ο Χριστός είναι το συμπαντικό πνεύμα της ζωής ενσαρκωμένο στον Ιησού από την Ναζαρέτ.
Ο διορατικός χρειάζεται να μάθει να παρατηρεί προσεκτικά τις εσωτερικές αντιπροσωπείες σε απουσία του ΕΓΩ. Να βλέπει χωρίς να κρίνει, χωρίς να μεταφράζει, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς φανατισμούς, χωρίς πάθος κτλ, κτλ. Ο διορατικός πρέπει να είναι ύψιστα συμπονετικός. Ένας Σχιζοφρενικός διορατικός με τις αυτόματες, βίαιες και τρομερές του αντιδράσεις, μπορεί να πέσει στα χειρότερα εγκλήματα αντιδρώντας ενάντια σε μια δυσάρεστη κατάσταση.
Ένας Σχιζοειδής, υπερευαίσθητος διορατικός, είναι γενικά λυπημένος, μελαγχολικός, αυτοσυγκεντρωμένος, ενδοσκοπικός. Κατέχει μελαγχολικές ιδέες, κουράζεται με κάθε είδους διανοητική εργασία κτλ, κτλ. ο Σχιζοειδής διορατικός αν δεν είναι αυστηρά αναλυτικός μπορεί να αντιδράσει, μπροστά σε μια δυσάρεστη αντιπροσωπεία, σκοτώνοντας άλλους και ύστερα να αυτοκτονήσει.
Ένας Μαζοχιστής διορατικός ευχαριστιέται μαστιγώνοντας τον εαυτό του κατά την παρουσία των μυστικιστικών αντιπροσωπειών ή κάνοντας τρομερές μετάνοιες μέχρι να πεθάνει. Η διόραση απαιτεί λογική σκέψη και ακριβή αντίληψη. Για να γίνει κανείς πραγματικός διορατικός χρειάζεται τέλεια νοητική ισορροπία. Ένας διορατικός με κάποιο ψυχικό τραύμα μπορεί να υποφέρει σοβαρές νοητικές διαταραχές και να δημιουργήσει ασυνείδητα στον νοητικό κόσμο μοιραίες εικόνες. Όταν ο διανοητικά διαταραγμένος διορατικός αντικρίζει τις δικές του υπερευαίσθητες δημιουργίες μπορεί να λάβει το νευρικό συγκινησιακό Σοκ ή την ιλιγγιώδη ώθηση, ένα ξέσπασμα απρόβλεπτου και οξυμένου συναισθήματος που τον οδηγεί με ακρίβεια στην άβυσσο του εγκλήματος. Το Ψυχικό Τραύμα είναι το αποτέλεσμα ενός μεγάλου ηθικού πόνου ή ενός φοβερού τρόμου, του χαμού ενός αγαπημένου κτλ, κτλ.
Ο Σαδιστής-Μαζοχιστής διορατικός έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση σεξουαλικής διαστροφής, που εύκολα μετατρέπεται σε έναν Μυστικό Ερωτικό δολοφόνο. Ο Σαδιστής-Μαζοχιστής διορατικός αγαπά τις γλυκές κακίες και πέφτει στις πιο αιματηρές φαλλικές λατρείες. Οι μαύρες λειτουργίες του Μεσαίωνα, με γυμνές γυναίκες πάνω στον βωμό και δολοφονία αθώων παιδιών είναι ζωντανά παραδείγματα αυτού του είδους σκοτεινής και μοιραίας διόρασης.
Οι ανθρωποθυσίες όλων των καιρών και όλων των θρησκειών είναι το αποτέλεσμα της Σαδο-Μαζοχιστικής διόρασης. Η βάρβαρη συνήθεια να δολοφονούν άτομα στον βωμό για την λειτουργική τελετή είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το τι είναι η διόραση του Σαδο-Μαζοχιστικού τύπου.
Κατά τον 18ον αιώνα γινόταν η μαύρη λειτουργία με ανθρωποθυσίες σε πολλά μεσαιωνικά κάστρα. Ο υποστράτηγος Gil de Retz στο Tiffanges της Γαλλίας, είχε στο κάστρο του μια εκκλησία, της οποίας ο ιερέας έκανε την μαύρη λειτουργία. Ο Retz κατηγορήθηκε ότι είχε δολοφονήσει διακόσια παιδιά στις μαύρες λειτουργίες του. Η Catalina των Μέδικων επίσης τελούσε μαύρες λειτουργίες με θυσίες αθώων παιδιών.
Ο Aquallare με τις μαύρες λειτουργίες του και την μαγεία του συναγωνιζόταν τους ιερείς της Αγίας Λειτουργίας, της καθολικής Ιεράς εξέτασης στην δολοφονία αθώων παιδιών. Αυτή είναι η Σαδομαζοχιστική διόραση, εγκληματική και τρομερά διεστραμμένη. Μόνο αποκεφαλίζοντας και διαλύοντας το Ψυχοβιοτυπολογικό ΕΓΩ που φέρουμε στο εσωτερικό μας μπορούμε να γίνουμε τέλειοι διορατικοί.


[1] Σημ. Μετ. Πόρος: είναι ένα σωληνάκι μέσω του οποίου οι αδένες διοχετεύουν την ουσία που παράγουν είτε στο αίμα, είτε στο δέρμα, είτε σε εσωτερικές κοιλότητες του σώματος.Ο μεγάλος Γερμανός σοφός γιατρός Δρ. Αρνολντ Κρουμ Χέλλερ, καθηγητής ιατρικής του πανεπιστημίου του Βερολίνου, έλεγε στην σειρά μαθημάτων του για τον Ζωδιακό, ότι ο αστερισμός της Παρθένου επιδρά επί της κοιλίας και ειδικά πάνω στα νησίδια του Λάνγκερχανς.
Η ινσουλίνη που εκκρίνεται από αυτά τα νησίδια του παγκρέατος είναι σημαντικότατη διότι ελέγχει όλο τον μεταβολισμό των υδατανθράκων. Όταν τα νησίδια του παγκρέατος δεν λειτουργούν σωστά τότε επέρχεται Διαβήτης. Η βασική λειτουργία των νησιδίων είναι να εκκρίνουν σωστά ινσουλίνη και η λειτουργία της ινσουλίνης είναι ο μετασχηματισμός (μεταβολισμός) των σακχάρων. Όταν τα σάκχαρα περνούν απευθείας στο αίμα, έχουμε Διαβήτη. Με την ινσουλινοθεραπεία η ιατρική επιστήμη καταφέρνει να ελέγχει το Διαβήτη. Ωστόσο αυτή η θεραπεία δεν θεραπεύει τον διαβήτη. Εμείς έχουμε γνωρίσει πολλούς διαβητικούς ασθενείς που κατόρθωσαν να θεραπευθούν από τον διαβήτη με το περίφημο αντιδιαβητικό τσάι. Η συνταγή αυτού του αφεψήματος είναι η εξής: Φύλλα του δένδρου Αβοκάντο: 3Ο γραμμάρια Φύλλα Ευκαλύπτου: 3Ο γραμ. Φύλλα Καρυδιάς: 3Ο γραμ. Όλο το μίγμα μέσα σ΄ ένα λίτρο νερού. Δόση: Τρία ποτήρια την μέρα, ένα πριν από κάθε φαγητό. Να λαμβάνεται επί έξι μήνες συνεχώς. Η θεραπεία με Ινσουλίνη δεν αντιτίθεται με αυτό το αβλαβές τσάι. Το έκκριμα των νησιδίων του Λάγκερχανς διοχετεύεται απευθείας στο αίμα. Οι Ινδοστανοί λένε ότι πάνω από τον Ομφαλό βρίσκεται ο λωτός των δέκα πετάλων. Το Τσακρα αυτό που βρίσκεται στην ομφαλική περιοχή ελέγχει το συκώτι, το στομάχι, το πάγκρεας, κλπ. Λένε οι γιόγκι ότι το χρώμα αυτού του Τσάκρα μοιάζει με τα σύννεφα που είναι φορτωμένα με κεραυνούς, λάμψεις και ζωντανή φωτιά.
Οι γιόγκι του Ινδοστάν που κατάφεραν να αναπτύξουν αυτό το Τσάκρα του ομφαλού μπορούν να παραμένουν στην φωτιά δίχως να καίγονται. Οι σοφοί Ινδοστανοί λένε ότι μέσα σ΄αυτό το Τσάκρα του Ομφαλού λάμπει ο ΤΑΤΤΒΑ ΤΕΧΑΣ (ΠΥΡΙΝΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ). Οι δυτικοί βιολόγοι λένε ότι αυτό είναι αδύνατο. Οι δυτικοί σοφοί θάπρεπε να ταξιδεύουν στο Ινδοστάν για να το διερευνήσουν αυτό. Πολλοί δυτικοί σκεπτικιστές που ταξίδευαν στην Ινδία, έμειναν έκπληκτοι βλέποντας αυτούς τούς Γιόγκι να μένουν μέσα στην φωτιά δίχως να καίγονται. Οι Γιόγκι του Ινδοστάν ανέπτυξαν το τσάκρα του ομφαλού με την Συγκέντρωση και τον διαλογισμό. Συγκεντρώνονται ώρες ολόκληρες στον ομφαλό. Όταν οι δυτικοί υπνωτιστές ταξιδεύουν σ' όλες αυτές τις χώρες του Ινδοστάν, Πακιστάν, Μογγολίας, Κίνας, Θιβέτ και βλέπουν όλους αυτούς τους ανατολίτες ασκητές να είναι συγκεντρωμένοι νοητικά στον ομφαλό, υποθέτουν ότι το κάνουν για να αυτουπνωτισθούν. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί οι μυστικιστές συγκεντρώνονται και διαλογίζονται ολόκληρες ώρες στο Τσάκρα της περιοχής του ομφαλού για να το αναπτύξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη